محمدرضا شهبازی فعال فرهنگی و طنزپرداز از فروشگاه کتاب حافظه تاریخی ایرانی بازدید کرد.
وی ایده تاسیس این فروشگاه مبنی بر «جمع آوری کتب تاریخی، سیاسی» با رویکرد انقلابی از ناشران مختلف را ستود و این اقدام را گام مهمی در ایجاد شبکه توزیع کتب مفید توصیف کرد.
شهبازی گفت: بخش قابل توجهی از نیروهای انقلابی به دنبال اثرگذاری در عرصه های سیاسی و فرهنگی هستند اما عموما از پیش نیاز این مساله که مطالعه مستمر در حوزه های مختلف به خصوص تاریخ است، غافل اند به همین علت گاهی اوقات تلاشهای شان نتیجه لازم را نمیدهد چون مطالعه لازم را ندارند.
شهبازی در پایان مطالعه سه کتاب تاریخی را به صورت ویژه به مخاطبان پیشنهاد کرد.
اول؛ کتاب «خط مقدم» (درباره زندگی شهید تهرانی مقدم) که شرح کاملی از زندگی، رشادت ها و تلاشهای ایشان در خودکفایی موشکی کشور است.
دوم؛ کتاب «شرح اسم» (درباره زندگی آیت الله خامنه ای) که اطلاعات تاریخی خوبی درباره زندگی رهبر انقلاب از بدو تولد تا سال 57 ارائه میدهد.
سوم؛ کتاب «تاریخ مستطاب امریکا» که با زبانی طنز و کاریکاتورهایی اختصاصی تاریخ جنایات امریکا را به تصویر کشیده است.
♦️سفارش اینترنتی👇
@Ketab_hafezeh_tarikhi
🔹خریدحضوری: خ انقلاب. بین ولیعصر و فلسطین. خ برادران مظفر شمالی. فروشگاه کتابکده27
#توییت آقای تحلیلگر
✍️ امروز سالگرد جدایی بحرین از ایران است
شورش 57 اگر فقط 7 سال زودتر رخ میداد ما امروز از بحرین به عنوان استان خود سخن میگفتیم
23 مرداد 1402
لشکر سایبری ایران - @mrtahlilgar.mp3
10.16M
🔗 فوری مهم ؛ همین حالا زمان دفاع از ایران است هرکسی آماده است، بسم الله...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پدری که چهار فرزندش را جهت برپایی موکب امام حسین علیه السلام همزمان در یک روز از دست میدهد ، سه روز بعد از آن اتفاق هولناک (شهادت این فرزندانش) ، پدر در حال میزبانی از زائران پیاده روی امام حسین علیه السلام هست که با مطلع شدن زائران از شرح حال این پدر به شدت متأثر میگردند
این حسین کیست که عالم همه دیوانه اوست
#اَللّٰهُمَّ_عَجِّلْ_لِوَلیِّکَ_الفَرَج
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ روزی که ارتش امپراطوری بریتانیا، از مدافعان یک روستا شکست خورد!
🔹 شاید برای بسیاری این سوال مطرح باشد که چرا نام #رئیسعلی_دلواری بیش از سایر رهبران #مقاومت_جنوب در برابر تجاوز انگلیس، شناخته شده است. امتیاز رئیسعلی به دیگر سران جهاد چه بوده است؟!
▶️ #احمد_کرمینژاد، پژوهشگر تاریخ، به این سوال پاسخ میدهد.
🔺 به مناسبت ۲۴ مرداد،
سالروز شکست انګلیسیها در جنگ دلوار
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌آیا حکومت ایران ، اسلامی نیست؟
⛔️آیا با این همه اختلاس و فساد، میشه حکومت را اسلامی دانست ⁉️
❇️پاسخ به سخنان استاد علیدوست و دفاع از سخنان استاد مسعود عالی
🔺مقایسه حکومت امیرالمومنین با جمهوری_اسلامی
(پاسخ: مرتضی کهرمی )
#کانال_تحلیلی_حامیان_ولایت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🐂گوسالگی و 🦓خریت با هم
🎥چگونه دانشگاهها و مراکز علمی ایرانی برای غرب به وسیله ISI جاسوسی می کنند؟
تاریخچه isi و بیان نکاتی پیرامون رویکرد، پشت پرده و اهداف آن
#استاد_ازغدی
🖌حقارت و خریتی که بتوسط گوساله های سامری دامن گیر بسیاری از ملت ها شده است خریت یادگیری زبان اربابان که بدان افتخار هم می کنند
🔺بازگرداندن پولهای ملی، بدون عقبنشینی از مواضع اصولی، یک #موفقیت_ملی است.
با اینستکس بهدنبال پیادهسازی نفت در برابر غذا بودند که عایدی هم نداشت. رکورد تجارت خارجی با ۱۱۲ میلیارد دلار و مواردی مثل رشد ۶.۷ درصدی سرمایهگذاری در ماشینآلات و ساختمان، نفت در برابر غذا نیست!
علی بهادری جهرمی
گفتنیست برخی از کشورهایی که دستگاه دیپلماسی دولت خادم دکتر رئیسی به آنها توجه کرده و با استقبال گرمی نیز از سوی طرف مقابل مواجه شده علی رغم ظرفیتهای فراوان ابداً در برنامه دولت خائن روحانی قرار نداشتند که به عنوان مثال میتوان به اندونزی اشاره کرد
📖 تقویم شیعه
☀️ امروز:
شمسی: شنبه - ۲۸ مرداد ۱۴۰۲
میلادی: Saturday - 19 August 2023
قمری: السبت، 2 صفر 1445
🌹 امروز متعلق است به:
🔸پبامبر گرامی اسلام حضرت محمد مصطفی صلی الله علیه و آله وسلّم
❇️ وقایع مهم شیعه:
🔹مجلس یزید لعنة الله علیه، 61ه-ق
🔹شهادت زید بن علی بن الحسین علیهم السلام، 121ه-ق
«بیانیه معاون سیاسی سابق وزیر کشور در پِی تغییر ایشان»
با توجه به تغییر اینجانب از معاونت سیاسی وزارت کشور، لازم دانستم توضیحاتی را به استحضار مردم عزیز ایران، نخبگان و اصحاب رسانه برسانم.
