ستاد راهبری زن و خانواده حوزه های علمیه برگزار می کند:
💠 سلسله نشست های انتخاباتی
💠 با موضوع: مردم، قدرت اصلی نظام) با مدال آوران)
💠 با حضور استاد و پژوهشگر برجسته حوزه و دانشگاه: سرکار خانم دکتر زهرا دلاوری
💠 زمان: یکشنبه ۳ تیر
💠 ساعت:۱۶ الی ۱۷
#انتخابات
#زن_و_خانواده
🦋ستاد راهبری زن و خانواده حوزه علمیه
🆔@raahbareezanan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مقایسه #قالیباف و #جلیلی
در سوابق علمی، پژوهشی و مدیریتی ..
دقیق انتخاب کنیم.
#به_عمل_کاربرآید
#به_عقب_برنمیگردیم
📌📌📌
پخش زنده
فعلا قابلیت پخش زنده در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🗳مردم، قدرت اصلی نظام
🎥 سرکار خانم دلاوری پاریزی
🦋ستاد راهبری زن و خانواده حوزه علمیه
🆔@raahbareezanan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📍 قالیباف: زمانبندی و نصب تابلوهای روزشمار فرهنگ کاری من است؛ حتماً پنج وعدۀ خودم را طبق زمانبندی تحویل میدهم
🔖 محمدباقر قالیباف، در مناظرۀ پنجم انتخابات
📮 کانال رسمی اطلاعرسانی محمدباقر قالیباف
▫️ @Ghalibaf
⭕️ جلیلیسم؛ خلوصگرایی و برنامهزدگی
✍🏻سیدحسینشهرستانی
این متن نه درباره #سعیدجلیلی مرد دوستداشتنی و بااخلاق سیاست که دربارۀ «جلیلیسم» است که با ایماژ و تصویری از جلیلی سروکار دارد.
🔹جلیلیگری یک کالای لوکس است. از آن کالاها که در مغازههای معمولی پیدا نمیشود. چون مردم عادی توان خرید آن را ندارند.
مشتری او «انقلابیتر» ها هستند و رونق او منوط است به غیررقابتی شدن بازار.
نمادی است از تمام فرایندهای «فرقهای شدن» جریان انقلابی و جدایی حزباللهی ها از مردم.
جلیلیسم، نماد نیروی «خلوصگرایی» است که با جبهه پایداری پا به عرصه گذاشت و آفتی شد در خرمن انقلاب.
نیروی جلیلیگرایی در نوعی ارضاء کامجویی فانتزی جوانان گام دومی نهفته است. این کامجویی تن به هیچ آزمونی نمیدهد و با هیچکس گفتگو نمیکند، پس طرفداری از او کمترین هزینه را دارد. چون اصلا قرار نیست جلیلی رأی بیاورد. بلکه همواره قرار است بهمثابه گزینۀ «اصلح»! چون هندوانهای سربسته، باقی بماند و خوابها و رؤیاهای «انقلابیتر»ها را برهم نزند. انقلابیترهایی که هیچگاه تن به پذیرش اقتضائات میدان واقعی سیاست نمیدهند ضرورت وحدت را از بیخ منکراند (ایده خلوص همواره ضدوحدت است) و هیچ دلیلی ایمان راسخ آنها را متزلزل نمیکند.
برای همین جلیلیگری بیشتر یک کنش رسانهای است تا کنش "سیاسی".
اینکه حتی #ابراهیم_رئیسی هم نتوانست جلیلیچی ها را همراه کند نشان داد که جریان انقلاب تا نیل به بلوغ سیاسی راه زیادی درپیش دارد. البته برخی ضعفهای ابراهیم رئیسی و نیز نوع عملکرد شورای نگهبان هم بیاثر نبود.
جلیلیگرایی همواره در میدانی بروز میکند که رقابت چندان خطیر نباشد و ضمنا در همین رقابت بهظاهر کمخطر هم بار اصلی رقابت با رقیب واقعی را کس دیگری بر دوش میکشد (قالیباف یا رئیسی). در چنین فراغتی است که انقلابیتر ها ترجیح میدهند بهجای ورود در کارزار اصلی، در کارزاری فرعی درجۀ خلوص انقلابی خود را آشکار کنند.
گرچه در این انتخابات نوعی نیروی «نخبهگرایی» انقلابی هم به این خلوصگرایی افزون شده است.
🔹و اما «برنامه»
کمتر مفهومی در این انتخابات اینقدر مبتذل شد. جالب آنکه تا پیش ازاین، جریان خلوصگرایی درپس نقابهای ارزشی و عدالتخواهانه حرکت میکرد اما طبعاً زمانی که ابراهیم رئیسی در میدان است، با این معیارها نمیتوان با او تقابل کرد. پس گفتار «برنامه» به میان میآید: سعید جلیلی هشت سال است که نشسته و دارد برای مملکت برنامه مینویسد! (عجب که بیکاری مراد خود را اینگونه بر سر آنکه در این مدت معاون و رئیس قوه قضا و رئیس آستان قدس بوده، میکوبند)
مگر رئیس جمهور کارش نوشتن برنامه است و مگر برنامه امری شخصی است چون پایاننامه دکتری که هرکس برای خودش بنشیند و آنرا بنویسد و مگر در یک کشور چند برنامه امکان وجود دارد و...؟
جلیلی خود در گفتگوی ویژه در پایان بحث خود گفت این برنامهها و راهحلها را همه میدانند. مساله کشور چیست؟ مساله این است که ارادۀ تحقق آن وجود ندارد.
