کانون طه آبپخش
✨زیارت حضرت رسول اکرم(ص) در روز شنبه أَشْهَدُ أَنْ لا إِلَهَ إِلا اللَّهُ وَحْدَهُ لا شَرِیک لَهُ و
✨زیارت حضرت امیرالمومنین(ع) در روز یکشنبه
🌸 این زیارت به روایت کسی است که امام زمان(عج) را در بیداری مشاهده کرده بود، در حالی که آن حضرت امیرالمؤمنین(علیهالسلام) را در روز یکشنبه که روز آن حضرت است با این عبارات زیارت میکرد:
✨السَّلامُ عَلَى الشَّجَرَةِ النَّبَوِيَّةِ، وَالدَّوْحَةِ الْهَاشِمِيَّةِ، الْمُضِيئَةِ الْمُثْمِرَةِ بِالنُّبُوَّةِ الْمُونِقَةِ بِالْإِمَامَةِ، وَ عَلىٰ ضَجِيعَيْكَ آدَمَ وَ نُوحٍ عَلَيْهِمَاالسَّلامُ. السَّلامُ عَلَيْكَ وَ عَلَىٰ أَهْلِ بَيْتِكَ الطَّيِّبِينَ الطَّاهِرِينَ، السَّلامُ عَلَيْكَ وَ عَلَى الْمَلائِكَةِ الْمُحْدِقِينَ بِكَ وَالْحَافِّينَ بِقَبْرِكَ، يَا مَوْلاىَ يَا أَمِيرَالْمُؤْمِنِينَ، هَذاَ يَوْمُ الْأَحَدِ وَ هُوَ يَوْمُكَ وَ بِاسْمِكَ، وَ أَنَا ضَيْفُكَ فِيهِ وَ جارُكَ، فَأَضِفْنِى يَا مَوْلاىَ وَ أَجِرْنِى، فَإِنَّكَ كَرِيمٌ تُحِبُّ الضِّيافَةَ، وَ مَأْمُورٌ بِالْإِجارَةِ، فَافْعَلْ مَا رَغِبْتُ إِلَيْكَ فِيهِ، وَ رَجَوْتُهُ مِنْكَ، بِمَنْزِلَتِكَ وَ آلِ بَيْتِكَ عِنْدَاللّٰهِ، وَ مَنْزِلَتِهِ عِنْدَكُمْ، وَ بِحَقِّ ابْنِ عَمِّكَ رَسُولِاللّٰهِ صَلَّىاللّٰهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ وَ سَلَّمَ وَ عَلَيْهِمْ أَجْمَعِينَ.
✨زیارت حضرت زهرا(س) در روز یکشنبه
✨السَّلامُ عَلَيْكِ يَا مُمْتَحَنَةُ، امْتَحَنَكِ الَّذِى خَلَقَكِ فَوَجَدَكِ لِمَا امْتَحَنَكِ صَابِرَةً، أَنَا لَكِ مُصَدِّقٌ صَابِرٌ عَلَىٰ مَا أَتىٰ بِهِ أَبُوكِ وَ وَصِيُّهُ صَلَواتُ اللّٰهِ عَلَيْهِما، وَ أَنَا أَسْأَلُكِ إِنْ كُنْتُ صَدَّقْتُكِ إِلّا أَلْحَقْتِنِى بِتَصْدِيقِى لَهُمَا، لِتُسَرَّ نَفْسِى، فَاشْهَدِى أَنِّى ظاهِرٌ بِوَلَايَتِكِ وَ وَِلايَةِ آلِ بَيْتِكِ صَلَوَاتُ اللّٰهِ عَلَيْهِمْ أَجْمَعِينَ.✨
زیارت حضرت زهرا(س) به روایتی دیگر:
السَّلامُ عَلَيْكِ يَا مُمْتَحَنَةُ، امْتَحَنَكِ الَّذِى خَلَقَكِ قَبْلَ أَنْ يَخْلُقَكِ، وَ كُنْتِ لِمَا امْتَحَنَكِ بِهِ صَابِرَةً، وَ نَحْنُ لَكِ أَوْلِيَاءٌ مُصَدِّقُونَ، وَ لِكُلِّ مَا أَتىٰ بِهِ أَبُوكِ صَلَّى اللّٰهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ وَ سَلَّمَ وَ أَتىٰ بِهِ وَصِيُّهُ عَلَيْهِ السَّلامُ مُسَلِّمُونَ، وَ نَحْنُ نَسْأَلُكَ اللّٰهُمَّ إِذْ كُنَّا مُصَدِّقِينَ لَهُمْ أَنْ تُلْحِقَنَا بِتَصْدِيقِنا بِالدَّرَجَةِ الْعَالِيَةِ، لِنُبَشِّرَ أَنْفُسَنَا بِأَنَّا قَدْ طَهُرْنا بِوَِلايَتِهِمْ عَلَيْهِمُ السَّلامُ.
