4_6012316501950859755.mp3
2.6M
مـناجات روضه شب جمعه بسیارجانسوز با نوای استاد میرزامحمدی
#شب_جمعه
#فاطمیه
#حاج_قاسم
#مرد_میدان
سلام
امضای بیعت با امام خامنه ای مدظله: lk5.ir
پویش جهانی #بیعت_سلیمانی_ها
: بزرگواران اول از همه تا حد امکان پیام فوق را انتشار دهید
دوم وارد لینک شوید و اسم خود را ثبت نمایید...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 حاج قاسم: من هستم، مرا نمیبینید؟!
🔺فرزند سردار شهید محمد ناظری: حاج قاسم در خواب به من گفت که به مردم بگو «چرا میگویند کاش حاج قاسم بود؟» من هستم، مگر مرا نمیبینید؟
🌷
| مَعْبــَـــــــ🌴ــــــرْ |
دقیقه گفت: «وضع دشمن و حرکات او ابهامآمیز است. اما اینکه مشکوک شده است، صد درصد است... دلایل عدم هو
🍂
🔻 واکاوی عملیات کربلای چهار
با حضور فرماندهان عملیات
1⃣3⃣
━•··•✦❁🧿❁✦•··•━
[آنشب]اخبار مثبت به حدی آمد که آقامحسن درخواست بازگشت مانور به طرح سابق را داد. زمانی که نگرانیها زیاد شده بود، حرکت لشکر ثارالله که قرار بود پیشتاز باشد، تغییر کرد. آقامحسن وقتی فضا را مثبت دید، گفت: «ای کاش ثارالله مانور خود را انجام میداد.» پیگیری هم شد و در تماسهایی که با آقای عزیز جعفری (فرمانده قرارگاه قدس) ایجاد شد، آقاعزیز گفت: «امکانش نیست. طراحی کردهایم. بچهها هم راه افتادهاند.»
اوضاع در ساعت ۲۱ شب در قرارگاه، تقریباً عادی تلقی میشد؛ باتوجه به اخباری که دریافت میشد. آقای حسینی از اطلاعات خبر داد: «وضعیت در قرارگاه نوح عادی است. حرکت غواصها در محور المهدی آغاز شده است.»
آقای شمخانی به نقل از آقای علایی گفت: «منورها از دیشب کمتر است.»
آقای رحیم صفوی ساعت ۹ شب پس از تماس با آقاعزیز گفت: «غواصهای قرارگاه قدس همه راه افتادند و خبری نیست.»
در دفترچهام نوشتهام: «لازم به توضیح است که هنوز خبری مبنی بر حضور غواصها در تنگه نیامده. گویا هنوز نرسیدهاند»
بنابراین اتفاقاتی که تا ساعت ۹ شب رخ داد، مجموعهای از اخبار مثبت و منفی بود که در مجموع و جمعبندی از نظر فرماندهی و قرارگاه فرماندهیِ عملیات، اوضاع عادی تلقی میشد. و تقریبا همین تحرکات را ارتش عراق قبل از آغاز عملیاتهای قبلی تا حدود زیادی داشته است.
قدم دوم
قدم دوم حوادث بین ساعت ۹ تا ۹/۳۰ شب است. با تلقی عادی بودن شرایط وارد قدم دوم میشویم. از این به بعد وقتی همه چیز عادی تلقی میشود، باتوجه به زمان، تمام هم و غم فرماندهان متوجه حرکت غواصهاست. باتوجه به طراحی که کرده بودند، متناسب با اهداف و فاصلهای که بین خط خودی و هدف وجود داشت، غواصها بین نیم تا یک و نیم ساعت قبل از ساعت ۱۰ و نیم شب باید حرکت میکردند و رهاسازی میشدند. این مقطع زمانی، مقطع رهاسازی غواصها بود.
غالب اخبار در ساعت ۲۱ حاکی از رهاسازی غواصها بود. فاصله زمانی ساعت ۲۱ تا ۲۱/۳۰ زمانی است که پیشبینی میشد غواصها به تنگه برسند.
فرماندهی عملیات به شدت استرس داشت. استرس به این دلیل بود که آیا غواصها به خط دشمن رسیدند و اگر رسیدند چه وضعیتی دارند. تا این لحظه خبری مبنی بر اینکه غواصها به خط دشمن رسیدهاند، وجود ندارد.
