🕊🕊 #سکوی_پرواز_سادات_شهید
جاده اهواز- خرمشهر
#سه_راهی_کوشک
اول مرداد 1367
🌷شهیدان..
#سید_صاحب_محمدی
#سید_علیرضا_جوزی
#سید_داود_طباطبایی
#سید_حسین_حسینی
#سید_مهدی_موسوی
▪️ گروه واتساپ "دفاع مقدس ۲"
https://chat.whatsapp.com/KcGc5RPIVyd2LU8tjcgZK1
دفاع مقدس
🕊🕊 #سکوی_پرواز_سادات_شهید جاده اهواز- خرمشهر #سه_راهی_کوشک اول مرداد 1367 🌷شهیدان.. #سید_صاحب_محمد
#قربانیهای_عید_قربان!
#فقط_این_٥_نفر!
#تن_برابر_تانك!
🌷در تاریخ اول مرداد ١٣٦٧ ، در جاده اهواز – خرمشهر كه عراقیها آنجا را گرفته بودند با تیپ الزهرا، از لشكر ده سیدالشهدا درگیر میشوند و دامنه این درگیری به حدی شدید بوده كه عبارت تن برابر تانك در اینجا مصداق علنی پیدا میكند، آنهم در صبح روز عید قربان!
🌷قضیه از این قرار است كه آن روز در حدود ٣٠ رزمنده، سوار بار كامیونی میشوند، به قصد جاده اهواز - خرمشهر، كه تیر مستقیم تانك بعثیها كه تا آنجا هم راه پیدا كرده بودند به وسط كامیون، اصابت میكند و خیلی از بچهها زخمی میشوند ولی فقط ٥ سید شهید میشوند.
🌷این از نظر من نكته عجیبی است به خصوص وقتی در میان این رزمندهها كسی مثل محسن اسحاقی هم بوده كه دهها تركش میخورد اما به شهادت نمیرسد، گو اینكه فقط شهادت در تقدیر تمام ساداتی بوده كه در آن كامیون نشسته بودند، آنهم به تعداد ٥ نفر!
🌷نام این شهدای خمسه سادات كوثر:
سیدعلیرضا جوزى، سیدداود طباطبایى، سیدصاحب محمدى، سیدمهدی موسوی و سیدحسین حسینی است.
🌷پیکرهای مطهرشان از سر تا کمر چون اجداد طاهرینشان در کربلا بیسر و دست، به گونهای قطعه قطعه میشود که قابل شناسایی و تفکیک نبودند؛ به همین دلیل پس از عقبنشینی دشمن، قطعات مطهر پیکر این پنج شهید توسط دیگر همرزمان در همان محل شهادت به خاک گرم و خونین خوزستان سپرده میشود.
🌷با اتمام جنگ و بازگشت اهالی بومی منطقه که در پی اتفاقاتی با توسل به این قبر مطهر (واقع در سه راه كوشك _ خرمشهر) حاجت میگرفتند، بنا به درخواست اهالی از مسئولان منطقه، هویت این قبور مطهر مشخص شد و در سال ۷۶ با اصرارهایی مبنی بر ساخت مقبره با همت خانواده معظم شهدا و جمعی از همرزمان، بقعه کنونی که دارای پنج ستون است احداث شد. این بقعه در میان اهالی منطقه کوشک به بقعه فاطمیه(س) نام گرفته است و زیارتگاه خیل عظیمی از اهالی است.
#شهدا_را_ياد_كنيم_با_ذكر_صلوات
▪️ گروه واتساپ "دفاع مقدس ۲"
https://chat.whatsapp.com/KcGc5RPIVyd2LU8tjcgZK1
دفاع مقدس
🕊🕊 #سکوی_پرواز_سادات_شهید جاده اهواز- خرمشهر #سه_راهی_کوشک اول مرداد 1367 🌷شهیدان.. #سید_صاحب_محمد
#حماسه_پنج_سادات_شهید_در_سه_راه_کوشک
🌷هنوز آفتاب روز اول مرداد ۶۷ طلوع نکرده بود که با ستونی از تانک روبرو شدیم. به کامیونها گفتم: زود سر و ته کنید تا دشمن ما رو ندیده. به بچه ها گفتم: نماز صبح رو توی ماشین و در حال حرکت بخونید و خودم به کامیون آویزون شده بودم و راننده هم که ترسیده بود با حداکثر سرعت توی جاده خاکی به سمت سه راهی کوشک مى تازيد.…
🌷دیدم ماشین فرمانده تیپ (برادر خادم) به سرعت تمام از کنار ما گذشت. توی دلم گفتم: اینها هم جونشون رو برداشتند و از معرکه فرار کردند و ما رو تنها گذشتند، میون این همه تانك. همینطور که با سرعت مى رفتيم کنار جاده تعدادی لوله تانک از خاکریز بالا اومده بود و بچه ها به تصور اینکه خودی هستند براشون دست تکون دادند اما غافل از اینکه تانک های دشمن هستند و نفراتش با دیدن کامیون ها لوله های تانک رو به سمت جاده نشانه رفتند و از پهلو با توپ مستقیم تانک به سمت ما شلیک مى كردند.
🌷من مى ديدم گلوله ها وسط جاده می خوره و یا از کنار ماشین ها رد میشه اما به کامیون ها نمى خوره! با هر زحمتی بود به سه راه کوشک رسیدیم از دور دیدم برادر خادم با یه تعداد بچه ها موضع گرفتن و منتظر ما هستند. تازه متوجه شدم دلیل عجله اونها چی بوده. اونها حدس مى زدند که احتمال داره دشمن ما رو محاصره کنه و بچه ها اسیر بشن.
🌷سر سه راه به برادر خادم گفتم: ما مهمات نداریم و ایستادن مقابل این همه تانک گلوله آر.پى.جی مى خواد و اگر نه همه بچه ها قتل عام مى شند. ایشون هم با کلامی که توش آرامش موج مى زد، مواظب بود استرسی به نیروها نده؛ گفت: برید به سمت اهواز و یه جایی موضع بگیرید. و من به همه بچه ها گفتم: سوار ماشین ها بشید تا بریم عقب. بچه ها سوار شدند و من هم با حاج خادم هنوز حرفم تمام نشده بود که صدای انفجار شنیدم. هر دو برگشتیم به سمت کامیون که یه دفعه خشکمون زد. دیدیم عقب کامیون سوراخ شده و صدای ناله بچه ها میاد…. چند لحظه هر دوی ما توان هیچگونه حرکتی نداشتیم….
