دعوت به نماز🇵🇸
#صوت کارگاه ارتقای نماز براساس *تعقیب نماز مغرب* حضرت صدیقه سلام الله علیها *✨تاریخ:* پنجشنبه ۲۵ د
*تکلیف* جلسه دوم کارگاه ارتقای نماز براساس تعقیبات حضرت صدیقه سلام الله علیها:
تکلیف هم بدیم:
1⃣ نمازهای مغرب را با توجه به موضوعات تعقیب نماز مغرب حضرت فاطمه سلام الله علیها بخوانیم مانند:
- احصا نعمت ها
- توجه به زيباييها
- توجه به مقاصد رفيع و چشم اندازها
- توجه به امكانات
- توجه به محدوديت هاي خود و محدوديت هاي امكانات
- اظهار طلب و رجوع مضطرانه به خداوند در اتصالي دائمي و هدايت و سلامت
- توجه بر صلوات
- توجه به جلوه ربوبي
2⃣ تعقیب نماز عشا حضرت صدیقه سلام الله علیها را برای جلسه فردا مرور کنیم و حقایقی که در این تعقیب بیان شده است را احصا کنیم و بنگریم چگونه می توانیم از این حقایق حالات معنوی نمازمان را ارتقا بخشیم.
🌷🌷🌷🌷🌷
@davat_namaz
سلام
یادآوری:
☕️ انشالله فردا برای شرکت در سومین جلسه *کارگاه ارتقای نماز ساعت ۶:۱۰ صبح،* از طریق آدرس زیر می توانید وارد اتاق زیر شوید:
https://vc.quranetratschool.org/kargah-namaz/
🔺 ویژه بانوان
@davat_namaz
-1485758720_-211138.pdf
244.2K
#پی_دی_اف جلسه دوم کارگاه ارتقای نماز براساس تعقیبات حضرت صدیقه سلام الله علیها- تعقیب نماز مغرب
*تاریخ:* ۲۵ دی ماه ۱۳۹۹
#صحیفه_فاطمیه
@davat_namaz
تشکیل گروههای رفاقت
🍎دوستیابی های خوب از عوامل جذب به مسجد بخصوص برای نوجوانان است. انسان به دلیل روحیه اجتماعی خود، همواره به دنبال دوستانی همفکر و همسان با خود است. در این رابطه میتوان ادّعا کرد که مسجد در مقایسه با سایر مکان ها، مطمئنترین و بهترین مکان در جلب دوستان و رفقایی با معیارهای منطبق با تعلیم و تربیت اسلامی خواهد بود. چراکه این مکان مقدس به دلیل نوع ساختار و نیز به جهت رعایت برخی حرمتهای مربوط به آن، مانع بروز برخی مباحث و رفتارهای ناهنجار در بین کودکان و نوجوانان می شود. اینگونه است که مسجد می تواند نیاز این قشر و گروه را -که بسیار علاقمند به حضور در جمع همسالان خود هستند- به بهترین نحو برطرف نماید.
🍎شکل گیری رفاقتهای کودکان و نوجوانان در مسجد و کانونهای فرهنگی موجود در آنها، فرصتی برای تخلیه هیجانها و انرژی کودکان و نوجوانان است و میتوان با اولویت بندی کارهای فرهنگی، ایشان را از آسیبها و خطرات دوستیهای ناباب و فضایهای نامناسب شهری حفظ نمود. بنابراین شایسته است که ارتباطات صمیمانه و پایداری در مسجد و زیر نظر امام جماعت شکل گرفته و پیگیری این دوستیها، همواره در فضای مسجد انجام گیرد. بحث رفاقت بزرگترین و مهم ترین عامل در جذب برای این رده سنی است.
