کانون طه آبپخش
📘 معرفی کتاب پراستقبال #عصر_کریسکان کتابی متفاوت و فوق العاده که معرفی کامل آن را در پیام بعد میتو
📘 معرفی کامل کتاب جذاب و پراستقبال عصر کریسکان
🔻امیر سعیدزاده، راوی این کتاب، یکی از منحصر به فرد ترین نیروی های دفاع مقدس است. چراکه او عضو هیچ سازمانی نیست. یک نیروی آزاد است و در عین حال در مأموریت های اطلاعاتی و عملیاتی شرکت می کند، مأموریت هایی نیز برای شناسایی در خارج از کشور دارد. پس از آن راهی سپاه می شود.
سعیدزاده پیش از انقلاب، از طرف ساواک، مورد پیگیری و بازخواست قرار گرفته و فراری می شود. اسیر کومله می شود و از سازمان کومله نیز فرار می کند. ۴ سال بعد از جنگ، سعید زاده به اسارت حزب دموکرات کردستان عراق در می آید. این دوران از ابتدای انقلاب تا سال ۷۴، یعنی یک دوره ۱۵ ساله، به طول می انجامد.
در این کتاب با یک سبک ابتکاری، خاطره چند روایی را طرح کرده است. من این کتاب را فصل به فصل بیان شده. خواننده وقتی سعیدزاده را می شناسد، او وارد یک تنش و درگیری می شود. سپس در فصل بعدی اینکه خانواده اش چه عکس العملی نشان می دهد، بررسی می شود و از زبان همسر او همان خاطرات تکمیل می شود. اتفاقاتی که حول محور خانواده رخ می دهد؛ یعنی راوی اصلی خود خبر ندارد، اما خانواده کاملا به تمام جوانب مسلط است. در بخشی همسر او وارد داستان می شود، آن نقاط مبهم را تکمیل می کند.
دوباره در فصل بعدی راوی اصلی ادامه ماجرا را می گوید و همسر راوی وارد داستان می شود و خاطرات را شرح می دهد. راوی دوم پیگیری های جانبی که برای خانواده رخ می دهد؛ مانند شهادت دیگر برادران، اسارت پدر، بمباران هایی که در شهر رخ می دهد، را بازگو می کند. به عبارتی راوی دوم وظیفه تکمیل روایت های اصلی را برعهده دارد.
کریسکان منطقه ای در کوه سنجاق در کردستان عراق است که مقر اصلی حزب دموکرات ایران بوده است. سعیدزاده دوران اسارت ۴ ساله خود را، در منطقه کریسکان بوده است. به دلیل اینکه بیشتر اتفاقات در آن منطقه رخ داده، این نام را برای کتاب انتخاب کرده است.
@Fahma_KanoonTaha
کانون طه آبپخش
🌹روز پنجشنبه به نام امام حسن عسکری(علیهالسلام) است. ✨السَّلامُ عَلَيْكَ يَا وَلِىَّ اللّٰهِ، السّ
✨زیارت حضرت صاحب الزّمان(عج) در روز جمعه
