هدایت شده از آگاه باش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❤️امام خامنه ای
🖤تقصیر خواص است که مسیر تاریخ عوض میشود
🖤حرف ما :
امروز هم با بی تدبیری و آلت دست دشمنان قرار گرفتن خواص مسیر تاریخ را عوض میشود ووو....
https://eitaa.com/Jebheenghelabeslami313
هدایت شده از تا 2030
🔰یکی از سوالاتی که از 3 سال پیش و در خرداد 1400، برایم مطرح بود و هرگز هم برایش جواب و توضیح منطقی نیافتم آن است که:
⁉️چرا تیم اصلاحات در انتخابات قبلی، اینقدر ساکت بود؟ چرا پشت همتی صف نبستند؟
🔹به نظر میرسد که برای اصلاحات (این سرمایهء اسراییل در ایران به اذعان نتانیاهو)، خصوصیات فردی نامزد ریاست جمهوری چندان مهم نیست، همین که کسی منتسب به قوم و قبیلهء ایشان باشد و قرابت فکری با آنها داشته باشد، پشت سرش صف میکشند و همه جوره برایش جانفشانی میکنند؛ آنچنان که ظریف بر سر مردم، به حمایت از پزشکیان عربده کشید و همانگونه که دو رییس جمهور اسبق، آمدند و خود را وقف او کردند تا به اریکهء قدرت برسد. پزشکیان بیبرنامهای که نه دانش کافی دارد (از ماجرای وزن قلب بگیرید تا همین چند روز پیش: امام خمینی، ره!)، نه ادب در شأن یک مقام بلندپایه را. او پیرترین نامزد در میان کاندیداهای فعلی بود و کهنسالترین رییس جمهور ایران هم هست.
⁉️پس واقعاً چه شد که سه سال پیش، اصلاحات اینقدر ساکت بود؟ آن هم در حالی که بخشی از مردم عملاً ثابت کردهاند که در همه حال، به هر کسی که اصلاحات حمایت کند و برایش تبلیغ کند، رأی میدهند؟
⁉️چه شد که در 1400، این همه جانفشانی نکردند، شهر به شهر و کوی به کوی نرفتند و در واقع چه شد که وارد میدان نشدند تا انتخابات، به دور از بمباران تبلیغاتی ایشان، در مسیر نسبتاً معقول به پیش رود؟ چهطور حاضر شدند، دست از قدرت بشویند؟
🔸نمیدانم اینکه گفته شود، در 1400، مردم به ایشان اقبال نداشتند، تا چه حد درست است، اما اساساً بخشی از مردم به اینها اقبال همیشگی دارند، نه به خاطر آنکه واقعاً اصلاحات آش دهانسوزی است، نه! شاید بیشتر بهخاطر تعصبات خاصی که هیچ وقت تمام نمیشود...
🔹چند روز پیش،رحمتالله بیگدلی فعال سیاسی اصلاح طلب با انتشار عکس دیدار خود با پزشکیان در اسفند 1402 نوشت: «اولین بار، من در اسفند 1402 به پزشکیان پیشنهاد کردم که نامزد ریاست جمهوری شود».
🔸پس آقای پزشکیان، همانطوری که 4 سال پیش هم داوطلب ریاست جمهوری شده بود (و مورد تأیید شورای نگهبان قرار نگرفت) این بار هم از مدتها قبل از انتخابات رسمی 1404 (که تاریخ معین انتخابات بود، اما بهدلیل شهادت رییس جمهور سیزدهم، این زمان جابهجا شد) در سوادی پاستور بوده، اما با این حال، هیچ برنامه و تدبیری برای حضور در آنجا نداشته!
📌انتخابات تمام شد، اما سؤال مهمی که همچنان باقی است و لای هیاهوهای انتخاباتی گم شد و بیپاسخ ماند آن است که:
❓واقعاً چه بلایی بر سر رییس جمهور شهید و همکارانش در 30 اردیبهشت 1403 آمد؟
❓به راستی مرگ نفر دوم جمهوری اسلامی ایران -که قاعدتاً باید زبدهترین تیم حفاظتی را در کنار خود داشته باشد- به همین سادگی رقم خورد؟
❓چرا ابهامات خرد و کلان ماجرای سقوط هلیکوپتر، باز هم با بازیهای گوناگون، باید به فراموشی سپرده شود و بیجواب بماند؟
🆔@CoronaDeception
🌐لینک پیوستن به کانال:
https://eitaa.com/joinchat/93192196Cac05c503b
هدایت شده از تا 2030
👆🏻اشتفان پرایزنر، نمایندهء هماهنگ کننده مقیم سازمان ملل در ایران با تبریک پیروزی پزشکیان اعلام کرد:
«سازمان ملل متحد در ایران مصمم به ادامه حمایتهای خود از اقدامات ملی در جهت دستیابی به توسعه پایدار است».
