؛
🔵 پس از پایان نماز دیدیم #سیل، شهر را فراگرفته و آب بالا آمده،تا جاییکه به ایوان مسجد هم رسیده بود. با صدای بلند از مردم خواستم با این حادثه مقابله کنند.
🔴 ابتدا گفتم فرشهای #مسجد را جمع کنند و در جای بلندی بگذارند تا آب آن را از بین نبرد. بعد، از مردم خواستم احتیاطات لازم را برای حفاظت از کودکان و زنان به عمل آورند.
🔵 جریان سیل دو سه ساعت ادامه یافت و در این مدت ما صدای آوار خانه ها را یکی پس از دیگری می شنیدیم. همه چیز وحشتناک بود: تاریکی ناشی از قطع برق، سیل خروشان و بی امان، #خراب_شدن خانه ها و فریاد کمک خواهی مردم.
🔴 قبلاً این مطلب را شنیده بودم که برای رفع چنین خطر فراگیر گریزناپذیری میتوان به #تربت_سیدالشهداء(علیه السلام)-به اذن خدای متعال- توسل جست. قطعه ای از تربت که خدا به برکت وجود ریحانهی پیامبر بدان شرافت بخشیده، در جیب داشتم.
🔵 به خدا #توکل کردم و آن را در میان امواج پرتلاطم سیل پرتاب کردم. لحظاتی نگذشت که به لطف خدا سیل بند آمد. پس از آن کمیتهای برای کمک به سیل زدگان تشکیل دادیم.
✳️ توسل #امام_خامنه_ای به تربت #سیدالشهدا علیه السلام، هنگام سیل
📚سایت مشرق
•✾📚 @Dastan 📚✾•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❤️ #کلیپ_فوق_العاده_زیبا❤️
🔴🎥شعری که رهبرانقلاب با آن خندید.
🔹حتما ببینید و از دست ندید
•✾📚 @Dastan 📚✾•
📖 #داستانک
🏴 نحوه شهادت امام کاظم (علیه السلام)
▪️هارون حضرت امام را از مدینه دستگیر نموده به طرف بصره فرستاد.
▪️امام هفتم علیه السّلام مدت یک سال در آنجا زندانی بود.
▪️عیسی بن جعفر که مسئول زندان بود، به هارون گزارش داد که امام همیشه مشغول عبادت و راز و نیاز با خدا است و نسبت به کسی نفرین نمی کند، و تقاضا کرد که کسی را برای تحویل گرفتن موسی بن جعفر بفرست و الّا من آزادش می کنم.
▪️از دعاهای امام در گوشه ی زندان این دعا بود:
«اللّهُمَّ اِنَّکَ تَعلَمُ اِنِّی کُنتُ اَسئَلُکَ اِن تُفرِغَنی لِعِبادَتِکَ اَللّهُمَّ وَ قَد فَعَلتُ فَلَکَ الحَمدُ؛
خداوندا! تو می دانی که من از تو تقاضا کرده بودم، مرا در گوشه ای خلوت قرار دهی تا مشغول عبادت باشم، تو تقاضای مرا برآوردی، تو را سپاس می گویم.»
▪️مأموری فرستاده شد تا موسی بن جعفر را از عیسی بن جعفر تحویل گرفته به بغداد ببرد تا در زندان فضل بن ربیع تحت نظر باشد.
▪️امام مدتی طولانی در آنجا بود. فضل مأمور شد امام را به قتل برساند، اما او امتثال نکرد.
▪️آنگاه هارون به فضل بن ربیع دستور داد تا حضرت را به فضل بن یحیی برمکی تحویل دهد و مدتی در منزل یحیی تحت نظر و مراقبت بود.
▪️ فضل بن یحیی که از امام جز عبادت و روزه ندید، در امر امام علیه السّلام توسعه داد. تا اینکه این خبر به هارون رسید و فضل را از محبت نسبت به امام منع نموده و دستور کشتن ایشان را داد، اما فضل به چنین کاری اقدام نکرد و در نتیجه به خاطر محبت به امام مجازات شد.
▪️در مورد امام آمده است: لا یَزالُ یَنتَقِلُ مِن سِجنٍ اِلَی سِجن؛ آن حضرت همواره از زندانی به زندان دیگر منتقل می شد.