✨السَّلامُ عَلَيْكَ يَا حُجَّةَ اللَّهِ فِي أَرْضِهِ، السَّلامُ عَلَيْكَ يَا عَيْنَ اللَّهِ فِي خَلْقِهِ، السَّلامُ عَلَيْكَ يَا نُورَ اللَّهِ الَّذِي يَهْتَدِي بِهِ الْمُهْتَدُونَ، وَ يُفَرَّجُ بِهِ عَنِ الْمُؤْمِنِينَ، السَّلامُ عَلَيْكَ أَيُّهَا الْمُهَذَّبُ الْخَائِفُ، السَّلامُ عَلَيْكَ أَيُّهَا الْوَلِيُّ النَّاصِحُ، السَّلامُ عَلَيْكَ يَا سَفِينَةَ النَّجَاةِ، السَّلامُ عَلَيْكَ يَا عَيْنَ الْحَيَاةِ، السَّلامُ عَلَيْكَ، صَلَّى اللَّهُ عَلَيْكَ وَ عَلَى آلِ بَيْتِكَ الطَّيِّبِينَ الطَّاهِرِينَ، السَّلامُ عَلَيْكَ، عَجَّلَ اللَّهُ لَكَ مَا وَعَدَكَ مِنَ النَّصْرِ وَ ظُهُورِ الْأَمْرِ، السَّلامُ عَلَيْكَ يَا مَوْلايَ، أَنَا مَوْلاكَ عَارِفٌ بِأُولاكَ وَ أُخْرَاكَ، أَتَقَرَّبُ إِلَى اللَّهِ تَعَالَى بِكَ وَ بِآلِ بَيْتِكَ، وَ أَنْتَظِرُ ظُهُورَكَ وَ ظُهُورَ الْحَقِّ عَلَى يَدَيْكَ، وَ أَسْأَلُ اللَّهَ أَنْ يُصَلِّيَ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ، وَ أَنْ يَجْعَلَنِي مِنَ الْمُنْتَظِرِينَ لَكَ وَ التَّابِعِينَ وَ النَّاصِرِينَ لَكَ عَلَى أَعْدَائِكَ، وَ الْمُسْتَشْهَدِينَ بَيْنَ يَدَيْكَ فِي جُمْلَةِ أَوْلِيَائِكَ، يَا مَوْلايَ يَا صَاحِبَ الزَّمَانِ، صَلَوَاتُ اللَّهِ عَلَيْكَ وَ عَلَى آلِ بَيْتِكَ، هَذَا يَوْمُ الْجُمُعَةِ وَ هُوَ يَوْمُكَ الْمُتَوَقَّعُ فِيهِ ظُهُورُكَ، وَ الْفَرَجُ فِيهِ لِلْمُؤْمِنِينَ عَلَى يَدَيْكَ، وَ قَتْلُ الْكَافِرِينَ بِسَيْفِكَ، وَ أَنَا يَا مَوْلايَ فِيهِ ضَيْفُكَ وَ جَارُكَ، وَ أَنْتَ يَا مَوْلايَ كَرِيمٌ مِنْ أَوْلادِ الْكِرَامِ، وَ مَأْمُورٌ بِالضِّيَافَةِ وَ الْإِجَارَةِ، فَأَضِفْنِي وَ أَجِرْنِي صَلَوَاتُ اللَّهِ عَلَيْكَ وَ عَلَى أَهْلِ بَيْتِكَ الطَّاهِرِينَ.✨
@Fahma_KanoonTaha
yek aye yek ghese 18.mp3
3.56M
🍀#یک_آیه_یک_قصه
قسمت 8⃣1⃣
🔹وَ إِنِّي لَغَفَّارٌ لِمَنْ تابَ وَ آمَنَ وَ عَمِلَ صالِحاً ثُمَّ اهْتَدى🔹
📜سوره مبارکه طه، آیه ۸۲
✅ مناسب برای گروه سنی
#کودک_و_نوجوان
🔹 تولید رادیو قرآن
با صدای استاد #مریم_نشیبا
👈قابل استفاده برای والدین و مرببان فرهنگی
@Fahma_KanoonTaha
کانون طه آبپخش
🔔 روش برخورد با خویشاوندان 🌿🌸🌿 🌸🌿 🌿 (اخلاقى، اجتماعى) وَ قَ
🔔 روش برخورد با فریب خوردگان
🌿🌸🌿
🌸🌿
🌿
(اخلاق اجتماعى)
وَ قَالَ(عليه السلام):
مَا كُلُّ مَفْتُونٍ يُعَاتَبُ.
و درود خدا بر او، فرمود:
هر فريب خورده اى را نمى شود سرزنش كرد.
💕 #نهج_البلاغه_حکمت_۱۵
@Fahma_KanoonTaha
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷 گفتگوی ویژه اخبار قرآنی
ساعت ۱۰ - ۲۲ اسفند ۹۹
✅ موضوع: جایگاه مساجد در تحقق تمدن نوین اسلامی و فعالیت های این اماکن در ایام کرونا و تعطیلات نوروزی به ویژه برای قشر نوجوان و جامعه.
