فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رجبــــ left 😢
شعبــان online😇
رمـ🌙ــضان ...is typing😍
حلول ماه رمضان مبارکــــــ😍💚
🆔 @baklasbashim 🍃🌸
🍂🍂🍂🍂🍂🍂
❣چشم و هم چشمی در زندگی ما را نابود خواهد کرد !
🌼🍃چشم و هم چشمی باور کردنی در فرهنگ ما ایرانی ها وجود دارد که باور کردنی نیست !
❣برخی از ما تنها کارمان " مقايسه " نيست ، بلکه " مسابقه "هم ميباشد !
🌼🍃ما بايد جلو بزنيم و به همين علت کار به جایی می رشد که من خيلی راحت و آسوده بايد از بقيه بهتر باشم ...
🌼🍃بنابراين اگر رفتم به يک میهمانی و مدت آن 4 ساعت بوده و میهمانی در خانهي ما 5 ساعت ميشود و اگر دو نوع خورشت آوردند ، ما سه نوع خورشت ميآوريم و اگر احتمالاً آنها ديگر آنقدر غذا آوردند كه بيش از اين غذا نميشود آورد آن وقت ما کار دیگری انجام میدهیم . يعني به تعداد میهمانان انواع غذا وجود دارد و در حالی که 20 نفر میهمان داریم بیست جور غذا نیز داریم . و ...
🌼🍃میشه خیلی راحت فقط زندگی کنید
در زندگی دست از مقایسه و مسابقه بردارید. انسان سالم خوب خود است ، بهترین بودن بدبختی است !
🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂
💫
پدرومادرعزیز،توصیه میکنم این مبحث رو به دقت مطالعه کنید و به دوستان اطلاع رسانی کنید.بسیار مهم وآینده ساز..
"اعتماد به نفس" چه وقت و چگونه شکل میگیرد؟
پیرمردی ۸۰ ساله را در نظر بگیرید که اعتماد به نفس کافی ندارد؛ روابط اجتماعیاش چندان قوی نیست و نگاه بدبینانهای به دنیا دارد.
پیرمرد قصه ما، البته بعد از رسیدن به دوران کهنسالی، چنین نشده است. تا جایی که به یاد میآورد، عنصر اعتماد در زندگیاش کم رنگ بوده است: اعتماد به محیط، اعتماد به آدمها و حتی اعتماد به خودش.
او ماه آینده وارد ۸۱ سالگی خواهد شد ولی احتمالاً هیچگاه نخواهد فهمید که ریشه بحران اعتماد در او، به ۸۰ سال قبل برمیگردد، زمانی که کمتر از یک سال داشت.
اریک اریکسون، روانشناس بزرگ آلمانی نظریهای دارد به نام "مراحل رشد هشت گانه اجتماعی". او در این نظریه، زندگی انسان را به ۸ قسمت تقسیم می کند:
۱ - از تولد تا یک سالگی
۲ - سال دوم و سوم زندگی
۳ - سال سوم تا ششم زندگی
۴ - سال ششم تا دوازدهم زندگی
۵ - سال دوازدهم تا سال بیستم زندگی
۶ - سال بیستم تا سی ام زندگی
۷ - سال چهلم تا شصت و پنجم زندگی
۸ - از شصت و پنج سالگی به بعد
در هر کدام از این مراحل، اتفاقات خاصی میافتد که شخصیت اجتماعی فرد را شکل میدهند. مثلاً در ۱۲ ماه اول زندگی، موضوع "اعتماد یا عدم اعتماد" در فرد، تعیین تکلیف میشود. اگر شرایط زندگی کودک در سال اول زندگیاش، مناسب باشد، او تا آخر عمر، فردی خواهد بود که دنیا را جایی مناسب برای زندگی و موفقیت میداند، میتواند روابط مبتنی بر اعتماد و هوشیاری با افراد برقرار کند و در نهایت، به خود اعتماد کند و همین اعتماد به نفس، زیرساخت توسعه فردی او در تمام زندگیاش خواهد بود.
از همین روست که اریکسون سال نخست زندگی را مرحله "اعتماد در برابر عدم اعتماد" مینامد.
نوزاد، از محیط امن و آرام رحم مادر وارد دنیای پرهیاهوی انسانها میشود. بنابر این در سال نخست زندگیاش، در حال سنجش محیط جدید است که آیا میتوان در این محیط به خوبی زندگی کرد؟ (درست مانند کسی که وارد شهر جدیدی شده و در اوایل کار، در حال سنجش شهر و مردمانش هست).
