💎روانشناسی بازار 4️⃣
🎗زیان های احتمالی را پیش از ورود به معامله بپذیرید
◽️بدانید و بپذیرید که هر معامله امکان دارد برای شما زیان آور و یا سودآور باشد، لذا بر آن اساس برنامه ریزی کنید.
◽️این کار اعتماد به نفس لازم برای انتخاب های صحیح تر را به شما می دهد.
◽️در حقیقت اگر مقداری پول را سرمایه گذاری می کنید، ببینید که تا چند درصد از آن را می توانید نابود شده ببینید و در صورت تحمل ضرر، به شما ضربه روحی و مالی وارد نشود.
#آموزشی
اگر معامله ای مدت طولانی یا حجم قابل توجه ای وارد ضرر شد ، چه کنیم ؟!
راه حل روش مارتینگل هست😎 که در پست زیر توضیح میدهیم
👇👇👇
✅روش مارتینگل چیست؟
مارتینگل روشی است که طبق این روش شما سرمایه اولیه خود را به قسمتهای نامساوی (از توانهای عدد 2) تقسیم میکنید و خرید خود را در قیمتهای مختلف بر مبنای این ضرایب انجام میدهید.فرض کنید شما 1 عدد سهم را باقیمت 100 تومان خریداری میکنید و انتظار رشد آن را دارید. ولی برخلاف انتظار قیمت آن 5% افت کرده و به 95 تومان میرسد. بر اساس روش مارتینگل شما باید در این قیمت 2 عدد سهم جدید خریداری نمایید. با این کار میانگین قیمت کل خرید شما به 96.7 تومان کاهش مییابد و در صورت رشد قیمت به بالای 96.7 تومان کل خرید شما سودآور میشود، درحالیکه قیمت هنوز به 100 تومان اولیه نرسیده است.
حال اگر قیمت سهم به جای رشد مجدداً 5% دیگر افت نماید و به 90.25 تومان برسد، طبق روش مارتینگل این بار شما باید 2 برابر خرید قبلی یعنی 4 سهم را در این قیمت خریداری کنید. با این کار میانگین قیمت تمام شده هر سهم شما به 93 تومان کاهش مییابد و درحالی که قیمت فعلی سهم در حال حاضر 10% نسبت به قیمت خرید اولیه شما کاهش داشته است، اگر فقط 3.5% رشد نماید کل خرید شما سودآور خواهد شد.
مزیت روش مارتینگل این است که هنگامی که قیمت سهم از قیمت خرید اولیه ما فاصله میگیرد و منفی میشود، میتوان با اجرای آن قبل از رسیدن قیمت سهم به قیمت خرید اولیه وارد سود شد، نه اینکه صبر کرد تا قیمت به قیمت خرید اولیه برسد و ما تازه از زیان خارج شویم، چهبسا در بسیاری از موارد ممکن است که قیمت سهم پس از افت به راحتی به قیمتهای قبلی برنگردد و ما مجبور شویم از معاملهای که میتوانست برای ما سود ده باشد، نهایتاً با زیان خارج شویم.
#آموزشی
💢 آشنایی با اندیکاتور مکدی MACD
❇️ قسمت اول
مکدی چیست؟
یکی از محبوبترین، کاربردیترین و در عین حال ساده ترین اندیکاتورها، اندیکاتور مکدی (MACD) است.
همانطور که از نام این اندیکاتور پیداست، مکدی در واقع یک اُسیلاتور به منظور نشان دادن رابطهی بین دو میانگین متحرک (مووینگ اوریج) قیمتی است.
🔹 مکدی توسط جرالد اپل (فیزیکدان و محقق آمریکایی) در اواخر دهه ۱۹۷۰، با هدف تشخیص تغییرات در قدرت،جهت ، مقدارحرکت و مدت زمان یک روند در بازار سهام طراحی شده است.
🔹 یکی از بخشهای کتاب ” تحلیل تکنیکال : ابزارهای قدرتمند برای سرمایهگذاران فعال” به نام “میانگین متحرک همگرا واگرا (Moving Average Convergence Divergence) : بهترین شاخص برای تحلیل زمان” است.
