فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️عماد مغنیه ده ها هزار رزمنده، آموزش دیده، مجهز و آماده شهادت از خود به جای گذاشت.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 شهید حاج قاسم سلیمانی: عقل و قدرت و شجاعت شهید عماد مغنیه در کنترل ایمانش بود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دفاع مقدس
۲۳ مهرماه ۱۳۶۱ -- سالروز شهادت آیت الله اشرفی اصفهانی، بدست گروهک تروریستی منافقین
شهید آیت الله عطاءالله اشرفی اصفهانی
نماینده امام و امام جمعه کرمانشاه (باختران)
در کرمانشاه به رغم فشارها و اختناق شدید دستگاه طاغوتی آیتالله شهید اشرفی که رابط و انتقال دهنده اصلی پیام امام (ره) به مردم این خطه بود مجلس بزرگداشت شهادت آیتالله حاج سیدمصطفی خمینی فرزند بزرگوار امام امت را در سال ۵۶ در کرمانشاه برگزار کرد.
با گسترش اعتراضات، آیتالله اشرفی در تمام راهپیماییها و تظاهراتها پیشاپیش مردم کرمانشاه حضور داشتند که این مسئله خود قوت قلبی برای مردم این دیار به ویژه مبارزین بود.
ایشان پس از پیروزی انقلاب از سوی حضرت امام به عنوان نماینده تام الاختیار ایشان در منطقه غرب و امام جمعه کرمانشاه منصوب شد.
و مدت ۳۸ ماه به اقامه نمازجمعه پرداخت و در این مدت مساجد، ابنیه و مدارس علمیه متعددی به همت ایشان در خمینی شهر و استان کرمانشاه بازسازی و ساخته شد.
از آغاز دفاع مقدس تا روز شهادت همواره مسئله جنگ تحمیلی و بسیج مردم به منظور کمک به جبههها و حضور پرشور رزمندگان در جبهههای غرب و جنوب را در راس مسایل کشور میدانست و در این راه لحظهای آرام نبود و به طور مرتب و مستمر در جبههها حضور مییافت.
منافقان کوردل وقتی خود را در مقابله با انقلاب اسلامی و فرزندان بسیجی امام امت، عاجز و زبون یافتند، تصمیم گرفتند یاران امام را به شهادت برسانند،
از این رو با توجه به محبوبیت این بزرگوار در کرمانشاه و از طرفی محوریت این استان در غرب کشور به ویژه در بحث پشتیبانی از رزمندگان و جبههها بارها قصد ترور این شهید را داشتند و در این راستا دو بار اقدام به ترور ایشان کردند که هر دو توطئه با شکست مواجه شد.
سرانجام در روز جمعه ۲۳ مهر ماه سال ۶۱ آیتالله عطاء الله اشرفی اصفهانی در سن ۸۰ سالگی در مسجد جامع کرمانشاه و در سنگر نماز جمعه به دست منافقی کوردل در حالیکه نارنجکی در کمر خود تعبیه کرده بود با حمله به این روحانی مجاهد و انفجار آن این اسوه جهاد و مبارزه را به شهادت رسانید.
حضرت امام خمینی (ره) در پیامی که به مناسبت شهادت این بزرگوار صادر کردند، فرمود:: "شهید اشرفی اصفهانی از شخصیتهای والا مقامی بود که اینجانب بیش از ۶۰ سال بود که این بزرگوار را میشناختم. "
۲۵ مهرماه ۱۳۶۰ --- در چنین روزی، منافقین خلق در شیراز جنایتی دیگر رقم زدند. روزنامه ها درباره این جنایت نوشتند: « ۲ کودک خردسال در این واقعه به شهادت رسیدهاند که از جسد یکی از این ۲ کودک بیش از قطعه زغالی باقی نمانده است.»