@Fahma_KanoonTaha
کانون طه آبپخش
0⃣7⃣1⃣ و از محمد بن یحیی از احمد بن محمد از علی بن سیف از بعضی اصحاب ایشان از امام جواد علیه السلام
1⃣7⃣1⃣ احمد بن فهد در کتاب عده الداعی گفته: خداوند به داود وحی فرمود: هر کس از مردم قطع کند و به سوی من بیاید، امور او را کفایت می کنم و هر کس از من بخواهد به وی عطا می کنم و هر کس به من دعا کند دعای او را قبول می کنم، ولی اجابت آن را معلق می گذارم تا قضای من درباره اش تمام شود. وقتی که قضای من تمام شد، از آن چه که سوال کرده به وی می دهم.
ای داود، به مظلوم از قول من بگو: تظلم تو را درباره کسی که به تو ستم کرده قبول می کنم. ولی اجرای آن را بواسطه عوامل زیادی که تو نمی دانی به تاخیر می اندازم و من حاکمترین حکم کنندگان هستم.
وقتی که تو هم به کسی ستم می کنی، او هم علیه تو بر من تظلم می کند. این تظلم را با آن تظلم قبلی تو مقایسه می کنم اگر برای تو در نزد من درجه ای از بهشت باشد به آن نمی رسی مگر بواسطه ستمی که دیگری بر تو می کند. زیرا من بندگان خود را در مال و نفسشان امتحان نمی کنم. ای بسا، من بنده ای را بیمار می کنم در نتیجه نماز و عبادت او کم می شود. ولی صدای آنکه مرا در حال غم و اندوه صدا می کند، برای من دوست داشتنی تر از نماز نمازگزاران می باشد. ای بسا، بندگانی هستند که مرا عبادت می کنند و من آن نماز را به روی آنها می زنم و در میان خودم و صدای او حجابی قرار می دهم تا صدای او را نشنوم. ای داود، می دانی این شخص چه کسی است؟ این شخص کسی است که به حرم مومنان با نظر فسق نگاه می کند. او کسی است که اگر متصدی امری باشد، با ستم کردن مردم را می زند.
ای داود، برای گناهت به من، مانند مادر فرزند مرده ناله و گریه کن. اگر کسانی را می بینی که با زبانشان مردم را می خورند (یعنی فریب می دهند)، من در روز قیامت زبان آنها را مانند سفره ای بسیار پهن باز می کنم و اطراف زبان آنان را با سرپوش های آتشین می پوشانم. بعد هم به آنها ملامت کنن ای را مسلط می کنم که بر آنها می گوید: ای اهل جهنم، اینها فلان کسان مسلط به وسیله زبان بوده اند. اینها را بشناسید. اینها چه بسیار در رکعات طولانی نماز شبشان از ترس گریه کرده اند. ولی در نزد من کوچکترین ارزشی ندارند. زیرا من به قلب آنان نگاه کردم و فهمیدم که اگر از نماز فارغ شوند و یک زن زیبا را ببینند و آن زن خود را به آنها تسلیم کند، آنها قبول می نمایند.
