دفاع مقدس
🌷 شهید حسن شفیع زاده در مرداد سال ۱۳۳۶ هجری شمسی در یک خانواده مذهبی در شهرستان تبریز متولد گردید و
۸ اردیبهشت ۶۶ -- سالروز شهادت حسن شفیع زاده، مسئول توپخانه سپاه در دوران دفاع مقدس
👈🌟"برادران مسئول!؟... عدالت را فدای مصلحت نکنید، پرحوصله باشید و در برآوردن حاجات و نیازهای مردم بکوشید، در قلب خود مهربانی و لطف به مردم را بیدار کنید و گرنه در مقابل خدا و شهدا مسئولید.دلم می خواهد که درآخرین لحظه های زندگیم، بدنم وجسمم آغشته به خون در راه تو باشد نه در راه دیگر"
شهید والامقام, موسس توپخانه سپاه, سردار شهید حسن شفیع زاده
دفاع مقدس
🌷سردار شهید حسن شفیع زاده پس از عملیات طریق القدس و شکست حصر آبادان، به فرماندهی ستاد تیپ کربلا منصوب شد و در عملیات فتح المبین نیز در قامت معاون تیپ المهدی(عج) به ایفای نقش پرداخت. راه اندازی توپخانه سپاه خود افتخار دیگری است که در دفترچه اعمال پرتلاش او ثبت شده است که مجالی دیگر می طلبد.
شهید شفیع زاده ضمن شرکت در کلیه صحنه های عملیاتی، مسئولیت فرماندهی توپخانه و طرح ریزی و هدایت آتش پشتیبانی را در قرارگاه های مختلف به عهده داشت و آخرین مسئولیت ایشان فرماندهی توپخانه نیروی زمینی سپاه و قرارگاه خاتم الانبیاء (ص) بود.
عشق خدمتگزاری به آستان شهید پرور حضرت اباعبدالله(ع)
در مرداد ماه سال ۱۳۳۶ در یک خانواده مذهبی در شهرستان تبریز متولد گردید و تحت تربیت پدر و مادری مؤمن، متدین و مقلد امام پرورش یافت. از همان کودکی در مجالس دینی از جمله برنامه های سوگواری امام حسین(ع) حضور داشت و عشق خدمتگزاری به آستان شهید پرور حضرت اباعبدالله(ع) در عمق وجودش ریشه دوانید. سادگی، بی آلایشی و گذشت او در سنین کودکی زبانزد همه بود.
شهید شفیع زاده فردی صبور، متواضع، گشاده رو و بشاش بود. در تمام امور، ایثار و گذشت بسیاری از خود نشان می داد و در هر کاری که پیش می آمد ابتدا خود پیش قدم می گردید. به هنگام عملیات و در زمانی که آتش دشمن در خط مقدم شدت پیدا می کرد، در خط اول حضور می یافت و آخرین وضعیت منطقه را برای برنامه ریزی صحیح و هدایت دقیق آتش، بررسی می کرد. در تصمیم گیری ها از نظرات دیگران سود می جست و در برخوردها و قضاوت، عدالت را رعایت می کرد. در روابط اجتماعی، با دیگران رفتاری پخته و پسندیده داشت و در هر محیطی که حضور پیدا می کرد همگان را تحت تأثیر قرار می داد.
از تشریفات و تجملات به شدت دوری می جست
شهید شفیع زاده در انجام واجبات و ترک محرمات کوشا بود. به مستحبات اهمیت می داد. اهل نماز شب بود. کم سخن می گفت و با کردارش دیگران را به عمل صالح دعوت می کرد. از تشریفات و تجملات به شدت دوری می جست و سادگی و بی آلایشی را مشی خود قرار داده بود. در ایام پیروزی انقلاب اسلامی شب و روز نمی شناخت و بعد از آن، در طول جنگ تحمیلی، مخلصانه انجام وظیفه می نمود و هرگز راحت در بستر نخفت.
شهید حاج قاسم سلیمانی از شهید شفیع زاده روایت می کند
سردار دلها در باره شهید حسن شفیع زاده، فرمانده توپخانه سپاه گفته است : در مورد برخورد شهید شفیع زاده با من در جلسات عرض کنم، من با شهید شفیع زاده خیلی رفیق بودم و رفاقتی که با شهید شفیع زاده داشتم از بچه های دیگر بیشتر بود، ما معمولاً در جلسات کنار هم می نشستیم و با هم دیگر بیشتر شوخی می کردیم.
