🔴 وزیر اقتصاد: نظام بانکی ما، ثروتمندان را بر فقرا ترجیح میدهد
📸 ydac.ir/5r4rw
🔰 احسان خاندوزی وزیر امور اقتصادی و دارایی در همایش بانکداری اسلامی، درباره موضوع خلق پول و پشتیبانی از تولید افزود: بانکهای کشور 97 درصد پول و نقدینگی را منتشر میکنند و تخصیص میدهند. گاهی بانکها به جای صرف این پولها در بخشهای مولد با انحراف پول از بخش واقعی، باعث تخریب اقتصاد میشوند.
🔸 خاندوزی درباره حکمرانی شرکتی و نظارت بر بانکها افزود: اگر منافع بانکها اقتضا نکند که وارد تولید شوند نهاد نظارتی باید در این خصوص اقدام کند. بانکها ممکن است در تخصیص اعتبارات بیشتر پول خود را صرف ساخت مجتمعهای فروشگاهی بزرگ و یا تأمین واحد مسکونی برای نهادهای سهامدار بانک و یا ایجاد حباب در بازار ثانویه صرف کنند و یا صرف نرخ بهرهروی سپردهها کنند که دارایی واقعی بهازای آن وجود ندارد و این کار باعث افزایش نقدینگی مخرب میشود. نظام حکمرانی باید بین مدیرانی که منابع خود را صرف تولید میکنند و مدیرانی که به این شکل خلق نقدینگی میکنند تمایز قائل باشد.
🔹 وی درباره مدل کسبوکار بانکها بیان کرد: بانکها بهجای تامین مالی و اعطای تسهیلات به تولید، بهتر است که تامین مالی زنجیره ارزش را از طریق خط اعتباری دنبال کنند که هم هزینه کمتری دارد و هم به هدف نزدیکتر است.
🔻 خاندوزی درباره محور تفکیک کارکردی در بانکها گفت: امروز همه بانکها کارکرد مشابهی در زمینه سرمایهگذاری دارند در حالی که باید با بازنگری در قانون بانکداری به سایر عملیات بانکی مانند کارکردهای تجاری و توسعهای توجه شود.
▫️وی به محور فراگیری یا شمول مالی اشاره کرد و افزود: نظام بانکی وثیقهمحور ثروتمندان را به فقرا ترجیح میدهد و منابع را از کسانی که بیشترین نیاز را دارند سلب میکند و نابرابریها را تعمیق میدهد.
▪️خاندوزی گفت: این موضوع به فراگیری یا شمول مالی نیاز دارد که در 70 کشور جهان سند ملی شمول مالی پیادهسازی و یا تدوین شده است. در وزارت اقتصاد، ما مقدمات سند ملی فراگیری مالی را تهیه کردیم که پیشنهاد آن به هیئت وزیران ارسال خواهد شد.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
✊جنبش مقاومت در جنگ ارزی
📱 @currency_war
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 از مسئولین دولت پیشین: «در بدترین وضعیت اقتصادی هستیم، هم رکود داریم و هم تورم و هم رشد نقدینگی که اصلا هم طبیعی هم نیست!»
🔸 هادی عباسی، مشاور وزیر اسبق راه و شهرسازی: به 11 نفر 90 هزار میلیارد تومان وام دادیم که پس نمیدهند، اگر میخواستیم همین عدد را وام 300 میلیون تومانی مسکن بدهیم، میشد با این وام 300 هزار واحد مسکونی ساخت و 600 هزار شغل ایجاد کرد.»
🔹 همزمانی رکود و تورن در اقتصاد مسئلهی نادر و کمیابیست و فقط با ناکارآمدی اتفاق نمیافتد، بلکه بحث #نفوذ_اقتصادی مطرح است.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
✊جنبش مقاومت در جنگ ارزی
📱 @currency_war
✅ اخیرا کشتی ایرانی به آبهای سوریه رسیده است و بهزودی اثر فشار بنزینی غرب علیه لبنان که در راستای#جنگ_ارزی_لبنان بود، کم خواهد شد.
🔺 غربیها که تا چندی پیش، از خارج با عدم تامین سوخت لبنان و از داخل با کمک امثال «ریاض سلامه»، رییس بانک مرکزی این کشور، در حال فشار برای ایجاد اغتشاش و اعتراض مردمی بودند و تاحدی هم موفق شدند و لبنان را به بحران کشاندند، اکنون مواضع و تحرکاتشان نشان میدهد بهدنبال تامین بنزین و لابی با نیمهدولت لبنان هستند تا مشکل بنزین لبنان حل شود و از ایران بنزین نگیرد.
