هدایت شده از قیـــــامـــ لله|ایلام🎙
3.42M
#فوری
⭕️ جواب شبهات و شایعهپراکنیها علیه متحصنین
دوشنبه ۱۴۰۲/۴/۱۹
📣 کانال فریاد ابوذر ها
╭─┅─•🍃🌸🍃•─┅─
https://eitaa.com/joinchat/2105147472C6dbbeb6c44
╰─┅─•🍃🌸🍃•─┅─
هدایت شده از homa🌹
20.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ دعوت از طلاب
شما ای شاگردان امام صادق علیه السلام و سربازان امام زمان ارواحنا فداه، نکند از این نوجوان ۱۳ ساله، عقب بمانیم.
با توجه به رشد لحظه به لحظهی ولنگاری و گناه علنی در جامعه، اگر امروز کوتاهی کنیم، فردا در محضر حضرت زهرا سلام الله علیها و امام و شهدا، جوابی نخواهیم داشت.
نکند باز هم فریب آماردهی و حرفدرمانی مسئولان را بخوریم و از «عمل بهنگام» باز بمانیم و جزء توابین شویم.
#تحصن_معیشت_حجاب_فضای_مجازی
#مقابل_قوهی_قضائیه
#صبح_روز_چهاردهم
#عقب_نمانیم
هدایت شده از حرم مطهر شهدای گمنام شهرستان شاهرود
6.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 هشدار سنگین و بیسابقه رهبر انقلاب به حوزه های علمیه
⏪رهبر انقلاب اسلامی امروز در دیدار مبلغان و طلاب حوزههای علمیه: اگر در حوزه از اهمیت تبلیغ غفلت شود دچار استحاله فرهنگی میشویم.
🔹اگر این اتفاق بیفتد اسلام یک سیلی خواهد خورد که تا سالهای متمادی جای آن میماند.
🔹اگر غفلت بکنیم از گناهان و کبائر بزرگ قبح زدایی میشود و گناهان بزرگ عادی سازی میشوند...
🌸 حرم مطهر شهدای گمنام شهرستان شاهرود 🌸
🆔@gomnamshahrood
#خادم_الشهدا
هدایت شده از محمدتقی اکبرنژاد
#تبلیغ
⭕️نسبت به تبلیغ نگرانم/ تبلیغ در نگاه حوزه علمیه باید در مرتبه اول باشد
رهبر انقلاب اسلامی در دیدار مبلغان و طلاب حوزههای علمیه:
⬅️ با اطلاعاتی که به من میرسد از جهات مختلف، نسبت به تبلیغ نگرانم. این قدر ظرفیت تبلیغ در این #کشور انبوه و متراکم و گسترده است که ما اگر چندین برابر آن مقداری که کار میکنیم هم کار کنیم، به نظرم این ظرفیت پر نمیشود.
🔰هم به تبلیغ احتیاج داریم، هم به موعظه احتیاج داریم، هم به #تحقیق احتیاج داریم. امروز نگاه رائج در #حوزههای_علمیه این است که تبلیغ در مرتبه دوم قرار دارد، مرتبه اول چیزهای دیگر است مقامات علمی و امثال اینها؛ مرتبه دوم تبلیغ است و ما از این نگاه باید عبور کنیم؛ تبلیغ مرتبه اول است.
🆔 @tahavol_howze
هدایت شده از بر پا
سیلی به اسلام
سخنان رهبری همیشه پر نکته و مهم است اما گاهی به جز حکیمانه بودن، میخکوب کننده و حیرت آور است، شبیه سیلی است که به یک انسان خواب آلود در سرما میزنند تا نمیرد. این بار سخنان ایشان با حوزه علمیه، یکی از همین موارد بود. نهیبی که بر سر حوزه های علمیه زده شد، جدی بود. متفاوت بود. پر از درد بود. هشدار درباره «سیلی خوردن اسلام» و نقش حوزه در این ماجرا نکته ای نبود که بتوان به راحتی از کنار آن عبور کرد. او درباره تبلیغ به عنوان یکی از شوون جدی حوزه های علمیه به صراحت نالید که من «نگرانم». مساله را برای همه طلاب و حوزویان و علما و مراجع و نهادها و مسوولین حوزوی آشکارتر نمود و گفت تبلیغ در راس امور است. این یک سخن مهم و حیاتی بود.