🔺«اصل بیطرفی» و «فراهم آوردن مقدمات برگزاری انتخابات پرشور و رقابتی» از جمله وظایف اصلی معاونت سیاسی، ستادهای انتخابات و هیاتهای اجرایی در تمامی سطوح، استانداران، فرمانداران، بخشداران به حساب میآید. بر همین مبنا با آسیبشناسی از ادوار گذشته و مشورت با چند تن از صاحب نظران، بخشنامه ای در تاریخ ۱۱ خرداد سال جاری از سوی اینجانب ابلاغ شد که در آن «بایدها» و «نبایدها» قانونی که میبایست مدنظر معاونین سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداریهای سراسر کشور ورؤسای ستادهای انتخابات باشد مورد تأکید قرار گرفت.
🔺پس از ابلاغ آن بخشنامه، برخی از نمایندگان مجلس علیه مفاد آن بویژه بند ۴ بخشنامه موضع گرفتند. بند ۴ بخشنامه از این قرار بود: «فرمانداران، بخشداران و معاونین فرماندار ضمن تداوم پیشبرد امور شهرستان در حوزههای مختلف عمرانی، اقتصادی، توسعهای و ... در روابط با نمایندگان محترم مجلس، در دوره باقیمانده تا انتخابات، برای پیشگیری از هرگونه سوءبرداشت، نسبت به عدم همراهی و معیّت نماینده محترم شهرستان در حوزه انتخابیه در موضوعات و جلسات شائبهدار، حساسیت و دقت لازم را داشته باشند. مدیریت این موضوع بر عهده معاونین سیاسی میباشد».
صراحتاً از این بند بخشنامه مشخص است که در راستای اصل «بی طرفی» اعضای ستادهای انتخاباتی از حضور و همراهی با نمایندگان در موضوعات و جلسات «شائبه دار» منع شدند. این موضوع تاکید بر یک رفتار قانونی بود. بخصوص که در بند قبلی بخشنامه (بند ۳) بر نظارت بر رفتار شخصی و اداری فرمانداران و بخشداران هم تأکید شده بود و اینکه هرا قدامی که نشان دهنده عدم بیطرفی فرمانداران و بخشداران باشد منجر به عزل آنها میشود.
🔺روح حاکم بر بخشنامه این بود که برگزاری یک انتخابات رقابتی و پرشور الزاماتی دارد که یکی از مهمترینِ آنها، عدالت در فرصتها و زمینهسازی برای ایجاد فرصت برابر برای همه کاندیداهاست، نه اینکه فردی به واسطه سوابق یا لواحق خود بتواند فرصت بیشتری برای نقش آفرینی و ظهور و بروز انتخاباتی داشته باشد.
🔺اعتراضهای نمایندگان محترم موجب شد وزیر محترم کشور برای متوقف کردن حواشی، ۴ بند از بخشنامه را لغو کند و شخصا برای تبیین موضوع در مجلس حاضر شود. در جریان حضور وزیر محترم در مجلس، برخی نمایندگان با وجود لغو بندهای مختلف بخشنامه، درخواست عزل معاون سیاسی را از وزیر مطرح کردند و از آن تاریخ به بعد با میدان داری برخی رسانه ها، این موضوع به دستور کار ثابت آنها و اصرار برخی نمایندگان تبدیل شد.
🔺اصرار رییس و برخی نمایندگان محترم مجلس برای عزل معاون سیاسی وزیر کشور، فارغ از اینکه بنده معتقدم بخشنامه صادره کاملا مبتنی بر تکلیف اداری و براساس موازین شرعی و قانونی و سیاستهای کلی ابلاغی رهبر معظم انقلاب بود، در حالی صورت میگرفت که معظم له علاوه بر ادوار گذشته بارها خطاب به نمایندگان همین مجلس، ضمن تقبیح دخالت نمایندگان مجلس در عزل و نصب ها، مداخله ایشان در امور متعین در دولت را منع کرده بود و بلاشک تعیین تکلیف در خصوص معاون وزیر مصداق اتم و بارز این مداخلات غیرقانونی بود.
🔺با وجود استمرار فشارها و بعضاً تنشهای سیاسی و بسیج رسانهای علیه وزارت کشور، ما به دنبال آرام سازی فضا و پیگیری مأموریت های مهم خود از جمله فرآیند پیش ثبت نام نامزدهای انتخابات مجلس آینده بودیم. در این اثنا و در شرایطی که انتظار می رفت بر اساس توصیه های اکید رهبر معظم انقلاب به ویژه فرمایشات ایشان در خطبه های نماز عید فطر در خصوص پرهیز از حاشیهها و حفظ وحدت و یکپارچگی میان قوا، و در فضایی که وزیر کشور نیز ماده اختلاف یعنی بخشنامه را لغو کرده بود، تنشها فروکش کند، متأسفانه فشارها افزایش یافت و استیضاح وزیر کشور فعال و در آستانه اعلام وصول قرار گرفت.
طرح استیضاح وزیر کشور آن هم در ایام ثبت نام انتخابات و سالگرد اغتشاشات سال گذشته به بهانه بخشنامهای قانونی که لغو شده بود، بدعتی عجیب و بهت آور در تاریخ سیاسی کشور و روابط بین دولت و مجلس در ادوار مختلف، بود./1