ایران پس از حمله به اسرائیل تهاجمیتر شد
♦️افسر سابق سازمان سیا و پژوهشگر بنیاد دفاع از دموکراسیها ضمن تحلیلی تأکید کرد ایران پس از حمله مستقیم به اسرائیل تهاجمیتر شده و بازدارندگی اسرائیل و آمریکا در مقابل ایران از بین رفته است.
🔹رئول مارک گرشت در تحلیلی برای مؤسسه هوور نوشت: پس از جنگ غزه و واکنش اسرائیل به رگبار موشکها و پهپادهای ایران، آیا در خاورمیانه چیزی تغییر کرده است؟ مسئله فلسطین مسلماً تقویت شده و این کار را برای اعراب دشوارتر میکند که چگونه با اسرائیل به طور علنی تماس داشته باشند. هفت اکتبر ممکن است احتمال پیوستن عربستان به این توافق را از بین ببرد.
♦️اسرائیلیها آنقدر امتیاز ندارند که بتوانند به سعودی پیشنهاد دهند. اجازه دادن به اسرائیل برای پرواز در آسمان ریاض خطر مهمی برای سعودی است. این کشور اسلامی است و بنسلمان تعداد قابلتوجهی از دشمنان را در خانواده خود، نهاد مذهبی و دایره گستردهتر جمعآوری کرده است.
🔹پروژههای زیرساختی عظیم و از بین برنده بودجه «۲۰۳۰» ولیعهد عربستان، که میتوان به راحتی با موشکهای ایران از بین برد، او را به سمت هماهنگی بیشتر با تهران سوق داده. او پس از حمله به تاسیسات نفتی عربستان در سال ۲۰۱۹ که ترامپ، به جز اعزام نمادین تفنگداران دریایی هیچ کاری انجام نداد، به طور جدی به سمت دیدگاه سنتیتر و معاملاتی در واشنگتن چرخش پیدا کرد.
♦️جنگ غزه در ایالات متحده، دانشگاهها را بههم ریخته است. وضعیت در اروپا حتی بدتر است.
🔹ایران از طریق «محور مقاومت» و برنامههای پهپادی و موشکی، استراتژی بسیار تهاجمیتری را علیه دشمنان خود در پیش گرفته. حمله مستقیم به اسرائیل، گام منطقی بعدی در این دوئل بود. در نگاه رهبران تهران شلیک سیصد موشک و پهپاد جسورانه بود و منجر به صعود ایران شد.
♦️در ۱۹ آوریل، اسرائیل فرصتی برای اقدام در مورد برنامه هستهای و کارخانههای تولید موشک ایران داشت. با این حال، نتانیاهو و بنی گانتس پلک زدند. تنها وزیر جنگ، ظاهراً خواستار تشدید تنش بود.
🔹ایران قطعاً از توان رهگیری موشکها و پهپادهای اسرائیلی- آمریکایی آگاه شد. از همه مهمتر، به وضوح دید که نه اسرائیل و نه آمریکا نمیخواهند در روز مبادا علیه برنامه هستهای ایران اقدام کنند. این برنامه به قدری پیشرفت کرده که ایران را به یک دولت در آستانه هستهای تبدیل کرده است.
♦️اسرائیل از ترس تشدید تنش، از اقدام منصرف شد. نگرانی از آمریکا و اسرائیل، که مطمئناً عامل مهمی در توضیح اینکه چرا تهران به تدریج به سمت ساخت و آزمایش بمب هستهای حرکت کرده، ممکن است در ۱۹ آوریل از بین رفته باشد.
🔹رویکرد تهاجمیتر ایران قطعاً به خوبی نشان میدهد که چرا عبور از نقطه گریز میتواند موقعیت جمهوری اسلامی را تا حد زیادی ارتقا بخشد.
