🔰 آمادگی مقاومت برای جنگ تمامعیار
🟠 برخی رسانهها روز گذشته نوشتند در پی تحرکات رژیم صهیونیستی و انتشار خبرهایی مبنی بر موافقت با طرحهای ترور رهبران حماس به دلیل عملیاتهای تلافیجویانه گروههای مقاومت فلسطینی در کرانه باختری، چند پیام مهم به صهیونیستها منتقل شده است. پیام نخست را حزبالله از طریق یک هیئت مصری که دو روز پیش سفری به بیروت داشتند، منتقل کرد که طی آن تهدید شده بود اگر یک گلوله در لبنان برای ترور یک نفر شلیک شود، جنگی تمام عیار شکل خواهد گرفت. این پیام تأکیدی دوباره بر صحبتهای چند ماه گذشته دبیرکل حزبالله خطاب به صهیونیستها بود که تهدید کرد اگر این رژیم هر فردی را در لبنان ترور کند، تقاص سنگینی خواهد داد. با این حال «صالح العاروری» مسئول پرونده کرانه باختری در حماس در پی تحرکات و تهدیدات صهیونیستها درگفتوگو با شبکه «المیادین» گفت: «مقاومت آماده جنگ فراگیر و همهجانبه است و رژیم صهیونیستی در صورت وقوع چنین جنگی شکست بیسابقهای را تجربه خواهد کرد. ما خود را برای جنگ تمامعیار آماده کردهایم و آن را در جلسات محرمانه خود با دیگر گروههای درگیر در چنین جنگی، بررسی میکنیم.»
http://Eitaa.com/e_beman
🔰 ارتباط با طعم فروپاشی
🗞 «باراک راوید» روزنامهنگار امنیتی رژیم صهیونیستی طی گزارشی مدعی شد جو بایدن هفته گذشته به صراحت به اسرائیل اعلام کرده است، باید امتیازات قابل توجهی را به فلسطینیان در کرانه باختری به عنوان بخشی از هرگونه توافق عادی سازی آینده با عربستان سعودی که تحت نظارت امریکا امضا خواهد شد، بدهد. بلینکن به درمر گفته است، با وجود اینکه مسئله فلسطین اولویت اصلی عربستان سعودی نیست؛ اما بن سلمان باید افکار عمومی در پادشاهی و همچنین افکار عمومی در جهان عرب و اسلام را در نظر بگیرد و نشان دهد که او به منزله بخشی از توافق عادیسازی، امتیازهای قابل توجهی از رژیم صهیونیستی برای اسرائیل دریافت کرده است.
http://Eitaa.com/e_beman
🔰 افتتاح پس از 21 سال
📌 فاز 11 پارس جنوبی تنها فاز توسعه نیافته این میدان مشترک گازی است که با وجود مرزیبودن، توسعه آن طی 21 سال گذشته، بارها از سوی شرکتهای ایرانی و خارجی با تعویق مواجه شده است. تیرماه امسال با قرارگیری سکوی تولیدی در محل B11، شمارش معکوس تحقق رویای دو دههای صنعت نفتوگاز کشور برای تولیدی شدن فاز مرزی 11 میدان مشترک پارس جنوبی آغاز شد و غروب جمعه بیستم مرداد، اولین مقادیر تولید گاز از فاز 11 پارس جنوبی از اعماق زمین برداشت شد. شنیدهها حاکی از آن است که بهرهبرداری از فاز 11 پارس جنوبی در هفته دولت در برنامه قرار گرفته و شمارش معکوس برای افتتاح رسمی این پروژه ملی آغاز شده است.
http://Eitaa.com/e_beman
🔰 غنیمتیتر از دلار
🧱 آمار مقایسهای از تفاوت عجیب رشد قیمت زمین، سکه و دلار در سیسال گذشته نشان میدهد، رشد قیمت زمین در شهر تهران بیش از 1100 برابر، رشد قیمت زمین در 20 شهر منتخب میانگین 300 برابر، رشد قیمت دلار در بازار آزاد 143 برابر و رشد قیمت سکه 727 برابر بوده است. طبق بررسیهای انجام شده، تورم زمین در دو دهه اخیر بیشتر از تورم مسکن بوده است. این بازدهی عجیب و غریب زمین در تهران ناشی از سیاستگذاری اشتباه دولتها در حوزه زمین است که خود موجب ایجاد چالشهای عظیم در بازار مسکن نیز شده است.
http://Eitaa.com/e_beman
🔰 سعودیها به فکر هستهای شدن
📍 «وال استریت ژورنال» به نقل از مقامات عربستان سعودی گزارش داد، ریاض در حال بررسی پیشنهاد شرکت ملی هستهای چین برای ساخت نیروگاه اتمی در استان شرقی این کشور است. این گزارش خاطرنشان کرد، در صورتی که عربستان چنین تصمیمی بگیرد، برنامههای آمریکا در این کشور از مسیر خارج میشود. هنوز چین و عربستان سعودی واکنشی به این خبر نشان ندادهاند.
http://Eitaa.com/e_beman
🌐 بسته خبری
🔸️ مستبد پسر مستبد/
«حسین لاجوردی» فعال سیاسی اپوزیسیون در خاطرهای از ربع پهلوی و تناقضهای او گفته است: «در خارج از کشور، یکی از کسانی (رضا پهلوی) که بیشترین عبارت «دموکراسی» را برای ایران وعده میدهد، مشاورش را مثل سگ صدا میزند! این یعنی فهمی از دموکراسی، احترام و آزادی وجود ندارد. مردم را سر کار نگذارید! وعده دموکراسی اپوزیسیون برای ایران، غیرممکن است.»