✅ کارشناس: حجت الاسلام و المسلمین دکتر حبیب رضا ارزانی رئیس ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور
@Fahma_KanoonTaha
📷 #عکس | اینجا قلب فکه است...
🚩 یادمان کانال کمیل و حنظله
@Fahma_KanoonTaha
کانون طه آبپخش
📷 #عکس | اینجا قلب فکه است... 🚩 یادمان کانال کمیل و حنظله @Fahma_KanoonTaha
#سفرنامه | #کانال_کمیل_و_حنظله | #فکه
⭕️ اینجا قلب فکه است..
یادمان فکه را به سمت اهواز که رد کردم، ضربان قلبم تند شد. همۀ راهیان نور یک طرف، این تکه از خاک یک طرف. تمام این دشت انگار پُر شده است از نوای آسمانی ها... و سرانجام من بودم و یادمان کانال کمیل...
کمیل و فرماندۀ مقتدرش محمود ثابت نیا زدند به دل دشمن اما عملیات در همان ابتدای راه شکست خورد. بچه ها در یکی از کانال های مرزی زمینگیر شدند. بعثی ها تسلط کاملی روی منطقه داشتند. نه راه پیش برای کمیل مانده بود و نه راه پس. فرماندهی لشکر ۲۷ در آن چند روز با علی فضلی بود. هم او و هم ابراهیم همت خون دل خوردند اما کمیل جلوی چشمشان ذره ذره آب شد و اتش گرفت. خیلی از کمیلی ها همانجا ماندند تا روزی که علی آقای محمودوند حرفش را به کرسی نشاند و محل دقیق دفن شدن بچه های ثابت نیا را پیدا کرد.
والفجر مقدماتی شروع خونین و پرحادثۀ کمیل بود. اما حیف که تاریخ نویس های جنگ یادشان رفت ادامۀ کمیل را برایمان بنویسند. آری کمیل هنوز زنده است. ابراهیم هادی و سعید کربلایی ها زنده اند. گفتم کمیل نام بزرگ علیرضا بنکدار آمد روی زبانم. بنکدار در والفجر مقدماتی معاون کمیل بود. جوانی ۲۵ ساله با ۵۰ سال تجربه؛ مغز متفکر گردان. در وصیتنامه اش نوشت که دوست دارم مانند حضرت صدیقۀ طاهره سلام الله علیها مفقودالأثر باشم. همینطور هم شد. بعدها که بچه های تفحص منطقه را زیر و رو کردند، پیکری بنام علیرضا بنکدار در بینشان نبود.
اگر روزی روزگاری در گوشه ای از این ملک پهناور چمشتان به مرقد شهید گمنامی روشن شد که روی سنگ مزارش نوشته: شهادت بهمن ۶۱ – والفجر مقدماتی، به نیت معاون گردان کمیل زیارتش کنید. شاید زیر آن سنگ، مردی آرام گرفته باشد که اگر شهید نمیشد بی تردید نامش را در حد و اندازۀ فرماندهان جنگ می شنیدیم. بین خودمان بماند، پسرهای شهید بنکدار به احترام پدرشان آزمایش دی ان ای هم ندادند. از سهم خودشان گذشتند تا بابا همانطوری که دوست داشت محشور شود؛ گمنام مثل حضرت مادر سلام الله علیها...
▫️به یادِ تمام خادمین و زائرین راهیان نور، در یادمان کانال کمیل و حنظله، جایی که قلب فکه است
@Fahma_KanoonTaha
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اصلاح طلبانی که امام خمینی(ره) رو قبول ندارن (حداقل در مقام عمل)، دارن مردم رو فریب میدن که امام خمینی(ره) مخالف ورود نظامیان به سیاست بود.
اما اصل حرف امام چی بود؟
در فیلم ببینید.
