eitaa logo
رسانه مردم
178 دنبال‌کننده
10.3هزار عکس
8.1هزار ویدیو
21 فایل
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ انتقاد و پیشنهاد @ahmad_m313 @shahadat_114
مشاهده در ایتا
دانلود
🏴آیه 255 سوره بقره 🏴أعوذ بِاللَّهِ مِنَ الشَّیطَانِ الرَّجِیمِ 🏴بسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ 🏴اللَّهُ لَا إِلَٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الْأَرْضِ ۗ مَنْ ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ كُرْسِيُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضَ ۖ وَلَا يَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ 🏴خدای یکتاست که جز او خدایی نیست، زنده و پاینده است، هرگز او را کسالت خواب فرا نگیرد تا چه رسد که به خواب رود، اوست مالک آنچه در آسمانها و زمین است، که را این جرأت است که در پیشگاه او به شفاعت برخیزد مگر به فرمان او؟ علم او محیط است به آنچه پیش نظر خلق آمده و آنچه سپس خواهد آمد و خلق به هیچ مرتبه از علم او احاطه نتوانند کرد مگر به آنچه او خواهد، قلمرو علمش از آسمانها و زمین فراتر، و نگهبانی زمین و آسمان بر او آسان و بی‌زحمت است، و او والا مرتبه و با عظمت است.
⁉️کدام علم🤔کدام منطق⁉️ 🏴کدام عقل می پذیرد؟! 🏴برای ما علم را توضیح بدهید؟! ⁉️رئیس ستاد کرونا رئیسی در بین مردم😡 ⁉️رهبر همیشه مظلومِ عزیزمان تنهای تنها😭 ⁉️کدام علم و عقل می گوید رهبری تک و تنها در حسینیه ماسک بزند🤔 ⁉️مردم می گویند چرا رهبری درخواست بی منطق آنها را می پذیرد؟! کجا ماسک بزن و کجا ماسک نزن! کجا حضور جمعی و کجا انفرادی! این نسخه ی پزشکان جاهل است! ☑️رهبری می پذیرد که اگر روزی آن را ترور بیولوژیک کردند بعدا پزشکان نگویند ما گفتیم و رهبری نپذیرفت! به همین دلیل رهبری تمام خواسته های غیرعقلانی آنها را عمل می کند! ◾️به اسم علم و سلامت،امام جامعه را از امت جدا کرده اند،در حالی که تک تک مسوولان دولتی همه جا می روند،اما به رهبری که می رسد،کروناست⁉️آقای رئیسی چگونه است در یکسال گذشته وزیران،مدیران،سیاستمداران،ائمه جمعه و ... با رهبر انقلاب جلسه ی حضوری در حسینیه داشته اند اما در ایام مذهبی امام امت باید به تنهایی عزاداری کنند؟!آیا این امکان وجود ندارد که به شکل محدود افرادی در حسینیه حضور داشته باشند همانند شما مسئولین⁉️ ◾️مجریان و تحمیل کنندگانِ ایجاد فاصله بین امام و امت چه اهدافی را دنبال می کنند⁉️ فاصله بین مردم و امام جامعه خواسته است☑️ 🤔⚠️ متاسفانه مردم برای غربت دیروز اشک میـریزند و غربت امروز را نظارگرند! کل یوم و کل ارض کربلا ☑️شهید مطهری: 📣شمر ۱۴۰۰ سال پیش مرد، شمر امروز را بشناس...
6.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🏴مداحی محمود کریمی سلام عزیز زهرا روضه کجا گرفتی؟ کجا غریب و تنها بزم عزا گرفتی؟ ☑️ 🏴آجَرَکَ الله یا صاحِبَ الزّمان فی مُصیبَتِ جَدِّکَ الحُسَین (ع) 🏴 🏴 🏴🤲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏴لحظه پرتاب ماهواره توسط ماهواره‌بر سایوز ☑️ماهواره خیام لحظاتی قبل طی یک همکاری مشترک با سازمان فضایی روسیه از پایگاه فضایی بایکونور قزاقستان به فضا پرتاب شد. 🔹معاون سازمان فضایی:طبق محاسبه کارشناسان اولین سیگنال‌ها و اطلاعات ماهواره خیام در ساعت ۱۲ امروز توسط پایگاه‌های فضایی متعلق به وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات دریافت می‌شود.این ماهواره توسط ایران رمزگذاری شده است و مراحل دریافت سیگنال توسط متخصصین ایرانی در ماهدشت صورت خواهد گرفت.ماهواره خیام در مدار ۵۰۰ کیلومتر قرار خواهد گرفت و می‌تواند چهار بار در روز تصاویری با دقت یک متر از مدار مدنظرش در اختیار ایران قرار دهد.