🔸️ آسیبشناسی صادراتی/
«محمد رضوانیفر» رئیس کل گمرک گفت: «متوسط ارزش هر تن کالای صادراتی افزایش یافته؛ ولی ربطی به صادرات محصولات تکنولوژی محور ندارد و ناشی از تغییر قیمت جهانی فرآوردههای پتروشیمی است. کالاهای پتروشیمی 44 درصد ارزش صادرات غیر نفتی کشور را تشکیل میدهند و 75 درصد صادرات ایران فقط به پنج کشور است که چندان خوب نیست.»
🔸️ بهبود وضعیت دخل و خرج دولت/
درآمد دولت از مولدسازی تا تیر ماه امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل 400 درصد رشد کرده است. تاکنون بیشترین درصد تحقق درآمدهای عمومی کشور نسبت به مصوب چهار دوازدهم سال، به ترتیب مربوط به درآمدهای مالیاتی 85 درصد، سود سهام شرکتهای دولتی 170 درصد و درآمدهای حاصل از خالص صادرات گاز طبیعی 85 درصد است.
🔸️ افزایش زائران اربعین/
رئیس ستاد اربعین گفت: «از ابتدای ماه صفر 670 هزار نفر از مرزهای ششگانه کشور عبور کردهاند که نشان از رشد 43 درصدی تعداد زائران اربعین نسبت به سال گذشته دارد. در مهران، شلمچه بیشتری تعداد زائران و تمرچین کمترین تعداد عبور زائران را شاهد بودیم؛ در مرز تمرچین رشد 150 درصدی و باشماق رشد 300 درصدی را شاهد هستیم.»
🔸️ آماری از مالیاتگریزی اصناف/ دادههای مالیاتی نشان میدهد، در سال گذشته مالیات بیش از 50 درصد اصناف صفر و متوسط اخذ مالیات از اصناف 5 میلیون تومان بوده است. از منظری دیگر مشاهده میشود که 30 درصد تولید ناخالص دیگر سهم اصناف بوده است، اما سهم این قشر از مالیات کشور، در عمل به 5 درصد میرسد.
🔸️ تبادل سفیر با سعودیها/
معاون سیاسی وزارت خارجه گفت: «سفرای ایران و عربستان ظرف دو هفته آینده در تهران و ریاض مستقر میشوند. وقتی دولتهای منطقه خودشان در تعاملی که دارند بتوانند سازوکارهای امنیتی را تعریف کنند، نهایت این امنیت پایدار خواهند ماند.»
🔸️ رقابت زندانی و زامبی/
«دیمیتری مدودف» معاون شورای امنیت روسیه با کنایه به کهولت سن بایدن و عکس بازداشت ترامپ، انتخابات ریاستجمهوری آینده آمریکا را به فیلم ترسناکی تشبیه کرد و اسم آن را زندانیها در برابر زامبیها گذاشت.
http://Eitaa.com/e_beman
🔰 حرف روز
🟣 شمارش معکوس آقایی دلار!
کمتر از دو ماه از اعلام عضویت کشورمان به عنوان نهمین عضو سازمان همکاری «شانگهای»، عضویت رسمی جمهوری اسلامی در پیمان «بریکس» در اجلاس این سازمان در آفریقای جنوبی_ که رئیسجمهور کشورمان نیز در آن شرکت داشتـ اعلام شد. این سازمان همکاری نیمی از جمعیت جهان و بین 25 تا 28 درصد از ظرفیت اقتصاد جهانی را شامل میشود که ظرفیت بالایی برای تأثیرگذاری بر اقتصاد جهانی دارد و از رشد پرشتاب اقتصادی و نفوذ در امور جهانی هم برخوردار است.
رویکرد دولت سیزدهم، تمرکز بر عضویت ایران در بلوکبندیهای نوین منطقهای و جهانی، به ویژه از نوع اقتصادی است که در درجه اول منجر به رشد اقتصادی کشور و در درجه دوم تأمین امنیت بیشتر در برابر تغییرات ژئوپلیتیک و ساختاری جهانی میشود. همین موضوع موجب شده است تا بریکس به لحاظ اهمیت فزایندهای که در اقتصاد جهانی دارد، در مسیر راهبردها و سیاستهای اقتصادی جمهوری اسلامی ایران، از جایگاه ویژهای برخوردار شود. این نکته باید مد نظر قرار گیرد که امروز بریکس از لحاظ ظرفیت اقتصادی گوی سبقت را از G7 ربوده است. این سیاست زمانی ارزش و اهمیت خود را در افکار عمومی نشان میدهد که فراموش نکنیم دولت سابق در عمل، اعتقادی به این شیوهها نداشت و به تعبیری همه تخممرغهایش را در یک سبد میگذاشت! اما در کنار رویکرد جدید جمهوری اسلامی ایران، اعضای بریکس هم به دنبال توسعه نهادهای داخلی خودشان به منظور تقویت یکپارچگی و ارتقای توان اقتصادی برای تأثیرگذاری بیشتر در معادلات بینالمللی هستند که در پرتو آن حمایت از پیشبرد برنامههای توسعهای اعضا و توانمند شدن آنها هم مورد توجه است.