این ابزار برای شناسایی میانگینهای متحرکی که نشان دهندهی روند جدید (خواه صعودی یا نزولی) هستند، استفاده میشود. اولویت اصلی ما در معاملات این است که بتوانیم این روندها را پیدا کنیم، زیرا بیشترین سود در روندها به دست میآید.
🔹 در دستهبندی دیگری غیر از دستهبندی اصلی اندیکاتورها، آنها را میتوانیم به دو گروه اندیکاتورهای پیشرو (Leading) و پیرو (Lagging) تقسیم کنیم. اندیکاتورهای پیشرو قبل از شروع یک روند جدید و یا معکوس شدن، سیگنال ارائه میکنند در حالی که اندیکاتورهای پیرو یا مومنتوم (اندازه حرکت) پس از اینکه یک روند آغاز شد، سیگنال میدهند. با این تفاسیر مکدی را با توجه به اجزای آن که در ادامهی مبحث به آنها خواهیم پرداخت، میتوان جزء هردو گروه دانست. در اصل این اندیکاتور با توجه به ماهیت میانگینهای متحرک، اندیکاتوری پیرو روند محسوب میشود اما گاهی هیستوگرام اندیکاتور مکدی در ردهی اندیکاتورهای پیشرو قرار میگیرد.
اموزش کامل اندیکاتور مکدی کانال خودمون اموزشی بورس
👇👇👇👇https://eitaa.com/Educational_Channel
اعداد و اجزای اندیکاتور مکدی
با اضافه کردن اندیکاتور MACD به نمودار قیمت، معمولاً سه پارامتر زمانی را در تنظیمات مشاهده خواهید کرد.
اولین عدد از سمت چپ، تعداد دوره هایی است که برای محاسبه میانگین سبکتر (سریعتر) استفاده می شود.
عدد دوم تعداد دوره هایی است که در میانگین سنگینتر (کندتر) استفاده می شود.
عدد سوم تعداد دورههایی است برای میانگین متحرکی که تفاوت بین میانگینهای حرکت سریع و کند را محاسبه میکند.
این دورهها که به صورت پیش فرض با اعداد ۹ ،۲۶ ،۱۲ مشخص میشوند، در کنار نام اندیکاتور مکدی در سایت تریدینگ ویو و سایر پلتفرمهای معاملاتی یا در تنظیمات اندیکاتور قابل مشاهده هستند.
تحلیلگرانی که به دنبال حساسیت بیشتری در اندیکاتور مکدی خود هستند، میتوانند اعداد دیگری را برای تنظیمات اندیکاتور انتخاب کنند. برای مثال (MACD (۵،۳۵،۵ نسبت به (MACD (۱۲،۲۶،۹ حساس تر است و برای تایم فریم های بزرگتری مانند تایم فریم هفتگی میتواند مناسبتر عمل کند.
اندیکاتور مکدی مجموعه ای از سه دنبالهی زمانی است که از دادههای تاریخی قیمت (اغلب قیمت بسته شدن یا Close) محاسبه می شود. این سه دنباله عبارتند از دنبالهی مخصوص MACD ، دنبالهی سیگنال (میانگین) و دنبالهی واگرایی که تفاوت این دو است.
بر همین اساس در نمایش نموداری مکدی ،اجزای اندیکاتور به صورت دو خط مکدی و خط سیگنال و جزء سوم که هیستوگرام باشد نمایش داده میشود. این اجزاء به صورت زیر تعریف میشوند :
خط MACD: میانگین متحرک نمایی ۲۶ روزه – میانگین متحرک نمایی ۱۲ روزه
خط سیگنال: میانگین متحرک نمایی ۹ روزه خط MACD
هیستوگرام MACD: خط سیگنال – خط MACD
تا به اینجا متوجه شدیم که MACD، با کم کردن میانگین متحرک نمایی ۲۶ دوره از میانگین متحرک نمایی ۱۲ دوره محاسبه و به صورت خط نمایش داده میشود. خطی که نمایش دهندهی میانگین متحرک نمایی خود MACD است نیز خط سیگنال نامیده میشود، چراکه سیگنالهای خرید و فروش را صادر میکند. اندیکاتور مکدی اغلب با نمودار میلهای به نام هیستوگرام بر روی خود همراه است که نشاندهندهی فاصلهی بین خط MACD و خط سیگنال است.