🎉به مبارکی و میمنت!
➖حمایتها همچنان ادامهدار خواهد بود، تا توسعهء پایِدار در ایران محقق شود!
🔻نکته: UNSDCF که در انتهای توییت انگلیسی پرایزنر آمده، چهارچوب همکاری توسعهء پایدار سازمان ملل برای سالهای 2023-2027 در ایران است که پیشتر به توضیح آن پرداختهام (اینجا).
🔺توضیح: سازمان ملل متحد، ٢٠ نهاد مقيم و غير مقيم در ایران دارد؛ هماهنگ کنندهٔ مقیم سازمان ملل متحد بهعنوان مدیر تیم کشوری سازمان ملل، فعالیت این نهادها را رهبری و حمایت میکند.
🔺دفتر هماهنگ کنندهٔ مقیم، ستون اصلی فعالیتهاست. مأموریت این دفتر، هماهنگی کامل فعالیتهای سازمان ملل متحد است، تا اطمینان حاصل شود که نظام ملل متحد، کمک جمعی، منسجم و یکپارچهای را به نیازمندیها و اولویتها در سطح ملی در چهارچوب اهداف توسعه پایدار و دیگر تعهدات بینالمللی فراهم میآورد (منبع)؛
🔺لذا پرواضح است که هدف تمامی نهادهای مقیم ملل متحد (مثل WHO، ILO، FAO و...) اجرا نمودن اهداف توسعهی پایدار ۲۰۳۰ و یا عهدنامهی اقلیمی پاریس و از این دست در ایران است.
🆔@CoronaDeception
🌐لینک پیوستن به کانال:
https://eitaa.com/joinchat/93192196Cac05c503b
هدایت شده از تا 2030
📔نشریهء نیچر، در تازهترین شمارهء خود، در مقالهای به انتخابات ریاست جمهوری ایران پرداخته است.
🔖تیتر مقالهء نیچر این است: «ایران، یک جراح قلب را به عنوان رئیس جمهور انتخاب کرد: اکنون دانشمندان امیدوارند!»
🔸در متن این مقاله آمده: محققان میگویند پیروزی غیرمنتظرهء مسعود پزشکیان میتواند منجر به بهبود حقوق بشر، سرمایهگذاری در علم و آزادیهای آکادمیک شود.
🔹و سپس به جملاتی از پزشکیان استناد شده که: «اعتراض حق دانشگاه است، جامعه ای که اعتراض نکند مرده است».
🔸و ادامه داده: پزشکیان تیر ماه امسال در یک میتینگ انتخاباتی در دانشگاه تهران در تاکید کرده بود که حجاب نباید به زور تحمیل شود و اذعان داشت که دانشجویان و دانشگاهیان باید حق اعتراض بدون مواجهه با سرکوب خشونتآمیز را داشته باشند وی همچنین گفته بود: آئین نامه انضباطی و نحوه برخورد با دانشجویان و اساتید را تغییر خواهم داد. کسی که دانشمند است نباید به خاطر تفکرش مورد بدرفتاری قرار گیرد.
🔹این طور ذوق کردنهای نشریاتی مثل نیچر در قبال انتخاب پزشکیان، البته چیز عجیبی نیست. من پیشتر در خصوص چند مقالهء خصومتآمیز این نشریهء علمی در مورد ایران نوشتهام (اینجا و اینجا).
🔸مسئله این است که چه کسی در رأس دولت باشد تا امثال نیچر، این چنین اظهار رضایت و امیدواری کنند...
🆔@CoronaDeception
🌐لینک پیوستن به کانال:
https://eitaa.com/joinchat/93192196Cac05c503b
هدایت شده از مهدی عسگری 🇮🇷
درباره انتخابات ۱۵ تیر
بخش اول
✍ مهدی عسگری
انتخابات ۱۵تیر حاوی درسها و عبرتهای مهمی است که شایسته واکاوی و موشکافی است. اگر بی تعارف به برخی نکات پرداخته نشود، هزینههای سنگین را میپردازيم بدون آنکه آورده و عبرت لازم را برای ترسیم بهتر آینده کسب کنیم.
