eitaa logo
کانال آموزشی بورس
2.9هزار دنبال‌کننده
1.8هزار عکس
512 ویدیو
83 فایل
مدیر کانال:. @majiddf کانال تحلیلی بورس: https://eitaa.com/channel_bourse کانال آموزشی بورس https://eitaa.com/joinchat/3356229667C1c7944d5f3
مشاهده در ایتا
دانلود
یه نکته‌ای خیلی مهمه یهو از ذهنم رد شد گفتم تا یادم نرفته بهتون بگم در مورد صف خرید هست اینرو زیاد شنیدیم که تو صف خرید نخرید و کاملا هم درسته ولی یه نکته داری که کسی بهتون نمیگه خوب دقت کنید ۲ نوع صف خرید داریم یکی صف خریدی که اول روند درست میشه یکی صف خریدی که آخر روند درست میشه موقعی که یه حرکت صعودی میخواد شروع بشه خیلی وقتا با صف خرید همراه میشه و خوب ما هم نمیخریم ولی بعد از ۲ یا ۳ روز صف خرید شدن یه اصلاح میکنه حتی خیلی از موقع ها تا همون محلی که ما میخواستیم بخریم و نتونستیم بر میگرده و اینجا جایی هست که شما باید بخرید چون قرار هست که سهم بره بالا ولی یه عده عجول بودن و زودتر با ۱۰ تا ۱۵ درصد سود از سهم اومدن بیرون پس در شروع حرکت صعودی بعد از صف خرید و توی اصلاح بخرید ولی یه صف خرید هم داریم که انتهای روند هست قطعا چون آینده بازار رو در اون لحظه نمیدونیم پس به احتمال زیاد فک میکنیم این سهم حالا حالاها میخواد بره بالا ولی این یه اشتباهی هست که افراد آماتور انجام میدن و اون بالاها شروع میکنن به خرید هیجانی و پولشون به فنا میره پس صف خرید شروع حرکت نشونه خوبی هست و باید منتظر یه فرصت برای خرید بود و صف خرید پایان حرکت نشونه ضعف حرکت هست و نه قدرتش و بعد از اون معمولا ریزش داریم توی عکس کامل توضیح دادم ببینید دوستان نکاتی که دارم میگم به خصوص دیشبی و همین مطلب امشب شما میتونید با این نکات از بازار سود بگیرید فقط به تمرین و بکتست نیاز داره که بهش مسلط بشید اینجا حرف قشنگ نمیزنیم حرفی میزنیم که کاربردی و درآمدزا باشه تنبلی نکنید و اگه واقعا به فکر سود هستید بشینید این ها رو روی تعداد زیادی سهم و از ۱۰ سال پیش تا الان تست کنید و به قدرتش پی ببرید و به ضعفهاش هم پی ببرید
✳️بورس درس خوبی می دهد به افرادی که فکر میکنند در اینجا می توان پول مفت بی زحمت بدست آورد. بورس درس خوبی می دهد به افرادی که در بازار صعودی ۴ روز وارد بازار شدند و فکر میکنند تحلیلگر و استاد هستند. بورس درس خوبی می دهد به افرادی که بازده ماهانه ۱۰ درصد، ۱۵ درصد، ۲۰ درصد را خیلی کم می دانند. بورس معلم خشنی است.
