🌷"بسم رب شهدا و صدیقین"🌷
سَلٰامْ بر آنانی که اَوَلْ
از ســیم خاردار نَـفْسـْ گُذَشْتَنْـ
و بَـعْد از سیم خار دار دشْمَنــــْ🥀
#سلامبـــَرشُهَـدآ... ✋💔
یه سلام از راه دور به حضرت عشق...❤️
به نیابت از#سردار_شهید_اسماعیل_دقایقی
اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ
وَعَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ
وَعَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ
وَعَلی اَصْحابِ الْحُسَیْن
#صبحتون_شهدایی🌷
🌴کانال دلیران نخلستان 🌴
https://eitaa.com/Daliran_Naklstan
نام: اسماعیل
نام دقایقی: دقایقی
تاریخ تولد: 1333
محل تولد: بهبهان
تاریخ شهادت: 1365/10/28
سن در زمان شهادت : 32 سال
اسماعیل پس از گذراندن مقاطع تحصیلی دبستان تا سال سوم دبیرستان، در سال ۱۳۴۹ در کنکور هنرستان شرکت ملی نفت که از جمله هنرستان هایی بود که شاگردان باهوش و نمونه را می پذیرفت شرکت کرد و پس از قبولی به ادامه تحصیل درآن هنرستان پرداخت. هنرستان شرکت ملی نفت اهواز در آن زمان یکی از مراکز فعال و مهمی بود که توسط هنرجویان کوشا و متعهد وعاشق به اسلام به مرکز مبارزه علیه رژیم شاه تبدیل شده بود.
دقایقی در سال۱۳۵۳ در رشته آبیاری دانشکده کشاورزی دانشگاه اهواز قبول شد و پس از دو سال تحصیل، مجددا در سال ۱۳۵۵ در کنکورشرکت کرد و به دانشکده علوم تربیتی دانشگاه تهران راه یافت. این دانشکده از لحاظ وجود فضای مذهبی، سیاسی و علمی از سایر دانشگا ههای کشور برای او مناسب تر بود.
🌴کانال دلیران نخلستان 🌴
https://eitaa.com/Daliran_Naklstan
شهیدی که مجاهدان عراقی را عاشق کرد
اسماعیل دقایقی همان پاسداری است که گردانی را از میان سربازان عراقی که به اجبار بعثی ها به جنگ آمده و به سمت ایران می آمدند یا پس از اسارت به حقانیت ایران و باطل بودن حزب بعث پی می بردند، تشکیل داد و خودش فرمانده آنها شد. اسرای عراقی با علاقه در مقابل ارتشی که خودشان سالها در آن بودند، میجنگیدند و بسیاری از آنها هم به شهادت رسیدند. آنها به دلیل ایمان و اخلاق خوب اسماعیل عاشقش شده بودند.
شهید دقایقی در مورد مجاهدان عراقی گفته بود که آدمی که گذشته اش خیلی بد باشه، اگر توبه کنه از آدم های پاک و بی گناه بهتر می شود. چون توانسته خودش را از منجلابی که در آن بوده بیرون بکشد.
دل همه را به دست آورده بود
شهید ابومهدی مهندس از فرماندهان ارشد نیرویای بسیج مردمی عراق الحشد الشعبی درباره خصوصیات اخلاقی و فرماندهی شهید دقایقی در لشکر بدر گفته است : شجاعت شهید دقایقی فقط به حضور او در جبهه محدود نبود. یکی از نشانههای شجاعت او نحوه تعامل با برادران مجاهد عراقی و اعتماد سازی متقابل با نیروهای مجاهد بود در حقیقت با آمدن شهید دقایقی یک نوع اعتماد متقابل بین او و سایر نیروهای مجاهدین عراقی به وجود آمد.
ابومهدی ادامه داده : صداقت و راستگویی اسماعیل خیلی روشن و آشکار بود. انسان مخلص و فداکاری بود انسانی متدین بود که هیچ وقت قرآن از دست او زمین گذاشته نمیشد. هر جا که میرفت قرآن همراه داشت. در هر فرصتی که فراهم میشد قرآن را باز میکرد و قرآن میخواند.
🌴کانال دلیران نخلستان 🌴
https://eitaa.com/Daliran_Naklstan
از همه مهمتر شهید اسماعیل دقایقی به مجاهدین عراقی با چشم برادر نگاه میکرد و نه به عنوان افراد بیگانه. هر چند که روش فرماندهی او قاطع و مقرراتی بود، ولی شکی نیست که مجاهدین عراقی نیز به او مانند یک برادر نگاه میکردند. مجاهدین عراقی قبل از اینکه مطیع دستورات او باشد، او را مانند پدر و برادر خود میدانستند. با این وصف دل همه را به دست آورده بود.
