💠 حضرت معصومه (علیها السلام)
🔹 حضرت معصومه (علیها السلام) در «قم» پرتویی از حضرت زهرا (علیها السلام) است.
خدای سبحان عظمت و جلالی به او داده که امام صادق (علیه السلام) درباره او فرمود:
«إنَّ للَّهِ حَرَماً وَ هُوَ مَکَّةُ أَلا إنَّ لِرَسُول اللّٰه حَرَماً وَ هُوَ المَدینَةُ أَلا وَ إنَّ لأمیرِ المُؤمنینَ حَرَماً وَ هُوَ الکُوفَةُ أَلا وَ إنَّ قُمَّ الکُوفَةُ الصَّغِیرَةُ أَلا إنَّ لِلجَنَّةِ ثَمانیَةَ أَبوَابٍ ثَلاثَةٌ مِنها إلی قُمَّ تُقبَضُ فیهَا امرَأَةٌ مِن وُلدی اسمُها فَاطمَةُ بنتُ مُوسی وَ تُدخَلُ بشَفاعَتِها شیعَتی الجَنَّةَ بأَجمَعِهِم».
حضرت_آیت_الله_جوادی_آملی
📚 ادب فنای مقربان، جلد ۷، ص۳۴۶.
1_1421271530 (1) (1).mp3
2.4M
🇵🇸 آیا «بنی اسرائیل» دوباره از سرزمین سینا یا از شام یا از «فلسطین» و امثال ذلك برگشتند آمدند مصر و مالك آن امكانات شدند، یا نه؟
🇵🇸 ما همه ایرانی بودیم دیگر، این جا خانه ماست. دیگر زرتشتی نمی تواند به ما بگوید شما باید از این جا بروید بیرون که ! هرگز «اسرائیل» حق ندارد كه كسی را از سرزمینش بیرون كند، چون جای آن هاست.
🔰 حضرت آیت الله جوادی آملی
💠 بمناسبت سالروز ورود حضرت معصومه(س) به قم
آیتالله جوادی آملی:
🔸 وجود مبارک فاطمه معصومه_سلام_الله_علیها از آن جهت که در بیت امامت، ولایت، رسالت و کرامت به دنیا آمده است، یک فخر است؛ ولی بهره برداری متقابل این کریمه از این ذوات قدسی، فخر دیگری است.
بودند کسانی که از همین خاندان به دنیا آمدند، برادر امام رضا (سَلامُ الله عَلَیه) هم بودند، ولی مورد عنایت آن حضرت قرار نگرفتند؛ اما وقتی خود آن حضرت، در زیارت کریمه اهل بیت به ما میگوید به #فاطمه_معصومه_سلام_الله_علیها عرض ادب کنید و بگویید:
«السَّلَامُ عَلَیكِ یا بِنْتَ وَلِی اللَّهِ السَّلَامُ عَلَیكِ یا أُخْتَ وَلِی اللَّهِ السَّلَامُ عَلَیكِ یا عَمَّةَ وَلِی اللَّه»؛
یعنی از هر سه جهت، شما از حوزه ولایت بهره بردید؛ #بنت_ولایت هستید، #اخت_ولایت هستید، #عمه_ولایت هستید. نه تنها او دختر موسی بن جعفر است، #دختر_ولی_الله است. بعضی ها دختر موسی بن جعفر بودند، فرزند موسی بن جعفر بودند، ولی شاید فرزند #ولی_الله نبودند.
🔸 صرف اینکه از نظر شناسنامه ای کسی دختر امام باشد یا خواهر امام باشد دخیل نیست. وجود مبارک #فاطمه_معصومه_سلام_الله_علیها طبق این زیارت مأثوری که هست، نشان می دهد که از سه مجرا از فیض خاص ولایت برخوردار بود. اینکه علم از قم نشأت می گیرد به جهان می رسد، اینکه #امام_انقلاب باید از قم برخیزد، اینکه هم اکنون هم مسئولیت اساسی علمی و ثِقْل علمی به عهده قم هست، اینها به #برکت_مضجع_نورانی همین ذات مقدسه است.