▪️تا اینکه امام مظلوم به زندان مخوف و تاریک سِندی بن شاهک ملعون منتقل شده تحت شکنجه قرار گرفت. (۱)
▪️سرانجام هارون به تنگ آمد، چون می دید روز به روز بر عظمت امام افزوده می شود و شیعیان بسیاری از او پیروی کرده و به امامت او اعتقاد پیدا می کنند. خلیفه عباسی احساس خطر کرد و تصمیم بر مسموم کردن آن حضرت گرفت.
▪️ مقداری خرما طلب نموده چند عدد از آنها را خورد و بقیه را مسموم کرده و برای امام فرستاد و سندی شاهک را مأمور کرد که حتما به آن حضرت بخوراند،
▪️خادم خرما را برای امام برد و پیام هارون را ابلاغ کرد. امام نیز چند دانه از آن خرما را خوردند، اما سِندی گفت: بیشتر بخورید، امام فرمود: همین مقدار برای مأموریت تو کافی است.
▪️امام بعد از مسمومیت، سه روز در بستر شهادت قرار گرفته و شهید شد.
▪️سِندی برای ظاهر سازی چند نفر قاضی و افراد عادل را احضار کرد تا گواهی دهند بر اینکه امام ناراحتی مزاج ندارد.
▪️امام متوجه شده به آنها فرمود: گواهی ندهید زیرا که من سه روز است مسموم شده ام و بر اثر همین سم از دنیا می روم.
▪️ بعد از شهادت امام، جنازه حضرتش را روی تابوت نهاده و از زندان بیرون آوردند، شخصی پیشاپیش جنازه فریاد می زد: هذا اِمامُ الرَّفَضَة فَاعرِفُوهُ؛ این امام رافضیان است پس او را بشناسید.
▪️جنازه امام را روی پل بغداد گذاشتند و به مردم اعلام نمودند بیایند، ملاحظه کنند که ایشان به مرگ طبیعی از دنیا رفته و اثر جراحت در بدنش دیده نمی شود.
▪️یکی از شیعیان گفت: امام مرده و زنده ندارد، من از شخص امام جریان را سؤال می کنم، او نزدیک جنازه آمده عرض کرد: ای فرزند رسول خدا! تو راستگو و پدرت راستگو است، به ما خبر بده که آیا تو را کشته اند یا خود از دنیا رفته ای؟
▪️ امام لب به سخن گشود و سه بار فرمود: قَتلاً، قَتلاً، قَتلاً، مرا کشته اند.(۲)
▪️جنازه امام را به محل نگهبانان آوردند، مردم نیز اجتماع کردند و جنازه را با احترام تا قبرستان قریش تشییع نمودند.
📚 پی نوشت :
۱) سوگنامه آل محمّد صلّی الله علیه و آله و سلّم، ص۹۶.
۲) همان، ص۱۰۴.
۳) گلچینی از گلستان محمّدی، ص۲۹۸-۳۰۰.
•✾📚 @Dastan 📚✾•
هدایت شده از با نوای کاروان
mahdirasuli-@yaa_hossein.mp3
3.85M
شهادت #امام_موسی_کاظم علیه السلام
🎵شمع قرآنَ پروانیم من
🎤مهدی #رسولی
#واحد
🆔 @yaa_hossein 🏴
روضه شهادت حضرت موسی بن جعفر علیه السلام .mp3
10.24M
🕊⚜ روضه و توسل جانسوز
ویژۀ شهادت حضرت امام موسی ابن جعفر علیه السلام
حاج سید مهدی میرداماد⚜
┄┄┄┅═✧❁❁✧═┅┄┄┄
•✾📚 @Dastan 📚✾•
چنانکه میدانیم،
ارتباط بشر متجدّد با طبیعت گسیخته شده است.
طبیعت که برای آدمی همواره مادرِ مهربان بود،
تقریباً به زنِ پدر تبدیل گردیده.
حتّی کسانی که در وسط جنگل زندگی میکنند،
یا در کوه و دشت به سر میبرند،
آنان نیز دلشان با شهر است.
نمیتوانند آنگونه که در گذشته بودند، با طبیعت رایگان شوند.
این وضع اندک اندک در روح اثر میگذارد.
وقتی با حيوانات سر و کار نداشته باشید،
صدای مرغ و گوسفند نشنوید،
جان را در جسمِ جُنبندگان تماشا نکنید،
اندک اندک روحِ شما چرم میشود.
