11.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💬 *همه ماجرای مهسا امینی*
از ادعای ضرب و شتم تا سکته وسط کلاس توجیهی
🔹و رسوایی رسانههای ضد انقلاب و افساد طلبان داخلی
هدایت شده از خبرگزاری تسنیم
13.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مادر «مهدی طارمی» در پیادهروی اربعین
#راوی_اربعین
@TasnimNews
هدایت شده از خبرگزاری تسنیم
10.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اقدام امام سجاد (ع) برای ایجاد آرامش در ملکوت
🔹حجتالاسلام محمد شیخ الاسلامی: بعد از شهادت حضرت سیدالشهدا (ع) آرامش ملکوت بهم ریخت اما امام سجاد (ع) با اقدام خود این آرامش را به ملکوت بازگرداند.
tn.ai/2772380
@TasnimNews
⭕️ نُه اشکال در بیانیۀ حجتالاسلام محقق داماد
✍ مهدی جمشیدی
در روز گذشته، مطلب مختصری از حجتالاسلام محقق داماد دربارۀ درگذشت خانم مهسا امینی منتشر شد. من در این مجال، فقط دو بند از نوشتۀ ایشان را نقد میکنم تا بر مخاطب، ضریب اتقان و استحکام منطق ایشان آشکار شود؛ چنانکه فقط بر همین دو بند، نُه اشکال مطرح کردم. باقی بماند برای وقتی دیگر.
🔻 ١. ایشان نوشته است:
«مظهر کامل معروف، تذکر خیر خواهانه و نقد قدرت حاکمه است و نه دخالت در حریم خصوصی شهروندان و منحرف ساختن افکار عمومی از وظایف اصلی آنان.»
1⃣ اینکه امری «مظهر کامل» باشد به معنی «ترکِ مظاهرِ ناقص» نیست، بلکه تنها بر ترجیح و فضیلت آن دلالت دارد و لازمۀ این نیز، طرّاحی یک «ترکیب ضریب بندی شده» نسبت به معروفها و منکر هاست. رویکرد «وزن دهی» از تفکّر یکپارچه انگاریِ نظام اجتماعی بر میخیزد و رویکرد «وانهادن» از تفکّر بخشی نگری و جزء اندیشی. «درهم تنیدگیِ تکوینی» و «تداخلِ حداکثریِ» خُرده نظامهای اجتماعی، رهیافتی فراتر از وزن دهی را بر نمیتابد، و ترک و تعطیل یکی به نفع دیگری، تداوم بی تعادلی را در پی دارد.
2⃣ روشن است که «تذکر خیر خواهانه و نقد قدرت حاکمه»، وظیفۀ «نیروی انتظامی» نیست!
3⃣ مگر این باب، «مسدود» و «متروک» است که ایشان به آن دعوت کرده است؟! روزانه دهها مصاحبه و یادداشت در فضای مجازی منتشر می شود که سرشار از نقادیِ «صدر تا ذیل قدرت» است؛ چنانکه دامنۀ این نقادی ها، حتّی شخص «رهبر انقلاب» را نیز در بر میگیرد. همین نوشتۀ کوتاه ایشان، متضمّنِ «نقد نسبت به حاکمیّت» است؛ آن هم نقد هایی بنیادین و اغلب ناصواب.
4⃣ ایشان مخاطب را به معروفی میخواند که خود، «تارک» آن است؛ چنان که در طول هشت سال حاکمیّت دولت تکنوکراتها، با وجود آن همه مشقّت و مصیبت که بر مردم رفت، ایشان «سکوت» اختیار کرد و به دلیل همسوییِ سیاسی با سیاست مدارانِ مستقر در قدرت، «مماشات» را بر «مطالبه» ترجیح داد. مردم، این «دوگانگیها» و «تناقضها» را در منطق عملیِ ایشان مییابند و بر نمی تابند.
5⃣ کدام کتاب فقهی یا حقوقی، «جامعه» را «حریم خصوصیِ شهروندان» معرفی کرده است؟! آیا پلیس امنیّت اخلاقی، به «خانه های مردم» میرود و بیحجابان را شکار می کند؟! اگر «جامعه» نیز جزو «حریم خصوصی» است، پس «حریم عمومی» کجاست؟!