🔻 این نشان میدهد چگونه یک موضع تهدیدآمیز توسط سید حسن نصرالله که چندهفته پیش گفته بود «اگر مشکل بنزین حل نشود از ایران بنزین میخریم»، توانست ورق را برگرداند و این مشکل اقتصادی مردم لبنان را حل کند؛ چه ایران سوخت بفرستد و چه امریکا از ترس سود اقتصادی ایران، سوخت لبنان را تامین کند.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
✊جنبش مقاومت در جنگ ارزی
📱 @currency_war
🔰 تقریبا در همه دولتها حضور داشته است اما با این حال، بیشتر از همه طلبکار و منتقد اوضاع است! تیکه کلام دائمیاش انتقاد از سیاستمدار است که درسآموزیاش صفر است.
🔻 اما درسآموزی خود وی ظاهرا از صفر نیز پایینتر است؛ یک تئوری بیشتر در آستین ندارد و آن تجویز شوکدرمانی است. پس از گذشت سالها حاضر به پذیرش عواقب و نتایج نظراتش نیز نیست. بهراستی مخاطب انتقادهای او کیست؟ شاید همه بجز خودش!
#علم_اقتصاد_علم_بحران_زا
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
✊جنبش مقاومت در جنگ ارزی
📱 @currency_war
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 نگاهی بر ۱۴۰سال نظام پولی جهان! قسمت دوم
🔺 چگونه دلار جهانی شد؟! روش منحصر بهفرد آمریکا در نجات اقتصادی و پرداخت میلیاردها دلار بدهی!
📎 مستندی جذاب از اعترافات اقتصاددانها
#هژمونی_دلار
#شکستن_اقایی_دلار
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
✊جنبش مقاومت در جنگ ارزی
📱 @currency_war
✅ پول و نقش آن در اقتصاد امروز؛ با نگاهی به فلسفه اقتصادی و چگونگی پیدایش هژمونی دلار
🏷 #مبانی_نظری_جنبش
📸 b2n.ir/725082
🔰 در #طرحریزی_استراتژیک برای امنیت، امنیت اقتصادی یک مورد مهم و الزامیست.
معادل economy در غرب و اقتصاد در ادبیات عرب، ما واژه #کدآمایی در ادبیات فارسی را داریم که از جهت معانی، کدآمایی بیشتر به واژه economy نزدیک است.
🔸 چرخه اقتصاد موجود هفت مرحله دارد که از تقاضا شروع میشود و با مفاهیم استحصال منابع، تولید منابع به کالا، عرضه، فروش و خرید ادامه مییابد و نهایتا به مصرف ختم میشود.
طبق این چرخه چند نوع اقتصاد را باتوجه به محور قراردادن بعضی مفاهیم میتوان تعریف کرد؛ بطور مثال اقتصادی که تقاضا و مصرف را مورد توجه ویژه قرار دهد، اقتصاد تقاضا محور است.
🔹 برای شناخت اقتصاد و طرحریزی استراتژیک دراین مورد، ابتدا باید فلسفهی اقتصاد را دانست.
درخت #فلسفه_اقتصاد به تناسب اصل درخت فلسفه شامل متافیزیک اقتصاد بهعنوان ریشه، فیزیک اقتصاد بهعنوان تنه و دانشهای اقتصاد بهعنوان شاخهها هست که شامل مدیریتمالی، بانک، بورس و... میشود.
🔸 مشکل امروز این است که بیشتر به میوه این درخت که خروجیهای مسائل اقتصادی مانند تورم، رکود و... هست توجه شده و از برگ، تنه و ریشه آن غفلت شدهست.
به همین سبب اقتصاد #پولپایه با وجود مخاطرات فراوان، امروزه رواج یافته که نتیجه تلاش مستمر برای جلب سرمایه، پرسش از چیستی هرچیز و پاسخِ پرسشِ اشتباهیست که گفتهاند «اقتصاد علم مدیریت منابع محدود برای نیازهای نامحدود است»
🔹 یکی از راههای مهم شناخت پول در اقتصاد غرب، خوانش فصل ۳و ۵ از کتاب «سرمایهداری و آزادی» نوشتهی میلتون فریدمن است.
در این مطالعه متوجه خواهد شد که امریکا تا سال ۲۰۰۸، چگونه کل داراییهایش ۴۸ تریلیون دلار است ولی اعتبار خلقشده توسط دولت آن ۵۴ تریلیون دلار است!
بخشهایی از منبع مذکور در ادامه میآید.
🔸 «در قرون گذشته، همواره پشتوانه پول یک منبع مهم مثل فلزات گرانبها، زمین، ارزش کار و تولید و... بوده است اما از حدود پنجاه سال پیش تابهحال، صرفا یک اعتماد خیالی به بانک مرکزی است و درواقع #چاپ_پول پشتوانهای ندارد.