سالهاست این برنامهها از ایتان و مرکز همکاریهای ریاست جمهوری و اندیشکدههای شریف و..مدتهاست درحال گردش است. دوستان انگار به فرمول جدیدی از واکسن کرونا دست یافتهاند!
وانگهی اگر ایشان در طراحی برنامه تبحری دارد در یک اندیشکده به تلاش ۸سالۀ خود ادامه دهد. چنانچه در همه جای دنیا برنامهنویسان و طراحان چنین میکنند.
مگر برژنسکی و هانتینگتون، در امریکا خود رئیس جمهور یا حتی وزیر میشوند؟
🔹اساساً سیاستمرد کیست؟ اجمالا آنکه بتواند یک گفتار سیاسی را نمایندگی کند، حداکثر ظرفیتهای جریانی و ملی را درجهت طرح کلی سیاسی خود به میدان آورد و با ارادۀ منعطف و عقل عملی خود راه را برای پیشبرد برنامه ها و تعیین اهداف اصلی و فرعی بگشاید.
بنابراین مهمترین عنصر مردسیاسی امری ست که در روایات ما ازآن به «سعۀ صدر» یاد شده که ابزار ریاست است.
سعۀ صدر همان خلاقیت و انعطاف سیاسی سیاستمدار با نظر به اقتضائات میدان است.
کشور را نمیتوان مثل یک «ماشین» با کاتالوگی به نام برنامه اداره کرد. تعبیر ماشین دولت که بارها از دکتر جلیلی بیان شد نشان از این رویکرد تکنوکراتیک داشت.
روحیۀ سیاسی او هم حاکی از فقدان سعۀ صدر و امکان تعامل او با دیگران است.
این مهمترین نقطه ضعف جلیلی است که حتی داد حاجقاسم را هم درآورده بود.
این روحیۀ مدرسی و اسکولاستیک او با مشی علمی او نیز سازگار است و البته در عینحال در وجه مثبت، با پاکدامنی و خلوص او نیز نسبت دارد. او هیچگاه مدیر اجرایی موفقی نبوده است. البته میتواند استراتژیست یا منتقد یا نمایندۀ سیاسی خوبی در مجلس باشد.
#جلیلیگرایی
#انتخابات
#روانشناسی_سیاسی
سپاس از همراهیتون
آقای رئیسجمهور(۷)
"سایه نگرانی"
انتخاب یک حق است، اما گاهی وظیفه میشود. یعنی مجبوری که انتخاب کنی. حالا همه سلیقهها هست، یک بار هم ریاست جمهوری، حقیقتا انتخاب رئیسِ همه جمهور باشد.
اگر اکثریت مردم فلان دولت را میخواهند، نیازی نیست به آب و آتش بزنی، فقط بگذار آزادانه انتخاب کنند.
انتخاب حقیقی که از کف میدان برآید، ترجیح دارد بر اجماع خودساخته و پرداختهای که هیچ مبنای اصلحیت در آن نیست.
شنیده بودم روزی انسان از اطرافیان خود انگشت حسرت میگزد که ای کاش "یا لیتنی لم اتخذ فلانا خلیلا"
نادانی نادان، زجری است برای دانایی دانایان.
حلقهی دورتادورم را چنان تنگ میکنند که واقعیت را نبینم، اقبال را با القاء هیجان و ایجاد برانگیختگی به یک "شو" تبلیغاتی بدل میکنند، تا معیارهای اصلح کمرنگ شود و سیل و موج ایجاد شده توهم غلبهی گفتمانم را به من بدهد. کاش سرم را بالا میگرفتم تا خورشید را ببینم.
یا کاش همیشه در همان سایه میماندم و هزاران کاش و اگر دیگر...
البته خوب است بیایی و کمی آفتاب بگیری تا بدانی چقدر فرق است بین ادعا و میدان.
چقدر تفاوت است بین تجربه و رویا، بین آرزو و خاطره..
آه ای مرد! اگر هنوز کمی نگرانی برای دستاوردهای انقلاب در وجودت هست، دست از تلاش برای کسب تجربه در میدانی به وسعت ریاست جمهوری بردار و در سایه دولت انقلابی کار کن.
این روزها که تحلیلها را در مورد دولت سایه میبینم، خوشحالم که درکم از این دولت سایه، چقدر درست و ارتکازی بوده و بزرگان هم بر آن صحه گذاشتند.