سردار نائینی: غواصها باید از کجا حرکت میکردند؟
داوود رنجبر: یگانهای ۱۴ امام حسین (ع)، عاشورا و ثارالله که میخواستند از تنگه عبور کنند، باید به جزیره ماهی میآمدند. لشکر ثارالله باید از تنگه عبور میکرد و به کارخانه پتروشیمی میرسید. لشکر عاشورا هم که باید از تنگه عبور میکرد، بخشی از نیروهایش در جزیره عمل میکردند. لشکر ۱۴ امام حسین (ع) علاوه بر اینکه باید از تنگه عبور میکرد، میبایست در امالرصاص عمل میکرد و سپس به سمت برجانیه و دیگر اهداف حرکت میکرد.
منظور از تنگه مسیر طولی رودخانه بین جزایر امالرصاص، ماهی و بوارین است. این منطقه بسیار حیاتی بود که در ادامه خواهیم گفت دشمن روی این منطقه کار کرده بود.
در دفترچه خودم نوشتهام: «در فاصله ساعت ۲۱ تا ۲۱:۳۰ ، طبق پیشبینیهای قبلی غواصها میبایست به تنگه رسیده باشند و عبور کنند.» در این زمان بیشترین اضطراب را برادر محسن داشت و با گفتن سبحانالله و لاالهالاالله در انتظار خبری بود. او دائم در سنگر قرارگاه، قدم میزد و این حکایت از استرس او بود.
•┈┈• ❀ ❀ •┈┈•
ادامه دارد
#تاریخ_شفاهی
🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ویدیوی گریه و هق هق سید علی خمینی نوه امام خمینی (ره) بر تابوت سردار شهید قاسم سلیمانی (رضوان الله تعالی علیه) در نجف اشرف
🌷😭
| مَعْبــَـــــــ🌴ــــــرْ |
🍂 🔻 واکاوی عملیات کربلای چهار با حضور فرماندهان عملیات 1⃣3⃣ ━•··•✦❁🧿❁✦•·
🍂
🔻 واکاوی عملیات کربلای چهار
با حضور فرماندهان عملیات
1⃣4⃣
━•··•✦❁🧿❁✦•··•━
قدم سوم
قدم بعد ساعت ۲۱ و ۳۰ دقیقه تا ساعت ۲۲ است که در این مقطع زمانی موضوع غواصها جدی شد و اتفاقات جدیدی رخ داد. شرایط با رسیدن اخبار تغییر کرد.
اولین خبر تیراندازی دشمن ساعت ۲۱ و ۳۰ دقیقه به قرارگاه رسید. آقای شمخانی پس از تماس با آقای عزیزجعفری خطاب به آقامحسن گزارش داد: «آقاعزیز گفت فاصله بین عرایض و خین و از روبروی ام الرصاص را دشمن تیراندازی میکند و منور میزند.»
همچنین آقای عزیزجعفری در بیسیم گفت: «بچهها کاری ندارند. او (دشمن) دارد با تیربار بچهها را میزند. درگیری را شروع کردهاند. حسین (در اینجا منظور نیروهای حسین خرازی فرمانده لشکر ۱۴ امام حسین است) و قاآنی (نیروهای تیپ ۲۱ امام رضا) میگویند با خمپاره ۶۰ توی خط را میزنند. منورها هم بین تنگه و عرایض قطع نمیشود. حسین نظرش این بود که قرارگاههای دیگر درگیر شوند.» ساعت ۲۱ و ۳۰ دقیقه آقاعزیز گفت: «دشمن صد درصد متوجه شده است.»
این اخبار با مکالمات آقامحسن با فرماندهی لشکر ۱۴ تکمیلتر شد. اما آقامحسن مقاومت میکرد و تلاش میکرد تا واهمه و احساسات فرماندهان از تیراندازی را تلطیف کند و به روند عملیات آسیبی وارد نشود.
آقامحسن با شدت گفت: «هیچ کس حق ندارد برنامه را تغییر دهد. همه باید تا ساعت ۲۲ و ۳۰ دقیقه پای کار باشند.» آقاعزیز پیام داده که قرارگاههای دیگر هم عملیات را شروع کنند. در حالی که بسیاری از نیروها هنوز به خط دشمن نرسیده بودند و امکانش نبود.
