📣 اطلاعیه مهم
🔹 در آستانه چهاردهمین دوره #انتخابات سرنوشتساز ریاست جمهوری، ملت شریف و سرافراز ایران را به #مشارکت_حداکثری برای #انتخاب_اصلح دعوت نموده و به استحضار عموم کاربران گرامی بهویژه مدیران محترم کانالهای عمومی میرساند که بر طبق ماده ۶۶ قانون انتخابات ریاست جمهوری و تصریح بند ط ۷ از فهرست مصادیق مجرمانه، از ساعت ۸ صبح پنجشنبه هفتم تیرماه تا پایان رأیگیری، انتشار هر نوع مطلب له یا علیه نامزدهای انتخابات در فضای مجازی ممنوع است
🔸 از عموم کاربران عزیز استدعا دارد تا زمان اعلام نتایج رسمی انتخابات، رعایت دقیق قانون را در همه فعالیتهای خود مد نظر قرار دهند و یادآور میشود هر نوع تخلف انتخاباتی (اعم از تبلیغ خارج از موعد قانونی، انتشار شایعات، نظرسنجیها و اخبار تاییدنشده، اعلام نتایج شمارش آراء قبل از انتشار در منابع معتبر و...) از سوی هواداران کاندیداها یا سایر افراد، گروهها و کانالها علاوه بر اعمال محدودیت در ایتا، میتواند در مراجع ذیصلاح قانونی نیز مورد پیگرد قضایی قرار گیرد.
-------------------------------------------------
کانال جامع محتوای انتخابات 🗳🇮🇷
👇
🔰 @Esf_Ai
📣 تازهترین نظرسنجی ایسپا منتشر شد
🔸 یافتههای موج جدید نظرسنجی انتخاباتی ایسپا، که در روز 6 تیرماه به روش حضوری و با اندازه نمونه 3589 نفر در سراسر کشور(شهر و روستا) اجرا شده به شرح ذیل است؛
برآورد ایسپا از میزان مشارکت تا این لحظه ۵۱ درصد با خطای ۲ درصد است.
📊 مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران (ایسپا)
-------------------------------------------------
کانال جامع محتوای انتخابات 🗳🇮🇷
👇
🔰 @Esf_Ai
🔰 مجموعه عکس نوشته "اصلح در کلام امیرالمؤمنین" ویژه انتخابات ریاست جمهوری
-------------------------------------------------
کانال جامع محتوای انتخابات 🗳🇮🇷
👇
🔰 @Esf_Ai
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 کلیپ "خانوادگی قشنگتره" ویژه انتخابات ریاست جمهوری
🌀 نظر هوش مصنوعی از مشارکت حداکثری با اعضای خانواده در انتخابات :
حضور خانوادگی در انتخابات میتواند تأثیرات مختلفی در جامعه داشته باشد، از جمله:
🔸 1. افزایش شناخت نسبت به نامزدها: حضور خانوادگی در پای صندوق های رأی ممکن است باعث افزایش شناخت عمومی نسبت به نامزدها و ارتباط آنها با جامعه شود.
🔸 2. تقویت حس اعتماد: حضور خانوادگی ممکن است باعث تقویت حس اعتماد و پشتیبانی مردم و افراد خانواده نسبت به نامزد و ایدههای او شود.
🔸 3. تأثیر بر رأیدهندگان: حضور خانوادگی ممکن است بر رأیدهندگان تأثیر بگذارد و آنها را به سمت یک نامزد خاص مورد تایید خانواده سوق دهد.
🔸 4. تصویرسازی در نسل آیندگان: حضور خانوادگی ممکن است به تصویرسازی مثبت به نسل آینده کمک کرده و اعتبار نظام سیاسی و قابلیتهای آن جبهه را تقویت کند.
🔸 5.حضور اعضای یک خانواده در پای صندوق های رأی انتخابات ریاست جمهوری میتواند نقش مهمی در تقویت دموکراسی و شفافیت سیاسی چه در جامعه و در درون خانواده داشته باشد و از طرف دیگر، این عمل ممکن است باعث افزایش آگاهی و مسئولیتپذیری شهروندان در جامعه شود.