واقعیت این است که پس از جنگ جهانی دوم غرب، به ویژه ایالات متحده تلاش کرد با محوریت دلار به سمت پیشبرد سیاست استثمار اقتصادی و تحمیل خواستههای سیاسی خود بر کشورهای جهان گام بردارد، اما امروز هسته اصلی و مرکزی بریکس با حضور کشورهایی، مانند جمهوری اسلامی ایران میتواند مسیر حرکت و سرعت پایان دادن به استعمار اقتصادی غرب را شتابان کند.
به نظر میرسد، در چنین وضعیتی ایران باید از ظرفیتهای سیاسی با قدرتهای منطقهای و جهانی، مانند چین، هند و روسیه برای تأمین منابع مالی و قراردادهای راهبردی برای توسعه کریدورها و بنادر استراتژیک خود، مانند چابهار استفاده لازم و حداکثری کند. ناگفته نماند که کریدور شمال- جنوب که هم روسیه و هم هند عضو آن هستند، میتواند موجب استحکام بریکس شده و جایگاه و ارزش افزوده ایران برای این گروه ارزیابی شود.
✍️ #علی_حیدری
http://Eitaa.com/e_beman
🔰 گزارش روز
📌 الزامات انتفاع اقتصادی از بریکس
هرگونه تحرک دیپلماتیک در عرصه سیاست خارجه باید در نهایت یک انتفاع ملموس یا عینی را برای کشور به ارمغان آورد.
بدیهی است چنانچه زمینی که در آن دیپلماسی فعال میشود، ویژگی اقتصادی بارزی داشته باشد، در این صورت مورد انتظار است که بازخورد رفتار دیپلماسی، بیشتر در عرصه توسعه و رشد اقتصادی خود را نشان دهد. بریکس در ابتدا یک سازمان اقتصادی است. از آنجا که اقتصاد و سیاست درهمتنیدگی شدیدی دارد؛ بنابراین نمیتوان جهتگیری این سازمان را خارج از نظم بینالمللی آینده دانست.
از این منظر جمهوری اسلامی که در دوره جدید با سیاست خارجه متوازن و دیپلماسی پویا توانست در دو سازمان مهم جهانی؛ یعنی بریکس و شانگهای عضو شود، باید بتواند ضمن استفاده از ظرفیتهای سیاسی این سازمانها، دیپلماسی خود را وارد مرحله تحقق دستاوردهای عینی برای کشور کند؛ اما ظرفیتهای بالقوه موجود در این دو سازمان چگونه میتواند راهگشای بخشی از چالشهای اقتصادی ما باشد؟
🔻️ گزارههای تحلیلی:
▫️ نکته اول اینکه پیش از هر چیز جمهوری اسلامی باید ضمن آیندهنگری، بتواند نقش خود را در این دو سازمان به گونهای تعریف کند که سایر اعضا بتوانند بر محوری بودن این نقش صحه بگذارند. به دلایل مختلف نقش ایران در جهان آینده باید به مرور از یک تأمینکننده انرژی به یک مسیر باثبات حملونقل، ذیل کریدور شمال_ جنوب و شرق به غرب شیفت کند یا حداقل هر دو نقش را توأمان با هم ایفا کند. در این بین، کشور به شدت نیازمند توسعه زیرساختهاست.
▫️ نکته دوم اینکه از حیث اقتصادی، جمهوری اسلامی ایران زمانی میتواند از حضور در بریکس و شانگهای انتفاع لازم و حداکثری را کسب کند که بتواند از نهادها و سازوکارهای مالی و بانکی موجود در این دو سازمان، یک ساختار پرداخت خارجی مبتنی بر ارزهایی غیر از دلار، درهم و یورو ایجاد کند یا از سازوکار پیمانهای پولی دوجانبه و چندجانبه موجود در جهت گسترش شبکه تسویه خود با اعضای دو سازمان اقدام کند. اگرچه بریکس یکی از اهداف خود را دلارزدایی میداند و در این زمینه اقداماتی را نیز انجام داده است؛ اما متأسفانه در داخل کشور شاهد هیچ گونه برنامه بلندمدت، مدون و عملیاتی نیستیم و آنچه انجام شده، صرفاً جزیرهای است. اگر بدانیم 75 درصد تجارت خارجی ما با پنج کشور صورت میگیرد و عموماً بالغ بر 70 درصد کالاهای اساسی کشور در قالب درهم و یورو وارد میشود، آنگاه اهمیت موضوع برایمان بیشتر روشن خواهد شد. نکته اساسی اینجاست که کشور از حیث تأمین ضروریات از طریق درهم و یورو، یک وابستگی ناخواستهای به آمریکا یا یکی از متحدان آمریکا دارد و این موضوع جدای از هزینههایی است که در قالب انتقال و تبدیل ارز در شبکههای تراستی پرداخت میشود.