🌷به سوی کامیون دویدیم. همه جا رو بوی دود و خون گرفته بود. بچه ها رو آروم کردیم. برادر خادم گفت: برادر ابوذری مکث نکنید همینجوری برید عقب تا تلفات بیشتر نشده. دستور فرمانده بود. عقب اومدیم اما چه عقب اومدنی. مثل اینکه قرار بود در رفت و برگشت ما توی خط ۵ تا بچه سید به معراج برند. توی اون کامیون و از اون دسته یه عده مجروح شدند و ۵ تا سید اجازه ورود به بهشت رو کسب کردند. شهیدان: سید صاحب محمدی، سید علیرضا جوزی، سید داود طباطبایی، سید حسین حسینی و سید مهدى موسوی
🌷این شهدا به شهدای «خمسه سادات» معروف شدند و در سه راه کوشک اهالی اهواز برای این شهدا یادبودی ساخته اند. این پنج شهید از جمع بسیجیان گردان امام حسین علیه السلام، تیپ حضرت زهرا سلام الله علیها، لشگر۱۰سیدالشهداء (ع) بودند که به عنوان شهدای شاخص و از بین ۲۰۰ شهید در منطقه عملیاتی سه راهی کوشک، در تاریخ اول مردادماه سال ۶۷، مقارن با سحرگاه عید قربان و در آخرین روزهای دوران دفاع مقدس پس از قبول قطعنامه ۵۹۸ سازمان ملل توسط ایران، به شهادت رسیدند.
راوى: جانباز قاسم اباذری، فرمانده گروهان گردان امام حسین علیه السلام و فرمانده سادات شهید
#شهدا_را_ياد_كنيم_با_ذكر_صلوات
▪️ گروه واتساپ "دفاع مقدس ۲"
https://chat.whatsapp.com/KcGc5RPIVyd2LU8tjcgZK1
"خوانده تو را چشمِ دوست ..."
سردار شهید، حاج جعفر جنگروی
اولین فرمانده سپاه خرمشهر، از همرزمان حاج احمد متوسلیان در سوریه و لبنان، قائم مقام لشکر ۱۰ سیدالشهدا (ع)
.... و اخوی شهید علی جنگروی
🌷تولد: ۱۳۳۳
🌷شهادت: ۲۷ بهمن ۱۳۶۴
🌴 عملیات والفجر ۸
✍️ دستنوشته شهید:
❇️ خدایا! خود آگاهی که در شبهایی که خواب دوستانت، یعنی شهدا را میبینم چقدر افسوس میخورم که نمیتوانم خود را به قافله آن بزرگواران برسانم و در اوقاتی فکر میکنم آیا این نعمت بزرگ نصیب من درمانده هم خواهد شد یا نه، در این مطلب میمانم و فقط مجدداً از آن شهدا میخواهم که به خوابم بیایند…"
ا▫️🔹▫️🔹▫️🔹▫️
✍️نامه شهید به فرزندش:
ای حسین عزیزم ، بدانید که فرزندان خلف، عزیزترین مال دنیا و ذخیره آخرت برای پدران و مادرانشان هستند و هیچ پدر و مادری نمیتواند دوری فرزندان خود را تحمل کند. الا در یک صورت در یک طریق آن هم طریق خدا، وقتی صحبت از خداست و طریق او، هیچ چیز معنا ندارد چرا که همه چیز از او شروع میشود و به او ختم میشود. برای همین انسان وظیفه دارد با کمک خداوند این راه را راه خود قرار دهد و این سعادتی است که خدا نصیب ما کرده و ما را به خانه خودش و شهر پیامبر گرامیش دعوت کرده. حسین جان! اینقدر عظمت مکه و مدینه زیاد است که شاید انسان دیگر فکر جای دیگری را نکند، اما هر موقع بچه کوچکی و یا طفل نوزادی را میبینم به یاد تو و خواهرت میافتم....
▪️ گروه واتساپ "دفاع مقدس ۲"
https://chat.whatsapp.com/KcGc5RPIVyd2LU8tjcgZK1
دفاع مقدس
"خوانده تو را چشمِ دوست ..." سردار شهید، حاج جعفر جنگروی اولین فرمانده سپاه خرمشهر، از همرزمان حاج
40.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #فیلم | توسل شهید جنگروی به حضرت زهرا (سلام الله علبها)
🌴 در جلسه مسئولین لشکر۱۰سیدالشهدا(ع) - قبل از عملیات والفجر ۸ (آزادسازی "فاو")
⚪️ اردوگاه کوثر - روستای ام النوشه -بهمن۶۴- چادر تبلیغات گردان تخریب
سردار شهید، حاج جعفر جنگروی
اولین فرمانده سپاه خرمشهر، از همرزمان حاج احمد متوسلیان در سوریه و لبنان، قائم مقام لشکر ۱۰ سیدالشهدا (ع)
🎞 در فیلم👆، سردار علی فضلی، فرمانده لشکر (فردی که کلاه به سر دارد) نیز دیده می شود
دوران #جنگ_تحمیلی
▪️ گروه واتساپ "دفاع مقدس ۲"
https://chat.whatsapp.com/KcGc5RPIVyd2LU8tjcgZK1
دفاع مقدس
🎥 #فیلم | توسل شهید جنگروی به حضرت زهرا (سلام الله علبها) 🌴 در جلسه مسئولین لشکر۱۰سیدالشهدا(ع) -
🌷 #لالہهای_آسمونے
🕊 اول مرداد ۱۳۶۱ - سالروز شهادت علی جنگروی (برادر سردار شهید جعفر جنگروی) در عملیات رمضان