اما برای طرح بخشی از این نکات، یادآوری چند موضوع که در طول یکماه اخیر به آن پرداخته بودیم، کمک کننده خواهد بود.
۱. آرایش نامزدهای انتخاباتی
پس از تائید #شورای_نگهبان و اعلام اسامی نامزدها، قابل پیشبینی بود که تعدد نامزدها و روند فرسایشی در یکسو، و تمرکز ظرفیتها بر روی یک کاراکتر مستعد انتخابات ازسوی دیگر، #پزشکیان را به پدیده این انتخابات بدل خواهد کرد.
لینک مطلب۱؛ نگاهی به ترکیب نامزدها؛ ۲۰خرداد۱۴۰۳
پس یکی از نکات، آرایش نامزدهای تائید شده توسط شورای نگهبان بود.
۲. طراحی نادرست کمپین تبلیغاتی دو نامزد مطرح (بویژه اشتباهات تیم تبلیغاتی دکتر قالیباف) درکنار سایشهای درونگفتمانی، باعث کاهش سبد آراء جریان گردید.
لینک مطلب۲؛ کمپین برای باختن! ۳۱خرداد ۱۴۰۳
دراینباره نکات بسیاری است که فعلا از آن میگذریم ولی ما در طراحی یک کمپین تأثیرگذار که توانایی ارتباط مؤثر با عموم مخاطبین بویژه لایهی عواطف آنها را داشته باشد دارای ضعف مفرط هستیم.
استفاده از مشاورین و کاراکترهای نامقبول در اطراف نامزدها (که نه تنها افزاینده رأی نیست بلکه تولید حاشیه و شبهه میکند) ازجمله اشتباهات هر دو نامزد بود.
۳. عدم توانایی در تبدیل مسائل مهم اقتصادی و معیشتی به کانون اصلی منازعه و ارائهی راهحلهای معتبر، با ادبیات روان، ملموس و اعتماد برانگیز.
نه مسائل و نه راهحلها، با زبان مردم ارائه نشد درحالیکه دکتر پزشکیان، صرفا صورت مسألهها رو بازگو میکرد اما به زبان مردم.
بنابرین محل نزاع اصلی، بر سر موضوعات سیاسی و اجتماعی شکل گرفت یعنی همان محلی که نقطهی قابل مانور توسط اصلاحطلبان بود.
لینک مطلب۳: دماسنج انتخابات؛ ۵تیر ۱۴۰۳
۴. عدم تشخیص درست صحنه، ناهماهنگی و ناتوانی در تصمیمگیری به موقع، ازسوی بازیگران اصلی جریان؛
_ضعف نگاه تحلیلی و جبههای،
_گرفتار شدن در هالهی شناختی و حباب اطرافیان،
_ترجیح منافع گروهی به منافع ملی،
_ایجاد تردید در بدنه، دودستگی و رقابت فرسایشیِ درون گفتمانی،
آسیبهای مهمی بود که مانع از تصمیم و حرکت فراگیر جبههای گردید و از جمله لحظاتی بود که نتیجهی انتخابات را پیش از روز رقابت، معین کرد!
لینک مطلب۴: با این روند منتظر نتیجهی غیرمنتظره باشید؛ ۶تیر ۱۴۰۳
۵. عدم هماوردی در نزاع شناختی؛
جنگ روایتها و نبرد رسانهای/مجازی؛
البته توان خوبی در این مسیر صرف شد درعین حال به لحاظ ابزار، روشها و تکنیکها، محتوا و منابع مالی دست طرف مقابل پرتر و بازتر بود. اما در این سمت امکان استفاده از برخی روشهای زرد و هیجانی، وجود نداشت.
لینک مطلب۵؛ نزاع روایتها؛ ۱۲تیر ۱۴۰۳
این موارد، تنها بخشی از نکات قابل طرح در یک نگاه اجمالی به روند انتخابات در ایام تبلیغات بود و البته بخش مهم دیگری مربوط به روند تاریخی اتفاقات و عملکردها چه از سوی دولتها و چه ازسوی فعالان اجتماعی/سیاسی/رسانهای در طول سالیان اخیر و تأثیر آن در افکارعمومی بوده است که درجای خود باید به آن پرداخت.