به این علّت است که شهرنشینان غالباً عبوس و تُرشرو هستند،
و تا پای نفعی در کار نباشد،
چهرهشان باز نمیشود.
در بعضی از شهرها پارکهای زیبایی درست شده،
ولی این تصنّع است،
خود را به طبیعتِ برهنه و بیغش سپردن چیز دیگری است.
ما گمشدهای داریم و خودمان هم نمیدانیم که آن چیست،
آن بازگشت به زندگیای است که با سِرشت انسان سازگاری داشته باشد.
#روز_طبیعت مبارک
•✾📚 @Dastan 📚✾•
🖼
🚩 اعمال روز بيست وهفتم رجب:
يكى از اعياد بزرگ است، و روزى است كه حضرت رسول صلى اللّه عليه و آله به پيامبرى مبعوث شد، و جبرئيل برای ابلاغ پيامبرى، بر آن حضرت فرود آمد، و براى اين روز چند عمل وارد است:
اوّل: غسل كردن
دوّم: روزه گرفتن و آن يكى از چهار روزى است كه در طول سال براى روزه گرفتن امتياز ويژه دارد، و ثوابى برابر با روزه هفتاد سال دارد.
سوّم: صلوات زياد فرستادن.
چهارم: زيارت حضرت رسول صلى اللّه عليه و آله و امير المؤمنين عليه السّلام.
پنجم: شيخ طوسى در كتاب «مصباح» فرموده كه از ريّان بن الصّلت روايت شده: حضرت جواد عليه السّلام زمانى كه در بغداد بود روز نيمه و روز بيست وهفتم رجب را روزه گرفت، و همه خدمتكاران آن حضرت نيز روزه گرفتند و هم به ما فرمان داد دوازده ركعت نماز بجا آوريم به اين صورت كه در هر ركعت يك مرتبه «حمد» و سوره خوانده و پس از پايان نماز، هر كدام از سوره هاى «حمد» و«قل هو اللّه احد»و«قل اعوذ برب الفلق وقل اعوذ بربّ الناس»
را چهار مرتبه بخوانيم،
آنگاه چهار مرتبه بگوئيم:
لا إِلَهَ إِلّا اللَّهُ وَ اللَّهُ أَكْبَرُ وَ سُبْحَانَ اللَّهِ وَ الْحَمْدُ لِلَّهِ وَ لا حَوْلَ وَ لا قُوَّةَ إِلّا بِاللَّهِ الْعَلِيِّ الْعَظِيم
ِو چهار مرتبه: اللَّهُ اللَّهُ رَبِّي لا أُشْرِكُ بِهِ شَيْئاً
و چهار مرتبه:لا أُشْرِكُ بِرَبِّي أَحَداً
ششم: شيخ طوسى از جناب ابو القاسم حسين بن روح (رحمه الله) روايت كرده كه در اين روز دوازده ركعت نماز به جا مى آورى در هر ركعت سوره «حمد» و سوره اى كه آسان باشد مى خوانى، و پس از گفتن تشهّد و سلام بين هر دو ركعت میگويى:
الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِي لَمْ يَتَّخِذْ وَلَداً وَ لَمْ يَكُنْ لَهُ شَرِيكٌ فِي الْمُلْكِ وَ لَمْ يَكُنْ لَهُ وَلِيٌّ مِنَ الذُّلِّ وَ كَبِّرْهُ تَكْبِيرا يَا عُدَّتِي فِي مُدَّتِي يَا صَاحِبِي فِي شِدَّتِي يَا وَلِيِّي فِي نِعْمَتِي يَا غِيَاثِي فِي رَغْبَتِي يَا نَجَاحِي فِي حَاجَتِي يَا حَافِظِي فِي غَيْبَتِي يَا كَافِيَّ فِي وَحْدَتِي يَا أُنْسِي فِي وَحْشَتِي أَنْتَ السَّاتِرُ عَوْرَتِي فَلَكَ الْحَمْدُ وَ أَنْتَ الْمُقِيلُ عَثْرَتِي فَلَكَ الْحَمْدُ وَ أَنْتَ الْمُنْعِشُ صَرْعَتِي فَلَكَ الْحَمْدُ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ اسْتُرْ عَوْرَتِي وَ آمِنْ رَوْعَتِي وَ أَقِلْنِي عَثْرَتِي وَ اصْفَحْ عَنْ جُرْمِي وَ تَجَاوَزْ عَنْ سَيِّئَاتِي فِي أَصْحَابِ الْجَنَّةِ وَعْدَ الصِّدْقِ الَّذِي كَانُوا يُوعَدُونَ .