📍 نکته مهمتر اینکه اکنون که دولت با دیپلماسی پویا و متوازن توانسته است زمینه تغییر رفتار اروپا و آمریکا را فراهم کند، تازه رسالت اصلی دولت شروع شده است. اینکه چه ایده عینی و مصداق عملی برای تبدیل شدن ظرفیت بالقوه موجود در بریکس و شانگهای به ظرفیت بالفعل وجود دارد که در نهایت بتواند منجر به انتفاع اقتصادی ایران از این نوع دیپلماسی شود. منظور این است که پس از پذیرش رسالت مهم تدوین و عملیاتی کردن شبکه و ابزار تسویه غیر دلاری و غیر درهمی برای انتفاع از سازمان بریکس، اکنون وظایف مشخص نهادهای متولی چیست و به طور مشخص دولت چگونه رویکرد سیاسی خود را در قالب یک حکمرانی اقتصادی خود به رفاه و توسعه تبدیل میکند.
✍️ #علی_محمدی
http://Eitaa.com/e_beman
📌🍃
🍃
•[ #اطلاعیه | #نشست_تخصصے_بصیرتے ]•
🛑 #پخش_زنده (گفتگوی تصویری)
💠 ششمین نشست تخصصی بصیرتی سال ۱۴۰۲
🔰ویژه هادیان، نخبگان، خانواده ها، وابستگان، ادمینها و سرشبکههای ثامن
💢 موضوع:
«ابعاد و ثمرات بین المللی راهپیمایی اربعین حسینی »
👤 سخنران: استاد دکتر حنیف غفاری
«تحلیلگر ارشد روابط بین الملل »
🕒 زمان: سه شنبه 7 شهریور ماه ۱۴۰۲
ساعت ۲۱:۰۰
🔻شرکت از طریق لینک کانال مجازی 👇
🌐 rubika.ir/Samen_Razavi
♻️ رسانه باشید!
🖇 #جهاد_تبیین #نشست_بصیرتی
🖇 #اربعین #دکترغفاری
🖇 #مهارتورم_رشدتولید
◀️ نشر حداکثری #ڪانالهای_ثامن
•••••👇👇👇•••••
🆔 Eitaa.com/Samen_Razavi
🆔 Rubika.ir/Samen_Razavi
🆔 Splus.ir/Samen_Razavi
🆔 T.me/Samen_Razavi
🍃
📱🍃
روزمان را با #قرآن آغاز کنیم
🌹👇پیام پیاده روی اربعین(۱)
يَأَيُّهَا الَّذِينَ ءَامَنُواْ اصْبرِواْ وَ صَابِرُواْ وَ رَابِطُواْ وَ اتَّقُواْ اللَّهَ لَعَلَّكُمْ تُفْلِحُونَ(200/ آل عمران)
اى اهل ايمان در كار دين صبور باشيد و يكديگر را به صبر و مقاومت سفارش كنيد و مهيا و مراقب كار دشمن بوده و خدا ترس باشيد، باشد كه پيروز و رستگار گرديد (200)
🌹👇پیامها :
1- قرآن میگوید نیروهای انقلابی علاوه بر اینکه تک تک مقاومند ؛ باهم نیز مقاومت می کنند ؛ به کمک هم مقاومت می کنند؛
«اصْبرِواْ وَ صَابِرُواْ »
2- رابطو می گویدنه تنها با هم مقاومت بکنید بلکه در تمام شئون زندگی با هم عمل کنید با هم هم افزایی داشته باشید باهم ظرفیت سازی کنید «اصْبرِواْ وَ صَابِرُواْ وَ رَابِطُواْ »
3- اگر هم افزایی و مرابطه نباشد بامقاومت بخشی از سعادت تامین می شود نه همه سعادت
✍️ #رجبعلی_بازیاد
https://eitaa.com/e_beman
🔰 صهیونیستهای جذامی
🔯 «آویگدور لیبرمن» وزیر اسبق جنگ رژیم صهیونیستی در سخنانی علیه نتانیاهو اعلام کرد: «نتانیاهو تهدیدی وجودی برای اسرائیل است، او باید برود. دولتی بدون نتانیاهو و بدون کاسبان شاص و یهودیت توراتی باید تشکیل شود. او یک تهدید وجودی برای اسرائیل است و باید برود. شاص، تورات یهودیت، اسموتریچ و بن گویر احزاب غیرصهیونیستی هستند، باید یک دولت صهیونیستی بدون احزاب عرب تشکیل شود، با این وضع اکثریت ضد صهیونیست در اسرائیل وجود خواهد داشت. این نتانیاهو است که مانع از دیدار وزیر جنگ با وزیر جنگ آمریکا میشود، او منافع شخصی را بر منافع ملی ترجیح میدهد. او ما را در دید رهبران جهان جذامی کرده کنترل از دست رفته، هر روز اتفاقی میافتد. چه کسی مسئول موج مقاومت است؟ دستورات از غزه میآید. ما باید رهبران حماس در غزه را ترور کنیم. نتانیاهو به آنها مصونیت میدهد. آنها میدانند که هیچ اتفاقی برای آنها نخواهد افتاد. باید رهبران فلسطینی را خنثی کرد.»