@Fahma_KanoonTaha
مداحی آنلاین - چراغیبت امام زمان عج برای ما عادی شده؟ - استاد عالی.mp3
2.44M
♨️چرا غیبت امام زمان(عج) برای ما عادی شده؟
🎤حجت الاسلام عالی
@Fahma_KanoonTaha
کانون طه آبپخش
#خبر
حجتالاسلام حبیب رضا ارزانی مجددا رئیس ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی هنری مساجد شد
در پي اتفاق آراي اعضاي شوراي سياستگذاري هماهنگي و نظارت بر کانونهاي فرهنگي هنري مساجد کشور، وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي در حکمي حجت الاسلام والمسلمين حبيب رضا ارزاني را مجددا به عنوان رئيس ستاد هماهنگي کانون هاي فرهنگي هنري مساجد منصوب کرد.
به گزارش ستاد ارتباطات رسانهای (فهما) به نقل از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: در حکم سیدعباس صالحی خطاب به حجت الاسلام والمسلمین حبیب رضا ارزانی آمده است:
«نظر به شایستگی تجارب ارزشمند و صلاحیت های علمی جنابعالی و به استناد بند ۹ اساسنامه ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی، با اتفاق آرای اعضای شورای سیاستگذاری مصوبه جلسه ۱۳۹۹/۱۲/۱۰ به عنوان رئیس ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور به مدت سه سال منصوب می شوید.
امید است با اتکال به خداوند سبحان در تقویت فعالیت های کانون های فرهنگی هنری مساجد که نقش ارزنده ای در اعتلای فرهنگی اسلامی کشور بر عهده دارند، بر اساس ماده ۱۰ اساسنامه در انجام وظایف محوله موفق و موید باشید.»
گفتنی است، اعضای شورای سیاستگذاری و نظارت کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور عبارتند از:
- وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی
- وزیر آموزش و پرورش یا معاون ذیربط
- وزیر ورزش و جوانان یا معاون ذیربط
- شهردار تهران یا معاون ذیربط
- رئیس سازمان تبلیغات اسلامی
- رئیس سازمان بسیج مستضعفین
- رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد
- رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه
- رئیس شورای فرهنگی و اجتماعی زنان و خانواده شورای عالی انقلاب فرهنگی
- نماینده مرکز مدیریت حوزه های علمیه
- نماینده شورای سیاستگذاری ائمه جمعه
@Fahma_KanoonTaha
کانون طه آبپخش
#خبر
امضای تفاهمنامه سهجانبه ستاد فهما با وزارت ورزش و فدراسیون ورزشهای همگانی
در سالروز تاسيس کانونهاي فرهنگي هنري مساجد کشور، تفاهمنامه سهجانبه ميان ستاد فهما، وزارت ورزش و جوانان و فدراسيون ورزشهاي همگانی به امضا رسيد.
به گزارش ستاد ارتباطات رسانهای (فهما)، تفاهمنامه سهجانبه میان ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی هنری مساجد کشور، وزارت ورزش و جوانان و فدراسیون ورزشهای همگانی، عصر دوشنبه ۱۸ اسفند و همزمان با سالروز تاسیس کانونهای مساجد با هدف تعامل و تقویت همکاریهای مشترک به امضای طرفین رسید.
در مراسم امضای این تفاهمنامه که همراه با رعایت پروتکلهای بهداشتی و در حاشیه نشست شورای مدیران ورزشهای همگانی کشور و دستگاههای عضو از جمله وزارت آموزش و پرورش، ستاد کل نیروهای مسلح برگزار شد، نسبت به افزایش همکاری مشترک تاکید شد.
این تفاهمنامه با موضوع همافزایی، همکاری و بهرهگیری از ظرفیت و امکانات سختافزاری و نرمافزاری متقابل به منظور اجرای طرحها و برنامههای مشترک با رویکرد توسعه مشارکتها در جهت ارتقاء تندرستی از طریق ورزش و فعالیت بدنی به امضا رسید.
