🟣 #تدریس
🟢 #شما_هم_مدرّس_باشید
🔻شیوههای جنگ روانی در رسانهها
🟡 جنگ روانی، استفاده برنامه ریزی شده از تبلیغات به وسیله عوامل آشکاری همچون رادیو، تلویزیون، مطبوعات و عوامل پنهانی به منظور تحریف عقایذ، تضعیف روحیه و بی اعتبار کردن انگیزه ها و کاستن از اقتدار طرف مخالف می باشد.
👇شیوه های جنگ روانی:
۱-تفرقه افکنی⬅️ تلاش دشمن برای ایجاد واگرایی، پراکندگی، جدایی و از بین بردن وحدت با برجسته کردن نقاط اختلافی و تفاوت ها و تمایزها
۲-شایعه سازی ⬅️ اخبار نادرست و دروغی که معمولا به صورت شفاهی از فردی به فرد دیگر انتقال می یابد.
۳-فریب ⬅️ ایجاد اعتقاد غلط یا حقیقت نیمه کامل یا تلاش برای ایجاد اعتماد به چیزی که حقیقت نیست.
۴-تحریک ⬅️ دستکاری عاطفی می تواند به شیوه های غیرمستقیم تر، با بر هم زدن روابط در جامعه، به پیروزی دشمن کمک کند.
۵-اغراق⬅️ دشمن همواره با انعکاس مبالغه آمیز دستاوردهای خود و اغراق در ناکامی های کشورهای مخالف خود، سعی در تضعیف روحیه آنان دارد.
۶-تحریف⬅️ هرگونه تغییر و تصرف در الفاظ یا عبارات
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴تفرقه، رمز عملیات ابلیس
چه کسانی فریب حجاریان را خواهند خورد؟!
انشعاب مبارک حزب کارگزاران و ائتلاف جمهور از اردوگاه اصلاحات/ ضرورت نگاه تبیینی_امنیتی در مقابل "چپهای تحریمی"
حسین مرعشی
"تحریم انتخابات" که از سوی جبهه اصلاحات و برخی احزاب تندروی چپ مورد تأکید قرار دارد سبب ایجاد یک انشعاب بزرگ در اردوگاه اصلاحات شده است.
سرویس سیاست مشرق _ تأکید اخیر سعید حجاریان، از تئوریسینهای جریان چپ بر اینکه شرط حضور اصلاحطلبان در انتخابات، استعفای رئیسی از ریاستجمهوری است[1]؛ به معنای تحریم قطعی انتخابات از سوی اصلاحطلبان و شاهدی دیگر بر تحلیلی است که میگوید بخشی از جریان چپ با "تحریم انتخابات" و عبور از صندوق رأی؛ وارد فاز حرکت خیابانی علیه نظام اسلامی شدهاند.
در کنار اظهارات حجاریان البته کنار رفتن یک چهره حامی مشارکت انتخاباتی از ریاست جبهه اصلاحات (بهزاد نبوی) و جایگزینی فردی به جای او که صراحتا یک چهره حامی تحریم انتخابات است(آذر منصوری) نیز به این ایده قوت بخشید که اردوگاه اصلاحات عملا منقسم شده است و دیگر با یک مفهوم واحد در میان اصلاحطلبان مواجه نیستیم.[2]
انشعاب مبارک حزب کارگزاران و ائتلاف جمهور از اردوگاه اصلاحات/ ضرورت نگاه تبیینی_امنیتی در مقابل "چپهای تحریمی"
*باید به مزاج کارگزارانی اصلاحات عادت کرد/ ضرورت اتخاذ سیاست تبیینی_امنیتی در مقابل "چپهای تحریمی"
انشعاب در اردوگاه اصلاحات از این حیث است که باید دانست عبور از صندوق رأی و تحریم انتخابات، عملا به معنای ورود به فاز براندازی سخت است زیرا برای یک رجل و جریان سیاسی که به منظور اعمال اصلاح و اجرای نسخههای نوین حکمرانی وارد فضای سیاست میشود؛ فقط 2 راه برای عملگری وجود دارد. یکی صندوق رأی و به دست گرفتن قدرت اجرایی از راه دموکراتیک و دیگری براندازی و ورود به فاز قیام خیابانی و مسلحانه.