🌴کانال دلیران نخلستان 🌴
https://eitaa.com/Daliran_Naklstan
در گسترش اعتصابات کارگران شرکت نفت نقش داشت
نیروهای مردمی را در روزهای اول جنگ سر و سامان داد
نیروهای مجاهد عراقی را در قالب یگان عملیاتی سازماندهی کرد
این شهید بزرگوار پس از انجام وظیفه درسمت فرماندهی تیپ ۹ بدر و شرکت در عملیات عاشورای ۴ و قدس ۴ و همچنین کربلای ۲ و ۳و ۴ و ۵ احساس می کرد که زمان پرواز به ملکوت اعلا و عروج عاشقانه او فرا رسیده است. دقایقی، همسر و فرزندانش ابراهیم و زهرا را که در تهران زندگی می کردند را به اهواز دعوت کرد تا برای آخرین بار آنها را ببیند.
شهادت اسماعیل دقایقی در تاریخ ۲۸ دی ۱۳۶۵ در زمان انجام عملیات شناسایی پیش از عملیات کربلای ۵، در منطقه شلمچه، توسط هواپیماهای جنگنده نیروی هوایی عراق مورد اصابت موشک قرار گرفت و در ۳۱ سالگی به درجه رفیع شهادت رسید. مزار شهید در گلزار شهدای امیدیه، در استان خوزستان می باشد.
🌴کانال دلیران نخلستان 🌴
https://eitaa.com/Daliran_Naklstan
🌷"بسم رب شهدا و صدیقین"🌷
سَلٰامْ بر آنانی که اَوَلْ
از ســیم خاردار نَـفْسـْ گُذَشْتَنْـ
و بَـعْد از سیم خار دار دشْمَنــــْ🥀
#سلامبـــَرشُهَـدآ... ✋💔
یه سلام از راه دور به حضرت عشق...❤️
به نیابت از#اسماعیل_فرخی_نژاد
اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ
وَعَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ
وَعَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ
وَعَلی اَصْحابِ الْحُسَیْن
#صبحتون_شهدایی🌷
🌴کانال دلیران نخلستان 🌴
https://eitaa.com/Daliran_Naklstan
#از_تولد_تا_پيش_از_اعزام_به_جبهه :
شهيد اسماعيل فرخي نژاد در تاريخ 25/11/1341 در استان خوزستان
، در شهر آبادان و در خانواده اي مومن و مذهبي ديده به جهان گشود. شهيد همه ي دوران کودکي و نوجواني اش را نيز در همين شهر گذراند. پدرش نقاش ساختمان بود و مادرش نيز به کار خانه داري مشغول بود. اسماعيل اولين فرزند خانواده ي محرم فرخي نژاد به حساب مي آمد. از همان ابتداي کودکي علاقه ي خاصش را به قرآن و امام حسين (ع) و اهل بيت معصومين نشان مي داد. در هر کلاس قرآني که بر پا مي شد شرکت مي کرد و هميشه از قاريان نمونه ي دوران خود بود که حتي در اين زمينه به موفقيت هايي نيز رسيد و جوايزي هم کسب کردند. به گواه همه ي افراد خانه، او فردي بسيار آرام و متين و گوشه گير بود که حتي با دوستان خود نيز به آرامش برخورد مي کرد. دوران تحصيلي در مقطع ابتدايي را در مدرسه ي انوشيروان آبادان گذراند. مدرسه ابتدايي انوشيروان نيز بعدها به مدرسه راهنمايي تبديل شد و شهيد اسماعيل فرخي نژاد دوران راهنمايي خود را نيز در همين مدرسه به پايان رساند. با ورود به دوران راهنمايي با فردي به نام مرتضي يار احمدي که از قاريان شايسته و خوب قرآن بودند، آشنا مي شود. اين آشنايي زمينه اي شد براي آشنايي بيشتر اسماعيل با قرائت قرآن مجيد که سبب رشد او را در اين مورد هم فراهم ساخت..... ((سده)) نام محله اي در آبادان بود که پدر به تازه گي خانه اي را در آن خريداري کرده بود. پس از گذشت چندين سال آنها دوباره مکان خود را تغيير داده و اين بار به محله ي ذوالفقاري آبادان نقل مکان کردند. اسماعيل در اين دوره در دبيرستان اميرکبير آبادان مشغول به تحصيل بود که با شروع جنگ تحميلي مجبور به ترک محل تحصيل و خانه ي خود شدند. بندرعباس مقصد بعدي اسماعيل و خانواده بود. شهيد فرخي نژاد مابقي دوران دبيرستان خويش را در دبيرستان ابن سينا بندرعباس مشغول به تحصيل شد که در همين جا نيز موفق به اخذ ديپلم گشتند. همچنين شهيد فرخي در طول جنگ نيز به ادامه ي تحصيلات (در رشته ي تجربي) پرداخت.