باز عده ای سرشان را در لاک درس و بحث و هیات علمی و مدارج حوزوی و درسهای متداول روزانه شان فرو نکنند و خود را به نشنیدن نزنند و جملات او را تحریف نکنند و نگویند همین کارهایی که میکنیم خوب است.
حوزه باید بیدار شود. حوزه باید نطقش باز شود. حوزه بسیار جلو تر و ارتقا یافته تر از پیش از انقلاب است لکن بسیار عقبتر و جامانده تر از نیازهای امروز کشور.
در ماجرای اغتشاشات و حمله همه جانبه رسانه ای و فرهنگی دشمن سکوت علما و حوزویان و یا بیان سخنان دو پهلو و پر لکنت ، آزار دهنده بود. مساله های ذهن جوانان زیاد شده و تلاش ما عمامه به سر ها چند برابر نشده و باید نگران بود. نگران لعنتی بود که زمین و آسمان به عالمی میدهد که در هنگامه نیاز فکری جامعه، سکوت میکند.
راه چاره چیست؟ اولا باید باورهای خود را مرور کنیم. هویت طلبگی به پیشقراولی امت و امامت او است. همه امور دیگر شوون و لوازم همین هویت است. پس هر زمان نقشی اجتماعی پر رنگ تر میشود
ثانیا باید عموم طلاب و حوزویان «سبک زندگی» خود را بر این اساس ویرایش کنند. اگر در طول سال چند دهه خاص به تبلیغ اختصاص میدادند، اکنون باید برنامه ثابت روزانه برای تبلیغ در زندگی خود قرار دهند. همه طلاب کوچک و بزرگ.
ثالثا باید ارتباطات اجتماعی و فامیلی و خانوادگی خود را بر این اساس تشدید کنند و ارتباطات جدید اجتماعی ایجاد کنند.
رابعا باید حوزه های علمیه کاری کنند که همه مردم مبلغ شوند. جهاد تبیین یک جهاد همگانی است. حوزه باید این جهاد همگانی را حقیقتا فراگیر کند. هر کسی در این روزگار باید آنچه میداند و میفهمد در این جنگ شناختی مقابل دشمن بیان کند. روشنگری میتواند خطورات و وساوس را نابود کند.
خامسا نیاز به شناخت و اندیشه و زاویه نگاهی متفاوت و طلبگی به امور داریم. بدون زاویه نگاه درست قدرت تحلیل درست نخواهیم داشت، قدرت تهاجم به بنیادهای اندیشه غرب نخواهیم داشت. پس باید اندیشه متناسب با ماموریت جدید را بدست آورد. اگر جامعه محتاج «امید ایمانی» است معلوم است که زاویه نگاه عمیق و راهبردی توحیدی ضروری است. ویژگی فضای رسانه ای جدید، سطحی شدن و خالی شدن از پشتوانه های فکر و اندیشه است. باید صحنه از اندیشه های عمیق و راهبردی پر شود تا زاویه نگاه عمومی ارتقا یابد و قدرت تحلیل رشد کرده و فضا مملو از تبیین و بیان و نور شود.
حوزه باید در مستوای اندیشه رهبری جامعه وارد شود. اگر اسلام سیلی بخورد و از کبائر قدم به قدم قبح زدایی شود، شبیه علمای دوران سیدالشهدا متهم خواهیم بود. وقت برخاستن است. برخاستن همه خصوصا اهل علم....
سرمقاله همشهری
@ali_mahdiyan
هدایت شده از ریحانه
18.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌺 نماهنگ | نقشه حجاب ممنوع، فکر استعماری، سرنیزه رضاخانی
🔻 رهبر انقلاب: شخصیتهای فرهنگی معروف زمان رضا شاه، مثلاً علی اصغر حکمت -اینها چهرهها هستند دیگر- در قضیهی کشف حجاب نقش ایفا کردند، نقش استعماری ایفا کردند، یعنی آن پشت جبههی حقیقی رضا شاه اینها بودند. رضا شاه تفنگ دستش بوده و اینها کسانی بودهاند که فکر میساختند و به رضا شاه جهتگیری میدادند که او تفنگ را کجا به کار ببرد. به نظر من این شخصیتهای فرهنگی خیلی مؤثرند، چهرههای اینها شناخته بشود. رضاخان فقط یک سفر خارجی رفت و آن هم به ترکیه بود در زمان آتاترک. آنجا زنهای بیحجاب را آوردند به او نشان دادند. ایدهی بیحجابی را به او تزریق کردند و بعد این دُور و بریهایش گفتند راه تمدن و اینها همین کاری است که آتاترک کرده و از آن وقت او به فکر فرو رفت و مقدماتش را شروع کرد. بعد ۱۳۱۴ دیگر اجباری شد اما قبلاً چیزهای دیگری بود.» ۱۳۹۶/۰۱/۰۸
❤️ ریحانه؛ بخش زن و خانواده رسانه KHAMENEI.IR به مناسبت ۲۱ تیرماه، سالگرد فاجعهی جنایتبار مسجد گوهرشاد در حرم مطهر رضوی، نماهنگ «نقشه حجاب ممنوع، فکر استعماری، سر نیزه رضاخانی» را منتشر میکند.