💢روزنامه کیهان
📸 کارنامه اقتصادی دولت شهید رئیسی
🔸تورم نقطه به نقطه ٣٠
(کمترین میزان از سال ٩٩)
🔸تورم سالانه ٣٧
(کمترین میزان از سال ٩٩)
🔸تورم مواد غذایی ٢٢
(کمترین میزان از سال ٩٩)
🔸تورم تولید ٢٣
(کمترین میزان از سال ٩٧)
🔸تورم مسکن ١٢
(کمترین میزان از سال ٩۶)
🔸رشد نقدینگی ٢٣
(کمترین میزان از سال ٩٧)
🔸نرخ بیکاری ٨.١
(کمترین میزان از سال ۶٨)
20.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹خاطره سخنگوی دولت از پیگیری شهید رئیسی برای کنترل اصلیترین منشأ خلق تورم
🔸سخنگوی دولت در مراسم بزرگداشت شهدای خدمت در دانشگاه محقق اردبیلی: نرخ رشد نقدینگی که اصلی ترین عامل تورم است، در شروع این دولت حدود ۴۳ درصد بود با پیگیری جدی شهید رییسی در اردیبهشتماه امسال به ۲۴ درصد کاهش یافته است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥ذات اصلاح طلبان همین است. تحریم طلب، برانداز، ویرانی طلب
▪️آرزو داشتند و دارند که ترامپ انتخاب شود تا تحریم ها بیشتر شود. چرا که دمکرات ها "شل و ول" هستند و سیاست های ایران تکان نمی خورد.
▪️مهدی هاشمی هم ٨٨ از واشنگتن دنبال سیاستمدارانی بود که ایران را بیشتر تحریم کنند.
▪️اصلاح طلب خودش بر سر قدرت باشد، حالا ایران ویران و تحریم شده و جنگ زده هم بود ایرادی ندارد.
▪️شرم آور است این ویدیو. دختر هاشمی رفسنجانی. شرم آور است
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥نظر قالیباف درباره نسبت عدالت و پیشرفت چیست؟ سخنان تقطیع شده او را برای تحریف پخش کردند!
🔹در این کلیپ به مرور نظرات رهبر معظم انقلاب بدون تقطیع و جزئی نگری پرداخته شده و سپس بخش اصلی سخنان قالیباف در همان گفتگوی سال 92 را آورده تا نشان داده شود، چگونه با تقطیع سخنان وی، نظر او درباره عدالت و پیشرفت تحریف شده است.
🔰 بیانیهٔ خانوادهٔ شهید حاج قاسم سلیمانی در آستانهٔ چهاردهمین دورهٔ انتخابات ریاستجمهوری؛ شهید سلیمانی سرمایهای ملی و فراجناحی است؛ مردم انتظار دارند در رقابتهای انتخاباتی، این مهم ملاحظه و رعایت شود
🔻متن این بیانیه به شرح زیر است:
«بسم الله الرحمن الرحیم»
🔸شهادت رئیسجمهور مردمی و خستگیناپذیر جناب آیتالله سید ابراهیم رئیسی و همراهان گرانقدر ایشان (رحمت الله علیهم) عموم مردم ایران را داغدار کرد.
🔸بهرغم ابعاد سوگناک این حادثهٔ بزرگ، تشییع باشکوه «شهیدان پرواز اردیبهشت» به صحنهٔ «صبر، استقامت و ایستادگی» مردم ایران تبدیل شد و اکنون نیز همگی در آستانهٔ انتخاباتی سرنوشتساز قرار داریم.
🔸در آستانهٔ چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری خانوادهٔ شهید سلیمانی بنابر وظیفهٔ اجتماعی خود، نکاتی را فروتنانه خدمت ملت عزیز ایران تقدیم میکند:
🔸الف: حضور و مشارکت پرشور ملت ایران میتواند ضمن خنثی کردن توطئههای آشکار و پنهان دشمنان، افزایش همبستگی اجتماعی و تقویت وحدت ملی را همراه داشته باشد.
🔸ب: نامزدهای محترم این انتخابات که میبایست متعهد به خدای متعال، اسلام عزیز و قانون اساسی باشند، بهتر است برای هرچه سالمتر برگزار شدن این انتخابات، از درگیریهای تنشزا، بیهوده و بیحاصل خودداری کنند.