دفاع مقدس
۲۲ مهرماه ۱۳۶۲ --- سالروز شهادت امیر سرافراز ارتش، حسن اقاربپرست معاون لشکر ۹۲ زرهی اهواز
🌷شهید حسن اقاربپرست
معاون لشکر ۹۲ زرهی اهواز
ظ
🌱 زاده ۱ اردیبهشت ۱۳۲۵ در اصفهان
🕊🕊 شهادت: ۲۵ مهر ۱۳۶۳ در جزیره مجنون
(سرهنگ زرهی نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران)
در سال ۱۳۴۳ در رشته ریاضی دیپلم گرفت و وارد دانشکده افسری ارتش شد.
وی دوره سه ساله دانشکده افسری را در کنار افرادی مانند یوسف کلاهدوز با موفقیت طی کرد، با پایان یافتن این دوره در سال ۱۳۴۷، راهی شیراز شد.
اقاربپرست به پیشنهاد سیدموسی نامجوی که در آن زمان در دانشکده افسری استاد نقشهبرداری بود، به عضویت یک سازمان مخفی نظامی درآمد و آموزشهای لازم را در درون تشکیلات دید.
وی در سال ۱۳۵۰ ازدواج کرد که حاصل این پیوند چهار پسر بود.
وی در سال ۱۳۵۰ برای گذراندن دوره تانک چیفتن عازم انگلیس شد و ۲ سال بعد به آمریکا اعزام شد و دوره جنگهای شیمیایی را گذراند و در بازگشت «بخش جنگ شیمیایی - میکروبی (ش- م- ر)» را در مرکز زرهی شیراز پایهگذاری کرد.
در سال ۱۳۵۳ به آمریکا اعزام شد و در بازگشت به کشور عراق رفت و مخفیانه در شهر نجف به دیدار آیت الله روحالله خمینی رفت.
در آستانه پیروزی نهضت، در بهمن سال ۵۷ به مدرسه رفاه - ستاد استقبال از امام - پیوست و پس از پیروزی انقلاب اسلامی در کمیته انقلاب در ستاد مشترک ارتش حضوری فعال داشت.
پس از انسجام اولیه ارتش به «اداره دوم ستاد مشترک» منتقل شد و با شروع جنگ ایران و عراق داوطلبانه به «لشکر ۹۲ زرهی» در خرمشهر پیوست. در جریان حمله عراق به ایران وی در خرمشهر حضور داشت و از ناحیه گلو مجروح و به تهران منتقل گشت.
وی پس از سقوط خرمشهر و بهبودی زخمش، به آبادان رفت و گردان المهدی را با همکاری بسیجی ها سازماندهی کرد.
با وجود اینکه کاندیدای فرماندهی ستاد مشترک ارتش و تصدی پست وزارت دفاع بود، با انتخاب خود به نیروی زمینی پیوست و معاونت عملیات لشکر ۹۲ زرهی اهواز را بر عهده گرفت.
در اوایل سال ۶۲ پس از دو سال خدمت در تهران، دوباره به جنوب بازگشت. در هنگام بازدید از جزیره مجنون بر اثر اصابت ترکش خمپاره به شدت مجروح و در ۲۵ مهرماه ۱۳۶۳ به شهادت رسید.
مزار شهید: تهران -- قطعه ۲۴ بهشت زهرا (س)
🌴 ۲۶ مهرماه سالروز شهادت سردار نورعلی شوشتری ، فرمانده دوران دفاع مقدس
♦️روزی که به شهادت رسید، دقیقاً روز بازنشستگی اش بود، ۳۰ سال سردار پُر شد که کارت بازشستگی خود را با شهادت از خداوند گرفت.
ا▫️▪️▫️▪️▫️▪️▫️
🔹 شهید شوشتری: دیروز از هرچه بود گذشتیم، امروز از هرچه بودیم گذشتیم. آنجا پشت خاکریز بودیم و اینجا در پناه میز. دیروز دنبال گمنامی بودیم و امروز مواظبیم ناممان گم نشود. جبهه بوی ایمان می داد و اینجا ایمانمان بو می دهد. آنجا بر درب اتاقمان می نوشتیم "یا حسین فرماندهی از آن توست"؛ الآن می نویسیم "بدون هماهنگی وارد نشوید"!!