هنگامی که خط MACD به بالای خط سیگنال میرود، هیستوگرام در بالای محدودهی صفر قرار میگیرد و مثبت خواهد شد. هیستوگرام خط صفر مخصوص به خودش را دارد. زمانی که هیستوگرام در بالای خط صفر خودش قرار می گیرد مثبت است.
هنگامی که میلههای هیستوگرام در بالای صفر شروع به بزرگ شدن میکنند روند صعودی در حال قوی شدن است و در مقابل هنگامی که شروع به کوچک شدن میکنند، یعنی فاصلهی بین مکدی و سیگنال در حال کم شدن است و روند صعودی در حال تضعیف است. برعکس آن زمانی است که هیستوگرام در زیر خط صفر قرار دارد و منفی است. در این شرایط نیز بزرگ و کوچک شدن میلهها نشان از تقویت و تضعیف روندها دارند.
👇👇
کانال آموزشی بورس
#آموزشی
💢 آشنایی با اندیکاتور مکدی MACD
❇️ قسمت سوم
درک بهتر مکدی
هنگامی که میانگین متحرک نمایی ۱۲ دورهای (خط آبی) بالای میانگین متحرک نمایی ۲۶ دوره (خط قرمز) قرار میگیرد، اندیکاتور مکدی دارای ارزشی مثبت و هنگامی که به زیر آن میرود ارزشی منفی دارد. فاصلهی بین مکدی و خط مبنا (Base Line) نشان دهندهی فاصلهی بین دو میانگین متحرک نمایی است.
در نمودار بالا میتوانید رابطهی بین دو میانگین متحرک ترسیم شده در نمودار با حرکت مکدی به بالای خط مبنا را مشاهده کنید.
👇👇
کانال آموزشی بورس
نمودار با نمایش هیستوگرام بر روی اندیکاتور مکدی 👆👆👆
هیستوگرام بر روی مکدی معمولاً به صورت نمودار میلهای بالا و پایین خط مبنا (Base Line) ترسیم میشود.
👇
کانال آموزشی بورس
💢ورود و خروج از معامله با تقاطع مکدی و سیگنال
تقاطع صعودی مکدی و سیگنال اگر در زیر خط صفر (خط مبنا) رخ دهد به معنای شروع روند صعودی و اگر در بالای صفر رخ بدهد، میتواند به معنای ادامه دار شدن روند صعودی باشد. همچنین در طرف مقابل اگر تقاطع نزولی در بالای خط صفر واقع شود به معنای شروع روند نزولی و در زیر صفر به معنای ادامه دار شدن روند نزولی میتواند باشد.
#آموزشی
💢 آشنایی با اندیکاتور مکدی MACD
❇️ قسمت چهارم
مکدی یا RSI ؟
یکی از مزایای اندیکاتور شاخص قدرت نسبی (RSI) نشان دادن نواحی است که در آنها قیمت تحت عنوان قرار گرفتن در ناحیهی اشباع فروش یا اشباع خرید طبقه بندی میشود.
اندیکاتور مکدی رابطهی بین دو میانگین متحرک را اندازهگیری میکند در حالی که شاخص قدرت نسبی (RSI)، نسبت تغییر قیمت را در ارتباط با سقف ها و کف های اخیر اندازهگیری میکند.
تحلیلگران برای داشتن دید بهتری از بازار اغلب از هر دو اندیکاتور برای تحلیلهای خود استفاده میکنند.
هر دوی این اندیکاتورها برای اندازه گیری مومنتوم بازار (اندازهی حرکت) استفاده میشوند. اما از جایی که هر کدام از آنها از فاکتورهای مختلفی را اندازه گیری میکنند گاهی نشانههای متضادی را ارائه میدهند. به عنوان مثال ممکن است RSI برای مدتی بالای ناحیه ۷۰ قرار گیرد که نشان میدهد بازار در ناحیهی اشباع خرید قرار گرفته است اما مکدی نشان دهندهی افزایش مومنتوم در جهت صعودی یا خرید باشد
👇
کانال آموزشی بورس
#آموزشی
💢 آشنایی با اندیکاتور مکدی MACD
❇️ قسمت پنجم
تفاسیر اندیکاتور مکدی
🔹در مکدی هدف اصلی پیدا کردن واگرایی ها و همگرایی ها در نمودار بین دو میانگین متحرک است.
