eitaa logo
- دِلـخُوشیم -
565 دنبال‌کننده
154 عکس
22 ویدیو
0 فایل
Palestine 🇵🇸 - خاطرات ِ حرم رو میگیرم تو بغلم، تا یکم آروم بشه قلبم؛ - فعلِ مجهول اولین بار، کنارِ بدنِ تو ساخته شد؛ آیا تو حسین منی ؟
مشاهده در ایتا
دانلود
تا وقتی روضه‌‌ها‌ی ِ سیدمهدی حسینی هست ، یعنی برای ِ گریه بهونه داریم ..
دفتر نوشته‌هایم را سفید می‌گذارم .. مولا جان ؛ بی تو بودن که نوشتن ندارد، درد دارد .
- دل‌های ِ امیدوار ، شکوریان‌فرد ..
- دِلـخُوشیم -
- دل‌های ِ امیدوار ، شکوریان‌فرد ..
اول نبودن‌های ِ طولانی ِ شما ، بی‌خبری های ِ ما از شما ، دل‌تنگی‌های ِ ما برای ِ شما ، بی‌چارگی های ِ ما از تنهایی شما .. شما برای من یک خاطره‌ای که هیچ‌وقت اتفاق نیفتاده ، اما همیشه در زندگی‌ام بوده . جز شما نه کسی را دارم ، نه می‌خواهم داشته باشم ؛ جز شما نه کسی را دوست دارم و نه دوستی‌هایم را حرام دیگری میکنم . جز شما نه به کسی فکر میکنم ، نه فکر و ذهن و دلم را آلوده‌ی ِ حضور کسی می‌خواهم .. وقتی شما حاضری دنیا برای ِ من است و وقتی شما غایبی کور میشوم و هیچ نمی‌بینم . هستی‌ام گره خورده به هست شما ، پس زیر سایه‌ات مستدام میمانم تا بیایی ! از غیبت بیچاره‌ترینم و با آرزوی آمدنت امیدوارترین ..
عیدتون مبارک :›♥️
- نزار دوری از حرم اشکام ُ جاری کنه ..
دل داده‌ایم ، با فرسنگ ها فاصله ..
و شاید رسم دلدادگی‌ها این است ، مجنون به دور از لیلی ..
- دِلـخُوشیم -
-
هر که به حسین دل می‌سپارد پیداست دلی برای سپردن دارد ؛ هر که برای حسین اشک میریزد ، پیداست که چشمی برای گریستن و اشکی برای ریختن دارد . هر که در مصیبت حسین ، دلش می‌شکند و اشکش جاری می‌شود ، پیداست که اهل ِ محبت است . و هر که اهل ِ محبت است ، مجذوب ِ حسین می‌شود ؛ دیر یا زود ، خودآگاه یا ناخودآگاه . و هر که مجذوب ِ حسین شود ، از جنس ِ حسین می‌شود ، متصف به صفات ِ حسین می‌شود . متخلق به اخلاق ِ حسین می‌شود . و در دنیا هر که از جنس ِ حسین باشد ، هر که مجذوب ِ حسین بشود ، هر که با حسین پیوند بخورد ، هر که حسینی شود ، در جهان ِ آخرت نیز حسین سراغش را میگیرد ، پیدایش می‌کند و رفاقت و شفاعت و همدلی‌اش را با او ادامه می‌دهد . و مگر ممکن است کسی حسینی باشد و بهشتی نباشد ؟ و مگر ممکن است که کسی از جنس ِ حسین بشود و وارد بهشت نشود ؟ بهشتی که خود از نور ِ حسین آفریده شده است .