🔆 #هفته_عفاف_و_حجاب
❤️ @khamenei_reyhaneh
هدایت شده از کانال معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه قم
🌸 سالروز مباهله رسول الله(صلی الله علیه و آله) و مسیحیان نجران و اثبات حقانیت دین مبین اسلام گرامی باد
✅ برخی از درس ها و نکات آموزنده ماجرای مباهله:
۱)اگر انسان ایمان به هدف داشته باشد، حاضر است خود و نزدیک ترین بستگانش را در معرض خطر قرار دهد. «من بعد ما جاءک من العلمِ»
۲)آخرین برگ بَرنده و سلاح بُرنده مؤمن، دعاست.«فقل تعاوا ندع»
۳)در مجالس دعا، کودکان را نیز با خود ببریم. «أَبناءنا»
۴)استمداد از غیب، پس از بکارگیرى توانایىهاى عادّى است.«نبتهِل»
۵)در دعا، حالات اهل دعا مهم است، نه تعداد آنها. گروه مباهله کننده پنج نفر بیشتر نبودند.«أَبْناءَنا»، «نِساءَنا»، «أَنْفُسَنا».
۶)زن و مرد در صحنههاى مختلف دینى، در کنار همدیگر مطرحند.«نساءنا»
۷)علىّ بن ابى طالب، جان رسول اللَّه است.«أَنفسنا»
۸)اهل بیت پیامبر، مستجاب الدعوة هستند.«أَبناءنا»، «نساءنا»، «أَنفسنا»
۹)فرزند دخترى، همچون فرزند پسرى، فرزند خود انسان است.«أَبنائنا»، بنا براین امام حسن علیه السلام و امام حسین علیه السلام فرزندان پیامبرند
◽معاونت فرهنگی اجتماعی دانشگاه قم
@moavenat_farhangi_qom
هدایت شده از از بهشتی برای امروز
رمز و راز اسلحه #مباهله: بر هم زدن نقشه #ملاهای_کلیسا
#شهید_بهشتی
مباهله براى اين نيست كه قرآن بخواهد حق و باطل را با دعا و نفرين اثبات و نفى كند. پیامبر با #تاکتیک مباهله، زمینه بحث منطقی را فراهم کرد.
شیوه مبارزه با #تبلیغات اغفالگرانه احساسی
با مردمى كه نمىشود با منطق با ايشان حرف زد و اسير يك سلسله تلقينات متكى بر احساسات گذشته هستند، بايد با #شيوههاى_احساسى روبرو شد. شيوه احساسى چيست؟ بيم و اميد. اينها را به ميدان بيم و اميد بياور. اگر آنها دنبال مطلب را رها كردند كه هيچ؛ اما اگر با اين همه دنبال مطلب را رها نكردند آنها را به نفرين دعوت كن. ...
اگر پيروانِ پروپاقرص اينكه مسيح پسر خداست و خدا متجسد شد و تبديل به گوشت شد (تعبير تبديل شدن به گوشت در متن عبارات امروزى مسيحيت هم وجود دارد) بر اين مطلب پافشارى كردند، بگو بسيار خوب، حالا كه كُميت شما در ميدان منطق و استدلال لنگ است، به ميدان دعا و نفرين درآييد.