همگرایی زمانی اتفاق میافتد که دو میانگین متحرک به سمت هم حرکت میکنند در مقابل واگرایی شرایطی است که دو میانگین در حال دور شدن از هم هستند. حرکات میانگین متحرک ۱۲ دورهای تندتر است و این میانگین مسئول اغلب حرکات مکدی است، در مقابل میانگین ۲۶ دوره سنگین تر است و نسبت به تغییرات قیمت کندتر عمل می کند.
🔹 مکدی در بالا و پایین خط صفر یا خط مبنا نوسان میکند. تقاطع دو میانگین متحرک نمایی ۱۲ و ۲۶ روزه باعث نوسان مکدی میشود. بدیهی است که قرار گرفتن مکدی در بالا یا پایین خط مبنا بستگی به جهت این تقاطع (صعودی یا نزولی) دارد
🔹در نمونهی بالا هرگاه میانگین متحرک نمایی ۱۲ روزه، میانگین ۲۶ روزه را به سمت پایین شکانده است (تقاطع نزولی) ، مکدی به زیر خط صفر یا ناحیهی منفی حرکت کرده است و ارزشی منفی دارد. همین شرایط در تقاطع صعودی دو میانگین و حرکت مکدی به بالای صفر باعث میشود مکدی دارای ارزشی مثبت شود.
👇
#آموزشی
💢آشنایی با اندیکاتور مکدی MACD
❇️ قسمت ششم
کاربردهای معاملاتی اندیکاتور مکدی
میانگینهای متحرک نمایی در واقع تغییرات اخیر قیمت را برجسته می کنند.
با مقایسهی میانگینهای متحرک نمایی با طول های مختلف، اندیکاتور مکدی تغییرات در روند قیمتی را اندازهگیری میکند. این بدان معنی است که مکدی برای تجزیه و تحلیل اندازهی حرکت، پیدا کردن نقاط ورود و خروج و همراهی با روند تا از بین رفتن مومنتوم مناسب است.
به طور کلی به 3 روش میتوان از این اندیکاتور بهره گرفت که در زیر به تفصیل به بررسی هر کدام میپردازیم.
🔹تقاطع خط سیگنال
این کاربرد با استفاده از دو عنصر خط مکدی و خط سیگنال در اندیکاتور مکدی تعریف میشود. هنگامی که دو خط نشانگر مکدی و سیگنال از یکدیگر فاصله می گیرند، به این معنی است که مومنتوم در حال افزایش است و روند در حال قویتر شدن. در مقابل هر چه که این دو خط به یکدیگر نزدیک تر میشوند، این مساله نشان میدهد که روند در حال از دست دادن قدرت و ضعیفتر شدن است.
تقاطع صعودی هنگامی رخ می دهد که MACD، خط سیگنال را به سمت بالا قطع کند. این حرکت یک سیگنال برای خرید (روند صعودی) محسوب میشود. در مقابل یک تقاطع نزولی وقتی اتفاق می افتد که MACD، خط سیگنال را به سمت پایین قطع کند. قبل از اتکا به این سیگنالهای متداول، لازم است احتیاط لازم صورت گیرد و دیگر شرایط قیمت نیز سنجیده شوند.
🔹 تقاطع خط صفر (خط مبنا)
تقاطع خط صفر دومین روش متداول سیگنال های اندیکاتور MACD است و هنگامی رخ میدهد که خط MACD از محور صفر افقی عبور می کند. این اتفاق زمانی می افتد که هیچ تفاوتی بین میانگین متحرک نمایی سریع و آهسته وجود نداشته باشد. تقاطع صعودی از خط صفر(همانطور که در مبحث تفاسیر اندیکاتور مکدی گفته شد) وقتی اتفاق می افتد که خط مکدی به بالای خط صفر حرکت کند تا وارد ناحیهی مثبت شود. همچنین تقاطع نزولی هنگامی به وجود میآید که MACD به زیر خط صفر حرکت کند تا منفی شود.
