هدایت شده از بانوی تمدن ساز
صلوات بر امام حسن عسکری علیه السلام
آیتالله مشکینی:
مبادا روز شهادت یا ولادت امامی بگذرد و شما آن امام را زیارت نکنید.
میلاد با سعادت امام حسن عسکری علیه السلام مبارک باد.
___🌷🌷🌷______
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃 @banooyetamadonsazz 🍃
هدایت شده از محمدتقی اکبرنژاد
#هفته_تحول #تحول_و_مرجعیت
شهید مطهری(ره):
🌐 مانند عوام فکر نمی کنم که هرکس در طبقه مراجع قرار گرفت، مورد عنایت خاص امام زمان(عج) است.
🆔@tahavol_howze
دولت جوان انقلابی🇮🇷
🔰با توجه به سفارش امام خامنه ای به نیت سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان(عج)،رفع گرفتاری مسلمین و ریش
✨استاد فاطمي نيا:
" ولله جنود السماوات والارض"
"واختصاص به خدا دارد لشكريان آسمان و زمين"
هيچ محدوديتي در قدرت خداوند نيست!
كسي كه واقعا به خدا وائمه طاهرين پناه ببرد ، به او پناه ميدهند!
ما يك عمر ميگوييم "أعوذبالله من الشيطان الرجيم" ؛
آيا واقعا به خدا پناه ميبريم يا فقط لقلقهی زبان است؟!
ما درست و جدي التماس خدا را نكرده و به او عاجزانه پناه نبرده ايم!
بايد به او عاجزانه پناه ببريم
@fateminia
هدایت شده از آرما مدیا
⭕️گوگل از ما چه میداند و با آن چه میکند؟
🔺در دنیایی که حتی آبِ خوردن پولی است، اینترنت نعمت بزرگیست! یک دنیای رایگان که معدود خدمات پولی آن هم در مقایسه با مخارج دنیای واقعی هیچ است؛ گوگل هیچ پولی بابت خدمات گرانقدری که میدهد نمیگیرد. فیسبوک و توییتر به رایگان بستری برای ارتباط و تبادل نظر میلیاردها انسان در سراسر جهان را فراهم کرده اند. تلگرام، واتساپ، بله، ایتا و …؛ همگی رایگاناند!
🔺 اما چرا؟!
۱) جاسوسی محترمانه:
آیا تا به حال این احساس را داشتهاید که زیر نظر هستید؟ حسی مثل اینکه کسی دنبالتان میکند. همان وقتهایی که مشغول کار روزمرهی خودتان هستید اما ناگهان میایستید و نگاهی دزدکی به پشت سرتان میاندازید! یا قدمهایتان را تند کرده و با عجله به خانه میروید…! آیا واقعاً کسی شما را دنبال میکرد؟ احتمالا نه! در دنیای واقعی کمتر چنین تجربیاتی رخ میدهند و شاید خیلی از ما تحت تاثیر سریال های دزد و پلیسی چنین تصوراتی میکنیم، اما این موضوع در فضای مجازی فرق میکند!
💢تقریبا همه ما با مشکلات حریم خصوصی در اینترنت آشنا هستیم و هر از چندی اخبار هک، حمله سایبری یا جاسوسی حکومتها از مردم را شنیدهایم. اما خوب است بدانید که علاوه بر حکومتها، صمیمیترین دوست شما در اینترنت نیز لحظه به لحظه شما را رصد میکند و درست در همان حالی که مشغول انجام کارهای روزمرهی خود در اینترنت هستید، او شما را زیر نظر دارد و در گوشه دنجی مشغول ثبت اطلاعات شخصی شماست.
❓این دوست عزیز کیست؟!
گوگلِ دوستداشتنی با شبکه گسترده و البته جذّاب، محصولات خود (از سرچ و جیمیل و عکس و مپ بگیرید تا یوتیوب و اندروید و محصولات سخت افزاری آن!) ما را در دام خود گیر انداخته است! بهطوریکه زندگی در دنیای اینترنت، یعنی ورود اجباری به حصار محصولات گوگل!
🔺البته این موضوع به تنهایی ایراد خاصی ندارد؛ گوگل خلّاق است، نیازها را خوب شناسایی و خوبتر پاسخ میدهد! لذا هر کسی، هر قدر هم مقاومت کند، آخر سر، کم یا زیاد، به محصولات آن تن میدهد؛
اما اینرا هم بپذیرید که گوگل از کنار اطلاعات کاربران بیشمار خود ساده عبور نمی کند! (فقط پلتفرم اندروید گوگل در سال ۲۰۱۷، دو میلیارد کاربر فعال داشته است!)
در واقع هر بار که از محصولات و خدمات این غول دنیای تکنولوژی استفاده میکنید، بایگانی اطلاعات شخصی شما بزرگتر میشود؛
-گوگل به عکسها و فیلمهای شما دسترسی دارد (Google Photos)،
-ایمیلهای شما را میداند (Gmail)،
-از تماسها و ارتباطات شما با خبر است (Google Contacts)،
-از فایلها و اسناد شما حفاظت میکند (Google Drive)،
-دقیقاً میداند که کجا از GPS استفاده کردید و کِی کجا بودید (Google Maps) و غیره…
لذا داشتن این حجم از اطلاعات یقیناً وسوسه کننده است!