***
اما پس از بیان این مقدمات و اشاره به اینکه محل نزاع اصلی این #انتخابات بر سر یک دوراهی سیاسی شکل گرفت، سئوال اصلی که جای تأمل و بررسی فراوان دارد این است:
⚠️سئوال اصلی:
درحالی که نیمی از مردم به پای صندوقهای رأی نیامدند چه دلایلی باعث شد که همان ۵۰درصد مشارکت کننده، در انتخاب بین تداوم راه #شهید_جمهور و تداوم #دولت_روحانی گزینه دوم را ترجیح دهند؟
#مهدی_عسگری 🇮🇷
🆔 https://eitaa.com/joinchat/4093771807Cd2615e7861
هدایت شده از مهدی عسگری 🇮🇷
درباره انتخابات ۱۵ تیر
بخش دوم
✍ مهدی عسگری
مرور پرسش اصلی:
درحالی که نیمی از مردم به پای صندوقهای رأی نیامدند، چه دلایلی باعث شد که همان ۵۰درصد مشارکت کننده، در انتخاب بین تداوم راه #شهید_جمهور و تداوم #دولت_روحانی گزینه دوم را ترجیح دهند؟
***
اینروزها درباره چرایی رفتار انتخاباتی مردم، دلایل گوناگونی، مطرح میشود بسیاری ازین مطالب، تنها به بخشی از ماجرا پرداختهاند، درحالیکه در این امر ذو ابعاد، باید مجموعهای از علل و عوامل مورد بررسی و دقت قرار گیرند. البته نه به قصد مقصرسازی و تقابل، بلکه به قصد ریشهیابی، عبرتجویی و اصلاح.
در اینباره موارد ریز و درشتی را میتوان برشمرد، همچون:
آرای قومیتی/ رقیبهراسی/ شرایط اقتصادی/ اشتباهات در طراحی کمپین تبلیغاتی و برخی اطرافیان نامزدها/ استفاده از روشهای زرد، هیجانی و پوپولیستی/ فعالسازی گسلهای اجتماعی، مذهبی و سیاسی/ تغییرات در سبک زندگی/ ایجاد دوگانههای مرتبط با فیلترینگ، برجام و آزادی بانوان/ ناتوانی در ادراکِ جامعه و برقراری ارتباط مؤثر با عموم مردم و جوانان/ تخریبها، تندرویها و سایشهای درونگفتمانی/ کاراکتر خاص و غیرانتخاباتی سعید جلیلی/ خودبسندگی، استغناء و سیاستورزی ناپختهی برخی مدعیان/ کم رونقی مساجد، تضعیف گروههای مرجع و...
از این میان، سهم هر موضوع نیاز به بررسی دارد و نمیتوان یک مورد را علتِ تامه ماجرا دانست. برخی موارد هم، مثل کم رونقی مساجد، بیش از آنکه علتِ ماجرا باشند، خودشان معلولِ این شرایط هستند!
آرای قومیتی نیز اگرچه مؤثر بوده است اما تمامکننده نبوده، چرا که در سال۹۶ نیز آرای روحانی در آذربایجان شرقی و غربی تقریبا ۲برابر رئیسی بود، در این #انتخابات اگرچه فاصله آراء بیشتر شد اما با لحاظ آرای خراسان بزرگ، تفاضل آرای قومیتی، علت تمامکننده در این انتخابات نبوده است.
همانطور که آرای #پزشکیان را نمیتوان با وجود مشارکت ۵۰درصدی، صرفا مرتبط با سبد رأی اصلاحطلبان دانست. کما اینکه وی بارها بر حمایت جمعی از حامیان #شهید_رئیسی و قالیباف از خودش تأکید کرد.
اگرچه طیف اصلاحطلب با تمام توان خود را به آب و آتش زد اما توفیق قابل توجهی در جلب فراگیر مردم نداشت و این نکته درجای خود نیاز به تأمل دارد.
این مهم را نیز نباید فراموش کرد که با تمام این موارد، فاصله پزشکیان با جلیلی کمتراز ۳میلیون رأی شد!
ومهمتر از اینها آن ۵۰درصد خاموش...