📝 امین مهاجرانی
📌شرکت در انتخابات، خانوادگی قشنگتره
.وعده ماه پای صندوق های رأی.
-------------------------------------------------
کانال جامع محتوای انتخابات 🗳🇮🇷
👇
🔰 @Esf_Ai
هدایت شده از خبرگزاری بسیج
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷 مشارکت باشکوه در انتخابات، امنیت ما را بیشتر میکند و قدرت نرم نظام را افزایش میدهد
🔹دعوت سردار «معروفی» معاون هماهنگکننده سازمان بسیج مستضعفین از آحاد جامعه ایران برای حضور در چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری
🎥 خبرنگار: امین مهاجرانی
#انتخابات
🔸 @basijnewsir
🗳 ویژه پویش بزرگ #بعلاوه_یک
📲 در مرحله اول وارد بخش استوری حساب اینستاگرام همگام شوید و سپس با کلیک بر روی "نوبت شما" یا (Add yours)، با به اشتارک گذاشتن آن در استوری خود، دوستان و آشنایان خود را که هنوز برای حضور در انتخابات تصمیم نگرفته است، بخاطر سرافرازی نهضت و انقلاب اسلامی ملت، ایران قوی و جمهوری اسلامی به رأی دادن متقاعد کنید.
-------------------------------------------------
کانال جامع محتوای انتخابات 🗳🇮🇷
👇
🔰 @Esf_Ai
هوش مصنوعی اصفهان
💢پیشبینی نتایج انتخابات بر مبنای تحلیل کلاندادههای آنلاین: پزشکیان نفر اول؛ رقابت نزدیک جلیلی و قالیباف
🔹برنده انتخابات چه کسی خواهد بود؟ این پرسشی است سالهاست در ایام انتخابات، مؤسسات نظرسنجی تلاش میکنند به آن پاسخ دهند. اما در یک دهه اخیر، و بطور مشخص از انتخابات ریاستجمهوری سال ۱۳۹۶ بدین سو، تلاش شده است تا با استفاده از کلاندادههای آنلاین، نتایج انتخابات پیشبینی شود.
🔸بطور مثال، مرور دادههای گوگل ترندز نشان میدهد که چه در انتخابات سال ۱۳۹۶ و چه در انتخابات سال ۱۴۰۰، نتایج انتخابات با میزان جستجو راجع به نامزدها همراستا بوده است؛ بهنحوی که نامزد پیروز کسی بوده که بیشترین جستجو راجع به او شده است. این امر تا حدودی راجع به دادههای پلتفرمهایی نظیر توییتر و تلگرام نیز صادق است.
🔹پیشبینی نتیجه انتخابات، آن هم براساس دادههای آنلاین، نیازمند مدلسازی و محاسبات آماری و فراتر از مشاهده اولیه است؛ با این حال، در این گزارش، با نگاهی گذرا به دادههای آنلاین، برای ارزیابی نسبت میان دادههای آنلاین و نتایج انتخابات، پیشبینی از نتایج نهایی انتخابات و رتبهبندی نامزدها، صورت میپذیرد. این ارزیابی متکی بر دادههای آنلاین از روزهای اولیه تبلیغات انتخاباتی تا روز پایانی تبلیغات (۴ شنبه ۶ تیرماه) است.
🔻رتبهبندی نامزدها بر مبنای جستجوی گوگل
🔸در جستجوهای گوگل، مسعود پزشکیان بیش از هر نامزد دیگری محل جستجو قرار گرفته است و محمد باقر قالیباف و سعید جلیلی نیز در رقابتی تنگاتنگ با یکدیگر، در رتبههای دوم و سوم قرار دارند. پورمحمدی که در زمان مناظرهها به دلیل گمنامی موضوع جستجوی مردم بود، با کاهش توجهات مواجه شده و در رتبه چهارم قرار دارد.
🔹نکته مهم اما، شیب صعودی جستجو راجع به قالیباف و جلیلی در عین ثبات وضعیت پزشکیان در روز آخر تبلیغات است؛ دادههای گوگل نشان میدهد که این جستجوها عمدتا حول موضوع انصراف نامزدهای جریان انقلابی بوده است و این جستجو را لزوما به معنای افزایش توجه به آنها نباید معنا کرد.