آقامحسن علیرغم اینکه دشمن تیراندازی میکرد، تاکید دارد نیروها تیراندازی نکنند و با دشمن درگیر نشوند. آقامحسن در مکالمه با ابوشهاب (جانشین فرمانده لشکر ۱۴) گفت: «این مسالهای نیست. ما از این بالا داریم میبینیم. شبهای قبل هم میزدند.» ابوشهاب گفت: «توی آب را هم دارند با تیر میزنند.»
لشکر امام حسین(ع) نیز تاکید داشت، یگانهای دیگر درگیر شوند. آنان واهمه داشتند که با دشمن درگیر شوند، اما جناحهایشان تامین نشود.
بنابراین فرماندهی تلاش کرد در برابر خواستههای نابههنگام لشکر ۱۴ و قرارگاه قدس مقاومت کند، چون قرارگاههای دیگر آمادگی نداشتند.
آقامحسن در پایان گفت: «اشکالی ندارد ولی به ساحل نروند. روی آب هرچه تیراندازی میکنند، اینها باید خود را به جایی بکشند. فقط سر ساعت ۱۰:۳۰ به خط بزنند.»
آقارحیم گفت: «اگر چیزی بود دشمن در خط درگیر میشد. این تیراندازیها چیزی نیست. تا توپخانه به کار نیافتد، چیزی نیست.»
در عملیات والفجر ۸ نیز این تیراندازیها بود. در آن عملیات، غواصان زیر تیراندازی قرار گرفتند؛ یعنی عکسالعمل نشان ندادند. خوشبختانه پس از دقایقی تیراندازی قطع شد و نیروها توانستند کارشان را انجام بدهند. همانند همان اتفاق در اینجا رخ داد؛ از این رو آقامحسن مقاومت کرد تا عملیات به موقع انجام شود.
آقارشید (غلامعلی رشید) گفت: «البته دشمن اگر شک کرده باشد، فرمانده گردان او دارد با تیپ تماس میگیرد و تا تیپ با لشکر تماس بگیرد و کسب تکلیف کند، زمان میبرد.»
آقامحسن ادامه داد: «دشمن سه شب است که میبیند در تنگه درگیری است. لذا در جاهای دیگر موضوع عادی است یا درگیری روی آب با درگیری روی ساحل فرق میکند. روی آب همه چیز ممکن است، باشد.» نیروهای شناسایی لشکر ۱۴، ۲ شب با دشمن درگیر شدند.
بنابراین فرماندهان سعی کردند، لشکر امام حسین(ع) را آرام کنند تا روند عملیات ادامه یابد.
در اینجا لازم است ذکر کنم، در طول عملیات اگر ۱۰۰ اتفاق رخ دهد، ۳۰ اتفاق به قرارگاه مرکزی رسیده و من ۱۰ اتفاق آن را توانستم ثبت کنم. اقدامات بسیاری انجام گرفته که چون وقت ضیق است، ناچار برخی از آنان را حذف کنم.
سردار نائینی: دشمن فقط به تلاش اصلی و محور قرارگاه قدس حساس شده بود؟
داوود رنجبر: به نظر میرسد دشمن بر تلاش اصلی حساسیت داشته است.
پس از این اتفاقات آقامحسن گفت: «دیگر دست ما نیست.» او در ادامه زیر لب زمزمه کرد که خدایا خودت این بچهها را حفظ کن.
مرحوم سردار محمدزاده که همراه با محمد درودیان آن شب در قرارگاه مرکزی بود، برای اینکه دلداری بدهد، گفت: «دشمن تصور میکند هنوز در مرحله شناسایی است.» آقامحسن در جواب گفت: «انشاالله خدا در ذهنش بگذارد.»
ماجراهای خطوط عملیاتی
در ادامه بنا دارم به حوادثی اشاره کنم که همزمان با این بحثها در قرارگاه در خطوط عملیاتی صورت گرفت.
لشکر ۱۴ طبق زمانبندی قبلی از اولین یگانهای عبورکننده از تنگه بود که موفق شد حدفاصل ۲۰:۲۶ تا ۲۰:۴۵، پنج گروهان غواص (۲ گروهان با هدف امالرصاص و ۳ گروهان با هدف برجانیه) علیرغم وجود آتش منحنی و مستقیم دشمن بر روی ساحل خودی، به آب اندازد. در عین حال این نیروها در طول رودخانه در ستونی به طول ۸۰۰ متر، آرایش گرفتند. این ستون به دنبال گروهی که به عنوان پیشتاز جهت چک مسیر با اندکی فاصله ج
لو میرفتند، حرکت کردند.
