⭕️ واکنش یک عضو ستاد دکتر جلیلی به شایعاتی درباره محتوای جلسات دکتر جلیلی و قالیباف پیش از برگزاری دور اول انتخابات
علیرضا کمیلی از اعضای ستاد دکتر جلیلی در پاسخ به شایعاتی پیرامون جلسه دکتر جلیلی و قالیباف در مشهد و تهران پیش از برگزاری دور اول انتخابات ، نوشت:
🔹چون آقایان شروع به نوشتن کرده اند و ظاهراً مثل همیشه تمایل ندارند کامل بنویسند مجبورم نکاتی را بگویم!
🔹بنای اجماع همواره بر کناره گیری افراد دارای رای کمتر بوده است ولی این دوره برخی با حدس و گمان میگفتند اگر جلیلی با وجود سه برابر رای بیشتر از قالیباف کنار برود بهتر است ...که ارقام نشان داد اگر دکتر قالیباف کنار می رفت بعید نبود که همان دور اول هم کار تمام شود.
🔹اما چه شد که ماجرا برعکس شد؟
یعنی اصرار کردند که باید شخص دارای رای بیشتر کنار برود؟!
تحلیل و حدس فوق؟! خیر!
🔹کار به اینجا رسید که دکتر قالیباف فرمودند بنده حجت شرعی دارم برای ماندن ... از چه کسانی؟ از آنها که به من تکلیف کردند بیایم! یعنی ...!
🔹صبح روز بعد (پنجشنبه) یکی از دوستان به رهبر معظم انقلاب مراجعه کرده و سوال میکنند و پاسخ منفی محکمی درباره تکلیف به شخصی از کاندیداها دریافت میشود و معلوم می شود که دیگران در این ماجرا نقش داشته اند نه رهبری معظم انقلاب.
🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴
📖 تقویم شیعه
☀️ امروز:
شمسی: دوشنبه - ۱۸ تیر ۱۴۰۳
میلادی: Monday - 08 July 2024
قمری: الإثنين، 2 محرم 1446
🌹 امروز متعلق است به:
🔸سبط النبي حضرت امام حسن مجتبی علیه السّلام
🔸سیدالشهدا و سفينة النجاة حضرت امام حسین علیهما السّلام
❇️ وقایع مهم شیعه:
🔹رسیدن امام حسین علیه السلام به کربلا، 61 ه-ق
🔹ارسال نامه امام حسین علیه السلام به کوفه، 61 ه-ق
♻️ دزد فرشهای عمواغلی که بود؟
🔰 حمید رسایی: در ایام انتخابات یکی از خبرهایی که به آن کم پرداخته شد، فرشهای کاخ سعدآباد بود. ابتدا اعلام شده بود که فرشها سرقت شده اما در این اثنا سخنگوی قوه قضائیه از پیدا شدن آن در یکی از نهادها خبر داد!
‼️⚡️معاون هماهنگی معاونت حقوقی رئیسجمهور هم در پاسخ به آن گفت که طبق اطلاعاتی که ما از پرونده داریم و پیگیریهایی که از قضات محترم پرونده به صورت مداوم داشتهایم، هنوز از سرنوشت ۴۸ تخته فرش مفقودی خبری در دسترس نیست و رسیدگی به پرونده در مرجع قضایی صالحه ادامه دارد. مدارک مناسبی دال بر قطعیت مفقودی فرشها و تعمدی بودن از سوی متهمین آن بهدست آمده است.
⁉️⚡️اما سؤال اینجاست که چرا این فرشها مهم است. اگر تصور شما از این فرشها مانند بقیه فرشهای اطراف شماست، سخت در اشتباهید. فرشهای عمواغلی از جمله اصیلترین فرشهای شناسنامهدار ایرانی است که قدمت برخی از آنها به دوره قاجار برمیگردد. این فرشها بر اساس مساحت و دقیقا مطابق قالب سالنهای کاخ سعدآباد بعضا در ابعاد ۵۰ مترمربع و با سفارش پهلوی بافته شده است که تعداد آن به حدود ۵۰ طاقه میرسد و به دلیل مثل نداشتن، قیمتگذاری برخی از طاقهها ممکن نیست اما تا حدود هزار میلیارد تومان برآورد میشود.
