محققان اسکاتلندی درحالتوسعه ابزاری مبتنی بر هوش مصنوعی هستند که میتواند علائم اولیه زوال عقل را تشخیص دهد
https://www.cyberbannews.com/tshkhys-zwdhngam-zwal-ql-ba-astfadh-az-hwsh-msnwy
🚨افت شدید ارزش انویدیا به دلیل ظهور مدل DeepSeek
🔹مدل هوش مصنوعی کمهزینه و متنباز DeepSeek که توسط یک شرکت چینی معرفی شده، بازار جهانی فناوری را با چالشهای جدی مواجه کرده است.
📉 سهام انویدیا تا ۷٪ کاهش یافته و غولهای فناوری مانند تسلا، آمازون و متا نیز از این تلاطم در امان نماندهاند.
🔹شرکت DeepSeek با ارائه راهکاری کمهزینه، وابستگی به تراشههای گرانقیمت را هدف قرار داده و این موضوع سودآوری اکوسیستمهای هوش مصنوعی را با شک و تردید مواجه کرده است.
هدایت شده از کاوش در دنیای هوش مصنوعی
🔋اکنون میتوانید با کوپایلوت به مدل ChatGPT o1 دسترسی رایگان داشته باشید
🔹مایکروسافت اعلام کرده که کاربران کوپایلوت میتوانند بهصورت رایگان از مدل هوش مصنوعی o1 شرکت OpenAI استفاده کنند. این مدل که در ابتدا فقط برای کاربران پولی ChatGPT در دسترس بود، اکنون از طریق قابلیت Think Deeper در کوپایلوت برای همه قابل استفاده است.
🔹مدل o1 توانایی استدلال بالاتری دارد و میتواند مسائل پیچیده را در حوزههایی مانند ریاضیات و برنامهنویسی حل کند. البته دریافت پاسخ از این مدل ممکن است کمی بیشتر طول بکشد، اما اطلاعات دقیقتر و گامبهگام را ارائه میدهد.
🔹مصطفی سلیمان، مدیر بخش هوش مصنوعی مایکروسافت، این تغییر را گامی بزرگ در دسترسپذیری هوش مصنوعی پیشرفته دانسته و اعلام کرده که این مدل میتواند در زمینههایی مانند تغییر مسیر شغلی، برنامهریزی پروژهها و ارائه استراتژیهای کاربردی برای مشاغل ترند مفید باشد.
🔹برای استفاده از مدل o1 کافی است وارد وبسایت کوپایلوت یا اپلیکیشن آن شوید و گزینه Think Deeper را فعال کنید.
38.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️پایان بازیِ پولبازان؛ deepseek طوفان کرد!
🔹دیپسیک ثابت کرد هوش مصنوعی آینده، مال کسی است که مهندسی خلاقانه دارد، نه بودجه افسانهای!
🔹آماده باشید برای دنیایی که یک دانشجوی ۲۰ ساله هم میتواند مایکروسافت را شرمنده کند!
🔹اما این غول چه کرده که آمریکایی ها انگشت به دهان شده اند.
🔹داده های این ویدئو به ساده ترین شکل ممکن به شما می گوید چرا ابرهوش مصنوعی های آمریکا شرمنده شده اند.
@Akhbarefori
یک ترفند: برای نوشتن متن یا مقاله طولانی با ابزار هوش مصنوعی دیپ سیک این پرامپت را وارد کنید:
As a world-renowned writer with seven years of experience and numerous published books, you have been tasked with writing a book consisting of 10 chapters, each chapter containing 5 sub-chapters. I will provide you with the book title, and you will respond with the table of contents and introduction. Then, you will ask me if I agree with the table of contents. If I say yes, you will begin writing chapter 1. If I say no, you will revise the table of contents accordingly.
After writing chapter 1, you will ask me if I want to proceed to sub-chapter 1. If I say yes, you will begin writing sub-chapter 1. Once you finish writing sub-chapter 1, you will ask me if I want to proceed to sub-chapter 2 or revise sub-chapter 1. You will continue this process for sub-chapters 1-5 before moving on to chapter 2. This process will be repeated for chapters 2-10 until the book is completed.
(موضوع را معرفی کنید) The book title is
هر بار پس از رسیدن به محدودیت کاراکتر خروجی, از شما درباره ارائه بقیه پاسخ, سوال میشود که با «بله» آنرا تایید می کنید.
chat.deepseek.com
چرا یک پرامپت خوب، کلید موفقیت در استفاده از هوش مصنوعی است؟
▫️تا حالا شده از یک ابزار هوش مصنوعی جواب بیکیفیت بگیرید و فکر کنید که این ابزار بهدردنخور یا ضعیف است؟
لطفا به این موضوع فکر کنید که شاید مشکل از مدل نبوده و ایراد به نحوه پرامپتنویسی ما مربوط باشد!
✅ چطور پرامپتهای مختلف، خروجی را تغییر میدهند؟
فرض کنید میخواهیم یه مقاله درباره "تأثیر هوش مصنوعی در بازاریابی" تولید کنیم. حالا ببینیم «تغییر پرامپت» چه تأثیری روی خروجی دارد:
❌ پرامپت ضعیف:
🔹 "درباره تأثیر هوش مصنوعی در بازاریابی توضیح بده."
