🤔#پرسش
آقای مكارم_شيرازى در فتوائى ازدواج دختران زير ١٣ سال را باطل و بى ارزش اعلام كرد. ایشان با اين فتواى خود، پيامبر مسلمانان كه با يك دختربچه ٩ ساله ازدواج كرده است را محكوم به كودك آزارى و انجام عملى خلاف عقل محكوم ميكند. الله و قرآن قادر به مقابله به عقل و منطق انسان امروزى نيستند و محكوم به نابودى خواهند شد ❗️❗️
💠#پاسخ💠
👌در این که عایشه هنگام ازدواج با پیامبر گرامی اسلام چند ساله بوده است میان پژوهش گران تاریخی اختلاف است .
🔸علمای متقدم شیعه معتقد بودند که عایشه حدود نه سال سن داشته که به ازدواج پیامبر گرامی اسلام درآمده است . ابن شهر آشوب می نویسد ؛
« پیامبر با عایشه در ماه شوال در مدینه ازدواج کرد ، در حالی که او نه سال سن داشت »
📚مناقب ابن شهر آشوب ج 1 ص 159
❕مرحوم طبرسی نیز می نویسد ؛
« پیامبر با عایشه ازدواج کرد در هنگامی که عایشه نه ساله بود و این ازدواج بعد از هفت ماه از هجرت به مدینه واقع شد »
📚اعلام الوری ج 1 ص 276
❕این مضمون را شیخ عباس قمی نیز در کتاب خود می آورد ؛
📚منتهی الامال ج 1 ص 137
🔹از علمای اهل سنت هم ابن عبد البر می نویسد ؛
« عایشه هنگام ازدواج با پیامبر نه ساله بود و من اطلاع ندارم که کسی در این رابطه اختلاف کرده باشد »
📚الاستیعاب ج 4 ص 1881
❕با این وجود برخی از نویسندگان در نه ساله بودن عایشه تشکیک کرده و با اقامه ادله ای معتقدند که سن عایشه تا حدود بیست سالگی بوده است که با پیامبر گرامی ازدواج کرده است .
📚شبهات مهدویت ، عصیری ، ج 2 ص 448_ الصحیح من سیره النبی، سید جعفر عاملی ،ج 4 ص97 _ الف سوال و اشکال ،کورانی، ج3 ص 274
👌سایت اسلام کوییست در این رابطه می نویسد ؛
« قطعی نیست که عائشه هنگام ازدواج با پیامبر اسلام نُه ساله بود؛ زیرا نقلهای تاریخی دیگری نیز وجود دارد؛ برای نمونه؛ در تاریخ دوازده سال تا هفده سال نیز آمده است؛ لذا برخی معتقدند: سن عائشه هنگام ازدواج با پیامبر اکرم خیلى بیش از نُه سال بود. شاهدش این است که، ابن اسحاق، عائشه را در شمار کسانى آورده که در ابتداى بعثت مسلمان شدند. او میگوید: عائشه در این زمان کوچک بود و فقط پس از هجده نفر مسلمان شد؛ یعنى نوزدهمین نفرى است که آیین مسلمانى برگزید. اگر عمر وى را به هنگام بعثت به طور مثال هفت سال بدانیم، در این صورت هنگام عقد هفده سال و موقع هجرت بیست سال سن داشت.
📚سپهری، محمد، سیرت جاودانه، ج 1، ص 414، تهران، پژوشگاه فرهنگ اندیشه اسلامى، چاپ اول، 1384ش؛ عربی، حسین علی، تاریخ تحقیقی اسلام، ج 2، ص 216، پاورقی، قم، مؤسسه امام خمینی، چاپ چهارم، 1383ش.
❕شاهد دیگر این که اسماء دختر ابوبکر ده سال یا حدود ده سال از عائشه بزرگتر بود.
📚الاستیعاب فی معرفة الأصحاب، ج 2، ص 616
🔸اسماء در مکه سال 73 هجری فوت کرد، ( همان منبع ج 4 ص 1782) در حالیکه صد سال داشت.
📚همان منبع ص 1783
❕بنابراین، اسماء دختر ابوبکر 27 سال قبل از هجرت به دنیا آمده بود. حال از آنجا که اسماء ده سال از عائشه بزرگتر بود؛ یعنی عایشه ابتدای هجرت هفده ساله بود که به ازدواج پیامبر در آمد .
👌شاهد دیگر آنکه بنابر برخی اقوال، حضرت فاطمه در سن 35 سالگی پیامبر به دنیا آمد (پنج سال قبل از بعثت) و عائشه حدود پنج سال از حضرت فاطمه کوچکتر بود.