📍رئیس شورای اطلاعرسانی دولت درباره مضنون اصلی پرونده دزدیده شدن فرشهای کاخ سعدآباد، گفت: با توجه به شرایط خاص مظنون اصلی، پرونده به دادگاه ویژه روحانیت ارسال شد.
‼️شما فکر میکنید #مظنون_اصلی کیست که پرونده به #دادگاه_ویژه_روحانیت رفته!⁉️
♻️ سئوال قابل تأمل رسایی:
آنها که از برگه رأی تا شدهی رهبر انقلاب در انتخابات اخیر رمزگشایی میکردند و اسم درمیآورند، چرا در بیان مصداق این جمله رهبر انقلاب عاجزند...
👈 این پستها را ببینید:
eitaa.com/rasaee/9393
eitaa.com/rasaee/9425
eitaa.com/rasaee/10002
eitaa.com/rasaee/10010
eitaa.com/rasaee/10058
eitaa.com/rasaee/10090
دوستان دیدید چجوری بورس سبز شد ، دلار و طلا پایین اومد ؟
⁉️ الان آیا متوجه شدید که نبض بورس و دلار دست چه کسانی است؟
حالا مشخص شد چه کسانی برای انتقام از آقای رئیسی، دلار را بالا می بردند تا مردم فکر کنند آقای رئیسی مقصره !
#مافیای_اصلاح_طلبان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 بغض مخبر هنگام صحبت دربارۀ شهید رئیسی در دیدار با رهبر انقلاب
🔹حضرت آقا بسیار برای ما سخت و جانکاه است بدون آقای رئیسی محضر شما برسیم.
🔹دولت به لحاظ عاطفی روزهای سختی را گذراند و یکی از دلایلی که کمک کرد کارها انجام شود، همین غیرتی بود که نسبت به خون این عزیز در تکتک اعضای دولت ظهور و بروز داشت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
باد ها عطر خوش پیرهنش را بردند
سوختند و خبر سوختنش را بردند
نیزه ها بر عطشش قهقهه سر می دادند
زخم ها لاله ی باغ بدنش را بردند
دشنه ها دور و بر پیکر او حلقه زدند
حلقه ها نقش عقیق یمنش را بردند
این عطش یوسف معصوم کدامین مصر است
که روی نیزه بوی پیرهنش را بردند
تا که معلوم نگردد به کدام آئین است
اهل صحرای تجرّد کفنش را بردند
باد ها سینه زنان زود تر از خواهر او
تا مدینه خبر آمدنش را بردند
یوسف آهسته بگویی که نمیرد یعقوب
گرگ ها یوسف گل پیرهنش را بردند
#شب_زیارتی_ارباب
#شب_دوم_محرم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥هر موقع دلگیر بودید و غم دنیا به دلتون سنگینی کرد، این صوت ملکوتی رو گوش کنید...
عجیب آرامش بخش است...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕ ماجرای سرلشگر عراقی که سه اسیر ایرانی را سوار بالگرد کرد و آنگاه که به اوج آسمان رسید با دست های خودش....
🔷 سرباز عراقی بصورت محرمانه به اسیر ایرانی چه گفت؟!
💥پزشکیان بی برنامه ترین رییس جمهور جهان
💥فقط کوچه بازاری انتقاد کرد
💥هیچ برنامه ای را گفت ندارم
💥رشد ۸ درصد را گفت نمیتوانم
💥مسکن را گفت نمیتوانم
💥بنزین را گفت هر چی کارشناسان بگویند کارشناس هم گفت لیتری 50 هزار تومان خوب است
💥رای هم آورد ...