این گزارش میافزاید: از جمله اهداف تفاهمنامه مذکور همکاری، همافزایی و توسعه مشارکتها در جهت ارتقاء تندرستی و نشاط اجتماعی از طریق ورزش و فعالیت بدنی است که تحقق این موارد با محورها و اهداف دیگری چون: تلاش در راستای جوانسازی، نشاطبخشی و جذب نوجوانان و جوانان و عموم مسجدی ها با استفاده از ظرفیت ورزشهای همگانی، مشارکت در آگاهیبخشی و اجرای برنامههای ورزشی با کیفیت و منظم بر اساس علایق و توانایی با رویکرد حمایت از فعالیتهای ورزشی و کاهش کمتحرکی جامعه، بهره مندی طرفین از ظرفیتها، توانمندیها و امکانات یکدیگر از قبیل توان فکری، تجربی، پژوهشی، آموزشی، کارگاهی، کتابخانهای، رسانهای و ارتباطاتی، تقویت رویدادهای فرهنگی ورزشی در محلهها از طریق اجرای برنامههای مشترک، در تفاهمنامه مورد توجه قرار گرفته است.
گفتنی است این تفاهمنامه سهجانبه، در ۸ فصل، ۴۵ ماده بوده و از تاریخ امضا به مدت دو سال اعتبار دارد که تمدید و ادامه فعالیت، بازنگری، اصلاح و یا تغییرات اساسی در مفاد آن با توافق نمایندگان و تایید مدیریتهای طرفین انجام میشود.
@Fahma_KanoonTaha
کانون طه آبپخش
#خبر
شعار دهه کرامت ۱۴۰۰ با تمرکز بر خدمت کریمانه، شعار سال و اقتضائات کشور انتخاب میشود
طي برگزاري نخستين جلسه اعضاي کارگروه محتوايي ستاد بزرگداشت دهه کرامت، نسبت به مولفه ترويج خدمت کريمانه با توجه به اقتضائات کشور و همچنين کرونا در انتخاب شعار اين دهه تاکيد شد.
به گزارش ستاد ارتباطات رسانهای (فهما)، نخستین جلسه کارگروه محتوایی ستاد بزرگداشت دهه کرامت کشور، صبح پنجشنبه ۲۱ اسفند با حضور نمایندگان برخی سازمانها، نهادها و اعتاب مقدسه عضو در این ستاد طی برقراری ارتباط زنده تصویر با مشهدالرضا(ع) در بستر فضای مجازی برگزار شد.
در ابتدای این جلسه «مرتضی طاهریان» با اشاره به مقارنه برگزاری انتخابات و دهه کرامت گفت: باید تلاش کنیم شعار اصلی دهه و همچنین شعارهایی که برای روزها در نظرگرفته میشود عاری از هرگونه جهتگیری باشد اما در عین حال فضای عمومی کشور را از ابعاد مختلف مورد توجه قرار دهد.
معاون ساماندهی و شبکهسازی ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی هنری مساجد کشور، با بیان اینکه ترویج سیره اهل بیت(ع) باید به عنوان موضوعی مهم در انتخاب شعار دهه کرامت مورد توجه باشد، گفت: فارغ از آنچه که ذکر شد با در نظر گرفتن این مساله که همچنان با مساله شیوع کرونا در جامعه مواجهیم باید مولفه خدمت کریمانه در شعار دهه، به طرق مختلف مورد توجه قرار بگیرد.
وی افزود: سیاست ستاد بزرگداشت دهه کرامت همواره تمرکز بر این بود که شعار روز اول و دوم از دهه کرامت به نوعی به حضرت فاطمه معصومه(س) مرتبط باشد و شعار روزهای نهم تا یازدهم ذی القعده نیز بیشتر حال و هوای مرتبط با امام رضا(ع) را داشته باشد.
طاهریان همچنین توجه به شعار و نامگذاری سال از سوی مقام معظم رهبری(مدظله العالی) را به عنوان یکی از موضوعات مهم دانست و افزود: این مساله در جهت گیری فعالیتهای نهادها و دستگاههای مختلف عضو در ستاد بزرگداشت دهه کرامت تقش به سزایی دارد.