متأسفانه باید گفت که عقلانیت در این مسیر نمیتواند راه سومی را تصور کند و از همین روست که حامیان تحریم انتخابات نمیتوانند از مسیر سوم صحبت کنند. چون اساسا مسیر دیگری در کار نیست!
برای فهم موسع از فاز انشعاب همچنین باید به "مواضع اصلاحطلبان غیر تحریمی" نیز اشاره کرد که حزب کارگزاران سازندگی قراول آنهاست.
چپهای تحریمی درحالی دو انتخابات 98 و 1400 را صراحتا و بصورت رسمی تحریم کردند که برخی احزاب و رجال اصلاحطلب از جمله حزب کارگزاران، بهزاد نبوی، محسن هاشمی، حزب ندای ایرانیان، حزب اعتماد و... از این تصمیم تبعیت نکردند و صراحتا به مخالفت با آن برخاستند.
اما همانطور که اشاره شد؛ تشکل مادر یعنی "جبهه اصلاحات" بر تحریم تأکید کرد و صراحتا و با صدور بیانیهای که سعی داشت تحریم را لاپوشانی کند؛ اعلام کرد نمیتوانیم نامزدی به انتخابات معرفی کنیم![3]
البته تأکید میشود از آنجا که حزب کارگزاران شاهد تجمعی بیشتر از رجال ستادی جریان اصلاحات است؛ سران شناخته شدهی مخالفت با تحریم انتخابات را بیشتر باید در حزب کارگزاران جستجو کرد.
در این زمینه میتوان به مواضع صریحی از حسین مرعشی و محمد عطریانفر اشاره کرد که در 2 انتخابات قبلی علیه "فاز براندازی و تحریم انتخابات" موضع گرفتند و بر لزوم حضور و مشارکت حداکثری تأکید داشتند.(البته این موضعگیری صحیح، رافع وظایف آنان در قبال توبه از فتنه سال 88 نیست)
به هر روی اکنون میتوان به صورتی واضحتر به انشعاب ایجاد شده در اردوگاه اصلاحطلبان نگریست...
اکنون "ائتلاف جمهور" -که در انتخابات 1400 جدا از جبهه اصلاحات به عرصه انتخابات آمد- متشکل از چپهای معتقد به صندوق رأی و با راهبری حزب کارگزاران در یک سو هستند و در سمت دیگر نیز جبهه اصلاحات و سایر اعوان و انصارش که 2 انتخابات قبلی را صراحتا تحریم کردهاند و برای انتخابات مجلس دوازدهم در سال جاری نیز تا این لحظه نسخه تحریم را پیچیدهاند.
دقت شود که آذر منصوری که هماکنون به عنوان رئیس جبهه اصلاحات بر کرسی نشسته؛ شخصی است که خودش چند سال قبل و درباره انتخابات سال 98 گفته بود: جریان اصلاحات دیگر زیر بار گزینشی پیدا کردن نامزد نخواهند رفت.[4]
انشعاب مبارک حزب کارگزاران و ائتلاف جمهور از اردوگاه اصلاحات/ ضرورت نگاه تبیینی_امنیتی در مقابل "چپهای تحریمی"
او همچنین دبیر کل حزبی است (اتحاد ملت) که یک عضو کادرش همین چند وقت قبل در یادداشتی تأکید کرده بود که هیچکس در ایران منتظر انتخابات نیست![5]
با این اوصاف میتوان به این قضاوت رسید که از هماکنون بایستی اصلاحات را صرفا با مزاج کارگزارانی آن شناخت و منبعد از این؛ کارگزارانیها هستند که نمایه چپهای سیاسی در ایران خواهند بود.
در این قضاوت البته چپهای تحریمی، جبهه اصلاحات، برخی اعضای هسته سخت و سایرینی از اردوگاه جریان چپ که به تحریم انتخابات معتقدند نیز در سمتی قرار میگیرند که بایستی با عینک غیر خودی به آنها نگریست و با جهاد تبیینی_امنیتی در مقابل آنها قرار گرفت.
شادی و اندوه فراوان
❤️🌼امام على علیه السلام:
شادى خود را براى کارهاى نیکى که پیشاپیش براى آخرت فرستاده اى زیاد کن و اندوه فراوانت را براى نیکیهایى قرار بده که از دستت رفته است.