📚الاصابه ج 8 ص 263
👌 بنابر این عائشه در ابتدای بعثت به دنیا آمده است و در زمان هجرت سیزده سال داشت و در سال دوم هجرت با پیامبر ازدواج کرد ، یعنی در حدود 15 سالگی .
🔸ادامه 👇
👌ما بر مبنای نقل همان علمای شیعه که ذکرشان گذشت و مشهور علمای اهل سنت که می گویند عایشه در نه سالگی با پیامبر گرامی ازدواج کرد می گوییم که مناسبترین زمان برای ازدواج دختران زمانی است که آنان شرایط جسمانی #لازم برای ازدواج را بدست آورده اند ، و به تعبیر روایات #میوه_رسیده باشند .
❕پیامبر #گرامی فرمود ؛
« جبرئیل از سوی خدای لطیف آگاه نزد من آمد و فرمود دوشیزگان به سان میوه ای بر درخت هستند که هر گاه میوه اش برسد و چیده نشود آفتاب آن را تباه می گرداند و بادها پراکنده اش می سازند ،دوشیزگان نیز چنین هستند هرگاه به مرحله ای رسیدند که زنان می رسند ، برایشان دارویی جز شوهر کردن وجود ندارد و گرنه از فساد در امان نیستند چرا که آنان هم بشرند »
📚الکافی ج5 ص337
❕ به این مضمون روایات دیگری نیز وارد شده است ؛
📚وسائل الشیعه ج20 ص61 باب 23
❕این که #دختران در چه سنی آمادگی لازم برای ازدواج را بدست می آورند و مصداق #میوه_رسیده می شوند ، در زمان ها و جوامع مختلف متغیر است و نمیتوان سن خاصی را برای آن لحاظ کرد .
👌مردم شبه جزیره عربستان با توجه به وضعیت اقلیمی و آب و هوایی و فرهنگی شان شرایطی را داشتند که دخترانشان در #کمترین و سریعترین زمان به حد رشد مطلوب برای #ازدواج می رسیدند ، لذا ازدواج در نه سالگی برای دخترانشان مساله
درآمد آن ضرير از در شتاب * عايشه بگريخت بهر احتجاب
❕كرد اشارت عايشه با دستها * او نبيند ليك من بينم ورا
📚مثنوی دفتر ششم ، 687
ای کاملا عادی و طبیعی بوده است ، زیرا دخترانشان در آن سن به شرایط مناسب ازدواج می رسیدند و مصداق #میوه_رسیده می شدند ، اما در زمان کنونی با توجه به تغییر وضعیت ، به تعبیر #مرجع تقلید ، سن مناسب برای ازدواج بانوان که در آن سن مصداق « میوه رسیده » می شوند #سیزده سالگی است .
👌بنابراین هیچ گونه تضادی بین ازدواج پیامبر اسلام با عایشه در نه سالگی و سخن آیت الله مکارم شیرازی که حد اقل سن ازدواج را سیزده سالگی می دانند نمی باشد ، زیرا ازدواج پیامبر با عایشه در نه سالگی در شرایط بلوغ کامل عایشه بوده است ، لذا در تاریخ نداریم که دشمنان پیامبر ، ایشان را به خاطر ازدواج با عایشه در نه سالگی ملامت کرده باشند در حالی که انواع و اقسام دشمنی ها را با ایشان داشتند ، زیرا این ازدواج مساله ای طبیعی برایشان بوده است اما امروزه این بلوغ کامل در سن 13 سالگی اتفاق می افتد و در آن سن است که دختران مصداق « میوه رسیده » هستند .
🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧
🤔#پرسش
❔یکی از دوستانم برخی از اشعار مولانا را برام فرستاد که از ظاهر شعر اینطور بود که داره به شیعیان #توهین میکنه یه برنامه از اقای قرائتی هم دیدم که نسبت به شعر موسی و شبان به شدت انتقاد داشت میخواستم بدونم اگه تفکرات مولانا مشکل داره و بر خلاف شیعه هست چرا در کتب درسی و تفسیر بعضی از مسائل دینی از اشعار مولانا استفاده میشه❗️❗️
💠#پاسخ💠
👌در این شکی نیست که مولوی در مثنوی بارها و بارها به شیعیان وعقاید شیعیان توهین و جسارت داشته است و عقاید باطل و بی اساس خود را بارها با #تعابیر مختلف بیان داشته است .
❕مولوی در فرازهایی از مثنوی با مدح و تمجید از خلفای اهل سنت که از بزرگترین ظالمین به اهل بیت علیهم السلام بوده اند ، انحراف و دوری خود را از مکتب اهل بیت #صراحتا بیان کرده است .