🖼 یکی از کارهایی که بچه های مسجد شهرآرا انجام می دهند این است که مثل شبکه، هرکس موظف است که یک نفر را با خود به مسجد بیاورد، و هرکس به نسبت دوستانی که دارد امتیاز دارد، بعد اینها تبدیل می شوند به گروه، هر گروه برای خودش سهم دارد مثل سردوشی ها مثلا یک نفر ۴ تا دوست آورده، یکی ۶ تا آورده. بعد اینها را مثل اُسرا مبادله می کنند، تا مدتی در این بازی های دوستانه هستند تا یک پختگی در آنها ایجاد شود. با این ساختار توانسته اند ۱۷ مسجد را تحت پوشش قرار دهند.
#جمعه
#مسجد_موفق
@davat_namaz
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
#صوت کارگاه ارتقای نماز براساس *تعقیب نماز عشا* حضرت صدیقه سلام الله علیها
*✨تاریخ:* جمعه ۲۶ دی ماه ۱۳۹۹
*✨مربی:* خانم خوش اخلاق
*✨جلسه:* سوم
⛔️ لطفاً صوتها را *فقط بانوان* گوش کنند.
#صحیفه_فاطمیه
@davat_namaz
-1036378368_-211156.pdf
283K
#پی_دی_اف جلسه سوم کارگاه ارتقای نماز براساس تعقیبات حضرت صدیقه سلام الله علیها- تعقیب نماز عشا
*تاریخ:* ۲۶ دی ماه ۱۳۹۹
#صحیفه_فاطمیه
@davat_namaz
﷽
💠 توجه به نقش مربی
🔰 دانش آموزان کلاسهای اول و دوم کاملاً معلم محورند و آنچه مهم است وجود معلمی مهربان و دلسوز است. برای این دو پایه اگر معلم به نماز مشغول شود به طور طبیعی در دانش آموزان میل به نماز احیا می شود. در این پایه ها نمی توان چیزی را دیکته کرد. چرا که اصل، آن ارتباطی است که معلم با دانش آموز برقرار می کند و الگو برداری است که دانش آموز از معلم خود می کند.
🔰 در کلاس سوم و چهارم، تقریباً فرزندان کمی استقلال می یابند و وابستگی فکری و عاطفی آنها به معلم کمتر می شود. در این دو پایه لازم است علاوه بر معلم، از ابزار تشویق نیز کمک گرفت.
🔰 در سال پنجم و ششم دانش آموزان به شدت به استقلال خود اندیشیده و ممکن است در برهه هایی به معلمین خود اعتراض هم بکنند. در این پایه ها نگاه دانش آموزان از روی معلم برداشته و به کار معطوف می شود. به همین دلیل در بچه ها حالتی از استقلال را می توان دید. اینکه خود بچه ها تصمیم بگیرند و کاری را انجام دهند خیلی مهم است. خیلی کاری با معلم ندارند یعنی اگر معلم آنها را هم تغییر دهند، آسیبی نمی بینند. در این پایه ها ممکن است دانش آموزان نسبت به نماز خواندن معلم، از خود حساسیت نشان دهند یا ندهند. آنچه مهم است این هست که خود با منطقی واضح به ضرورت اقامه نماز پی ببرند.
🔹 معلمین پایه های مختلف اگر به صورت مجزا با بچه های مقاطع خود کار می کنند، خوب است طی جلساتی که با معلمین دیگر دارند، از کارهای یکدیگر اطلاع یابند چرا که دانش آموزان هر پایه باید آموزش هایی متناسب با آموزش های سال های قبل خود ببینند.
🔹 این امر هم رفع نگرانی می کند و هم اگر جایی اغماض شده باشد در سال های آینده برطرف می شود. همچنین وقتی جمعی برای مقصدی همدل می شوند به طور طبیعی امدادهای ملائکه و عنایات الهی بیشتر می شود.تشکیل جلسات با حضور مربیان پایه های مختلف هر چند وقت یک بار، مفید است..