آپارات با کیفیت مناسب:
https://aparat.com/v/LKTBj
42.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
استاد شجاعی
کیا میتونن تا لحظه آخر با امام زمان بمونن ؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 افتخاری برای مردم آخرالزمان
👤 مرحوم حجةالاسلام فاطمینیا
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹
🔸استراتژی جنگ با صهیونیستها در قرآن : «وارد حصارشان بشوید!»🔸
قرآن در مورد یهودیانِ [دشمن پیامبر] میگوید:
لَا یُقَاتِلُونَکُمْ جَمِیعًا إِلَّا فِی قُرًى مُّحَصَّنَةٍ أَوْ مِن وَرَاءِ جُدُرٍ بَأْسُهُم بَیْنَهُمْ شَدِیدٌ تَحْسَبُهُمْ جَمِیعًا وَقُلُوبُهُمْ شَتَّىٰ ذَلِکَ بِأَنَّهُمْ قَوْمٌ لَّا یَعْقِلُونَ
یعنی اینها «رودررو» نخواهند شد. باید «پشت سلاحهای سنگین» بنشینند و بجنگند. اینها باید «پشت سنگرها» باشند و فعالیت کنند. نمیتوانند رودررو بیایند؛ نمیتوانند از سنگر خودشان خارج شوند؛ باید پشت سنگر خود پنهان شوند تا فعال باشند؛ در «قُرًی مُحَصَّنَه». این را قرآن عیب و نقص یک جنگجو میداند. جنگجویی که تا «قُرًی مُحَصَّنَه» نباشد، پشت دیوار نباشد و قلعۀ سنگی نباشد نمیتواند بجنگد، دچار نقص است. قرآن این را علامت آسیبپذیری و #عامل_شکست میداند.
میگوید تو قلعۀ او را بشکن؛ تسلیم خواهد شد. #وارد_حصارش_بشو ! دستش را بالا میکند. زرهاش را از او بگیر، سلاح سنگینش را بگیر، تسلیم تو خواهد شد. او محال است «قتال» کند، مگر اینکه پشت دیوار باشد. تو دیوار او را خراب کن. این دیگر تسلیم توست.
@haerishirazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ارتباط قلبی با امام زمان داشته باشید، ارتباط با ایشان به معنی دیدار نیست...
امام خامنه ای
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اموال و اولاد مغرورتان نکنه،
داستان ملک التجّار اصفهان، در زمان قحطی
👤حجةالاسلام و المسلمین دانشمند
پیشگویی امام علی (؏) درباره نابودی اسرائیل
🔴 در روایتی از مولا امیرمؤمنان(؏) نقل شده :
یهود برای تشکیل دولت خود در فلسطین، از غرب خواهند آمد.
عرضه داشتند: یا اباالحسن! پس عربها در آن موقع کجا خواهند بود؟
فرمود: در آن زمان عربها نیروهایشان از هم پاشیده و ارتباط آنها از هم گسیخته، و متّحد و هماهنگ نیستند.
از آن حضرت سؤال شد: آیا این بلا و گرفتاری طولانی خواهد بود؟
فرمود: نه، تا زمانی که عربها زمام امور خودشان را از نفوذ دیگران رها ساخته و تصمیمهای جدّی آنان دوباره تجدید شود آنگاه سرزمین فلسطین به دست آنها فتح خواهد شد، و عربها پیروز و متّحد خواهند گردید،
ونیروهای کمکی از [طریق] سرزمین عراق به آنان خواهد رسید که بر روی پرچمهایشان نوشته شده است: «القوّة».
عربها و سایر مسلمانان همگی مشترکاً برای نجات فلسطین قیام خواهند کرد [و با یهودیان خواهند جنگید] و چه جنگ بسیار سختی که در وقت مقابله با یکدیگر در بخش عظیمی از دریا روی خواهد داد که در اثر آن مردمان در خون شناور شده و افراد مجروح بر روی اجساد کشتهها عبور کنند.
آنگاه فرمود:و عربها سه بار با یهود میجنگند، و در مرحلة چهارم که خداوند ثبات قدم و ایمان و صداقت آنها را دانست همای پیروزی بر سرشان سایه میافکند.