❕شم احمد بر ابوبكرى زده * او زيك تصديق صدّيقى شده
📚« دفتر اوّل ، 2688 »
❕و باز گويد : ديد صدّيقش بگفت اى آفتاب * نى ز شرقى نى ز غربى خوش بتاب
📚« دفتر اوّل ، 2367 »
❕در جاى ديگر گويد :
چون ابوبكر آيت توفيق شد * با چنان شه صاحب و صدّيق شد
چون عمر شيداى آن معشوق شد * حقّ و باطل را چو دل فاروق شد
« دفتر دوّم ، 922 »
❕و باز درباره عثمان گويد :
چون كه عثمان آن عيان را عين گشت * نور فائض بود ذوالنورين گشت
« دفتر دوّم ، 922 »
❕و در جاى ديگر گويد :
چون كه فاروق آينه اسرار شد * جان پير از اندرون بيدار شد .
📚« دفتر اوّل ، 2208 »
👌بايد دانست كه صدّيق و فاروق و ذوالنورين به ترتيب از القاب خليفه اول و دوّم و سوم در نزد اهل سنّت و جماعت است ، اگر چه به عقيده شيعه لقب صدّيق اعظم و فاروق اكبر از القاب اميرالمؤمنين على ( عليه السلام ) است.
❕مثنوی شیعیان را به خاطر عزاداری بر امام حسین علیه السلام چنین #ملامت می کند ،؛
👌در عنوان مثنوی چنین آمده است ؛
« تشبيه مغفلى كه عمر ضايع كند و در نزع بيدار شود به ماتم اهل حلب . . . » ( دفتر ششم شماره 777 به بعد )
[ در برگزارى مراسم عزادارى امام حسين ( عليه السلام ) در روز عاشورا ]
❕روز عاشورا همه اهل حلب * باب انطاكيه اندر تا بشب
گرد آيد مرد و زن جمعى عظيم * ماتم آن خاندان دارد مقيم
تا به شب نوحه كنند اندر بكا * شيعه عاشورا براى كربلا
👌 تا آنجا كه سرايد :
❕گفت آرى ليك كو دور يزيد * كى بُدست آن غم چه دير اينجا رسيد
🔰سپس گويد :
👌پس عزا بر خود كنيد اى خفتگان * زانكه بد مرگيست اين خواب گران
روح سلطانى ز زندانى بجست * جامه چون دريم و چون خائيم دست
چونكه ايشان خسرو دين بودهاند * وقت شادى شد چو بگسستند بند
تا آخر .
❕اهل شهر حلب از قديم شيعه و داراى علماء و محدثين بزرگ و قضات و فقهاء بوده و به فراست مشهور و در مراسم تشيع آزادى داشتند .
❕مثنوى هم در قونيه كه نزديك حلب است اقامت داشته و چند سالى هم در حلب بوده ، و احتمالاً مراسم عزادارى عاشورا را ديده و برايش گران تمام شده ، و لذا عزادارى اهل حلب را مطرح كرده و به عنوان غفلت آورده و به عرفان پرداخته است .
📚نقدی بر مثنوی ص222
❕مثنوی با کافر دانستن حضرت ابوطالب به شیعیان بزرگترین جسارت را می کند ؛
« خود يكى بوطالب آن عمّ رسول * مى نمودش شنعه عريان مهول
گفتش اى عم يك شهادت تو بگو * تا كنم با حق خصومت بهر تو
گفت ليكن فاش گردد از سماع * كلّ سر جاوز الاثنين شاع
ليك گر بوديش لطف ماسبق * كى بدى اين بد دلى با جذب حق
الغياث اى تو غياث المستغيث * زين دو شاخه اختيارات خبيث
📚مثنوی دفتر ششم 195
👌علاّمه بزرگ مرحوم ملاّ محمّد باقر مجلسى عليه الرحمة ، در اواخر كتاب « عين الحياة » فارسى كلماتى در ردّ صوفيه دارد ، تا آنجا كه مى فرمايد :
«در هيچ صفحهاى از صفحات مثنوى نيست كه اشاره به جبر ، يا وحدت وجود ، يا سقوط عبادات يا غير اينها از اعتقادات #فاسده نكرده باشد»
📚عین الحیاه ص271
👌به هر حال انحرافات مولوی بیش از آن
چه ذکر شد می باشد که اگر دوستان تمایل داشته باشند می توانیم بیشتر در این رابطه بحث کنیم اما این انحرافات مانع از آن نمی شود که از اشعار او در مواردی که خلاف مسلمات نیست استفاده کنیم چرا که علی علیه السلام فرمود ؛
« حکمت را بگیرید و لو از اهل #نفاق »
📚بحار الانوار ج2 ص99
👌اما روشن است که ترفیع مولوی به این که عارف حقیقی به خداوند و از جمله مقربین درگاه الهی است و مانند این تعابیر ، خلاف واقع است که شایسته است شیعیان از چنین تعابیری در مورد او استفاده نکنند .
🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧
#انحرافات_صوفیه
🤔#پرسش
❔صوفیه مگر چه مشکلی دارند که #روحانیون با آنها مخالفت می کنند چرا روحانیون مانوس شده اند با دشمنی با دراویش و صوفیه ❗️❗️
💠#پاسخ💠
👌عموم فرق #صوفيه هم در مسائل عقيدتى و هم در مسائل فقهى و اخلاقى داراى انحرافاتى هستند كه به چند #قسمت آن در اينجا اشاره مى كنيم:
1⃣ چون خود را اهل طريقت مى پندارند طريقتى كه در مسير حقيقت است و احكام شريعت را مقدمه اى براى وصول به طريقت و حقيقت مى شمرند #اعتناى چندانى به مسائل شرعى ندارند و در بسيارى از موارد با اعذار و بهانه هايى آنها را كنار مى گذارند.
2⃣غالبا گرفتار تفسير به رأى در كتاب و سنت اند و به كمك آن خواسته هاى خود را بر كتاب و سنّت #تحميل مى كنند و براى ارتكاب بعضى از گناهان به پيروان خود چراغ سبز نشان مىدهند.
3⃣قطب و مرشد خود را واجب #الاطاعه مى شمرند و كرامات دروغين زيادى براى اقطاب خود قائلند كه گاه از معجزات انبيا و امامان نيز فراتر است و به همين دليل گاهى كار پيروان آنها به شرك مى انجامد و قطب و مرشد خود را همچون معبودى مى پرستند.
4⃣بدعتهاى زيادى در دين به وجود آورده اند و هر فرقه اى از آنها براى خود بدعتى دارد؛ از طرز مجالس ذكر و #ورد گرفته تا برنامه هاى ديگر. به همين دليل كمتر در مساجد اسلامى حضور مى يابند و كانون عبادتى به نام «خانقاه» براى خود درست كرده اند تا براى انجام برنامه هاى خود آزاد باشند.
5⃣ بسيارى از آنها معتقد به #پلوراليسم هستند و هر مذهبى را راهى به سوى خدا مى پندارند و متاع كفر و دين را بى مشترى نمى دانند.
6⃣ از مهمترين انحرافات آنها، اعتقاد به وحدت وجود به معناى وحدت موجود است كه مجموعه موجودات عالم را يك چيز و خدا را عين آن مى دانند و به همين دليل بت پرستى را نيز نوعى خداپرستى به #حساب مى آورند، مشروط بر اينكه خدا را در همان بت محدود نكنند.
7⃣آنان چون به شريعت به صورت #ابزارى ساده نگاه مى كنند و عملا به پيروان خود، اجازه مخالفت با بعضى از احكام شرع را مى دهند بسيارى از افراد آلوده و گنهكار و يا رجال سياسى ستم پيشه به آنها اظهار تمايل مى كنند؛ يعنى هم به ظلم و ستم و گناه خود ادامه مى دهند و هم حسّ دينى خود را به صورت كاذب اشباع مى نمايند و به تعبير ديگر تساهل و تسامح آنها در امور دين و ترك هرگونه #سختگيرى سبب گرايش افراد خاصى به آنان مى شود.
❕يكى از بزرگان مىگفت: «در رژيم سابق هنگامى كه مرا بازداشت كردند و نزد رييس ساواك تهران بردند او به من گفت من شنيده ام شما مرد عالم و متديّنى هستيد؛ ولى مطمئنا ديانت من از شما كمتر نيست من درويشم دم از مولا مى زنم و هرچه خواسته ام از مولا گرفته ام؛ ولى با اين حال من مخالفت با شاه را تحمّل نمى كنم و اگر براى دفاع از او يك ميليون نفر را به گلوله ببندم باك ندارم».آن مرد بزرگ مى گفت: «من فهميدم كه درويشى و صوفيگرى با كشتن يك ميليون نفر بى گناه هم سازگار است».
📚پیام امام امیر المومنین ،مکارم شیرازی ج8 ص133
8⃣آنها برای عقل #ارزشی قائل نیستند و حتی علوم عقلی را حجاب اکبر می نامند و گاه عالمان دینی را راهزنان این راه می نامند و معتقدند که این راه را باید با پای عشق طی کرد .
9⃣بسیاری از آنها معتقد به ریاضت های #شاقه هستند ، ریاضت هایی که در شرع اسلام وارد نشده است ، بلکه گاه از نظر شرعی زیان آور و حرام است .