@Fahma_KanoonTaha
کانون طه آبپخش
1⃣7⃣1⃣ احمد بن فهد در کتاب عده الداعی گفته: خداوند به داود وحی فرمود: هر کس از مردم قطع کند و به سوی
2⃣7⃣1⃣ باز هم احمد بن فهد در همان کتاب گفته: خداوند به داود علیه السلام وحی کرد: ای داود، من کمترین عملی که با بنده عالمم که به علم خود عمل نمی کند انجام می دهم، علاوه بر هفتاد عقوبت باطنی از قلب او حلاوت ذکر خود را بر می کنم.
@Fahma_KanoonTaha
آوای مادرانه - قسمت سوم.mp3
8.14M
🏴 #آوای_مادرانه
🥀 قسـمت سوم
گوینده: هادی حسن زاده
کارگردان: مژده تهرانی
نویسنده: حسین احمدی
با حال خوب گوش کنید.
روایت آوای مادرانه ادامه دارد...
@Fahma_KanoonTaha
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏴 أهمیت فاطمیه برای شیعیان
✨حاج آقای کاشانی ✨
🌹 #بسیار_زیبا_و_مهم
@Fahma_KanoonTaha
34.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽مسابقه نماز و نیایش حضرت زهرا(س)
قسمت اول: بانوی امتحان داده
سوال اول: در زیارتنامه حضرت فاطمه سلام اللها علیها می خوانیم ای بانوی امتحان داده که خداوند تو را امتحان کرد و تو را…… یافت.
۱) شاکر
۲) صابر
۳) عابد
۴) ناصح
علاقه مندان می توانند جهت شرکت در مسابقه “فقط عدد” گزینه مورد نظر خود را تا ساعت ۸ صبح روز بعد، ۲۸ دی ماه به سامانه پیامکی ۱۰۰۰۰۱۷ ارسال نمایند.
@Fahma_KanoonTaha
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ سخنرانی ویژه
🌸 هر چیزی از خیرات در عالم، به انسان برسه به واسطه ی حضرت زهراست...
👤 استاد عالی
#ایام_فاطمیه #مادر
@Fahma_KanoonTaha
🏴 #بیشترین_عنایت
🔸️در روز قیامت کسی که بیش از همه عنایتش شامل دیگران میشود #حضرت_زهرا(علیهاالسلام) است.
۱۳۹۲/۰۴/۲۸
@Fahma_KanoonTaha
کتاب_خطبه_فدکیه.mp3
37.5M
🎧 کتاب صوتی #خطبه_فدکیه
محتوا و شرح خطبه فدکیه از تولیدات فرهنگی حرم مطهر امام رضا علیه السلام
@Fahma_KanoonTaha
من أرادَ اللّه ُ بِهِ الخَيرَ قَذَفَ في قَلبِهِ
حُبَّ الحُسَينِ عليه السلام وَ حُبَّ زيارَتِهِ؛
كسى كه خدا خيرخواه او باشد،
محبّت حسين و شوق زيارتش را
در دل او مى اندازد.
🎐 #مرد_میدان
@Fahma_KanoonTaha
مقام عرشی حضرتزهرا_10.mp3
13.53M
💢 بزرگترین آموزهی حضرت زهرا "س"، برای شیعیان
👈 اگر #ولایت در خطر افتاد،
و تو میان ولایت و حتی "یک صورت مقدس" "مخیّر شدی؛ باید دفاع از ولایت را برگزینی!✅
✦ دفاعی که،
نه جنسیّت، نه بیماری، نه سن و سال و... هــرگز مانع آن نیست!
🎙#استاد_شجاعی
@Fahma_KanoonTaha
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏴 الهی مادر برات بمیرم
که تموم نفسات پُره درده
🎤با مداحی حاج مهدی رسولی
@Fahma_KanoonTaha
💌 امام علی(ع) فرمودند:
ای فرزند آدم! زمانی كه میبينی خداوند انواع نعمتها را به تو میرساند، در حالی که تو معصيت كاری، بترس...💔
📜 نهجالبلاغه|حکمت ۲۵
@Fahma_KanoonTaha
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #نماهنگ_سخنرانی
💥تاثیر احترام به حضرت زهرا سلام الله علیها در زندگی💥
🎙حجت الاسلام و المسلمین عالی
#در_پناه_مادر
@Fahma_KanoonTaha
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نماهنگ
▫️ #بیانات_رهبری درباره وداع حضرت علی(ع) با حضرت زهرا(س)
▪️در کنار بسترت مینالم ای یار...