تقاطع خط مبنا، بسته به قدرت روند میتواند از چند روز یا چند ماه طول بکشد. برای استفاده از این سیگنال، سطح صفر را در اندیکاتور مبنا قرار میدهیم و عبور خط MACD از این سطح به سمت بالا را سیگنال خرید و عبور از این سطح به پایین را سیگنال فروش در نظر میگیریم. (البته که استفادهی تنها از یک سیگنال در یک اندیکاتور به هیج وجه پیشنهاد نمیشود و حتما باید از اندیکاتورها و حرکات قیمت نیز برای معاملات استفاده کرد)
🔸 نکته: ورود و خروج از معامله با تقاطع خط صفر
تقاطع خط صفر شواهدی از تغییر جهت یک روند ارائه میدهد اما تأیید کمتری در رابطه با مومنتوم نسبت به تقاطع خط سیگنال ارائه می دهد.
🔹واگرایی ها
یکی از اصلی ترین کاربردهای مکدی، مشاهدهی واگراییها بین قیمت و اندیکاتور مکدی است. واگراییها زمانی اتفاق میافتند که روند قیمتی خلاف روند اندیکاتور (اسیلاتور) باشد و به دو دستهی واگرایی های عادی و مخفی تقسیم میشوند که هرکدام مثبت و منفی دارند.
در زیرهر کدام از واگرایی ها را به تفصیل و همراه با نمونهی آن در قیمت بیت کوین در تایم فریم ۴ ساعته میتوانید مشاهده کنید.
🔸واگرایی های عادی (Regular Divergenvce)
واگرایی های معمولی نشانهای از معکوس شدن یک روند هستند. واگرایی منفی (-RD) در انتهای روند صعودی و زمانی به وجود میآید که قیمت سقف جدیدی (نسبت به سقف قبلی خود) را رقم میزند اما اندیکاتور موفق به ثبت سقف جدید نمیشود و سقف پایینتری میسازد. این واگرایی حکایت از این دارد که از فشار خرید کاسته شده است اما تعداد و قدرت خریداران از فروشندگان در بازار هنوز بیشتر است. پس از مشاهده این حالت باید مدیریت ریسک انجام شود چرا که احتمال تغییر روند و بازگشت بازار نزولی بیشتر شده است.
واگرایی مثبت (+RD) در انتهای روند نزولی تشکیل میشود بطوریکه با رقم خوردن کف پایینتردر قیمت، اندیکاتور کف بالاتری به وجود میآورد. این واگرایی نشاندهنده کاهش فشار فروش و به دنبال آن معکوس شدن روند نزولی به روند صعودی است.
واگرایی مثبت (+ RD) در انتهای روند نزولی، در قیمت و اندیکاتور مشاهده شده و منجر به معکوس شدن روند شده است.
واگرایی مخفی (Hidden Divergence)
واگرایی های مخفی به عنوان یک نشانه احتمالی برای ادامه روند استفاده شوند، یعنی تاییدی برای ادامه دار بودن روند قیمتها هستند. واگرایی مخفی منفی (-HD) زمانی تشکیل میشود که قیمت سقف پایینتری را نسبت به سقف قبلی رقم میزند اما اندیکاتور سقف بالاتری را نسبت به سقف قبلی ثبت میکند که این اتفاق، تداوم یافتن روند نزولی را نشان میدهد.
کانال آموزشی بورس
💢واگرایی منفی (- RD) در انتهای روند صعودی، در قیمت و اندیکاتور مشاهده شده و منجر به معکوس شدن روند شده است.
کانال آموزشی بورس
💢 واگرایی مخفی مثبت (+HD) زمانی تشکیل میشود که قیمت کف بالاتری نسبت به کف قبلی خود میسازد، اما اندیکاتور ریزش بیشتری را نشان میدهد و کف پایینتری ایجاد میکند.
این اتفاق نشانهای برای تداوم روند صعودی است.