⚪️ او بعنوان روابط عمومی تیپ المهدی خدمت می کرد، زمانی که حاج علی فضلی فرمانده تیپ بود. در یکی از مراحل #عملیات رمضان وقتی علی شهید میشود, یکی از برادران شهید افراسیابی بالای سرش بوده. #مادرم شک داشت که شاید علی اسیر شده😰 است . ما یکی دوبار با #ذهنیت اسیر دنبالش رفتیم, تا اینکه❗️ آقای افراسیابی به مادرم گفت که «من بالای سر علی بودم😭 و علی در لحظه #شهادتش آن قدر از آن خون رفته بود طلب آب کرده بود و لب تشنه شهید شد🕊 و شرایط و وضعیت عملیات طوری بود که من باید میآمدم عقب و علی را بغل یک #خاکریز گذاشتم». بعد از شهادت علی یکی دو 👥تا از برادرهایم برای پیدا کردن #پیکر به منطقه رفتند ولی اثری از او پیدا نکردند و عراق آن نقطه را آب🌊 انداخته بود. برای علی یادبودی در قطعه 26 بهشتزهرا🌷 گذاشتیم و چون در دفعه آخری😢 که از جبهه برگشته بود لباسهایی که به #خون خود آغشته شده بود را نبرد همانها را به عنوان #یادبود در مزارش به خاک🌺سپرد
(راوی: برادر شهید)
https://chat.whatsapp.com/KcGc5RPIVyd2LU8tjcgZK1
دفاع مقدس
🌷 #لالہهای_آسمونے 🕊 اول مرداد ۱۳۶۱ - سالروز شهادت علی جنگروی (برادر سردار شهید جعفر جنگروی) در عمل
در سال 1380 تعدادی از پیکرهای تفحص شده دوران جنگ را به عنوان "شهدای گمنام" در شهرک ولایت دانشگاه امام حسین(ع) تهران دفن کردند
سال 1396 از طریق آزمایش DNA مشخص شد که یکی از آنها، شهید علی جنگروی است که در سن 21 سالگی در عملیات رمضان در شب 21 ماه مبارک رمضان در اول مرداد 61 به فیض شهادت نائل آمد
ا▫️▪️▫️▪️▫️▪️▫️
روایتی از سردار حسین الله کرم👇👇
شب عملیات بود و من هم فرمانده گردان عملیاتی، داشتم آخرین تذکرات را به رزمندگان میدادم که در میان صحبتهایم دیدم شهید
«علی جنگروی» کفشهایش را درآورده و به سمت گردان میآید شهید جنگروی را صدایش کردم و گفتم: تو مسئول تبلیغات تیپ هستی، چرا به اینجا آمدی؟ تو بایستی به رزمندگان قرآن آموزش بدهی .
شهید جنگروی که پشت لباس نوشته بود : یا جنگ، یا زیارت؛ گفت: وقتی سر بریده سیدالشهدا(ع) بر سر نی قرآن خواند، تو میخوای جلوی رفتن یک قرآن خوان به جنگ را بگیری؟ گفتم:
حالا چرا کفشهایت را درآوردی؟
گفت: من میخواهم «حُرّ» امام حسین(ع) باشم و جز شهادت چیز دیگری نمیخواهم .
گفتم: چرا حر را انتخاب کردی؟ گفت: مسئله هر کسی با خودش است، من میخواهم امشب اینگونه به شهادت برسم .
▪️ گروه واتساپ "دفاع مقدس ۲"
https://chat.whatsapp.com/KcGc5RPIVyd2LU8tjcgZK1
دفاع مقدس
🎥 #فیلم | توسل شهید جنگروی به حضرت زهرا (سلام الله علبها) 🌴 در جلسه مسئولین لشکر۱۰سیدالشهدا(ع) -
32.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
همسنگران مارا در این ره گفتگوهاست
دریادلان، در پیش رو دریاست دریاست..
همراه با شهدا و سرداران
لشکر ۱۰ حضرت سید الشهدا (ع)
جلسه توجیهی به فرماندهی
جانباز سرفراز سردار حاج علی فضلی
عملیات والفجر ۸
یاد و خاطره :
شهید محمد حسن حسنیان
شهید حاج عبد الله نوریان
شهید مصطفی زواره ایی
شهید حاج جعفر جنگروی
شهید حسن احسانی نژاد
شهید حاج احمد عراقی
شهید حاج حسین میر رضی
شهید رمضان ناظریان
شهید داود حیدری
سردار حاج نصراله سعیدی
سردار حاج اکبر عاطفی
حاج رضا صفر زاده
حاج حسن امیری
و ....
🌴 دوران #دفاع_مقدس
🌿 گروه واتساپ "دفاع مقدس"
https://chat.whatsapp.com/C2cmirle7r2I68ULVJglLk
🌱 گروه واتساپ "دفاع مقدس ۲"
https://chat.whatsapp.com/KcGc5RPIVyd2LU8tjcgZK1
🔥 #شکار_لاشخورها 🔥
🔴 سالگرد عملیات "فروغ جاویدان" از سوی سازمان مجاهدین خلق (منافقین)
. . . و پاسخ کوبنده به آنها در عملیات #مرصاد از سوی رزمندگان اسلام
🌱 گروه واتساپ "دفاع مقدس ۲"
https://chat.whatsapp.com/KcGc5RPIVyd2LU8tjcgZK1
دفاع مقدس
🔥 #شکار_لاشخورها 🔥 🔴 سالگرد عملیات "فروغ جاویدان" از سوی سازمان مجاهدین خلق (منافقین) . . . و پ
💢 #شکار_لاشخورها در عملیات دشمن شکن #مرصاد
درست ۶ روز پس از پذیرش قطعنامه ۵۹۸ شورای امنیت سازمان ملل از سوی ایران ، مقارن ساعت ۱۴:۳۰ سوم مرداد سال ۶۷ منافقین و ارتش عراق به تصور اینکه اوضاع داخلی ایران نابسامان است ، عملیات مشترک خود را با هجوم زمینی از مسیر سرپل ذهاب و از جنوب گردنه پاتاق (نزدیکی سرپل ذهاب) آغاز و به طرف شهر کرند غرب پیشروی کردند.
حدود ساعت ۱۸:۳۰ اولین تانکهای عراقی با آرم منافقین وارد شهر شدند و پس از تصرف شهر کرند ، حرکت خود را به سمت اسلامآباد غرب آغاز و به محض رسیدن به مدخل شهر ، اقدام به قطع برق و ارتباط مخابراتی و هم چنین تیراندازی و آشفته نمودن اوضاع کردند.