به هرحال اگر ریشهیابی موضوع را به سطح علتهای فرعی تقلیل دهیم، تحلیل و تدبیر درستی برای این وضعیت نیز نخواهیم داشت.
⚠️ دراینجا میخواهیم نکتهای را مورد توجه قرار دهیم که به نظر میرسد بستر اصلی برای رفتار انتخاباتی طبقه متوسط و محروم بوده است و سایر عوامل نیز در همین بستر، امکان نقشآفرینی مؤثر را یافتهاند.
واقعیت آن است که در دولت سیزدهم، با وجود تمام تلاشهای قابل تقدیر در حوزههای گوناگون از جمله در توسعه زیرساختها، تسویه بدهیهای دولت قبل، ارتقاء جایگاه در حوزه بینالملل و دیپلماسی اقتصادی و... درعین حال به دلیل تجویزِ نسخه شوکدرمانی در حوزه #ارز و بروز تورم سنگین بویژه در کالاهای اساسی (که مستقیما با سفره مردم ارتباط داشت) انتظاری که عموم جامعه از #دولتِ_مردم و دولتِ محرومین داشتند برآورده نشد و همین موضوع تبدیل به مهمترین اسلحهی سلبی در انتخابات اخیر شد، به طوری که هرگاه پزشکیان با سلاح گوشت ۸۰۰هزارتومانی و تورم کمسابقهی موادغذایی حمله میکرد، پاسخ درخوری دریافت نمیکرد.
درواقع همانطورکه رفتار انتخاباتیِ بخشی از جامعه با نگاه منفی نسبت به تداوم #دولت_روحانی شکل گرفت، جماعت بیشتری هم با رویکرد سلبی نسبت به ادامهی شرایط دشوار معیشتی، دست به انتخاب زدند. نگرانی مهمی که #جلیلی نتوانست آن را از مخاطبینش، برطرف کند.
وقتی در میان نامزدها، عزم جدی و برنامه روشنی برای مقابله با اقتصاد لیبرالی، سیاست گرانسازی و سیطره ابرسرمایهداران بر اقتصاد مشاهده نشود، طبیعتا نامزدی ترجیح داده میشود که لااقل در بیان دردهای مردم، بی پرده و شفاف، اعتراض مردم را نمایندگی میکند و در حوزه اجتماعی و فرهنگی نیز نگاه بازتری دارد.
ازسوی دیگر علیرغم سیطره رویکرد لیبرالی بر اغلب اطرافیان دکتر پزشکیان، خود ایشان، در میان نامزدها، تأکید زیادی بر #عدالت، مقابله با نظام ناعادلانهی طبقاتی (بویژه در آموزش و سلامت) و مخالفت با شوکدرمانی داشت. تیپ ظاهری و رفتاری، نحوه بیان و لحن او نیز به مردم، احساس نزدیکی بیشتری را القاء و ارتباط عاطفی بهتری برقرار میکرد.
حال باید ببینیم در عرصه تصمیم و عمل چه اتفاقی خواهد افتاد؛ او چگونه میتواند تعارض بین رویکرد عدالتطلبی و صدای محرومان بودن را با نگاه کارشناسیِ حاکم بر اطرافش، تنظیم کند و در عمل کدام رویکرد غلبه خواهد کرد؟
#مهدی_عسگری 🇮🇷
🆔 https://eitaa.com/joinchat/4093771807Cd2615e7861
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☝️حتما ببینید و مطالبه گری کنید
🔺جیب مردم، قلک دولت نیست!
#بورس #بانک
#جلیلی #مشارکت_مردم
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴مشکل از کجاست؟!
🔴چه کسانی از این مسئله سود می برند؟!
☝️این کلیپ را ببینید تا مشخص شود چه کسانی دارند به مردم کلک می زنن!!
#نفت
#جلیلی
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
توابین و وقتنشناسی!