آفای رئیسجمهور لطفا کمی صبورانهتر و متعهدانهتر حرکت کن. بگذار میدان دیدهها به میدان بیایند و تجربهها را به مردم تزریق نمایند، با شتاب حرکت کنند تا چرخ اقتصاد تندتر حرکت کند. وسوسههای خناسان اطرافت را دور بریز. به خدا قسم اینجا جای آزمون و خطا نیست.
علمای مَدرسی و کتاب و حجره از تو حمایت کردهاند و علمای کف میدان و در صحنه از رقیب آفتابی شما.
گفتید اگر حضور حاضران نبود بر من حجتی برای آمدن نبود، حال اگر یقین کنید که فرد بهتری نسبت به شما هست تا سکان اعتماد مردم را به دست بگیرد و باز سایه شما بر دولتش پهن باشد، آیا برای شما حجتی نیست؟؟
بله شاید بتوانی، حتی خیلی بهتر از رقیب!!
اما به نظر شما الان جای این ریسک به این بزرگی هست؟ حامیانت مدام پیام اجماع مردمی میدهند، حال آنکه میدانتد فرد اصلحی وجود دارد. کاش خودت به آنها بفهمانی یک درصد اگر این بار سنگین بود و نتوانستی، پایههای اعتماد مردمی را خواهی شکست، چراکه با پیام گفتمان انقلابی و تمدنی قدم در صحنه گذاشتهای ..
انتخاب شما، توکل بدون بستن زانوی شتر است و چه خسارت عظیمی اگر نتوانی و خوب عمل نکنی، بالاخره آشپزی کردن برای ۸۰ میلیون نفر توسط کسی که فقط دستور غذا بلد است و نهایت در حد یک معاونت وزارت تجربه دارد، به همان اندازه ترسناک است که شنای تئوری یاد گرفته باشد و وارد عمق ۲۰ متری آب یا اقیانوس شود.
مرد! میشود به نگرانی ما پایان دهی و لحظهای گوشت را از دهان خناسان دور کنی؟ کسی که به گفتهی خودش (در مورد احمدینژاد) استاد قهوهای کردن است، با طناب این جهال یا حداقل بیبصیرت البته با طیفهای متفاوت در چاه توهماتشان نیافتید. حداقل یک وزارت، یا یک استانداری را تجربه کنید، یا نه حتی اندازهی یک بنیاد شهید را بیازما تا ما بتوانیم محکتان بزنیم.
یک نمونه از میزهایی که ساختهاید، یک نمونه لباس، یک بشقاب از غذاهایتان را بیاور؟
از حامیانتان که نمیشود سوال کرد، گفته بودم از شما قدیس میسازند و نقدتان را تکفیر میدانند، دولت سایه هم که همان سایه ترس بود. ترس برای دولتها، ترس برای نهادها، نه ترس سازنده البته.. کم کم علاوه بر دولت در سایه، احساس کردیم، قوهی مقننهی در سایه، رئیس قوه قضائیهی در سایه و حتی جاهایی رهبر در سایه هم داریم، بخصوص آنجا که گفتید: " به رهبر انقلاب توصیه کردم ..."
با چه میتوان ذوالفقار علی علیهالسلام را از کار انداخت؟ با جهالت مردم. البته به دانایی و فهم مردم اعتراضی نیست، وقتی از مقدماتی چون حمایت بعضی چهرهها برآید، چهرههایی که خیلی کمالگرا و دور از واقعیات کف جامعه هستند و ایمان و اقتصاد همهی مردم را مثل هم میدانند، هنوز هم از روی کتابها نسخه میپیچند و شرایط تنوع مخاطب را در نظر نمیگیرند.
بگذریم مرد! امیدوارم امشب و فردا و فرداها سر راحت بر زمین بگذارید و وجدانتان کاملا آسوده باشد.
سایهبازیها هم در پرتو آفتاب روزی تمام خواهد شد، فقط امیدوارم آن روز نیاید که بخواهم برایتان این متن را بنویسم که یادتان هست صمیمانه با شما سخن گفتم و هشدار دادم؟ یادتان هست چقدر تلاش کردم تا میدان را به اهل میدان واگذارید و به سایه برگردید؟ هنوز هم دیر نشده!!
