🎗نسبت P/S یا قیمت به فروش چیست؟
🔰در مطالب آموزشی گذشته با نسبت P/E آشنا شدیم و میدانید که این نسبت، از حاصل تقسیم قیمت بر سود هر سهم بهدست میآید. یک نسبت مالی دیگر که در بازار سرمایه کاربرد زیادی دارد، نسبت P/S است.
📌گاهی به نسبت قیمت به فروش، PSR هم میگویند که مخفف Price to Sales Ratio است.
همانطور که از اسمش بر میآید، P/S از دو بخش تشکیل شده است.
1️⃣بخش اول، قیمت است. برای این منظور میتوانید از قیمت پایانی یا قیمت آخرین معامله استفاده کنید.
2️⃣بخش دوم، فروش شرکت به ازای هر سهم خواهد بود. برای این کار لازم است میزان فروش کل شرکت (به ریال) بر تعداد سهمهای شرکت تقسیم شود.
💎بازه مناسب برای P/S
نسبت قیمت به فروش، برای هر صنعت میتواند متفاوت باشد.
با این وجود خوب است که این عدد در بازه ۱ تا ۲ قرار بگیرد. اگر نسبت قیمت به فروش از یک کوچکتر باشد، بسیار عالی است.
◽️معنی P/S برابر یک چیست؟ این نسبت به ما میگوید که شرکت، دقیقا برابر با ارزش بازار خود فروش دارد. توجه کنید که این فروش، سود نیست. برای محاسبه سود باید بهای تمام شده را از میزان فروش کم کنیم.
#آموزشي
برخی از نکته هایی که جیسی لیورمور به معامله گران پیشنهاد میکند که حتما انجام دهند:
• خرید فروش در جهت روند.خرید در بازار های گاوی و short selling (امکان short selling در ایران فعلا محیا نیست) در بازار های خرسی.
• زمانی که آینده مناسبی برای سهم متصور نیستید معامله نکنید.
• خرید و فروش در نقاط مهم (حمایت و مقاومت) را یادبگیرید.
• صبر کنید تا بازار قیمت ورودتان را تایید کند.پاداش «صبر» در بورس پول های بزرگ است.
• از معاملاتی که نشان دهنده زیان هستند پرهیز کنید.
• سهمی را که در زیان هستید و امیدی به رشدش نیست بفروشید و نگران پولش نباشید می توانید آن را جبران کنید.
• همیشه سهم های پیشرو را در بازار های گاوی انتخاب کنید.
• اگر متوجه شدید که سهم خوبی را انتخاب نکرده اید و در ضرر هستید میانگین کم نکنید.
• سهم های زیادی را دنبال نکنید.
کانال بورسی
@Educational_Channel
#آموزشی
#یادداشت برداری معاملات روزانه
معاملات روزانه خود را یادداشت کنید
یکی از بهترین روشهایی که می تواند به طرز معجزه آسایی معاملات شما را بهبود بخشد و به شکل باورنکردی باعث پیشرفت شما در پوزیشن گیری شود یادداشت برداری از معاملات روزانه است. این کار باعث می شود در هر معامله افکار و اقدامات خود را همچنان دنبال کنید و استراتژی معاملاتی خود را بهبود ببخشید. این ارزیابی ساده در طول مدت فقط 26 روز، نتایج شگرفی برای شما دارد.
چند نمونه از سرفصل های مربوط به یک دفترچه معاملاتی :
1-تاریخ
2-زمان
3-قیمت در لحظه ی ورود
4-حجم (lot) معاملاتی که باز شده اند
5-سطح حد ضرر اولیه یا نهایی(استاپ)
6-دلیل وارد شدن به معامله
7-سطح حد سود اولیه یا نهایی(اگر وجود دارد)
8-قیمت در لحظه ی خروج
9-دلیل خارج شدن از معامله
10-نتیجه معاملات
#آموزشی
#خرید سهام در #صف فروش
خرید سهام در صف فروش یک استراتژی خوب برای خرید سهام است و بزرگانی مانند وارن بافت اعتقاد داشتند: زمانی که همه سهم خود را میفروشند من خریدار خواهم بود و زمانی هم که همه اقدام به خرید سهم میکنند من فروشنده سهم خواهم بود
اما برای خرید سهام در صف فروش باید عوامل دیگری را هم در نظر بگیرید و نباید بی دلیل در صف فروش سهمی را خریداری کنید و حتما باید منتظر نشانه هایی از رشد سهم باشید سپس اقدام به خرید کنید.