🔻رتبهبندی نامزدها بر مبنای دادههای تلگرام
🔸محتوای منتشر شده راجع به مسعود پزشکیان نیز در تلگرام بیش از سایر نامزدها بوده و در 3 روز اخیر به اوج خود رسیده است؛ در آنجا محتوای منتشر شده راجع به جلیلی، از قالیباف بیشتر است. فاصله میان آنها در زمان مناظره دوم افزایش یافته بود، اما بطور کلی فاصله میان آنها کم است و از منظر دادههای تلگرام، جلیلی با فاصله اندکی از قالیباف جلوتر است.
🔻رتبهبندی نامزدها بر مبنای دادههای توییتر
🔹در توییتر اما شرایط متفاوت است. در آنجا از همان ابتدا اوضاع جلیلی نسبتا خوب بود؛ اگرچه در طول مناظرات انتخاباتی، کاربران توییتر راجع به پزشکیان بیشتر توییت زدهاند، اما در ۳ روز منتهی به تبلیغات انتخاباتی، وضعت جلیلی بهتر از پزشکیان است. همچنین توییتهای مربوط به قالیباف روندی افزایشی پیدا کرده است. البته در تحلیل دادههای تویییتر ذکر این نکته ضروری است که در روز آخر، عمده توییتهای منتشر شده به احتمال انصراف نامزدها اختصاص داد و لزوما در حمایت از آنها نبوده است. همچنین فعالیتهای باتها و اقدامات سازماندهیشده، یکی از مواردی است که میتواند به فضای کلی توییتر شکل دهد. بطور مثال، دادهها نشان میدهد که فعالیت منسجم و سازماندهیشده در میان حامیان جلیلی، شدیدتر است.
🔸در یک جمعبندی کلی، و بر اساس دادههای آنلاین تا پایان روز چهارشنبه ۶ تیر ماه، یعنی پایان تبلیغات انتخاباتی، بنظر میرسد نفر اول انتخابات مسعود پزشکیان باشد؛ این یافته همخوان با همه نظرسنجیهاست. پس از پزشکیان، جلیلی با کمی فاصله با قالیباف نفر دوم خواهد بود؛ این نیز موضوعی است که همراستا با برخی نظرسنجیهاست. هرچند در برخی دیگر از نظرسنجیها فاصله قالیباف و جلیلی نسبتا فاصله معناداری است.
🔹هرچند تخمین و پیشبینی درصد آرای هر یک از نامزدها، کاری پر ریسک است و نیازمند مدلسازی و محاسبات آماری؛ اما با مبنا قرار دادن دادههای گوگل ترندز در آخرین روز تبلیغات، میتوان حدس اولیه از میزان آرای هر نامزد ارائه کرد. بر اساس دادههای روز ۶ تیر ماه گوگل ترندز، و با فرض در نظر گرفتن آرای صحیح (نه آرای باطله) میتوان گفت مسعود پزشکیان با ۴۰ درصد آرا در رتبه اول، جلیلی با ۲۷.۵ درصد و قالیباف با ۲۷ درصد در رتبههای دوم و سوم و پورمحمدی با ۵.۵ درصد آرا در رتبه آخر قرار دارد. بر اساس این دادهها، قالیباف و جلیلی در روز پایانی روند رو به رشدی دارند و ممکن است فاصلهشان با پزشکیان کمتر شود؛ اما از آنجایی که عمده جستجوها راجع به انصراف احتمالی هر یک از آنان هست، نمیتوان آن را لزوما به معنای افزایش رأی آنهای تلقی کرد.
📝 امین مهاجرانی
#انتخابات
#تحلیل_داده
🌐 https://eitaa.com/Esf_Ai
🌐 https://rubika.ir/Esf_Ai_rubika
🌐 https://virasty.com/Esf_Ai
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📣 رئیس ستاد انتخابات: ۶۱ میلیون و ۴۵۲ هزار و ۳۲۱ نفر واجد شرایط رای دادن هستند
-------------------------------------------------
کانال جامع محتوای انتخابات 🗳🇮🇷
👇
🔰 @Esf_Ai