هنگامیكه از نماز فارغ شدى، هر يك از سوره هاى «حمد» و«قل هو اللّه احد»و «قل اعوذ برب الفلق وقل اعوذ بربّ الناس» وقل يا ايّها الكافرون و «انا انزلنا» و «اية الكرسى» را هفت مرتبه میخوانى و هفت بار میگويى: لا إِلَهَ إِلّا اللَّهُ وَ اللَّهُ أَكْبَرُ وَ سُبْحَانَ اللَّهِ وَ لا حَوْلَ وَ لا قُوَّةَ إِلا بِاللَّه
و هفت باراللَّهُ اللَّهُ رَبِّي لا أُشْرِكُ بِهِ شَيْئاً
و هر دعايى كه بخواهى می خوانى.
هفتم: در كتاب «اقبال» و در بعضی نسخه هاى «مصباح» آمده است كه مستحب است در اين روز اين دعا را بخوانند:
يَا مَنْ أَمَرَ بِالْعَفْوِ وَ التَّجَاوُزِ وَ ضَمَّنَ نَفْسَهُ الْعَفْوَ وَ التَّجَاوُزَ يَا مَنْ عَفَا وَ تَجَاوَزَ أُعْفُ عَنِّي وَ تَجَاوَزْ يَا كَرِيمُ.......
اين دعا را حضرت موسى بن جعفر عليهما السّلام در آن روزى كه آن جناب را به جانب بغداد حركت دادند بر زبان جاری ساخت، و آن روز، روز بيست وهفتم رجب بود، و اين دعا از دعاهاى انتخابى ماه رجب است،
هشتم: سيّد ابن طاووس در كتاب «اقبال» فرموده: دعاى «اللّهم انى اسالك بالتّجلّى الاعظم» را بخواند، و اين دعا به روايت كفعمى جزو اعمال شب بيست وهفتم بيان شد.
🔸 مفاتیحالجنان
•✾📚 @Dastan 📚✾•
✨
🚩بعثت پیامبر اعظم صلی الله علیه و آله
ماجرای بعثت حضرت پیامبر، با نقل های متفاوتی روایت شده است.
چه سخنی رساتر و شیرین تر از بیان امام هادی علیه السلام که می فرماید:
«هنگامی که محمد صلی الله علیه و آله ترک تجارت شام گفت و آنچه خدا از آن راه به وی بخشیده بودبه مستمندان بخشید، هر روز به کوه حراء می رفت و از فراز آن به آثار رحمت پروردگار می نگریست، و شگفتی های رحمت و بدایع #حکمت الهی را مورد مطالعه قرار می داد.
به اطراف آسمان ها نظر می دوخت، و کرانه های زمین و دریاها و دره ها و دشت ها و بیابان ها را از نظر می گذرانید، و از مشاهده آن همه آثار قدرت و رحمت الهی، درس عبرت می آموخت.
ازآنچه می دید، به یاد عظمت خدای آفریننده می افتاد. آن گاه با روشن بینی خاصی به #عبادت خداوند اشتغال می وزید.
چون به سن چهل سالگی رسید خداوند نظر به قلبوی نمود، دل او را بهترین و روشنترین و نرمترین دلها یافت.
در آن لحظه خداوند فرمان داد درهای آسمان ها گشوده گردد.
محمد صلی الله علیه و آله از آنجا به آسمان ها می نگریست، سپس خدا به فرشتگان امر کرد فرود آیند، و آنها نیز فرود آمدند، و محمد صلی الله علیه و آله آنها را می دید.
خداوند رحمت و توجه مخصوص خود را از اعماق آسمان ها به سر محمد صلی الله علیه و آله و چهره او معطوف داشت.
در آن لحظه محمد صلی الله علیه و آله به جبرئیل که در هاله ای از نور قرار داشت نظر دوخت. #جبرئیل به سوی او آمد و بازوی او را گرفت و سخت تکان داد و گفت:
ای محمد! بخوان.