0⃣1⃣غالب اقطاب و شیوخ و #مراشد آنها برای مریدان خود اذکاری انتخاب می کنند و هر مریدی را به ذکر خاصی مامور می سازند در حالی که این نوع تقسیم بندی در هیچ آیه و روایتی وارد نشده است .
📚عرفان اسلامی ، مکارم شیرازی ، ج1 ص367
❕بخاطر همین انحرافات است که می بینیم در روایات #متعددی از صوفیان مذمت شده است ؛
🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧
🔸مدح عایشه ( حمیراء ) توسط مولوی ؛
❕مصطفى آمد كه سازد همدمى * كلّميني يا حميراء كلّمِى
❕اى حميراء آتش اندر نه تو نعل * تا ز نعل تو شود اين كوه لعل
❕این حميراء لفظ تأنيث است و جان * نام تأنيثش نهند اين تازيان
❕از مذكّر وز مؤنث برتر است * اين نه آن جان است كز خشك و تر است .
📚مثنوی دفتر اول ، 1972
👌و باز گويد ؛
❕آنكه عالم مست گفتارش بدى * كلّمينى يا حميراء مى زدى
📚همان ، 2428
❕در جاى ديگر مثنوى درباره عايشه مستانه سروده ؛
🔸چون
باسلام و عرض ارادت همیشگی به همه دوستداران اهل بیت خاصه آقا سیدالشهدا علیه السلام
کاروان زیارتی به قصدپابوسی امام حسین ( ع ) به مدد خود ارباب آماده نام نویسی ازشما دلباختگان حضرتش میباشد
زمان حرکت اول آذرماه ۹۸/۹/۱
همراه با بهترین امکانات رفاهی
هتل نزدیک حرم
بیمه
وزیارت های دوره
کاظمین . سامرا . سیدمحمد . مسجد براثا . و انشاالله حرم باصفای بی بی شریفه دختر امام مجتبی ( ع ) مدت سفر۱۰روز ( زمینی )
مدت اقامت در عراق ۷روز
قیمت ۱۶۰۰۰۰۰
تلفن جهت هماهنگی ۰۹۱۵۴۰۳۰۶۱۷
ضمنا در این سفر ازبیانات ارزشمند دکترمسعودبازودار(سخنران و استاد دانشگاه ) بهره مند می شویم .
التماس دعا
✨﷽✨
💬 مال حرام
🔸🔸🔸
🔰قرآن كريم ميفرمايد: اموال خود
را بين خود به باطل نخوريد و گاهي مے فرمايد: رشوه و لقمه ي حرام نكنيد. گاهے توصيه ميكند كه از ربا دورے كنيد يعنے مصداق را مشخص كرده است. من در خصوص مال حرام بايد عرض كنم مال حرام دو جور است. يكي حرام به ذات و يكي حرام به غير ذات
يك چيزهايے ذاتاً و مطلقاً خريد و فروش آن حرام است و اگر در زندگے انسان وارد شود حرام است مثل شراب، اگر بخرد حرام است، بفروشد حرام است، آلات قمار بفروشد يا بخرد حرام است، آلات موسيقے حرام است. بعضے از اينها حرام ذاتے است فرض كنيد كسے گوسفند او مرده باشد، ميتواند گوشت آن را بسته بندے كند و بفروشد؟
اين حرام ذاتے است، مردار ميت، خون، شراب و.. بخش دوم حرام غير ذاتے است، حرام غير ذاتے آن چيزے است كه خود في النفسه حرام نيست اما يك عواملے باعث حرمت آن ميشود مانند اينكه اشاره كرديد حقوق واجب خود را نمے پردازد، زكات نمے دهد يا فرض كنيد سرقت مے كند يا رشوه ميگيرد، خود اين مال بد نيست، پول است يا ايران چك است ولے به عنوان رشوه گرفته شده است، اين حرام ذاتے نيست. يا مثلاً مال كسے را غصب ميكند، اين، اموال حرامے است كه به اشكال مختلف در زندگي مردم وارد مے شود. ۳۰ يا ۴۰ مورد مصداق است كه در برنامه اے مصاديق غصب را
بيان ميكنم. حضرت امام نقل مے كنند در جماران بودند يك روز وارد اتاق شدند و ديدند كه به ديوار اتاق ميخ ميزنند و يك چيزهايي نصب مے كنند، پرسيدند چه خبر است؟ گفتند مے خواهند فيلم بردارے كنند و دوربين و پروژكتور نصب كنند، امام فرمودند: آيا از صاحب خانه اجازه گرفته ايد اين خانه اجاره اي است بايد از صاحب آن اجازه گرفت. اما در مورد سؤال شما، حديث داريم دو چيز درآخرالزمان خيلي كم پيدا ميشود يكي درهم حلال است و ديگري رفيق قابل اعتماد. شما ميدانيد لقمه ي حلال رويش دارد و لقمه ي حرام ريزش و آثار منفي دارد. منتها اينكه پرسيدن پدر من اهل خمس نيست، خوب شايد ايشان تكليف خاصي نداشته باشد چون در آن خانه زندگي ميكند، بعضي وقتها خانمها ميپرسند شوهر من خمس نمي دهد تكليف من چيست؟ شايد ايشان تكليف خاصي نداشته باشد چون در آن خانه زندگي ميكند فقط بايد تذكر بدهد ولي توصيه ي من به خانوادهها اين است كه در مورد لقمههاي بچهها يك مقدار حساس تر باشند.