🖌#پی_نوشت:
پیروزی یک دکتر تقلبی و شیطان صفت در سال 92 در مقابل #دانشمند عرصه سیاست جناب دکتر #جلیلی؛ ننگی بود که 8 سال با همه وجود چشیدیم
این #دانشمند جانباز از سال 92 به مدت 11 سال به تحقیق و برنامه ریزی و حضور در میان فقیرترین مردمان از گوشه های فراموش شده برای تک تک مشکلات ریز و درشت مملکت با حضور بیش از هزار #متخصص در 36 حوزه علاوه بر تسلطی که بر امور #خارجی داشت بار دیگر خود را در معرض رای مردم گذاشت؛ حدود 78 درصد واجدان شرایط رای دادن شامل شرکت نکرده ها و کسانی که به رقیب بی برنامه و بی خبر از اوضاع مملکت و جهان رای دادند؛ نه چشمی برای دیدن و نه گوشی برای شنیدن داشتند
این بار بدتر از سال 92 رای دادند چرا که در آن سال آن شیطان (حسن روحانی) با قاطعیت از حل مشکلات 100 روزه اقتصاد و داشتن برنامه های محیرالعقول برای بهبود اقتصاد سخن میگفت اما امسال کسی که صراحتا اعتراف کرد هیچ برنامه ای ندارد مورد اقبال مردم قرار گرفت قرار است بدون هیچ برنامه ای اوضاع نابسامان اقتصادی را سامان ببخشد❓
#دلایل:
1_ بخشی زیادی از مردم عقل و اندیشه را قی کردند و بیننده ثابت شبکه های ماهواره ای دشمنانی شدند که ملت ما را در جنگ جهانی قتل عام و خاندان پالانی را حاکم و نفت ما را غارت کردند
2_پیام رسانهای صهیونیستی
#مفتضح_ترین_انتخاب تاریخ انقلاب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️خدایا چه بر سر فهم ما آمده است که این موجود #شیرین_عقل ۸ سال وزیر خارجه تنها مملکت شیعه بوده است؟
بدون خواندن دیکته ارباب خود برجام آنرا با وعده رفع همه تحریمها به ملت قبولاند و آخر سر طلبکار شد
بایستی در سریالهای #طنز نقش یک #دلقک را برای خنداندن مردم ایفا می کرد نه چیز دیگری
.
♻️ ترور شخصیت تنها منتقدین احتمالی دولت پزشکیان
نامهای ثابتی، رسائی و مثل آن ، یا نام کاندیدای مورد تائید 14 میلیون نفر از مردم ایران، سعید جلیلی، که این روزها به شکل پرتکراری در معرض کینهتوزی قرار گرفتهاند، تنها اسامیای هستند که فعلا انگیزۀ انتقاد جدی از دولت جدید را دارند. علت حمله به آنها و لولو ساختن از آنها، یکی بستن دهان آنهاست و دیگر، بستن دهان هر کسی است که چیزی از آنها نقل کند.
آنها بیاشکال نیستند. بضاعت مشخصی در نگرش و دانش دارند ولی به هر حال چشمان هوشیاری دارند که ممکن است انتقاداتی مطرح کنند. نقل اخبار و تصویر دروغ، ناقص و غیرموثق از آنها و افزودن ساعت به ساعت غنای نفرت بدون دلیل علیه آنان، این روزها پررنگ تر از هر روز دیگری در جامعه دیده میشود.
در مورد این تابوسازی تسلیم نشوید. جریانهای قدرت سعی میکنند اینگونه تابوسازی کنند تا محل امنی برای خود ایجاد کنند. این اسامی تابو شده، ممکن است تندرویهائی داشته باشند اما لابلای حرفهای آنها حتما مطالب مفید و قابل توجهی برای جامعه پیدا خواهد شد. و ممانعت از مراجعه به یک جهت فکری عملا توهین به اندیشه و جامعه است.
اساسا ردیف کردن اسامی توام با تحمیل و دستوری که کسی حق ندارد به آن ها مراجعه کند نوعی "تکفیر" است، برای شستشوی مغزی جامعه و تهدید مردم که هر کس به منطقۀ ممنوعه برود پس دچار نجاست شده و لازم است طرد شود. از سوی کسانی که اتفاقا با ماسک چهرۀ خود را مخالف تکفیر نشان میدهند اما با ریا و نفاق مرتکب بدترین تکفیرها علیه جامعۀ مسلمان میشوند.