#شمارش_معکوس
#انتخابات۱۴۰۳
#غزه_لبنان
#سرداردکترقالیباف
#دولت_خدمت_و_پیشرفت
1403\04\07
@Dr_zdp53_Theology
✍@Dr_zdp53
💢 پیام دکتر سعدالله زارعی،استاد دانشگاه علامه طباطبایی و کارشناس ارشد مسائل منطقه:
من به دوستانی که برای رفع تحییر می پرسند این را می گویم حالا که اجماع به نتیجه نرسیده و ظاهرا" نمی رسد باید با این فرمول ریاضی کار کرد:
🔹از آنجا که اجماع کارشناسی این است که حتی با وحدت، دکتر جلیلی نه در دور اول و نه در دور دوم امکان پیروزی ندارد، رای دادن به او رافع خطر نیست. استقبال از خطر است
🔹از آنجا که به اجماع کارشناسی، قالیباف در دور اول - با وجود جلیلی - به پیروزی نمی رسد ولی در دور دوم احتمال پیروزی دارد، رای دادن به او احتمالا" به دفع خطر منجر می شود، عقلا" باید در دور اول به او رای داد تا به دور دوم برود
--------------
#خدمت_و_پیشرفت 🇮🇷
📮 ستاد مردمی دکتر قالیباف استان قم
@iran_sarbouland
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🗳 رهبر انقلاب، خطاب به نامزدهای انتخابات: رقیبهراسی نکنید؛ کشور ضرر میکند
✏️ ما در گذشته هم هر وقتی که نامزدها در مناظرات تلویزیونی و غیره روش اهانت و توهین و تهمت و تخریب طرف مقابل و ترساندن مردم از رقیب را دنبال کردند، کشور به نحوی از انحاء ضرر کرد؛ در گذشته هم این جور بوده. این جوری نباشد که مردم را از رقیب بترسانیم که اگر او بیاید چنین خواهد شد، چنین خواهد شد. ۱۴۰۰/۰۳/۰۶
💻 Farsi.khamenei.ir
آقای رئیسجمهور(۸)
سایهی تبلیغات
جملهی "آقای سلیمانی موی دماغ آمریکا بود" از آقامسعود بود. تحت شرایط سخت یک مناظره چالشی این تیتر رایها را جابجا کرد، البته بدون توجه به اینکه حلقهی اول آقاسعید که این روزها دهانشان تا بناگوش باز است، قبلا اهانتهای بدتری به حاج قاسم کرده بودند و مردم ماهیوار تحت سایهی سنگین تبلیغات متحیر هستند.
هرچه مناظره و مصاحبه و کلیپ و عکسنوشته میبینم، ادعا، رویا، وعده و عوامفریبی است، دریغ از یک برنامهی روشن آقای قالیباف با مشخص کردن محل بودجه. وا حسرتا..
آقای جلیلی که ۱۱ سال طول کشیده تا شخصا مسئله را پیدا کند، در حالیکه کنار دولتها راحتتر و در متن میتوانست به آن دستیابد و راه حل آن را امتحان کند، اما الان خدا میداند نوشتن مقدمه و مفهومشناسی مقالهاش چقدر به طول خواهد انجامید، و تازه بعد که وارد متن شود، آیا درست از کار درمیآید یا به بنبست میرسد؟
آقای پزشکیان در یک مسئله صادق است، از ۱۱ سال پیش زنبیل نگذاشته است، شاید هم از احراز صلاحیتش شوکه شده در حالی که بار قبل صلاحیتش احراز نشده بود، لذا هاج و واج است، نیاز به تمرکز دارد، اگر اطرافیانش بگذارند. اگر فریادهای ظریف که نمیدانم از کجا دلش پر است، یا سفرهای متعدد این روزها امانش بدهد.
از اطرافیان گفتم، اطرافیان آقای جلیلی بخصوص امثال رسایی و ثابتی و رائفیپور اگر بدتر از روحانی و جهانگیری و ... نباشند، بهتر نیستند، چرا که آنها حداقل ادعای دیانت و انقلابیگری ندارند، یک تفاوت مهم دیگر هم در اطرافیان هست؛ آقای پزشکیان خودش را از آنها مبرا میداند و میگوید من وابستهی حزبی نیستم، اما آقای جلیلی نه نسبت به پایداریها حرفی میزند، نه عدالتخواران.
مغالطهی دیگر این روزها در سایهی تبلیغات مسموم این است که از طرفی همهی نواقص دولت روحانی و هاشمی را به پزشکیان نسبت میدهند در حالی که او گفت، این افراد دور من هستند تا رای جمع کنم و البته نمیدانیم بعدش چه خواهد شد، و از طرف دیگر همهی خوبیهای دولت شهید رئیسی را به جلیلی نسبت میدهند و او را امتداد دولت خدمت میخوانند، در حالی که به اذعان آقای قاضیزاده ایشان هم در قبل، شهید رئیسی را با عدم قبول پست دولتی، هم با نامه تند علیه سیاستهای اقتصادیاش آزرده است، و هم الان با برنامههای او، اعضای هیئت دولت و نحوهی اجرای شهید تعارضاتی دارد، که نهایتا یک طرح ملی مسکن را در پیامک وعده داده است.
از برنامههای دیگر وعده بیمهی زنان خانهدار است که بانو قاسمپور نماینده مجلس شورای اسلامی و رئیس فراکسیون زنان مجلس میگوید: خیلی از دولتها این برنامه را داشتند، اما محل بودجه را پیدا نکردند لذا تا امروز اجرایی نشده، حالا انتظار میرفت که آقای جلیلی بعد از ۱۱ سال مسئلهشناسی حداقل یک اشاره به راهحلها در حد تئوری بکند.