بياييد نزديكترين كسانى را كه دوست داريم نفرين كنيم. خودمان، پسرانمان، زنانمان، و كسانى كه وابسته مستقيم ما هستند، جمع شويم و بگوييم بارالها، لعنت تو، دورى از رحمت تو، عذاب تو، بر آن گروهى باد كه در اين داستان راه دروغ مىروند. پيغمبر، آنها را به اين كار دعوت كرد و آنها هم، كه بيشتر اسير احساس بودند تا دنبالهرو منطق، سنگر را خالى كردند و عقبنشينى كردند. گفتند: نه، ما جرأت نمىكنيم. اين تاكتيك بسيار مناسب بود، براى اينكه #تبليغات_مسيحيت قبل از شروع اسلام آرامآرام در شبه جزيره شروع شده بود و پايگاههاى كوچك مسيحى در اين طرف و آن طرف به وجود آمده بود و مسيحيت داشت مشركين را از شرك بتپرستى به يك نوع شرك سهگانهپرستى سوق میداد. اسلام آمد تا اين مردم را به سوى يكتاپرستى واقعى دعوت كند، اما مسيحيت بر سر راهش قرار داشت.
تبليغات مسيحى، گيرايىهاى خاصى دارد. بايد بر سر اين گيراييها ايستاد. اول با منطق، و اگر منطق كارگر نيفتاد با چنين تاكتيكى. به محض اينكه مسيحت در برابر چنين دعوتى عقبنشينى مىكرد، همان عقبنشينى افكار ديگران را براى توجه بيشتر به منطق اسلام آماده مىكرد. همينطور هم شد. گروه مبلّغان ورزيده مسيحيت كه به مدينه آمده بودند تا با پيامبر مباحثه كنند و او را در زمينه اعتقاد مذهبىِ صحيح در نظر ديگران محكوم كنند و گسترش اسلام را از طريق اين مباحثههای جدالآميز متزلزل كنند، در برابر چنين صحنه احساسانگيزى به ناچار عقبنشينى كرد. و اين عقبنشينى پيروزى بسيار ارزندهاى براى نهضت اسلام بود.
شما دوستان در همين عصر خودمان ببينيد، چند درصد از مردم در بحثها دنبالهرو حرف حسابى و منطقى هستند؟ به خصوص در زمينه مسائلى كه مىشود با الفاظ كمى به آن آب و رنگ داد و احساسات را برانگيخت، كُميت منطق واقعاً لنگ مى شود و حربه منطق واقعا از كار مىافتد… در اينگونه شرايط مگر مىشود با منطق سخن گفت؟ گوش كسى به منطق بدهكار نيست! فكرش براى تحليل آماده نيست. در اينجا جز استفاده از تاكتيكهاى تبليغى احساسى در مقابل آن تاكتيكهاى اغفالگرانه احساسى هيچ راه ديگرى وجود ندارد. پيغمبر در برابر رهبران مسيحيت بخشى از عربستانِ زمان خودش (#ملاهاى_كليسا) در وضعى قرار مىگيرد كه هرچه با منطق با آنها روبرو مىشود، آنها بر احساسات مخالف انگشت مىگذارند و تحريك مىكنند. پيامبر بايد كارى مىكرد كه اينها در يك ميدان احساسى جا خالى كنند. پيامبر به فرمان خدا، باقاطعيت آنها را به ميدان لعن و لعنت دعوت مى كند: نفرين خدا بر آنها باد كه به راه دروغ مى روند! آنوقت اينها مىترسند و جا خالى مىكنند. توجه داريد كه جا خالى كردن ناشى از ترس در چنين صحنهاى چه تأثيرى دارد. وضع حريف را بر هم مىزند. او را شكست مىدهد و زمينه را براى منطق آماده مىسازد.
مكرر از من سؤال شده است كه مگر، پيغمبر اسلام و قرآن هم براى اثبات حق و باطل خواسته از دعا و نفرين استفاده كند؟ هرگز! شما ببينيد سابقه اين صحنه چيست. ببينيد قرآن و پيغمبر، اول با چه زبانى به ميدان آمده و پيامبر چرا و تحت تأثير چه شرايطى سراغ اين اسلحه رفته است. در شرايطى كه حريف، يا #ناجوانمردانه يا #جاهلانه، زمينههاى فكرى را براى كاربرد منطق از بين برده است. در چنين شرايطى شما چه توصيهاى مى فرماييد؟ ... مباهله براى اين نيست كه قرآن بخواهد حق و باطل را با دعا و نفرين اثبات و نفى كند .