گفت چه بخوانم؟
جبرئیل گفت: «نام خدایت را بخوان که جهان و جهانیان را آفرید. خدائی که انسان را از ماده پست (نطفه) آفرید. بخوان که خدایت بزرگ است. خدائی که با قلم دانش آموخت و به انسان چیزهائی یاد داد که نمی دانست»
🔸بحار الانوار - ج 18 ص 205 و ج 17 ص 309 چاپ جدید
•✾📚 @Dastan 📚✾•
امام صادق علیه السلام:
برای هر مومنی چهل روز نمی گذرد مگر این که گرفتار حدیث نفس (وسوسه نفس) می شود.
پس هر گاه حدیث نفس بر کسی عارض شد، دو رکعت نماز به جا آورد و از شر آن به خداوند پناه برد.
چون یک روز حضرت آدم از حدیث نفس به خداوند شکایت کرد، جبرئیل نازل شد و فرمود: بگو:
*لا حول و لا قوه الا با الله*
حضرت آدم تا این ذکر را فرمود، حدیث نفس از ایشان برطرف شد.
.
مفاتیح الجنان، ص263
•✾📚 @Dastan 📚✾•
✨🌙
🚩 فضیلت ماه شعبان
شعبان ماه بسیار شریفى است
و به حضرت سید انبیاء صَلَّى اللهِ عَلِیهِ وَ آله منسوب است و آن حضرت این ماه را روزه مىگرفت و به ماه رمضان وصل مىكرد و مىفرمود شعبان، ماه من است هر كه یك روز از ماه مرا روزه بگیرد بهشت برای او واجب میشود
و از حضرت صادق علیه السلام روایت شده است كه چون ماه شعبان فرا میرسید امام زین العابدین علیه السلام اصحاب خود را جمع مىنمود و مىفرمود: اى اصحاب من مىدانید این چه ماهى است؟
این ماه شعبان است و حضرت رسول صلى الله علیه و آله مىفرمود شعبان ماه من است پس در این ماه براى جلب محبت پیغمبر خود و براى تقرّب به سوى پروردگار خود روزه بدارید. به حقّ آن خدایى كه جان علىّ بن الحسین به دست قدرت اوست سوگند یاد مىكنم كه از پدرم حسین بن على علیهماالسلام شنیدم كه فرمود شنیدم از امیرالمؤمنین علیه السلام كه هر كه روزه بگیرد در ماه شعبان براى جلب محبّت پیغمبر خدا و تقرّب به سوى خدا؛ خداوند او را دوست میدارد و در روز قیامت كرامت خود را نصیب او میگرداند و بهشت را براى او واجب میکند.
شیخ از صفوان جمال روایت كرده كه گفت : حضرت صادق علیه السلام به من فرمود كسانى را كه در اطراف تو هستند را بر روزه گرفتن در ماه شعبان ترغیب کن.
گفتم فدایت شوم مگر در فضیلت آن چیزى هست؟
فرمود بله همانا كه رسول خدا صلى الله علیه و آله هر گاه #هلال_ماه_شعبان را مىدید به مُنادیى امر مىفرمود كه در مدینه ندا مىكرد:
اى اهل مدینه من رسولم از جانب رسول خدا صلى الله علیه و آله به سوى شما. آگاه باشید همانا شعبان ماه من است پس خدا رحمت كند كسى را كه یارى كند مرا بر ماه من، یعنى در آن ماه روزه بگیرد.
سپس از حضرت صادق علیه السلام و ایشان از امیرالمؤمنین علیه السلام نقل کرد که مىفرمود: از زمانى كه شنیدم منادى رسول خدا صلى الله علیه و آله ندا كرد در ماه شعبان، ترک نشد از من روزه شعبان و ترک نخواهد شد از من تا مدتى كه حیات دارم ان شاء الله تعالى.
سپس مىفرمود كه روزه دو ماه شعبان و رمضان توبه و مغفرت از خدا است.
