﷽؛
علاقه یک دکتر #مسیحی لبنانی به #ایران
دکتر روبرتو که در ایتالیا زندگی میکند و خودش در بیمارستان در خط مقدم مبارزه با کرونا بیمار شد و بهبود یافت چنین نوشت:
این #کلیسا نه در #ایتالیا است، نه اروپا و نه آمریکا. بلکه در جمهوری اسلامی ایران است، اصفهان
هزینههای نگهداری و تعمیرات آن را وزارت فرهنگ ایران میدهد.
این است ایران، احترام به انسان و حقوق و دین او و میپرسید چرا ایران را دوست داریم.
☪✝ @Debate
﷽؛
📸 سنگسار و آدم سوزی از سوی یوشع نبی و همراهانش در #کتاب_مقدس! (عهد قدیم/سفر یوشع)
📝 24- و یوشع و تمامی بنیاسرائیل با وی، عَخان پسر زارَح و نقره و ردا و شمش طلا و پسرانش و دخترانش و گاوانش و حمارانش و گوسفندانش و خیمهاش و تمامی مایملکش را گرفته، آنها را به وادی عَخور بردند.
25- و یوشع گفت: «برای چه ما را مضطرب ساختی؟ خداوند امروز تو را مضطرب خواهد ساخت.» پس تمامی اسرائیل او را سنگسار کردند و آنها را به آتش سوزانیدند و ایشان را به سنگها سنگسار کردند. 26- و تودۀ بزرگ از سنگها بر او برپا داشتند که تا به امروز هست. و خداوند از شدت غضب خود برگشت؛ بنابراین اسم آن مکان تا امروز وادی عَخور نامیده شده است.
📚 عهد قدیم، سفر یوشع، فصل 7، فقره ی 26 - 24
#مسیحیت
#یهودیت
☪✝ @Debate
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽؛
📝 نـظـرِ عـجـيـب يـك #مسيـحـى که #اسلام اختیار کرده بود، درباره ى
#امـام_زمــان (عــج)
🎙 از زبان #آیت_الله_مجتهدی
☪✝ @Debate
﷽؛
#معرفی_کتاب
معجزه ای به نام #مسیح
این کتاب می تواند علاوه بر مسلمانان مورد استفاده #مسیحیان و #گروه های تخصصی #ادیان نیز قرار بگیرد.
بعد از فتح اورشلیم به دست اسکندر مقدونی،فرهنگ یونانی در مناطق تحت سلطه او گسترش پیدا کرد، یونانیان برای ترویج فرهنگ خود، بسیار تلاش می کردند حتی بعد از
از بین رفتن تمدنشان، توسّط رومی ها، تمدن رومیان را در خود غرق کردند.
صدوقیان که کاهنان معبد بودند، شدیدا تحت تاثیر فرهنگ یونانی قرار گرفته بودند... آن ها در کنار تعالیم حضرت موسی ع اعتقادات و فرهنگ های سیاسی و اجتماعی یونانی ها را ترویج می کردند؛ اعتقاداتی که سرچشمه اش از داستان های اساطیری بود... اساطیر یونانی در نزد یهویان خدای دیدنی ای بودند... این اساطیر در بسیاری از جهات و سرنوشت شبیه یکدیگر بودند:
از پدری که خداوند است، بدون نزدیکی زن و مرد، فرزندی مصلح به وجود می آید، برای نجات بشریت کشته می شود و در دنیای مردگان با مرگ مبارزه می کند و از مرگ بر می خیزد.
https://www.iranketab.ir/book/27886-jesus-christ-islamic-interpretations
☪✝ @Debate
﷽؛
نظر کلیسای #کاتولیک درباره #مدیتیشن:🔺 تفاوت بین "تعمّق" و "#مدیتیشن" در #مسیحیت 🔺
🔸 واژه "تعمّق" CONTEMPLATION برگرفته از واژه لاتینی contemplare به معنای نظاره کردن می باشد؛ غرق شدن در حضور خدا در نیایش ، تعمّق ( زندگی روحانی _درونی ) و عملکرد ( زندگی عملی ) دو وجه سرسپاری به خدا هستند.
در مسیحیت این دو ، به شکل جدایی ناپذیری به یکدیگر تعلّق دارند.
🔸 امّا "مراقبه" یا "مدیتیشن" MEDITATION گرفته شده از واژه لاتین meditare است. مراقبه تمرین معنوی عملی در #ادیان و فرهنگهای گوناگون است که در آن ، انسان قصد دارد خود ( و خدای خود ) را بازیابد.
🔺مسیحیت تمرینهای گوناگونی از مراقبه را می شناسد و ارج می گذارد ، امّا آن کارکردهایی را که یکی شدن با خدا و امر الهی را به عنوان نتیجه یک فن ویژه مراقبه وعده می دهد ، مردود می شمارد.
منبع : کانال کاتولیک فارسی
☪✝ @Debate
﷽؛
سکوت عامدانه جریان تبشیر نسبت به نابسامانی سرزمین های اشغالی
روسای جریان تبشیر بدون اذن و رضایت روسای #مسیحیت صهیونیستی، اجازه انجام هیچ اقدامی را ندارند و عینا باید دستورات از قبل دیکته شده آنان را فقط اجرا نماید.