6⃣ نظام جمهوری اسلامی را متهم کردهاید که در پی «منحرف ساختن افکار عمومی از وظایف اصلیاش» است. وظایف اصلیِ دولت اسلامی چه هستند؟ اگر اقتصاد است که باید گفت رهبر انقلاب بیش از ده سال است که بر اقتصاد تکیه کردهاند و در سیاست های کلّی برنامۀ هفتم نیز - که چندی پیش منتشر شد - نقطۀ اصلی را «پیشرفت اقتصادیِ مبتنی بر عدالت» معرفی کردند. در طول سی سال زعامت آیتالله خامنهای، ایشان حتّی یک سخنرانی یا بیانیۀ اختصاصی دربارۀ حجاب نداشتهاند، امّا در مقابل، دهها دغدغۀ مبسوط و مؤکّد دربارۀ «اقتصاد» و «فساد» و «تبعیض» و «عدالت» و «فقر» ارائه کردهاند. چرا به عرضۀ کج روایت از کارنامۀ نظام جمهوری اسلامی تمایل دارید؟!
🔻 ٢. ایشان نوشته است:
«در جامعهای که فساد و سوء استفاده و رانت و اختلاس و ارتشا، هر روز خبرش حتّی از رسانۀ ملی به گوش میرسد و ارقامش حیرتآور است، به یقین، نهی از منکر، معنای دیگری مییابد و موارد اهمی خواهد یافت و ترجیح اهم بر مهم، روش خردمندان است.»
1⃣ این فسادها چه ریشهای دارند؟ آیا حاصل پیوند ثروت و قدرت در «دولت سازندگی» نیستند؟ و آیا «فرمان مبارزه با مفاسد اقتصادی» از سوی رهبر انقلاب در میانۀ حاکمیّت «دولت اصلاحات» صادر نشد و این دولت در مقام اجرا، تعلّل نورزید؟ و آیا این حجم از مفاسد در «دولت اعتدالگرا» که جریان شما آن را نماینده و جایگزین خویش معرفی کرد، شکل نگرفت؟ چشم بر معاصی آن دولتِ فساد خیز فرو بستید و امروز برای اجرا نشدن قانون حجاب و عفاف، فساد های بر آمده از عملکرد دیروزِ دولتِ مؤیّدِ خویش را بهانه میکنید؟! توقع دارید که مردم، این منطق سست را از شما بپذیرند؟
2⃣ قاعدۀ «ترجیح اهم بر مهم»، همیشه بر «وانهادن و ترک مهم» دلالت ندارد، بلکه در بسیاری از مواقع به این معنی است که باید توان و بضاعت را به گونهای «توزیع» کرد که «سهم اصلی»، نصیب اهم شود.
3⃣ آیا امروز، این گونه نیست؟! خبرهای متعدّدی که دربارۀ فساد و سوء استفاده و رانت و اختلاس و ارتشا میشنوید، خبر های «برخورد های گسترده» با این امور نیستند؟! و اگر چنین است، این امر نشانۀ «اهتمام» و «جدّیّتِ» نظام نیست؟! به راستی، امروز مسألۀ اصلیِ نظام جمهوری اسلامی، حجاب است یا «روایت سازی های وارونۀ» جریانِ سیاسیِ شما، چنین تصویری را ساخته و پرداخته کردهاند؟! آنچه را که خود بافتهاید نقد میکنید؟! چرا هراس دارید که با «واقعیّت» روبرو شوید؟!
🍂
🍁🍂
هدایت شده از 🌷حاجآقا رضا محمدی🌷
🍂 آزادی، مثل آب، مثل هوا، مثل نان برای انسان واجب است؛
امّا انسان باید آب را برای فرونشاندنِ تشنگی بخواهد نه خود را غرق کردن در آن، و هوا را برای تنفّس بخواهد نه برای آلودنِ آن و مسموم کردنِ آدمیزاد، و نان را برای سیر کردنِ شکم، نه نهادن و کپکزده کردن و دور ریختن.
🍃 آزادی باید مایه ی خوشبختیِ آدم ها باشد نه اسباب بدبختیِ آنها.