📚غررالحکم/ج2/ص592
آن کسى را بستایید که اندر همه عمر
بهر آسایش مردم قدمى بردارد
نیک مرد آنکه نگردد دل او هرگز شاد
مگر از خاطر کس بار غمى بردارد
💠 #برکت
🔸 رسول خدا صلی الله علیه و آله مى فرماید:
خدا برکت دهد بر کسی که آسان می خرد و آسان می فروشد و آسان می گیرد و آسان می پردازد.
📚 وسائل/ج12/ص332
✍🏼 مستحب است انسان در امر خرید و فروش مسامحه کند و سختگیر نباشد، مثل تخفیف دادن، پس گرفتن جنس و چانه کمتر زدن.
.
تسلیت!
♦️ظاهرا باید به برخی رسانه ها تسلیت گفت که دولت فرانسه، با بی سابقه ترین اعتراضات ظرف ۲۰ سال اخیر دست به گریبان است. این رسانه ها هیچ تصویر و تیتر برجسته ای درباره اتفاقات مهم فرانسه منتشر نکردند
🔹۸۷۵ بازداشتی، صد ها مجروح، در آتش سوختن چند هزار خودرو و اتوبوس و تراموا، حمله به ساختمان های دولتی، اعلام منع رفت و آمد شبانه، به خیابان آوردن ۴۰ هزار نیروی امنیتی و پلیس، و تهدید مردم به استفاده از همه ابزار های سرکوب، بخشی از اتفاقات چند روز اخیر فرانسه است که این بار به خاطر کشته شدن جوان ۱۷ ساله با شلیک عمدی پلیس رخ داده است.
🔹دیشب هم در چهارمین شب اعتراضات،۴۵ هزار نیروی پلیس در خیابان ها مستقر بودند و ۹۹۴ نفر را بازداشت کردند.
♦️محافلی که درباره آشوب در فرانسه، سر خود را زیر برف کرده امد، همان هایی هستند که پاییز پارسال به سرویس های جنایتکار غربی برای آتش افروزی و آشوب افکنی در ایران بیگاری دادند.
🔹آنها حالا کمتر از ماکرون عزادار نیستند. کُند ذهن تزین افراد هم پی برده اند که غرب در بستر دگرگونی نظم جهانی، آبستن تحولات مهمی است و ممکن است به یتیم شدن غرب پرستان ختم شود.
@IMANI_mohammad
زامبی سازی مجاز و غیر مجاز !
🔹امانوئل ماکرون رئیس جمهور فرانسه، پس از نشست امنیتی اضطراری برای مهار اعتراضات گفت: شبکه های اجتماعی، بازی های رایانه ای و الکل، مسبب اصلی شعله ور کردن شورشها در سراسر فرانسه هستند.
♦️این سخن، اولا سر پوش گذاشتن بر ریشه های عمیق نارضایتی در فرانسه است. نارضایتی فزاینده ای که بر بستر بحران اقتصادی، شکاف طبقاتی و شکاف اجتماعی، شکل گرفته است.
🔹ثانیا دنیا دار مکافات است و کسانی که برای دیگران چاه می کنند، دیر یا زود، خودشان هم گرفتار خواهد شد. "این جهان، کوه است و فعل ما ندا/ سوی ما آید، نداها را صدا".
♦️دولت فرانسه امروز، کمی از جنایت بسیاری را که بارها -از جمله پاییز سال گذشته- همراه آمریکا و انگلیس و اسرائیل، علیه ملت ایران مرتکب شد، می چشد. جنایتی که بر بستر فریب و تحمیق و تحریک در شبکه های مجازی، طراحی شد.
🔹ثالثا؛ تفاوت ما و فرانسه در این است که اغتشاشات سال گذشته در ایران، دارای مهندسان و حامیان خارجی بود، اما آشوب در فرانسه، کاملا خود جوش و بومی است.
♦️رابعا؛ اگر فضای مجازی و مشروبات الکلی، این قدر منگ کننده و آسیب آفرین است، چرا محافل غربگرا در ایران، بر ولنگاری مطلق رسانه ای و اخلاقی اصرار دارند؟ فقط برای عیاشی و هرزگی، یا برای منهدم کردن بنیان های اعتقادی، به عنوان مقدمه نقشه ویرانی ایران؟!
🔹خامسا؛ آیا کسی از زنده بودن امثال خاتمی، حجاریان، عباس عبدی، صادق زیباکلام، محمود صادقی و نظایر آنها خبر دارد؟ چرا اینها حتی کلمه ای درباره آشوب زدگی قبله آمال شان، بر زبان نمی آورند؟!