براساس طرح، هر گروهان غواص با فاصله مشخصی از گروهان دیگر حرکت میکرد. از هر گروهان نیز تنها ۶ نفر در سطح قرار داشتند و مابقی زیرآب حرکت میکردند. یعنی از هر ۶ نفر، یک نفر روی آب و باقی با اشنوگل زیرآب بودند؛ این اقدام بدین دلیل بود که در تنگه، فاصله ۲ ساحل نزدیک است و دشمن با دوربین دید در شب و منور، به راحتی نیروها را میدید.
در فاصله رهایی غواصان از خط خودی تا رسیدن به خط دشمن و آغاز حرکت به سمت اهداف، آتش پرحجمی روی ساحل ریخته میشد، ولی این منجر به توقف و ایجاد اخلال جدی در حرکت نیروهای لشکر ۱۴ امام حسین (ع) نشد. غواصها سینهخیز وارد آب شدند. در طول مسیر وقتی غواصان به نزدیکی تنگه رسیدند و در تیررس نیروهای عراقی در نوک بوارین، ماهی و امالرصاص قرار گرفتند، به سویشان تیراندازی شد.
اما جریان آب به نحو غیرمنتظرهای شدید شد و این باعث نشد قبل از اینکه تیراندازی و آتشهای مستقیم دشمن شدت یابد، غواصان از تنگه عبور کنند. به طوری که در ساعت ۹:۴۶ دقیقه فرمانده گروه پیشتاز اعلام کرد که به ساحل برجانیه رسیدهاند.
•┈┈• ❀ ❀ •┈┈•
ادامه دارد
#تاریخ_شفاهی
🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 واکنش سردار سلیمانی به بازکردن درب ماشین توسط محافظان از زبان سرتیم حفاظت ایشان
#مرد_میدان
🇮🇷 🌷
ناخودآگاه ذهنم، ناخودآگاه پس از دیدن مصاحبه سرتیم محافظتی سردار سلیمانی و دست رد زدن #مرد_میدان به ماشین های خارجی و ضد گلوله به سمت این تصویر و ۸ حلقه حفاظتی اش رفت
منتهی هنوز نفهمیده ام چطور برخی مقامات کشوری از جمله؛ هاشمی، نوبخت، جهانگیری، روحانی و... در قلب تهران، در میان مردم به چنین تیم های حفاظتی نیاز دارند، اما معتقدند انقلاب اسلامی در محاصره دشمن تا بن دندان مسلح به موشک نیاز ندارد؟
البته فارغ از فرضیه قریب به وقوع خلع سلاح عمدی کشور برای رسیدن نتانیاهو به تهران
🇮🇷🌷
| مَعْبــَـــــــ🌴ــــــرْ |
🍂 🔻 واکاوی عملیات کربلای چهار با حضور فرماندهان عملیات 1⃣4⃣ ━•··•✦❁🧿❁✦•·
🍂
🔻 واکاوی عملیات کربلای چهار
با حضور فرماندهان عملیات
1⃣5⃣
━•··•✦❁🧿❁✦•··•━
در پی پیشتازی گروهانهای دیگر در مجموع با دادن هفت هشت شهید، کلیه غواصان مامور به برجانیه، خود را به ساحل رساندند. آرایش و نظم این نیروها در آب و همچنین شجاعت و تجربه کافی آنان از عوامل مهم این موفقیت دانستهاند.
فرماندهی و عناصر مسئول لشکر ۱۴ از وضعیت غواصها اطلاع کافی نداشتند (فقط فرماندهی لشکر ۱۴ خبر از تیراندازیهای دشمن داشت و اینکه چه بر سر غواصهایش آمده، خبر نداشت) و تنها بر مبنای مشاهده آتش دشمن و... اینگونه به قرارگاه فشار میآوردند که عملیات زودتر آغاز شود. با پیگری برادر محسن و رعایت سین عملیات در ساعت ۲۱:۴۶ دقیقه با رسیدن نیروها به ساحل، درگیر شدند. در واقع درگیری از ساعت ۲۱:۴۶ دقیقه آغاز شد.