علاوه بر اینها سخت بودن انتخاب بین دو شخصیت نه چندان مناسب ریاستجمهوری است، که یکی ادبیات عوامانه و بعضا گستاخانه و خلاف ادب دارد و دیگری ادبیات نخبگانی سطح بالا که نمیتواند با فهم مردم معمولی و نیازهای معمولی آنها مثل نان شب و خانه و ماشین، ارتباط راحت پیدا کند، یا به قول خودم نیاز است از الان اعضای کابینهی جلیلی چند واحد پیشنیاز برنامههای ایشان را بگذرانند، تا توجیه شوند و تازه در جلسات هیئت دولت بفهمند مسئله از چه قرار است..
حالا بگذریم از واقعیات و شهاداتی که از قول افراد همکار با برادر بزرگوار ایشان وحید جلیلی در صداوسیما و بسته عملکردن و تکروی در تصمیمات وجود دارد.. بگذریم..
خدا هیچ وقت انسان را به درد چه کنم گرفتار نکند، از نظر من انتخاب این دوره، انتخاب بین دو ادعا یکی با ادبیات عامهپسند و یکی با ادبیات باکلاس و دانشگاهی است، حال آنکه ما یک رئیسجمهور، یا بهتر بگویم یک نخستوزیر تابع سیاستهای کلی نظام لازم داریم نه یک نظریهپرداز و صاحب مانیفست، که بخواهد دولت را محل آزمون و خطای برنامههایش قرار دهد، و نه یک فردی بدون مانیفست، که بخواهد دولت را عرصهی آزمون و خطای کارشناسان جناحهای مختلف قرار دهد.
حیف و صد حیف از آراء سرگردان سبد آقای قالیباف که به سبد آقای جلیلی رفت تا امروز نتوانیم بین پزشکیان و قالیباف با اطمینان یکی را انتخاب کنیم ..
شاید بیانگیزهترین انتخابم در تمام نیم قرن زندگیام، همین انتخاب بین دو "نامناسب رئیسجمهوری" باشد، یا به عبارت امیدبخشتر مثل ادبیات آقای مهدیان، انتخاب بین دو "امید" یا بین دو "ناامیدی" است. البته گاهی هم که یک قدم به نامزدی نزدیک میشوم، چنان سایهی تبلیغات مسموم و ناجوانمردانه در سویی، و تبلیغات تخیلی و بزرگنمایی در سوی دیگر فراریام میدهد، که دو گام به عقب برمیگردم..
#سایهبازی
#آزمون_و_خطا
#سعیدیامسعود
#انتخاب_استخارهای
✍@Dr_zdp53
1403\04\13
سومین جـشنواره
رسانهای بانوان حریم رسالت
✅ قالبهای جشنواره:
🔹 کلیپ و گزارش ویدیوئی
🔹موشنگرافی
🔹 اینفوگرافی
🔹 پادکست
🔹 مستند
🔹 عکس
🔹 گزارش تحقیقی و تحلیلی
🔹 یادداشت و سرمقاله
🔹 گزارش خبری
🔹 مصاحبه
🔹 تیتر
📮 جهت ارسال آثار و کسب اطلاعات بیشتر به سایت زیر مراجعه کنید:
Www.harimeresalat.com
🔴 مهلت ارسال آثار:
📅 ۳۰ شهریور ماه ۱۴۰۳
🔻فراخوان هنر
https://eitaa.com/joinchat/4088988143C1636bfdac0
آقای جمهور، خانم جمهور!(۹)
میزان رای ملت است. جمهوریت نظام را ترازوی آراء مشخص میکند. خود افلاطون هم وقتی نظریه جمهوری را مینوشت، اذعان کرده بود که بهترین نوع حکومت، حکومت پادشاهی است، در صورتی که پادشاه صالح و عادل باشد.
این روزها که سلطان صالح و امیر جانها غایب از نظر است، ناگزیر به دامن جمهوریت چنگ انداختهایم، اما نه جمهوریتی که فقط دنیای مردم را آباد بخواهد، بلکه هدف و غایتش مقدمهسازی برای فرج حضرت سلطان عصر و زمان باشد.
آقا و خانم جمهور! این کشور با استناد به عقل و شرع و با نص ولی فقیه فقیدمان رحمت الله علیه "جمهوری اسلامی ایران" نام گرفت؛ نه یک کلمه بیشتر و نه یک کلمه کمتر.
فردا اما روز تجلی جمهوریت نظام اسلامی است که شورای نگهبانش چند کاندیدای انقلابی و با معیارهایی شایستهی ریاستجمهوری را در معرض انتخاب آگاهانهی مردم قرار داد تا اینک به لطف خداوند و در دور دوم به انتخاب یکی از میان حدود ۳۰۰ نفر دست بزنند و با حضور پرشور خود حماسهای دیگر بیافرینند.
آقا و خانم جمهور! فارغ از اینکه هر کسی با سلیقه و ذائقهی سیاسی خود کاملا مختارانه حق دارد به هر یک از نامزدها رای خود را تقدیم کند و به ازای آن حقی برای خود قائل شود، خود برگهی رای برای امنیت جمهوری اسلامی ایران موضوعیت دارد. آراء در صندوق، هر کدام به منزله یک قطعه از پازل نقشه زیبای ایران است که اگر کامل شود دیدنی و جذاب است.