#در_پناه_مادر
#دعای_مادر
@Fahma_KanoonTaha
واسه بقیه هم بفرستید تا همه سلام دهند به بانوی بزرگ دو عالم حضرت فاطمه ی زهرا(سلام الله علیها)
🌺 زيارة حضرت فاطمةالزهراء عليها السلام:
اَلسَّلامُ عَلَيْكِ يا بِنْتَ رَسُولِ اللهِ، اَلسَّلامُ عَلَيْكِ يا بِنْتَ نَبِىِّ اللهِ، اَلسَّلامُ عَلَيْكِ يا بِنْتَ حَبيبِ اللهِ، اَلسَّلامُ عَلَيْكِ يا بِنْتَ خَليلِ اللهِ، اَلسَّلامُ عَلَيْكِ يا بِنْتَ صَفىِّ اللهِ، اَلسَّلامُ عَلَيْكِ يا بِنْتَ اَمينِ اللهِ، اَلسَّلامُ عَلَيْكِ يا بِنْتَ خَيْرِ خَلْقِ اللهِ، اَلسَّلامُ عَلَيْكِ يا بِنْتَ اَفْضَلِ اَنْبِياءِ اللهِ وَ رُسُلِهِ وَ مَلائِكَتِهِ، اَلسَّلامُ عَلَيْكِ يا بِنْتَ خَيْرِ الْبَرِّيَةِ، اَلسَّلامُ عَلَيْكِ يا سِيِّدَةَ نِساءِالْعالَمينَ مِنَ الاَْوَّلينَ وَالاْخِرينَ، اَلسَّلامُ عَلَيْكِ يا زَوْجَةَ وَلِيِّ اللهِ وَ خَيْرِ الْخَلْقِ بَعْدَ رَسُولِ اللهِ، اَلسَّلامُ عَلَيْكِ يا اُمَّ الْحَسَنِ وَالْحُسَيْنِ سَيِّدَىْ شَبابِ اَهْلِ الْجَنَّةِ، اَلسَّلامُ عَلَيْكِ اَيَّتُهَا الصِّدّيقَةُ الشَّهيدَةُ، اَلسَّلامُ عَلَيْكِ اَيَّتُهَاالرَّضِيَّةُ الْمَرْضِيَّةُ، اَلسـَّلامُ عـَلَيْكِ اَيَّتـُهَاالْفاضِلـَةُ الزَّكِيـَّةُ، اَلسـَّلامُ عـَلَيْكِ اَيَّتـُهَاالْحَوْراءُ الاِْنْسِيَّة
🌺 واسه بقیه هم بفرستید
تا همه سلام بدن به بانوی
دو عالم حضرت فاطمه زهرا(س) 🌺
@Fahma_KanoonTaha
🔳🔲🔳
🔲🔳
🔳
#ایام_فاطمیه
❓سوال:
🔰فواید و ارزش خواندن تسبیحات حضرت زهرا(سلام الله علیها) بعد از نماز چیست؟
✍️پاسخ:
✅ بخشیده شدن گناهان، از فواید خواندن تسبیحات حضرت زهرا سلام الله علیها بعد از نماز است که چیز کمی نیست..
