#شیرینی_گل_مینا 🥯 😋
کره 200گرم
رنده پوست لیمو 1 ق چ
پودر قند 100گرم
پودرکاسترد 4 ق س
نشاسته ذرت 1 ق غ
وانیل مقداری
ارد 250تا 300گرم
بکینگ پودر یک دوم ق چ
زرده تخم مرغ 1
کره وپودر قند وپوست لیمو.رو زده تاحجمش دوبرابر بشه زرده رو اضافه کرده و بعد نشاسته ذرت ارد کاسترد و بکینگ پودر رو الک کرده اضافه میکنیم و هم میزنیم با لیسک.اگه خمیر چسبناک بود ارد اضافه نکنین چند دقیقه بزارین یخچال سفت میشه بعد خمیر رو من دوقسمت کردم وبه یه قسمت پودرکاکایو زدم بعدم با کاتر گل مینا قالب زدم در فر درجه صدوهفتاد به مدت یکربع
🔴 آبی بر آتش دوقطبی
سخنان حکیمانه امروز مقام معظم رهبری(حفظه الله) آب سردی بود بر آتش دوقطبی مصنوعی و تفرقه انگیز میدان_دیپلماسی.
میدان و دیپلماسی هردو ابزارهای مکملی هستند برای اِعمال سیاست های خارجی نظام جمهوری اسلامی
#رهبر_انقلاب
✍ قاسم_اکبری
@Emam_kh
❌خطای بزرگ و هم صدایی با دشمن
📣جناب آقای دکتر ظریف:
رهبر انقلاب فرمودند که اظهارات تضعیف کنندگان سپاه قدس و کسانی که حرف های قدرت های استکباری را بر زبان جاری می کنند، خطای بزرگی است و هم صدایی با دشمنان و مستکبرین است...!
💯و لذا شما به جای اینکه در توئیتر خود، از موضع انسان های بخشنده حرف بزنید و بگویید همه منتقدان را در #شب_قدر بخشیدم؛ بهتر است برای این خطای بزرگ استغفار کنید و البته در کف میدان دیپلماسی از این روش غرب گرایانه دست بردارید تا استغفار شما جنبه عملیاتی به خود بگیرد.
✍داود پورآقایی
@Emam_kh
⭕️ فتنه اکبر در راه است
مهدی طائب: مسئولان مراقب فتنه دشمن برای انتخابات ۱۴۰۰ باشند؛ دشمن طراحیهای عجیبی را برای کشور ترسیم کرده است.
🔹صحبتهای منتشر شده ظریف از عمق دلی بود که بیرون ریخت، او گفت حاج قاسم مانع این بود که تحریم را برداریم؛ با حرفهایش همه فتنه بیان شد.
🔹قبول داریم که گرانیها باید رفع شود اما بدانید این گرانیها، فقر و بیکاری، طبیعی نیست.
@Emam_kh
انتظارت مردان از شما خانوما 🙂👇🏻
1⃣وقتی به چیزی احتیاج دارین به طور کاملا واضح بیان کنین، به خدا ما توی مغز شما نیستم
2⃣مردها جلبک نیستن که احساسات نداشته باشند اونا گاهی ممکنه احساساتی بشن یا حتی گریه کنن
3⃣ماها کلی بین هستیم پس اگر لطف میکنید و خونه رو تمیز می کنید بعدش اطلاع رسانی کنین و ما قول میدیم قدردانی کنیم وگرنه عمرا خودمون متوجه نمیشیم.
4⃣مارو با رفیقامون مقایسه نکنین شما فقط ظاهر اونا رو میشناسین و از باطن شون مطلع نیستن وگرنه نمیزارین حتی باهاش رفت و آمد کنیم.
