📚#معرفی_کتاب
🌟عنوان:فلسفه نظری تاریخ (بررسی تطبیقی دیدگاه مرتضی مطهری و سیدمحمدباقرصدر)🌟
✍️به قلم: سید مجتبی اوصیاء
🖨️ سال چاپ : 1403
📚 نوبت چاپ : 3
📖 تعداد صفحات : 208
🗣️ زبان : فارسی
📔 قطع : رقعی
📝 موضوع : تاریخ
📙 نوع جلد : شومیز
📥 مرجع سفارش : مجتمع آموزش عالی امام خمینی(ره)
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
دیدگاه دو متفکر معاصر، محمدباقر صدر و مرتضی مطهری در فلسفه نظری تاریخ، موضوع این پژوهش است. پژوهش هایی به طور مجزا درباره هر یک از این دو متفکر انجام شده؛ اما تفاوت این پژوهش با دیگر پژوهش ها در این است که به طور نظام مند چهار پرسش اساسی در فلسفه نظری تاریخ را به این دو متفکر عرضه کرده و پاسخ آن را با توجه به آثار برجای مانده از آنها استخراج کرده ایم. با این شیوه، ضمن طبقه بندی و توصیف دیدگاه این دو متفکر مشخص می گردد که آیا نظریه منسجمی در این دانش دارند یا خیر، و نیز نقاط اشتراک و افتراق احتمالی دیدگاههایشان کدام است.هر دو متفکر بر آن بوده اند تا دیدگاه اسلامی را در رقابت با دیدگاههای ماتریالیستی رایج در عصر خویش تبیین کنند. از آن جا که هیچ تحقیقی درباره موضوعی، ادعای پایان بخشیدن به مسئله ای را ندارد، به نظر می رسد می توان پرسش های بیشتری را نیز استخراج کرد و درباره این دو متفکر و نیز دیگر متفکران، سامان بخشی دقیق تری انجام داد.
لینک دسترسی به کتاب:
https://buy-pub.miu.ac.ir/product/3637144
[💜@EHYYA313🌸]
31.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اینترنت تو دنیا فرماندهی داره!
اطلاعات شما چگونه
توسط
سازمان NSA رصد میشود ؟
• حتما ببینید...
[💜@EHYYA313🌸]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در این غروب
یه آرزوے زیبا...
ے دعاے قشنگ براے
شما مهربونا
الهـــــے
شادیاتون زیاد...
غم هاتون ڪم...
وزندگیتون پراز عشـــــق
غروبتون سراسر به عشق
یاران جاان🍃❤️
[💜@EHYYA313🌸]
23.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥🎥🎥🎥
آموزش تبدیل تصویر به فیلم در سایت :👆
runwayml.com
[💜@EHYYA313🌸]
7.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🟡#شبکهالحدث:
🔻ایران با کدامیک از موشکهای خود میتواند
اسرائیل را هدف قرار دهد؟
[💜@EHYYA313🌸]
6.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
#اللھمعجلالولیڪالفرج 🥺
...
☀️السَّلامُ عَلَيْكَ یا مُعینَ الضُعَفا وَ الفُقَراء
____
.
اللّهُمَّ صَلِّ عَلى عَلِیِّ بْنِ مُوسَى الرِّضا الْمُرْتَضَى
الاِمامِ التَّقِیِّ النَّقِیِّ
وَحُجَّتِکَ عَلى مَنْ فَوْقَ الاَرْضِ
وَمَنْ تَحْتَ الثَّرى
الصِّدّیقِ الشَّهیدِ
صَلاةً کَثیرَةً تامَّةً زاکِیَةً
مُتَواصِلَةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَةً
کَاَفْضَلِ ما صَلَّیْتَ عَلى اَحَد مِنْ
اَوْلِیائِکَ.