حاج قاسم در میان خاطراتش از دوستان شهیدش، به خاطره ای از شهید حسن شفیع زاده، اشاره کرده که حدود یک ساعت قبل از شهادت حسن اتفاق افتاده است.
یادم است، در کربلای ۱۰ به همراه برادر عزیزمان سردار اسدی رفته بودیم برای تثبیت خط. چون شب گذشته عملیات بود، رفتیم به بچه ها سر بزنیم، یکی از بچه های بسیجی موجی شده بود، به حالت تعرضی به ما چیزهایی گفت ،بین رزمنده ها ما همیشه من باب شوخی چیزهایی داشتیم، ایشان هم منتظر این نکته ها بود و جواب می داد، شروع کردم به صحبت و شوخی کردن.
در یک جلسه ای تقریباً عملیات را در قالب یک فیلم آوردیم، وقتی که رسیدیم به موزیک، معمولاً در فیلم به ترتیب گفته می شود کارگردان چه کسی است، بازیگران و… بازیگران را خودمان معرفی کردیم، وقتی که رسیدیم به موزیک متن، گفتیم موزیک متن شفیعزاده. خدا رحمت کند، ۱۰ دقیقه حسن می خندید و می گفت بار دیگر بگو و شاید کمتر از یک ساعت قبل از شهادتش بود. بعد ایشان از همان جا بلند شد و برای سر زدن به منطقه عملیاتی رفت پیش آقای محتاج که در ارتفاع قرارگاه تاکتیکی بود که همان جا توسط اصابت گلوله توپ به خودرویش شهید شد.
فعالیت های دوران انقلاب
او با شور وصف ناپذیری در روزهای سرنوشت ساز ۲۱ و ۲۲ بهمن ماه ۱۳۵۷ تلاش می کرد و برای به ثمر رسیدن انقلاب اسلامی از هیچ کوششی فروگذار نبود. هنگامی که در اوج پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی درب پادگان ها بر روی مردم باز شد به همراه تعدادی از جوانان و دانشجویان حزب الهی تبریز برای جلوگیری از افتادن سلاح های بیت المال به دست ضد انقلاب، بخشی از سلاح ها را جمع آوری و گروه مسلحی را جهت دستگیری ضد انقلاب و ساواکی ها تشکیل داد.
ورود به سپاه و مقابله با ضد انقلاب
شهید شفیع زاده بعدها به دنبال تشکیل سپاه، به همراه دیگر برادران، اولین هسته های مسلح سپاه را پی ریزی کرد و در سمت مسئول عملیات سپاه تبریز در سرکوبی خوانین و اشرار آذربایجان و حزب منحرف خلق مسلمان نقش فعال داشت.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
▫️ شهید صیاد شیرازی: شهید شفیع زاده از بنیانگذاران توپخانه در سپاه بود.
شهید صیاد شیرازی در معرفی شهید حسن شفیع زاده می گوید: فکر نمیکردم که ایشان اینقدر استعداد بالایی داشته باشد و با پیگیری هایی که داشت هم خودش مسلط بر امور توپخانه شد و هم به دیگران منتقل کرد.
◇ کار به جایی رسید که در ابتکارات و خلاقیت هایی که داشت در عملیات ها نگاه کارشناسی میداد که تعجب همه را وا میداشت.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 مشکلات توپخانه در کلام شهید شفیع زاده
دوران جنگ تحمیلی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شهیدشفیع زاده در کلام سردار شهید غلامرضا یزدانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
موشکی سپاه... در ادامه توپخانه دوران جنگ
شهید تهرانی مقدم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌴 #کربلای_شلمچه
" ناگفتههای سرزمین خونرنگ #شلمچه و لحظات سخت و نفس گیر عملیات عاشورایی #کربلای_پنج را از زبان شیرین سردار سرافراز #حاج_علی_فضلی فرمانده دلاور لشگر ۱۰ سیدالشهداء در دوران دفاع مقدس بشنوید.
#سردار_علی_فضلی : عزیزان لشكر در عملیات كربلای پنج حماسههایی را كه عیناً حماسهی عاشورایی كربلا را تداعی می كرد تكرار كردند. آنها روزهای بسیار پرخطری را پشت سر گذاشتند كه هر لحظه و هر ساعتش ، انسان را به یاد كربلا می انداخت. این برادران با شوری حسینی ، در لحظه و هر ساعتش ، انسان را به یاد كربلا می انداختند. این برادران با شوری حسینی ، در مقابل پاتكهای سنگین دشمن ، مخصوصاً در مرحلهی ششم و هفتم عملیات لشگر كه در جزیرهی شلحه یا جزیرهی سیدالشهداء (ع) ، در سمت راست نخلستانها انجام شده بود ، مقاومت بسیاری از خود نشان دادند...