به عنوان مثال می توانیم نابسامانی های #یهودیان در مناطق اشغالی اشاره کرد. قریب یک ماه است که اعتراضات ساکنین سرزمین های اشغالی فلسطین به دلیل شرایط وخیم درمانی و مفاسد اقتصادی علیه مقامات رژیم منحوس اسرائیل شروع شده است.
علاوه بر ابتلای ساکنین مناطق اشغالی به ویروس #کرونا، اعتراضات خیابانی همراه با تخریب و ناامنی در حال افزایش می باشد. اخیرا سایت خبری اروشلیم پست، هارتص اعلام کرده است با گسترش نا امنی های تل آویو ، 50 نفر دستگیر شده و در رده های بالا آمار مبتلایان به کرونا قرار گرفته است.
علی رغم انتشار این اخبار درهمه رسانه های خبری جهان، رسانه های خبری وابسته به جریان تبشیر در این بازه زمانی یک ماهه، هیچ گونه اشاره ای به وقایع ناگوار سرزمین های اشغالی نکرده است.
#مسیحیت_تبشیری
در هیچ یک از صفحات مجازی و برنامه های ماهواره ای که به صورت 24 ساعته پخش می شود، هیچ اشاره اجمالی مشاهده نشده است.
این سکوت عامدانه جریان تبشیر نشان دهنده وابستگی آنان به اردوگاه صلیبی بوده که در شرایط بحرانی اجازه ندارند برخلاف اهداف و خواست اربابان خود حقایق را برای مخاطبین خود بیان نمایند.
☪✝ @Debate
﷽؛
جشن و #مراسم مذهبی دگرگونی و درخشش سیمای مسیح روز یکشنبه با حضور #اسقف اعظم سیبوه سرکیسیان، بدون حضور ارامنه در #کلیسای سرکیس مقدس تهران برگزار شد.
این جشن بر اساس تقویم جولیانی در کلیسا های ارتدوکس سوریه ، ارتدوکس هند ، و در ارتدوکس شرقی ، کلیسای کاتولیک و کلیساهای آنگلیکن ، در 6 آگوست برگزار می شود.
در کلیسای حواری ارمنی بنابر تقویم گریگوری این جشن در 19 آگوست برگزار میگردد. اغلب پروتستانها از زمان نهضت اصلاحات دینی، برگزاری این جشن را متوقف کردند. برخی کلیساهای لوتری و متحد متدیست جشن تجلی عیسی برای سه مغ ایرانی یا جشن اپیفانی را هم در این روز برگزار می کنند. اما کلیسای سوئد و لوتری فنلاند هشتمین یکشنبه بعد از پنطیکاست را جشن درخشش سیمای #عیسی علیه السلام می دانند.
حقیقت مسیحیت
☪✝ @Debate
گفتگوی اسلام و مسیحیت
﷽؛ جشن و #مراسم مذهبی دگرگونی و درخشش سیمای مسیح روز یکشنبه با حضور #اسقف اعظم سیبوه سرکیسیان، بد
﷽؛
این جشن به مناسبت معجزه درخشش سیما و لباس حضرت #عیسی شکل گرفته.
تاریخچه
معجزه درخشش صورت حضرت عیسی در میان دیگر معجزاتی که در انجیل ذکر شده، از این جهت که برای خود مسیح رخ داده، منحصر به فرد است، اناجیل متی 17: 1-5 ، مرقس 9 : 2-9 و لوقا 9: 28-36 این معجزه را نقل کرده اند بنابر روایت اناجیل حضرت عیسی در آخرین سفر خود به اورشلیم دوازده حوار ی خود را گرد هم آورد تا سفر خود را به اورشلیم آغاز کند در حین سفر، روزی حضرت عیسی پطرس، یعقوب و یوحنا را باخود بر فراز کوه بلندی برد تا عبادت کند که ناگاه چهره و لباس حضرت عیسی شروع به درخشش کرد در این هنگام حضرت الیاس و موسی ظاهر شدند و با عیسی به گفتگو پرداختند وابری آنها را در برگرفت و ناپدید شدند در این هنگام ندایی از ابر برخواست که" این است پسر محبوب من به او گوش فرا دهید. " بعد از آن عیسی به تنهایی ظاهر شد و حضرت عیسی دستور داد تا قبل از رستاخیز او از میان مردگان حواریون این داستان را نقل نکنند. بنابر عقیده مسیحیان در این رخداددلیل برتری عیسی نسبت به موسی و ایلیا یا الیاس، دو چهره برجسته آیین یهود است. همچنین به باور مسیحیان، این معجزه هویت مسیح به عنوان فرزند خداوند را ثابت می کند. مسیحیان برای گرامیداشت این روز آنرا جشن می گیرند.
برگزاری این عید به جشن های کلیسای شرقی در قرن چهارم بازمیگردد. این جشن تا قرن نهم به شکل های مختلفی انجام می شد امّا تا سال 1457 میلادی به کلیسای غربی راه نیافته بود. در قرن 15 میلادی پاپ "کالیکستوس سوم" ) 1378-1458) روز 6 آگوست را به عنوان جشن درخشش سیمای مسیح انتخاب کرد.
حقیقت مسیحیت
☪✝ @Debate