این در حالی بود که از چند روز پیشتر ارتش عراق در تکاپو بود تا در آخرین فرصتها صحنه نبرد را به نفع خود تغییر دهد .
پس از پذیرش قطعنامه ۵۹۸ ، ارتش عراق در اقدامی شتابزده ، منطقه خوزستان را بار دیگر مورد هجوم گسترده قرار داده و تا جاده اهواز ـ خرمشهر پیشروی کرده و خرمشهر را نیز در معرض تهدید قرار داده بود.
به این ترتیب در حالی که اغلب یگانهای ایران در جبهه جنوب مستقر بودند ، منافقین از اوضاع داخلی ایران سوءاستفاده کرده و از مسیر پاتاق تا تنگه چهار زبر پیشروی کردند. منافقین طرح عملیات خود را در یک جلسه ۲۴ ساعته آماده کرده بودند و در تاریخ ۳۱ مرداد، نیروهای خود را توجیه کرده و نام عملیات خود را هم فروغ جاویدان گذاشته بودند.
گویا در همان جلسه، منافقین به خیال واهی پیشروی تا تهران، با تحلیل وضعیت داخلی ایران گفته بودند که جمعبندی نهایی را در میدان آزادی تهران انجام خواهند داد.
تمرکز نیروهای ایرانی در جبهه جنوب منجر بدان شد که حرکت منافقین در داخل خاک ایران در ابتدا به سرعت انجام گیرد.
در این عملیات منافقین، حدود ۳۰ تیپ رزمی جهت تهاجم خود به خاک ایران تشکیل داده بودند. هر تیپ ۱۷۰ نفر نیروی رزمی (۲۰ زن و ۱۵۰ مرد) در اختیار داشت که به همراه نیروهای پشتیبانی به ۲۸۰ نفر میرسید و دارای دو گردان پیاده، یک گردان تانک، یک گردان ادوات و یک گردان ارکان و پشتیبانی رزم بود.
در بدو ورود منافقین ، تعدادی از نیروهای سپاه و مردم با آنان درگیر شدند سپس با استفاده از تعداد زیادی تانک دجله و خودرو ، نیروهای منافقین به طرف کرمانشاه عزیمت کردند که در منطقه حسن آباد ، ۲۰ کیلومتری اسلام آباد به دلیل سازماندهی جدید رزمندگان ایرانی و جمع آوری نیرو ، منافقین زمین گیر شدند.
نیروهای خودی در فاصله ۲۰۰ متری آنان در ارتفاعات چهارزبر ضمن تشکیل خط پدافندی با آنان درگیر شده ، و بعدازظهر ۴ مرداد با محاصره شهر اسلام آباد ، به منظور انسداد عقبه و راه فرار ، سه راه اسلام آباد – کرند را قطع ، و آنها را محاصره کردند.
رزمندگان خودی در روز ۵ مرداد عملیات مرصاد را با رمز « یا علیبنابیطالب(ع) » آغاز کردند و طی چندین ساعت ، صدها تن از منافقین را به هلاکت رسانده و مابقی را به فرار وا داشتند.
در این عملیات ، رزمندگان اسلام از قسمت سه راهی اهواز ( پشت پمپ بنزین اسلام آباد) دشمن را دور زدند و تلفات زیادی به منافقین وارد کردند . طبق یک آمار بیش از ۲۵۰۰ نفر از منافقین در این عملیات به هلاکت رسیدند.
تنگه چهار زبر که محل زمین گیر کردن نیروهای منافقین بود امروز به مرصاد معروف شده است. جایی که نیروهای رزمنده کشورمان به دلیل کمین برنامه ریزی شده توطئه شوم نیروهای وطن فروش منافقین را خنثی کردند .
#مرصاد یعنی #کمینگاه .
🌱 گروه واتساپ "دفاع مقدس ۲"
https://chat.whatsapp.com/KcGc5RPIVyd2LU8tjcgZK1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴🎬 نیرنگ صدام و رجوی پس از قطعنامه ۵۹۸ | "مرصاد" چگونه "فروغ جاویدان" را به محاق برد؟
◽️مستند "میلیشیای مزدور، سمپاتهای ترور"
◽️◽️بخش دوم:صدام و رجوی؛ ائتلاف اهریمنی
◽️◽️◽️قسمت پانزدهم از مجموعه رادیکالیسم
◀️ تاریخچه فرقه منافقین و جنایتهایش در دو کشور عراق و ایران
🌱 گروه واتساپ "دفاع مقدس ۲"
https://chat.whatsapp.com/KcGc5RPIVyd2LU8tjcgZK1
دفاع مقدس
🔴🎬 نیرنگ صدام و رجوی پس از قطعنامه ۵۹۸ | "مرصاد" چگونه "فروغ جاویدان" را به محاق برد؟ ◽️مستند "میل
⁉️ چرا نظام اطلاعاتی ما در حرکت منافقین به خاک کشورمان غافلگیر شد؟؟
#عملیات_مرصاد
۱- جمهوری اسلامی در ۲۷ تیرماه ۱۳۶۷ اعلام کرد قطعنامه ۵۹۸ را بدون قید و شرط پذیرفته است.
۲- اولین واکنش سازمان منافقین در مورد پذیرش قطعنامه از سوی ایران ، برگزاری نشست رجوی با اعضا بود.
سخنرانی رجوی روز جمعه ۱۳۶۷/۴/۳۱ در حدود ساعت ۲۳:۳۰ دقیقه شروع شد.
۳- رجوی در این نشست، خبر عملیات « فروغ جاویدان » را می دهد. فرماندهان را معرفی و چگونگی عملیات و مسیرها را اعلام می کند.
۴-سخنرانی رجوی ساعت ۲:۳۰ دقیقه صبح پایان پذیرفت.
۵- در روزهای شنبه و یکشنبه به آماده سازی گذشت.اسرای ایرانی پیوسته به سازمان که قرار بود در عملیات شرکت کنند سازماندهی شدند .
طی یک نشست در روز شنبه ۱۳۶۷/۵/۱ فرمانده گردان ها،سرگروه ها و فرماندهان دسته در رابطه با آرایش ستون و مکانیزم عملیات توجیه شدند.