توصیه می کنم مخصوصا و تعمّدا ، مستقیما این اسامی را دنبال کنید ولو مخالف آنها باشید و نظرات آنها را نپسندید و اجازه ندهید که حباب و کمپ اختصاصی اخبار برش داده شده دور شما را بگیرد. مهندسین ذهنها، مشغول کارند! و خیلی جدی به قلع و قمع پرداختهاند. تابوسازی از یک جریان فکری برای ایجاد محدودیت فکری مردم است. همیشه مخالف و حتی دشمن را بخوانید. و اجازه ندهید لقمههای سربسته و بریده و کوتاه به خورد شما داده شود. مخصوصا مخالفی که تابو شده را سراغش بروید و کامل و پیوسته مطالعهاش کنید.
حامیان جمهوری اسلامی در نقش سنگ زیرین آسیاب، به حفظ شاکله و تمامیت نظام امر شدهاند، رعایت تعادل، تقوی انصاف در برابر دولت جمهوری اسلامی وظیفۀ شرعی آنان است. این درست خلاف شرایطی است که دولت رئیسی با مخالفین مغرض و اشکال جو و بیاخلاق خود مواجه بوده است. جریان انقلاب از این برنامه ریزیها برای تابوسازی و تکفیر نداشته و هیچ وقت اینگونه به رقیب و مخالف یورش نبرده است. در این اختلاف منش، این اصالت و انصاف شماست که بسیار تعیین کننده است تا شارلاتانیسم بر جامعه مسلط نشود.
✍ احمد خویی
⚡️⚡️میانه روی
🌼❤️امام کاظم علیه السلام:
هر که میانه روى و قناعت پیشه کند، نعمت برایش پایدار مى شود و آنکه ریخت و پاش و اسراف کند، نعمت از او روى گردان می شود.
📚تحف العقول/ح403
❤️🌼امام صادق علیه السلام در تفسیر آیه شریفه" ربنا آتنا فی الدنیا حسنه...(بقره/201) می فرماید
:
مراد از حسنه ی آخرت رضا و خشنودى خدا و بهشت است و مراد از حسنه ی دنیا فراخی رزق و معاش و حسن خلق است.
تفسیر مجمع البیان
🔻ادبیّات انتقادی و انتخاب ناموجّه
🖊مهدی جمشیدی
[یکم]. «منتقد اجتماعی»، صریح و شفاف و حتی گاه گزنده، نقد میکند؛ چه حاکمیّت را و چه جامعه را. او به ساختارها وابسته نیست که بخواهد محتاطانه و محافظهکارانه سخن بگوید و اگر غیر از این باشد، قادر نخواهد بود که حقایق را بیان کند و رنجها و زخمها را عیان کند. هم باید گفت و هم باید صریح گفت. نقادی، فضیلت است و نقادیِ صریح و ارزیابی آشکار، فضیلتی فزونتر دارد؛ چراکه بهتر میتواند ریشهها و سرچشمههای نقصانها را روایت کند. روایت محافظهکارانه، روایت سربسته و نهفته است و راه به جایی نخواهد برد. صراحت، خصوصیّتی نیست که فقط در مقابل «حاکمیّت»، پسندیده باشد، بلکه باید «جامعه» را نیز همینگونه نواخت و به نقد کشید. این در حالی است که بسیاری از اصحاب تفکّر و معرفت، خود را در مقابل جامعه تعریف نمیکنند و زبان به انتقاد نمیگشایند تا بدنۀ اجتماعی و هواداران مردمیِ خویش را از دست ندهند. بهاینترتیب، نوعی ملاحظۀ نامعرفتی و احتیاط مصلحتاندیشانه بر ادبیّات آنها حاکم است که خواهناخواه، بر منطقِ نظری آنها نیز سایه خواهد افکند. از نظر تأثیر اجتماعی، گاهی حتی باید از صراحت هم پا فراتر نهاد و در پی ادبیّاتی بود که آیتالله مصباح، آن را «شوکدرمانیِ اجتماعی» میخواند. آیتالله مصباح دربارۀ مواضع تند و صریحش، تعبیر شوکدرمانیِ اجتماعی را به کار میبرد و میگفت گاهی باید جامعه را اینگونه از خواب بیدار کرد؛ یعنی باید به وضعِ فکریِ مستقر، تلنگر زد و تکانه وارد کرد تا ساختارشکنیِ ذهنی، ممکن شود. وقتی فضای عمومی و جوّ غالب، سمتوسوی یکسان دارد و سخن انتقادی، شنیده نمیشود، باید نقد را به صورت غلیظ و صریح و برجسته بیان کرد تا دچار گمگشتگی نشود. حاکمیّت و جامعۀ ما، سخت محتاج «تحوّل» است و تحوّل نیز جز از طریق نقادیِ صریح، ممکن نیست.
