ازدحام تن_ها، اجتماع دل_ها، رنگی، ۲مرداد۱۴۰۰-compressed.pdf
2.44M
#ویژه_منطقه_آبپخش
#سوالات_جلسه_اول
1⃣ علت ارزشمند بودن محبت و نشستن در کنار همسر نسبت به اعتکاف در مسجد پیامبر چیست؟
2⃣ علت اینکه در متون دینی توجه به اجتماع شده و تنهایی مذمت شده چیست؟
❗️شرکت در مسابقه شرعا منوط به مطالعه کامل کتاب میباشد.
جواب رو تا ساعت ۲۲ امشب به آیدی زیر ارسال کنید:
@KanoonTaha
❗️توجه: ابتدا نام و نام خانوادگی، کد ملی، شماره ایتاتون، اگه دانش آموز هستید نام مدرسه و پایه تحصیلی سپس روز مسابقه و بعد جواب رو بنویسید.
@Fahma_KanoonTaha
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 تیزر معرفی #کتاب_منبر «ازدحام تنها اجتماع دلها» توسط سخنرانان و مبلغان مطرح کشور
https://eitaa.com/joinchat/1294139426C495683d11e
ارزش و اهمیت نگاه زیبا.pdf
4.74M
💠 ارزش و اهمیت نگاه زیبا
❇️ جلسه اول: روز اول محرم
❇️ همراه با ذکر مصیبت
•┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈•
@Fahma_KanoonTaha
نگاه جاهلانه به دنیا.pdf
4.93M
💠 نگاه جاهلانه به دنیا
❇️ جلسه دوم: روز دوم محرم
✅ همراه با ذکر مصیبت
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
@Fahma_KanoonTaha
🏴 یاران عاشورایی: مسلم بن عقیل
▪️پله پله بالا می رود. این قصر، پروازگاه اوست و نردبان صعودش به بهشت. تا وصل فاصله ای نیست.
▪️چهارشنبه نهم ذی الحجه است. حسین (علیه السلام) در راه است و او در پشت بام قصر کوفه. به بکربن حمران می گوید: «بگذار دو رکعت نماز بخوانم.» می خواند. زود و کوتاه می خواند؛ بعد می گرید و می گوید:
◾️«خدایا، این بیدادگرترین و شرورترین قوم را مجازات کن؛ چرا که دعوتمان کردند و حق ما را زیر پا نهادند و به ریختن خونمان برخاستند!».
▪️انگار نه انگار که او مسلم بن عقیل، فرستاده حسین (علیه السلام) به کوفه است!
از پشت بام صدای هلهله می آید. دیروز به او چنگ زدند و امروز، سنگ و نیرنگ! دیروز تکیه گاهشان بود و امروز حتی دیوار هم برای او تکیه گاه مطمئنی نیست! امروز کوفه سلام، کوفه دشنام شده است. جاده را می نگرد. غبار را می کاود تا شاید حسین خویش را بیابد. فردا عید قربان است و مسلم پیشاهنگ قربانیان و ذبیح نخستین کوفه.
📗منبع: محمدرضا سنگری، آیینه داران انقلاب، ج ۱، ص ۲۸۰
#یاران_عاشورایی
@Fahma_KanoonTaha
مسلم بن عقیل را بهتر بشناسید.pdf
213.5K
مسلم بن عقیل را بهتر بشناسید
چند صفحه در مورد جناب مسلم
@Fahma_KanoonTaha
📜 ۱۲ هزار نفر از سرشناسان کوفه امضایم کرده بودند و من محکمترین قطعنامهی تاریخ بودم...
قطعنامهای که #حضرت_مسلم را به عنوان نماینده امام زمان راهی کوفه میکرد...
▪️ اما تهدید ابن زیاد کافی بود تا شاکلهام نابود شود و مسلم، تنهاترین نمایندهی تاریخ، در غیاب امام زمان شود.
🏴 اولِ محرم
@Fahma_KanoonTaha
🏴 بخشی از سخنان استاد قرائتی در مورد نماز و امام حسین(علیه السلام)
✍امام حسین(ع) نه تنها خود نماز خواند، بلکه نمازهای نمازگزاران را نماز کرد در حدیث میخوانیم سه چیز موجب قبولی نماز است: حضور قلب، نماز نافله و تربت سید الشهداء. نماز باید در جامعه و علنی اقامه شود «أَقِیمُوا الصَّلَاهَ». امام حسین(ع) با آنکه میتوانست در خیمه نماز بخواند و با اینکه نمازش شکسته بود، در مقابل جمعیت نماز بپا داشت.
هنگام اقامه نماز در ظهر عاشورا، حدود ۳۰ تیر به سوی حضرت رها شد یعنی در برابر هر کلمه از حمد و رکوع و سجده، تقریباً یک تیر به سوی امام پرتاب شد.
به راستی نماز چیست که عصر تاسوعا هنگامی که به سیدالشهداء(ع) اعلام حمله میشود، حضرت طی چند نوبت گفتگو جنگ را یک روز به تأخیر میاندازد و میفرمایند «إِنّی أَحِبُّ الصَّلاهَ»، من نماز را دوست دارم. بسیاری از ما نماز میخوانیم، ولی چقدر نماز را دوست داریم؟
امام حسین(ع) حاضر میشود تا بدن مبارکشان سوراخ سوراخ شود، ولی ارزش نماز شکسته نشود. سر مقدس سیدالشهداء(ع) بر روی نی قرآن میخواند، یعنی سر از بدن جدا میشود، ولی سر و دل از قرآن جدا نمیشود.