🍂 پس آنچه که بدبخت می کند یقین بدانید که آزادی نیست،
چیزی ست شبیه آزادی
🍃 نادر ابراهیمی
📚 سـه دیـدار با مـردی که از فراسـوی بـاور مـا مـیآیـد
❣همسفر با شهدا❣
@ham_safare_ba_shohada
با تاثر از فوت خانم امینی و تسلیت صمیمانه به خانواده و بستگانش، به نظرم تامل و خردورزی در نقدهای نابجا و بجا از این فوت تاسف برانگیز، بسیار ضروری است، آیا قبل از فورواد کردن مطالب فضای مجازی کمی فکر کرده ایم: دقیقا مساله چیست؟ شواهد عینی چه می گوید؟ هدف و انگیزه افراد در ورود به این فوت تاثربرانگیز چیست؟ استدلال و شواهدشان چیست؟ افراد مختلف دقیقا به دنبال چخه چه نتیجه ای هستند
یا ضرب و شتم دختری در کارش به بیمارستان می رسد و فوت می کند، در یک جلسه گروهی و در منظر و مرعای دیگران و ثبت دوربین سکته کرده و به بيمارستان منتقل شده و متأسفانه فوت شد، اما آسمان ریسمان کسانی که در مقابل وقایع بسیاری سکوت کرده اند نشان از چیز دیگری دارد
هدایت شده از اخبار 🇮🇷 20:20
🔴معاون سیاسی وزیر کشور: در ماجرای فوت مهسا امینی هیچ صحنه مهمی غیر از فیلم منتشر شده وجود ندارد
🔹موضوع درگذشت مهسا امینی در حال حاضر به طور جدی رسیدگی میشود و مراجع مختلفی مسئول شدهاند تا این موضوع را از زوایای مختلف و بدون هیچ محدودیت و معذوریتی بررسی کنند. پزشکی قانونی کاملاً حرفهای این موضوع را خارج از تمامی هیاهوها رسیدگی میکند.
🔹ما هماکنون هیچ پیشداوری نداریم و نمیتوانیم بگوییم که ادعای کدام افراد درست و ادعای کدام یک غلط است. توصیه میکنیم افراد پیشداوری نکرده و ادعایی را مطرح نکنند که فردا نتوانند آن را اثبات کنند.
🔹فیلم کامل بیهوشی تا انتقال خانم امینی به بیمارستان را شخصاً مشاهده کردم. اصلاً چیزی به نام تقطیع کردن با معنایی که این افراد منظورشان است، در این فیلم وجود ندارد و آنچه در این فیلم که صحنههای تکراری و ثابت ندارد، منتشر شده است.
✅کانال اخبار 20:30👇
http://eitaa.com/joinchat/1684144128C592f3e217d
✴️ ناهنجاری های پوشش از اعتیاد به الکل و مخدر سخت تر نیست!
#تجربه_نگاری
• ایسلند در مصرف مواد مخدر و الکل بدترین کشور اروپایی بود که با یک برنامه منظم و پیگیر به بهترین تبدیل شد
• مجموع تحقیقاتی دقیق که به تاسیس "مرکز تحقیق و تحلیل اجتماعی ایسلند" انجامید و با استفاده از داده های پیمایش ها و برداشت های حاصل از تحقیقات مختلف به یک طرح ملی بنام "جوانان در ایسلند" انجامید.
• چرخش موفق ایسلند هم "رادیکال" و هم "تجربه محور" بود؛ رویکردی که خودشان "عقل سلیم تقویت شده" نامیدند.
از تغییر قوانین تا همیاری های اجتماعی و بعد اعانه های دولتی(برای خانواده های فقیر جهت مشارکت در برنامه ها)
• نتایج پیمایش های جدید رو به بهبود نهاد مستی جوانان از ۴۲٪ به ۵٪ رسید!
⬅️ گزارش این تجربه را اینجا بخوانید:
https://tarjomaan.com/vdcd.s0j2yt09ka26y.html
✔️ پ.ن:
حجاب و عفاف و جامعه ایرانی، مناشئ و پیامدهای متفاوتی از اروپا و الکل دارد؛ مقصود صرفا ارائه تجربه ای مبتنی بر تحقیق های درست و به جا و همیاری های منظم اجتماعی برای تغییر است.
⬅️ برای "ایجاد فضایل" (ازجمله عفاف و حجاب) از بستره ایمان و ولاء و "نظام حقوقی حفاظت از آن" در ۱۲قسمت #برنامه_علامت (شبکه دو) سخن گفته ام. چارچوبه ها و دکترین های دینی با برنامه های مطالعه و تجربه شده کنار هم میتواند چالش های اجتماعی مان را کم کند.
محسن قنبریان
☑️ @m_ghanbarian