[دوّم]. کارگزار رسمی یا عالِم دینی، ملاحظات متعدّدی دارد، اما یک منتقد اجتماعی مانند من، میتواند بیپرده و صریح بنویسد. این امر به دلیل آن است که «گفته» باید با «موقعیّت اجتماعی»ای که فرد در آن قرار گرفته است، تناسب داشته باشد؛ چنانکه هر فردی باید تناسب گفتهاش را با موقعیّت اجتماعیاش بسنجد و تقارن و تناسب ایجاد کند. دراینباره، آیتالله مصباح نکتههای تاریخیِ روشنگری را مطرح میکرد که در واقع، پاسخ ایشان به اشکالاتی بود که به ادبیّات ایشان وارد میشد. ایشان میگفتند حضرت امیر و جناب ابوذر، هر دو در یک وضع سیاسی بودند و دیگریشان نیز یکسان بود، اما مواضع جناب ابوذر، بسیار تندتر و صریحتر و گزندهتر بود؛ درحالیکه هیچ روایتی نداریم که حضرت امیر، جناب ابوذر را از این غلظت و درشتی، نهی کرده باشند، بلکه ایشان تا لحظۀ پایانی، حامی و مؤیّد جناب ابوذر بودند. همچنین آیتالله مصباح، این مثال تاریخی را مطرح میکرد که حضرت امیر و حضرت زهرا نیز در آن واقعۀ تلخ، از نظر شدّت و غلظت و صراحت، متفاوت رفتار کردند؛ چراکه یکی از این دو بزرگوار، صاحب حقّ غصبشده بودند و دیگری، یک منتقد بیرونی. این نیز نشان میدهد که ادبیّات انتقادی، وابسته به موقعیّت اجتماعی است و هر کسی باید بکوشد مقام و موقع خویش را بیابد و بشناسد و درخور و همساز با آن، موضعگیری کند.
[سوّم]. من در یادداشت اخیرم، به نقد انتخاب کسانی پرداختم که به پزشکیان رأی دادهاند. این نقد، برخاسته از سوگیری سیاسی نبود، بلکه سخن از «عقلانیّت» آمده بود و چون این انتخاب، دستکم در نسبت با نامزد دیگر، بسیار ناروا و نابجا بود، زبان به صراحت و غلظت گشودم. ما در این انتخابات، همچنان با یک «پرسش جدّی» مواجه هستیم و آن، عبارت از این است که رأیدهندگان به پزشکیان، چه فضیلتی در وی دیدند؟! او نه گفتار سیاسی میداند؛ نه برنامهای برای اقدام دارد؛ نه چندان به آداب گفتگو پایبند است؛ نه اطرافیان موجّهی در کنار وی هستند؛ نه تجربۀ درخشانی در کارنامه دارد و ... . با وجود این حجم انبوه از «فقدانها» و «فقرها»، چرا باید بخشی از مردم از وی حمایت کنند؟! ما با یک «انتخاب ناموجّه» روبرو هستیم که خودش، پرسشانگیز است. بهحتم، انتخابهای مبتنی بر «فقدان حافظۀ تاریخی» - یعنی بازگشت به نسخۀ برجام که خسارت محض بود - و «فقدان رویکرد ملّی» - یعنی رأیدهی در چهارچوب انگیزههای قوممدارانه - به معنی نابالغی سیاسی هست و باید چنین انتخابکنندگانی را نقد کرد تا خطاهای جمعی عیان شوند. من میدانم که محافظهکاری، رسم رایج شده است، ولی مسأله این است که انقلاب، چوب نگفتنها را میخورد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔷 مرحوم آیت الله حائری از انقلابی هایی بود که درد و درمان را دقیق میفهمید، یکی از آسیب ها را گفتند ولی سالها گذشت و هنوز درمان نکردیم.