35.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#حتماببینید
🔺پاسخ مقداد خداداد به خزعبلات مجتبی موقوفه موسوم به آقای تحلیلگر علیه دکتر جلیلی
حسودان روزگار همه دست بیکی کردند که اقای دکتر جلیلی را که ۱۴ میلیون رای خالص مردمی داشته ست را با انگ و برچسب های بیخودی خراب کنند مثل اینکه تهمت میزنند که سعید جلیلی و وحید جلیلی انجمن حجتیه ای هستند امیدوارم خدا خودش جوابشونو بده و شر این حسودان و بدخواهان را به خودشون برگرداند (( خدا خیری بده به این آقای مقداد خداداد که خیلی قشنگ جواب یاوه گویی های آقای مثلا تحلیلگر را داده ست ))
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
هدایت شده از دکتر سعید جلیلی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تا امروز اصلا بابک زنجانی را ندیدهام / دادگاه کرسنت در حال برگزاری است؛ اکر ابعادش برای مردم باز شود، از ترس مردم بابد دنبال سوراخ موش بگردند/ این صداهایی که بلند شده به دلیل نزدیک شدن موعد رای دادگاه است
دکتر سعید جلیلی در واکنش به ادعای ملاقات با بابک زنجانی، ضمن رد این ادعا گفت که نزدیک شدن به موعد اعلام رای دادگاه متخلفان موضوع کرنست، صداها را در این زمینه بلند کرده است.
🔹دکتر جلیلی در ویدیویی که یکی از هواداران وی منتشر کرده است گفت: هرچه دادگاه به این افراد نزدیکتر میشود صدای این افراد بیشتر بلند خواهد شد و این تحرکات فرار روبه جلوست.
🔶وی درباره فضاسازیها پیرامون دعوت به مناظره درباره کرنست افزود: در مورد کرسنت که من عرض کردم؛ جای متهم در دادگاه است نه در مناظره. من معتقدم که اگر ابعاد پرونده کرسنت برای مردم عزیز روشن بشود متهمان پرونده باید به دنبال سوراخ موش بگردند، آن هم از ترس مردم نه از دادگاه و احکام اینها، از ترس افکار عمومی چرا که باید پاسخ بدهی بابت خیانتهایی که صورت گرفته است. خوشبختانه احکام زیادی در پرونده کرسنت صادر شده است و افرادی که در این قضیه متهم بودند محکوم شده اند
🔹جلیلی در پایان بیان کرد: من کسی نیستم که در مقابله و مبارزه با فساد با چهارتا دروغ و مطالب کذب، بخواهم صحنه را خالی کنم یا جا بزنم بلکه محکمتر خواهم ایستاد و می دانم صدای اینها بلند خواهد شد و اینها امروز نگران این هستند که مبارزه با فساد حداقل یک پشتوانه ۱۴ میلیونی پیدا کرده است اگر چه همه مردم ما در برابر فساد جدی هستند.
✅ پایگاه اطلاعرسانی دکتر سعید جلیلی
@saeedjalily
🟨🟩🟪🟥کارزار شما «درخواست تصویب قانون نظارتی قوی برای مقابله با موضوع خرید رای در انتخابات»
https://www.karzar.net/135101
مردم عزیزکشورم ایران .همه باهم بااتحادوهمدلی پیش بسوی مطالبه جهت جلوگیری از خریدرای درسطح کشور همه دراین کارزارشرکت و امضا کنید هرچه بیشترامضاشود زودترنتیجه خواهیم گرفت .هرکسی که میخواهددراین جهادشرکت کند و برای شرکت دیگران لینک امضارا ارسال کند بسم الله
....https://www.karzar.net/135101 ........
#مهم
🔴لطفا توجه کنید
👈 یک هفته از برگزاری انتخابات گذشته و در این مدت برخی تحلیل هایی برای پیروزی پزشکیان ارائه می دهند که واقعا خنده دار است!
◀️من حقیر سعی میکنم دلایل پیروزی پزشکیان را با استدلال و ارائه مدارک به شما اثبات کنم که چه عواملی باعث شد تا پزشکیان پیروز انتخابات شود!
🔻۷ دلیل باعث پیروزی پزشکیان بود که یک به یک این ۷ مورد را توضیح خواهم داد
1⃣مهمترین مسئله #اعتراض_مردم به گرانی، فاصله طبقاتی، بی ثباتی بازار و کاهش ارزش پول ملی بود که پزشکیان با توجه به تکرار بیش از حد این موارد، توانست اعتماد مردم را به خود جلب کند!
🔺درسته دولت سیزدهم و مجلس یازدهم اقدامات خوبی انجام دادن ولی باید واقعیت را قبول کرد که مردم بیشتر به #سفره و #جیبشان توجه دارند و اگر در این دو مورد مردم اذیت شوند، دیگه به نکات مثبت دولت ها و مجلس ها توجه نمی کنند!