۲) کاسبی محترمانه:
اما قسمت ترسناک این است که چرا گوگلِ مهربانِ ما، رایگان است…؟؟
آیا گوگل یک پروژه فی سبیل الله است که تقریبا برای هیچ یک از محصولات خود پولی از کاربران نمیگیرد؟! پس چرخه مالی این شرکت چطور میگردد؟!
پاسخ روشن است. گوگل یک شرکت دنیای دیجیتال است؛ لذا چرخه مالی آن نیز بر پایه اطلاعات میچرخد و البته چه اطلاعاتی سهل الوصول تر از اطلاعات کاربران خودش! در واقع چه برایتان مهم باشد چه نباشد، او از سیستم شما استفاده میکند تا همهی اطلاعاتی که میتواند دانستنش درباره شما جالب باشد جمعآوری میکند: چه کسی هستید؟ کجا هستید؟ چه میکنید؟ با چه کسانی هستید؟ و …
💢جمعبندی؛ گوگل دارد شما را تماشا میکند!
خدمات رایگان در دنیای اینترنت، هیچ معنایی ندارد! در واقع تعامل شما با ارائه دهنگان سرویس در سطح وب از دو حالت خارج نیست:
شما به عنوان کاربر اینترنت محصولی را میخرید
خودتان محصول هستید و دیگران (اطلاعات) شما را میخَرند.
لذا مشخص میشود گوگل، اینستاگرام، لینکدین، تلگرام و دیگران از کجا پول درمیآورند؟
این سرویسها «برادر بزرگ»هایی در حال تماشای رفتار شما هستند و از طریق اطلاعات کاربران امرار معاش میکنند! و تلخی ماجرا اینجاست که مهمترین اطلاعات هویتی هر کدام از ما با قیمتی ناچیز به فروش میرسد…!
پس حریم خصوصی خود را حفظ کنید تا حداقل دست هر کسی به اطلاعات شما نرسد!
#سواد_رسانه_ای
✅آرما(آرمان ناتمام)
@Media_arma
هدایت شده از خبرگزاری حوزه
◼️ رهبر برجسته شیعیان هند درگذشت
مرحوم دکتر کلب صادق نقوی که از حامیان بارز انقلاب اسلامی ایران، وحدت اسلامی و محور مقاومت در ھند محسوب می شد دارفانی را وداع گفت.
@HawzahNews
هدایت شده از خبرگزاری فارس
گردش مالی ۷ هزار میلیارد تومانی قاچاق سیگار| آیا کشفیات نمایشی است؟
🔹گردش مالی قاچاق سیگار حدود ۷ هزار میلیارد تومان است و آمارها اینطور نشان میدهد که تنها با کمتر از ۳ درصد کل قاچاق سیگار برخورد میشود.
@Farsna
هدایت شده از کتابخانه عمومی امام علی علیه السلام استان قم
#مناسبتی
#سالروز_قيام_مردم_گرگان
پنج آذر، روز ملی گرگان نامیده شده، روزی که یادآور حادثهای خونین در سال ۵۷ است. در این روز، تنی چند از شهروندان گرگانی که در اعتراض به جنایتهای رژیم طاغوت به خیابانها آمده بودند، توسط مأموران جنایتکار رژیم طاغوت به خاک و خون کشیده شدند.
منشأ اصلی قیام پنج آذر گرگان مربوط به واقعه ۲۹ آبان در مشهد مقدس است، در این روز رژیم با حمله مسلحانه به زائران و تظاهرات کنندگان در حرم مطهر امام رضا (ع) موجب بیحرمتی به این مکان مقدس شد.
امام خمینی (ره) هفتمین روز این واقعه را عزای عمومی اعلام کردند و با اعلام این فرمان توسط مراجع تقلید، مردم شهر گرگان، شهرها و روستاهای اطراف صبح روز پنجم آذرماه سال ۵۷ در میدان امامزاده عبدالله گرگان جمع شدند تا در یک راهپیمایی شرکت کرده و خشم و ناراحتی خود را از اتفاق رخ داده به رژیم نشان دهند.
تجمع روز پنج آذر مردم گرگان برای یک راهپیمایی آرام بود اما مأموران رژیم از همان ابتدا به دنبال کشتار مردم بودند.
در این روز مرد و زن، کوچک و بزرگ و حتی برخی با کودکان شیرخوار در این قیام شرکت کردند تا ولایت مداری و عشق خود به اهلبیت را نشان دهند.
برای شرکت در این راهپیمایی مردم از گوشه گوشه گرگان و اطراف آن حضور یافتند. راهپیمایان هنوز حرکت نکرده بودند که هدف رگبار گلولههای آتشین ماموران شاه قرار گرفتند، به طوری که آن روز در مجموع حدود ۸ هزار گلوله برای سرکوب مردم بی سلاح گرگان شلیک نمودند. درنتیجه ۱۴ نفر شهید و حدود ۲۰۰ نفر مجروح و بازداشت شدند.
🌷شادی ارواح طیبه امام و شهدا صلوات🌷
@imamalilibqom