♦️چرا نه در حمایت از مردم فرانسه موضع می گیرند و نه سرکوبگری دولت فرانسه را -که حامی آنها در اغتشاشات سال گذشته بود و عناصر فراری این طیف را پناه داد- محکوم می کنند؟ اگر هم مردم فرانسه را "اوباش الکلی" می دانند، باز هم اعلام کنند.
🔹سادسا؛ امثال عباس عبدی که مدعی ضرورت فروش مشروبات الکلی بهداشتی (!) به مردم بودند، باید به تبعیت از ماکرون بگویند که این مشروبات، بهداشتی و غیر بهداشتی ندارد و به گواهی رئیس جمهور فرانسه، عقل را زایل می کند و از شهروندان، زامبی می سازد!
@IMANI_mohammad
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🛑 تأیید #جاسوسی_اَپ_های_خارجی از اطلاعات #کاربران_ایرانی
🎥 وقتی پژوهشگر فناوری اطلاعات در پاسخ به مجری ضد ایرانی اینترنشنال با خنده تأیید می کند اَپها و شرکتهای خارجی علاقمند هستند که به #اطلاعات وسیع مردم ایران با هدف تجاری، سیاسی، #جاسوسی و تحقیقاتی دسترسی پیدا کنند.
🔴 دشمن با دسترسی به اطلاعات مردم و با پردازش این اطلاعات از طریق هوش مصنوعی و سایر روش ها، ضمن #ذائقه_سنجی از مردم و اطلاع از ضعف ها، قوت ها، علایق و تمایلات، نارضایتی ها و... برای #ضربه به کشور #برنامه_ریزی می کند.
‼️#هشدار‼️ مراقب جاسوسی دشمنان از اطلاعات داخل گوشی و سیستم رایانه خود باشیم و بدون ضرورت و اطلاعات کافی، از نصب نرم افزارهای مختلف جدا خودداری کنیم.
#سواد_امنیتی #امنیت_ملّی #سواد_رسانه_ای #بدافزار #جاسوسی_سایبری #امنیت_سایبری
#نبرد_ما
⭕ @nabardema
🔰 دنبال کنید 🔰
♦️ ایتا ♦️ روبیکا ♦️ ویراستی
⁉️آیا می دانید طبق اعلام کارشناسان #ضدجاسوسی_وزارت_اطلاعات، ویژگی مشترک #نفوذیها و #جاسوسان، «نخبگی» و «دسترسیشان» به #اطلاعات بوده؟!
‼️ به گفته آنها همچنین #نفوذیها، هم در لباس #روحانیت بودند و هم #پزشک، #مهندس، #دانشجو، #کارمند_نظامی و #غیرنظامی، گاه #کارمند، گاه #دیپلمات و گاه حتی یک #بازنشسته...
🛑 مراقب باشیم در #تور_سرویس_های_جاسوسی نیفتیم...
#سواد_امنیتی #امنیت_ملّی #اطلاعات_مردمی #ایران_امن_و_مقتدر #سربازان_گمنام_امام_زمان
#نبرد_ما
⭕ @nabardema
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥اصلاحطلب، اصولگرا، انقلابی و... همگی مترجم سیاستهای صندوق بین المللی پول درایران
حجتالاسلام دکتر محمدی ۲۴ خرداد.mp3
20.08M
⭕️نشست #بصیرتی
🔸با سخنرانی حجتالاسلام والمسلمین دکتر محمدی
🔸موضوع: ایران؛ چند ماه پس از اغتشاش
🔸 چهارشنبه ۱۴۰۲/۰۳/۲۴ بعد از نماز عشاء
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 من پنجاه سال پیش آمریکا رو دیدم، الان بهره بانکی در آمریکا 30 درصد است آمریکا دیگر حاکم دنیا نخواهد شد!
⭕️ طبقه متوسط آمریکا چهارتا ماشین جلوی خونش پارک بود، الان یکی رو به زور میتونه نگه داره
⭕️ آمریکا 32 تریلیون دلار کسری بودجه داره، 50 درصد مردم آمریکا الان گرفتارند!
⭕️ بهره بانکی در آمریکا الان 30 درصد هست، غیرممکنه!
🔰 سقوط اقتصادی و سیاسی آمریکا به روایت هوشنگ امیراحمدی