☝️همانطور که می بینید در دولت سیزدهم و مجلس یازدهم متاسفانه سه اشتباه بزرگ رخ داد
☝️ورود اشتباه خودرو و سکه به بورس که باعث گرانی بیشتر شد و حذف #یک_دفعه ارز ترجیحی که اشتباه بزرگی بود و همچنین خود مسئولین اجازه گرانی ۴ کالا را دادن که همان موقع گفته شد که اولا ۴ قلم کالا نیست(چون لبنیات خودش چند قلم کالا است) بعدش وقتی یک قلم گران شود، دیگر کالاها هم گران خواهد شد و مردم بعد از گرانی بیش از حد دولت روحانی دیگر توان گرانی جدید نداشتن که متاسفانه این نسخه های لیبرالی باعث گرانی دوباره شد و مردم دوباره به شدت شاکی شدند
🔴در انتخابات هم مردم در این خصوص بیشتر به پزشکیان اعتماد و احساس کردن او دارد حرف آنها را می زند!
#ادامه دارد...
#ادامه دلایل پیروزی پزشکیان در انتخابات
2⃣#حمایت_ظریف_و_خاتمی از پزشکیان
🔴ببینید مردم عزیز! این یک واقعیت است و در کشور ما اقای ظریف و خاتمی در بین بخشی از مردم محبوب هستند
☝️مثلا ببینید در ابتدای خرداد و قبل از ثبت نام نامزدها در انتخابات، یک نظرسنجی گرفته شده است و اقای ظریف نفر سوم با رای حدود ۱۷ درصد است و در همین نظرسنجی رای پزشکیان حدود ۴.۶ درصد و نفر هفتم است
👈خودم مشاهده می کردم که برخی به خاطر خاتمی و ظریف به پزشیکان رای میدهند و اتفاقا یکی از شعارهای هواداران پزشکیان این بود: پزشکیان زنده باد، #خاتمی_پاینده_باد
◀️باور کنید یک سوم رای پزشکیان فقط به خاطر حمایت این افراد بود...
#ادامه دارد...
#ادامه دلایل پیروزی پزشکیان در انتخابات
3⃣#رای_قومیت_گرایی
🔴متاسفانه برخی فقط زوم کردن روی رای قومیت گرایی اقای پزشکیان و این خیلی اشتباه است
👈 اما باید قبول کرد که شاید حدود یک ششم رای اقای پزشکیان به خاطر قومیت گرایی بوده است
☝️اقای پزشکیان در شهرهای آذربایجان غربی و شرقی و همچنین در اردبیل بیش از پنج برابر از اقای جلیلی بیشتر رای داشته و در کردستان نزدیک چهار برابر بیشتر رای آورده و در شهرهای کرمانشاه، سیستان و ایلام بیش از دو برابر رای داشته...
❌❌این که برخی هم بگن رای قومیت گرایی اصلا تاثیری نداشته، حرف کاملا غلطی است
#ادامه دارد...
#ادامه دلایل پیروزی پزشکیان در انتخابات
4⃣#حضور_قالیباف در انتخابات و اختلاف،تفرقه و بلاتکلیفی برخی از انقلابی ها
🔴این که اقای قالیباف به خاطر ریاست جمهوری در انتخابات شرکت کرده بود و یا به او گفته بودن که بیاید و بین انقلابی ها اختلاف بندازد را دقیق نمی دانم و فقط خدا میداند که دلیل اصلی حضور قالی باف در انتخابات چی بود!؟🤔
👈اما قالی باف خوب میدانست که رای ندارد، همین چند ماه پیش در انتخابات مجلس رای او دو سوم کاهش داشت و نفر چهارم شد و لیست انتخاباتی آنها رای نیاورد و چرا باید در انتخابات شرکت میکرد؟!
☝️از طرفی حمایت اصلاح طلب ها و اعتدالی ها برای ریاست دوباره قالی باف برای مجلس شاید دلیلی بوده تا ایشان بیاید و بین انقلابی اختلاف و بلاتکلیفی ایجاد کند و حمایت آنها از ریاستش برای مجلس را #جبران کند!
🔺بازم خدا میداند اما در هر صورت ورود مشکوک ایشان در انتخابات به ضرر جبهه انقلاب اسلامی شد
#ادامه دارد...