❇️ سه کلاغ سیاه (Three Black Crows)
یک الگوی کندل استیک یا نمودار شمعی خرسی است که برای پیشبینی برگشت روند صعودی فعلی استفاده میشود.
💠 این الگو از سه کندل استیک متوالی دارای بدنه بلند تشکیل میشود که در بدنه اصلی کندل قبلی باز شده و پایینتر از کندل قبلی بسته شدهاند. معاملهگران عموما از این اندیکاتور در کنار سایر اندیکاتورهای تکنیکال و یا الگوهای نموداری به عنوان تایید یک برگشت استفاده میکنند.
🚀 زمانی یک الگوی برگشت قابل اعتماد محسوب میشوند که توسط سایر اندیکاتورهای تکنیکال مانند شاخص قدرت نسبی (RSI) تایید گردند.
🚀 میتوان از اندازه سه کلاغ سیاه و سایه برای تشخیص قرار داشتن برگشت در خطر اصلاح (retracement) استفاده کرد.
🎯 نقطه مقابل الگوی سه کلاغ سیاه، سه سرباز سفید است که نشاندهنده برگشت یک روند نزولی است.
🚀الگوی سه کلاغ سیاه زمانی اتفاق میافتد که در سه جلسه معامله متوالی، خرسها از گاوها پیشی بگیرند. این اتفاق در نمودارهای قیمت به شکل سه کندل استیک دارای بدنه بلند خرسی با سایههای کوتاه ظاهر خواهد شد.
سوال : چرا حق تقدم هایم از سبد (پرتفوی) حذف شده است⁉️ #آموزشی
جواب : فارغ از اینکه شما حق تقدم را در مهلت عادی خریده اید یا ناشی از سهامدار بودن شما در روز مجمع افزایش سرمایه، برایتان حق تقدم ، ایجاد شده است،
در هر حالت، حق تقدم دایمی نیست و تا زمان ثبت افزایش سرمایه تعیین تکلیف می شود و حتما با یکی از دوحالت زیر از سبد پرتفوی سهامدارانش، حذف خواهد شد:
1️⃣ شما در مهلت قانونی، اسمی 100 تومان حق تقدم را واریز کرده و به شرکت اعلام نموده اید و امور سهام شرکت مزبور، حق تقدم های شما را به استناد واریزی اسمی 100 تومان، حذف کرده و در عوض، سهام آن شرکت به نام شما ایجاد خواهد شد و سهام جدید، بعد از ثبت افزایش سرمایه در سبد پرتفوی شما ظاهر شده و قابل معامله خواهد بود
2️⃣ شما مبلغ اسمی 100 تومان حق تقدم را واریز نکرده اید و لذا بعد از اتمام مهلت معاملات عادی 2 ماهه و یا تمدید شده حق تقدم، امور سهام شرکت، موظف است کل حق تقدم های استفاده نشده را از حساب سهامدارانش جمع آوری نموده و به مرحله پذیره نویسی حراجی ارسال نماید.
در این حالت، به زودی منتظر اعلان مهلت پذیره نویسی حراجی حق تقدم های استفاده نشده بمانید
💡شرکت براساس میانگین قیمت حراجی ، وجوه حاصل از فروش حق تقدم ها را در حساب مطالبات سهامداران کارسازی می نماید و بابتش به شما بدهکار می شود و با اعلان شماره حساب و نحوه واریز وجوه، می توانید وجوه حاصل از فروش حق تقدم هایتان را نقدا دریافت کنید
⭕️ در خرید حق تقدم در مهلت حراجی، شما اسمی 100 ت را همزمان با خرید حق تقدم به حساب شرکت، واریز می کنید
و لذا تعداد حق تقدم های خریداری شده از حراجی، قبل از تاریخ ثبت افزایش سرمایه، مجددا از سبد پرتفوی شما حذف خواهد شد و بعد از ثبت افزایش سرمایه، به صورت سهم و به همان تعداد حق تقدم خریداری شده از حراجی، در سبد سهامداران اعمال و قابل معامله خواهد شد
مثال:
⏺فرض کنید شما در روز مجمع شرکت ومعادن 1000 سهم داشتید و افزایش سرمایه 50 درصدی از اورده نقدی و مطالبات تصویب شده است
