🟠هرگاه حس برتری نسبت به بازار پیدا کنید، تحقیر خواهید شد...
بازار مالی همواره این اختیار را به معامله گران میدهد که آن ها ریسک، استراتژی و نحوه ی مدیریت معاملات را خودشان تعیین کنند.
همینطور اطلاعاتی در دسترس معامله گران قرار می دهد که آن ها میتوانند در جهت تصمیم گیری خود بکار ببرند.
🟡بنابراین، بازار برای معامله گران یک نوع آزادی درعین وابستگی ایجاد میکند.
درنتیجه، امکان آزادی و حق انتخاب درصورت عدم اجرای صحیح و اصولی به این معنی است که شما خودسرانه و خارج از چارچوب قوانین عمل می کنید، این اقدام به شما یک نوع حس آگاهی برتر نسبت به بازار می دهد، درحالی که باید بپذیرید علم شما توسط گذشته ی بازار بدست آمده است و هرگونه قضاوت شخصی علیه بازار شما را از مسیر موفقیت دور خواهد کرد.
#روانشناسی
#آموزشی
https://eitaa.com/Educational_Channel
#معامله_گر
#INTJ
یک معامله گر خوب باید اطلاعاتش شهودی جمع کنه و شهودی بودنش باید برونگرا باشه!
یک معامله گر خوب باید تصمیم گیریش روی اطلاعات جمع آوری شده بصورت منطقی بگیره و منطقی بودنش باید درونگرا باشه!
یک معامله گر خوب باید قضاوت گرا باشه! اطلاعات شهودی و برونگرا بگیره و بعد بصورت منطقی و درونگرا تصمیم گیری کنه.
یک معامله گر خوب باید منفی ها را خوب ببینه! ریسکها را خوب مدیریت کنه. تحلیل گر خوبی باشه و قبل از تصمیم گیری خوب همه جوانب را بررسی کنه و موقع اجرا سریعا و انقلابی اجرا کنه! دیسیپلین داشته باشه و در واقع برنامه ریز و استراتژیک باشه .
یک معامله گر خوب در واقع دارای تیپ شخصیتی INTJ هست.
سعی کنید به این ویژگیها نزدیک بشید و به نوعی راهی برای مدیریتشون پیدا کنید.
https://eitaa.com/Educational_Channel
نات کوین باعث شد که افراد بیشتری در ایران و جهان با کریپتو اشنا بشن و عملا پای بسیاری رو به این بازار باز کرد .
با توجه به هایپی که نات کوین داشت ، کوین های دیگه ای توی تلگرام ظاهر شدن و مردم دارن اینا رو هم میزنن
تا زمانی که این داستان هست و افراد میزنن و پول در میارن همه چیز اوکیه ولی مشکل اصلی وقتی شروع میشه که سر و کله طمع پیدا میشه. یعنی چی ؟
یعنی فردی که تا دیروز نمیدونسته ترید چیه صرافی چی بلاکچین چیه ، امروز به بهونه نقد کردن نات کوین و ... بقیه کوین هاش وارد فضای صرافی ها شده و دیده عه !! اینا که همشون دارن میرن بالا و سود خوبی داره پس شروع میکنن به وارد کردن پول از بیرون به داخل صرافی ها و اینجاست که تازه ماجرای اصلی شروع میشه . چند باری سود میکنن و بعد توی یه حرکت کل سرمایه شونو از دست میدن ، ولی همینجا داستان تموم نمیشه دوباره سر و کله طمع پیدا میشه و پول بیشتری وارد میکنن
این کار اونقدر ادامه پیدا میکنه تا افراد دیگه بگن نه ! باید برم یاد بگیرم یا از یکی بپرسم
اینجاست که از چاله در میان و میوفتن توی چاه و پکیج فروش ها و سیگنال فروش ها و رویا فروش ها مثل کفتار باقی مونده پولشونم ازشون میگیرن و میرن و مردم میمونن و یه جیب خالی و ارزو های نابود شده
پس اگه جزو افرادی هستید که هیچ دانشی در بازار های مالی ندارید لطفا لطفا نات کوینتونو که فروختید فقط فراااار کنید و از پولتون لذت ببرید ، اینجا به جز ورشکستگی چیزی برای افراد تازه کار نداره .