کانال آموزشی بورس
حال روز خیلی از ماها در این روزها جوگیر نشیم عجله نکنیم آموزش فراموش نشه
کتاب نکات هوشمندانه برای خرید سهام سود آور حسین زمانی درمزاری
کانال آموزشی بورس
فرمول محاسبه حجم مبنای نمادهای بورس
کانال آموزشی بورس
فرمول محاسبه حجم مبنای نمادهای فرابورس
کانال آموزشی بورس
فرمول محاسبه حجم مبنای نمادهای فرابورس بازار پایه زرد
کانال آموزشی بورس
فرمول محاسبه حجم مبنای نمادهای فرابورس بازار پایه نارنجی
کانال آموزشی بورس
فرمول محاسبه حجم مبنای نمادهای فرابورس بازار پایه قرمز
خطوط روند Lines Trend در بخش قبل دیدیم که چگونه با تغییر در رفتار و انتظارات سهامداران ، حمایت (support) و مقاومت (resistance) بوجود می آید در این بخش، به روند تغییرات قیمت می پردازیم . خطوط روند رایج ترین ابزار تحلیل تکنیکی هستند . روند جهت کلی و سمت و سوي قیمت است. روند از دو مؤلفه جهت و مدت تشکیل شده است. روند ، گویاي یک تغییر مداوم (مثبت یا منفی) در یک دوره زمانی است ( مثلا تغییر در انتظارات و توقعات سهامداران یک شرکت) . در نمودار قیمت، کف ها نقاطی هستند که فشار تقاضا بر عرضه پیشی گرفته و قیمت ها بعد از یک دوره کاهش رو به افزایش می گذارند. برعکس، قله ها نقاطی هستند که فشار عرضه بر تقاضا پیشی گرفته و قیمت ها بعد از یک دوره افزایش رو به کاهش می گذارند هنگام مشاهده و بررسی خط روند، مفاهیمی مانند چگونگی انتظارات فعالان بازار از گذشته قیمت ها و یا تغییرات سطوح حمایت و مقاومت قابل مشاهده است. براي درك روند قیمت ها ابتدا باید با مفاهیم قله و کف آشنا شد. روندها (ترندها) ، سمت و سوي حرکت قیمت در گذشته را نشان می دهند.
روندها مجموعه اي از موج هاي صعودي و نزولی می باشند. در اولین نگاه میتوان این نکته را متوجه شدکه بازار هیچ زمانی داراي روند مستقیم نیست و مجموعه اي از شکسته شدن حمایت ها و مقاومت هاي گوناگون است که یک روند را تشکیل می دهد. قیمتها فقط صعود یا سقوط نمی کنند بلکه اغلب اوقات در محدوده هاي باریکی حرکت می کنند. بنابراین، با توجه به تئوري "داو" ما میتوانیم روند ها را به سه سمت تقسیم کنیم : صعودي (رو به بالا)– قیمتهاي افزایشی نزولی (رو به پایین) – قیمتهاي کاهشی خنثی (یکطرفه) – قیمتها در یک محدوده باریک هستند. بعنوان یک قاعده کلی، قیمتها پیش از افزایش یا کاهش شدید تمایل به تثبیت شدن دارند.
در روند صعودي قیمت بیشتر از آنکه تمایل به تضعیف داشته باشد تمایل به تقویت و بالا رفتن دارد. در روند صعودي معقول ترین کار خریدن و باقی ماندن در بازار تا تشخیص انتهاي روند صعودي است. یک روند رو به رشد یک خط با شیب مثبت است که از وصل کردن دو یا چند نقطه حداقل (نسبی ) بدست می آید . نقطه حداقل دوم باید بالاتر از حداقل اول باشد تا شیب خط مثبت شود . روندهاي رو به بالا بصورت حمایت عمل میکنند و نشاندهنده اینست که تقاضاي خالص با بالا رفتن قیمت افزایش می یابد . وقتی با بالارفتن قیمت سهم تقاضا نیز افزایش پیدا کند ، سهم رشد زیادي خواهد داشت و نشان از اراده خریداران سهم دارد . تا زمانی که قیمت سهم بالاي خط روند باقی بماند روند مثبت ، محکم و بدون تغییر باقی می ماند . یک شکست قیمت به زیر خط روند مثبت ، نشاندهنده ضعیف شدن تقاضاي خالص بوده و احتمال تغییر در روند را باید در نظر گرفت.