🌴کانال دلیران نخلستان 🌴
https://eitaa.com/Daliran_Naklstan
#فعاليت_هاي_پيش_از_انقلاب :
شهيد اسماعيل فرخي نژاد در دوران پيش از انقلاب و گاها به دور از چشم خانواده در فعاليت ها و تظاهرات مردمي شرکت مي کردند(که البته بعد از اطلاع پدر از اين جريان، او توانست آزادانه به فعاليتش ادامه بدهد) با اين همه اما عمده فعاليت اين شهيد بزرگ وار به دوران انقلاب يعني در سالهاي 1357، 1358 ؛ و پس از آن در طول دوران جنگ تحميلي مربوط مي شود
🌴کانال دلیران نخلستان 🌴
https://eitaa.com/Daliran_Naklstan
#اعزام_به_جبهه :
شهيد اسماعيل فرخي نژاد در سن هجده سالگي براي اولين مرتبه و به عنوان امدادگر و از طريق جمعيت هلال احمر استان هرمزگان، راهي جبهه هاي حق عليه باطل شدند که مدت سه ماه اين حضور به طول انجاميد. پس از اين مدت و در برگشت، به عنوان عضوي از جهاد سازندگي استان هرمزگان مجددا به جبهه ها اعزام شدند و پس از مدتي و در برگشت دوباره، اين بار تحت عنوان رزمنده (و به طور مرتب و مداوم) در جنگ و جبهه حضور يافتند که اين حضور تا زمان شهادت ايشان (يعني در سال 1365) به طول انجاميد. به دليل هوش بالا و همچنين صداقت بسياري که در وجودش بود کم کم توانست پله هاي ترقي را يکي پس از ديگري طي نمايد. به طوري که پس از مدتي ، به عنوان فرمانده ي گروهان و چندي بعد به عنوان فرمانده ي گردان421 لشکر 41 ثارالله کرمان نائل آمد و توانست خود را به عنوان يکي از فرماندهان تاثير گذار و به نام لشکر 41 ثارالله مطرح بکند. شهيد فرخي نژاد مدت کوتاهي هم، به عنوان فرمانده ي تيپ مشغول به فعاليت در جبهه ها بودند. با اين همه اما اسماعيل همچنان همان فرد آرام و گوشه گير دوران کودکي و نوجواني خود بود. رسيدن به اين مقام و درجه هم نتوانست او را دچار غرور کاذب نمايد و او با متانت و غربت هر چه تمام تر در لشکر 41 ثارالله کرمان به عنوان نمونه اي از يک فرمانده ي شجاع و دلاور و البته سر به زير و با اخلاق حسيني(ع)، خود را مطرح ساخت. همانگونه که اشاره شد شهيد فرخي نژاد در سن 18 سالگي (يعني از سال 1361 ) وارد ميدان جنگ شد و تا زمان شهادت آن را ترک نگفت. در طي اين دوران در عمليات هاي مختلفي حضور پيدا کرد و در اکثر آن ها هم سربلند و پيروز از ميدان خارج شدند. از جمله عمليات هايي که ايشان در آن شرکت داشتند عمليات والفجر4 و 8 بود که نقش انکارناپذيري را در اين عمليات ها بر عهده داشتند. (عمليات هاي بيت المقدس، طريق القدس،کربلاي 4، خيبر و بدر، از ديگر اين عمليات ها بودند) شايد اغراق نباشد اگر بگوييم شهيد اسماعيل فرخي نژاد همه ي عمر مفيد خود را در جبهه ها طي کردند. به طوري که حتي اگر گاهي هم به مرخصي مي آمد، زودتر از پايان زمان مرخصي و به اشتياق جبهه، عازم جنگ مي شدند. حتي همين روزهايي را هم که بايد در اختيار خانواده خود باشند را در کنار دوستان رزمنده اش که براي بهره جويي از دانش نظامي و انديشه ي اسلامي و ديني به سراغش مي آمدند، مي گذراند.
🌴کانال دلیران نخلستان 🌴
https://eitaa.com/Daliran_Naklstan