💠 از امام صادق(علیه السلام) نقل شده که فرمود کسی که بعد از نماز صبح، قبل از این که پایش را بردارد، تسبیحات حضرت فاطمه زهرا(علیهاالسلام) بگوید، خداوند، گناهش را میآمرزد. و از الله اکبر شروع کند. «مَنْ سَبَّحَ تَسْبِيحَ فَاطِمَةَ(علیهاالسلام) قَبْلَ أَنْ يَثْنِيَ رِجْلَهُ بَعْدَ انْصِرَافِهِ مِنْ صَلَاةِ الْغَدَاةِ غَفَرَ اللَّهُ لَهُ وَ يَبْدَأُ بِالتَّكْبِيرِ» (۱)
💠 هم چنین از امام صادق(علیه السلام) نقل شده که فرمود کسی که بعد از نماز فریضه، تسبیحات حضرت فاطمه زهرا(علیهاالسلام) را پیش از این که دو پایش را بردارد، بگوید و بعد از آن، یک بار «لا إله إلا الله» بگوید، بخشیده میشود. «مَنْ سَبَّحَ اللَّهَ فِي دُبُرِ الْفَرِيضَةِ قَبْلَ أَنْ يَثْنِيَ رِجْلَيْهِ تَسْبِيحَ فَاطِمَةَ(علیهاالسلام) الْمِائَةَ وَ أَتْبَعَهَا بِلَا إِلَهَ إِلَّا اللَّهُ مَرَّةً وَاحِدَةً غُفِرَ لَه» (۲)
📚منبع:
۱. حمیری، عبدالله، قرب الإسناد، ص ۴، ح ۱۱
۲. برقی، احمد، المحاسن، ج ۱، ص ۳۶، ح ۳۴
@Fahma_KanoonTaha
کار برای امام زمان.mp3
8.32M
🔊 #صوت_مهدوی
📌 #پادکست «کار برای امام زمان»
👤 استاد #رائفی_پور
◾️ #فاطمیه زمان تفکر است که ما برای امام زمانمان چه کردهایم؟
@Fahma_KanoonTaha
من اخیراً یک کتابی را مطالعه کردم که یک آمریکایی این کتاب را نوشته؛ در واقع جمع کرده این کتاب را، چون افراد گوناگونی در نگارش این کتاب دست دارند. این کتاب دربارهی تسلّط سازمان جاسوسی سیا بر مطبوعات و مجلّات عمدهی دنیا است؛ اصلاً این کتاب دربارهی این است. شرح می دهد که چگونه سازمان سیا در مقالات، در تحلیلها، در نوشتهها و در گفتههای نویسندگان معروف و بعضاً مجلّات معتبر دخالت کردند و تفسیر خودشان را به جای تفسیر واقعی به افکار عمومی القا کردند و آنها را کنترل کردند؛ نه فقط در مطبوعات آمریکا بلکه در سایر کشورها، در اروپا؛ یک مجلّهی معروف فرانسوی را اسم میآورد و می گوید در آنجا این کارها را کردند، این جور گفتند، این جور نوشتند؛ یعنی این کار الان در دنیا رایج است و وجود دارد. در واقع سازمان سیا با این کار تحلیل انحرافی خود و تفسیر غلط خود از مسائل و حوادث را به افکار عمومی منتقل می کند و افکار عمومی را گمراه میکند و این خطری است که همیشه وجود دارد.
(بیانات در ۹۹/۱۰/۱۹ به مناسبت قیام ۱۹ دی مردم قم)
📒 کتاب #خبرچین_ها گردآوری #جوئل_ویتنی
@Fahma_KanoonTaha
📒کتاب جدید و مهم مورد اشاره مقام معظم رهبری:
«خبرچینها: چگونه سیا بهترین نویسندگان جهان را فریب داد» نوشتهی جوئل ویتنی، بنیانگذار و دبیر مجله گرنیکا، کتابی مهم دربارهی بخشی کوچک اما کلیدی از پیشتاریخ این راهزنی فرهنگی است. داستان اینکه چگونه پاریس ریویو و دیگر مجلهها از دههی ۱۹۵۰ به بعد توسط سيا حمایت مالی و پشتیبانی میشدند و بدل به نیرویی مرکزی شدند تا به نویسندگان برجستهی آن دوران فشار بیاورند که برای مخاطبانی گرسنه اما از همهجا بیخبر، پروپاگاندا تولید کنند.
✅ این کتاب در اصل یک ناداستان قوی و تاثیرگذار است که جوئل ویتنی درباره شکل تاثیرگذاری و نفود سیا بر نویسندگان مشهور و مطبوعات پرخواننده نوشته.