🔸ج : چنانچه نامزدها، طرفداران و علاقهمندان آنان قصد دارند در این رقابت از شهید عزیزمان سخن بگویند، توجه خود را معطوف به تبیین اندیشه، اصول و مبانی مکتب حاج قاسم کنند و از بیان سخنان نادرست، پرهیز نمایند.
🔸شهید سلیمانی سرمایهای ملی و فراجناحی است؛ مردم نیز ایشان را با این ویژگی میشناسند و انتظار دارند در رقابتهای انتخاباتی، این مهم ملاحظه و رعایت شود؛ انشاءالله.
خانوادهٔ شهید حاج قاسم سلیمانی
📅نوزده خرداد ۱۴۰۳
14.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 براساس اعلام وزارت کشور، افراد تایید صلاحیت شده توسط شورای نگهبان برای انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری به شرح زیر است:
۱- مسعود پزشکیان
۲- مصطفی پورمحمدی
۳- سعید جلیلی
۴-علیرضا زاکانی
۵- امیرحسین قاضیزاده هاشمی
۶- محمدباقر قالیباف
7.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌 بازیگران سیاست و قدرت
🚨هشدار شهیدبهشتی درباره بازیگرانی که اسلام را دکان قدرت و سیاست کردند
✔️آفت این انقلاب اسلامی چیست؟
♨️⚡️غرب پنج مرحله حکمرانی را طی کرد؛
🌳 اول:
حکمرانی هرمی با رویکردی مستبدانه و ارباب و رعیتی و اقتدار مطلق و بی قید و شرط که منجر به توزیع ظلم و جور در مردم شد.
🌳 دوم:
حکمرانی بازاری از طریق تفکیک قوا؛
گرچه تقسیم قدرت با این الگوی حکمرانی شکل گرفت؛ اما اختاپوس قدرتها، جایگزین حکمرانی هرمی شد و در واقع اقتدار ظلم و جور توزیع گردید.
🌳 سوم:
حکمرانی حزبی؛
این الگو توانست احزاب متعدد و شفاف را با اساس نامه و مرام نامه و برنامه ریزیهای تعریف شده در جامعه تشکیل دهد و مردم با تفکر و اراده به انتخاب حزب محبوب خود اقدام کنند؛ لکن قدرت اقتصادی در مدیریت احزاب، دوباره توزیع ظلم و جور را به شکل دیگری رهبری کرد.
🌳 چهارم:
حکمرانی با رویکرد جامعه مدنی؛
در این الگو، علاوه بر احزاب، تشکلهای دیگر و مستقل از دولت مانند ngo ها و سندیکاها شکل گرفت و توزیع قدرتهای سیاسی و اقتصادی و فرهنگی و مشارکت مردمی توسعه یافت؛ لکن نقش اختاپوس اقتصادی و سیاسی و فرهنگی در مدیریت تشکلهای مستقل از دولت، نقش مشارکت واقعی مردم را کاهش داد.
🌳 پنجم:
حکمرانی فضای مجازی و رسانهای؛
این الگو به نوعی بازگشت به حکمرانی هرمی اقتدارگرای ظالمانه است؛ اما با ابزار رسانه و فضای مجازی و هوش مصنوعی که میتواند هم نیازسنجی کند و هم نیازسازی انسانها را به دست گیرد و با مدد هوش مصنوعی به مدیریت هوش طبیعی انسانها بپردازد و آدمیان را چون خیمه شب بازی، مختال فخور سازد و جبر اجتماعی رسانهای پدید آورد. مردم در این الگو مشارکت دارند و حتا مشارکت حداکثری، اما با میل خود، ظلم و جور و فساد و اسارت را پذیرا میشوند. فرهنگ برهنگی و بردهداری مدرن را با تخیل و نسبی گرایی و تناسخ هویتی میپذیرند.
بشر امروز گرفتار چنین حکمرانی گردید. این حکمرانی، مسلمان و غیرمسلمان و انقلابی و غیرانقلابی و اصول گرا و اصلاح طلب و رزمنده و شرمنده نمیشناسد و همه را اسیر حکمرانی رسانهای میکند.