در روند نزولی قیمت بیشتر از آنکه تمایل به تقویت داشته باشد تمایل به تضعیف و پایین آمدن دارد. در روند نزولی معقولترین کار فروختن و باقی ماندن در بازار تا تشخیص انتهاي روند نزولی است. (در بازارهاي یک طرفه فروختن به معنی بی معامله ماندن و نظاره کردن می باشد) یک روند نزولی خطی با شیب منفی است که از وصل کردن دو یا چند نقطه حداکثر (نسبی) بدست می آید . نقطه حداکثر دوم باید پایین تر از نقطه اول باشد تا خطی با شیب منفی را تشکیل دهد . وقتی افت قیمت همزمان با افزایش عرضه اتفاق می افتد شاهد افت در سهم بوده و این موضوع حکایت از تصمیم راسخ سهامداران برفروش سهم دارد . تا زمانی که قیمت ها زیر خط روند قرار دارند روند بدون تغییر و ثابت در نظر گرفته می شود. یک شکست ناگهانی در قیمت و بالاتر رفتن قیمت از خط روند نشاندهنده کم شدن عرضه خالص بوده و باید احتمال تغییر در روند قیمت سهم را در نظر داشت .
روند خنثی بیان کننده قدرت برابر خریداران و فروشندگان در زمانی خاص است. عموما آنچه در روند خنثی دیده می شود در بازه هاي زمانی کوتاه تر تلفیقی از روندهاي صعودي و نزولی می باشد و در بازه هاي زمانی بلند مدت روند خنثی، خود جزئی از یک روند دیگر می باشد. در روند هاي خنثی یا معامله گر باید تا زمان چیرگی قدرت یکی از گروه خریداران یا فروشندگان نظاره گر باشد و یا از روند هاي کوچک صعودي و نزولی بازار منتفع شود. در واقع در روند های خنثی نماد برای مدتی در یک بازه قیمتی مشخص نوسان میکند و از آن بازه قیمتی مشخص بالاتر یا پایینتر نمی رود
سود در سهامداری هست
( )چیست و به چه کاری می آید▪️ ▪️یک سهم ۱۰۰ تومان است، سهم دیگر ۱۰ هزار تومان. هیچ کدام از این دو سهم، به خودی خود گران یا ارزان نیستند. موضوع مهم‌تر این است که شرکت دارد چقدر سود می‌کند. ⬅️شرکتی را تصور کنید که ۱۰۰ هزار میلیارد تومان ارزش دارد. (گاهی برای سادگی نوشتن، به ۱ هزار میلیارد تومن می‌گوییم ۱ همت که مخفف همان هزار میلیارد تومان است.) این شرکت ۵۰ میلیارد برگه سهم منتشر کرده است. از ارزش بازار (market cap) شرکت، تقسیم‌بر تعداد سهم، به قیمت سهم می‌رسیم. یعنی ۲ هزار تومان. ▪️این شرکت در سال گذشته ۱۳.۵ همت سود ساخته است. اگر این مبلغ را بر ۵۰ میلیارد تقسیم کنیم، می‌فهمیم که به هر سهم ۲۷۰ تومان سود می‌رسد. این عدد (۲۷۰ تومان) سود هر سهم یا Earnings Per Share است که به آن EPS می‌گوییم. ▪️این عدد یعنی چه؟ یعنی اگر ۲۰۰۰ تومان سهم بخرید، در پایان سال (جدای از افزایش قیمت خود شرکت) معادل ۲۷۰ تومان سود خواهید کرد. ⬅️خود این سود هم دو بخش دارد: ▪️سود عملیاتی و غیرعملیاتی. برای مثال یک شرکت غذایی، از تولید و فروش محصولات خوراکی، سود عملیاتی کسب می‌کند. اما سودی که از سرمایه‌گذاری یا فروش دارایی به دست بیاورد، سود غیرعملیاتی است. چون از عملیات مرتبط با موضوع فعالیت شرکت به دست نیامده است.
جس لیور مور ( از بزرگترین معامله گران تاریخ آمریکا) پس از سپری کردن سال های بسیار در وال استریت و پس از سود و زیان های چندین میلیون دلاری، می خواهم این را به شما بگویم : بزرگترین درآمدهایم نتیجه تفکراتم نبود، بلکه نتیجه آرام و قرارم بود. می فهمید چه می گویم؟ نتیجه آرام نشستن سرجای خود و صبر کردن هرگز با در ، ثروتمند نخواهید شد.