زمانیکه یک بانک تجاری به کسی وام میدهد، درواقع از پول اندک، پول بزرگتری خلق کرده و با پس گرفتن قسط وام و بهره آن از مشتری و سپس کسر مخارج، سود بانکها تشکیل میشود.
در دهه ۱۹۳۰ و در زمان روزولت، دولت امریکا اعلام ورشکستگی کرد و طی این ماجرا کل طلاهای در دست مردم امریکا جمعآوری شد، سپس در جنگهای جهانی، امریکا در ازای پرداخت وام، تسلیحات جنگی و وسایل دیگر به دُوَل اروپا، #طلا دریافت کرد. اینگونه پس از جنگ جهانی دوم، امریکا یکسوم طلای جهان را ذخیره داشت و با ثباتترین اقتصاد دنیا شناخته شد؛ متناظر با همین قضیه، طبق قراردادی، از آنجا که دلار به حجم طلا تکیه میداد، پشتوانه پول سایر کشورها گردید. اما در دهه ۱۹۶۰ شارل دوگل از فرانسه طی اقدامی به مثابهِ طلا دانستن #دلار را اشتباه خواند و از امریکا خواست که درقبال دریافت دلارهایش، طلای فرانسه را پس دهد؛ به همین ترتیب سایر کشورها هم مانند فرانسه اقدام کردند تا جایی که در اوت ۱۹۷۱، دولت امریکا که در آستانه ورشکستگی بود، #نیکسون قطع ارتباط دلار و طلا را اعلام کرد.
در این زمان که دلار بار دیگر بیارزش شده بود، عربستان سعودی درحالیکه سایر کشورهای عرب بابت جنگ اعراب و اسرائیل #نفت خود را بسوی جهان غرب بسته بودند، اعلام کرد مبادلات نفتی خود را فقط با دلار انجام میدهد و همراهی شاه ایران در این موضوع، سبب شد که با پشتوانه شدن نفت برای دلار، بار دیگر این ارز به جایگاه قبلی خود بازگردد»
🔻اما متناظر با این مبحث، باید صحبت از #حکمت_اقتصاد کرد.
چهار اصل در حکمت اقتصاد اسلامی به این ترتیب است:
قناعت، صرفهجویی، نیاز مشروع، نه هر نیازی، و اصل کفاف
بطور اجمالی، برعکس فلسفه که بدنبال پرسش از ماده اولیه «چیستی» بود، در حکمت اقتصاد پرسش از متقاضی، خریدار و فروشنده «کیستی» میباشد.
برعکس فلسفه اقتصاد که نگاه به منابع و استثمار آن بود، در حکمت اقتصاد نگاه به نیازها و درواقع استراتژی کاهش تقاضا مطرح است.
📎 علاقهمندان میتوانند برای آشنایی بیشتر به جلسه ۱۱۵ کلبه کرامت مراجعه کنند:
📎 old.kolbeh-keramat.ir/Sessions/Single/630
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
✊جنبش مقاومت در جنگ ارزی
📱 @currency_war
🔰 در شوکهای ارزی ۱۴۰۰-۱۳۹۷، ۴۰۰۰ هزار میلیارد تومان از قدرت خرید مردم کاسته و به عبارتی از جیب آنها برداشت شد. حدود ۱۰۰۰ هزار میلیارد تومان -یکهزار هزار میلیارد تومان- از کاهش قدرت خرید مردم به واسطه تحریمها و ۳۰۰۰ هزار میلیارد تومان آن بهواسطه غارت مردم صورت گرفت.
🔸 در شرایطی که اقتصاد در سه سال گذشته بین ۱۰ تا ۲۰ درصد کوچکتر و قدرت خرید کالایی مردم کمتر از نصف شد، درآمد دلاری بنگاههای بورس تهران با دو برابر افزایش به ۲۵ میلیارد دلار بالغ و به همین ترتیب سایر ذینفعان و کاسبان تحریمها منافع کلان کسب کردند.
🔹 توسط گروههای زیر ۳۰۰۰ هزار میلیارد تومان -سه هزار هزار میلیارد تومان- از جیب مردم برداشت شد:
۱. بنگاههای خصوصی و رانتی با هزینه به ریال و درآمد به دلار
۲. بانکهای خصوصی با سفتهبازی و دلالی در بازار ارز و سهام و مسکن
۳. سفتهبازان، نوسانگیران و سوداگران
۴. صاحبان سرمایه و داراییها
۵. دولت
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
✊جنبش مقاومت در جنگ ارزی
📱 @currency_war
⚠️ شرکت چند ملیتی توتالانرجیز مستقر در فرانسه، قراردادی به ارزش ۲۷ میلیارد دلار برای سرمایهگذاری در حوزه نفت، گاز و تولید انرژی خورشیدی با عراق به امضاء رسانده است. گفته میشود این بزرگترین قرارداد یک شرکت غربی با عراق است.
