eitaa logo
دختران سدنا
2هزار دنبال‌کننده
2.6هزار عکس
516 ویدیو
18 فایل
• الهی راه را گم کرده‌ام من • از این جویندگی پاینده‌ام کن شروع فعالیت دختران سدنا ۹ خرداد ۱۴۰۱ شروع فعالیت پسران سینا ۲۲ مرداد ۱۴۰۲ https://eitaa.com/p_sina_ir • ارتباط با مدیریت مجموعه @Manzome_fekri313 . پاسخگویی به سؤالات @Bintalhusseinn.
مشاهده در ایتا
دانلود
🌼⃟🌼 ما دختران سدنا همان حلقه‌های میانیِ گمشده هستیم - همانی که درون مان انقلابی ایجاد شد و طعم شیرین خدا را عاشقانه دریافتیم. - همانی که بیدار شد تا در فرآیند و گام بعدی بیدار کند!!! - همانی که شاهد است، زیرا خوب دیدن را تمرین می‌کند - همانی که آماده‌ی حرکت است، زیرا طعمِ شیرینِ رسیدن را چشیده - همانی که اهل پرواز است، زیرا از گشودن بال‌هایش هراسی ندارد - همانی که از تلاش فراوان گزندی به او نمی‌رسد، زیرا فدا شدن را خوب تمرین کرده - همانی که اثرات و معنای اخلاص را می‌فهمد، زیرا هر آنچه می‌گوید با عمق جان لمسش کرده - همانی که اهل اراده است، اهل تفکر است، اهل اندیشیدن و قلم زدن است او اهل گفتن و شنیدن است اهل لبخند زدن است؛ او از عمق جان می‌خنداند قصد راوی شدن دارد زیرا حقیقت را باید گفت چه کسی می‌تواند از حقیقت شیرین سخن بگوید؟ اویی که مبعوث شده باشد دست برتر با روایت برتر است... او قصد فهمیدن دارد تا بفهماند او اهل کَنکاش است تا دریابد او جنس سخت است اما لطیف است در یک کلام او به دنبالِ زیباییِ از جنس نور است. ای مردمان ما متحول نشده‌ایم که گوشه‌نشینی آغاز کنیم انقلاب درونی میل به پروازمان را افزون کرده... 🕊 منتظر روایتگران سدنایی باشید. - - - - - - - - - - - - - - - ➺@D_sedna_ir¦دخترانِ سِدنا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
°• حضور در مدرسه شهید آیت‌الله غفاری از نی‌ریز و معرفی مجموعه دختران سدنا 🎙¦↫ 🦋¦↫ ❤️¦↫ - - - - - - - - - - - - - - - - ➺@D_sedna_ir ¦ دخترانِ سِدنا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
▫️نشست فعالان تربیت اسلامی دختران با حضور °• حجت الاسلام و المسلمین خسروپناه دبیرشورای عالی انقلاب فرهنگی °• حجت الاسلام والمسلمین قمی ریاست سازمان تبلیغات °• حاج حسین یکتا و... ▫️در این نشست مدیریت مجموعه دختران سدنا، سرکار خانم خرّمی به معرفی و ارائه‌ اهداف و چشم‌اندازهای مجموعه پرداختند. ❤️¦↫ - - - - - - - - - - - - - - - - ➺@D_sedna_ir ¦ دخترانِ سِدنا
شبهه ۲: ارزانی کالاها قبل از انقلاب چرا کالاها قبل از انقلاب ارزان‌تر بود و بعد از انقلاب شاهد گرانی کالاها هستیم؟ این مسئله از دو جهت باید مورد توجه و تأمل قرار گیرد. الف.از جهت سیاست‌های اقتصادی توسعه‌ای کشور بررسی‌ها نشان می‌دهد یکی از عمده‌ترین دلایل این امر، اعمال تعرفه‌های گمرکی پایین از سوی دولت نسبت به کالاهای وارداتی خارجی در قبل از انقلاب و افزایش این تعرفه‌ها بعد از انقلاب بوده است. به عبارت دیگر در نتیجه اعمال تعرفه‌های گمرکی پایین، کالاهای خارجی به وفور و با قیمت بسیار نازل در بازار قبل از انقلاب یافت می‌شد. این سیاست اقتصادی نامناسب، در جهت تضعیف تولیدات داخلی، افزایش وابستگی اقتصادی کشور به قدرت‌های صنعتی و تأمین بازار برای آنان بوده است زیرا در چنین شرایطی تولیدکننده نوپا و کم تجربه داخلی امکان رقابت با تولیدکننده توانمند و مجرب خارجی را نمی‌یابد و به سهولت از صحنه رقابت خارج می‌شود و حضور در عرصه تولید را مقرون به صرفه نمی‌یابد.
