واحد حاج قاسم کجایی؟ حاج میثم مطیعی - Haj Meysam Motiee.mp3
7.78M
حاج قاسم کجایی...
🔸﷽ | فَاصْبِرْ عَلى ما يَقُولُونَ وَ سَبِّحْ بِحَمْدِ رَبِّكَ قَبْلَ طُلُوعِ الشَّمْسِ وَ قَبْلَ الْغُرُوبِ «۳۹»
🔸 وَ مِنَ اللَّيْلِ فَسَبِّحْهُ وَ أَدْبارَ السُّجُودِ «۴۰»
🔸 پس بر آنچه (مخالفان) مىگويند، شكيبا باش و پيش از طلوع خورشيد و پيش از غروب، پروردگارت را با سپاس و ستايش، تنزيه كن.
🔸 وپارهاى از شب را به تسبيح او بپرداز وبه دنبال سجدهها (نيز خدا را تسبيحگوى).
" آیات ۳۹ و ۴۰ سوره ق "
🌱
پیامبر مهربانی «صلی الله علیه و آله » :
🔹 مَن سَرَّهُ أن يَستَجيبَ اللّه لَهُ عِندَ الشَّدائِدِ وَالكَربِ فَليُكثِرِ الدُّعاءَ فِى الرَّخاءِ؛
🔹هر كس دوست دارد خداوند هنگام سختى ها و گرفتارى ها دعاى او را اجابت كند، در هنگام آسايش، دعا بسيار كند.
« نهج الفصاحه . ص ۷۷۰ . ح ۳۰۲۳ . »
🍂
🔻 ناگفته های یک
پرستار از جنگ ۱
جنگ ابتدا با حمله هوایی به چند فرودگاه ایران و تعرض زمینی همزمان ارتش عراق به شهرهای غرب و جنوب ایران آغاز شد.
در سالهای آغازین جنگ تحمیلی دانشجویان به عنوان کارورز در بیمارستان امام خمینی (ره) اهواز که از بیمارستانهای قدیمی خوزستان است، مشغول به تحصیل و سپس سرپرستار بخش، سوپروایزر و مسئول گروه آموزشی بودم. بیمارستان امام خمینی اهواز از نظر استراتژیک در مرکز شهر و در ناحیهای پر ازدحام قرار دارد و در دوران جنگ تحمیلی یکی از مراکز درمانی پذیرای مجروحان جبهههای جنوب بود.
به خاطر دارم زمانی که عملیات میشد، مجروحان زیادی برای درمان به این بیمارستان اعزام میشدند و به آنها خدمات میدادیم. آن موقع مسیری برای حرکت مجروح در راهروها و بخشها و سایر نقاط این بیمارستان نداشتیم و به دشواری مسیری باز می شد تا مجروحان را پس از تشکیل پرونده، ویزیت کنیم و درمانهای مناسب ارائه شود.
🌷
🍂
🔻 ناگفته های یک
پرستار از جنگ ۲
به خصوص رزمندگانی که وضعیت اورژانسی داشتند را سریعا با پرونده به اتاق عمل منتقل میکردیم و ضمنا به دلیل ازدحام بالای مجروح در بیمارستانها و عدم امکان نگهداری، مجروحان رزمنده بر اساس نوع وضعیتشان تقسیمبندی میشدند.
در کنار مجروحان جبهه، مصدومان غیرجبهه ای یعنی افرادی که در پی بمبارانهای هوایی، پرتاب موشک و ترکش به شهر صدمه میدیدند را هم باید اضافه کرد.
ما هم به عنوان تیم پزشکی در قبال درمان یک انسان، فارغ از هر گونه تعصبی کارها را انجام میدادیم.
🌷
🍂
🔻 ناگفته های یک
پرستار از جنگ ۳
یادم میآید که در بین مجروحان خودی مجروحان عراقی به بیمارستان اعزام شده بودند و گروه پزشکی با اینکه از دست دشمن دل خونی داشتند، اما با این حال به دلیل تعهدات از این مجروحان عراقی را مانند مجروحان خودی مراقبت میکردیم و همان کاری که برای مجروح خودی انجام میدادیم برای مصدوم عراقی هم انجام میدادیم.
در مقطعی از جنگ تحمیلی دشمن تا ۲۰ کیلومتری اهواز پیشروی کرده و به نزدیکی شرکت نوردلوله و سه راه خرمشهر رسیده بود. ما تا آن زمان سنگر و مکان امن درمانی نداشتیم و پذیرش و ویزیت و سایر امور مجروحان همانطور که مطرح شد انجام می دادیم.
به هنگام عملیات و حمله در طبقه همکف اورژانس، راهرو بخشها، درمانگاهها و محوطه باز بیمارستان انجام میشد و به علت کمبود فضاها و بمبارانهای مکرر شهر و عدم امنیت جانی، بیمارستانهای اهواز از جمله بیمارستانهای امام و گلستان به مکانهای امن منتقل شدند.
برای مثال در خصوص بیمارستان امام آزمایشگاه به ساختمان سازمان آب در خیابان نشاط، بخش اطفال به ساختمان زیرزمین سازمان آب و برق در خیابان ۲۴ متری، بخش داخلی به ساختمان هواپیمایی(هما) در خیابان ۲۴ متری و بخشهای جراحی و آی سی یو به هتل فجر منتقل شدند.
🌷