🔹 این قرارداد شامل چهار پروژه میشود. پروژه اول شامل انتقال آب از خلیج فارس به میادین نفتی جنوب عراق است. دو پروژه مربوط به استخراج گاز و بهرهبرداری از آن در جنوب عراق است. پروژه چهارم نیز بر نصب پنلهای خورشیدی برای تولید برق در ارتاوی در نزدیکی بصره متمرکز است که انتظار میرود از این طریق سالانه ۱۰۰۰ مگاوات برق تولید شود.
🔸 گفتنیست شرکت نفتی توتال فرانسه اخیراً نام خود را به توتالانرجیز تغییر داده و حوزه کاری خود را علاوه بر نفت و گاز به انرژیهای تجدیدپذیر گسترش داده است.
🔺 کسانی که اقتصادِ بینالملل را با نگاهی واقعی و غیرجوّزده دنبال میکنند، میدانند که شرکت توتال در زمینهی تقسیم و تقصیص منافع حاصل از قرارداد، چقدر بدنام است. عراق کشور مهمی در منطقه است و نباید این #نفوذ_اقتصادی اتفاق میافتاد!
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
✊جنبش مقاومت در جنگ ارزی
📱 @currency_war
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ببینید| حوالی سال ۸۹ با تشدید تحریم ها قطعات یدکی شتاب دهندهها نمیرسید، اما یک اتفاق ماجرا را عوض کرد!
#اقتصاد_مقاومتی
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
✊جنبش مقاومت در جنگ ارزی
📱 @currency_war
🔰 تلاش گروهی از قانونگذاران آمریکایی برای حذف معافیت افغانستان از برخی تحریمهای اعمالشده علیه ایران فعلاً ناکام مانده است.
🔸 یک نماینده آمریکا، چهارشنبه شب متممی را برای اضافه شدن به لایحه بودجه دفاعی آمریکا ارائه کرد که خواستار حذف معافیت افغانستان از تحریمهای اعمالشده علیه صنایع کشتیرانی، انرژی و کشتیسازی ایران بود.
🔹 آمریکا سال ۲۰۱۳ با ادعای کمک به توسعه افغانستان این کشور را از تحریمهای یادشده معاف کرده بود. لایحه بودجه دفاعی آمریکا بعد از بررسی در «کمیته نیروهای مسلح مجلس نمایندگان» به کمیته امور خارجی این مجلس ارجاع شده، اما «گرگ میکس»، رئیس این کمیته از اضافه شدن متمم مذکور به لایحه بودجه دفاعی جلوگیری کرده است.
#جنگ_اقتصادی
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
✊جنبش مقاومت در جنگ ارزی
📱 @currency_war
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 آمریکا از ترس فروش نفت توسط ایران حاضر است تحریمهای خود را هم دور بزند!
چند نکته:
🔰 همچنان سر کشتیهای ارسالی مازوت و بعدا بنزین ایران به لبنان و شکستن #تحریم آمریکا، در لبنان و جهان عرب بحث است. اگر فعال کردن #باشگاه_تحریمی_ها را جدی بگیریم، نهتنها نیازهای خود و دوستانمان را تامین میکنیم که عزت ما اینگونه در منطقه احیا میشود.
🔹 در این اتفاق اینروزها، درسی برای دیپلماتهای ما نهفته؛ اینکه چگونه حزبالله با تهدید و واردات سوخت از ایران، فشار را برداشت و غرب را به تکاپو انداخت برای حل مشکل لبنان؛ دیروز هیئتی از وزرای لبنانی، در سوریه برای انتقال انرژی به رایزنی پرداختند. این گفتگوها با چراغ سبز آمریکا و برای جلوگیری از خرید سوخت از ایران توسط حزبالله بوده و آمریکا را وادار کرده تحریمهایش علیه لبنان و سوریه را زیر پا بگذارد!
🔸 همچنین فعالیت ایران درحالت تحریم، دربرابر انفعال کشورهای حوزه خلیج فارس، محبوبیت ایران در منطقه را افزایش داد.
#جنگ_اقتصادی_محور_مقاومت
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
✊جنبش مقاومت در جنگ ارزی
📱 @currency_war
🔴 کوکاکولا تنها یک کارخانه تولید نوشابه نیست بلکه کارخانه استخراج آب هم هست. کوکاکولا برای پایین آوردن هزینههای توزیع از منابع «آب محلی» استفاده میکند.