http://Eitaa.com/e_beman
🔰 خبرنگار یا مزدور؟
📍 «رابرت کندی» داوطلب نامزدی حزب دموکرات در انتخابات 2024، روز گذشته سازمان اطلاعات مرکزی (سیا) را متهم کرد که بار دیگر به استخدام مسئولان رسانههای آمریکایی روی آورده و در جهتدهی به افکار عمومی این کشور نقش دارد. به گفته کندی، افسران ارشد یا همکاران سیا در گرداندن برخی از رسانههای این کشور از جمله تارنمای دیلی بیست و نشریات رولینگ استون، نیویورکتایمز، استمیتسونیَن، نشنال جئوگرافیک، نیچر و واشنگتنپست نقش دارند. کندی گفت: «سیا بزرگترین حامی مالی روزنامهنگاران در سراسر جهان بوده و از طریق سازمان توسعه بینالمللی آمریکا (USAID) این اقدام را انجام میدهد. کاربری در واکنش به این خبر نوشت: «پیدا کنید کدام روزنامهنگاران و رسانههای ایرانی در حال تکمیل این پازل هستند؟ کار سختی نیست. از مواضعشان میشه فهمید.»
http://Eitaa.com/e_beman
🔰 تروریستها در بند
⚖️ رئیس دادگستری استان فارس پیرامون حادثه تروریستی شاهچراغ گفته است: «پرونده این سه متهم جهت رسیدگی به دادگاه انقلاب اسلامی شیراز ارسال شده است. اتهام متهم اصلی پرونده به نام رحمتالله نوروزاف عضويت در گروهک تروریستی داعش، عضويت در گروههای بغی، محاربه و افساد فیالارض است و اتهامات وارده به متهمین ردیفهای دوم و سوم به نامهای حبیبالله عربزاده و امرالله نظری(معروف به اسد) نیز معاونت در محاربه و افساد فیالارض و اجتماع و تبانی به قصد اقدام عليه امنيت کشور از طریق همراهی با گروهک تروریستی داعش است. تعدادی از افراد بازداشتشده پس از محرز شدن بیگناهی با قرار منع تعقیب آزاد شدهاند و درباره تعداد دیگری از این افراد تحقیقات همچنان ادامه دارد.»
http://Eitaa.com/e_beman
🔰 شاهراه ۲۱۰ کیلومتری
🛣 مدیرکل دفتر امور مجریان آزادراههای کشور گفت: «رکورد افتتاح طولانیترین آزادراه در یک مرحله تا ماه آینده خواهد شکست و آزادراه شیرازـ اصفهان به طول 210 کیلومتر به بهره برداری میرسد. البته آزادراه زنجانـ تبریز طول بیشتری دارد و حدود 245 کیلومتر است؛ اما در چهار مرحله به بهرهبرداری رسید و آزادراه اصفهانـ شیراز در یک مرحله به بهرهبرداری میرسد. متوسط سالیانه بهرهبرداری آزادراهی در 10 سال گذشته 86 کیلومتر بوده است، اکنون با افتتاح 293 کیلومتر در یک سال رشد 3/5 برابری افتتاح سالیانه طی 10 سال اخیر را خواهیم داشت.»
http://Eitaa.com/e_beman
🔰 ۱۱۰ هزار خانه لوکس در تهران
🏰 رئیس سازمان مالیاتی گفت: «تاکنون برای 500 نفر از سلبریتیها و اینفلوئنسرها پرونده تشکیل شده و حدود 30 میلیارد تومان مالیات گرفته شده است. 252 هزار خودرو لوکس شناسایی شده در سال گذشته، به 170 هزار خودرو تقلیل پیدا کرده است و میزان مالیات آنها نیز به 3 هزار میلیارد تومان رسیده است. ملاک خانههای لوکس در سال 1402، به 20 میلیارد تومان ارتقا یافت، که تاکنون تنها در تهران حدود 110 هزار خانه لوکس شناسایی شده است.»
http://Eitaa.com/e_beman
🌐 بسته خبری
▫️ ادعای فعال بلوچ علیه مولوی/
«هوشنگ نورایی» از فعالان بلوچ خارج از کشور در آنتن زنده بیبیسی به ارتباط مولوی نقشبندی با گروهک تروریستی جیش العدل اشاره کرد و مدعی شد: «در هر دو حمله جیشالعدل به ایران ردّ پای مولوی نقشبندی را میتوان دید. پس از دستگیری مولوی نقشبندی، عبدالحمید برای حمله جیشالعدل چراغ سبز نشان داد؛ این اقدامات ورود گروههای رادیکال و جهادی به ایران را در پی دارد!»