بعد از آن فرمود:به خدای بزرگ سوگند که یهودیان مانند گوسفند کشته میشوند تا جایی که حتّی یک نفر یهودی هم در فلسطین باقی نخواهد ماند
📚عقائد الاماميه، ج1 ، ص270؛
📚 بحارالانوار، ج53، ص59؛
📚معاني الاخبار، ص407؛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸️با صدای ماندگار مرحوم شیخ احمد کافی
🔶️ ارزش نماز شب
🍀پيامبر اکرم صلی الله علیه و آله:
☘️إِذَا أَکَلَتْ أُمَّتِی الرِّبَا کَانَتِ الزَّلْزَلَةُ وَ الْخَسْف..إِذَا فَشَا فِیکُمُ الزِّنَا کَانَتِ الزَّلْزَلَةُ
🌱هرگاه امّت من رباخوار شوند، گرفتار زلزله و خسف (فرو رفتن) زمین میگردند.
هر گاه زناکارى میان شما آشکار شود، زلزلههاى سخت خواهد بود.
✅️ قرآن: فساد در خشکی و دريا به خاطر كارهايى كه مردم انجام دادهاند آشكار شده است؛ خدا مىخواهد نتيجهی بعضى از اعمالشان را به آنان بچشاند، شايد -بهسوى حق- بازگردند.
(روم/۴۱)
✅️ در روایات، به صراحت از گسترش دو گناه بزرگِ «ربا» و «زنا» به عنوان عامل اصلی وقوع زلزله و بلایاى دیگر نام برده شده است.
📚روضة الواعظین، ج ۲، ص ۴۸۵
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👌حکایت شنیدنی ؛
عیادت رحمتاً للعالمین ، از معلم بیمار یهودی ، تشرف به اسلام قبل از مرگ و تشییع باشکوه توسط مسلمانان !
🎤 حجةالاسلام والمسلمین مسعود عالی
✨ا
مام صادق علیهالسلام فرمودند:«إِنَّكَ قَدْ جُعِلْتَ طَبِيبَ نَفْسِكَ وَ بُيِّنَ لَكَ اَلدَّاءُ وَ عُرِّفْتَ آيَةَ اَلصِّحَّةِ وَ دُلِلْتَ عَلَى اَلدَّوَاءِ فَانْظُرْ كَيْفَ قِيَامُكَ عَلَى نَفْسِكَ» 🔷 حضرت بهنحوی تببین میفرمایند: «انگار اتاق جراحی است و انسان نشسته بر سر نفس خودش و میخواهد آن را جراحی کند.» #امام_صادق علیهالسلام میفرمایند: «تو هم طبیب خودت هستی، هم درد برایت تبیین شده، دورههای دردشناسی را هم گذراندی، آیهی صحت هم برایت تعریف شده (یعنی میدانی چه کار کنی که خوب شود) دارو را هم به تو گفتهاند، تویی و این نفس.» 👈 یعنی همهچیز در اختیار خودت است. ایستادهای بر سر این نفس، فرصتت هم اندک است، هیچکسی هم مانعت نیست، ببیینم چطور جراحیاش میکنی. (الکافی، ج ۲: ۴۵۴) 📌 برگرفته از جلسات «جهاد با نفس»
﷽
حاجآقا مجتبی تهرانی
📍 غبطه کسی که به مقام و ریاست رسیده است نخورید.
📌 اوّل، هیچوقت غبطه نخور به حال آن کسی که با چنین بازیگری توانست به این مقام برسد. غبطه به حال او نخور که توانست عدهای از مردم را فریب بدهد، رضایت شان را جلب بکند، آن ها را دنبال خودش بکشاند.