🔹مفاتیحالجنان
•✾📚 @Dastan 📚✾•
🌙
🌕
🚩 اعمال مشترك ماه شعبان:
اوّل : هر روز هفتاد مرتبه بگويد:
اَسْتَغْفِرُاللَّهَ وَ اَسْئَلُهُ التَّوْبَةَ
دوم : هر روز هفتاد مرتبه بگويد :
اَسْتَغْفِرُاللَّهَ الَّذى لا اِلهَ اِلاَّ هُوَ الرَّحْمنُ الرَّحيمُ الْحَىُّ الْقَيّوُمُ وَ اَتُوبُ اِلَيْهِ
و در بعضى روايات الْحَىُّ الْقَيُّومُ پيش از الرَّحْمنُ الرَّحيمُ است و عمل به هر دو خوبست
و از روايات مستفاد مى شود كه بهترين دعاها و ذكرها در اين ماه استغفار است و هركه هر روز از اين ماه استغفار كند هفتاد مرتبه مثل آنست كه هفتاد هزار در ماههاى ديگر استغفار كند
سوم : تصدّق كند در اين ماه اگرچه به نصف دانه خرمايى باشد تا حق تعالى بدن او را برآتش جهنّم حرام گرداند
از حضرت صادق عليه السلام منقول است كه از آن جناب سؤال كردند از فضيلت روزه رجب فرمود چرا غافليد از روزه شعبان؟
راوى عرض كرد يابن رَسول اللَّه چه ثواب دارد كسى كه يك روز از شعبان را روزه بدارد؟
فرمود به خدا قسم بهشت ثواب اوست عرض كرد يابن رسول الله بهترين اعمال در اين ماه چيست فرمود :
تصدّق و استغفار
هر كه تصدّق كند در ماه شعبان حق تعالى آن را تربيت كند همچنانكه يكى از شما شتر بچّه اش را تربيت مى كند تا آنكه در روز قيامت برسد به صاحبش در حالتى كه بقدر كوه اُحُد شده باشد
چهارم : در تمام اين ماه هزار بار بگويد:
لا اِلهَ اِلَّا اللَّهُ وَلانَعْبُدُ اِلاَّ اِيَّاهُ مُخْلِصينَ لَهُ الدّينَ وَ لَوُ كَرِهَ الْمُشْرِكُونَ
كه ثواب بسيار دارد از جمله آنكه عبادت هزار ساله در نامه عملش بنويسند
پنجم : در هر پنجشنبه اين ماه دو ركعت نماز كند در هر ركعت بعد از حمد صد مرتبه #توحيد و بعد از سلام صد بار صلوات بفرستد تا حق تعالى برآورد هرحاجتى كه دارد از امر دين و دنياى خود و روزه اش نيزفضيلت دارد و روايت شده كه در هر روزپنجشنبه ماه شعبان زينت مى كنند آسمانها را پس ملائكه عرض مى كنند خداوندا بيامرز روزه داران اين روز را و دعاى ايشان را مستجاب گردان
و در خبر نبوى است كه هر كه روز دوشنبه و پنجشنبه شعبان را روزه دارد حقّ تعالى بيست حاجت ازحوائج دنيا وبيست حاجت ازحاجتهاى آخرت او را برآورد
ششم : دراين ماه صلوات بسيار فرستد
هفتم : در هر روز از شعبان در وقت زوال و در شب نيمه آن بخوانداين صلوات مَرْويّه ازحضرت امام زين العابدين عليه السلام را:
اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ، شَجَرَةِ النُّبُوَّةِ، وَمَوْضِعِ الرِّسالَةِ، وَمُخْتَلَفِ الْمَلائِكَةِ وَمَعْدِنِ الْعِلْمِ، وَاَهْلِ بَيْتِ الْوَحْىِ........
هشتم : بخواند اين مناجات مرويّه از ابن خالويه را كه نقل كرده و گفته اين مناجات حضرت اميرالمؤمنين و امامان از فرزندان اوعليهم السلام است كه در ماه شعبان مى خواندند:
اَللّهُمَ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ، وَاسْمَعْ دُعائى اِذا دَعَوْتُكَ، وَاْسمَعْ نِدائى اِذا نادَيْتُكَ.......
و اين از مناجاتهاى جَليلُ الْقَدْر اَئمه عليهم السلام است و بر مضامين عاليه مشتمل است و در هر وقت كه حضور قلبى باشد خواندن آن مناسب است.
🔹مفاتیحالجنان
🌕
•✾📚 @Dastan 📚✾•
🚩شاخسار شجره طوبی و زقوم در روز اول ماه شعبان
🌕 حضرت امیرالمومنین علیه السلام به نقل از حضرت رسولاللَّه صلى الله عليه و آله:
به درستى كه خداوند عز و جل چون روز اول ماه شعبان مىشود امر مىكند به درهاى بهشت پس باز مىشود و امر مىكند #درخت_طوبى را . پس نزديك مىكند شاخههاى خود را بر اين دنيا.
