🔹زمان انسداد و رفع انسداد حسابهای بانکی از 200 روز به 4 دقیقه کاهش یافت
🔸با راهاندازی سامانه سیاق کلیه مراحل شناسایی حسابها توسط مرجع قضائی، صدور دستور مسدودی و رفع مسدودی حساب، بهصورت آنلاین و درلحظه و در تمام ساعات شبانهروز قابل انجام است.
روز گذشته بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران با همکاری مشترک قوه قضائیه از سامانه یکپارچه احکام قضائی (سیاق) رونمایی کرد.
روابط عمومی بانک مرکزی در همین ارتباط اعلام کرد: این بانک با هدف تسریع و تسهیل در اجرای احکام قضائی در شبکه بانکی و احقاق حقوق شاکیان محق مالی و همچنین دستیابی سریع و آسان و باکیفیت مردم به خدمات بیندستگاهی، با همکاری قوه قضائیه و شبکه بانکی مبادرت به ایجاد سامانه یکپارچه احکام قضائی (سیاق) کرده تا با بهرهگیری از این سامانه، ابلاغ و اجرای احکام قضائی در شبکه بانکی بهصورت برخط و لحظهای انجام شود.
با بهرهگیری از سامانه سیاق از این پس با حذف مکاتبات کاغذی و دیوانسالاری بیندستگاهی و از طریق گسترش تعاملات الکترونیکی بین نظام بانکی و دستگاههای قضائی، کلیه مراحل شناسایی حسابها توسط مرجع قضائی، صدور دستور مسدودی و رفع مسدودی حساب، بهصورت آنلاین و درلحظه و در تمام ساعات شبانهروز قابل انجام است.
با استقرار این سامانه متوسط اجرای حکم از 200 روز در سال 94 به حداکثر 4 دقیقه در سال 1402 کاهش پیدا کرده است که این امر، تأثیر بهسزایی در تحقق عدالت اجتماعی، کاهش زمان رسیدگی و حصول نتیجه در پروندههای قضائی بهنفع مردم و همچنین جلوگیری از عدم اجرای احکام قانونی بهواسطه برداشت از حسابهای تحتپیگرد خواهد داشت.
همچنین زیرساخت مدرن نرمافزاری و سختافزاری سامانه با به هم پیوستن کل بانکها در شبکه بانکی و قوه قضائیه با محوریت بانک مرکزی شکل گرفته است که ثمره این تلاش چندساله گام بلندی در جهت تحقق عدالت قضائی، ایجاد فرصت برابر برای دسترسی آحاد مردم به خدمات در کل جغرافیای کشور و تحقق دولت الکترونیک خواهد بود....
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/268356
38.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥تاوان یک تاریخ پر جنایت...
▪️تحیلیل سید محمد مرندی از اتفاقات فرانسه
#قطعه_بلند
📎🔹آیتالله العظمی مرعشی نجفی درباره پدر رهبر انقلاب: اگر رساله میداد همتراز مراجع نجف میشد
🔸در مقدمه کتاب «زندگی اینجاست» نقل قولی از آیتالله العظمی مرعشی نجفی که آقاسیدجواد را به خوبی میشناخت و با او همشهری بود، آمده است. ایشان میگوید: «اگر آقاسیدجواد رساله میداد در تراز مراجع نجف بود، اما متواضع بود و نمیخواست خود را مطرح کند.»
درباره آیتالله سیدجواد خامنهای روایتهای پراکندهای طی سالیان گذشته منتشر شده بود و از خلال کتبی مثل «شرح اسم» و یا «خون دلی که لعل شد» و یا «خاطرات آیتالله سیدمحمد خامنه ای» میشد به برخی از روحیات اخلاقی و سبک تربیتی ایشان دست پیدا کرد، اما روایت دقیق و کاملی از زندگی ایشان تاکنون منتشر نشده بود.
به گزارش فارس، کتاب «زندگی اینجاست» با نویسندگی مهدی قزلی به مرور کوتاهی از برخی خاطرات و زوایای زندگی آیتالله سیدجواد خامنهای اختصاص پیدا کرده است که بسیاری از ابهامات زندگی ایشان را روشن کرد.
در ادامه برخی از نکات مهم کتاب را مرور خواهیم کرد.
همان خاطرات کوتاه و پراکندهای که از آقا سیدجواد خامنهای در اذهان وجود داشت حاکی از تواضع و زهد وی در دوران طلبگی و در زندگی شخصی ایشان بود. در این کتاب نیز بارها به این موضوع اشاره شده است. در مقدمه کتاب، نقل قولی از آیتالله العظمی مرعشی نجفی که آقاسیدجواد را به خوبی میشناخت و با او همشهری بود، آمده است. ایشان میگوید: «اگر آقاسیدجواد رساله میداد در تراز مراجع نجف بود، اما متواضع بود و نمیخواست خود را مطرح کند.»