در خصوص لشکر ۳۱ عاشورا هم باید گفت که نیروهای این لشکر که در خط خودی آماده حرکت بودند، با آتش شدید دشمن مواجه شدند. دشمن با خمپاره ۶۰ این خط را زیرآتش گرفت و در همان جا ۴۰-۳۰ نفر از غواصان شهید و مجروح شدند. سازمان غواصها به هم ریخت، اما به دلیل حضور فرماندهی لشکر و پیگیریهای وی به سرعت شهدا و مجروحان از ستون جدا شده و بار دیگر با ساماندهی مجدد، حرکت آغاز شد.
این نیروها به هر ترتیب در فاصله ۲۰:۴۵ تا ۲۱ داخل آب جهت عبور آماده شدند، اما مشکلات عمده آبی از این پس خود را نشان داد.
آقای امین شریعتی (فرمانده لشکر عاشورا) بعداً در جلسهای گفت: «غواصان لشکر ۱۴ را دیدیم که رد شدند و به سمت تنگه رفتند. بلافاصله از ساحل دیدیم که تیربارهای دشمن از همه طرف شروع کرد و خمپارهها آتش پرحجمی به اجرا درآوردند. دیگر طوری شده بود که تمام ساحل را میزدند. دو دستهای که هنوز در ساحل بود، همه شهید و مجروح شدند و نیروهای داخل آب با افتادن چند گلوله خمپاره در پشتشان، متحمل تلفات سنگین شدند. در نتیجه ستون از همه پاشید.»
به هر حال این لشکر موفق شد تنها دو گروهان غواص را راهی اهداف کند. این ستون هنوز مسیر زیادی را طی نکرده بود که در روشنایی حاصل از منورهای زیاد توسط دشمن رویت شد. ستون زیر آتش دشمن قرار گرفت. نتیجه اینکه با شهادت راهنماها، نیروها پراکنده شدند و هر یک سرگردان در رودخانه به طرفی رفتند. بنابراین لشکر عاشورا اصلاً حرکتش شکل نگرفت.
در خصوص لشکر ۴۱ ثارالله نیز وضعیت مشابهی رخ داد. این یگان نیز زمانی که به گرفتن آرایش و انجام مقدمات مشغول بود با آتش دشمن مواجه شد.
در این زمینه آقای قاسم سلیمانی (فرمانده لشکر ثارالله) در جلسهای گفت: «آتش روی سر بچهها بود. ستونها توی هم خوردند. حتی ستون ما با ستون لشکر عاشورا در هم شد. میتوان گفت ۲۰ – ۱۰ نفر از بچهها در ساحل زخمی شدند. در مجموع از هر گردان یک گروهان موفق شد وارد آب شود و از مجموع ۲ گردان، ۲ گروهان وارد آب شدند.
هنگام حرکت در داخل آب هم خودم از این طرف با چشمانم دیدم که عراقیها روی کانال ایستاده بودند و یکی یکی بچهها را میزدند. در نتیجه بین راه هم تلفاتی دادند».
تیپ ۲۱ امام رضا (ع) هم قرار بود در جزیره ماهی و بوارین عمل کند. این یگانها قرار بود سواحل تنگه را باز کنند تا موجهای دوم و سوم (قایق سوارها) عبور کنند و نیروهای اصلی عازم شوند.
تیپ ۲۱ هم که میبایست از تنگه عبور کند، نقطه رهاییاش در کنار یگانهای فوق بود (فاصله بین نهر عرایض و نهر خین) سرنوشت مشابهای داشت. این یگان از ساعت ۲۰:۲۰ شروع به آباندازی نیروهای خطشکن کرد. وقتی نوبت به گروهان سوم رسید، آتش دشمن متوجه آنها شد و آنان را مورد اصابت قرار داد.
در نتیجه این گروهان دچار تلفات شد و لاجرم از حرکت بازماند. ۲ گروهان اول که موفق به حرکت در آب شده بودند، در داخل آب گرفتار آتش دشمن شدند که در نتیجه این نیروها با دادن تلفات پراکنده و بعضاً منحرف شدند. این نیروها در واقع از همان ابتدا از کنترل و فرماندهی خارج شدند. برخی از آنان به تنگه رسیدند، اما در همان نقطه زیر آتش دشمن گرفتار شدند و فقط تعداد اندکی توانستند خود را به سواحل مدنظر در جزیره ماهی برسانند که آنها نیز قادر به انجام کاری نبودند.
•┈┈• ❀ ❀ •┈┈•
ادامه دارد
#تاریخ_شفاهی
🌷