#ساعٺبھوقتعاشقــۍ
#السلامعلیڪیاعلیبنموسیالرضاع
[💜@EHYYA313🌸]
یه مطلب بگم
ببینین خدا ن همه چیز از آدم میگیره
ن یهو همه چیز به آدم میده
ما مثلا پدر و مادر عالی داریم
یه نفر ماشین خوب داره
یه نفر کار عالی داره
یه نفر سرمایه زیاد داره🌙
یه مثلهست که میگه:
پنچ تا انگشت یه دست که شبیه هم نیستن 🌓
پس خواهشاً خودتون با کسی مقایسه نکنید این جوری زندگی بهتره🌱🪷
[💜@EHYYA313🌸]
#فرهنگ_جامع_سیاسی
اتحادیههای اقتصادی اروپا
از پایان جنگ دوم جهانی به این طرف اتحادیههای اقتصادی متحددی در اروپا به وجود آمده که زمینه همکاریهای سیاسی بین کشورهای عضو این اتحادیهها را نیز فراهم آورده است. مهمترین این اتحادیه ها از این قرار اند:
سازمان همکاری اقتصادی اروپا
در سال 1947 به منظور همکاری در اجرای طرح مارشال و استفاده از کمک های اقتصادی آمریکا به وجود آمد و اکثر کشورهای اروپای غربی به عضویت آن درآمدند. این سازمان بعدا توسعه یافته و به "سازمان همکاری اقتصادی و توسعه" معروف شده است. در این سازمان 24 کشور عضویت دارند که علاوه بر ممالیک اروپای غربی کشور های ایالات متحده آمریکا و کانادا و ژاپن و استرالیا و زلاندنو را نیز دربر میگیرد. مرکز سازمان همکاری اقتصادی و توسعه در پاریس است.
جامعه اقتصادی اروپا
جامعه اقتصادی اروپا که بیشتر به "بازار مشترک اروپا" شهرت یافته در سال 1957 با امضای قراردادی در رم پا به عرصه وجود نهاد. امضا کنندگان اولیه این قرارداد فرانسه و آلمان غربی و ایتالیا و بلژیک و هلند و لوکزامبورگ بودند. کشورهای عضو این جامعه با یک جدول زمان بندی شده تعرفه های گمرکی بین یکدیگر را تا سال 1968 بکلی لغو کردند و رفت و آمد اتباع این کشورها و کار اتباع هرکشور عضو در کشور دیگر آزاد شد. کشورهای عضو جامعه مقررات بازرگانی و تعرفه های گمرکی خود را با کشورهای دیگر یکسان کردند و برای همکاری در زمینه های مختلف سازمان هایی نظیر "جامعه انرژی اروپا" و "جامعه زغال سنگ و فولاد اروپا" به وجود آوردند، که بعدا در یک سازمان مشترک به نام کمیسیون اروپا ادغام شدند.
اتحادیه تجارت آزاد اروپا
اتحادیه تجارت آزاد اروپا در سال 1960 در برابر جامعه اقتصادی یا بازار مشترک اروپا به وجود آمد و 9کشور انگلستان، سوئد، نروژ، فنلاند، دانمارک، ایرلند، اتریش، ایسلند و سوئیس به آن پیوستند. اتحادیه تجارت آزاد اروپا در سال 1967 تعرفه های گمرکی بین کشورهای عضو را به استثنای تولیدات کشاورزی لغو کرد. در سال 1973 انگلستان و دانمارک اتحادیه تجارت آزاد را ترک کرده و به بازار مشترک پیوستند و با پیوستن ایرلند و یونان و اسپانیا و پرتغال به بازار مشترک یا جامعه اقتصادی اروپا اعضای این جامعه به 12 کشور رسید.
باقیمانده کشورهای عضو اتحادیه تجارت آزاد اروپا نیز در سال 1992 یک قرارداد همکاری با جامعه اقتصادی اروپا امضا کردند که از سال 1993 به موقع اجرا درآمده است.
شورای همیاری اقتصادی
این سازمان که بیشتر به نام "کومکون" شهرت یافته در سال 1949 از سوی کشورهای کمونیست اروپای شرقی (شوروی، لهستان، رومانی، بلغارستان، مجارستان، چکاسلواکی، آلبانی و آلمان شرقی) به وجود آمد. آلبانی در سال 1961 از این سازمان خارج شد ولی کوبا و مغولستان به آن پیوستند. شورای همیاری اقتصادی با فروپاشی شوروی و سقوط رژیمهای کمونیست اروپای شرقی از میان رفته است.
[💜@EHYYA313🌸]