موفق و پر سود باشید ❤️
برگرفته از کانال بورسی
https://eitaa.com/joinchat/3356229667C1c7944d5f3
#تجربه
آیا فقط با #تکنیکال یا فقط با #تابلوخوانی یا فقط با #فیلترنویسی یا فقط با #فاندامنتال یا فقط با #رانت در بورس ایران باید سهم خرید انجام داد؟!
1️⃣ پاسخش یک خیر بزرگه خصوصا برای سرمایه های بزرگ در بورس ایران چونکه سرمایه های بزرگ شوخی نیست که فقط با #تابلوی سهم یا #فیلترنویسی خرید و فروش انجام داد بلکه فیلترنویسی و تابلوخوانی بیشتر برای نوسان گرفتن محدود از سهامه اونم سرمایه های کوچک یا درصد کوچکی از سرمایه های بزرگ.
2️⃣ از قدیمی های بازار بپرسین همواره میگن سنگین ترین ضررها را از #رانت خورده اند چرا؟! چونکه تکنیکال و فاندامنتال سهم را بررسی نداشته اند و فقط با رانت وارد سهم شده اند و نتیجه اش هم اکثر اوقات مشخصه.
3️⃣ با فقط تکنیکال ولو موج شماری پیچیده الیوت هارمونیک یا نیویو یا روش های مختلف پرایس اکشن همچون RTM ,ICT ,TREX,Ichimoku
میشه خرید انجام داد؟!
همچنان پاسخش خیر بزرگه چونکه حتی با تسلط بر پیچیده ترین روش های تحلیل تکنیکال ممکن است در نقطه خوبی وارد سهام شوید ولی رشد خاصی آن سهام انجام ندهد که دلیلش چیست؟!
دلیل فاند برای رشد آن سهم وجود ندارد ((مگر در بازار #فارکس که بر اساس عرضه و تقاضای واقعی معاملات انجام می شود))
بنابراین نتیجه چی میشه و چطور باید سهام خرید انجام داد؟!
۳۰٪ تکنیکال
۲۰٪ فاندامنتال
۲۰٪ رانت
۸٪ تابلوخوانی
۲٪ فیلترنویسی
۱۰٪ شناخت بازار و سهام
۱۰٪ مدیریت سرمایه
برگرفته از کانال بورسی
پژوهشگران بریتانیایی: پسانداز پول میتواند کیفیت خواب شما را بهبود دهد
🔹دانشمندان «دانشگاه بریستول» در تحقیق جدیدی گفتهاند که پسانداز منظم پول میتواند به بهبود خواب کمک کند. در این تحقیق نشان داده شده که کنار گذاشتن مبلغی بهصورت ماهانه، هرقدر هم که مبلغ کم باشد، باعث میشود تا افراد آرامش بیشتری داشته باشند و نسبت به آینده خوشبینتر شوند.
🔹محققان میگویند سطح رضایت از زندگی در افرادی با درآمد پایین که بهطور معمول پول خود را پسانداز میکنند، در مقایسه با افراد ثروتمندی که پسانداز نمیکنند، یکسان است. به گفته محققان، دلیل این امر احساس اضطراب کمتر نسبت به پول و همچنین توانایی بهتر برای کنارآمدن با رویدادهای غیرمنتظره است.
✳️🧪نگاه به بورس از عینک بزرگان
🔵وقتی در اوایل دهه 80 وارد بورس تهران شدم به سرعت به این نتیجه رسیدم که با تجزیه و تحلیل صورتهای مالی و ارزشگذاری سهام می توان به یک سرمایه گذار موفق تبدیل شد. تا اواخر سال 87 این دیدگاه را حفظ کردم اما بحران بزرگ اقتصاد جهان، مرا به این نتیجه رساند که رفتار بازار در نهایت تابع روندی است که از آن به عنوان تصویر ماکرو یا اقتصاد کلان نام می برند.