•
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خـ♡ـدایا
روزه ام را در این ماه مانند
روزه روزه داران حقیقی
و اقامه نمازم را مانند
نمازگزاران واقعی قرار ده
و مرا از خواب غافلان هوشیار ساز
و ببخش گناهم را در این شب
اى معبود جهانیان
و از من درگذر
اى درگذرنده از گنهکاران
دوست من
این لحظهها رو قدر بدان
بهترین لحظات مناجات با معبود
بهترین بهانه برای برگشتن
به آغوش خدا
التماس دعا داریم
به وقت دلدادگیتون با خدا
طاعات و عباداتتون قبول درگاه حق
@Emam_kh
💥 یکی از نيازمنديهاي انقلاب اسلامی، توليد ادبیات جدیدی در ديپلماسی است.
💠 استاد سیّد محمّدمهدی میرباقری:
🔸 اگر کسي جمهوري اسلامي را يک ابرقدرت حقيقي و تمامعيار نداند، صلاحيت دخالت در مديريت كشور را ندارد. اگر کسي اين حقيقت را نپذيرد که انقلاب اسلامي يک ابرقدرتِ بر حق بوده كه بهدنبال بسط معنويت در جهان است، و يا از اين قدرت استفاده نكرده و در پي فتح قلههاي کليدي جهان نباشد و استراتژي ادامۀ درگيري تا غلبۀ مطلق حق را دنبال نکند، بيترديد اين مرحلۀ تاريخي را درک نکرده است.
البته مبارزه تاكتيكها و شيوههاي مختلفي دارد. به تعبير مقام معظم رهبري ممکن است در مرحلهاي نرمش قهرمانانه لازم باشد که يکي از ابزارهاي پيشبرد مبارزه است. در نگاه فلسفي تاريخي ما صلح با کفر بيمعناست و مبارزه، ضروري است. اما مبارزه، شكلها و ابزارها و ميدانهاي گوناگوني دارد كه در شرايط مختلف زماني و مكاني موضوعيت مييابد.
🔸 از جمله نيازمنديهاي انقلاب، تئوريزه کردن اصل انقلاب مبتني بر فلسفۀ تاريخ و سپس توليد علم و ادبيات مبارزه و ديپلماسي جديد براي دستگاههاي ديپلماتيک كشور است. بنده يك نمونه از برخورد ديپلماتيك انقلابي را عرض ميکنم.
امام(ره) وقتي نماينده گورباچف براي ديدن ايشان به جماران آمد مدتی او را معطل گذاشتند. بعد هم با لباس غيررسمي تشريف آوردند که معني آن قطعاً ابراز محبت نبود بلكه براي تحقير بود. امام(ره) گاهي در جلسات خصوصي خود با دولت با لباس ساده و غيررسمي میآمدند اما آنجا بهعنوان يک ملاقات رسمي عمداً لباس رسمي نپوشيدند. نماينده گورباچف شروع کرد به خواندن بيانيه و نامۀ گورباچف. اما امام قبل از پايان نامه فرمودند: من ميخواستم دريچهاي از عالم بالا را بر روي ايشان باز کنم كه ايشان متوجه نشدند؛ بگوييد يک بار ديگر اين نامه را بخوانند. سپس برخاستند. نماينده گورباچف دستپاچه شد؛ ايستاد تا با امام مصاحفه كند و نامه جوابيه را تحويل دهد، اما امام دستشان را پشت کمرشان گرفتند و شروع کردند به قدم زدن در اتاق ملاقات و از اتاق خارج شدند.
اين هم يک نوع برخورد و يک رفتار ديپلماتيک است، ولي از موضع اقتدار و عزت. اين نوع رفتار نياز به يک ادبيات متفاوت دارد؛ ادبياتي كه نحوۀ مواجهه با روحيهها، ايجاد اميد در جبهۀ خودي، ايجاد يأس در دل دشمن را شامل شود. ديپلماسي انقلاب اسلامي هرگز نبايد اجازه دهد که دشمن بتواند از زور استفاده کند و ضعفهاي خود را بپوشاند. (۱۳۹۷)
@Emam_kh