اسم بامسمای کتاب از یکی از خاطرات آیتالله سید جواد خامنهای انتخاب شده است و نشان از دلدادگی و ارادت ایشان به امام رضا علیهالسلام دارد. در پشت جلد کتاب درباره این خاطره آمده است: «پای آقاسیدجواد که به مشهد رسید، چرخی که در کوچه پسکوچههای تنگ دوروبر حرم زد، چشمش که خیره ماند به تلألو گنبد، پاگیر شد، شاید حتی پاشکسته. با خودش گفت: زندگی اینجاست.»
جایگاه اجتماعی و شأن خانوادگی خانواده خامنهای در تبریز جایگاه والایی بود و پدر آقاسیدجواد، آقاسیدحسین، سالها در نجف زندگی و تدریس کرده بود. وقتی آقاسیدحسین از نجف به تبریز برگشت، شاگرد ایشان که امام جماعت مسجد جامع تبریز بود جای خودش را به استادش آقاسیدحسین داد و ایشان از بزرگان روحانیون تبریز شد. باقرخان از اهالی محله خیابان و هممحلهای آقاسیدحسین و از ارادتمندان ایشان بود. وقتی آقاسیدجواد از کوچههای محله رد میشد، باقرخانه به احترام از جایش بلند می شد و به سید نوجوان سلام میکرد و به دوستانش میگفت: «پسر آقاست.»...
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/268364
📎🔹ایران در جمع 10 کشور تولید کننده شبیه ساز رآکتور هستهای قرار گرفت
🔸رئیس سازمان انرژی اتمی در خصوص اهمیت شبیهساز راکتور هستهای گفت: این شبیهساز یک بخش واقعی و موثر از فرآیند و مجموعههای یک نیروگاه یا راکتور است که با مقیاس ۱۰۰ هزار مگاوات حرارتی میتواند مدیریت این کار را در اختیار گرفته و مدیریت کند.
با حضور محمد اسلامی، معاون رئیسجمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی و جمعی از معاونان و مدیران این سازمان از «سامانه شبیهساز آموزشی راکتور اتمی آب سبک تحت فشار» با توان 100 مگاوات حرارتی و 30 مگاوات تولید برق که در سازمان انرژی اتمی ایران، طراحی و ساخته شده است، رونمایی شد.
این سامانه به منظور آموزش فنی پرسنل و آشنایی آنها با مفاهیم اپراتوری نیروگاه در شرایط عادی و همچنین شرایط اضطراری، طراحی و توسعه یافته است.
در این شبیهساز سناریوهای گوناگون قابل بارگذاری بوده و ترتیب رخداد وقایع قابل مطالعه است. با توجه به قابلیت شبیهسازی بلادرنگ و متوقفسازی رخدادها، مربی توان توضیح روند تغییرات متغیرهای مهم و منطق حاکم بر آنها در سیستمهای کنترل راکتور و محافظت را خواهد داشت.
محمد اسلامی، رئیس سازمان انرژی اتمی در خصوص اهمیت این دستاورد گفت: خدا را شاکریم که همکاران ما امروز توانستند یکی دیگر از دستاوردهای اثربخش را که در حوزه علوم و فنون پیشرفته تاثیرگذار است را به منصه ظهور برسانند. این شبیهساز یک بخش واقعی و موثر از فرآیند و مجموعههای یک نیروگاه یا راکتور است که با مقیاس 100 هزار مگاوات حرارتی میتواند مدیریت این کار را در اختیار گرفته و مدیریت کند.
وی افزود: موضوع مهمی که وجود دارد، در مرحله کنونی آموزش نیروی انسانی است تا آنان بتوانند در فرآیندهای کاری مستقر شوند. هم به لحاظ سختافزار و هم نرمافزار این یک مجموعه یکپارچهای است که بدون هیچگونه وابستگی و بر اساس اقلامی که ساخت داخل است عموما تهیه و تامین شده است.
به گزارش تسنیم، اسلامی اظهار داشت: ما امروز قابلیت بهرهبرداری داریم و در پژوهشگاه و مرکز علوم و فنون هستهای این شبیهساز را نصب کردیم که اولا برای آموزش و تربیت نیروی انسانی است و ثانیا در فرآیند تحقیقات تکمیلی است که دانشجویان ما از آن استفاده کنند.
@kayhannewspaper