#شنبه
#توجه_به_نقش_مربی
#دعوت_به_نماز
@davat_namaz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💎امام صادق عليه السلام به ابو هارون مكفوف فرمودند :
ما همان گونه كه اطفال خود را به نماز امر مي كنيم ،
به تسبيح حضرت فاطمه سلام الله نيز امر مي كنيم .
تو نيز بر تسبيح حضرت فاطمه سلام الله مواظبت نما،
زيرا كسي كه به اين تسبيح ملتزم باشد شقي و بدبخت نخواهد شد .
📗:الكافي ،ج٣،ص٣٤٣
🔘◾️🔘◾️🔘◾️🔘◾️🔘◾️🔘
🏴🏴 ﷽ 🏴🏴🏴
صلی الله علیک یا فاطمه الزهرا سلام الله علیها
ما زنده به لطف و رحمت زهراییم
مأمور برای خدمت زهراییم
روزی که تمام خلق حیران هستند
ما منتظر شفاعت زهراییم
شهادت جانسوز ام ابیها حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها را به عموم شیعیان و عاشقان و محبان اهل بیت علیهم السلام تسلیت عرض می نماییم.
یا فاطمة الزهراء یا بنت محمد یا قرة عین الرسول اشفعی لنا عند الله
@davat_namaz
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
#صوت کارگاه ارتقای نماز براساس تعقیبات نماز حضرت صدیقه سلام الله علیها
*✨تاریخ:* شنبه ۲۷ دی ماه ۱۳۹۹
*✨مربی:* خانم خوش اخلاق
*✨جلسه:* چهارم (تعقیب نماز صبح)
⛔️ لطفاً صوتها را *فقط بانوان* گوش کنند.
#صحیفه_فاطمیه
@davat_namaz
1470766848_-211159.pdf
254.2K
#پی_دی_اف جلسه چهارم کارگاه ارتقای نماز براساس تعقیبات حضرت صدیقه سلام الله علیها- تعقیب نماز صبح
*تاریخ:* ۲۷ دی ماه ۱۳۹۹
#صحیفه_فاطمیه
@davat_namaz
💧باز باران با ترانه
دارد از مادر نشانه..💧
💧بوی باران..
بوی اشک مادرانه💧
💧 پر ز ناله
کودکی با مادری پهلو شکسته💧
💧سمت خانه..
کوچه ها و تازیانه💧
💧گریه های کودکانه
حمله ی نامرد پَستی وحشیانه💧
💧باز باران.
دانه دانه ،حیـدرانه💧
💧بی صدا و مخفیانه
آه ، از غسل شبانه💧
💧زینبــانه
لرزه افتاده به شانه پشت تابوتی روانه💧
💧بـــــاز بـــاران...😭😭😭
◼️ایام شهادت *حضرت فاطمه زهرا* سلام الله علیها را خدمت همه شما محبان ایشان تسلیت عرض می کنیم.◼️
التماس دعا
@davat_namaz
﷽
💠 جلوه های تربیتی حضرت زهرا
اشهد انک نورا فی الاصلاب الشامخه و الارحام المطهره لم تنجسک الجاهلیه بانجاسها.
شهادت می دهم که نوری بودی در صلب مردان بزرگ و در رحم زنانی پاک که هرگز آلوده به ناپاکی های جاهلیت نگردید.
شخصیت عظیمی چون امام حسین علیه السلام از دامان پاک الهی ای، چون زهرای مرضیه مقدور و ممکن شده است.
✅ هر مادری که می خواهد فرزندانی باایمان و خداشناس داشته باشد، شایسته است که در ابتدا بر ایمان و تقوای خود بیفزاید تا بتواند فرزندانی پاک و خداپرست را پرورش دهد.
🔰 روحیه تعبد و بندگی در فرزندان
حضرت زهرا علیهاالسلام روحیه تعبد و بندگی را از کودکی به فرزندانش می آموخت و آنها را در حد طاقتشان با عبادت آشنا می ساخت، به گونه ای که حضرت در شب بیست و سوم ماه مبارک رمضان کودکان خود را به بیداری و نخفتن وادار می کرد.