همچنین در ادامه حجتالاسلام «محسن آمره»طی سخنانی اظهار کرد: از جمله اقداماتی که باید هرچه زودتر صورت پذیرد تهیه پیشنویس از سند محتوایی دهه کرامت است تا بتوانیم در سلسله جلسات آتی نسبت به جمع بندی فعالیتها به اجماع مضاعفی برسیم.
مدیر روابط عمومی آستان مقدس حضرت معصومه(س) ادامه داد: اگر هر کارگروه بر اساس حال و هوا و وظایف نهاد و دستگاههای عضو در ایام دهه کرامت فعالیت داشته باشد شاهد انسجام بیشتری در برنامهها خواهیم بود.
وی با اشاره به بحث شعار اصلی دهه کرامت سال ۱۴۰۰ گفت: با توجه به فضای سیاسی کشور و انتخابات پیش رو، میتوان عناوین را ضمن حفظ ماهیت اصلی دهه کرامت به نوعی مرتبط با این فضا در نظر گرفت، برای مثال با تکیه بر مباحث ائمه اطهار(ع) نسبت به مساله ولایت این مهم را مورد توجه قرار دهیم.
همچنین در ادامه این نشست مجازی، «جواد محمدی فاز» با بیان اینکه آستان قدس رضوی اکنون درگیر برنامهها و فعالیتهای عید نوروز است، اظهار کرد: بلافاصله بعد از این ایام، ستاد دهه کرامت تشکیل میشود و به نظر میرسد شعار خدمت کریمانه این قابلیت را دارد که بتوان در اوج انتخابات نیز روی آن تمرکز داشت تا مسئولان هم برای خدمت کریمانه با یکدیگر همعهد شوند.
نماینده آستان قدس رضوی در کارگروه محتوایی ستاد بزرگداشت دهه کرامت کشور، ادامه داد: با توجه به اینکه امسال روز ولادت امام رضا(ع) با سالروز تاسیس سازمان تبلیغات اسلامی مقارن شده است انتظار میرود فعالیت ویژه ای را از این سازمان با تمرکز به موضوع مذکور شاهد باشیم، از سوی دیگر در تقویم این ایام روز تبلیغ و اطلاعرسانی را داریم، همچنین سالروز شهادت دکتر چمران که می تواند به عنوان مصادیق خدمت کریمانه به عنوان سبک زندگی شهدا در این ایام مورد توجه قرار گیرد.
کانون طه آبپخش
#خبر شعار دهه کرامت ۱۴۰۰ با تمرکز بر خدمت کریمانه، شعار سال و اقتضائات کشور انتخاب میشود طي برگزا
در بخش دیگری از این نشست «سید جواد رفائی» ضمن تاکید نسبت به فضاسازی شهری در طول ایام دهه کرامت گفت: معتقدم توجه به مولفه خدمت کریمانه ذیل شعار امسال همچنان باید مورد توجه باشد، به هر حال با توجه به اینکه انتخابات را پیش رو داریم، جمع کثیری از مردم در خیابان ها برای تبلیغ حضور دارند بنابراین می توان از فضاسازیهای شهری با همکاری شهرداری به منظور تبلیغ شعار دهه کرامت استفاده کرد؛ ضمن اینکه کارهای مربوط به این عرصه باید از چند هفته قبل از دهه کرامت تحقق یابد.
در ادامه حجت الاسلام «جواد بهشتیپور» با اشاره به شعار دهه کرامت سال ۱۴۰۰ گفت: مواردی نظیر «همعهد با امامت»، «همعهد ولایت» از جمله شعارهایی است که میتواند مورد توجه قرار گیرد و روی آن بحث شود، از سوی دیگر توجه به نامگذاری سال پیش رو از سوی مقام معظم رهبری نیز در انتخاب شعار دهه کرامت باید مورد توجه باشد.
این گزارش می افزاید: «سیدعلیرضا شمسنیا»، نماینده آستان حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) نیز طی سخنانی با تاکید بر اینکه باید به شعار سال ذیل تبلیغات سیاسی و اجتماعی ستاد بزرگداشت دهه کرامت توجه شود، اظهارکرد: در این راستا میتوانیم برنامهریزی محتوایی را در سطح کارگروههای مختلف به ثمر برسانیم.