در روز یکشنبه۱۳۶۷/۵/۲ قرار شد کلیه قسمت ها حداکثر تا ساعت ۱۴ همه کارها را انجام داده و استراحت کنند.
۶-مادرها قرار شد در روز یکشنبه فرزندانشان را ببینند و خداحافظی کنند.
۷- طی همین دو روز افراد پایگاه بدیع به مرور آزاد شده و به قرارگاه اشرف رفته ودرسازمان تیپ ها قرار می گرفتند.
۸- در روز یکشنبه ۱۳۶۷/۵/۲ کلیه تیپ ها در قرارگاه اشرف مانور داشتند.
۹- البته تانک ها از چند روز قبل تحویل تیپ ها شده بود.(۱)
۱۰- حدود ۶۳۵ نفر از نیروهای سازمان را که از کشورهای دیگر پس از اعلام پذیرش قطعنامه به عراق فراخوان شده بودند در سازماندهی جدید تیپ ها قرار دادند.
به کارگیری این افراد چنان با تعجیل صورت گرفت که برخی از آنها فاقد لباس و پوتین نظامی بودند و بعضا با کفش های شخصی و معمولی خود در عملیات شرکت کردند.(۲)
۱۱- ستون ارتش سازمان منافقین متشکل از ۲۵ تیپ رزمی، راس ساعت ۶ صبح روز دوشنبه ۱۳۶۷/۵/۳ پس از اجرای مراسم صبحگاهی از قرارگاه خود در خاک عراق به حرکت در آمده و در ساعت ۱۶ از مرز خسروی عبور کرده و طبق پیش بینی،ستون ساعت۱۷ از قصر شیرین و ساعت ۱۸ از سرپل ذهاب عبور کردند.
۱۲- علی ربیعی معاون وقت وزیر اطلاعات در دوره عملیات مرصاد به نداشتن پاسخ روشنی توسط دستگاههای مسول به واکنش سازمان چنین اشاره می کند:
«دنبال پذیرش قطعنامه ۵۹۸ از سوی امام خمینی و تهاجم ارتش عراق در محورهای جنوب و غرب درمرداد۱۳۶۷،در محافل تصمیم گیری نظام، سوالی نه چندان غیر منتظره درباره پیامدهای فرعی رخداد تجاوز رخ نمود: سازمان مجاهدین چه واکنشی خواهد داشت؟ در آن لحظات بحرانی خیلی خوب به خاطر دارم که در زمان طرح سوال مذکور توسط نخست وزیر وقت، پاسخ روشنی که استوار بر داده های مشخص اطلاعاتی باشد، نه در وزارت اطلاعات و نه در سپاه و ارتش و سایر دستگاه های نظامی و امنیتی وجود نداشت.»(۳)
۱۳- آقای ری شهری وزیر اطلاعات می گوید:
«برای نخستین بار، در ساعات آخر روز دوشنبه سوم مرداد از سوی اداره کل اطلاعات کرمانشاه گزارش رسید که منافقین از مرز گذاشتهاند و به سوی اسلام آباد و کرمانشاه در حرکتاند. به دلیل وجود ستاد فعال و امکانات کارشناسی و جمع بندی سریع گزارشها در دفتر وزیر اطلاعات، و با توجه به شرایط جبههها و اخبار مربوط به وضعیت پایگاه شهید نوژه، موضوع تهاجم منافقین که برخورد با آن در حوزه وظایف وزارت اطلاعات قرار داشت بسیار جدی گرفته شد. موضوع سریعا به بیت حضرت امام و جناب آقای هاشمی رفسنجانی، که جانشینی فرمانده کل قوا را بر عهده داشتند و ظاهرا در جبهههای جنوب به سر میبرند مخابره شد. ایشان از طرق دیگری موضوع را بررسی نمودند و بر اساس سایر گزارشها نسبت به صحت خبر تردید کردند. من به گزارشی که از سوی ماموران اطلاعاتی به مرکز واصل شده بود، اطمینان داشتم؛»(۴)
البته سردار اسدالله ناصح جانشین وقت قرارگاه نجف در گفتگو با نشریه رمز عبور می گوید ساعت ۶ عصر متوجه شده ایم:
«پیش آقای هاشمی جلسه داشتیم.بعد از ظهر ساعت ۱۷:۳۰ به ما اطلاع دادند عراقی ها بدون هیچ مانعی تا این حد پیش رفته بودند؟..خبر رسید که عراقی ها به کرند رسیده اند.به کرند که رسیدند ، ساعت ۶بعد ازظهر اعلام شد اینها منافقین اند،چون پرچم منافقین مشخص بود.»(۵)
۱۴-کارشناس ارشد وزارت اطلاعات از غافلگیری دستگاه اطلاعاتی جمهوری اسلامی در عملیات مرصاد (و به تعبیر سازمان فروغ جاویدان) می گوید:
«اعتراف میکنم که ما خط سازمان را میدانستیم اما از برنامهاش مطلع نبودیم و غافلگیر شدیم. ما برای فهمیدن این موضوع طراحیهایی کردیم و حتی در یکی از کشورها اطلاعات ذیقیمتی به دست آوردیم اما نتوانستیم جزئیات عملیات را متوجه شویم. در واقع وقتی کار از کار گذشت، موفق شدیم.»(۶)
ادامه👇👇👇
دفاع مقدس
⁉️ چرا نظام اطلاعاتی ما در حرکت منافقین به خاک کشورمان غافلگیر شد؟؟ #عملیات_مرصاد ۱- جمهوری اس
⚪️ ادامه از پست قبل:
۱۵- ناصر رضوی از کارشناسان وزارت اطلاعات نیز در این خصوص می گوید:
«ما می دانستیم سازمان در عملیات بعدی می خواهدبه تهران بیاید، اما نمی دانستیم این حرکت چه وقت و از کدام محور و به چه شیوه ای می خواهد انجام شود.از این ها اطلاعات نداشتیم...