آنگاه ندا مىكند منادى پروردگار عز و جل :
اى بندگان خدا اين شاخههاى درخت طوبى است پس در آويزيد به او كه بلند كند شما را بسوى بهشت و اين شاخههاى درخت زقوم است پس بترسيد از او كه نَبَرد شما را بسوى دوزخ!
🌕 رسول خدا صلى الله عليه و آله فرمود:
قسم به آنكه مرا به راستى به رسالت مبعوث نموده كه هر كه فرا گيرد درى از خير و نيكى را در اين روز پس به تحقيق كه در آويخته به شاخهاى از شاخههاى درخت طوبى پس او كشاننده است او را بسوى بهشت
و هر كه فرا گيرد درى از شر را در امروز پس به تحقيق كه در آويخته به شاخهاى از شاخههاى #درخت_زقوم پس آن كشاننده است او را بسوى آتش.
🌕 آنگاه فرمود رسول خدا صلى الله عليه و آله پس هر كس كه نماز مستحبى كند امروز براى خدا پس در آويخته به شاخهاى از آن و هر كه روزه گيرد در اين روز پس به تحقيق كه در آويخته به شاخهاى از آن و هر كه صلح دهد ميان زن و شوهرش يا پدر و فرزندش يا خويشاوندانش يا مرد و زن همسايهاش يا مرد و زن بيگانه پس به تحقيق كه در آويخته از آن به شاخهاى و كسى كه تخفيف دهد پريشانى را از طلبى كه از او دارد يا كم كند از آن پس به تحقيق كه در آويخته از آن به شاخهاى و كسى كه نظر كند در حساب خود پس ببيند قرض كهنه را كه صاحبش از آن مايوس شده پس ادا كند آن را پس به تحقيق كه درآويخته به شاخهاى از آن و كسى كه كفالت كند يتيمى را پس به تحقيق كه درآويخته از آن به شاخهاى و كسى كه باز دارد سفيهى را از عرض مؤمنى پس به تحقيق كه درآويخته از آن به شاخهاى و كسى كه بخواند قرآن يا چيزى از آن را پس به تحقيق كه در آويخته از آن به شاخهاى و كسى كه ياد آرد خداى را و بشمرد نعمتهاى او را و شكر كند پس به تحقيق كه درآويخته از آن به شاخهاى و كسى كه عيادت كند مريضى را پس به تحقيق كه درآويخته از آن به شاخهاى و كسى كه نيكى كند پدر و مادر خود يا يكى از آنها را پس به تحقيق كه درآويخته از آن به شاخهاى و كسى كه پيش از اين روز به غضب آورده بود ايشان را پس خوشنودشان كرد در اين روز پس به تحقيق كه درآويخته از آن به شاخهاى و هر كه تشييع كند جنازه را پس به تحقيق كه درآويخته از آن به شاخهاى
و كسى كه تسليت دهد در آن مصيبت زده را پس به تحقيق كه درآويخته از آن به شاخهاى و همچنين هر كسى كه بجا آورد چيزى را از ابواب خير در اين روز پس به تحقيق در آويخته از آن به شاخهاى.
🌕 آنگاه فرمود رسول خدا صلى الله عليه و آله قسم به آنكه مرا به راستى به پيغمبرى مبعوث فرموده كه هر كس كه فراگيرد درى از شر و گناه را در اين روز پس به تحقيق كه درآويخته به شاخهاى از شاخههاى درخت زقوم پس آن كشاننده است او را بسوى آتش.... (این حدیث طولانی است و متن کامل آن در مفاتیح الجنان موجود است)
•✾📚 @Dastan 📚✾•
سلام
دوستان عزیز💐
ماه شعبان،ماه صدقه،استغفار و صلواتِ
اگر میتونید روزی هزار بار استغفار و روزی هزار بار صلوات بفرستید
صدقه هم هر روز کنار بذارید خصوصا روز اول ماه شعبان
این موارد خیلی مهمن
خیلیییی زیاد
غفلت نکنید لطفا🙏🙏
( #صلوات_شعبانیه که ده دقیقه قبل اذان ظهر باید خونده شه خیلی مهمه)
مناجات شعبانیه هم که همش عشق بازی با خداست
شبا،یه گوشه خلوت انتخاب کنید
نور رو کم کنید و این دعای کوتاه و زیبارو بخونید با معنی👌
اول برای فرج،بعد حاجات دیگران و در آخر برای حوائج خودتون دعا کنید🙏🌷🍃
📚 @Dastan 📚
مرحوم شیخ مرتضی زاهد از خوبان تهران بود که نماز جماعتش محفل انس بندگان خوب خدا بود، ایشان پس از نماز روایتی می خواند و موعظه می کرد و چند مسئله شرعی میگفت. یک بار وقتی شب از مسجد به منزل برمیگردد و رساله و میبیند متوجه میشود که مسئله شرعی را اشتباه به مردم گفته است.