▫️┄┅☫🇮🇷 کانال دفاع مقدس 🇮🇷☫┅┄
🌴 روایتگر رویدادهای جنگ تحمیلی
.... و حال و هوای رزمندگان جبهه ها
#دهه۶۰
⏳#زمان_جنگ
💠 #عملیات_عاشورا
⏳ ۲۵ تا ۳۰ مهر ماه #سال_۱۳۶۳
🔺 در قرارداد 1975 الجزایر، خط الرأسِ ارتفاعات میمک، به عنوان مرز ایران و عراق تعیین گردید.
🔹 عراق از همان آغازجنگ، هجوم آورد و میمک را اشغال نمود ولی این برای او کمهزینه نبود، زیرا خلبانان هوانیروز بویژه شهیدان شیرودی و کشوری با شجاعت مثالزدنی خود از پشت سر به آنها هجوم آورده و تلفات سنگینی از آنها گرفتند. بقایای ۴۰ تانک سوخته آنان در منطقه هنوز هم به چشم میخورد.
🔸 پس از عملیات خیبر جبههها دچار نوعی رکود شد، لزوم انجام عملیاتی بمنظور ایجاد روحیه تهاجمی در بین رزمندگان اسلام احساس میشد. (بنا بود بعد از خیبر، عملیاتهای والفجر ۷ و ۸ صورت گیرد که به دلایلی انجام نگرفت.) همچنین با تبلیغات صورت گرفته در عملیات خیبر، انتظار عمومی بالا رفته و کم تحرکی در جبهه، خطر ایجاد یأس و ناامیدی در مردم را بالا میبرد.
▪️از سویی، دستگاه تبلیغی استکبار القا میکرد قدرت ایران تحلیل رفته؛ از این رو ضرورت داشت هر چه سریعتر عملیات محدودی صورت گیرد تا جو سیاسی به نفع ما تغییر یافته و نیز طلیعهای باشد برای عملیات بزرگ آتی.
➖ برای این منظور، جبهۀ میانی (استان ایلام) در نظر گرفته شد و هدف: آزادسازی ارتفاعات شمال میمک (حدفاصل تنگۀ بینا و تنگۀ بیجار).
میمک، منطقۀ حسّاس مرزی است، زیرا که منتهیالیهِ ارتفاعات آن، مُشرِف به دشتی است که تا بغداد ادامه دارد و لذا ارزش سیاسی بالایی دارد.
⚪️ هدایت کلی عملیات بر عهدۀ قرارگاه سلمان سپرده شد به فرماندهی محتاج(ازسپاه) و سرهنگ شهبازی(ازارتش). محمدباقر قالیباف (سپاهی) و سرهنگ اتحادیه (ارتشی) نیز پیگیر مسائل اصلی و اجرایی عملیات بودند.
⭕️ نیروهای ارتش و سپاه با رمز یا ابا عبدالله الحسین(ع) از سه محور به دشمن یورش بردند و به مدد طوفانی که به خواست خدا در روز قبل وزیده بود به پیشروی ادامه دادند و این در جالی بود که جنس زمین خاک رس و یا شن بود که حرکت خودروها را دچار مشکل میکرد.
💢 رزمندگان اسلام توانستند به عمدۀ اهداف دست یافته و ضربه سنگینی به ارتش صدام وارد آورند.(۱۵۰۰ کشته و زخمی- ۱۹۰ اسیر)
🔺 موفقیت ما در عملیات عاشورا، در آن برهه زمانی، ضربه کارسازی بر سیاستهای تبلیغی و نظامی عراق بود.
┄┅☫🇮🇷 کانال دفاع مقدس 🇮🇷☫┅┄
🌴 روایتگر رویدادهای جنگ تحمیلی
.... و حال و هوای رزمندگان جبهه ها
#دهه۶۰
✅ ایتا http://eitaa.com/DefaeMoqaddas
✅ روبیکا https://rubika.ir/DefaeMoqaddas
👇👇👇
⭕️ نقشۀ #عملیات_عاشورا
⚪️ منطقۀ عملیاتی - ارتفاع میمک و تنگۀ بیجار
▪️ایتا
http://eitaa.com/DefaeMoqaddas
🍀 رزمندگان اسلام در #عملیات_عاشورا - میمک (استان ایلام)
▪️ایتا
http://eitaa.com/DefaeMoqaddas
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۲۵مهر۶۳ عملیات عاشورا درمحور عملیاتی مهران به سومار ستوان سوم پیاده کیومرث حیدری فرمانده گروهان یک گردان ۱۱۹ لشکر ۸۱ زرهی کرمانشاه.
