37.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سال 1401 هم به پایان خودش رسید. در این سال اتفاقات تلخ و شیرینی را در کنار هم تجریه کردیم. پیشرفت چشمگیر شبکه ملی اطلاعات، بلندپروازیهای امیدآفرین صنعت فضایی، رشد شتابان پنجره ملی خدمات دولت هوشمند، آغاز پروژه افزایش هفتاد درصدی ظرفیت شبکه مادر مخابراتی کشور، افزایش دو برابری ترانزیت دیتا از خاک کشور، دسترسی بیش از سه هزار روستای جدید به اینترنت، پیشرفت قابل تحسین پیام رسان های داخلی و آغاز روند اجرایی پروژه ملی فیبرمنازل و کسب و کارها از جمله اقدامات موفق ما در وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات بود که در این پیام تصویری و نوروزی کوتاه در مورد اهم شان گفتهام.
اما در کنار اینها، در همین سال اتفاقات دیگری هم افتاد که شاید برخی از مردم عزیزمان را از این وزارتخانه دلگیر کرده باشد. محدودیت هایی بر روی برخی خدمات و پلتفرم های پرمخاطب خارجی اعمال شد. علیرغم اینکه این اتفاق با تصمیم مراجع امنیتی بود، اما همانند دو دوره گذشته که چندین پلتفرم مثل تلگرام، وایبر، وی چت، سیگنال، ویز، کلاب هاوس و .... فیلتر شدند، این دوره نیز نوک پیکان انتقادها به سمت وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات نشانه رفت. هرچند در همه ادوار و بارها تاکید شده این وزارتخانه در مورد محدودیت یا رفع آنها در هیچ دوره ای تصمیم گیر نبوده است اما ماموریت ذاتی آن ایجاد زیرساخت مناسب برای تسهیل ارتباطات جامعه است. لذا ما تلاش کردیم با تقویت خدمات و پلتفرم های بومی، امورات مردم مختل نشود که به نظرم در این خصوص توفیقات بسیار خوبی کسب کردیم اما هنوز با وضعیت مطلوب فاصله داریم.
ادامه 👇
وضع مطلوب ما همانطور که قبلاً گفتهام این است که مردم عزیز ما در فضای رقابتی هم محصولات بومی را بر مشابه خارجی شان ترجیح دهند و با اختیار به کارآفرینان هموطن خویش اعتماد کنند. مطلوبی که بنظرم کاملا دستیافتنی است چون به توان جوانانمان و دانش فنی آنها ایمان دارم. البته در کنار تلاش برای تحقق این آرمان، پیشنهاداتی را هم برای بازنگری در لیست سرویس ها، سایت ها و اپلیکیشن هایی که در دو دهه گذشته محدود شده اند و ممکن است دلایل محدودیت برخی از آنها الان دیگر موضوعیتی نداشته و یا کمرنگ شده باشد را به مراجع مربوطه دادهایم.
ضمن تبریک سال نو به همه هموطنان عزیزم در سراسر این کره خاکی، انشالله در سال 1402 با کمک سایر بخش های دولت و البته همراهی بخش خصوصی و زیستبوم فناوری اطلاعات و ارتباطات گام های مهمی در راستای جهش کشور در توسعه زیرساخت های فناوری اطلاعات و توسعه اقتصاد دیجیتال خواهیم برداشت.
سالی سرشار از سلامتی ، شادکامی و موفقیت را برای همه ملت ایران آرزومندم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فرا رسیدن ماه بهار قرآن که امسال با فصل بهار طبیعت هم مقارن شده است را خدمت همه هموطنان عزیز تبریک عرض میکنم امیدوارم همه ما از برکات این ماه عزیز بهره مند شویم. #ماه_رمضان_مبارک
9.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بعدازظهر امروز و در میانه اولین هفته کاری سال جدید، به رسم سال گذشته در حسینیه پیامبر اعظم (ص) با همراهی مدیران ارشد وزارتخانه، با مدیران و کارکنان وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، شرکت ها و سازمان های تابعه، مدیران عامل و معاونان اپراتورهای ارتباطی و بخش خصوصی دیدار کردم و ضمن تشکر از زحمات سال گذشته، فرا رسیدن سال جدید را هم به ایشان تبریک گفتم.
انشالله در سال ۱۴۰۲ گام های بزرگی در راستای توسعه اقتصاد دیجیتال و توسعه دسترسی به شبکه برداشته خواهد شد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۱۲ فروردين روز جمهوری اسلامی ایران گرامی باد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۱۳ فروردین روز طبیعت گرامی باد
امسال در ایام نوروز شاهد رشد میزان استفاده هموطنان از پیام رسان های داخلی بودیم، طبق آمار دریافتی از داشبوردهای مدیریتی، در این ایام روزانه بصورت متوسط حدود ۴.۸ میلیون تماس صوتی و تصویری مجموعا در بستر پیام رسان های داخلی انجام شده است.
بر اساس بازخورد دریافتی از کاربران، میزان رضایتمندی آنها از کیفیت سرویس تماس صوتی و تصویری در بستر چهار پیام رسان داخلی بله، سروش پلاس، آیگپ و روبیکا بصورت متوسط ۷۵ درصد بوده است.
7.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
إِنَّا أَنْزَلْناهُ فِي لَيْلَةِ الْقَدْرِ
پروردگارا! به زیبایی آنچه نزد توست، از زشتی آنچه که نزد ماست در گذر...
التماس دعا...
#شب_قدر
#به_وقت_دعا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شهادت حضرت مولی الموحدین، امیر مومنان حضرت علی(ع) را به هموطنان عزیز، شیعیان و دوستداران حضرتش در سراسر جهان تسلیت عرض میکنم.
همانطور که میدانید یکی از برنامه های اصلی دولت سیزدهم، پایان پروژه اتصال روستاهای بالای بیست خانوار کشور به شبکه اینترنت است. اصلی ترین سیاست ادامه این پروژه در دولت سیزدهم رعایت هرچه بیشتر اصل عدالت در توسعه ارتباطی بوده است، به این معنی که استان هایی که در این پروژه درصد پیشرفت پایین تری داشته اند، در اولویت قرار گرفته و در آنجا کار با سرعت بیشتری ادامه پیدا کند.
در همین راستا با همت شبانه روزی همکارانم و همراهی اپراتورهای مجری در این طرح، از ابتدای استقرار دولت سیزدهم تا نیمه فروردین سال جاری تعداد 3425 روستاهی بالای بیست خانوار به شبکه اینترنت متصل شده اند که با احتساب این تعداد روستای جدید، آمار اتصال روستاهای بالای بیست خانوار متصل به شبکه ملی اطلاعات از 80 درصد در ابتدای دولت به 91 درصد تاکنون رسیده است.
پ ن: عمده روستاهایی که پوشش اینترنت در آنها برقرار شده است جزو روستاهایی هستند که از نظر وجود زیرساخت هایی مانند جاده، برق و زیرساخت شبکه که الزامات ایجاد پوشش اینترنت است، در مضیقه بوده اند که این موضوع هم سختی و هم هزینه اجرای پروژه را به طرز قابل توجهی افزایش داده است.
این مسیر همچنان ادامه دارد...