عزیزدلم! فردای انتخابات چشم دوربینهای دنیا و گوش خبرگزاریهای جهان به اخبار انتخابات ایران است و هرچه این پشتوانه محکمتر باشد، ایران عزیز ما بهتر میتواند در برابر دشمنان طماعمان سینه سپر کند. رئیسجمهور منتخب نیز هرچه از پشتوانه مردمی بیشتری بهرهمند باشد با دلگرمی و قدرت بیشتری برنامههایش را پیش خواهد برد.
آقا و خانم جمهور! بدان سیاستهای کلی نظام و مجموعه رصدی و مراقبتی کشور حافظ کیان و شرافت اسلامی ایران است و با تعریفی که شهید رئیسی از ریاستجمهوری داشتند، سطح آگاهی و مطالبه مردمی را چند گام ارتقا دادند؛ لذا امشب را نگران انتخاب هموطنانت نباش. بگذار آزادانه و در فضایی صمیمانه و شفاف بدون هیچ بزرگنمایی یا کوچک نمایی از نامزد خودشان پای صندوق بروند و یک حماسه ملی دیگر را رقم زنند.
در تجربه و کارآمدی در هر دو سوی نواقصی را داریم لذا چه بهتر که از کاندیدی بت، و از دیگری هیولا نسازیم، چرا که حتی به گفته حسام الدین آشنا _منصوبِ مستقیم دکتر سعید جلیلی در شورای عالی امنیت ملی، در آبان ماه ۱۳۸۶_، نه دولت آقای پزشکیان دولت سوم روحانی است و نه دولت آقای جلیلی، دولت دوم رئیسی.
آقا و خانم جمهور! تفاوت این دو نامزد در نوع نگاه و گفتمان به مسائل کشور است و در هر دو و اطرافیان و نوع نگاهشان نواقصی هست که لازم است کاملا منطقی بیان شود و مخفی نگردد؛ که اگر فردا روزی یکی از این دو بزرگوار رئیسجمهور ملت ایران شود، با مطالبهی ماورائی مردم مواجه نشود. لذا خوب است به فرمایش رهبر عزیز برای ایجاد شور انتخاباتی بیشتر شفافسازی و تکیه بر تواناییها و همچنین ضعفهای کاندیدا شود تا اگر به هر دلیلی نامزدی در پیشبرد برنامههای شخصی، یا برنامه هفتم ضعیف عمل کرد و موفق نشد، خدشهای به گفتمان اعتقادی و انقلابی مردم زده نشود حامیان و هواداران سرخورده و ناامید نشوند.
همکیش و هموطنم! نباید چنین تصور شود که اگر آقای جلیلی انتخاب شود، دیگر ما کاملا در خیمهی امام حسین علیه السلام هستیم و از سویی حکومت طالبانی و بسته پیش خواهد رفت، و نه از سوی دیگر تصور شود که اگر آقای پزشکیان انتخاب جمهور باشد، دیگر ما در خیمه معاویه و باطل و حکومت بر خلاف ارزشهای اسلامی و اخلاقی پیش خواهد رفت.
ما باید به این بلوغ فکری و اجتماعی برسیم که ریاست جمهوری تابع سیاستهای کلی نظام اسلامی ایران است و هر یک از این دو بزرگوار قبل از شروع به کار یک سوگند بزرگ را به ذمّه میگیرند و ان شاءالله مشتاقانه و خالصانه برای جمهوری اسلامی ایران فعالیت و از خودگذشتگی میکنند.
آقا و خانم جمهور! با مقدماتی که گذشت بسیار مهم است که به خواست اکثریت جامعه احترام بگذاریم و عبارات و کلمات تحقیرآمیز برای انتخاب مردم به کار نبریم. وظیفهی ما بیان خصوصیات افراد به اندازه و قاعده بود نه بزرگنمایی و کوچکنمایی؛ لذا فردا هر کسی که نامش از دل صندوق رای بیرون بیاید برای همهی مردم ایران محترم است و رئیسجمهور ایران عزیز خواهد بود. شاید کمی کار سختتر و دشوارتر گردد، اما داب خدای متعال هم در مورد انسان همین برخورد صبورانه و کریمانه است، لذا هیچ اجباری را در مورد انسان، حتی برای انتخاب خودش به عنوان خالق و معبود نمیپذیرد و بلکه رفتار مقلدانه را در خصوص اعتقادات و باورها سرزنش میکند.
انسان باید در گذر زمان خودش به درک و آگاهی از انتخابهای درست و نادرست خود برسد و واداشتن او با فشار رسانهای یا تحمیل عقیده به او کاری ناروا و دور از شان انسانی است، برای همین بدون هیچ نگرانی با توکل به خدای مهربان و نگاه مخصوص حضرت ولی عصر ارواحنافداه صبورانه و متعهدانه منتظر شمردن آرای مردم عزیزمان که آبرو و اعتبار نظام اسلامی هستند، میشویم.