" صحنه های بسیار زیبا و خاطره برانگیز از دیدار رزمندگان اسلام با رهبر فقید انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی (ره) در حسینیه جماران
┄┅☫🇮🇷 کانال دفاع مقدس 🇮🇷☫┅┄
8 اردیبهشت ماه سالروز شهادت شهید خلبان علی اکبر شیرودی
شهید «علیاکبر قربان شیرودی»
خلبان شهید «علیاکبر قربان شیرودی» متولد سال ۱۳۳۴ از خلبانان شهید هوانیروز ارتش بود که قبل از پیروزی انقلاب اسلامی ایران در ارتش به مبارزه با رژیم پهلوی میپرداخت. وی پس از پیروزی انقلاب اسلامی نیز در راه مبارزه با شرارتهای ضدانقلاب و جداییطلبان در کردستان نقش مهمی را ایفا کرد تا جایی که او را «ستاره کردستان» لقب نهادند.
این خلبان شجاع هوانیروز ارتش، سرانجام هشتم اردیبهشت سال ۱۳۶۰ وقتی برای بازپسگیری ارتفاعات «بازیدراز» به سوی «سرپلذهاب» حرکت میکرد، از ناحیه پشت سر مورد اصابت گلوله تانک قرار گرفت و به شهادت رسید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماجرای حضور آیت الله خامنه ای در خانه شهید شیرودی
#شهید_شیرودی
#آیت_الله_خامنه_ای
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تیزر فیلم سینمایی #آسمان_غرب
بخش هایی از زندگی خلبان شهید علی اکبر #شیرودی
26.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚩🚩 #تا_شهادت_در_جهادیم
📽 فیلمی بسیار زیبا و خاطره برانگیز از دوران دفاع مقدس و حال و هوای رزمندگان اسلام در جبهه های حق علیه باطل با نوحه ای شنیدنی از مداح باصفای جبهه ها #حاج_صادق_آهنگران
🎙 این پیام انصار حسین است
تا شهادت در جهادیم
سر به فرمان خط امامم
خون شهیدان دهد پیامم
می رسد بویی خوش بر مشامم
از شهید حق آید مدامم
تا شهادت در جهادیم
از جبهه آید هر دم بشارت
می رسد بوی فتح و زیارت
کربلا باشم من بی قرارت
یا حسین بنما یک دم اشارت
تا شهادت در جهادیم
کی شود روزی یارب عزیزان
ببیند روی پاک اسیران
کی شود روزی ما قدس و لبنان
گردانیم آزاد از دست شیطان
تا شهادت در جهادیم
عاشق دیدار کربلاییم
زائر کوی خون خداییم
ای خدا روز و شب در نواییم
کی شود آنجا منزل نماییم
تا شهادت در جهادیم
پیغام یاران در گوشمان هست
بار سنگینی بر دوشمان هست
رخت پیروزی تن پوشمان هست
فتح و پیروزی آغوشمان هست
تا شهادت در جهادیم ...
39.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌱 از #متل_قو ،
... تا #جزیره_ی_مجنون ....!!!
.
✍ این روایتی کوتاهی ست ؛ از اعجوبه ی گردان حمزه سیدالشهدا لشکر ویژه ۲۵ کربلا ؛ سردار ۱۹ ساله شهید ابراهیم جهانبین...🕊 (( نترس بود و شجااااع ؛ هیچ تیر و ترکش و سوت خمپاره ای قامتش را خم نمیکرد، ۱۴ ساله که بود رفت جبهه ، ۶ سال تو جبهه ها بود ؛ هفت مرتبه مجروح شد ؛ تا تیرماه ۱۳۶۷ که در جزیره ی مجنون با لبان تشنه و با تیر خلاص بعثی ها بشهادت رسید. ۹ سال بعد استخوان های پاکش را برای والدینش آوردند...))
.
💦🌊 #شمال ما را همگان به #دریایش میشناسند نه به #دریادلانش....#مظلومیت شهدای #غرب استان #مازندران تمامی ندارد.یادمه پارسال که رفتیم سلمان شهر خدمت #مادر ؛ کوچه ی #شهید به نام کوچه ی ((#آنتالیا)) بود و هیچ نام و نشانی از #ابراهیم در آن کوچه و #خیابان پیدا نمیشد...
.
#ابراهیم_جهانبین
#لشکر_ویژه_۲۵_کربلا
دوران دفاع مقدس