1000 * 50% = 500
🔶از اینرو تعداد 500 حق تقدم ومعادن (= 500 ومعادنح ) به رایگان در سبد پرتفوی شما ظاهر شده است
🎖همچنین فرض کنید در مهلت عادی نیز تعداد 200 عدد دیگر ومعادنح را خریده اید و اینک جمعا 700 ومعادنح دارید
⭕️حالا باید واریز اسمی 700 ومعادنح را تعیین تکلیف نمایید و جمعا مبلغ 700.000 ریال به حساب اسمی اعلامی شرکت واریز شود و یا از محل مطالباتتان از شرکت ومعادن استفاده کنید
⏳اینک اگر شما تا پایان مهلت 2 ماهه اعلامی، فقط 600.000 ریال واریزی را به شرکت اطلاع دهید، تعداد 600 حق تقدم (ومعادنح ) تبدیل به سهم خواهد شد و تعداد 100 حق تقدم استفاده نشده ومعادنح به حراجی واگذار خواهد شد
🔵نهایتا مبلغ حاصل از فروش 100 ومعادنح در حراجی، به حساب اعلامی شما واریز خواهد شد و تعداد 600 عدد ومعادنح، بعد از ثبت افزایش سرمایه، به صورت سهم جدید ومعادن در سبد پرتفوی شما اعمال و قابل معامله خواهد شد. منبع: کانال حق تقدم و افزایش سرمایه بورسی
https://eitaa.com/Educational_Channel
کندل های مهم برای ترید کردن
https://eitaa.com/Educational_Channel
#حال_خوب
برای کشف اقیانوسهای جدید باید شهامت ترک ساحل آرام خود را داشته باشید؛ این جهان، جهانِ تغییر است نه تقدیر...
📝 لئو تولستوی
✅ترفندهای نوسانگیری و تابلو خوانی
💡 نکات ارزشمند وفوت های کوزه گری معامله و ترید کردن
❇️1-تعداد معاملات :::به هیچ عنوان از این فاکتور برای نوسانگیری استفاده نمیکنیم زیرا فاکتوری کاملا فریبنده است وتریدر را به اشتباه میاندازد بدلیل اینکه ممکن است یک تریدر در طول معاملات 10بار سفارش دهد وجز تعداد معاملات قرار گیرد پس این فاکتور را ملاک نوسانگیری قرار نمیدهیم
❇️2-حجم معاملات :::تریدرها خیلی با این اصطلاح برخورد میکنند وبرای اطمینان از معاملات ابتدا حجم معاملات را بررسی میکنیم اگر حجم زیاد از طرف حقوقی بود یعنی اینکه حقوقی اجازه رشد به سهم را نخواهد داد به هر دلیلی که برای خود دارد پس در زمان فروش سنگین وحجم بالای حقوقی وارد پوزیشن نمیشویم وترید نمیکنیم
❇️3-کادر برترین تقاضا :::سهم هایی که دارای خبر رانتی هستند را از این لیست میتوانید استخراج کنید بطوریکه اگر سهمی بعد از حدود 8%رشد چنانچه باز صعودی بود وفرصت ورود کردن داد میتوانیم رویشان حساب کنیم وبه عنوان گزینه خرید استفاده کنیم
❇️4-کادر برترین عرضه :::سهم هایی که در حال اصلاح سنگین هستند انهارا در نظر بگیرید وچنانچه حجم خرید زیاد بود به عنوان گزینه خرید در نظر بگیرید
❇️5-کادر بیشترین حجم معاملات :::چشم از این کادر بر ندارید با نگاهی به این کادر میتوان حمایتها ومقاومتها وحتی بعضی از سهم های شارپ که گروه ها روی ان فعالیت میکنند نیز پی ببرید به این صورت که چنانچه سهمی که نامش را کم میشنوید اگر در این لیست بود مطمئن باشید که دارد برایش اتفاقات خوبی میافتد.
هدایت شده از کانال تحلیلی بورس
مشاهدهی کارت پستال دیجیتال 👇
https://digipostal.ir/cz8bn4i
تقدیم به دخترای خوب کانال و گروه تحلیلی بورس 🌹