🔵پس از آن، در کنار تحلیل فاندامنتال صنایع و شرکتها، تلاش خود را صرف درک روندهای ماکرو کردم تا اینکه در اوایل سال 99 چه از نظر ماکرو و چه فاندامنتال، به این نتیجه رسیدم که فروش سهام تصمیم منطقی است و باید منتظر پایان روند صعودی بود. خاطرم هست در اردیبهشت 99، با خود فکر می کردم که شاخص یک میلیونی همچون سوزنی بر حباب قیمتها عمل خواهد کرد. چند ماه بعد مشخص شد که شاخص یک میلیونی تنها مقدمه ای برای شاخص دو میلیونی بود!
🔵از آن پس، توجهم به حوزه دیگری جلب شد که عبارت از رفتارشناسی سرمایه گذاران موفق در بازار سهام است. از بین آنچه در این خصوص مطالعه کردم، دیدگاه هوارد مارکس ( (Howard S. Marks میلیاردر مشهور آمریکایی برایم جالب بوده است.
🔵در این مطلب قصد دارم چند مورد از اشارات او را با شما در میان بگذارم:
1️⃣سرمایه گذار موفق کسی نیست که سهام خوب می خرد بلکه کسی است که سهام را «خوب» می خرد. پس «قیمت» مهمترین عامل در سرمایه گذاری است. برای هر دارایی یک «قیمت ارزان» یک «قیمت منصفانه» و یک «قیمت گران» وجود دارد. ممکن است سهام بهترین شرکتها را گران بخرید و زیان کنید و یا سهام بدترین شرکتها را ارزان بخرید و سود کنید. بنابراین، مهم نیست چه می خرید، مهم این است که چه زمانی و به چه قیمتی می خرید.
2️⃣در سرمایه گذاری هیچ امر قطعی وجود ندارد. حکایتی هست که می گوید مردی در یک مسابقه اسب دوانی که فقط یک اسب داشت همه دارایی خود را شرط بست اما پای اسب در میانه راه شکست و ثروت او نابود شد! بزرگترین باختها در سرمایه گذاری زمانی است که از یک گزینه خیلی مطمئن هستید و به همین دلیل پول بزرگی را به آن اختصاص می دهید.
3️⃣کنترل ریسک در سبد مثل خرید بیمه برای ماشین است. آیا وقتی بیمه میخرید و یکسال از آن استفاده نمی کنید افسوس میخورید که چرا تصادف نکردید؟ این گونه نیست. اتفاقا بیمه را می خرید به این امید که از آن استفاده نکنید. در واقع در زمان تصادف ارزش بیمه مشخص می شود نه در مواقع عادی. سبد خود را بدون بیمه نگذارید!
4️⃣ریسک فقط مربوط به احتمال زیان نیست بلکه باید به «احتمال از دست دادن فرصت» هم توجه کرد. یعنی دو نوع ریسک در سرمایه گذاری داریم: اولی خطر از دست دادن سرمایه است اما دومی ریسکی است که از عدم تحمل ریسک کافی در سبد خود متحمل می شوید و اصطلاحا هزینه فرصت شما را بالا می برد. هر دو ریسک را در سبد خود متوازن کنید.
5️⃣درک ریسک سرمایه گذرای معمولا بر خلاف شهود ما است. انسانها وقتی ریسکی ترین رفتار را از خود بروز می دهند که فکر می کنند ریسکی وجود ندارد. بنابراین بازارهای به طور ممتد صعودی در نهایت به شرایط فوق العاده پرمخاطره ای منجر می شوند چون رفتاری را تقویت می کند که تصور می کند ریسکی وجود ندارد.
6️⃣همه اطلاعات سرمایه گذاری شما مربوط به گذشته است اما همه تصمیمات شما مربوط به آینده است. در مورد آینده سرمایه گذاری باید به صورت یک تابع توزیع احتمالات فکر کنید. اینکه احتمال آمدن مجموع دو تاس بیش از 6 بیشتر از آمدن مجموع بیش از 8 است به این معنی نیست که اولی اتفاق می افتد! چینش سبد داراییهای شما باید به گونه ای باشد که برای شرایط مختلفی که ممکن است پیش بیاید آماده باشید. در واقع سبد شما باید بتواند از زیان سنگین در شرایط وقوع سناریوهای بسیار بد اما کم احتمال در امان باشد و در سناریوهای بسیار خوب اما کم احتمال (مثل سال 99 بورس تهران) بدون دستاورد نماند.