⬅️ ۴۹۶ صفحه ترجمه پریناز طالبی
@Fahma_KanoonTaha
💠✅ جامع ترین و پژوهشی ترین اثر پیرامون حضرت فاطمه سلام الله علیها
✅ یکی از موثرترین شیوه های تربیت، ارائه الگوهای شایسته و تاکید بر پیروی از ایشان است. اسوه بودن فاطمه(س) چنان است که حضرت مهدی موعود(عج) ـ که با ظهورش الگوی کامل کمال و تعالی در همه امور و شئون حیات آدمی را به منصه ظهور خواهد نشاند ـ میفرماید: «وَ فِی ابْنَهِ رَسُولِ اللَّهِ(ص) لِی أُسْوَهٌ حَسَنَهٌ» (همانا دختر رسول خدا(ص) برای من الگویی شایسته است) (طبرسی، الاحتجاج، ۲/ ۲۷۹).
✅ درباره زندگی، فضایل و مصائب حضرت زهرا(س) کتابهای فراوانی نوشته شده، اما تاکنون اثر جامعی که همه ابعاد شخصیتی آن حضرت را دربرگیرد، تألیف نشده است.
📚این مجموعه حاصل تلاش جمعی از نویسندگان پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی زیر نظر آیت الله دکتر علی اکبر رشاد است.
📌این دانشنامه در ۶ جلد و بالغ بر ۳ هزار صفحه منتشر شده است.
@Fahma_KanoonTaha
کانون طه آبپخش
💠✅ جامع ترین و پژوهشی ترین اثر پیرامون حضرت فاطمه سلام الله علیها ✅ یکی از موثرترین شیوه های تربیت،
💠✅ جامع ترین و پژوهشی ترین اثر پیرامون حضرت فاطمه سلام الله علیها
ادامه توضیح:
🔰 #فهرست_مداخل
📒جلد اول، حیات، منزلت و شخصیت فاطمی (س):
زندگینامه فاطمه(س)، حضرت محمد(ص)، حضرت خدیجه(س)، ولادت فاطمه(س)
برادران و خواهران فاطمه، فاطمه همراه پیامبر، ازدواج فاطمه، فرزندان فاطمه، حسنبنعلی، حسینبنعلی، زینببنتعلی، امکلثوم، محسنبنعلی، زنان همراه فاطمه، فدک، وصایای فاطمه، شهادت فاطمه، خاکسپاری فاطمه
📗جلد دوم، حیات، منزلت و شخصیت فاطمی(س):
بخش اول: مقام و فضایل فاطمه، اسماء و اوصاف فاطمه، سیدهًْ نساءالعالمین، محدَّثه بودن فاطمه، عصمت فاطمه، علم فاطمه، تسبیح فاطمه، شفاعت و فاطمه، فاطمه(س) در آخرت، مناقب و کرامات فاطمه(س)
بخش دوم: سیره فاطمی
سیرهشناسی، سیره اخلاقی فاطمه، سیره عبادی و معنوی فاطمه(س)، سیره همسرداری فاطمه(س)، سیره تربیت فرزند فاطمه(س)، سیره خانهداری فاطمه(س)، سیره فرهنگی و اجتماعی فاطمه(س)، سیره سیاسی فاطمه(س)
بخش سوم: فاطمه(س) در دیدگاهها
فاطمه(س) از نگاه قرآن، فاطمه(س) از نگاه پیامبر(ص)، فاطمه(س) از نگاه امامعلی(ع)، فاطمه(س) از نگاه امامان، فاطمه(س) از نگاه همسران پیامبر(ص)، فاطمه(س) از نگاه صحابه و تابعان، فاطمه(س) در فقه اسلامی، فاطمه(س) در گزارش های تاریخی اهلسنّت، فاطمه(س) در شعر فارسی، فاطمه(س) در شعر عربی، کتابشناسی فاطمه(س)
📘جلد سوم، حکمت و معارف فاطمی(س):
بخش اول: منابع معارف
احادیث فاطمه، خطبههای فاطمه، مصحف فاطمه، دعاهای فاطمه، اشعار فاطمه
بخش دوم: معارف نظری