ایشون فرمود زشته اصلاح طلبان سیاسی باشند
اصولگراها الفبای سیاست را بلد نباشند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♻️ انتخابات تمام شد اما زخم زبانها، دروغها و تهمتهای شما علیه سیدالشهدای خدمت آیت الله رئیسی برای ابد از یادها نخواهد رفت و این
بی انصافیها جان میلیونها دوستدار و علاقمند این نظام، انقلاب و شهداء را سوزاند!
🔰ذهنیت تاریخی استعمار خارجی از گربه خوابیده در نقشه ایران
✅دکتر موسی نجفی
🔴گفته میشود ؛کشیشی انگلیسی که مدتی در ایران به تبلیغ دین مسیحی پرداخته بود٬ بعد از مراجعت به لندن در سال ۱۹۰۲ کتابی کوچک درباره ایران منتشر کرد و تو کتابش نقشه ساده ای آورده که ایران را به صورت گربه ای که روی بالشی نشسته. گربهای که پشت به افغان و هند کرده و سرش به طرف روسیه است. بالش مذکور مانع از آن است که پنجه های گربه در آب خلیج فارس تر شود.
🟢آنچه در این تصویر جالب به نظر می رسد ، بالشی است که زیر پای گربه را نشان می دهد تا خوب استراحت کند و البته با خواب گربه بشود مملکت را در موازنه مخرب قدرت های خارجی غارت نمود.
البته انقلاب اسلامی ظرفیت و استعداد شیر شدن را دوباره به گربه خوابیده در نقشه ایران بازگردانید .
"ما می توانیم " همان یک جهان فرصت و جهش شیر شدن گربه است و "ما نمی توانیم " موش تصور کردن گربه است !
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♻️ پاسخ اطرافیان پزشکیان به یک سؤال:
اگر قالیباف در دور دوم میآمد بهتر بود؟
صفحات مجازی آقای احدیان و دیگر اطرافیان آقای قالیباف پر است از نفرتپراکنی نسبت به کسانی که نظرشان با آنها فرق داشته، فردی دیگری را اصلح میدانستهاند که در تمام نظرسنجیها بالاتر بوده، رأی منفی خیلی کمتری داشت و در دوگانهها اتفاقا موفقتر بود!
کلی زمین و زمان را بهم بافتهاند برای توجیه اینکه همه باید مطابق میل آنها عمل میکردند و مطابق میل آنها که از ۲۰ سال قبل دنبال آن هستند، همه باید به نفع یک نفر کنار میرفتند تا ایشان رئیس جمهور شود. از واقعیتهایی سخن میگویند که جز خودشان کسی آن را نمیفهمد حتی آقای جلیلی و ۱۴ میلیون هوادارش!
جناب احدیان! واقعیتهای ۲ × ۲ انتخابات این نکات بدیهی است که مخالفین جدی قالیباف گفتهاند و میگویند. خوب گوش کنید ببینید آقای جلیلی چه خدمت بزرگی به جبهه انقلاب و حتی شخص قالیباف کرد.
با نقشه خاتمی؛ پزشکیان
هرگز رئیس جمهور نمی شد
🔹آقای پزشکیان پس از پیروزی در انتخابات گفت:
🔻"قدردان وسعت نظر و گرهگشای مقام معظم رهبری هستم که در این انتخابات عرصه را برای مشارکت و رقابت و سلامت و نقشآفرینی بیشتر گشودند.
🔻اینکه رای ها درست خوانده شد به لطف مقام معظم رهبری بود. این هدایتی بود که رهبری داشتند، اگر به خاطر ایشان نبود، فکر نکنم اسم ما از این صندوق ها بیرون می آمد".
