eitaa logo
پای درس استاد
163 دنبال‌کننده
232 عکس
622 ویدیو
32 فایل
سخنان ناب و کلام آموزنده و مفید https://eitaa.com/joinchat/2768044290Ccde6026890
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
توسّـــل هندوی‌ اعدامی به‌امام‌ زمان سلام الله علیه ✍🏼 چرا امام، گرهِ‌ کار شیعیان رو باز نمیکنند؟ - جواب امام رو بشنوید... 🎥 استاد عبدالحسین بندانی نیشابوری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 سخنان استاد شجاعی ✘ چرا گوشهای من نمی‌شنوه پس؟ ※ خدا رو در نظر بگیر! کسی که هیچ جا ازش خالی نیست، و در ریزترین ذرات تا عظیم‌ترین کهکشانها به یک میزان حضور داره و هر آن، در حال خلق جدید و مدیریت عالمه. ✘ حالا این خدا، هر لحظه داره با شخص من و شما حرف میزنه، چرا ما صداشو نمی‌شنویم پس؟
26.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 آیه "لا اکراه فی الدین" یعنی چی؟ آیا به معنای آزاد بودن حجاب در اسلام است؟ 👤استاد قرائتی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عده ای در مسیر حرکت به سمت سیدالشهدا به حیرت میرسند و در مجموعه حرکت امام ذوب میشوند. آنان میخواهند فقط حسین باشند و نمیخواهند خود باشند. چنین افرادی به تعبیر علامه طباطبایی از بین نمیروند، بلکه همچون ستارگان در مقابل خورشید، ناپدید میشوند. برای رسیدن به این مرحله عشق باید بدانیم که دو نکته و مرحله ضروری است: عشق، یک دل بستن است و یک دل کندن، و هرکدام از این دو بال نباشد، امکان حرکت نیست. طِرِمّاح بن عَدی قهرمانی عاشق امیرالمومنین و فرزندانشان بود. او استقبال پرشوری از سیدالشهدا کرد اما در دل کندن، کم آورد. وی از امام حسین اجازه گرفت که به همسرش سر بزند و بازگردد اما وقتی به کربلا بازگشت که عصر عاشورا و پس از شهادت امام بود و تا آخر عمر غصه خورد و حسرت از دست دادن فرصت یاوری امام و شهادت را داشت. برعکس، زهیر بن قین که اصالتاً عثمانی و اموی بود، قویاً هر دو بال دل کندن و دل بستن را عملی کرد و نرد عشق به سیدالشهدا باخت. جُون، غلام سیاه ابوذر نیز از همه بجز سیدالشهدا دل کنده بود. آینه هستی چه باشد نیستی نیستی بگزین گر ابله نیستی.
49.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 برشی از سخنرانی آیت الله جاودان 🌙 پنج شنبه ۱۲ مرداد ماه 🕌 مسجد امام خمینی(ره) بازار تهران
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
داستانی عجیب از کرامات آیةالله بهاءالدینی ۱۴۰۲/۰۵/۱۵ - هیئت دانشگاه هنر تهران
حضرت آیت‌الله شوشتری: استادم حضرت آیت الله بهجت رضوان الله می‌فرمودند که مداومت کنید به این ذکر و همیشه بگویید : غرق نعمتیم الحمد الله حالیمون نیست استغفرالله
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مکاشفه آیت‌ الله‌ حق‌شناس (رحمت الله علیه) از تاثیر فوق‌ العاده‌ ذکر یاحُسـین در دفع شیاطین 👤 آیت الله جاودان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ در آخر الزمان بسیاری بخاطر نوک انگشتشان میروند جهنم... استاد شیخ مهدی واضحی ✅ آفت خشوع چیست؟ ✅ چطور اعراض از لغو کنیم؟ ✅ لبِّ نماز خشوع است.
قوی‌ترین مردم ✍ حضرت‌ پيامبر اکرم (ص) بر گروهی گذشتند كه سنگى را بلند مى كردند. فرمودند : اين چه كارى است؟ گفتند: با اين كار، نيرومندترين و محكم ترينِ خود را مى شناسيم. پیامبر فرمودند: آيا به شما خبر دهم كه محكم ترين و قوى ترينِ شما كيست؟ گفتند: بلى اى پيامبر خدا! فرمودند: محكم ترين و قوى ترين شما، كسى است كه هر گاه خشنود شود، خشنودى اش او را به گناه و باطل نكشاند، و هر گاه خشمگين شود، خشمش او را از سخن حق، بيرون نبرد و هر گاه به قدرت رسيد، به آنچه برايش حق نيست، دست نزند. 📚 معاني الأخبار، ص ۳۶۶.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سنگینی عجیب یک سلام دادن به لب عطشان امام حسین (علیه‌السلام) در ترازوی اعمال 👤مرحوم آیت الله ناصری
پای درس استاد
💠 دعای هر روز ماه صفر ✅ در مفاتیح الجنان آمده است که اگر کسی خواهد که محفوظ ماند از بلاهای نازله در
💠 ترجمه دعای ماه صفر: 🔸ای سخت نیرو و سخت کیفر، ای عزیز، ای عزیز، ای عزیز، همه آفریدگانت در برابر عظمتت خوار گشته، مرا از شر آفریدگانت کفایت کن، ای نیکوکار، ای زیبا کار، ای نعمت‌بخش، ای افزون کن، ای که معبودی جز تو نیست، منزّهی تو، من از ستمکارانم، پس دعایش را مستجاب کردیم و او را [اشاره به رهایی حضرت یونس از دل ماهی] از اندوه نجات دادیم و این‌چنین مؤمنان را نجات می‌دهیم، درود خدا بر محمّد و خاندان پاک و پاکیزه‌اش.
🚩 رسیدن اسرای کربلا به نزدیکی دروازه دمشق 🍂 یکی از مصائب جانسوز اهل بیت امام حسین (علیه‌السلام) و اسرای کربلا در مسیر شام، برخورد دشمنانه با اسرا، نزدیک دروازه دمشق بود. 🌹سر مطهر امام حسین را همراه زنان و اسیران حرکت دادند. نزدیک دمشق که رسیدند، ‌ام کلثوم که جزو اسیران بود، نزد شمر رفت و گفت: خواسته‌ای دارم. گفت: چیست؟ گفت: وقتی ما را وارد شهر می‌کنی، از دروازه‌ای وارد کن که تماشاگران کمتری باشند و بگو این سرها را هم، از بین محمل‌ها کنار برند. بس که ما را در این حال تماشا کردند، شرمنده شدیم. شمر در پاسخ خواسته‌اش، از روی دشمنی و سرکشی، دستور داد سرها را بر نیزه‌ها وسط کجاوه‌ها قرار دهند و آنان را همان‌طور از میان تماشاچیان ببرند تا به دروازه دمشق رسیدند و آنان را در آستانه در مسجد جامع نگه داشتند؛ جایی که اسیران را نگه می‌داشتند.