به هر حال از نظر این که وزارت اطلاعات نمی دانست که سازمان در این تاریخ می خواهد حرکت و عملیات کند، درست است.چرا؟ چون خود رجوی چهل و هست ساعت قبل اعلام کرده بود.یک نشست در اشرف گذاشت و به همه اعلام کرد و از آن وقت نیروها کامل در قرنطینه بودند.چون ما نفوذی داشتیم، اما نفوذی چگونه می تواند این اطلاعات را به شما انتقال دهد؟ از چه طریقی؟ با چه بی سیمی؟ یعنی هیچ وسیله ی ارتباطی بین نیرویی که داخل یک پادگان است با بیرون وجود ندارد.
سازمان هم داخل قرنطینه بود. از من بپرسید، می گویم طبیعی است که اطلاعات نداشته باشیم، اما به محض اینکه حرکت شان شروع شد،خودشان اعلام کردند.باز هم نیازی نبود وزارت اطلاعات اعلام کند.چون از رادیو داشت اعلام می کرد مردم ما داریم به تهران می آییم.»(۷)
۱۶- نکته پایانی:اداره کل التقاط، اداره کل اطلاعات کرمانشاه، دستگاه اطلاعاتی لشکرها و...منابع و مخبرین زیادی در مرز داشته اند.در مرز هم دیده بان و شنود بی سیم داشته اند.رادیو منافقین هم که مستقیم مارش حمله میزد.شاهد تحرکات و جابجایی نیرو در عراق و اروپا بوده ایم.
درون سازمان و عراق اروپا هم منابع و مخبر داشته اند.
ولی در عمق صدوپنجاه کیلومتری خاک مان تازه می فهمیم بامنافقین روبرو هستیم.
چرا نظام اطلاعاتی ما با وجوداین همه شواهد غافلگیر شد ؟
(۱)- بند ۱ تا۹ برگرفته از کتاب سازمان مجاهدین خلق؛ پیدایی تا فرجام،جلد سوم،چاپ دوم،پاییز ۱۳۸۵،از صص۳۳۶-۳۰۳.
(۲)-ناصرشعبانی،بن بست دراستراتژی،شکست درتاکتیک،انتشارات دانشگاه جامع امام حسین ،چاپ دوم ۱۳۹۶،ص ۳۵۵.
(۳)-رمزعبور،سال سوم،شماره۲۱،تیرومرداد۱۳۹۵،ص۲۵۹
۴-
http://ir-psri.com/Show.php?Page=ViewArticle&ArticleID=771
۵-رمزعبور،سال سوم،شماره۲۱، تیرومرداد۱۳۹۵،ص۲۵۷
(۶)- ماهنامه نسیم بیداری، شماره شهریور ۱۳۹۴
(۷)-ناصر رضوی ،استراتژی ودیگر هیچ، به اهتمام محمد حسن روزیطلب،انتشارات یا زهرا، چاپ اول ، بهار ۹۸،صص۱۹۱-۱۹۰.
🌱 گروه واتساپ "دفاع مقدس ۲"
https://chat.whatsapp.com/KcGc5RPIVyd2LU8tjcgZK1
دفاع مقدس
💠 فرماندهی که طرحش کمر دشمن را شکست
مرداد ماه 1362
🌿 ابتکار #سردار_شهید_حاج_سید_محمد_زینال_حسینی
فرمانده تخریب لشگر سیدالشهداء (ع)
#عملیات_والفجر_2
#ارتفاعات_حاج_عمران
در این عملیات رزمنده ها با سختی زیاد خودشان رو بالای ارتفاعات منطقه می رساندند و ارتفاعات فتح می شد ولی در تثبیت مواضع موفق نبودند.
چندین بار بلندی ها و ارتفاعات در حاج عمران بین ما و دشمن دست به دست شد و حتی یگانهای دیگری هم این ارتفاعات را تصرف کرده بودند ولی دشمن با استفاده از نیروهای مخصوص آنجا را پس می گرفتند.
رزمنده های لشگر10 توانسته بودند به #تپه_سرخ و #ارتفاعات_2519 مسلط شوند و بیم پاتک شدید دشمن می رفت که #فرمانده_نابغه_تخریب که در آن عملیات به عنوان معاون گردان حضور داشت طرحی به ذهنش رسید و فورا دست به کار شد.
او تعداد زیادی #لاستیک_خودروی_متوسط و بزرگ را با قرار دادن مقدار زیادی #مواد_منفجره داخل فضای خالی آن و مهارش از دو طرف ، با چاشنی و فتیله باروتی مسلح کرد و به بالای ارتفاع رساند. کسی از فرماندهان باور نداشت که طرح ابتکاری #سید_محمد دشمن را زمینگیر کند.
خبر رسید که نیرو های ویژه دشمن حرکت خود را برای باز پس گیری ارتفاعات آغاز کرده اند. همه نگران بودند... الا فرمانده شجاع و متوکل تخریب.
سید با آرامش خاصی #لاستیک_های_انفجاری را در داخل شیارهایی که احتمال بالا آمدن دشمن از آن وجود داشت مستقر کرد و #بچه_های_تخریب هم منتظر دستور #شهید_سید_محمد بودند تا در موقع لزوم فتیله ها را آتش زده و لاستیک ها را به سمت نیرو های دشمن رها کنند.....
با فرمان سید محمد زینال حسینی ، عملیات انهدام دشمن آغاز شد و لاستیک های انفجاری از بالای ارتفاعات و داخل دره ها و شیار ها رها شد، لاستیک هایی که هر کدام ده ها کیلو مواد منفجره با خود حمل می کرد!! انفجار صدها کیلو مواد منفجره بالای سر دشمن و پیچیدن صدای انفجار مهیب در دره ها و کوه های منطقه، موجی از شادی و شعف را در دل رزمندگان اسلام بوجود آورد و در میان دره ها و شیارها، شیرازه نیرو های بعثی را از هم پاشید و بنا به اذعان رزمندگان لشگر در آن عملیات، صدها تن از سرباز بعثی از نیرو های مخصوص دشمن با این طرح سید به هلا کت رسیدند که بدن های متلاشی شده شان در داخل دره ها و روی صخره ها پراکنده شده بود و تعداد زیادی از نیروهای دشمن مجروح شدند و به این ترتیب آنها از دسترسی به ارتفاعات ناامید شد.