حضرت در روز بچه ها را می خوابانید تا کاملاً استراحت کنند و غذای کمتری به آنان می داد تا بدین گونه زمینه و موقعیت بهتر و مطلوب تری از نظر جسمی و روحی برای شب زنده داری داشته باشند. ایشان در این کار جدی بودند و می فرمودند: «محروم است کسی که از برکات شب قدر محروم بماند».
ایشان می خواستند از دوران کودکی در قلب پاک فرزندان خود جمال خدا را به تجلی و جان و زبانشان را به حلاوت و شیرینی عبادت آشنا کند و محبوب راستین را به آنان نشان بدهد تا در جوانی جذب جلوه های دروغین نشوند.
🔰 علم آموزی فرزندان
فاطمه زهرا علیهاالسلام با کودکان خود گفت وگوهای علمی داشتند و ایشان را به بیان و نطق علمی تشویق می کردند.
حضرت مجتبی علیه السلام در پنج سالگی هر روز به مسجد می رفت و از کلمات و مواعظی که پیغمبر اکرم در مسجد بیان می فرمود، همه آنچه را به ذهن مبارک خود می سپرد، به خانه می آمد(و به اقتضای ادای حق علم که نشر است) برای مادر بزرگوار خود حرف به حرف بیان می کرد و چون امیرالمؤمنین علی علیه السلام به خانه تشریف می آورد، حضرت صدیقه طاهره علیهاالسلام آنها را برای آن جناب بازگو می کرد.
و این کار مادر افزون بر انس امام حسن مجتبی علیه السلام با مسجد، سبب می شد که وی با شوق و اشتیاق همه مواعظ و کلمات پیامبر را به ذهن بسپارد.
🔰 توجه به سلامتی فرزندان
از وظایف والدین، دقت در سلامت جسم فرزندان است. حضرت فاطمه زهرا علیهاالسلام به عنوان الگو و مادر نمونه، با حساسیت بالایی این مسئله را پی گیری می کرد و چنان چه فرزندانش بیمار می شدند، با توکل به خدا و دعا به درگاه او برای آنها طلب سلامتی می کرد.
🔰 توجه به کلام در حین بازی و سرور کودکان
حضرت فاطمه علیهاالسلام از همان دوران کودکی با فرزندانش هم بازی می شدند و به این نکته نیز توجه داشت که در بازی، نوع الفاظ و حرکات مادر سرمشق کودک قرار می گیرد ، بنابراین باید از کلمات و جملات مناسبی استفاده کرد.
افزون بر این باید در قالب بازی و شوخی، شخصیت کودک را تقویت ساخت و او را به داشتن نیکی ها و ارزشها تشویق و راهنمایی کرد.
🔰 تربیت غیر مستقیم با عمل والدین
حضرت زهرا علیهاالسلام با عمل به آنچه می فرمود، فرزندانش را با اخلاق و رفتار اسلامی آشنا می ساخت، چنان که امام حسن علیه السلام می فرماید:
مادرم، فاطمه علیه السلام را دیدم که شب جمعه در محراب خویش به عبادت ایستاده بود و پیوسته در رکوع و سجود بود تا اینکه سپیده صبح بردمید و از او می شنیدم که برای مردان و زنان مؤمن دعا می کرد و نامشان را بر زبان جاری می ساخت و بر ایشان بسیار دعا می کرد، ولی برای خویش هیچ دعا نمی کرد، من به او گفتم: ای مادر! چرا همان گونه که برای دیگران دعا می کنی، برای خود دعا نمی کنی، فرمود: *یا بنیّ! الجّار ثم الدّار؛ ای پسرکم! نخست باید همسایگان را دریافت، آن گاه به خانه پرداخت.