داستان مباهله براى آن است كه نقشه حريف را به هم بزند و استعدادهاى انسانى را از دام حريف برهاند و آزاد كند و به ميدان تأثير منطق بياورد و البته همين طور هم شد.
منبع: #شهیدبهشتی، ولایت رهبری روحانیت (1390) صص56-60
@Shahiddoctorbeheshti
هدایت شده از باهم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👈 آموزش عالی کشور نیازمند یک تحول و جراحی
👈 دکتر گلشنی استاد دانشگاه شریف میگوید: بار ها به مسئولان شواهدی نشان داده که نفوذ غرب در عمق دانشگاه های ایران را اثبات میکند!..
🔸 این استاد ودیگر اساتید دانشگاه ها به شدت نگرانی خود را از تصرف دانشگاه ها بوسیله اندیشه ها غرب گرا ولیبرالی و اندیشه های خاکستری و بی تفاوتی نسبت مسایل کشور و جامعه بیان می کنند
جناب آقای دکتر گلشنی
متاسفانه تا مجموعه وزارت علوم و آموزش عالی کشور توسط اساتید جزء نگر وکمیت گرای علوم تجربی هدایت شده ومی شود ، این مشکلات ادامه داشته ودارد. وافق خوبی برای آموزش عالی دیده نمی شود.
ممکن است در علوم تجربی پیشرفتهایی حاصل شود ،اما در کل توسعه ما در دانشگاه ها مغایر اهداف انقلاب اسلامی خواهد بود
ومدل پیشرفت ما در همه زمینه ها میشود کشورهای غربی واستکبار جهانی یعنی( لیبرال سرمایه پرستی امریکایی وانگلیسی)
دانشگاه های ما تعلیم را بر تزکیه وتعهد تقدم داده اند وعملا حکم خداوند که می فرمایند،یزکیهم ویعلمهم الکتاب والحکمه را زمین گذاشته اند
مدیران آموزش عالی ما در هر دوره چه *اصلاح طلب و چه اصول گرا* با یک آهنگ و با یک هدف در حرکت هستند منتها فقط آدم ها جایشان را عوض کرده اند و حق مدیریت ها جابجا می شود.
روش و راهکار و راهبرد همه یکی است که هردو گروه در جهت مغایر با ارزش های والای انقلاب اسلامی و حتی هویت ملی ایرانی در حرکت هستند.
🔸 در مراکز آموزش عالی، قافیه را باخته ایم نه تعلیم هدف دار و روبه سوی ترقی داریم ونه تزکیه وتعهد روبه سوی کمال وانسانیت
مراکز آموزش عالی ، به جای کارخانه انسان سازی ، شده
هدایت شده از باهم
👈 آموزش عالی کشور نیازمند یک تحول و جراحی
👈 دکتر گلشنی استاد دانشگاه شریف میگوید: بار ها به مسئولان شواهدی نشان داده که نفوذ غرب در عمق دانشگاه های ایران را اثبات میکند!..
🔸 این استاد ودیگر اساتید دانشگاه ها به شدت نگرانی خود را از تصرف دانشگاه ها بوسیله اندیشه ها غرب گرا ولیبرالی و اندیشه های خاکستری و بی تفاوتی نسبت مسایل کشور و جامعه بیان می کنند
جناب آقای دکتر گلشنی
متاسفانه تا مجموعه وزارت علوم و آموزش عالی کشور توسط اساتید جزء نگر وکمیت گرای علوم تجربی هدایت شده ومی شود ، این مشکلات ادامه داشته ودارد. وافق خوبی برای آموزش عالی دیده نمی شود.
ممکن است در علوم تجربی پیشرفتهایی حاصل شود ،اما در کل توسعه ما در دانشگاه ها مغایر اهداف انقلاب اسلامی خواهد بود
ومدل پیشرفت ما در همه زمینه ها میشود کشورهای غربی واستکبار جهانی یعنی( لیبرال سرمایه پرستی امریکایی وانگلیسی)
دانشگاه های ما تعلیم را بر تزکیه وتعهد تقدم داده اند وعملا حکم خداوند که می فرمایند،یزکیهم ویعلمهم الکتاب والحکمه را زمین گذاشته اند
مدیران آموزش عالی ما در هر دوره چه *اصلاح طلب و چه اصول گرا* با یک آهنگ و با یک هدف در حرکت هستند منتها فقط آدم ها جایشان را عوض کرده اند و حق مدیریت ها جابجا می شود.