امید که الطاف بیپایان الهی بار دیگر دستگیر مردم ایران عزیز شود و آنها را سربلند از آزمایشی دیگر بیرون بیاورد.
#ساعت_به_وقت_حاجقاسم
#شهدای_خدمت
#حماسهی_حضور
@Dr_zdp53
@Dr_zdp53_Theology
1403\04\15
⭕️⭕️
اعوذ بالله من الشیطان الرجیم
بسم الله الرحمن الرحیم..
"كُتِبَ عَلَيۡكُمُ ٱلۡقِتَالُ وَهُوَ كُرۡهࣱ لَّكُمۡۖ وَعَسَىٰٓ أَن تَكۡرَهُواْ شَيۡـࣰٔا وَهُوَ خَيۡرࣱ لَّكُمۡۖ وَعَسَىٰٓ أَن تُحِبُّواْ شَيۡـࣰٔا وَهُوَ شَرࣱّ لَّكُمۡۚ وَٱللَّهُ يَعۡلَمُ وَأَنتُمۡ لَا تَعۡلَمُونَ"
خدایا این انتخاب از روی اکراه و خلاف میلم را برای من از قبیل همان مکروهاتی قرار بده که در نهایت به خیر خودم و کشورم و اسلام عزیز بیانجامد..
#رای_استخارهای
#رای_به_جلیلی
#سردارقالیباف
#الدنیاتغرُّوتضرُّوتمرُّ
@Dr_zdp53
1403\04\14
آقای رئیسجمهور(۱۰)
انشای آخر
در تاریکی غیبت منجی حاکمان میآیند و میروند. برای خلاصی از بنبست، چنگ به سرابی به نام دموکراسی زدهایم تا روزگارمان بگذرد. تشنگان قدرت و شیفتگان خدمت هر دو نهایت سعی خود را میکنند تا بتوانند چند صباحی را به اهداف خود دست یابند.
این دور و تمام تلاشها به هر نیتی که بود به پایان رسید. زحمات شبانهروزی، تبلیغات، به آب و آتش زدنها چه از روی اخلاص، چه علم، چه از روی جو، چه از سر سهمخواهی به پایان رسید و نتیجهی آراء مشخص شد.
همهی کسانی که تلاش کردند بر اساس باطنشان در پيشگاه الهی سهم و اجر دارند، در حالی که ما انسانها بر اساس ظواهر حکم میکنیم و قضاوت و برچسب میزنیم. چه بسا افرادی از حلقههای اول نامزدها که در تبلیغات ناجوانمردانه عمل کردند و حق و باطل را در هم ادغام کردند و باعث گم کردن مسیر حق و انصاف شدند و عامدانه و سهمخواهانه مسیر را به انحراف کشیدند. آنها را واگذار میکنیم به وجدان و شماتت یک دورهی چهارسالهی ایران و جهان.
بگذریم اما نقطهی روشن این انتخابات شادی دل رهبر عزیزمان در مشارکت بیشتر بود که حتی در پیشگویی خود فرموده بودند، منتخبان مردم سعی کنند اطرافیان یا همان کابینهی خود را از افرادی انتخاب کنند که با نظام اسلامی زاویه نداشته باشند.
الحمدلله رب العالمین هنوز هم امید مردم به بهبودی و اصلاح وضعیت موجود به پایان نرسیده و هنوز هم پای کار انقلاب و تلاش برای آیندهی روشن کشورشان هستند.
آقای رئیسجمهور! آقای پزشکیان! منتخب ۱۶ میلیون جمعیت ایران که به هر دلیلی به شما رای دادهاند! گرفتن سکان اجرایی کشور به فرموده خودتان یک مسئولیت بزرگ روی دوش شماست، از این که مورد اعتماد این حجم عظیم از توده مردم قرار گرفتید و به عنوان رئیسجمهور همه ملت ایران به شما تبریک میگویم و از جهاتی دیگر هم چند کلمه دلسوزانه و خیرخواهانه با شما درددل میکنم.
البته چنان که در تمام جلسات مناظره و مصاحبهها و تبلیغات، شخصا ندیدم که عامدانه و با عناد روی مرز مخالفت با قانون اساسی یا رهبر عزیز و یا سیاستهای کلی نظام سخنی بگویید، لذا امید دارم که دولت شما، دولت سوم روحانی نباشد و حضرتعالی هم متوجه هستید که آن دولت امتحان خوبی پس نداده است، لذا آنگونه که خیرخواهان شما میگویند اگر در گزینش یاران خود، نیم نگاهی به نظرات حکیم فرزانهی انقلاب و سیاستمداران عاقل و دلسوز داشته باشید شاید بتوانید به راحتی تاثیر تبلیغات ترسناک و بعضا بزرگنمایانه علیه خود را به راحتی از بین ببرید و ترس و نگرانی انبوه دیگری از مردم را تبدیل به امید و شادی نمایید.
