eitaa logo
ایثار345
91 دنبال‌کننده
8.7هزار عکس
7.9هزار ویدیو
45 فایل
🥀ای آنکه گذرت بر خاک من است، بدان که من طعمه مرگ نیستم...
مشاهده در ایتا
دانلود
در عالم رازیست که جز با بهای خون فاش نمی‌شود 🕊️ 🥀💔
... 🔴 شهادت می‌دهم همیشه کسر خواب داشتی، از بس غرق کار و خدمت بودی، بخاطر همین، گاهی در ماشین و هلیکوپتر چرت میزدی، اما زود بیدار می‌شدی و بعد، یا ذکر می‌گفتی یا ازحال مردم می پرسیدی. 🔴 شهادت می‌دهم سرباز واقعی ولایت بودی، منتظر امر و نهی اش نبودی و کاری که احساس می‌کرد اقاراضی نیست، انجام نمی‌دادی و اصرار ما برای پاسخ دادن به امثال مهر علیزاده و ... را نادیده میگرفتی و میگفتی: « رضایت آقا در این نیست، مردم از این دعواها خوششان نمی آید» 🔴 شهادت می‌دهم مظهر آرامش بودی و جز برای عقب ماندن کار مردم، از چیزی عصبانی نمی شدی 🔴 شهادت می‌دهم ساده زیست بودی و به بیت المال حساس بودی.‌ یادم نمی رود شبی را که بعد از یک روز پر‌کار سفر استانی به سمنان و شاهرود، نان و پنیر و خرما بعنوان شام خوردی و بر خلاف اصرار سید مهدی عزیزم، با ماشین عازم مشهد شدی، چون معتقد بودی« امروز دوبار سوار هواپیما شدم، من کار خاصی نمیکنم که مدام سوار هواپیما بشوم!!» 🔴 شهادت می‌دهم حتی یک شب از شب‌هایی که همراهت بودم، بدون تهجد و نماز شب نبود، در ماشین، در هواپیما در محل استراحت، هرجا که بود و در نهایت خستگی، اشک می‌ریختی و تضرع میکردی. 🔴 شهادت می‌دهم شهر به شهر و استان به استان دنبال حل مشکل مردم دویدی و خسته نشدی، حتی روستاهای کم جمعیت را هم بی ارزش ندانستی و برایش برنامه ریختی. 🔴 شهادت می‌دهم در پایان یک سفر استانی خسته کننده، وقتی خبر دار شدی زندانی هایی هستند که امکان آزادی آنها وجود دارد، ساعت یک شب به زندان رفتی و بعد از دو ساعت بازدید، تغییرات اساسی در آن مجموعه دادی 🔴 شهادت می‌دهم روزی که در سفر استانی متوجه دست تکان دادن چند راننده وانت باربر شدی ، اسکورت و تیم همراه را نگه داشتی، پیاده شدی و پای درد دلشان نشستی و گره از کارشان باز کردی.
هدایت شده از رسانه مردم
5.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اولین جمعه‌ای که رئیس‌جمهور برنامه کاری نداشت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
واکنش در لحظه حسن روحانی و شهید رییسی به یک تذکر مهم رهبری: (شرط پیشرفت کشور اینه که آمریکایی‌ها نزدیک نیایند) که این لحظه توسط دوربینها شکار شد!
8.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بعد دیدن این کلیپ ... بهتر می فهمم؛چرا رهبری گریه نکردند❗️ ‌به این میگن عاشق واقعی ولایت فقیه❤️
به دل تلاطم داریم و حالمـان خ‍ـوش نیست درست مثل شب‌ جمعه ساعت یک‌ و بیست 🕊️🥀 💔🥀
به یک نیازمندیم..‌
اندیشکده کوئینسی : جـلیلی میتواند خطرناک‌ ترین گزینه ریاست جمهوری ایران برای غرب باشد ؛ او در برجام غربی‌ها را فریب داد.
🔻توییت عجیب و جنجالی میرسلیم؛ رئیسی صندوقی از اسرار نظام را با خود برد تا آبروی عده‌ای نرود! 👆البته فراموش نمی کنیم آقای میرسلیم شخص خود شما هم با مافیای اقتصاد در ارتباط هستید واز آن عده یکی هم خودشما هستید.
10.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آن روز برحق.(۱) چيست آن روز برحق؟(۲) وچه دانی که آن روز بر حق چيست؟(۳) قوم ثمود و عاد روز رستاخیز را دروغ انگاشتند.(۴) الحاقه ۱ الی۴