گفتنی است در پایان این نشست مجازی، حجتالاسلام آمره، ضمن تاکید بر فعالیت کارگروههای دهه کرامت با توجه به شعار اصلی دهه و شعار روزها گفت: توجه به مواردی نظیر حدیث سلسله الذهب و همچنین همعهدی به رسم اهل بیت(ع) می تواند به عنوان محور این نامگذاری ها مورد توجه باشد.
@Fahma_KanoonTaha
#راه_روشن
امام خامنهای(مد ظله العالی):
دشمن دو هدف را در جنگ نرم دنبال می کند: یکی می خواهد این زنجیره تواصی به حق و صبر را قطع کند. دوم این که حقایق را وارونه نشان دهد. جوانان ما افسران جنگ نرم ما هستند. جوانان ما نباید اجازه بدهند که یک چنین اتفاقی بیفتد. باید امیدآفرینی کنند، توصیه به ایستادگی کنند، توصیه به تنبلی نکردن و خسته نشدن.
۹۹/۱۲/۲۱
@Fahma_KanoonTaha
YadvareShohadaModafeHarim1394[12]_5915492232403615754.mp3
2.54M
💢راهیان کربلا بودیم دیروز و کنون
عازم قدسیم، ما را این نوید آورده اند
با نوای کاروان از نو بخوان آهنگران
چون در باغ شهادت را کلید آورده اند
🎙با نوای: حاج میثم مطیعی و حاج صادق آهنگران
@Fahma_KanoonTaha
✍ #نکات_دعای_عهد «۱»
🌐 چرا بهتره "دعای عهد" رو صبح ها بخونیم؟
💢طبیعتا با توجه به اینکه
«دعای عهد» به نوعی تجدید بیعت و اعلام وفاداری نسبت به امام زمان ارواحنا فداه هست بهتره که ←بعد از نماز صبح→ و قبل از طلوع آفتاب خونده بشه.
🍃 اللّٰهم اِنّی اُجَدِّدُ لَه فی صَبیحةِ یَوْمیٖ هٰذا وَ ما عِشْتُ مِن اَیّٰامیٖ عَهداً و عَقْداً و بَیْعَةً لَهُ فی عُنُقیٖ...
🔰خدایا من تجدید عهد میکنم با امام عصر ارواحنا فداه در بامداد امروزم و در تمام روزهایی که زندگی کرده ام...
❇️ اگرچه مستحبات رو عموما در هر زمانی از روز میشه انجام داد و اگه کسی در زمان صبح نتونست بخونه، در ساعات دیگه تجدید عهد کنه💯
#اللهـــــــــم_عجـــــــل_لولیــڪ_الفــــرجـ💚🌼
@Fahma_KanoonTaha
کانون طه آبپخش
✍ #نکات_دعای_عهد «۱» 🌐 چرا بهتره "دعای عهد" رو صبح ها بخونیم؟ 💢طبیعتا با توجه به اینکه «دعای عهد»
✍ #نکات_دعای_عهد «۲»
🌐 اگر کسی چهل صباح، "دعای عهد" را بخواند و فوت کند خداوند او را از قبر بیرون می آورد تا در خدمت آن حضرت باشد و به هر کلمه هزار حسنه عنایت می کند و هزار گناه از او محو می کند...
📖 خواندن این دعا سیره بزرگان و گذشتگان بوده و آثار و فوائد مهمی دارد
🔰 و فائده مهم آن «حفظ عقاید و پاکی عمل انسان» است که بالاترین ثمره است چنانچه حضرت امام خمینی(ره) در اواخر عمر شریفشان به یکی از نزدیکانشان مرتب می فرمودند:
🌹صبح ها سعی کن این دعا را بخوانی چون در سرنوشت (عاقبت بخیری) دخالت دارد...
#اللهـــــــــم_عجـــــــل_لولیــڪ_الفــــرجـ💚🌼
@Fahma_KanoonTaha
34.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 اجرای زیبای ورزش زورخانهای در فینال عصر جدید
💢تمدن کهن ایرانی یعنی این...