“شهریاری”
#تجربه
اکثر اهالی بازار در نزول بازار منتظر قیمتهایی هستند که هرگز سهام به آن قیمتها نمیرسند و در صعود بازار منتظر تارگتهای رویایی هستند که هرگز سهام به خود نمیبینند و این وسط فقط یکسری تریدر موفق داریم که مرز بین این دو را رعایت میکنند و نه در منفیها خیال میکنند که پایان دنیا شده و بازار به این زودی برنمیگردد و نه در مثبتها توهم صعود همیشگی آنها را فرا میگیرد.
https://eitaa.com/Educational_Channel
✳️ریسک #سیستماتیک
ریسکی که مربوط به کل بازار یا بخشی از آن میشود، ریسک سیستماتیک گفته میشود. این نوع ریسک که به «ریسک غیرقابلحذف»، «نوسان پذیری» یا «ریسک بازار» نیز شناخته میشود بر کل بازار و نه فقط سهام یک شرکت یا صنعت خاص تأثیر میگذارد. این نوع ریسک هم غیرقابلپیشبینی بوده و هم اجتناب کامل از آن غیرممکن است.
https://eitaa.com/Educational_Channel
هدایت شده از کانال آنالیز سهم ها
#شناخت_بازارها
یک فرمول برای فعالین بازار درج میکنم نتیجه این چند سال فعالیت خودم در بازارهای مالی داخلی و خارجی هست
وقتی اطلاع دارید سهمی یا کالایی خوبه از خبر های منفی موقت اون برای خرید ٫ نهایت استفاده رو ببرید
خبر مثبت در سقف = بعد از خبر شروع ریزش
خبر مثبت در کف = صعود کوتاه مدت و فرصت خروج
خبر منفی در سقف = ریزش کوتاه مدت و صعود
خبر منفی در کف = کف و یا ریزش کوتاه مدت و صعود
حجم بالای ترس در بازار = احتمال برگشت بالا
حجم بالای طمع در بازار = احتمال ریزش بالا
این رو یک گوشه یادداشت کنید
این تجربیات بابتش هزینه میگیرند این مشاوران مالی شما استفاده کنید
https://eitaa.com/Share_analysis
🔹واقعیت بازار این است که باید ۷۰ الی ۸۰ درصد مردم هرگز به سود مستمر نرسند...
🔹این واقعیت قابل تغییر نیست. باید جویندهٔ سیگنال به سود نرسد. باید فردی که هر ماه یک سبک عوض میکند به سود نرسد. باید فردی که حوصلهی مطالعهی چند صفحه جزوه ندارد به سود نرسد. انگار بازار را جدی نگرفتهاند. افرادی هنوز در چند محاسبهی ساده ماندهاند اما انتظار دارند بازار برایشان منبع درآمد شود!
🔹ترید رابطهی بسیار مستقیمی با ابعاد غیر مالی زندگی دارد.
نباید انتظار داشت فردی که در روابط خانوادگی، اجتماعی و .... موفق نیست در بازار عملکرد مناسبی داشته باشه.
🔹شخصی حوصلهی رعایت قوانین رانندگی را ندارد و نمیتواند چند ثانیه پشت چراغ قرمز توقف کند. امیدی به این شخص نیست که برای ورود به معامله در نقطهی درست صبر کند.
یا شخصی که همه چیز را به بازی میگیرد و یا شخصی که در شکستها به دنبال پیدا کردن مقصر است.
🔹امیدی به هیچکدام از این افراد نیست که ترید را به خوبی فرا بگیرند و به موفقیت برسند. همه چیز به یک ذهن متمرکز و منظم بستگی دارد. صد البته بازار جای غرور و ادعا نیست و از همهی رویدادها باید درس گرفت ...