🔰زائر حسین(ع) به درجاتی میرسد که شهید نمیرسد!
🔸وقتی زائر، حسین(ع) را زیارت کرد، هنگام بازگشت، هیچ گناهی بر او باقی نمیمانَد، و او به مقامی میرسد که کسی که در راه خدا به خون خود آغشته شده، به آن مقام نمیرسد.
(زائر حسین(ع) با بزرگداشت حسین(ع)، پرچم معرفی حسین(ع) را بلند میکند و فرهنگ شهادت را در جان خود و جامعه جاری میسازد، زنده نگه میدارد و تکریم میکند.)
🔻کتاب کامل الزیارت، ص۲۷۹
✨﷽✨
🔰قال رسول الله - صلي الله عليه و آله : اِذا كانَ يَومَ الْقيامةِ زُيِّنَ عَرشُ رَبِّ الْعالَمين بِكلِ زِينَةٍ....
💬رسول اكرم - صلي الله عليه و آله - فرمودند:
هنگام فرارسيدن روز قيامت، عرش پروردگار عالميان با بهترين و كامل ترين زينتها تزئين ميشود و دو منبر از نور يكي در طرف راست و ديگري در طرف چپ عرش قرار داده شده و حسن و حسين ميآيند و بر آن دو منبر مينشينند و با اين كار خداوند با حضور آن دو، عرش خود را آرايش ميدهد....
📚«بحار الانوار، ج ۴۳، ص ۲۶۱»
✨﷽✨
🔰قال رسول الله (صلي الله عليه وآله وسلم):
إن أكثر الناس ذنوبا يوم القيامة أكثرهم كلاما فيما لا يعنيه.
💬پيامبر خدا (صلي الله عليه وآله وسلم) فرمودند:
بيشترين گناه را در روز قيامت آن مردمي دارند كه بيشتر سخنان بيهوده ميگويند.
📗«كنز العمال، ح ۸۲۹۳»
✨﷽✨
🔰قال الامام علي - عليه السّلام -: حبُّ الدنيا يُفسِد العقلَ، و يُهِمُّ القّلبَ عن سماعِ الحكمةِ، و يُوجب اليمَ العقاب.
💬امام علی - عليه السّلام - فرمودند: دوستی دنيا عقل را فاسد و دل را از شنيدن حکمت اندوهگين می سازد و موجب عذاب دردناک مے شود.
📚«مستدرك الوسائل، ج ۱۲، ص ۴۲»
تحریف مصداق اهلبیت پیامبر(ص) در عصر خلفای سهگانه و اثر آن
🔻 در عصر خلفای سهگانه، تازهمسلمانان، عباس و فرزندانش را مصداق آیات و احادیثی پنداشتند که درباره اهلبیت پیامبر(ص) آمده است و نظرشان در مورد وصی پیامبر(ص) بهسوی آنها معطوف گشت.
🔻 اثر آن در درازمدت این شد که آنگاه که مسلمانان از ظلم بنیامیه به ستوه آمدند و آماده قیام علیه بنیامیه و تشکیل حکومت اسلامی بهرهبری اهلالبیت شدند، بنیعباس توانستند در شهرهای خراسان - بهدور از مدینه که مرکز اهلالبیت بود و بهدور از کوفه که مرکز شیعیان بود- خود را به نام اهلالبیت معرفی کنند و از آنجا لشکرکشی کنند و حکومت بنیامیه را منقرض سازند.
🔻 آنان بدین طریق توانستند بهنام خلافت و به این عنوان که بنیعم پیامبر(ص) و اهلالبیت هستند، حکومتی تشکیل دهند که همانند حکومت بنیامیه ستمگر باشد و همان شیوه آنها را در پیروی از حدیث و سنتِ روایتشده در مکتب خلفا پیش گیرد.