روایت از «ابْنِ أَبِي يَعْفُور»؛ که اصحاب امام صادق(ع) است، نقل میکند که حضرت فرمودند: «كَانَ فِيمَا نَاجَى اللَّهُ تَعَالَى بِهِ مُوسَى»؛ در مناجاتهایی که حضرت موسی علیه السلام با خدا داشت و خداوند به او خطاب می کرد، در اول آن آمده بود، «لَا تَرْكَنْ إِلَى الدُّنْيَا رُكُونَ الظَّالِمِينَ...»؛ رکون به دنیا مانند رکون ظالمین نکن... بخشی از روایت. «وَ لَا تَغْبِطَنَّ أَحَداً بِرِضَا النَّاسِ عَنْهُ»؛ هیچوقت غبطة این را نخور که مردم نسبت به کسی اظهار رضایت میکنند، «حَتَّى تَعْلَمَ أَنَّ اللَّهَ عَزَّ وَ جَلَّ عَنْهُ رَاضٍ»؛ تا آن جایی که برو ببین خدا از او راضی است یا نه. معیار رضایت مردم نیستد، معیار رضایت، رضایت الهی است. اگر خدا از کسی راضی باشد، مردم هم از او راضی هستند و به تعبیری «نعم التفاوق» است. یک چنین انسانی از رضایت مردم کِیف نمیکند. «هُوَ هَلَاكٌ لَهُ وَ لِمَنِ اتَّبَعَهُ»؛ اگر ریاستش باطله بود، هم هلاکت برای خودش دارد و هم برای آنهایی که دنبالش میدوند؛ برای هر دو هلاکت دارد.
بحار الأنوار، ج ۷۰، ص۱۰۵
💠 محبوب جاوید
آیةالله جوادی آملی
🔸 پیغمبر به جبرئیل (سلام الله علیهما) فرمود: «عِظنِی»؛ مرا موعظه کن!
چند چیز را جبرئیل (سلام الله علیه) به آن حضرت گفت _ حالا مسئله نماز شب بود و مانند آن _ از جمله فرمود: «أَحبِب مَا شِئتَ فَإِنَّکَ مفَارقُه»؛ هر چه که غیر خداست را بخواهی دوست داشته باشی، دوست داشته باش؛ ولی بالاخره مفارقت آن را تهدید می کند؛ یعنی نه تنها «منقطع الآخر» است و دوام ندارد، بلکه «عند الفراق» به درد آن مبتلا می شوی.
🔸 محبوب ها را ذات اقدس الهی در قرآن به دو قسم تقسیم کرد: محبوب پایدار و محبوب ناپایدار. #محبوب_پایدار همان ذات اقدس الهی است که ﴿إِنْ كُنْتُمْ تُحِبُّونَ اللَّهَ فَاتَّبِعُونی یحْبِبْكُمُ اللَّهُ﴾؛ اما غیر خدا را در اوایل سوره مبارکه «آل عمران» مشخص کرد، فرمود: ﴿زُینَ لِلنَّاسِ حُبُّ الشَّهَوات﴾.
#محبوب_انسان یا زن و فرزند هستند که از سنخ انسان هستند؛ یا دام ها مثل گاو و گوسفند و اسب و مانند آن هستند که حیوان هستند؛ یا باغ و بوستان و مزرعه هستند که از سنخ گیاهان می باشند؛ یا طلا و نقره و مانند آن هستند که از جمادات می باشند. فرمود: ﴿زُینَ لِلنَّاسِ حُبُّ الشَّهَواتِ﴾؛ جامع اینها شهوت است نه عقل، پس محبت به اینها محبت عقلی نیست.
🔸 فرمود چه جماد باشد، چه نبات باشد، چه حیوان باشد، چه انسان باشد، حبّ اینها حبّ شهوی است نه حبّ عقلی،
حبّ عقلی همان #مودت_اهل_بیت است
که فرمود مزد رسالت پیغمبر است: ﴿لا أَسْئَلُكُمْ عَلَیهِ أَجْراً إِلاَّ الْمَوَدَّةَ فِی الْقُرْبى﴾. این از سنخ محبت های چهارگانه سوره مبارکه «آل عمران» که نیست، این مودت دائمی است، هجرانی ندارد؛ تا ما رها نکنیم آنها رها نمی کنند، گاهی هم ممکن است انسان رها بکند ولی آنها بر اساس فیض و لطفی که دارند رها نمی کنند، لذا پیام جبرئیل به حضرت پیغمبر (سلام الله علیهما) که فرمود: «أحبِب مَا شِئتَ فَإِنَّکَ مفَارِقه»، این اعلام خطر را کرد که چیزی که از دست دادنی است قابل محبت نیست.