▫️ اپوزیسیون سرخورده/
«سعید قاسمینژاد» فعال سیاسی جنگطلب و از حامیان تحریم ایران گفت: «جمهوری اسلامی اکنون میگوید بدون اینکه در مسائل هستهای کوتاه بیاییم، توانستیم پولهایمان را پس بگیریم؛ درست هم میگوید. غرب زمان که دید جنبش زن، زندگی، آزادی شکست خورد، معاملات خود را با جمهوری اسلامی از سر گرفت و این اپوزیسیون را مأیوس کرده است.»
▫️ اروپاییها متقاضی پهپادهای ایرانی/
سخنگوی وزارت دفاع گفت: «الان متقاضیان زیادی برای پهپادهای ما وجود دارد و از کشورهای غربی و اروپایی هم چند مورد درخواست داشتهایم که البته آنها مایل نیستند اسمشان اعلام شود. تبادلاتی که از گذشته با کشورهای دیگر مانند روسیه داشتهایم، هیچ کدام لغو نشده است و فرآیندهای خاص خود را پشت سر میگذارد.»
▫️ داروهای هستهای در مدار تولید/
رئیس سازمان انرژی اتمی گفت: «سال گذشته رادیوداروها عرضه شد و با تقاضای قابل ملاحظهای هم مواجه شد. 400 هزار دوز در سال گذشته تولید شد. رادیوداروها سفارشی است. رادیوداروها کاربرد مؤثری داشته است و این مسیر همچنان ادامه دارد. ما روی بحث افزایش اثربخشی رادیوداروها کار میکنیم.»
▫️ سری که دوباره سر شد/
برای اولین بار در ایران و چهارمین بار در جهان، جراحی موفقیتآمیز پیوند سر روی یک بیمار 28 ساله انجام شد. در این جراحی که به تازگی تحت نظارت دانشگاه علوم پزشکی ایران انجام شد، عروق گردن و نای بیمار به صورت کامل قطع شد. بیمار پس از به هوش آمدن در سلامت کامل بوده و قادر به تکلم است.
▫️ بازاحیای داعش/
«وحیدی» وزیر کشور در سخنانی گفت: «امروز با فعالیتهای داعش، آمریکا یکبار دیگر چون احساس کرده داعش میتواند ابزار مفیدی برایش باشد، دوباره تلاش میکند تا او را سازماندهی کند. تلاش آمریکا از سر استیصال برای ساماندهی مجدد داعش بود.»
▫️ آزاد شدن منابع ارزی از چهار کشور/
رئیس سازمان برنامه و بودجه گفت: «منابع ارزی در چهار کشور کره جنوبی، عراق، ژاپن و ترکیه آزاد شده است. این منابع بانک مرکزی است و به دولت ارتباطی ندارد؛ اما امروز این منابع قابل استفاده است.»
http://Eitaa.com/e_beman
🔰 حرف روز
🟠 قفل زدن ناشدنی است
«بریکس» نام گروهی متشکل از اقتصادهای نوظهور است که قصد دارند از طریق همافزایی وزنهای سنگین را در مقابل تسلط غرب در جهان پیرامون خود ایجاد کنند. این کلوپ سیاسیـ اقتصادی نمونهای از عزم جهان جدید برای شنا برخلاف جهت سیلاب دلار است؛ سیلابی بیرحم و مخرب که سالهاست داشتههای ملتها را با خود به جلگه غرب میبرد و با اینکه این ملتها هر یک مزیتهایی را در خود جای دادهاند؛ اما به تنهایی قادر به تابآوری در مقابل این سیلاب نیستند و اکنون دانستهاند مقاومت در برابر این سیل بنیانکن نیازمند ایجاد سدی از کنار هم قرار دادن ظرفیتهای موجود کشورهای متضرر است. این نقش اکنون با پیوستن جمهوری اسلامی که در مقایسه با سایر همپیمانانش در چالش جدیتری با غرب بوده، شکل پررنگتری به خود گرفته است.
این چالش جدید همزمان با قرار گرفتن نام ایران در گروه بریکس آغاز شده است؛ چرا که این رویداد نمونهای از دیپلماسی موفق دولت را در داخل و خارج از ایران به نمایش گذاشته که هم امیدوارکننده و هم مشروعیتآفرین است و اتفاقاً هیچ یک از این دو خوشایند غرب نیست. مروری بر آنچه در پی ناآرامیهای سال گذشته اتفاق افتاد، گواه آن است که رفتار غرب بر مدار ایجاد ناامیدی و مشروعیتزدایی از جمهوری اسلامی بوده است؛ ضمن اینکه قطعاً ایران از این موفقیت به مثابه اهرمی سنگین در هرگونه مذاکره احتمالی که در آینده ممکن است با ایالات متحده اتفاق بیفتد، استفاده خواهد کرد تا قدرت چانهزنی خود را در مقابل دیپلماسی زورمندانه غرب افزایش دهد.