هر چیزی که آرامش و امنیت کودک را در سال اول زندگیاش به خطر بیندازد، یک ضربه به نرمافزار اعتماد او میزند. فریادی که بر سر او کشیده میشود، دعوایی که پدر و مادر در حضور او میکنند، گرسنگی و تشنگی کودک، دمای نامناسب اتاقی که کودک در آن زندگی میکند، دردهایی که کودک میکشد (به هر علتی مانند بیماری، سوختگی، شکستگی، عرق سوز شدن پا)، بیاعتنایی اطرافیان به کودک و ... همه و همه دست به دست هم می دهند تا عنصر اعتماد در کودک تضعیف شود.
از این روست که توصیه میشود به ویژه در سال نخست زندگی کودک، امنیت و آرامش محیط زندگی او با وسواس ویژهای تأمین شود تا کودک هیچ درد و استرسی را تجربه نکند. حتی گفته میشود که ای کاش ممکن بود واکسن هم تزریق نشود تا کودک درد آمپول را نکشد ولی چون بحث سلامت کودک به طور جدی مطرح است، تزریق واکسن را به عنوان یک استثنا برای تحمیل درد به کودک میپذیریم.
یکی از مهمترین و فاجعه بارترین توصیههایی که گاه به پدر و مادرهای جوان میشود، این است که کودکتان را زیاد در آغوش نگیرید چون "بغلی" میشود و مجبور خواهید شد مدام او را در بغل بگیرید.
این در حالی است که در سال اول زندگی، کودک هر چه بیشتر توسط پدر و مادرش در آغوش گرفته شود، اعتماد به نفس او بیشتر تقویت میشود. کودک در ارزیابی محیط جدید زندگیاش، هر اندازه احساس کند به اطرافیانش نزدیک است و حمایت و تأیید آنها را دارد، آرامش و اعتماد غنیتری به دست خواهد آورد. حتی مشاوران خبره به پدر و مادرها توصیه میکنند که تا حد امکان، حائل لباس را نیز بین خود و نوزاد حذف کنند و تماس پوست به پوست با او برقرار کنند.
بنابر این کودک زیر یک سال را اصطلاحاً خیلی تحویل بگیرید، مدام او را بغل کنید، با او صحبت کنید، لبخند بزنید، مراقب سلامتیاش باشید، حواستان به نیازهای غذاییاش باشد، نگذارید از خیس بودن پوشک عذاب بکشد و دچار التهاب پوستی شود، پیرامون او دعوا و جنجال نباشد، به او نهیب نزنید، با او بازی کنید و ... .
بدانید که اعتماد یا عدم اعتماد در انسان، در همان ۱۲ ماه نخست زندگیاش تعیین تکلیف میشود و این، اطرافیان کودک هستند که نقش اصلی را در شکلگیری یا انهدام اعتماد او ایفا میکنند.
اگر خانواده پیرمرد قصه ما در ۸۰ سال پیش، رفتار مهربانانهتری با او داشتند، او یک عمر در بحران بیاعتمادی سر نمیکرد.
✨﷽✨
💠✨ دعای روز اول ماه رمضان
♥️✨اللهمَ اجْعلْ صِیامی فـیه صِیـام الصّائِمینَ وقیامی فیهِ قیامَ القائِمینَ ونَبّهْنی فیهِ عن نَومَةِ الغافِلینَ وهَبْ لی جُرمی فیهِ یا الهَ العالَمینَ واعْفُ عنّی یا عافیاً عنِ المجْرمینَ.
♥️✨خدایا روزه مرا در این روز مانند روزه روزه داران حقیقی قرار ده و اقامه نمازم را مانند نمازگزاران واقعی مقرر فرما و مرا از خواب غافلان هوشیار ساز و هم در این روز جرم و گناهم را ببخش ببخش ای خدای عالمیان و از زشتیهایم عفو فرما ای عفو کننده گناهکاران عالم
💠: 🌷 @ayegeraphy💞
🍂🍂
مردی به دهی سفر کرد
زنی که مجذوب سخنان او شده بود از مرد خواست تا مهمان وی باشد.
شخص پذیرفت و مهیای رفتن به خانهی زن شد.
کدخدای دهکده هراسان خود را به آن شخص رسانید و گفت :
این زن، هرزه است به خانهی او نروید !😑
مرد به کدخدا گفت : 😳
✅ ادامه داستان رو در کانال زیر گذاشته 😃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🙈🙈🙈👇👇👇
http://eitaa.com/joinchat/800391187Cc9f2c2375b
❣❣❣
🌼🍃زندگی مثل یه پل معلق وسط یه دره عمیق میمونه، ما هم وسط این پل گیر کردیم.
🌼🍃یه دسته ای راه مستقیم رو انتخاب می کنن و جلو میرن، یه دسته ای هم خلاف جهت حرکت می کنن، اما اشتباه نکن!
🌼🍃اون هایی که خلاف جهت میرن بازنده نیستن، بازنده اون هایی هستن که دستشون رو به میله های پل گرفتن و دارن پایین رو نگاه میکنن،
می ترسن، می ترسن...
❣❣❣❣❣❣❣