▫️خشک شدن منابع آب محلی توسط کوکاکولا پدیدهای رایج در دنیاست. به عنوان مثال کوکاکولا در هندوستان ۵۸ تاسیسات نوشابهسازی دارد.
▪️تنها یکی از این کارخانهها به طور معمول روزانه حدود ۸۶۰.۰۰۰ بطری نوشابه تولید میکند و برای تولید یک بطری نیم لیتری نوشابه این شرکت ۱۵۰ تا ۳۰۰ لیتر آب مصرف میشود که ۹۹ درصد از این آبها از زنجیره منابع محلی مانند آب کشاورزان نیشکر تامین میشود. کرالای هند شاهد یکی از این فاجعهها بوده است.
🔻 گفتنیست این شرکت از لحاظ پشتوانههای مالی هم مشکوک به وابستگی به صهیونیسم است. در ایران نیاز به جنبشهایی داریم که اینگونه محصولات را که مشابه دارند، با «تحریم مردمی» مواجه کرده و راه را برای مواجهه قانونی با آن هموار کند؛ مانند جنبش BDS در اروپا که محصولات اسراییلی را دچار «تحریم مردمی» میکند.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
✊جنبش مقاومت در جنگ ارزی
📱 @currency_war
جنبش مقاومت در جنگ ارزی
✅ بقاء با کنترل پول 🏷 #مبانی_نظری_جنبش 📸 b2n.ir/620346 🔰 همواره درطول تاریخ مباحث استراتژیک، «کنتر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏦 علمی که امروزه به عنوان «دانش بانکداری» در جهان شناخته و تدریس میشود، چیزی جزء مدیریت ربا در سطح کلان جامعه نیست.
بسیاری اصرار بر این دارند که ریشهشناسی تاریخی در این حوزه را کنار بگذاریم و با وضع قوانینی جدید سعی کنیم همین سیستم بانکداری فعلی را مهار و در راستای مقاصد حاکمیت و جامعه استفاده کنیم؛ اتفاقی که بس ناشدنی است!!
🏦 واقعیت آن است که اصلا فلسفه به وجود آمدن سیستمی به نام «بانک» برای رتق و فتق امور مربوط به ربا بوده است؛ اگر بانکی این اقدام را انجام ندهد و صرفا به امور خدماتی پول بپردازد، دیگر بانک نیست!!
زمانی که میگوییم «بانکداری اسلامی» یعنی «جنگ با خدای اسلامی»!
🏦 لذا میتوان گفت بانکها به صورت کلی نهادی ضد دینی و خطرناک هستند که در بین آنها بانکهای خصوصی از بقیه خطرناکتر و کثیفتر میباشند.
🔗 کیفیتهای مختلف این کلیپ را میتوانید از آپارات و یوتیوب جنبش ببینید:
📌 aparat.com/v/JX9Wr/
📌 youtu.be/NgnfHlhQhbo
#انقلاب_های_اکونومی
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
✊جنبش مقاومت در جنگ ارزی
📱 @currency_war
🔴 سالروز تصویب قانونِ تحریمیِ داماتو
🏷 #تقویم_جنبش
📸 yon.ir/i5iis
🛢 شاید ۱۷ شهریور برای برخی فقط یاداور برخورد دیکتاتوری حکومت پهلوی با معترضین باشد اما این تاریخ برای اهالی #جنگ_ارزی معنای جدیدتری نیز دارد.
🔻 «آلفونس داماتو» سناتور جمهوریخواه در ۸ سپتامبر ۱۹۹۵ -۱۷ شهریورماه ۱۳۷۴- با ارائه طرحی خواستار #تحریم اقتصادی بر ضد شرکتهای غیر آمریکایی شد كه تكنولوژی مربوط به صنعت نفت را در اختیار ایران میگذارند. در ۲۰ دسامبر، لایحه #داماتو به تصویب مجلس سنا رسید.
▫️بیل کلینتون که در زمان ارائه و تصویب اولیه این طرح رییسجمهور آمریکا بود، آن را در دستورالعملی تحت عنوان «تحریم معاملات خاص در خصوص ایران» را امضا کرد. این قانون كه تقریباً كلیهی معاملات تجاری با ایران و سرمایهگذاری را به شدت محدود میکند، شامل هشت بخش است كه بخش نخست آن به توضیح در مورد ممنوعیت صادرات و واردات در موارد خاص میپردازد و بخشهای بعدی نظیر دستورالعمل اول به تعاریف و زمان اجرا و غیره اشاره مینماید.