📈سهم هایی که ارزش ریالی موجود در صف فروش آنها بالاست مناسب برای خرید در صف فروش هستند.
📈سهم در محدوده حمایت تکنیکالی باشد
در صورتی که سهم در محدوده حمایت تکنیکالی قرار داشت مناسب برای خرید سهم در صف فروش است، پس با استفاده از ابزارهای تحلیل تکنیکال اقدام به شناسایی نقاط حمایتی کرده و سپس اقدام به خرید کنید.
📈خرید حقوقی و حمایت از سهم در ناحیه حمایتی
اگر تصمیم به خرید سهم در صف فروش دارید و سهم در کف تکنیکالی خود قرار داشته باشد و حقوقی در آن ناحیه شروع به خرید نماید، خرید حقوقی در این ناحیه نشان از رشد و حمایت از سهم خواهد بود.و البته بهتر است در این شرایط اقدام به خرید پله ای در سهم نمایید.
📈توجه به شرایط کلی بازار
برای خرید سهم در صف فروش وضعیت کلی بازار را در نظر بگیرید، زمانی که بازار به شدت هیجانی و قیمت ها هم در حال کاهش بودند تاکید زیادی برای خرید سهم در صف فروش نیست به دلیل اینکه هیجان بازار موجب کاهش قیمت سهم می باشد حتی اگر آن سهم ارزش کافی برای خرید داشته باشد.
🎯🚀 تقاطع طلایی و مرگ در ترید
❇️ میانگین متحرک
❇️ سواری در ترید
❇️ انواع کاربرد میانگین متحرک
@Educational_Channel
#آموزشي
نوسانگيري
برخی فیلترها مانند «حجم معاملات» و «کف قیمتی ماهانه» میتواند به شناسایی سهمهای مناسب برای نوسان گیری کمک کنند. در بیشتر موارد، این کار در سهمهای کوچک بازار انجام میشود و نوسان گیران، دشواری نوسان از سهمهای بزرگ و بنیاد محور را به جان نمیخرند.
سهامداران شرکتهای بنیادی با توجه به اهداف بلند مدتی که دارند این سهمها را خریداری میکنند و به راحتی آن را از دست نمیدهند. نوسانگیران در بیشتر موارد، سهمهای فرابورسی را برای نوسان گیری انتخاب میکنند. زیرا این سهمها برای رشد حداکثری در یک روز، نیاز به پر شدن حجم مبنا ندارند و زودتر از سهمهایی با حجممبنای بالا تحت تاثیر جو بازار قرار میگیرند.
شناوری سهم نیز نکته مهمی است که نوسان گیران آن را در نظر قرار میدهند. در واقع، هرچه شناوری سهم کمتر باشد، میزان عرضه توسط سهامداران آن کمتر است. بنابراین نوسان گیران سهمی را انتخاب میکنند که به هنگام ورود و خروج کمترین دردسر را برایشان داشته باشد.
نوسان گیران مبالغ کم را برای نوسان وارد بازار نمیکنند. به دست آوردن سود ۵ الی ۱۰ درصدی در صورتی برای نوسان گیر به صرفه است که هزینه کارمزد معاملات برای آنها چندان بالا نباشد.
بنابراین نوسان گیر، محدودیت سرمایه ندارد. او سرمایه سنگینی را وارد سهم میکند و پس از به دست آوردن نوسان مد نظر از آن سهم خارج میشود. البته با توجه به زمان کوتاه بازگشت سرمایه در استراتژی نوسان گیری، عدهای به صورت اعتباری خرید میکنند.