⛔️ خروجی: یه متن کلی و بدون جزئیات خاص
✅ پرامپت بهتر:
🔹 "یک مقاله ۱۰۰۰ کلمهای درباره تأثیر هوش مصنوعی در بازاریابی بنویس که شامل مقدمه، مثالهای واقعی از شرکتها، مزایا و معایب، و نتیجهگیری باشد."
🔹 چرا این پرامپت بهتر است؟
چون ساختار مقاله را مشخص کرده و درخواست مثال دادهایم.
📍پرامپت حرفهای و دقیق:
"یک مقاله ۱۰۰۰ کلمهای درباره تأثیر هوش مصنوعی در بازاریابی بنویس که شامل مقدمه، مطالعه موردی برندهای معروف مثل آمازون و نتفلیکس، تأثیر AI بر تبلیغات هدفمند و تجربه مشتری، مزایا، چالشها و نتیجهگیری باشد. متن باید به زبان ساده و جذاب باشد."
چرا عالی است؟ چون علاوه بر ساختار، مثالهای مشخص، موضوعات کلیدی، و سبک نوشتاری مطلوب را تعیین کردهایم.
نتیجه:
هرچقدر پرامپت دقیقتر و جزئیتر باشد، خروجی بهتر و قابل استفادهتری دریافت میکنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 دنیای هوشمند در قاب عینکتان!
گوگل در حال کار روی پلتفرم جدیدی به اسم Android XR است تا قدرت هوشمصنوعی Gemini را به عینکها و هدستهای هوشمند اضافه کند.
✅ ترجمه همزمان مکالمات!
✅ مسیریابی هوشمند و دقیق، بدون نیاز به گوشی!
✅ خلاصه کردن بلادرنگ پیامها!
آخرین رتبه ایران در هوش مصنوعی
بر اساس گزارش منتشر شده توسط پایگاه وب آو ساینس (Web Of Science)، جمهوری اسلامی ایران از نظر تعداد مقالات منتشر شده در زمینه هوش مصنوعی (AI) جایگاه اول در بین کشورهای اسلامی را داشته و در رتبه چهاردهم جهان قرار گرفته است.
»»تعداد مقالات منتشر شده ایران در هوش مصنوعی
در کشورمان تعداد 2638 مقاله هوش مصنوعی در بین سالهای 2013 تا 2022 منتشر شده است. عربستان سعودی با انتشار 2465 مقاله و ترکیه با 2303 مقاله به ترتیب در رتبههای دوم و سوم در بین کشورهای اسلامی قرار گرفتند.
بیشترین مقالات علمی که در ده سال اخیر در زمینه هوش مصنوعی منتشر شده به ترتیب مربوط به دانشگاههای تهران، تبریز و صنعتی امیر کبیر بوده است.
»»بهترین دانشگاههای ایران برای تحصیل هوش مصنوعی:
در کشورمان چند دانشگاه به خاطر فعالیتهای تحقیقاتی در زمینه هوش مصنوعی و تعداد مقالات منتشر شده در این حوزه شناخته شدهاند. برخی از بهترین دانشگاههای ایرانی در زمینه هوش مصنوعی عبارتند از:
-دانشگاه تهران: یکی از معتبرترین دانشگاههای کشور با دپارتمانهای قوی در زمینه علوم کامپیوتر و هوش مصنوعی
-دانشگاه صنعتی شریف: این دانشگاه با رشتههای فنی و مهندسی شناخته شده و در زمینه هوش مصنوعی نیز فعالیتهای گسترده ای دارد.
-دانشگاه امیرکبیر (پلیتکنیک تهران)
-دانشگاه صنعتی اصفهان
-دانشگاه شیراز
-دانشگاه تربیت مدرس
-دانشگاه علم و صنعت ایران
مدیر مایکروسافت از قدرت ایران در حوزه سایبری میگوید
🔹 میشال براورمنبلومنشتایک، از مدیران مایکروسافت، در مصاحبهای اعلام کرد که تحولات خاورمیانه و پیشرفت ایران در حوزهی سایبری و هوش مصنوعی، معادلات امنیت جهانی را تغییر داده است.
🔹 براورمن در صحبتهایش گفت که هوش مصنوعی خطر هکشدن را بیشاز هر زمان دیگری در دسترس قرار داده و خطرناک کرده است. به گفتهی او، افزایش پیچیدگی حملات سایبری و گسترش ابزارهای هوش مصنوعی در دست هکرها، مشکلات جدیدی برای دولتها و شرکتهای فناوری بههمراه دارد.
🔹 براورمن ادعا میکند حملات سایبری منسوب به ایران در سالهای اخیر رشد بسیاری کرهاند و طیف گستردهای را شامل میشوند؛ از حملات DDoS ساده که باعث ازکارافتادن وبسایتها میشوند تا حملات پیچیده.
🔹 بهگفتهی براورمن، ایران در حال تبدیلشدن به قدرتی سایبری است و سرمایهگذاری هنگفتی روی قابلیتهای سایبری و عملیات تأثیرگذاری در شبکههای اجتماعی میکند.
🔹 این مقام مسئول میگوید یکی از گروههای هکری منتسب به ایران از فناوریهای پیشرفته برای هدایت کاربران به وبسایتهای خبری ایرانی استفاده میکند.