حضرت نصیحتی را به فرزندش آموخت که از شب تا به صبح به آن عمل کرده بود و چنین پند و اندرزی است که اثر می گذارد و تربیت می کند.
🔰 مهرو عاطفه نسبت به فرزند
حضرت زهرا علیهاالسلام ، با بوسیدن مکرر فرزندان خود، شخصیت عاطفی آنها را پرورش می دادند.
📚 hawzah.net
#یکشنبه
#دوره اول رشد (۷سال اول)
@davat_namaz
📚 شما ميتوانيد كتاب الکترونیکی [سلام بر مادر](https://patogh.mobi/book/%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8-%D8%B3%D9%84%D8%A7%D9%85-%D8%A8%D8%B1-%D9%85%D8%A7%D8%AF%D8%B1-(%D9%BE%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%85%D9%88%D9%86-%D8%A7%D8%AF%D8%B9%DB%8C%D9%87-%D8%AD%D8%B6%D8%B1%D8%AA-%D8%B5%D8%AF%DB%8C%D9%82%D9%87-%D8%B7%D8%A7%D9%87%D8%B1%D9%87-%D8%B3%D9%84%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D9%84%D9%84%D9%87-%D8%B9%D9%84%DB%8C%D9%87%D8%A7-%D8%AF%D8%B1-%D8%B5%D8%AD%DB%8C%D9%81%D9%87-%D9%81%D8%A7%D8%B7%D9%85%DB%8C%D9%87) ، دستنوشته هاي استاد اخوت پيرامون ادعيه حضرت صدیقه طاهره سلام الله عليها را از پاتوق کتاب امروز رايگان دريافت نماييد.
#صحیفه_فاطمیه
#معرفی_کتاب
@davat_namaz
﷽
💠 جاری سازی رکن نیت در زندگی فرزندان در دوره دبستان (دوره دوم رشد)
➖ هویت و جهت خدایی دادن (یاد نیت) در توجه به سلامت جسمانی
مهم است ابتدا فرزند توان و سلامت جسم داشته باشد تا توان انجام خیر و عمل صالح را پیدا کند. و بر والدین واجب است با توجه بر سلامت جسم و روح، او را در مسیر بندگی یاری کنند.
لذا هدف قرار دادن آن، صحیح نبوده و میزان برای توجه، اهل بیت و ائمه اطهار علیهم السلام هستند.
🔆 امیرالمومنین علی علیه السلام می فرمایند: تقوای الهی درمان بیماری های بدن شماست.
و
هوشیار باشید که بخشی از تندرستی، سلامتی دل است.
🌀در تغذیه فرزند، آداب غذا خوردن بر مبنای الهی را باید به او آموخت.
🌀مهمتر از پرورش جسم او باید برای تغذیه روح اش برنامه ریزی کرد.
🌀بدانیم هر مکان و هر ورزشی برای سلامت جسم و روح او مناسب نیست .
🌀باید به فرزند یادآور شد که توجه و برنامه برای سلامت جسم را مقدمه برای هدف والای دیگر بداند.
🔹 به توصیه یکی از علما بسیار مناسب است
🔹 برنامه غذایی هفتگی توسط والدین تدوین شود زیرا بدن نظم هفتگی پیدا می کند.
🔹 برنامه ای برای کتاب خواندن و قرآن خواندن در نظر گرفته شود و همانطور که گفته شد برنامه ای برای ورزش هایی ازجمله کوه نوردی و توجه به عظمت کوه، شنا و ... در نظر گرفته شود.
🔹 همچنین آگاهی دادن به فرزند (مستقیم و غیرمستقیم) درباره کیفیت و کمیت غذای جسم و روح (در حد فهم اش) توصیه می شود.
📚 برگرفته از کتاب زندگی من و فرزندم با یاد نماز نوشته خانم هنزایی
#دوشنبه
#دوره_دوم_رشد (دبستان)
#الله_اکبر
@davat_namaz