✨ از آیةالله بهجت سوال کردند: آیا برای وقت ظهور حضرت مهدی عجل اللهتعالی غیر از روایاتِ «مُلِئَتْ ظُلْماً وَ جَوْراً» راه دیگری نیز وجود دارد؟
🔹 فرمودند: بله، اگر عدهای توافق بر صلاح کنند، در ظهور آن حضرت مؤثر است؛ چنانکه «مُلِئَتْ ظُلْماً وَ جَوْراً» مُؤثر است؛ ولی این فقط «اگر» است و میگویند که «اگر» را با «مگر» پیوند دادند و از جمع آن دو ایکاش درآمد.
در محضر بهجت، ج۳، ص۱۵
در اینجا آیتالله بهجت به این عبارت از نامهی امام زمان به شیخ مفید استناد میکند:
📩 اگر شیعیان که خدا توفیق طاعت به آن ها بدهد، دلهایشان اجتماع کند (نه فقط دور هم جمع بشوند)، میمنت ما از اینها به تأخیر نمیافتد و سعادت مشاهده ما برایشان به تعجیل میافتد.
آقای بهجت فرمود یکدل بشوند که اگر یکدل بشوند، امر #ظهور وابسته به ظلم ظالمین نمیماند.
این یک دل شدن مردم دو راه دارد:
👈 حبّ و بغض
👈محبت و نفرت.
دلها یا برای نفرت به چیزی واحد دور هم جمع میشود و یا برای محبت به چیزی واحد.
ما باید برای یک محبت جمع شویم که اگر چنین شود هر روزمان پیادهروی اربعین است؛ باید به هم محبت کنیم و برای هم دل بسوزانیم و حقوق یک دیگر را رعایت کنیم.
وقتی جمع نمیشویم این فرایند میشود که در روایات به ما وعده دادهاند؛ که فلسطین به هم میریزد آشوب میشود، سفیانی ظهور میکند و شما را تکه تکه میکند و شامات را دست میگیرد.
البته میشود این مسیر را با دعا عوض کرد ولی نه دعای معمولی بلکه بیتابی با همه وجود.
باید همه جمع بشوند نه بر این محور که دشمنمان یکی است بلکه بر این محور که اماممان یکی است مانند پیاده روی اربعین.
و در رابطه با مشرکین و یهودیان فکر نکنید که اجتماعشان به سبب محبت است بلکه برای منافعشان است چنان که قرآن میفرماید:
تَحْسَبُهُمْ جَمِيعاً وَ قُلُوبُهُمْ شَتَّى ذلِكَ بِأَنَّهُمْ قَوْمٌ لا يَعْقِلُونَ «۱۴حشر»
فکر نکنید اینها جمعند، دلهایشان با هم اصلاً جمع نمیشود. برای اینکه محبت یک نفر باید باشد که اینها را جمع کند.
اگر دور هم جمع شدهاند دلهایشان دور هم جمع نشده، درندگیهایشان دور هم جمع شده، منافعشان است که اینها را دور هم جمع کرده.
📌 برگرفته از جلسات «امامٍ جمعه»
💠 پناهگاه سست
آیةالله جوادی آملی
🔹 اگر كسی به غیر خدا تمسّك كرد مثل آن است كه به #خانه_عنكبوت رفت و سست ترین خانه, خانه عنكبوت است.
سخن از نفی بتپرستی نیست تا كسی بگوید الآن بعضی ها بتپرست نیستند انسان محورند و مانند آن؛ سخن از #نفی_ولایت است نه نفی الوهیت.