روش و راهکار و راهبرد همه یکی است که هردو گروه در جهت مغایر با ارزش های والای انقلاب اسلامی و حتی هویت ملی ایرانی در حرکت هستند.
🔸 در مراکز آموزش عالی، قافیه را باخته ایم نه تعلیم هدف دار و روبه سوی ترقی داریم ونه تزکیه وتعهد روبه سوی کمال وانسانیت
مراکز آموزش عالی ، به جای کارخانه انسان سازی ، شده اند کارخانه های تولید مقالات برای غربی ها و همچنین تولید واژه سازی های بی پشتوانه علمی قوی وتاثیرگذار مجریان ساز مانند استاد نمونه واستاد. ممتاز و استاد دانشمند و استاد دانشمندتر و نشان نخل و نشان سرو دانشگاه تراز و دانشگاه معیار و استاد تراز انقلاب و ده ها عنوان دیگر و جای بسی تأسف است درصد بالای ازاین عناوین به جهت شایستگی ها داده نمی شود بلکه در کسب آن یک بده بستان ها و معامله های وجود دارد و یک رقابت ناسالم و سفارشی در دو جریان اصلاح طلب و اصول گرای در دانشگاه ها برای بدست آوردن عناوین و جای بسی شگفتی به اصطلاح دانشمندان ما در دانشگاه خیلی از آنها با حرص و ولع دنبال کد امنیتی هستند که این اشخاص مهم هستند و محافظت شده باید بیایندوبروند و اعضای هیات علمی خاکستری که اکثریت جامعه دانشگاهی را تشکیل میدهد نگران ودرحال نگریستن.
این مسایل آموزش عالی را به چالش ها و نگرانی های شدیدی کشانده است که مایه سرخوردگی بخش عظیمی از اعضای هیات علمی های دانشگاه ها گردیده.
🔸 امروز شاید بتوانم به صراحت بگویم بیشترین درصد نا امیدی و نگرانی زیر خاکستر و پنهان از بی عدالتی از فخرفروشی و بی توجهی به قانون و .. دربین اعضای هیات علمی دانشگاه ها است و کسانی که باید هدایت کننده جامعه ونسل جوان و سرنوشت کشور باشند خودشان پا در گل مانده اند*
مسایل در باره مراکز آموزش عالی خیلی زیاد است و در این مجال و مقال نمی شود گفت
اگر مسیولین نظام چاره اندیشی نکنند با حفره ها و گسل های بزرگی در آموزش عالی کشور روبرو خواهیم بود.
امید است درگام دوم انقلاب ، مسئولین نظام و دلسوزان به ایران وانقلاب درباره مراکز آموزش عالی چاره اندیشی کنند که سکانداران مراکز آموزش عالی تا الان با چنین نگرش های جز نگرانانه و سلیقه ای و باندی و گروهی و محفلی و باری بهر جهت ره به ترکستان دارند . فکر به این موضوع الان لازم است که فردا دیر است و انگشت حسرت بر دندان گزیدن، دیگر ارزش ندارد و همه در محضر خدا وشهدا وملت شریف ایران مواخذه می شویم که *نیازجدی آموزش عالی کشور به تحول همه جانبه می باشد
چشم ها را باید شست
جوردیگر بایددید
✍ ارجمندی(دانشگاه علم وصنعت ایران)
👈 فاستقم کما امرت
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
هدایت شده از ☘️🌺[خبر محرمانه]🌺☘️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
✅ حمله ازغدی به دولت: وزیر علوم رئیسی، بسیار آدم نفهم و نادانی است
✍️ ای الاغ، نخبه فراری 10 بار اومد وزارتخانه تو.
✍️ این آقای وزیر علوم از بس مزخرف گفته میخواهم کتکش بزنم.
✍️ خود ISI هم تصور نمیکرد که مقالاتش در ایران اینقدر مورد استناد قرار گیرد.
✍️ خودمان کاری میکنیم که نخبگان مهاجرت کنند، بعد میرویم دنبالشان که برشان گردانیم.
✍️ برخی وزارتخانه های رئیسی، همان کارهای اصلاح طلبان را می کنند.
⭕️ نشر حداکثری
#اشتباهات_دولت_رئیسی #رئیسی
.