هدایت شده از کانال تحلیلی بورس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سربلند ی ابراهیم🌸🍃
آرامش اسماعیل🌸🍃
امیدواری هاجر🌸🍃
عطر عرفه🌸🍃
وبرکت عید قربان 🌸🍃
رابرای شما آرزو مندم🌸🙏🌸
زندگیتون به زیبا یی گلستان ابراهیم🌸🍃
وپاکی چشمه زمزم🌸🍃
تقدیم به شما خوبان 🌸🍃
عید سعید #قربان مبارک باد🌸🎊🌸
@channel_bourse
#آموزشي
استفاده از حجم معاملات
سهم مورد نظر سطح مقاومت را شکسته و به سمت بالا حرکت کرده است. اما اگر سهم مورد نظر سطوح مقاومت را همراه با حجم شکسته باشد، شاید بیشتر به سمت بالا حرکت کند.
بیایید فرض کنیم در روز مشخص حجم معاملات در بورس ۳۰۰٫۰۰۰ سهم بوده باشد، اما هر روز عادی میزان حجم معاملات ۱۰۰۰٫۰۰۰ سهم است. این نشان می دهد میزان حجم معاملات در آن روز مشخص زیر میانگین می باشد. به این معنی که سرمایه گذاران بزرگ در آن روز معامله نکرده اند و تصمیم به نزولی کردن بازار داشتند. آنها با فروش سهام، بازار را به سمت پایین سوق می دهند.
در واقع اهمیت حجم معاملات در اینجا مشخص می شود. معامله گران زمانی اقدام به خرید سهمی می کنند که قیمت، سطح بحرانی را بشکند و حجم معاملات بالا باشد. البته اگر سهم با حجم کمتری به سمت پایین حرکت کند باز اقدام به خرید آن می کنند.
نکته :
بنابراین هر گونه شکست در سطح بحرانی حمايت و مقاومت زمانی معتبر است که حجم معاملات در بورس هم زیاد باشد. حجم معاملاتی باید همسو با خط روند حرکت کند. اگر قیمت های چارت در حالت صعودی قرار داشته باشند، حجم هم باید همراه با روند افزایش یابد.
#آموزشي
دستورالعمل های اساسی برای استفاده از حجم :
در زمان بررسی حجم معاملات در بورس ، دستورالعمل هایی برای تعیین نقاط قدرت و ضعف حرکت های روند وجود
دارد. رهنمود های زیر در همه شرایط صحیح نیستند، اما در تصمیم گیری های معاملاتی به شما کمک می کنند.
حجم معاملات و معکوس شدن بازار:
حجم معاملات در بورس نقش مهمی در نشان دادن علایم معکوس شدن بازار ایفا می کند. زمانی که حجم معاملات کاهش پیدا می کند و قیمت ها هم نزولی هستند، آنگاه یک سیگنال صعودی صادر می شود. به طور مشابه وقتی حجم معاملات کاهش می یابد و قیمت ها رو به بالا هستند، این وضعیت نشان دهنده سیگنال نزولی است.
بریک اوت (شکست) در مقایسه با بریک اوت های نادرست :
شکست یا بریک اوت اولیه از محدوده رنج یا پترن های چارت همراه با افزایش حجم معاملات در بورس بیانگر یک حرکت قدرتمند می باشد. تغییرات کوچک یا کاهش حجم معاملات در بریک اوت نشان دهنده بریک اوت یا شکست نادرست است.
#آموزشي
نکتههایی اصولی در تعیین حد ضرر که باید همواره به یاد داشته باشید
هیچ قانون کلی برای تعیین حد ضرر وجود ندارد. اما برای تعیین این حد، نکتههای قابل توجهی وجود دارند که باید آنها را در نظر گرفت. مثلا میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
1 حد ضرر یا حد توقف زیان به معنی آن است که وقتی کاهش قیمت سهام به حد مشخص و تعیین شدهای رسید، باید آن را بفروشیم تا از ضرر بیشتر جلوگیری شود.
2 کم شدن سود هم نوعی ضرر است، بنابراین زمانی که قیمت سهام بالا رفت حد ضرر را نیز باید متناسب با قیمت افزایش داد.