🔹 میفرماید بسیار خوب شما مشرك نیستید بت را نمیپرستیدید اصل عبادت را قبول ندارید؛ ولی بالأخره به جایی تكیه میكنید، آن تكیهگاه شما بیت عنكبوت است. اینها كه به بیگانه ها پناهنده می شوند و درخواست پناهندگی می كنند همین است. اگر کسی از #نظام_اسلامی فرار كرد به جای دیگر رفت و به آنجا پناهنده شد، معنایش غیر از این آیه چیز دیگر نیست؛ می خواهد آنجا راحت باشد امنیتش را آنها تأمین كنند زندگی اش را آنها تأمین كنند، این یعنی به غیر خدا پناه بردن! حالا معلوم می شود كه آیات قرآن, حرف روز را می زند؟
🔹 سخن از آلهه نیست تا كسی بگوید اینها كه بت پرست نیستند، سخن از اولیاست نه آلهه. آنها آلهه را برای ولایت می خواستند، اینها به سراغ غرب و شرق می روند كه ولی آنها غرب یا شرق باشد؛ این پناهندگی همان است. فرمود انسان به خودش پناهنده بشود یا به بیگانه پناهنده بشود، مثل آن است كه دستاویزش را به بیت عنكبوت وابسته كرد.
🔹 به #هوا_و_هوس تكیه كنید بیت عنكبوت است به #بیگانه پناهنده بشوید بیت عنكبوت است به #صنم_و_وثن متّكی بشوید بیت عنكبوت است.
فرمود: ﴿إِنَّ اللَّهَ یعْلَمُ مَا یدْعُونَ مِن دُونِهِ مِن شَیءٍ وَهُوَ الْعَزِیزُ﴾ (یك) ﴿الْحَكِیمُ﴾ (دو) _ این دو برهان است چون دو حدّ وسط است _ شما ولی می خواهید ولی باید #مقتدر باشد، عزیز اوست, ولی باید #حكیم باشد، حكیم اوست؛ دیگران یا سفیه اند یا ضعیف اند.
🔴 ۹ آرزویی که انسان بعد از مرگ میکند و در قرآن ذکر شده است:
1⃣ يَا لَيْتَنِیٖ كُنْتُ تُرَابًا؛
ﺍی ﮐﺎﺵ خاک میبودم.
(ﺳﻮﺭه نبأ، آیه 40)
2⃣ يَا لَيْتَنِي قَدَّمْتُ لِحَيَاتِیٖ؛
ﺍی ﮐﺎﺵ برای آخرت خود چیزی پیش میفرستادم.(سوره فجر، آیه 24)
3⃣ يَا لَيْتَنِیٖ لَمْ أُوتَ كِتَابِيَهْ؛
ﺍی ﮐﺎﺵ نامه اعمالم برایم داده نمیشد.
(ﺳﻮﺭه حاﻗﺔ، آیه 25)
4⃣ يَا وَيْلَتَىٰ لَيْتَنِیٖ لَمْ أَتَّخِذْ فُلَانًا خَلِيلًا؛
ﺍی ﮐﺎﺵ فلان انسان را به دوستی نمیگرفتم.
(ﺳﻮﺭه فرﻗﺎﻥ، آیه 28)
5⃣ يَا لَيْتَنَا أَطَعْنَا اللَّهَ وَأَطَعْنَا الرَّسُولَ؛
ﺍی ﮐﺎﺵ فرمانبرداری الله و رسولش صلی الله علیه و آله و سلم را میکردیم.
(ﺳﻮﺭه أﺣﺰﺍﺏ، آیه 66)
6⃣ يَا لَيْتَنِی اتَّخَذْتُ مَعَ الرَّسُولِ سَبِيلًا؛
ﺍی ﮐﺎﺵ راه و روش رسول الله صلی الله علیه و آله و سلم را تعقیب میکردم.
(ﺳﻮﺭه فرﻗﺎﻥ، آیه 27)
7⃣ يَا لَيْتَنِیٖ كُنتُ مَعَهُمْ فَأَفُوزَ فَوْزًا عَظِيمً؛
ﺍی ﮐﺎﺵ من هم با آنها میبودم، حال کامیابی بزرگ حاصل میکردم.
(ﺳﻮﺭه نساء، آیه 73)
8⃣ يَا لَيْتَنِیٖ لَمْ أُشْرِكْ بِرَبِّی أَحَدًا؛
ﺍی ﮐﺎﺵ با رب خود کسی را شریک نمیآوردم.