🔘 قانون تحریم ایران که توسط #داماتو، به مجلس سنای ایالات متحده آمریکا ارائه شد پس از تصویب توسط بیل کلینتون تحت عنوان فرمان اجرائی شماره ۱۲۹۵۷ از تاریخ شانزدهم مارس ۱۹۹۵ به اجرا در آمد. نام دیگر این تحریم، «ایسا» است. این قانون در دسامبر ۲۰۱۶ توسط اوباما مجدداً به مدت ده سال تمدید شد.
#محاصره_اقتصادی
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
✊جنبش مقاومت در جنگ ارزی
📱 @currency_war
جنبش مقاومت در جنگ ارزی
🔴 ظاهرا آمریکا برای آزاد کردن بخشی از پولهای ایران مجوزی را به کره و شرکتهای کره جنوبی داده است که
🔴 هوشیاری دولت و دغدغهمندبودن نسبتبه سفره مردم و #اقتصاد_مقاومتی، در این مسئله تعیین کننده خواهد بود.
#توئیت_نگار
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
✊جنبش مقاومت در جنگ ارزی
📱 @currency_war
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ببینید| جاسوسان انگلیسی را بیشتر بشناسید؛ از دیوید آلیانس که مورد حمایت مافیای اقتصادیبانکیِ جهان، یعنی روچیلدها، بوده و تحت پوشش تجارت پارچه علیه ایران خیلی کارها کرده است، چه میدانید؟!
#نفوذ_اقتصادی
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
✊جنبش مقاومت در جنگ ارزی
📱 @currency_war
🔴 گروه مخفیانه «رابرت مالی» برای همکاری با مقامهای ترامپ ضد ایران
بخش اول؛ شناخت تیم ترکیبی آمریکا براب مذاکرات جدید
📸 ydac.ir/oryim
🔰 روزنامه انگلیسی «تهرانتایمز» در خبری اختصاصی فاش کرده «رابرت مالی»، نماینده ویژه دولت آمریکا در امور ایران گروهی مخفیانه برای مشورت گرفتن از تندروترین کارشناسان ضد ایرانی از جمله مقامهای دولت «دونالد ترامپ» تشکیل داده است.
🔸 روزنامه تهرانتایمز با اشاره به فشارهای دولتهای اروپایی روی ایران برای بازگشت به میز مذاکرات نوشته دولت «جو بایدن»، رئیسجمهور آمریکا همزمان با این فشارها مشغول همکارییهای تنگاتنگ با گروهی از افراطیترین کارشناسان ضد ایرانی برای تخریب مذاکرات وین در صورت آغاز آن بوده است.
🔹 تایمز مینویسد: «رابرت مالی، نماینده ویژه آمریکا در امور ایران با تیمی مبهم و مخفی متشکل از مقامهای سابق ترامپ و کارشناسان ایرانی اندیشکدههای محافظهکار در تماس بوده است.»
▪️این روزنامه در ادامه نوشته است: «این تیم سری و بیسر و صدا که در میان اعضایش به «گروه سیاستگذاری در قبال ایران» شناخته شده اعضایی مانند الیوت آبرامز، نماینده ویژه دولت سابق آمریکا در امور ایران، دنیس راس، دیپلمات سابق و عضو ارشد اندیشکده واشنگتن برای سیاستهای خاور نزدیک و مایکل سینگ، از مدیران اندیشکده واشنگتن را شامل میشود.»
▫️تهرانتایمز نوشته طبق اسنادی که به رویت این روزنامه رسیده وجود این گروه و جلساتش قرار بوده مخفی و غیرعلنی باشد، اگرچه بسیاری از دیگر کارشناسان تندرو ضد ایرانی مانند «ری تکیه»، «حسیب جی صباغ»، عضو ارشد اندیشکده «مطالعات خاورمیانه در شورای روابط خارجی» و #مارک_دوبوویتز، مدیر عامل «بنیاد دفاع از دموکراسیها» از تشکیل چنین گروهی باخبر بودهاند.
🔻 این گروه مشورتی، جدیدترین تلاش دولت جو بایدن برای در پیش گرفتن سیاستی فراحزبی در قبال ایران در فضای ظاهراً دو قطبی آمریکا به شمار میرود. تهرانتایمز میگوید این اقدام، بر خلاف توهمات کسانی است که معتقدند دولت بایدن تفاوتی با دولت سابق آمریکا در قبال ایران دارد.