3 یکی از رایجترین اشتباهها تغییر حد ضرر بدون دلیل فنی و منطقی است. بدین ترتیب که با نزدیک شدن قیمت به حد ضرر، معاملهگر اقدام به تغییر یا حذف آن میکند و منتظر کمتر شدن یا از بین رفتن زیان میماند. با وجود اینکه ممکن است در مواردی این حرکت موجب جبران یا کمتر شدن زیان شود، اما در بلندمدت نتیجهای جز از بین رفتن برنامه و استراتژی سرمایهگذاری نخواهد داشت.
4 حد ضرر نباید بیشتر از ۱۰ درصد مبلغ خرید باشد و این یعنی بیش از ۱۰ درصد مبلغ خریدتان را نباید از دست دهید.
5 حد را نباید با فاصله خیلی زیاد یا خیلی کم از قیمت خرید قرار دهید.
6 اگر روند بازار و شاخص صعودی باشد بعد از رسیدن به حد سود بدون اینکه سهم را بفروشیم، فقط حد را تعریف میکنیم. ولی اگر روند بازار نزولی و شاخص در حال اصلاح باشد، باید بعد از رسیدن به حد سود، یا به طور کامل از سهم خارج شویم یا اینکه بخشی از سهام را با سود فروخته و برای مابقی، حد ضرر شناور (trailing stop) را در نظر بگیریم.
7 در تعیین حد ضرر، دیدگاه زمانی یک سرمایهگذار بسیار اهمیت دارد. مثلا تعیین حد برای معاملههای کوتاه مدت با تعیین حد برای معاملههای بلند مدت متفاوت است.
8 در معاملات کوتاهمدت، حد ضرر را روی محدوده حمایت در موج نزولی قبلی قرار دهید. (به شرطی که بین ۸ تا ۱۰ درصد باشد.)
9 در خریدهای میانمدت و بلندمدت، حد ضرر را روی محدوده حمایتی معتبر تعیین کنید. (بین ۱۰ تا ۲۰ درصد پایینتر از قیمت خرید)
10 وقتی مقاومت یک سهم شکسته شد و قیمت سهم در بالای محدوده مقاومتی تثبیت گردید، حد را روی مقاومت شکسته شده که حالا به عنوان حمایت عمل میکند، قرار دهید.
هدایت شده از کانال تحلیلی بورس
🔴🔴🔴
#توجه
خیلی از اعضا در مورد آموزش سوال می پرسند. چند تا کار باید انجام بدید
1️⃣ عضو کانال آموزشی بشید 👇
https://eitaa.com/Educational_Channel
2️⃣ از سایت #فراچارت که یه سایت معتبر با کلی فیلم و صوت ... رایگان هست استفاده کنید 👇
https://farachart.com
3️⃣ عضو سایت باشگاه کارگزاری آگاه بشید و از کلاس های حضوری و نیمه حضوری رایگان و غیر رایگان و همچنین فیلم های مفید استفاده کنید.👇
https://bashgah.com/intro)
هدایت شده از کانال تحلیلی بورس
#آموزش
#سایت_فراچارت 👆👆👆
همه چی رایگانه
از قسمت فیلم ها شروع کنید
تابلوخوانی، تکنیکال.....
هدایت شده از کانال تحلیلی بورس
تا دوشنبه که بازار باز میشه فرصت خوبیه برا یادگیری و تکمیل آموزش های خودمون
✅اگه قراره تو بازار سود کنیم، #آموزش و تجربه
✅اگه قراره تجربه ما زیاد بشه، #آموزش
✅اگه قراره دیگه رو پای خودمون بایستیم و از کانال های به اصلاح VIP راحت بشیم، #آموزش
✅اگه قراره خودمون رو بیمه کنیم و اسیر بانک و طرح های مثل بانک نشیم، #آموزش
✅اگه ....
بدونیم تنها کسی که میتونه تو این دور و زمونه به درد ما بخوره و ما را نجات بده، فقط خودمونیم با همت و تلاش خودمون
👈پس #آموزش رو جدی بگیریم