شهید مهدی باکری فرمانده لشگر عاشورا که در منطقه حضور داشت با حضور در جمع رزمندگان لشگر سیدالشهداء شخصا از شهید زینال حسینی تقدیر کرد. در این عملیات هفت شهید، سهم گردان تخریب بود🕊🕊
✍️ راوی : جعفر طهماسبی
🌱 گروه واتساپ "دفاع مقدس ۲"
https://chat.whatsapp.com/KcGc5RPIVyd2LU8tjcgZK1
✍️دستخط سردار تخریب #شهید_حاج_سید_محمد_زینال_حسینی در مورد #تخریبچی_شهید_علی_درویش :
📄 جریان خواب شهید درویش
خواب دیدن امام زمان (عجح) اسم یک سری از بچه ها را دارند می نویسند.
و می گفت: گفتم اسم مرا هم بنویس.
فرمود اسم بچه های تخریب را مینویسم.
گفتم نمی شود اسم ما رو هم بنویسی.
فرمود بچه های تخریب دیگران هستند.
که آن موقع ایشان در یک گردان دیگری بودند.
آن روز به دوستانش گفت می خواهم بروم تخریب. تسویه گرفت و آمدند تخریب و در وصیت نامه_اش نوشت که.
امام زمان فرمود: من به بچه های تخریب نظر خواص دارم !!
64/2/18
سید محمد زینال حسینی
🌱 گروه واتساپ "دفاع مقدس ۲"
https://chat.whatsapp.com/KcGc5RPIVyd2LU8tjcgZK1
دفاع مقدس
✍️دستخط سردار تخریب #شهید_حاج_سید_محمد_زینال_حسینی در مورد #تخریبچی_شهید_علی_درویش : 📄 جریان خواب
شهیددرویش به روایت شهید نوریان.mp3
8.08M
#عارف_شهید ، #طلبه_بسیجی
🌹 #تخریبچی_شهید_علی_درویش
🎤 به روایت #فرمانده_شهید_تخریب_لشگر_10
#شهید_حاج_عبدالله_نوریان ، فرمانده وقت گردان تخریب
🌿 #شهیدان_را_شهیدان_می_شناسند
🌴 دوران دفاع مقدس
🌱 گروه واتساپ "دفاع مقدس ۲"
https://chat.whatsapp.com/KcGc5RPIVyd2LU8tjcgZK1
🎥 #مستند | زندگینامه سردار شهید حاج عبدالله نوریان
فرمانده گردان تخریب و مهندسی لشکر 10 سیدالشهدا (ع) تهران
🌱ولادت: 24 فروردین ماه 1340 (شمیران - تهران)
🌷شهادت: 4 اسفند ماه 1364 (فاو - بصره عراق)
مزار: آستان مبارک امامزاده علی اکبر (ع) چیذر
🌱 گروه واتساپ "دفاع مقدس ۲"
https://chat.whatsapp.com/KcGc5RPIVyd2LU8tjcgZK1
دفاع مقدس
🌈 فرمانده افسانه ای، عارف و مراد بچه های تخریب لشکر سیدالشهدا(ع)
شاگرد آیت الله حق شناس (ره)
🌷 شهید حاج عبدالله نوریان
🌴 #کلام_مرحوم_حضرت_آیت_الله_حق_شناس در وصف #سردار_شهید_عبدالله_نوریان :
🌈 ایشان #اهل_مکاشفه بودند.
✍️ دستنوشته تاریخی شهید:
« اگر مال، مالِ خداست. چرا انفاق نکنیم
و اگر بدنِ ما مالِ خداست، چرا در راه خدا قطعه، قطعه نشود »
🌱 گروه واتساپ "دفاع مقدس ۲"
https://chat.whatsapp.com/KcGc5RPIVyd2LU8tjcgZK1
دفاع مقدس
🌈 فرمانده افسانه ای، عارف و مراد بچه های تخریب لشکر سیدالشهدا(ع) شاگرد آیت الله حق شناس (ره) 🌷 شهی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌿 #کلام شهید
"به داد خود برسید که وقت تنگ است"
یاد و خاطره عارف بزرگ جبهه ها
سالک متقی و الی الله
شاگرد مکتب آیت الله حق شناس(ره)
شهید حاج عبد الله نوریان
فرمانده ی محبوب گردان مهندسی و تخریب
لشکر ۱۰ حضرت سید الشهدا (ع)
آیت الله حق شناس در رابطه با حاج عبد الله فرموده بودند:
《ایشان اهل مکاشفه وکرامات بودند و مسائل برای ایشان بارز بود》
🕌صَلی اَللهُ عَلیکْ یا اباعبدلله (ع)🚩
🌱 گروه واتساپ "دفاع مقدس ۲"
https://chat.whatsapp.com/KcGc5RPIVyd2LU8tjcgZK1
🌱 ۲ مرداد - سالروز تولد سردار سرافراز سپاه اسلام، شهید احمد کاظمی
🌱 گروه واتساپ "دفاع مقدس ۲"
https://chat.whatsapp.com/KcGc5RPIVyd2LU8tjcgZK1
دفاع مقدس
🌱 ۲ مرداد - سالروز تولد سردار سرافراز سپاه اسلام، شهید احمد کاظمی 🌱 گروه واتساپ "دفاع مقدس ۲" ht
🌿 زندگی نامه شهید کاظمی
سردار سرلشکر پاسدار شهید احمد کاظمی ۲ مرداد سال ۱۳۳۸ در شهرستان نجف آباد استان اصفهان دیده به جهان گشود و همچون سایر جوانان سرگرم تحصیل گردید.با پیدایش جرقه های انقلاب اسلامی دوشادوش ملت به مبارزه علیه رژیم ستم شاهی پرداخت.این شهید بزرگوار در سن ۱۸ سالگی پس از اتمام تحصیلات دوره دبیرستان و اخذ دیپلم رشته ماشین آلات کشاورزی در صف مبارزین جبهه های جنوب لبنان حضور پیدا کرد و مبارزه با استکبار و اشغالگران را آغاز نمود.وی پس از پیروزی انقلاب اسلامی جزو اولین کسانی بود که به سپاه پاسداران پیوست.در بیست و یکمین بهار زندگی خود که مصادف با سال ۵۹ و درگیری های خونین کردستان بوده است،به آن منطقه شتافته تا با رزمی بی امان،دشمنان داخلی انقلاب را منکوب نماید.او دوران جوانی خود را با لذت حضور در جبهه های نبرد از کردستان تا جای جای جبهه های جنوب در صف مقدم مبارزه با متجاوزان بوده است.شهید کاظمی با شروع جنگ تحمیلی همراه گروه ۵۰ نفره در جبهه های آبادان حضور یافت و مبارزه را با دشمن متجاوز آغاز نمود.وی فرمانده بزرگ جبهه آبادان و نیز یکی از محورهای عملیاتی،عملیات حصر آبادان بوده است.از مسولیت های او در هشت سال دفاع مقدس:فرماندهی لشکر هشت نجف اشرف.