🏴شام غریبان حسینی در حرم حضرت شاهچراغ (ع)☑️ 🏴شام غریبان حسینی در سراسر ایران اسلامی دیشب با حضور برگزار شد☑️ 🏴ای داغدار اصلی این روضه ها بیا صاحب عزای ماتم کرب و بلا بیا بیش از هزار سال تو خون گریه کرده ای ای خون جگر ز قامت زینب بیا 🏴 🏴 🏴
17.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🏴مداحی زیبای سیدرضا نریمانی 🏴میگن روضه دل مردگیِ میگن گریه افسردگیِ! 🏴 🏴 🏴🤲
12.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🏴ببینید مردم نیجریه چطور و در چه شرایطی دیندار هستند... یورش نیروهای امنیتی نیجریه به عزاداری شیعیان 🔹در یورش نیروهای امنیتی نیجریه به مراسم عزاداری شیعیان این کشور در روز در منطقه بازار «داریا»، دستکم شش نفر به رسیده و ده‌ها تن زخمی شده‌اند.
7.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🏴درگیری مسلحانه در نابلس/ «ابراهیم نابلسی» از فرماندهان گردان‌های نظامی الاقصی و تشییع پیکر وی بر روی دوش مادر این را مشاهده می کنید. وزارت بهداشت فلسطین شهادت ابراهیم النابلسی فرمانده گردان‌های الاقصی به همراه دو تن دیگر از همرزمانش را تأیید کرد.وزارت بهداشت فلسطین اسامی شهدای نابلس را اعلام کرد که ابراهیم النابلسی و «اسلام صبوح» و «حسین جمال طه» از فرماندهان الاقصی در حمله امروز صهیونیست‌ها به نابلس به رسیدند. منابع خبری از درگیری مسلحانه شدید بین مقاومت فلسطین و نظامیان صهیونیستی در شهر نابلس واقع در کرانه باختری خبر دادند.منابع پزشکی در نابلس اعلام کردند که در حمله نظامیان اشغالگر اسرائیلی به این شهر و درگیری مسلحانه با نیروهای مقاومت فلسطین، تا این لحظه 42 فلسطینی زخمی شدند.هلال‌احمر فلسطین اعلام کرده که نظامیان اسرائیلی اجازه امدادرسانی به مجروحان را نمی‌دهند و به سمت آمبولانس‌ها و نیروهای امدادرسان تیراندازی می‌کنند. 🏴همچنین «سعید العسوس» مسئول ارتباطات امنیت ملی فلسطین در اردوگاه عین الحلوه واقع در جنوب لبنان هدف تیراندازی از سوی افراد مسلح قرار گرفت.العسوس پس از انتقال به بیمارستان به دلیل شدت جراحت وارده جان باخت.هنوز فرد یا گروهی مسئولیت این ترور را برعهده نگرفته است.
1️⃣گروه صنعتی ایران خودرو با هدف شفاف‌سازی فروش محصولات و حذف تدریجی قرعه‌کشی، برای عرضه خودرو در بورس کالا اقدام کرده که در نخستین گام، بخشی از تولیدات دو مدل هایما S۵ و S۷ از این طریق به فروش خواهد رسید. 2️⃣رستم قاسمی وزیر راه و شهرسازی با اعلام قیمت ۶میلیون‌تومانی پروازهای رفت و برگشت اربعین، گفت: فروش دلاری بلیت هواپیما فعلاً ممنوع است. 3️⃣معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری: تحویل ۵۰ هزار خودرو به بانوانی که فرزند دوم‌شان متولد شده است.وی با تاکید بر اینکه قانون «حمایت از خانواده و جوانی جمعیت» یک جنبه حمایتی و تشویقی برای خانواده‌ها دارد، اظهار داشت: اجرای این قانون در واقع به این هدف است که دولت از این طریق بتواند به خانواده‌هایی که از لحاظ اقتصادی ضعیف هستند، کمک کند تا برای فرزندآوری پشتوانه‌ای داشته باشند.