eitaa logo
رسانه مردم
178 دنبال‌کننده
10.3هزار عکس
8.1هزار ویدیو
21 فایل
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ انتقاد و پیشنهاد @ahmad_m313 @shahadat_114
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از حُسن خُلق
🔹صفحه: 247 💠سوره يوسف: آیات 96 الی 103 •┈┈••✾•🌸🌺🌸•✾••┈┈• @hosnkholegh •┈┈••✾•🌸🌺🌸•✾••┈┈•
هدایت شده از حُسن خُلق
Page247.mp3
931.1K
💠 | صفحه: 247 🔸با صدای: استاد پرهیزکار •┈┈••✾•🌸🌺🌸•✾••┈┈• @hosnkholegh •┈┈••✾•🌸🌺🌸•✾••┈┈•
هدایت شده از دفاع از حق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻تحولات و منطقه 🎥 لحظه هدف قرار دادن یک تانک اسرائیلی با راکت یاسین 105 در شرق غزه توسط مبارزان قسام 🔴 شبکه الجزیره به نقل از یک منبع فرماندهی گردان‌های قسام اعلام کرد که مجاهدان قسام در کمینی در شرق محله التفاح در نوار غزه یک نفربر ارتش صهیونیستی را منهدم کرده و ده نظامی اشغالگر را از فاصله صفر به هلاکت رسانده‌اند 🔴آژیرهای خطر در مجدال شمس و مسعده در جولان اشغالی به صدا درآمد 🔴تنش سیاسی در رژیم صهیونسیتی هر روز بیشتر از قبل/شبکه 12 عبری: نتانیاهو از حضور سران شین بت و موساد در یک گفتگوی حساس امنیتی صبح دیروز با وزیر دفاع جلوگیری کرد 🔴لیندسی گراهام که از دشمنان مطرح جمهوری اسلامی است در گفتگو با فاکس نیوز:ما آلمانی‌ها و ژاپنی‌ها را شکست دادیم. باید بتوانیم حوثی‌ها را هم شکست دهیم. شش ماه است که می گویم به ایران ضربه بزنید، آنها میادین نفتی در فضای باز دارند و مقرهای سپاه پاسداران از فضا قابل مشاهده است اما باز هم هیچ اتفاقی نمی‌افتد.اگر واقعاً می‌خواهید از سربازان آمریکایی محافظت کنید باید به رهبران ایران نشان دهید که اگر به سرباز ما حمله شود، ما به سراغ آنها می‌رویم.
زیر بار زورگویی قانون شکنان و تمکین خواستشان به نرفت، چگونه است که بعضی از جاهلان انتظار دارند، همین نظام زیربار ننگ شکستن حدود و قوانین الهی در قالب برود؟! تاکید سه روز پیش رهبر معظم انقلاب دام ظله در بایدها و نبایدهای حکومت اسلامی برای جلوگیری از ، حجت را بر همگان تمام کرده است. زین پس اگر مسوولی این رهبری را با القاب مصلحت آمیز، به کناری بزند، قطعا خائن محسوب خواهد شد. چه اینکه حکم حکومتی رهبری و اعلام جرم سیاسی برای کاشفین حجاب با صدور فرمان در ابتدای سال با برخی مسوولین تبدیل به فاجعه ای وحشتناک در جامعه شد. ما مرده باشیم که بگذاریم اوامر رهبری روی زمین بماند. به اذن الهی دست کسانی که با لایحه بازی و خریدن زمان، جامعه را به ورطه سقوط فرهنگی نزدیک کردند را افشا خواهیم کرد و پشت پرده های این جماعت صندلی نشین و متزلزل را برای عموم روشن خواهیم ساخت.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از حرف مردم
🔺مملکت دست چه کسی است؟!☝️
5.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥حماسه حضور مردم گیلان در راهپیمایی سالروز نه دی 🔸آئین گرامیداشت روز بصیرت و میثاق امت با ولایت باحضور مردم دیار میرزا کوچک جنگلی در پیاده راه فرهنگی شهرداری رشت برگزار شد.
☝️☝️تمام قدرت رژیم جعلی صهیونیستی و حامیانش همین است! حمله به کودکان!!! بعد عده ای جاهل در ایران، از اینها می ترسند و باید به آنها گفت خاک بر سرتان✋ 📸بلایی که بمباران ها برسر کودکان غزه می آورد! مرگ بر صهیونیستهای نجس و حامیانش مرگ بر آل سعود و امریکا
هدایت شده از دفاع از حق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻تحولات و منطقه 🎥 ببینید صحنه‌هایی از هدف قرار دادن تجهیزات جاسوسی در مزارع دوفیف و پایگاه حدب یارون توسط نیروهای حزب الله لبنان 🔴 اسلامی لبنان اعلام کرد تجمع نظامیان رژیم صهیونیستی را در منطقه «حرج عداثر» را با سلاح‌های مناسب هدف قرار دادند که در نتیجه تلفات قطعی به دشمن وارد شده و شماری زخمی شدند. 🔴آژیر خطر در مناطق شمالی فلسطین اشغالی به دلیل احتمال نفوذ پهپادهای حزب الله لبنان به صدا درآمد 🔴گردان‌عزالدین القسام: رزمندگان مقاومت امروز در منطقه شیخ رضوان در غرب با نظامیان رژیم صهیونیستی درگیر شدند که در نتیجه ۲۰ نفر از نظامیان اشغالگر در این درگیری کشته و زخمی شدند. 🔴گردانهای قسام یک نفربر رژیم صهیونیستی را در اردوگاه البریج با راکت یاسین 105 منهدم کرد 🔴حزب الله لبنان از شهادت 4 عضو خود طی روز گذشته خبر داد
هدایت شده از 🌸 آرامش‌الهی 🌸
. عذرخواهی بعد از دل شکستن 💔 مثل انداختن ماهی مرده 🐟 توحوض آب هست 🧫 مراقب رفتارت باش 💚 تاشرمنده نشی🌺 🌸🌹🌸🌹🌸🌹 @Mmmm313m 🌸🌹🌸🌹🌸🌹 ‌ ‌