🇮🇷دکتر محمد سجاد شیرودی
17.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌 انقلابی راحتطلب تا انقلابی مجاهد
✅ انقلابیهای مثبت و منفی از دیدگاه رهبر_انقلاب چه کسانی هستند؟
⁉️ما جزو کدام دسته هستیم!؟
🇮🇷دکتر محمد سجاد شیرودی..
@drshiroody
💰 چرا جلیلی با مسجد مکی معامله نکرد؟
سنت غلطی را چند دهه است که جریان اصلاحات در قبال اهل سنت عزیز کشور بنا گذاشته است و آن هم «معامله» پست های مدیریتی با رای مردم و البته با برخی سیاسیون آنهاست که فقط به نفع برخی افراد محدود منجر شده است! متاسفانه بقیه هم از این مدل تبعیت کرده اند که به مواردی اشاره می کنم!
در سال ۹۲ برخی افراد از مسجد مکی درخواست جلسه با دکتر جلیلی داشتند که ایشان گفته بود انشالله شنبه بعد از انتخابات درخدمت هستم! اگر بنای حمایت دارید خب اعلام کنید ولی اگر بده بستان هست من اهلش نیستم.
در انتخابات ۱۴۰۰ هم پیغام و پسغام هایی انجام شد که دکتر گفت من اهل تعامل هستم نه معامله و ما اجازه گرفتیم نگاه ایشان درباره اهل سنت و خصوصا استان سیستان و بلوچستان را منتقل کنیم. بنده به همراه دو نفر دیگر در جلسه ای که برخی چهره های درجه یک مسجد مکی بودند حاضر شدیم و اینطور نظرات دکتر را توضیح دادیم:
«من خجالت می کشم که برای وظیفه ذاتی خودم با مردم کشورم معامله کنم. آباد کردن آن استان وظیفه من هست و نباید برای انجام آن معامله کرد!
وقتی مناطقی مثل باباییان و شیرآباد و کمپ مرادآباد در زاهدان و چابهار هست من بعنوان یک مسوول در این کشور خجالت می کشم.
من معتقدم آن استان که بارها به روستاهای آن هم رفته ام نیازمند یک چهره ملی توانمند هست تا حجم مسایل متعدد آن را کاهش بدهد.
ظرفیت تجارت اقلا ۱۶ میلیارد دلاری با پاکستان، ایجاد منطقه آزاد انرژی با این کشور و... طرح های ملی هستند که میتوانند آنجا را متحول نمایند.
لذا ما به شما وعده بیجا نمیدهیم ولی به مردم قول میدهیم که در صورت انتخاب این طرحها را حتما اجرا کنیم.»
👈 دوستان مسجد ولی گفتند این حرفها مطلوب ما نیست. بگید چند تا استاندار، سفیر یا وزیر می دهید؟ که گفتیم حرف ما همان بود. این بدان معنا نیست که اگر شخصی را از اهل سنت مناسب دیدند استفاده نکنند ولی وعده آن را به شما نمی دهیم و این را معامله با رای مردم میدانیم که بسیار «تحقیرآمیز» است!
آنها گفتند: جهانگیری دور قبل به ما قول دو وزیر داد و عمل نکرد!
این دوره هم صولت مرتضوی آمده و قول هایی داده است! (بعدا فهمیدم جناب رییسی با این اقدام موافق نبودند ولی ایشان بعنوان مسوول یکی از ستادها در آن جلسه قول استاندار داده بود و حتی گفته بود حرف من حرف هست و گردن من ضمانت این حرفم!)
من گفتم خب مگر خودتان نمی گویید بدان وعده ها نرسیدید؟ پس چرا هنوز بر این رویه اشتباه اصرار دارید؟ اگر واقعا به فکر مشکلات مردم هستید قول را در «برنامه» بگیرید که به نفع همه مردم هست نه «منصب» برای جمعی خاص! تازه اگر یک وزیر سنی هم بیاید این همه مشکلات مناطق مرزی مگر حل می شود؟!؟
راضی به تغییر رویه نشدند و ما بیرون آمدیم ولی خوشحال بودیم که با رای مردم معامله نکردیم و نخواهیم کرد.
🖌علیرضا کمیلی