📎 ایران آنلاین
#فرماندهان_جنگ_اقتصادی
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
✊جنبش مقاومت در جنگ ارزی
📱 @currency_war
🔴 گروه مخفیانه «رابرت مالی» برای همکاری با مقامهای ترامپ ضد ایران
بخش دوم؛ نیت دولت جدید امریکا از مذاکرات
📸 ydac.ir/yihqm
🔰 تهرانتایمز خاطرنشان کرده زمانی که ترامپ از برجام خارج شد باور بسیاری از تحلیلگران این بود که جمهوریخواهان با هر نوع توافق هستهای با ایران مخالفند. در آن زمان، حمایت برخی از شخصیتهای حزب جمهوریخواه مانند الیوت آبرامز، جان بولتون و دوبوویتز از تصمیم ترامپ برای خروج از برجام این باور را تقویت میکرد.
⚠️ با این حال، تایمز میگوید مستنداتی که مشاهده میکرده نشان میدهد مسئله کمی متفاوت است. این مستندات نشان میدهند رابرت مالی از مخالفان #برجام کمک میخواهد و این اقدام او بخشی از راهبردی چند وجهی است که توسط جمهوریخواهان و دموکراتها مشترکاً طراحی شده است.
🔹 تهرانتایمز نوشته این اسناد نشان میدهند در خصوص ایران نوعی تقسیم کار میان آمریکاییها در جریان است: «جمهوریخواهان نقش پلیس بد و دموکراتها نقش پلیس خوب را بازی میکنند.» حال سوالی که در اینجا مطرح است این است که آیا انتظار میرود که در دور بعدی مذاکرات وین اختلافهای طرفها از بین برود؟
▫️این روزنامه نوشته با توجه به اینکه مالی در حال همکاری با «قاتلان برجام» است، بایستی در هر پیشبینی با این محور که گشایشی در دور بعدی مذاکرات حاصل خواهد شد جانب احتیاط را نگاه داشت زیرا نشانههایی موجود است که نشان میدهد طراحیهای همین گروه ممکن است بر روند مذاکرات در دور هفتم مذاکرات سایه بیندازد.
▪️یکی از زمینههای اختلاف در این مذاکرات جدید در وین، اصرار آمریکا بر حفظ برخی از تحریمهایی است که دولت «دونالد ترامپ» بعد از خروج از برجام علیه ایران اعمال کرده است. مضاف بر این، دولت بایدن اعلام کرده هیچگونه ضمانتی نمیتواند درباره عدم خروج دوباره دولتهای بعدی آمریکا از برجام بدهد.
🔻 مضاف بر این، مقامهای دولت آمریکا پیش از این تصریح کردهاند که قصد دارند از ورود به برجام به عنوان «سکویی» جهت پرداختن به سایر اختلافات از جمله مسائل موشکی و منطقهای استفاده کنند.
🔎 اخیراً مقام معظم رهبری در جلسهای تأکید کردند آمریکاییها خواستار گنجاندن بندی در توافق هستهای برجام برای ملزم کردن ایران به گفتوگو بر سر مسائل موشکی و منطقهای هستند. حضرت آیتالله خامنهای در ادامه این مطلب گفتند: «آنها میخواهند با گذاشتن این جمله، بهانهای برای دخالتهای بعدی خود درباره اصل برجام و مسائل موشکی و منطقهای فراهم کنند و اگر ایران حاضر به بحث درباره آنها نشود بگویند توافق را نقض کردهاید و توافق، بیتوافق!»
🔺 [باتوجه به این نکات، اکنون میتوان درک کرد که چرا] جمهوری اسلامی ایران تأکید کرده با توجه به اینکه آمریکا طرفی بوده که توافق را نقض کرده این واشنگتن است که باید با رفع تحریمها به توافق بازگردد و لازم است اجرای تعهدات آمریکا مورد راستیآزمایی قرار گیرد و البته تأکید کرده اصرار یا عجلهای برای بازگشت آمریکا به توافق ندارد.
📎 ایران آنلاین
#برجام_خسارت_محض
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
✊جنبش مقاومت در جنگ ارزی
📱 @currency_war
🔰 الکساندر دیوکوف، مدیرعامل «گازپروم نفت»، گفت این شرکت برای پرداخت هزینه سوخت هواپیماهایی که بین چین و روسیه در پرواز هستند، از روبل و یوآن به جای دلار استفاده خواهد کرد.
🔸 دیوکوف گفت: ما این اقدام را از ماه سپتامبر آغاز کردهایم و تا پایان سال تمام پرداختهای ما بابت سوخت هواپیما در چین به یوآن خواهد بود. هزینه همه هواپیماهای چینی که در روسیه سوختگیری مجدد میکنند هم به روبل پرداخت خواهد شد.