و بعد از دفاع مقدس فرماندهی لشکر چهارده امام حسین (ع)،فرماندهی قرارگاه حمزه سید الشهدا(ع) و قرارگاه رمضان و پس از آن پنج سال فرماندهی نیروی هوایی سپاه می باشد.
رزمندگان و ایثارگران بسیاری خاطراتی بس شیرین و به یادماندنی از رشادت ها و شجاعت های این دلاور زمان به یاد دارند.حضور مستقیم در خط مقدم جبهه و ارتباط صمیمانه با پاسداران و رزمندگان بسیجی تا بدانجا بود که از ناحیه پا،دست و کمر بارها مجروح گردید و یک بار نیز انگشتش قطع شد و از جانبازان ۵۵ درصد جنگ تحمیلی محسوب می گردید.
او در پایان جنگ تحمیلی همان گروه ۵۰ نفره روز اول جنگ را تبدیل به یکی از لشکرهای قوی و مهم سپاه کرد و لشکر را با سلاح های به ِغنیمت گرفته شده از عراقی ها به یک لشکر زرهی با صدها تانک و نفربر و توپخانه و ماشین آلات تحویل نظام داد.
سردار کاظمی همچنین در سال ۱۳۷۲ با حضور در منطقه شمال غرب کشور به عنوان فرمانده منطقه شمال غرب حکم فرماندهی را از دست مقام معظم رهبری دریافت کرد.مقام معظم رهبری در همان دوران مسولیت وی، با حضور در منطقه آذربایجان غربی و کردستان از برقراری امنیت منطقه توسط این سردار بزرگ تقدیر به عمل آورد.در سال ۱۳۷۹ حکم فرماندهی نیروی هوایی سپاه را از جانب رهبر معظم انقلاب دریافت کرد و نیرو هوایی را از نظر سازمان،ساختار و سازماندهی و سازمان موشکی ارتقا داده تا جایی که دشمنان جمهوری اسلامی ایران از توانمندی موشکی کشور حیرت زده بودند.او فرماندهی شجاع،پرانرژی،مدیر و خلاق بود که این امر سبب دریافت حکم مسولیت های فراوان از دست مبارک مقام معظم رهبری گردید.
در طی سال ها با استفاده از مجال هایی،از عشق به تحصیل بهره جست و کارشناسی خود را در رشته جغرافیا و کارشناسی ارشد را در رشته مدیریت دفاعی گذراند و موفق شد دانشجوی دکترا در رشته دفاع ملی گردد.کفایت و شجاعت آن بزرگوار تا بدانجا بود که مقام معظم رهبری ۳ مدال فتح بر سینه ی پر عطش شهادت ایشان نصب نمود.
وی پس از ۵ سال خدمت ارزنده در نیروی هوایی سپاه،اواسط سال ۱۳۸۴ حکم فرماندهی نیروی زمینی را از معظم له دریافت نمود و طی سه ماه فعالیت شبانه روزی بیش از ۱۰۰ سفر به تمامی یگان های نیروی زمینی داشت تا وضعیت یگان های نیروی زمینی را از نزدیک بررسی کند.سردار شهید احمد کاظمی محور عمده فعالیت های نیروی زمینی را تقویت و ارتقای یگان های صفی نیروی زمینی سپاه اعلام داشته و در این زمینه،خدمات ارزنده ای را ارائه داد.این فرمانده قهرمان در آخرین دیدار خود با محبوب خویش،فرمانده معظم کل قوا تقاضای دعا برای شهادت خویش نمود،زیرا مرغ جانش بیش از این ماندن بر این کره خاکی نداشت.وی در شب شهادت خویش طی جلسه ای با ابراز حسرت که چرا شهید نگردیده و یاران او رفته اند سفارش کرد شهدا خیلی به گردن ما حق دارند باید تلاش زیادی کنیم.باید در اردوهای راهیان نور از همه شهدا(ارتش،سپاه،بسیج) بگویید،از خودتان نگویید از نیروی هوایی ارتش از هوا نیروز ارتش از شهدای ارتش و جهاد بگویید.
سرانجام در ماموریتی صبح روز نوزده دی ماه سال ۱۳۸۴ مصادف با روز عرفه به همراه ده تن دیگر از همراهان خویش که عازم منطقه شمال غرب کشور(ارومیه) گردیده بود هواپیمای آن ها دچار نقص فنی شده و سقوط می کند و هر ۱۱ تن آن ها به شهادت می رسند.پیکر مطهر ایشان در گلستان شهدای اصفهان آرام گرفت
🌱 گروه واتساپ "دفاع مقدس ۲"
https://chat.whatsapp.com/KcGc5RPIVyd2LU8tjcgZK1
دفاع مقدس
🌿 زندگی نامه شهید کاظمی سردار سرلشکر پاسدار شهید احمد کاظمی ۲ مرداد سال ۱۳۳۸ در شهرستان نجف آباد
خنده هم
پیش لب های تو
کم آورده است!
شهیدِ خندهروی ما ....❤️
📸 شهید کاظمی در دوران دفاع مقدس
🌱🌿🌱🌿🌱🌿🌱ا
#کلام_شهید
همیشه بخندید،خنده بد نه، لبخند.😊
لبخند برگرفته از صفا، صمیمیت، عشق، علاقه به کار . . .
🌱 گروه واتساپ "دفاع مقدس ۲"
https://chat.whatsapp.com/KcGc5RPIVyd2LU8tjcgZK1