اگرچه پیوستن به بریکس میتواند تا حدودی به کاهش مشکلات اقتصادی ایران کمک کند، اما مزیت اصلی پیوستن به این گروه اثبات این است که جمهوری اسلامی همپیمانان قدرتمندی دارد که هر یک میتوانند دری را به روی تهران بگشایند و از اثرات رویکرد فشار حداکثری غرب بکاهند. اهمیت این موضوع آنجایی آشکار میشود که سالها غرب تلاش کرده است تا از طریق تحریمهای گسترده و چند لایه ایران را به گوشه رینگ براند تا در تنگنای مشکلات اقتصادی و سیاسی مجبور به عقبنشینی از خواستههایش شود؛ اما ظاهراً برای غرب کارها همیشه آن طور که انتظار دارد پیش نمیرود و پیوستن ایران به بریکس نشان داد دنیای نوین بزرگتر از آن است که بتوان همه دربهای آن را قفل کرد.
✍️ #حسین_حسینینژاد
http://Eitaa.com/e_beman
🔰 گزارش روز
📌 نکات و الزامات دیپلماسی کریدوری
قدرتهای بزرگ دنیا همیشه به دنبال راهها و مسیرهایی هستند که بتوانند سریعتر کار صادرات و واردات را انجام دهند. بسیاری از دعواهای ابرقدرتها در برهههای گوناگون تاریخی بر سر همین راهها و مسیرهایی بوده که به اصطلاح میانبر میزده، و هم موجب صرفهجویی در وقت و زمان و هم بهره اقتصادی بیشتر بوده است. همین موضوع بود که پای انگلیس، فرانسه و رژیم صهیونیستی را به تقابل با «جمال عبدالناصر» در سال 1957 باز کرد تا بتوانند سوئز را در دست بگیرند.
همین موضوع در قبال ایران نیز صادق است؛ چرا که زمانی «اسرائیل کاتس» وزیر حملونقل رژیم غاصب قدس، احیای راهآهن باری و قدیمی از دمشق به مدینه را که با فروپاشی عثمانی به خاطرهها پیوست، به منزله عنصری کلیدی در محور ضدایرانی مطرح میکرد؛ محوری که از تجارت برای کشاندن عربستان سعودی و سایر کشورهای عربی به اتحاد نزدیک با اسرائیل استفاده میکند. همه آنچه را که گفته شد، میتوان دریچهای جدید در عالم سیاست با عنوان «دیپلماسی کریدورها» نامید.
در دیپلماسی کریدورها دو موضوع وجود دارد که بر اهمیت کار می افزاید. موضوع اول اینکه امروزه بنادر شکل سنتی خود را از دست داده و بنادر نسل چهارم در حال به وجود آمدن هستند. بنادر نسل چهارم یا بنادر شبکه، ضمن اتصال مناطق مختلف بندر با همدیگر، بندر با سایر بنادر دنیا نیز در تعامل و همکاری در سطوح بینالمللی است. موضوع دوم اینکه همه دنیا به دنبال این هستند که مزیتهای جغرافیایی خود را به منبع درآمدزایی و قدرت سیاسی و بینالمللی تبدیل کنند. ایران نیز در منطقهای قرار دارد که نقطه تلاقی سه قاره آسیا، اروپا و آفریقاست و با دسترسی به تنگه هرمز و نزدیکی به چند کانون مهم بینالمللی و منطقهای از جمله کشورهای حوزه خلیج فارس، منطقه غرب آسیا، اوراسیا، آسیای جنوبی و آسیای غربی نقش کلیدی در پیوند این مناطق دارد.
یکی از تلاشهای دولت سیزدهم تلاش برای فعالسازی کریدور شمال به جنوب است. این کریدور، یکی از مسیرهای مهم ترانزیتی در آسیای میانه است که مسافت 16 هزار کیلومتری از طریق کانال سوئز را با یک مسیر 7 هزار کیلومتری جایگزین کرده و در مقایسه با مسیرهای سنتی از نظر مسافت و زمان تا 40 درصد کوتاهتر و از نظر هزینه تا 30 درصد ارزانتر است. این کریدور با ارتباط دادن بندر بمبئی در هند تا هلسینکی فنلاند به طول 13 هزار کیلومتر، با اتصال مستقیم ریلی و با عبور از خاک ایران به یکدیگر میتواند گامی بزرگ در نقشآفرینی ایران در کریدورهای بینالمللی و خروج اقتصاد ایران از گوشه رینگ تحریم باشد.
این کریدور میتواند در آینده سهم بالایی از حملونقل بینالمللی میان روسیه و کشورهای CIS با هند، کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس و اروپا را به خود اختصاص دهد. این امر زمانی اهمیت مضاعف مییابد که ایران بتواند این کریدور را به کریدور دیگری موسوم به شرق به غرب نیز متصل کرده و بخشی از پروژههای مهمی، مانند یک کمربند یک راه چینیها را نیز به خود اختصاص دهد. شکلگیری این دو کریدور در کنار همدیگر میتواند بسترساز یک تحول اقتصادی در کشور باشد. امروز عربستانیها هم مشتاقند تا از طریق عراق به این فرصت اقتصادی بپیوندند.