🔻 وی اضافه کرد: البته این اولین باری است که در صنعت هوانوردی چین و روسیه دلار کنار گذاشته میشود و اولین پرداختهای به یوآن و روبل تأثیرات اقتصادی مهمی خواهد داشت.
🔺 ابتکار پیمان پولی دو یا چندچندجانبه، از راهکارهای بدیهی و ساده برای کمکردنِ اثر #دلار در اقتصاد کشور، تقویت پول ملی و #شکستن_ارزش_آقایی_دلار است که بسیار به تاخیر افتاده و همچنان توسط بانک مرکزی ما نادیده گرفته میشود!
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
✊جنبش مقاومت در جنگ ارزی
📱 @currency_war
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 حاج قاسم سلیمانی: «افتخار میکنم که در زندگی پدرم یک گندم حرامی وارد نشده، شهادت میدهم این را با ضرس قاطع و این در تمام عمر من تاثیر گذاشت.»
✅ حسینبنعلی-علیهالسلام- در روز عاشورا: «همه شما از سفارش من سرپیچی میکنید و کلام مرا گوش نمیدهید زیرا شکمهای شما از حرام انباشته شده و قلبهای شما مُهر خورده است.»
🟥 تنها کسانی میتوانند مثل حاج قاسم ادامه دهنده راه حسین-علیهالسلام- باشند که بر قلب هایشان بر اثر خوردن مال حرام و شبهه ناک مهره نخورده باشد.
ارتزاق از مال حلال شرط کافی برای سلیمانی شدن نیست اما شرط لازم است. راه سعادت بدون شک از حلالخوری و دوری از انگارههای باطل مثل بورس و فارکس میگذرد!
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
✊جنبش مقاومت در جنگ ارزی
📱 @currency_war
📚 معرفی کتاب «تله دلار»
🖋 مؤلف:Eswar Prasad
📇 ناشر:Paperback
🗓 سال نشر: ۲۰۱۵ میلادی
🏷 #کتابخانه_جنبش
📸 b2n.ir/99769
📕 #سلطه_دلار آمریکا در معرض خطر است. سقوط تقریبی نظام مالی ایالاتمتحده در سالهای ۲۰۰۸-۲۰۰۹، فلج سیاسی است که سیاستگذاری مؤثر را مسدود کرده است و رقبای در حال ظهور، مانند رنمینبی #چین، گمانهزنی در مورد جابجایی دلار بهعنوان ارز ذخیره اصلی را افزایش دادهاند.
بااینحال، تله دلار به طور قوی بحث می کند که بحران مالی، سیستم پولی بینالمللی ناکارآمد و سیاستهای ایالاتمتحده، بهطور متناقض، اعتبار دلار را تقویت میکنند.
📗نویسنده کتاب Esvar Prasad بررسی میکند که چگونه #دلار به نقش اصلی در اقتصاد جهانی منجر شده است و نشان میدهد که آن پایه و اساس امور مالی جهانی برای آینده قابل پیشبینی باقی خواهد ماند. Prasa، با استدلالها و دادهها و بر اساس آخرین تحقیقات نشان میدهد که چرا این سخت خواهد بود که سیستمهای دلار محور نابود شوند. با توجه به حجم بالای سرمایه مالی خارجی که در داراییهای دلاری مانند #اوراق_بهادار دولتی ایالاتمتحده قفلشده است، کشورهای دیگر در حال حاضر انگیزه قوی برای جلوگیری از سقوط دلار دارند.
📘پرسد -Prasad- خواننده را از طریق مسائل کلیدی معاصر در امور مالی بینالمللی، ازجمله تأثیرات رو به رشد اقتصادی بازارهای نوظهور، جنگهای ارزی، پیچیدگیهای رابطه آمریکا با چین و نقش مؤسساتی مانند #صندوق_بین_المللی_پول - و ایدههای جدید را برای تثبیت مشکلات سیستم مالی ارائه میدهد. به خوانندگان نیز بهندرت یک چشمانداز به سمت برخی از توطئهها و طرحهای فریبنده پشتصحنه راهروهای امور مالی بینالمللی داده میشود.
📙 تله دلار یک تحلیل وسیع از وضعیت شکننده امور مالی جهانی ارائه میدهد و پرونده قانعکننده را ارائه میدهد که دلار علیرغم همه نقاط ضعفش، بهعنوان ارز ذخیره امن باقی خواهد ماند.
📎این کتاب را میتوانید از کتابخانه جنبش مردمی مقاومت در جنگ ارزی به آدرس ذیل دانلود کنید:
📎 http://library.currency-war.ir/wp-content/uploads/2018/09/Eswar_SPrasad-The-dollar-trap.pdf
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
✊️جنبش مقاومت در جنگ ارزی
📱 @currency_war