آقای رئیسجمهور! البته که دستگاههای نظارتی مجلس شورای اسلامی و قوهی قضائیهی محترم جمهوری اسلامی ایران و آگاهان سیاسی و مردم بصیر ایران عزیز همواره دلسوزانه رفتارهای سیاسی شما را رصد و حمایت و نقد و مطالبه میکند، اما امیدوارم همانطور که شفاف و راحت خیلی از واقعیات زندگی قبلی خود را بیان نمودید، از این به بعد هم توفیقات الهی یار شما باشد تا بتوانید گرههای معیشتی مردم ایران را با تکیه بر مبانی اعتقادی و عزت و مصلحت و حکمت باز نموده و پرچم کشور عزیزمان را در سطح جهانی اعتلا ببخشید.
آقای رئیسجمهور به زودی سوگندی خواهید خورد که خیلی گران و سنگین است و ما ملت ایران از صمیم قلب از درگاه خداوند متعال درخواست میکنیم تا به شما توان حرکت در مسیر شهدای خدمت را _چنانکه خود فرمودید_ و در پرتو سیاستهای کلی نظام اسلامی و رهبر معظم انقلاب _ چنانکه وعده دادید_ عطا نموده و پایان دورهی چهارسالهی شما یک پایان روشن و پرامید برای ملت ایران و مستضعفان جهان باشد.
#حماسهی_حضور
#انشای_آخر
#رویشهاوعبرتها
✍@Dr_zdp53
@Dr_zdp53_Theology
1403\04\16
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ "جف مونسون" #مسلمان شد
👈جف مونسون، قهرمان سابق هنرهای رزمی مختلط (MMA) پس از انصراف از تابعیت آمریکایی در سال 2018 به تابعیت روسیه درآمد و سپس چند روز پیش مسلمان شد.
⬅️او گفت: من #اسلام را پذیرفتم تا در این روزهای سخت در فلسطین در کنار برادران و خواهرانم باشم.
🌏 @world_observation
56.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔗 پناهیان، کاشانی قالیباف چگونه ترور شدند؟ / حقایقی درباره ی تیم جلیلی برای اولین بار
🔴 ناگفته هایی که لازم است یک بار مرور کنیم/ پناهیان، کاشانی و محمد باقر قالیباف چه طور بی اعتبار شدند؟ / یک فایل صوتی تکان دهنده که از همه چیز پرده برداشت / حقایقی درباره ی تیم سعید جلیلی برای اولین بار
🆔 @meftah_news
📌📌
برای عبرت..
برای چهارسال یا ۸ سال آینده..
خدای متعال را شاکرم که قبل از این کلیپ خیلی از مطالب را به علم حضوری دریافتم ..
✅💔✅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🛑🎥 توصیه شیخ حسین انصاریان به رئیس جمهور منتخب
مطلب مرتبط👇👇
➖➖➖➖➖➖➖➖https://virasty.com/hosseini_social/1720460628247819359
الحمدلله علی کل حال..
🙏☘
انصافا سرمای زمستان ایران، جوانمرد است. اینجا هوا در ژوهانسبورگ ناجوانمردانه سرد است.
دیروز هوا تا منفی سه هم سرد شد. نه این که به این دما عادت نداشته باشیم، نه! اما به سرمای بدون گاز واقعا عادت نداریم. سرمایی که کنارش گاز باشد منفی بیستش هم فِرپلی را رعایت می کند.
اینجا در یکی از مثلا اروپایی طورترین شهرهای آفریقا هم مثل خیلی از کشورها خبری از گاز لوله کشی نیست. هزینه های گران برق هم استفاده از آن برای گرمایش را به گروهی خاص محدود می کند اما حتی با وجود هیترهای برقی هم نمی توان بدون لباس گرم در خانه زندگی کرد.
وضعیت خود من در این روزها حتی برای خواب: دو جوراب، دو گرمکن ورزشی، پیراهن و ژاکت و پلیور به اضافۀ کلاه!
یکی از ایرانیانی که چند ماهی است به اینجا آمده می گفت:
هنوز از آمدن پشیمان نشده ام اما دست کم، فهمیده ام چه نعمت هایی را بدیهی فرض کرده بودم و الان از آن ها محرومم:
- بهترین ماشین را دارم که در ایران نداشتم اما از بس بنزین گران است باید برای کارهای ضروری استفاده کنم.
- برای یافتن غذای حلال، رسما باید مغازه ها را بگردم.
- برای ثبت نام مدرسه دخترم، باید بگردم و مدرسه ای را پیدا کنم که آموزش های جنسی و کلاس رقص و استخر مختلط در آن اجباری نباشد.
- برای شرکت در مراسم عزاداری، باید 60 کیلومتر رانندگی کنم، نه این که مثل ایران، در شهر خودم حق انتخاب از میان ده ها هیات داشته باشم.
- گاز هم که داستانش روشن است.
خلاصه اینکه،
ایرانِ جان! به تو از دور سلام!
🖌مرتضی کریمی
@hararememoirs