خداشناسی، عدل الهی، ایمان، انسانشناسی، نبوت پیامبر، قرآنشناسی، امامت، شیعه، مهدویت، مرگ و برزخ، معاد، دنیا و آخرت
بخش سوم: معارف عملی
اخلاق و فضایل، تربیت، سیاست و عدالت، فلسفه احکام
📕جلد چهارم، زن و خانواده ـ مباحث حقوقی:
جایگاه ارزشی زن، تفاوت های طبیعی زن و مرد، نسبت میان زن و مرد، فلسفه تفاوت در حقوق زن و مرد، جنسیت و زبان قرآن, کلیات نظام حقوق زن در اسلام، حقوق زنان، واقعیت ها و چالش ها، روششناسی حقوق زن، بلوغ و رشد دختران، پوشش زن، عبادت زن، روابط زن و مرد، مالکیت زن، ارث زن
📙جلد پنجم، زن و خانواده ـ مباحث حقوقی:
بخش اول: مسائل زن
ولایت زن، مرجعیت زن، قضاوت زن، شهادت زن، قصاص و دیه زن
بخش دوم: خانواده
ولایت بر ازدواج، شروط ضمن عقد نکاح، ازدواج موقت، تعدد زوجات، سرپرستی خانواده، معاشرت به معروف، مهریه، نفقه زن، طلاق، عده، حضانت
📓جلد ششم، زن و خانواده – مباحث اجتماعی:
بخش اول: مسائل زن
اسلام و تحول در شخصیت زن، زن اسوه، فمینیسم، جنسیت و اخلاق، تربیت جنسی، اخلاق جنسی، تربیت دینی دختران، روابط اجتماعی زن و مرد، پوشش زن، اشتغال زن، آسیب شناسی مطالعات زنان
بخش دوم: مسائل خانواده
خانواده، ازدواج، تعدد زوجات، ازدواج موقت، همسری، مادری، مدیریت خانواده، طلاق
📌 افتخارات و جوایز:
سال ۱۳۹۴ اثر «دانشنامه فاطمی(س) / رتبه برگزیده هفدهمین همایش کتاب سال حوزه.
@Fahma_KanoonTaha
کانون طه آبپخش
💠✅ جامع ترین و پژوهشی ترین اثر پیرامون حضرت فاطمه سلام الله علیها ادامه توضیح: 🔰 #فهرست_مداخل 📒جلد
✅ یکی از موثرترین شیوه های تربیت، ارائه الگوهای شایسته و تاکید بر پیروی از ایشان است. اسوه بودن فاطمه(س) چنان است که حضرت مهدی موعود(عج) ـ که با ظهورش الگوی کامل کمال و تعالی در همه امور و شئون حیات آدمی را به منصه ظهور خواهد نشاند ـ میفرماید: «وَ فِی ابْنَهِ رَسُولِ اللَّهِ(ص) لِی أُسْوَهٌ حَسَنَهٌ» (همانا دختر رسول خدا(ص)برای من الگویی شایسته است) (طبرسی، الاحتجاج، ۲/ ۲۷۹).
✅ درباره زندگی، فضایل و مصائب حضرت زهرا(س) کتاب های فراوانی نوشته شده، اما تاکنون اثر جامعی که همه ابعاد شخصیتی آن حضرت را دربرگیرد، تألیف نشده است.
💠 با توجه به لزوم اسوهپذیری از آن حضرت و تبیین جامع و علمی تاریخ زندگانی، شخصیت و منزلت الهی حضرت فاطمه(س)، و بهمنظور رفع ابهامات و پاسخگویی به شبهات کلامی و تاریخی و نیز روشنگری و تحلیل درباره تحریفات و انحرافات و نبود کتاب مرجعی که در بحران فکری و فرهنگی عصر حاضر، بهویژه در حوزه مطالعات زنان، به تبیین مبانی حقوق و حرمت زن در اسلام با ارائه الگوی عینی زن مسلمان بپردازد، تدوین دانشنامه فاطمی در دستور کار پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی قرار گرفت.