@Fahma_KanoonTaha
⭕️ تا انتخابات: چند ملاحظه در مورد انتخابات ۱۴۰۰
1⃣ اين روزها نامهای مختلفی به عنوان نامزدهای احتمالی با آب و تاب فراوانی در رسانهای مختلف شنيده می شود. بايد توجه نمود که بخش عمدهای از اين اخبار، شايعات احتمالی و گمانهزنی هايی است که برای تحقق عينی آن بايد همچنان منتظر بود تا به زمان ثبت نام کانديداها نزديکتر شويم.
2⃣ برخی افراد احساس تکليف کرده و خود را آماده ورود به عرصه انتخابات می کنند در حالی که از چنين توانی برخوردار نيستند. خطاب به اين افراد بايد گفت که جايگاه رياست جمهوری جايگاه تجربه آموزی و آزمون و خطا آن هم در دهه پنجم انقلاب اسلامی نيست! لذا اگر در خود صلاحيت لازم برای چنين نقش آفرينی را نمی بينند، اعتماد به نفس کاذب را کنار گذاشته و اجازه دهند تا فضا برای نقش آفرينی و فعاليت شايستگان از اين ملت فراهم آيد.
3⃣ اگر از منظر جريانی به تکثر نامزدهای انتخاباتی توجه گردد، بايد گفت پيروز انتخابات، جريانی است که بتواند صحنه تکثر نامزدها را در اردوگاه سياسی خود کنترل کرده و آنان را متناسب با شرايط و مبتنب بر تقسيم کاری دقيق در صحنه نگه داشته و مبتنی بر برنامهای حساب شده يکی پس از ديگری پس از فعال سازی پايگاه رای و انتقال کامل رای آنان به سبد نامزد نهايی، از رقابتهای انتخاباتی خارج کند تا در نهايت نامزد نهايی با سنگينترين سبد رايی در ميدان رقابت سياسی باقی بماند. اما اگر چنين مديريتی در صحنه رقابت سياسی در اردوگاهی سياسی نباشد، حاصل تکثر موجود، تفرق و جدال درون گروهی بوده و حاصلی جز تضعيف برای اين جريان نخواهد داشت.
4⃣ ملاحظه ديگر توجه به اين حقيقت است که آنچه در نظام اسلامی محبوبيت و مقبوليت دارد، مسابقه برای خدمت است، نه رفابت برای منفعت و کسب قدرت! ؛ رهبر معظم انقلاب بارها در ديدار با فعالين سياسی کشور بر اين حقيقت تاکيد داشته اند. به عنوان نمونه در ديدار با کارگزاران نظام اسلامی می فرمايند: «انتخابات می تواند مايهی اتحاد باشد؛ میتواند تشجيع کنندهی به سرعت عمل و پيشرفت باشد؛ با رقابت مثبت. هر گروهی سعی کنند برای خدمتگزاری به اين ملت، سهم متناسب با خودشان را که لايق خودشان می دانند، به دست بياورند؛ هيچ اشکالی ندارد. اين رقابت مثبت به جامعه نشاط می بخشد، ما را زندهدل میکند، روح جوانی را بر جامعه ی ما حاکم میکند"/مهدی سعیدی
@Fahma_KanoonTaha
1694113539_-213730.pdf
15.23M
🎉 به مناسبت عید مبعث منتشر شد:
🧒 مجموعه شعر کودکانه "نیکوترین الگو"
دریافت نسخه مجازی 🔺️
@Fahma_KanoonTaha
کانون طه آبپخش
#مهیای_مهمانی همنشینی چای با صابون! 💠 #بیستوهفتم_رجب| با هر کسی نشست و برخاست داشته باشیم، رنگ و
#مهیای_مهمانی
دنیا روی آیفون
💠 #بیستوهشتم_رجب| وقتی تلفن روی آیفونه باشه حاضری هر چیزی رو بگی؟
@Fahma_KanoonTaha