(ﺳﻮﺭه کهف، آیه 42)
9⃣ يَا لَيْتَنَا نُرَدُّ وَلَا نُكَذِّبَ بِآيَاتِ رَبِّنَا وَنَكُونَ مِنَ الْمُؤْمِنِين؛
ﺍی ﮐﺎﺵ راهی پیدا شود که دوباره به دنیا برگردیم و نشانیهای رب خود را انکار نکنیم و از جمله مؤمنین شویم.
(ﺳﻮﺭه أﻧﻌﺎﻡ، آیه 27)
اینها آرزوهایی هستند که انسان بعد از مرگ دارد در حالیکه در آن زمان، دیگر فرصتی برای جبران وجود ندارد؛ پس امروز به فکر باشیم.
والعاقبه للمتقین
🔴 رفتارهایي كه شيطان را ضعيف ميكند!!
روزى شيطان در گوشه مسجد الحرام ايستاده بود. حضرت رسول (ص) هم سرگرم طواف خانه كعبه بودند. وقتى آن حضرت از طواف فارغ شد، ديد ابليس ضعيف و نزار و رنگ پريده، كنارى ايستاده است، فرمود: تو را چه مى شود كه چنين ضعيف و رنجورى ؟! گفت : از دست امت تو به جان آمده و گداخته شدم . فرمود: مگر امت من با تو چه كرده اند؟ گفت : يا رسول الله ! چند خصلت نيكو در ايشان است، من هر چه تلاش مى كنم اين خوى را از ايشان بگیرم نمى توانم. فرمود: آن خصلت ها كه تو را ناراحت كرده كدام اند؟ گفت:
1⃣اول اين كه هرگاه به يكديگر مى رسند سلام مى كنند و سلام يكى از نامهاى خداوند است. پس هر كه سلام كند حق تعالى او را از هر بلا و رنجى دور مى كند و هر كه جواب سلام دهد، خداوند متعال رحمت خود را شامل حال او مى گرداند.
2⃣دوم اين كه وقتى با هم ملاقات كنند به هم دست مى دهند و آن را چندان ثواب است كه هنوز دست از يكديگر برنداشته حق تعالى هر دو را رحمت مى كند.
3⃣سوم، وقت غذا خوردن و شروع كارها "بسم الله" مى گويند و مرا از خوردن آن طعام و شركت در آن دور مى كنند.
4⃣چهارم، هر وقت سخن مى گويند: "ان شاءالله" بر زبان مى آورند و به قضاى خداوند راضى مى شوند و من نمى توانم كار آنها را از هم بپاشم، آنان رنج و رحمت مرا ضايع مى كنند.
5⃣پنجم، از صبح تا شام تلاش مى كنم تا اينان را به معصيت بكشانم. باز چون شام مى شود، توبه مى كنند و زحمات مرا از بين مى برند و خداوند به اين وسيله گناهان آنان را مى آمرزد.
6⃣ششم، از همه اينها مهمتر اين است كه وقتى نام تو را مى شنوند با صداى بلند "صلوات"مى فرستند و من چون ثواب صلوات را مى دانم، از ناراحتى فرار مى كنم؛ زيرا طاقت ديدن ثواب آن را ندارم
7⃣هفتم ؛ ايشان وقتى اهل بيت تو را مى بينند، به ايشان مهر مى ورزند و اين بهترين اعمال است...
📚 انوارالمجالس
دستورالعمل مرحوم قاضی برای رفع مشکلات دنیوی و اخروی
حاج شیخ علامه انصاری لاهیجی نیز که از شاگردان مرحوم قاضی هستند، میگفت:
روزی از ایشان پرسیدم که در مواقع اضطرار و گرفتاری چه در امور دنیوی و چه در امور اخروی، و در بنبست کارها به چه ذکر مشغول شوم تا گشایش یابم؟ در جواب فرمودند:
«پس از پنج مرتبه صلوات و آیةالکرسی، در دل خود (بدون آوردن به زبان) بسیار بگو: «اللَّهُمَّ اجْعَلْنِی فِی دِرْعِکَ الْحَصِینَةِ الَّتِی تَجْعَلُ فِیهَا مَنْ تَشاء» تا انشاءالله گشایش یابد.