آرزوی صحت وسلامتی برای فرمانده محترم نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران یادگارهشت سال دفاع مقدس امیر سرتیپ ستاد کیومرث حیدری .
┄┅☫🇮🇷 کانال دفاع مقدس 🇮🇷☫┅┄
🌴 روایتگر رویدادهای جنگ تحمیلی
.... و حال و هوای رزمندگان جبهه ها
#دهه۶۰
✅ ایتا http://eitaa.com/DefaeMoqaddas
✅ روبیکا https://rubika.ir/DefaeMoqaddas
پایی که بسته شد !
تا بماند و بایستد و بجنگد ...
"علیحسن احمدی" رزمنده دلاور کرمانشاهی
در عملیات عاشورا ، زمانیکه متوجه میشود
نیروهای خودی در کمین و محاصرهی دشمن
قرار گـرفته اند ؛ پـای خود را با سیم تلفن به
پایهی دوشکا میبندد تا بایستد و بجنگد ، تا
یا کشته شود یا آتش دشمـن را خاموش کند.
از او عکسی در این لحظه ، زمانی که او تنها
۲۱ سال داشت و بـه تازگی ازدواج کرده بود،
در تاریخ دفاع مقدس ثبت شده است.
مهرماه ۱۳۶۳ ؛ ایلام
منطقه عمومی میمک
عکاس: محمود عبدالحسینی
#جنگ_به_روایت_تصویر
#رزمنده_علیحسن_احمدی
#تیپ_نبی_اکرمﷺ
#قاب_ماندگار
┄┅☫🇮🇷 کانال دفاع مقدس 🇮🇷☫┅┄
🌈سردار شهید حاج محمد فرومندی معاون لشکر پنج نصر 🌹❤️🌴
عملیات عاشورا میمک به حقیقت یک عملیات عاشورایی بود.
از نیروهای سه تیپ لشکر پنج نصر با پایان ماموریت سه ماهه شان بخاطر عملیات میمک (عاشورا) غربال شدند و تنها به اندازه دو تیپ باقی ماندند.
تا جایی که شهید فرومندی صبح به بچه ها گفت: هرکس از شماها کار و زندگی داره و امکان برای شرکت در عملیات آتی ندارد می تواند به دیارش برورد و هر کس مشکلی برای ماندن ندارد بماند.
بعدظهر آن روز نیروهایی که باقی ماندند گفت: به یاد سال 61 محرم افتادم وقتی شما را می بینم یاد یاران باوفای سالار شهیدان می افتم.
آن روز شهیدفرومندی مطلبی در دل داشت که دیگر نمی توانست محبوس بدارد.
با حالتی بغض آلود رو به بچه ها کرد و گفت: بچه ها یادتان باشد کسی که در جهاد شرکت جست مزدش کمتر از شهادت نباید باشد.
مبادا جنگ تمام شود و من و تو شهید نشویم. که اگر غیر از این باشد ضرر کرده ایم.
این جمله شهید فرومندی سالهای سال است دلم را آتش می زند ....😭😭😭
توضیح عکس👆: از راست شهید محمد فرومندی و محمدصادق شاه تقی داد
شهریور ۱۳۶۳
اسلام آباد غرب، چهار زبر
اردوگاه شهید محمود شهبازی
وداع «مهدی تیموری»
رزمنده گردان ۱۵۵حضرتعلیاصغر(ع)
از تیپ ۳۲ انصارالحسین علیهالسلام
پیش از رفتن به عملیات عاشورا
در منطقهی عملیاتی میمک
عکاس: امیر روشنایی
#رفاقت
#وداع_یاران
#دفاع_مقدس