🔻 آن حکومت خودکامه آنها صدها سال مسلمانان را در آزار داشت؛ بدانسان که شرح آن، نیازمند کتابها میباشد.
📕 علامه عسکری، نقش ائمه(ع) در احیای دین، صص146-147
⛰⛰⛰⛰⛰⛰⛰⛰⛰⛰⛰
🌐🌐🌐🌐🌐🌐🌐🌐🌐🌐🌐🌐
✍آیت الله خوئی (ره) از مراجع بزرگ عالم تشیع بودند که بعد از آیت الله حکیم (ره) #مرجعیت عام شیعیان عراق را بر عهده گرفتند. ایشان از جمله علمایی بودن که همواره در طول عمر با برکت خود با حکومتهای ظالم و ستمگر در جهت مصالح مسلمین در حال پیکار و #مبارزه بوند.
✍به عنوان نمونه میتوان به فتوای تاریخی ایشان در مبارزه با «مکتب خانه سرخ کمنیستی»، حمایت از #امام_خمینی (ره) و انقلاب اسلامی و یا حمایت از اعتراضات شیعیان #عراق به حکومت وقت را نام برد.
✍او بارها به صراحت مخالفت خود با #اسرائیل غاصب را بیان داشته و از حق مردم مظلوم فلسطین دفاع میکرد. همچنین آیت الله خوئی در بهار ۵۷ که #انقلابیون عید را تحریم کرده بودند، اعلامیهای را منتشر و تجاوز اسرائیل به خاک #لبنان را محکوم میکند. علاوه بر این، ایشان برای کمک به جبهه #مقاومت فلسطینی فتوایی صادر میکنند و استفاده از حقوق شرعی برای مجاهدان #فلسطینی را اجازه میدهند.
🔼 ادامه دارد...
✅ پایگاه صهیون پژوهی خیبر
🌐🌐🌐🌐🌐🌐🌐🌐🌐🌐
◾️ روشنگری در اسارت و سفر اربعین
✔️ حادثه عاشوراى حسینى را هم ستمگران و ظالمان میخواستند نگذارند باقى بماند؛ زینب کبری(س) نگذاشت.
✔️ دو حرکت، عمّه ما، زینب کبری(س) انجام داد: یک حرکت، حرکت اسارت بود به کوفه و شام و آن روشنگریها و آن بیانات که مایه افشاى حقایق شد؛ یک حرکت دیگر، آمدن به زیارت کربلا در اربعین بود؛ حالا اربعین اوّل یا دوم یا هرچه.
✔️ این حرکت بهمعناى این است که نباید اجازه داد که انگیزههاى خباثتآلودى که قصد دارند مقاطع عزیز و اثرگذار و مهم را از یادها ببرند، موفقّ بشوند؛ البتّه موفق هم نخواهند شد.
📢 رهبر معظم انقلاب؛ 93/10/17
❔در داستانهای کربلا که خواندم و گاهی شنیدم میگن که در بین یاران امام یک غلام سیاه هم بود و امام حتی آن غلام سیاه را مورد لطف قرار داد. به نظرم نژادپرستیه که میگن غلام سیاه چون اگر قراره بگن غلام سیاه باید غلام سفید هم بگن. این یار امام به نام «جون» است در اکثر سایتها یافتم و تأسف و تعجب مرا بیشتر هم کرد. چون نه تنها سیاه بودن غلام به شدت مورد تأکید قرار گرفته بود بلکه اشاره به بدبو بودن و داشتن نژادی پست هم اشاره شده بود .
خودم را در برابر سؤالات بیپاسخ زیادی یافتم. جدا از اینکه چگونه رنگ پوست یک یار امام به صورت جدی اهمیت پیدا میکند بدبوبودن ایشان را چطور می شود توجیه کرد؟ آیا کلاً سیاهپوستبودن باعث بویناک بودن میشود؟ اگر چنین است پس باید همه سیاه پوستهای جهان از جمله نلسون ماندلا هم چنین میبودند.
بر اساس آنچه که در این منابع نقل میشود جون موقع رفتن به میدان جهاد خود به بوی بد و رنگ سیاه و نژاد فرومایۀ خود اشاره میکند و وقتی که به شهادت میرسد و امام بر بالای سرش میآید، برای اینکه رنگ پوست او سفید شود و بوی بد او به بوی خوش تبدیل شود دعا میکند. وقتی قبیلۀ بنی اسد برای تدفین شهدا رفتند، بوی خوشی از بدن جون به مشام می رسید و رنگ پوستش هم سفید شده بود.