به همین جهت است که ارزانی کالاها (به معنای عرفی آن) یکی از بزرگ‌ترین موانع رشد و توسعه اقتصادی در جوامع، به خصوص در جوامع در حال توسعه تلقی می‌شود؛ ارزانی غیر معقول، موجب تضعیف موقعیت تولید کننده و در نهایت، تضعیف تولیدات داخلی می‌شود. از همین رو در اکثر کشورهای پیشرفته اقتصادی، گرانی وجود دارد برای مثال، بانک جهانی برای چندمین بار، توکیو پایتخت ژاپن را به عنوان گران‌ترین شهر جهان اعلام کرده است حتی در این کشورها گاه با ارزانی مبارزه نیز می‌شود، زیرا با واقعی شدن قیمت‌ها است که می‌توان از تولیدکننده داخلی حمایت کرد و حمایت از تولیدکننده داخلی نیز در نهایت تأمین منافع مصرف کننده داخلی را به همراه دارد.
ب. از جهت قدرت خرید اکثریت افراد جامعه بسیار می‌شنویم که گفته می‌شود در گذشته مثلاً قیمت گوشت فلان مقدار بوده با قیمت تخم مرغ چنان بود و در مقایسه با قیمت‌های کنونی که بسیار افزایش یافته در این گونه نتیجه‌گیری می‌شود که چون قدرت خرید مردم کاهش یافته، وضعیت معیشت مردم بدتر شده است. در پاسخ باید توجه کرد که هم مشاهده عینی وضعیت جامعه و هم آمارها، نشان از بهتر شدن نسبی وضعیت معیشت اکثریت افراد جامعه دارد. به عبارت دیگر، درست است که در گذشته قیمت‌ها پایین بوده ولی قدرت خرید مردم بسیار پایین‌تر از آن بوده است آمارها و بررسی‌های رسمی و غیررسمی گویای آن است که به غیر برخی اقشار جامعه؛ اکثر مردم به خصوص صاحبان مشاغل آزاد از وضعیت معیشتی مناسب‌تری نسبت به قبل از انقلاب برخوردار می‌باشند. لکن به دلایل متعددی همچون تغییر الگوی زندگی (الگوی مسکن، خوراک، پوشاک و لوازم منزل) و به تبع آن، افزایش سطح انتظار آن‌ها از زندگی، ابراز نارضایتی و احساس محرومیت در آنان افزایش یافته است.
به عنوان مثال امروزه الگوی مسکن عموم مردم نسبت به قبل از انقلاب و سال‌های اول انقلاب تغییر یافته است. در گذشته اکثر خانواده ها گسترده بودند، اما اکنون هسته‌ای شده‌اند. مثلاً در گذشته اگر عروس یا دامادی به خانواده اضافه می‌شد، در یکی از اتاق‌های همان خانه جای می‌گرفت؛ اما اکنون عموماً زوج‌های جوان به زندگی در مسکن مستقل روی می‌آورند. در خصوص الگوی خوراک نیز شاهد تغییرات اساسی در جامعه خودمان در سال‌های اخیر هستیم. در حدود ۳۰ سال پیش، قوت غالب خانواده‌های ایرانی نان بود و برنج غذای اعیانی محسوب می‌شد در حالی که امروز الگوی خوراک اکثریت جامعه تغییر یافته و عموماً برنج در غذای روزانه آنان جایگاه خاصی پیداکرده است. همچنین گوشت که پیش از انقلاب در مناطق روستایی و شهرهای کوچک فقط در مناسبت های خاص بر سفره مردم می‌نشست امروز در نوبت هفتگی اکثر مردم حضور دارد. آمارها نشان می‌دهد مصرف میوه نیز به چهار برابر قبل از انقلاب رسیده است.