🔹در این که رهبری، پاسدار رای مردم و سلامت انتخابات هستند، تردیدی نیست. اما جفا و کم لظفی است که القا شود متولیان انتخابات، امانتدار رای مردم نیستند. در سلامت انتخابات همین بس که بارها نامزدهای رقیب هم، در عین ناباوری پیروز شده اند و نتیجه، در موارد متعدد قابل پیش بینی نبوده است.
🔹البته نگرانی آقای پزشکیان، یک ما به ازای واقعی دارد و آن کسانی مانند خاتمی هستند که سال ۱۳۸۸، هماهنگ با نقشه آمریکا و انگلیس و اسرائیل، در مقابل ۲۴/۵ رای میلیون اکثریت ملت، سر به آشوب گذاشتند، و کشور را گرفتار دو دستگی و سپس تحریم های گسترده دشمنانی کردند که از دیدن دودستگی، جرئت پیدا کرده بودند.
🔹آقای پزشکیان طی سه روز گذشته، دو بار با خاتمی ملاقات کرد، یعنی همان کسی که اگر بازیگری او و موسوی در نقشه آمریکایی- صهیونیستی پیش می رفت، نه اثری از امنیت و ثبات کشور باقی مانده بود و نه انتخابات، که آقای پزشکیان یا هر کس دیگر بخواهد انتخاب شود.
🔹خیرخواهانه باید به آقای پزشکیان یادآور شد که امثال خاتمی به شهادت گذشته شان، خیر خواه او و هیچ کس دیگری نیستند. بنابراین باید فاصله ایمنی لازم را با آنها حفظ کرد. و این جدای از این نکته مهم است که رئیس جمهور در مراوداتش نباید خود را وامدار کسی یا کسانی نشان بدهد. رئیس جمهور فقط وامدار مردم و نظام است.
✍محمد ایمانی
تحلیل قومیتی از نتیجه انتخابات هم خطا و دور از واقعیت است، هم ممکن است گسلهایی را که احتمال فعال شدنش در جریان انتخابات میرفت، در پساانتخابات فعال کند.
دکتر پزشکیان با 16.3 میلیون رای رئیس جمهور شده است، نه 2.7 میلیون!
•┈••✾🍃🌼🌺🌼🍃✾••┈•
🖌#پی_نوشت:
قابل توجه برای جاهلانی که خود را تحلیگر می پندارند
برجسته کردن قومیت حیلت دشمن است بیدار باشید و خریت را به جان خویشتن راه ندهید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✘ داستان کربلا،ثابت کرد، که بشر به بلوغ امامداری نرسیده است!
🎙استاد شجاعی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میتوانستیم جشن پیروزی بر تحریم را بگیریم، اما امروز به برجام بیفایده باختیم.
افسوس ......
📌#برجام_شناسنامه گوساله های سامری یهود 🐄🐂
🔴اصلاح طلبان خود میدانند پزشکیان در حد رییس جمهور نیست / نقش ظریف و جهرمی را بیشتر از پزشکیان می دانند
▪️رسانه های اصلاح طلب به صورت هماهنگ بر نقش ظریف و جهرمی در پیروزی پزشکیان تاکید می کنند.
▪️هر چند این دو به عنوان اعضای ستاد در تبلیغات انتخاباتی برای پزشکیان موثر بودند اما گویا خود اصلاح طلبان می دانند پزشکیان به تنهایی ویژگی های یک رئیس جمهور را نداشته و بازی رسانه ای و تبلیغاتی جهرمی و ظریف او را به ریاست جمهوری رسانده است.
▪️این گزاره از یک سو به نقش ظریف و جهرمی در ریاست جمهوری پزشکیان اشاره دارد اما از سوی دیگر بر ضعف شخصیتی پزشکیان صحه میگذارد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️عضو شورای سیاستگذاری ستاد پزشکیان: پزشکیان دغدغه حل مسئله فیلترینگ را دارد، اما جایی قول نداده که آن را بر میدارد
✍آقایون و داداشیام، شروع شد...
حوصله کنید تحلیل ها دارم براتون...