البته این موضوع الزاماتی نیز دارد که از اقدام برای رفع فرسودگی زیرساختهای داخلی و تلاش برای جذب سرمایهگذاری خارجی و تأمین منابع مالی و... را شامل میشود. این نکته نباید از چشم متولیان این حوزه دور بماند، به ویژه در زمانی که برنامه هفتم پیش روی مجلس است که مقدرات چندین ساله کشور در حوزه پیشرفت و توسعه را برنامهریزی میکند.
http://Eitaa.com/e_beman
🚩🥀 🇮🇷﷽🇮🇷🥀🚩
🥀 بصائر علوی
🌹 قال امیرالمومنین علیه السلام:
▫️ثُمَّ إِيَّاکُمْ وَ تَهْزِيعَ الاَْخْلاَقِ وَ تَصْرِيفَهَا
🟤سپس برحذر باشيد از درهم شکستن فضايل اخلاقى و دگرگون ساختن آن
📘#نهج_البلاغه_خطبه_176
📢 تعلیم و تغییر اخلاق در جامعه اسلامی
✏️ رهبر انقلاب: امام سجاد به تعلیم و تغییر اخلاق در جامعه اسلامی کمر بست. چرا؟
چون طبق تحلیل آن امام بزرگوار، بخش مهمّی از مشکلات اساسی دنیای اسلام که به فاجعه کربلا انجامید، ناشی از انحطاط و فساد اخلاق مردم بود.
اگر مردم از اخلاق اسلامی برخوردار بودند، یزید و ابنزیاد و عمر سعد و دیگران نمیتوانستند آن فاجعه را بیافرینند...
ممکن نبود حکومتها - ولو فاسد باشند؛ ولو بیدین و جائر باشند - بتوانند مردم را به ایجاد چنان فاجعه عظیمی؛ یعنی کشتن پسر پیغمبر و پسر فاطمه زهرا سلاماللهعلیها وادار کنند. ۱۳۷۲/۰۴/۲۳
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
فَبَلِّغْهُ مِنّاٰ تَحِیَّةً وَ سَلاٰماً...
«أَللّٰهُمَعَجِّلْلِوَلیِکَٱلْفَرَج»
✅ تدوین: مرتضوی نژاد
🆔 Eitaa.com/e_beman
🆔 Sapp.com/e_beman
روزمان را با #قرآن آغاز کنیم
🔰 پیام پیاده روی اربعین(۲)
[سوره النور (24): آيه 62]
❎إِنَّمَا الْمُؤْمِنُونَ الَّذِينَ آمَنُوا بِاللَّهِ وَ رَسُولِهِ وَ إِذا كانُوا مَعَهُ عَلى أَمْرٍ جامِعٍ لَمْ يَذْهَبُوا حَتَّى يَسْتَأْذِنُوهُ إِنَّ الَّذِينَ يَسْتَأْذِنُونَكَ أُولئِكَ الَّذِينَ يُؤْمِنُونَ بِاللَّهِ وَ رَسُولِهِ فَإِذَا اسْتَأْذَنُوكَ لِبَعْضِ شَأْنِهِمْ فَأْذَنْ لِمَنْ شِئْتَ مِنْهُمْ وَ اسْتَغْفِرْ لَهُمُ اللَّهَ إِنَّ اللَّهَ غَفُورٌ رَحِيمٌ (62)
✅مؤمنان (واقعى) تنها كسانى هستند كه به خدا و پيامبرش ايمان آورده و هر گاه با پيامبر بر كارى اجتماع نمايند، بدون اجازه او نمىروند، (اى پيامبر!) كسانى كه اجازه مىگيرند آنانند كه به خدا و پيامبرش ايمان دارند. پس اگر براى بعضى از كارهاى خود از تو اجازه خواستند، به هر كس از آنان كه خواستى (و مصلحت بود) اجازه بده و براى آنان از خدا طلب آمرزش كن، كه خداوند بخشنده و مهربان است.
👇✳️پیامها:
1️⃣- حضور و اجتماع مومنین در كنار رهبرى و امام جامعه براى كمك و حل مشكلات، نشانه ى ايمان و ترك آن نشانه ى نفاق يا ضعف ايمان است. «كانُوا مَعَهُ عَلى أَمْرٍ جامِعٍ»
2️⃣- در مسائل تشكيلاتى، كه بر اساس همفكرى و مشورت، تصميم گرفته مىشود، خودمحورى و خودمختارى مومنین ممنوع است. «عَلى أَمْرٍ جامِعٍ لَمْ يَذْهَبُوا»
3️⃣- درحکومت اسلامی سازمان پذیری و هم افزایی را ارج نهيم. «لَمْ يَذْهَبُوا حَتَّى يَسْتَأْذِنُوهُ»
4️⃣- در کار حکومت اسلامی تصميمگيرى نهايى با رهبر است. «لِمَنْ شِئْتَ مِنْهُمْ» (پيامبر در مسائل عمومى جامعه، بر مردم ولايت دارد).
5️⃣- رهبر ی در حکومت داری بایدانعطاف پذير و واقعبين باشد. «فَأْذَنْ لِمَنْ شِئْتَ مِنْهُمْ»
6️⃣- اذن دادن رهبری براى كارهاى شخصى، كار را حلال مىكند ولى نفسِ رها كردن كارهاى تشکیلاتی در حضور رهبر، نياز به استغفار دارد. «فَأْذَنْ ... وَ اسْتَغْفِرْ لَهُمُ»
✍ #رجبعلی_بازیاد
https://eitaa.com/e_beman