💠 ساختار علمی دانشنامه
براساس اهداف فوق مباحث این دانشنامه در ساختار علمی موضوعی، در ۱۱۸ مدخل و در دو بخش کلان ترتیب یافت:
📌 بخش اصلی
بخش اصلی دانشنامه که در قالب ۶۸ مدخل اصلی به زندگی، منزلت، سیره، آثار و معارف حضرت فاطمه(س) در قالب سه جلد می پردازد:
1️⃣ جلد اول: حوادث زندگی حضرت از ولادت تا شهادت و همه اشخاص مرتبط با ایشان.
2️⃣ جلد دوم: اسماء و اوصاف، فضایل و ویژگی های شخصیت حضرت از عصمت و علم و شفاعت و بررسی ابعاد مختلف سیره ایشان، جایگاه حضرت نزد دیگران؛ کتاب شناسی حضرت؛
3️⃣ جلد سوم: معارف فاطمی (س)، معرفی آثار برجای مانده از آن حضرت از احادیث و خطبه ها و اشعار به عنوان منابع معارف فاطمی(س)؛ طرح و تحلیل اندیشه و تعالیم فکری ایشان در مباحث حکمی و معارف دینی؛
📌 بخش ملحقات
4️⃣و5️⃣و6️⃣بخش ملحقات دانشنامه در دو محور مباحث فقهی و حقوقی، و مباحث اجتماعی راجع به زن و خانواده سامان یافته و در قالب سه جلد و ۴۹ مقاله تألیف شده است.
❇️ برآیند
محصول تلاش جمعی همکاران دانشنامه، اثری است که سعی شده است این ویژگیها را داشته باشد:
💠 مرجعیت علمی: در مجموعهی حاضر، ضمن اعتراف به اینکه آنچه انجام پذیرفته، با شأن حضرت فاطمه(س) فاصلهی بسیار دارد، در حد امکان سعی شده است حاصل پژوهش، حاوی مهمترین و تحلیلیترین اطلاعات باشد و کموبیش خواننده را از مراجعه به منابع دیگر ـ جز برای آگاهی از جزئیات و تفصیل بیشتر ـ بینیاز سازد و نیز مرجعی برای اهل تحقیق باشد.
✅ ارائهی الگوی زن مسلمان: هدف اساسی تولید این دانشنامه، آشنایی با حضرت فاطمه(س) برای الگوگیری از رفتار و منش ایشان است؛ ازاینرو، افزون بر گزارش جامع از زندگی و منزلت ایشان، سیرهی ایشان در امور اخلاقی، عبادی، معنوی، همسرداری، خانهداری، تربیت فرزند و امور فرهنگی ـ اجتماعی و سیاسی، بررسی و هرکدام در مقالهای مستقل تألیف شده است. از این رو در تألیف این مقالات، کوشیده شده است تا با رویکرد توصیفی و تحلیلی و به دور از احساسات و غلو یا انکار، شخصیت ، منزلت ملکوتی و مقام والای معنوی آن حضرت معرفی شده و تصویری روشن برای همگان ارائه گردد تا امکان الگوگیری از آن حضرت فراهم آید.
✅ دفاع عالمانه و صریح از حقایق تاریخی: در این دانشنامه، با زبان و روش علمی و استناد به منابع معتبر شیعه و اهلسنّت، به دفاع از حقایق و رخدادهای تاریخی، همانگونه که بوده، پرداخته شده و از اظهارنظرهای غیرمستند و دخالت دادن احساسات، پرهیز گردیده است.
✅ فراهم ساختن امکان سنجش و قضاوت علمی: سعی شده است مقالات بهگونهای تألیف شوند که امکان سنجش علمی دربارهی چگونگی حوادث و نقل گزارشهای تاریخی و روایی به وجود آید.
✅ ارائهی منظومهی معرفتی: در مقالات اندیشهای و حِکَمی، سعی شده است یک دستگاه منسجم فکری و منظومهای معرفتی، با محوریت رابطهی انسان کامل با آفریدگار ارائه گردد.
@Fahma_KanoonTaha