اگر سیاه بودن در حد یک نقص مطرح باشد که دعای امام و شهادت، بتواند آن را تغییر دهد، مسئلۀ نقص در دستگاه خلقت خدا پیش میآید. و اگر برای امام رنگ پوست افراد مهم بوده که برای سفید شدن رنگ پوست دعا میکند یعنی می توان در سیرۀ امامان رگههایی از نژادپرستی را پیدا کرد؟
سوال این جاست که آیا دین اسلام برای سعادت و رستگاری همه بشریت نازل نشده؟ و آیا در همین قرآن اشاره نشده که ما شما را رنگارنگ آفریدیم تا شناخته شوید ❗️❗️
💠#پاسخ💠
👌«جَوْن» غلام سياهى كه اميرمؤمنان على عليه السلام او را خريدارى كرد و به ابوذر غفارى بخشيده بود. او در ربذه- تبعيدگاه ابوذر- همراه ابوذر بود و پس از شهادت ابوذر در سال 32 هجرى به مدينه بازگشت و در خدمت اميرمؤمنان على عليه السلام و سپس امام حسن مجتبى عليه السلام و پس از آن در خدمت امام حسين عليه السلام بود. او به همراه امام از مدينه به مكه و از آنجا به كربلا آمد.
📚ابصار العین ص 105
❕امام عليه السلام در روز عاشورا به وى فرمود ؛
« تو از جانب ما آزادى! تو در جستجوى عافيت با ما همراه بودى، پس خويش را در راه ما گرفتار مكن». «جون» خود را به پاهاى حضرت انداخت و ملتمسانه عرض كرد ؛
«پسر پيامبر! در خوشى ها كاسه ليس خانه شما بودم حال در گرفتارى رهايتان كنم؟». آنگاه افزود ؛ « بخدا سوگند مى دانم بويم ناخوشايند، حَسَبم ناچيز و چهره ام سياه است پس بهشت را بر من ارزانى دار تا بويم خوش و حَسَبم شريف و سيمايم سفيد گردد. به خدا سوگند از شما جدا نخواهم شد تا اين خون من با خون شما بياميزد».
📚مقتل الحسین مقرم ص 252_ بحار الانوار ج 45 ص 23_ نفس المهموم ص 150_ اعیان الشیعه ج 1 ص 605
❕پس از اين گفتار، امام به وى اجازه داد. او شادمان به سوى ميدان شتافت و اين رجز را مى خواند ؛
«فاجران، چگونه ضرب شمشير اين غلام سياه را مى بينند؟ شمشيرِ برّان و جداكننده و آب ديده. من از آل پيامبر با دست و زبانم دفاع مى كنم و با آن اميدوارم روز قيامت بهشت نصيبم گردد».
📚اعيان الشيعه، ج 4، ص 297 _ بحارالانوار، ج 45، ص 22- 23.
👌سپس جنگيد تا به فيض شهادت نايل آمد. امام بر بالين وى حاضر شد و اينگونه در حقش دعا كرد ؛
« خدايا چهره او را سفيد گردان، و بوى او را خوش گردان، و او را با ابرار محشور كن و بين او و محمد و آل محمد (در بهشت) آشنايى برقرار ساز».
📚بحار الانوار ج 45 ص 23_ نفس المهموم ص 150_ مقتل الحسین خوارزمی ، ج 2 ص 24
❕از امام سجّاد عليه السلام نقل شده است ؛ « آنگاه كه جمعى براى دفن شهيدان كربلا حاضر شدند، پيكر جون را در حالى يافتند كه با گذشت چند روز بوى بسيار خوشى از آن به مشام مى رسيد.»
📚بحار الانوار ج 45 ص 2
🔸ادامه 👇
💠نکات ؛
1⃣اگر علما « جون » را به عنوان غلام سیاه معرفی می کنند ، قصدشان تحقیر نیست ، بلکه غرض بیان این نکته است که یک غلام سیاه که در جامعه هیچ گونه جایگاهی نداشت و همه به چشم تحقیر به او نگاه می کردند ، چنین بصیرت و بینشی داشت که در صف یاران امام حسین علیه السلام قرار گرفت و به مقام شهادت در رکاب امام نایل شد ، فضیلتی بزرگ که افراد آزاد و خوش سیما و دارای شوکت و جایگاه آن روز ، از این مقام عقب ماندند .
2⃣مطابق نقل های فوق ،خود « جون » خود را به عنوان یک غلام سیاه چهره بد بود معرفی می کند که آرزوی شهادت در رکاب امام حسین علیه السلام را دارد .
❕غرض او این بود که به امام علیه السلام بگوید مبادا سیاه بودن و بد بو بودن او مانع شود که وارد میدان نبرد شود ، امام علیه السلام با رد این تصور به « جون » اجازه ورود به میدان نبرد را داد ت