شبانه راه می افتد و یکی یکی در خانه کسانی که پشت سرش نماز خوانده بودند و آنها را میشناخت میزند و میگوید: « حاج آقا حالا چه عجله ای داشتید؟ خودتان را به زحمت انداختید. فردا شب بعد نماز تصحیح میکردید و درستش را میگفتید. شیخ مرتضی میگوید: عزیزم! شما عجله دارید. شاید حضرت عزرائیل عجله داشته باشد و امشب آخرین شب عمر من باشد و کار به فردا نکشد و دیگر فرصت درست کردنش را نداشته باشم.
چنین کسانی همیشه آمادهاند. قشنگ زندگی میکنند و چون میدانند راهشان طولانی است و بدون راهنما نمی توانند این راه بی نهایت را بروند دائم مضطر به اولیای الهی یا متوسل به آنها هستند.
#حاج_آقا_عالی
•✾📚 @Dastan 📚✾•
🌹 بی انصافی در معامله🌹
اگر کسي روز قبل يک جنسي را پانصد تومان خريده، بايد ده درصد به روي آن اضافه کرده و بفروشد . نبايد نگاه کند که فردا قيمت آن ششصد تومان خواهد شد. فردي مي گفت که گرفتن پول از دست مردم راحت است اما خوردن آن سخت است .
يک نفر نزد آيت الله احمد خوانساری که از علماي بازار تهران بودند آمد و گفت: من يک جنسي را به قيمت صد تومان مي خرم. ولي چون بازار کشش دارد آن را دويست تومان مي فروشم . آيا اين کار اشکال دارد؟ ايشان فرمودند که اين مال متعلق به تو است و مي تواني هر قيمتي که مي خواهي بفروشي ولي اين کار #بی_انصافی است . آن فرد گفت : حرام نباشد ، بی انصافی اشکالی ندارد.
آقاي خوانساري ايشان را صدا کردند و گفتند : بی انصافی يعني آن کاری که شمر با امام حسين (ع) کرد . در حديث داريم که سه کار خيلي مشکل است :
1- ذکر خدا در همه حال
2- رسيدگي به مشکلات مردم
3- انصاف با خود.
#حاج_آقا_رفیعی
•✾📚 @Dastan 📚✾•
🌹توصیه های اخلاقی آیت الله بهجت🌹
تکان میخوری بگو یا صاحب الزمان،
می نشینی بگو یا صاحب الزمان،
برمیخیزی بگو یا صاحب الزمان،
🔹صبح که از خواب بیدار میشوی مؤدب بایست ،صبحت را با سلام به امام زمانت شروع کن.
🍃🌹بگو آقا جان دستم به دامانت خودت یاری ام کن،
شب که میخواهی بخوابی اول دست به سینه بگذار و بگو
"السلام علیک یا #صاحب_الزمان"
بعد بخواب.
شب و روزت را به یاد محبوب سر کن که اگر اینطور شد
#شیطان دیگر در زندگی تو جایگاهی ندارد،
🌹دیگر نمیتوانی #گناه کنی،🌹
دیگر تمام وقت بیمه امام زمانی
و خود امیرالمؤمنین(ع) فرموده است
که، در حیرت دوران غیبت
فقط کسانی بر دین خود
ثابت قدم می مانند
که با روح یقین مباشر
و با مولا و صاحب خود
مأنوس باشند"
🌹برجمال دلربای مهدی فاطمه صلوات🌹
•✾📚 @Dastan 📚✾•