#معامله
https://eitaa.com/Educational_Channel
#آموزشی
بحران مالی ۲۰۰۷-۲۰۰۸
این بحران نمونه ای از رفتار نامناسب بانکها در ایالت متحده می باشد.
افراد از بانکها وام مسکن می گرفتند و خانه می خریدند. از آنجاییکه قیمت خانه رو به افزایش بود، دریافت چنین وامهایی برای خرید خانه سودآور بود.
بانکها نیز معیار ریسک سنجی خود را نادیده گرفتند و وامهای زیادی بدون احراز شرایط جهت رسیدن به سود، پرداخت کردند.
در نتیجه حجم وسیعی ازین قبیل وامها داده شد و چون تصور می شد که بازار مسکن رو به رشد است، خود خانه های خریداری شده بعنوان وثیقه وام در نظر گرفته می شد (عجب آشفته بازاری بوده 😕).
خب قیمتها که تا ابد نمی تونه بالا بره، پس ناگاه بازار مسکن دچار شکست شدو قیمتها رو به افول نهاد، پس محاسبات قبلی در مورد سودآوری دریافت وام مختل شد و اکثر دریافت کنندگان وام اعلام کردند که نمی توانیم وام را بازپرداخت کنیم و از بانکها خواستند تا خانه های خریداری شده را به جای بازپرداخت وام تملک کنند.🤯
قیمت خانه هم شدیداً افت کرد و طبعا برای بانک فایده ای نداشت. پس به شدت متضرر و ورشکست شدند، تا حدی که دامنه این بحران اقتصاد ایالت متحده را به رکود کشاند. وقتی سپرده گذاران خبر ورشکستگی بانکها را می شنوند هجوم جهت برداشت سپرده می کنند و در واقع کار بانکها تمام می شود.
(بحرانی شبیه به این اما در دامنه بسیار محدود برای دو سال گذشته در سیلیکون ولی ایالت متحده اتفاق افتاد که مربوط به آثار کرونا بود.)
دولت هم برای جلوگیری از تشدید بحران، ناگزیر شد از درآمدهای حاصل از مالیات، به بانکها کمک کند و در واقع از جیب جامعه خطا و آزمندی مسئولین بانک را پرداخت کرد.
خیلی از تحلیل گران نظرشان بعد از وقوع این بود که بانک مرکزی ایالت متحده باید پیشاپیش نسبت به رفتار پرخطر بانکها هشدار می داد و مانع از بحران می شد.
#بحران
https://eitaa.com/Educational_Channel
کتاب.pdf
8.56M
#کتاب
معامله گری بر اساس کندل استیک
https://eitaa.com/Educational_Channel
✍️ ۱۰۰ درصد افرادی که ترید کردن را شروع میکنند رویای سریع پولدار شدن را دارند.
۴۰ درصد تا یک ماه اول دوام میآورند.
۸۰ درصد، تا ۲ سال از بازار حذف میشوند.
و ۷ درصد تا ۵ سال در بازار دوام میآورند.
و تنها ۱ درصد افراد به سودآوری مستمر میرسند.
هدایت شده از کانال تحلیلی بورس
«کانال تحلیلی بورس» علاوه بر ایتا که چند سالیه فعالیت داره و تا آخر هم قرار بر ادامه دادن داره، تو #تلگرام هم قراره به زودی با محتوای بیشتر و البته تخصصی تر فعالیت جدید رو با همکاری شما شکل بده.
در صورت تمایل از طریق لینک زیر میتونین عضو بشین و دوستاتون رو هم عضو کانال تلگرامی کنین👇👇👇
https://t.me/Stock_analysis_channel
https://t.me/Stock_analysis_channel
https://t.me/Stock_analysis_channel
May 11
کانال آموزشی بورس
✅قرارداد آتی چیست؟ 🔸در این ویدیو به توضیح قرارداد آتی و ویژگیهای مربوط به آن پرداختیم. 🔸قرارداد آ
ابتدای آموزش 👆👆
اختیار معامله
آپشن