وی در ادامه، عنوان کرد: باید فرهنگ "فرزندآوری" و فرهنگ "فرزندپروری" در جامعه رواج پیدا کند. به طوری که همه دستگاه‌های اجرایی باید برای ایجاد این فرهنگ کمک کنند و همه تلاش کنیم تا این فرهنگ را دوباره در سطح جامعه احیا کنیم. 4️⃣بهرام عین‌اللهی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی روز سه‌شنبه هفته آینده برای پاسخگویی به محورهای سوال مهدی عسگری نماینده البرز در مجلس حضور می‌یابد. 5️⃣کارشناس حمل‌ونقل با اشاره به بازار سیاه ۵ میلیارد تومانی خرید و فروش امتیاز شرکت‌های بین‌المللی حمل‌ونقل، خواستار تجدیدنظر سازمان راهداری در نحوه برگزاری و تعداد مجوزها شد. 6️⃣مدیرکل استاندارد استان تهران گفت: هرگونه وسایل توزین و سنجش بدون برچسب آزمون استاندارد در واحدهای صنفی جمع‌آوری و توقیف می‌شود. 7️⃣تجمع حمایت از ملت فلسطین در محکومیت جنایت اخیر رژیم صهیونیستی علیه مردم نوار غزه در تهران برگزار شد.بر اثر حملات اخیر رژیم صهیونیستی به غزه، 44 نفر و 360 نفر زخمی شدند. 15 نفر از را کودکان فلسطینی تشکیل داده‌اند. 1️⃣سید حسن نصرالله دبیرکل حزب الله لبنان در مراسم عاشورای حسینی با صهیونیست‌ها اتمام حجت کرد و گفت: هر دستی که به سمت منابع دریای لبنان دراز شود، قطع خواهد شد. ایران همچنان قلب باقی خواهد ماند 2️⃣رژیم صهیونیستی بعد از ساعت‌ها سکوت، از دسترس خارج شدن شماری از سایت‌های خود را توسط یک گروه هکری عراقی تأیید کرد. 3️⃣منابعی در شمال سوریه گزارش دادند در راستای توافقی که با روسیه بوده نیروهای ارتش ترکیه دو پایگاه خود در شمال سوریه را ترک کرده‌‌اند.
🏴برگزاری باشکوه مراسم عزاداری در جمهوری آذربایجان با وجود محدودیت ها و سختگیری ها ☑️امسال از باکو تا گنجه، از قبا تا لنکران و آستارا و بیله سوار در جمهوری آذربایجان شاهد موجی از دیوار نویسی با مضامین حسینی و نصب پرچم اباعبدالله (ع) و همچنین حضور پرشور دسته جات عزاداری و سینه زنی بود.شیعیان جمهوری آذربایجان علیرغم تمامی محدودیت های اعمالی، استقبال بی نظیری برای برپایی ماتم و عزای حضرت سیدالشهدا(ع) داشتند.ممنوعیت نصب پرچم یاحسین(ع) در خارج از مساجد و حسینیه ها، محدودیت عزاداری خیابانی، جلوگیری از حضور کودکان در مراسمات سینه زنی، ممنوعیت دیوارنویسی حسینی تنها بخشی از محدودیت ها علیه شیعیان آذری است که نتوانست ذره ای از عشق و ارادت مردم جمهوری آذربایجان نسبت به مکتب عاشورا بکاهد. ✍️متاسفانه مسئولان ایران نسبت به این موضوع خیلی واکنشی نشان ندادند که جای تعجب دارد! همینطور مردم ایران به خصوص در آذربایجان و آذری زبان ها نسبتا هیچ واکنشی نشان ندادند!🤔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏴هروله میلیونی طویریج در کربلای معلی به مناسبت روز امروز برگزار شد☑️ ☑️جای جای کشور عراق امروز (سه شنبه) شاهد برگزاری عاشورای حسینی بود، مراسم عظیم «طویریج» نیز با حضور صدها هزار زایر که فریاد «لبیک یا حسین» سرداده‌اند پس از برگزاری نماز ظهر و عصر در کربلا آغاز شد.مراسم طویریج از عزاداری‌های سنتی مردم عراق است که در آن زایران از روستای طویریج یا هندیه در 20 کیلومتری شرق کربلا به سمت حرم مطهر امام حسین(ع) به صورت هروله کنان حرکت می‌کنند. 🏴طبق رسم هر ساله در روز عاشورای حسینی در عراق، زائران و عزاداران حسینی که ساعت‌ها برای زیارت حرم امام حسین (ع)، پیاده‌روی کرده‌اند، پس از هروله و زیارت خیمه‌گاه حسینی، با نوای «واحسین»، «لبیک یا حسین» و «یا لثارات الحسین» به سوی حرم سیدالشهدا علیه‌السلام حرکت کرده و پس از عزاداری در حرم ارباب به حرم حضرت عباس علیه‌السلام مشرف می‌شوند.