علامه انصاری فرمودند: من در مواقع گرفتاریهای صعب و مشکلات لاینحل به این دستور عمل کردم و نتیجههای عجیب گرفتم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آیت الله جاودان : برای آزادی مردم غزه ۱۰ هزار "امن یجیب" بخوانید
هرکدام از شما عزیزان لطفا ۱۰ بار این آیه شریفه را قرائت کنید🙏
﴿ أَمَّن يُجِيبُ الْمُضْطَرَّ إِذَا دَعَاهُ وَيَكْشِفُ السُّوءَ وَيَجْعَلُكُمْ خُلَفَاءَ الْأَرْضِ ۗ أَإِلَٰهٌ مَّعَ اللَّهِ ۚ قَلِيلًا مَّا تَذَكَّرُونَ﴾
[ النمل: 62]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگر برای حاجتی به اهلبیت، توسل کردی و ناامید شدی...
🎙 حجةالاسلام والمسلمین عالی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قدس و فلسطین به ما چه ربطی داره؟
پاسخ قرآن به این پرسش
حاج آقا محسن قرائتی
🔹همگان اذعان دارند در عین خوشحالی از پیروزی های بی نظیر جبهه مقاومت در غزه قهرمان در وارد کردن صدمات سهمگین به رژیم صهیونیستی، هم اکنون شاهد روزهای سخت و سنگین برای برادران مسلمانمان به ویژه زنان و کودکان و کهنسالان در فلسطین هستیم و قلوب آزادگان عالَم، محزون از بلاها و مصائبی است که اخبار رسانه ها از این سرزمین مقدّس مخابره می کنند.
🔹آنچه مهم است آن است که در کنار همه حمایت های نظامی و تسلیحاتی از سلاح های معنوی نباید غافل ماند.
🔹حال به حکم آیات الهی قرآن کریم و روایات اهل بیت علیهم السلام که" نِعمَ سلاح المؤمن، الصبر و الدعاء " باید با ذکر الهی و سلاح دعا به جنگ حوادث و تغییر اوضاع نامطلوب انسانی در سرزمین مقدّس رفت که الدعاء يردّ البلاء است.
🔹وقتی جناب عبدالمطلب بعد از حضور سپاه ابرهه در شهر مکّه به کنار کعبه رفت و حفظ خانه را از خدا خواست و پرودگار متعال طیر ابابیل را بر سر اصحاب فیل مامور ساخت و لشکر ابرهه همچون کاه خورد شده به زمین ریختند، از مؤمنین عالَم درخواست داریم تا در دعاهای خِیر خود برای مظلومین و محرومین غزّه، به سفارشات بزرگان دین اهتمام جدی تر داشته و به موارد زیر عنایت ویژه داشته باشند:
👈۱.قرائت سوره مبارکه فیل ۷ مرتبه
(برای از کار افتادن قوای دشمنان)
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ
أَلَمْ تَرَ كَيْفَ فَعَلَ رَبُّكَ بِأَصْحَابِ الْفِيلِ ﴿۱﴾
أَلَمْ يَجْعَلْ كَيْدَهُمْ فِي تَضْلِيلٍ ﴿۲﴾
وَأَرْسَلَ عَلَيْهِمْ طَيْرًا أَبَابِيلَ ﴿۳﴾
تَرْمِيهِمْ بِحِجَارَةٍ مِنْ سِجِّيلٍ ﴿۴﴾
فَجَعَلَهُمْ كَعَصْفٍ مَأْكُولٍ ﴿۵﴾
👈۲.قرائت سوره مبارکه نصر ۲۱ مرتبه
(جهت نُصرت رزمندگان اسلام)
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ
إِذَا جَاءَ نَصْرُ اللَّهِ وَالْفَتْحُ ﴿۱﴾
وَرَأَيْتَ النَّاسَ يَدْخُلُونَ فِي دِينِ اللَّهِ أَفْوَاجًا ﴿۲﴾
فَسَبِّحْ بِحَمْدِ رَبِّكَ وَاسْتَغْفِرْهُ إِنَّهُ كَانَ تَوَّابًا ﴿۳﴾
🇵🇸 لطفاً اين متن را به دقت بخوانيد و دوستانتان را هم به آن دعوت کنيد.