@Fahma_KanoonTaha
┄┅••❀ حدیث روز ❀••┅┄
پيامبر صلي الله عليه و آله
يا فاطِمَةُ! كُلُّ عَينٍ باكِيَةٌ يَومَ القِيامَةِ إلاّ عَينٌ بَكَت عَلى مُصابِ الحُسَينِ
🏴🏴🏴🏴
اى فاطمه! همه چشم ها در روز قيامت گريان است جز چشمى كه بر مصيبت هاى حسين بگريد.
📚✍🏻بحارالأنوار، ج ۴۴، ص ۲۹۳
🏴🏴🏴🏴🏴
🚩 هر روز به رسم ادب 🚩
اَلسَّلامُ عَلَیْڪَ یا اَبا عَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الْاَرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِنائڪَ عَلَیْڪَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ اَبَداً ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَالنَّهارُ وَ لا جَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِڪُمْ
اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ
وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ
وَ علے اولاد الحسين
وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ
🏴🏴🏴🏴
اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ
@Fahma_KanoonTaha
🍁🍃 🍁🍃 🍁🍃
⚫️ اشتباهات رایج در روایت وقایع عاشورا
⛔️اشتباه اول:
اوج عزاداری امام حسین علیه السلام ده روز اول ماه محرم الحرام است.
بین سخنرانان و مداحان، مشهور است که هر شب را به یکی از شهدای کربلا اختصاص دهند؛
🔴 و همین قرار داد بین مداحان و منبری ها باعث شده است که عده ای گمان کنند، حضرت رقیه روز سوم محرم به شهادت رسیده است و یا حضرت اباالفضل روز تاسوعا!
✅اما حقیقت این است که تمام شهدای کربلا در روز عاشورا به شهادت رسیده اند و حضرات اباالفضل، علی اکبر و علی اصغر همه قبل از امام حسین(علیه السلام) و در روز عاشورا در پیکار با سپاه عمر سعد کشته شده اند.
🌹حضرت رقیه(سلام الله علیها) نیز پس از شهادت پدرش در شام از دنیا رفته است.
⛔️اشتباه دوم:
🔵باور عمومی این است که حضرت حسین بن علی(علیه السلام) و اهل بیت و اصحابش سه شبانه روز آب ننوشیدند و سپس تشنه کام به مقابله با دشمن رفته اند؛
✅ اما حقیقت این است که عمر سعد سه روز قبل از عاشورا عمروبن حجاج را با پانصد سوار فرستاد تا کنار شریعه فرود آیند و میان یاران حسین و آب فاصله اندازند.
اما این به این معنی نیست که هیچ ذخیره آبی در خیمه ها نبوده است.
💠در کتاب ارشاد نوشته شیخ مفید(ره) آمده است: « در شب عاشورا زینب...دست بر گریبان برده...و بیهوش بر زمین افتاد. حسین(علیه السلام) برخاسته آب بر روی خواهر پاشید و...» این نقل معتبر نشان می دهد که تا شب عاشورا هنوز آب در خیمه ها بوده و اصل تشنه کامی به روز عاشورا، گرمی هوا و شدت مبارزه مربوط است.
⛔️اشتباه سوم:
یکی از معروف ترین تحریف ها ماجرای حضرت لیلی مادر حضرت علی اکبر(علیه السلام) است وچه روضه ها که در این زمینه خوانده نمی شود؛
‼️در روضه ها ذکر می شود که حضرت علی اکبر قبل از رفتن به میدان با مادرش چه نجواهایی می کرد، یا اینکه حضرت لیلی در خیمه ها رفته و در آنجا دعا کرده که خداوند حضرت علی اکبر را سالم برگرداند که متأسفانه این موضوع محور بعضی تعزیه ها نیز شده است.
✅اما حقیقت این است که اصلاً لیلایی در کربلا نبوده است؛ البته لیلی مادر حضرت علی اکبر(علیه السلام) هست؛ اما حتی یک مورخ هم به حضور آن حضرت در کربلا و روز عاشورا گواهی نمی دهد.
⛔️اشتباه چهارم:
🔴مطلب بعدی مربوط به حضرت علی اکبر(علیه السلام) این است که آن حضرت قبل از رفتن به معرکه جنگ از پدر رخصت خواست و آن حضرت اذن میدان نداده اند و مثلاً فرموده اند که تو هنوز جوانی و حیف است که از دست بروی و چه اشعار و تعزیه ها که پیرامون آن نساخته ایم؛
✅ اما حقیقت این است که تمام مورخین نوشته اند، هر کس از امام حسین(علیه السلام) اذن میدان می خواست، اگر می شد حضرت برایشان عذری می آورد ولی در مورد جناب علی اکبر گفته اند: «فاستأذن اباه،فأذن له» یعنی تا اجازه خواست گفت برو...
📚منبع: حماسه حسینی،، استاد شهید مرتضی مطهری.
🍃🌸🌺🍃🌹🍃🌺🌸🍃
@Fahma_KanoonTaha
🌼 خاطره شیخ حسین انصاریان از «حاج قاسم»
✍حجتالاسلام شیخ حسین انصاریان مفسّر قرآن کریم و استاد اخلاق در برنامهای به بیان خاطرهای شنیده نشده از شهید حاج قاسم سلیمانی پرداخت و گفت: حاج قاسم سلیمانی خیلی با من آشنا بود، خیلی با من رفیق بود. همان روزی که او شهید شد، من شب به دیدار خانوادهاش رفتم.
وی افزود: خانوادهاش به من فرمودند: در سالهای بعد از انقلاب چه حضوری که خودم او را میدیدم و چه غیر حضوری وقتی در خانه بود، از سه شب احیای شما در ماه رمضان امکان جدا شدن نداشت، حتی اگر بنا بود در خانه بماند، ما را تشویق میکرد شما به مسجدی بروید و آنجا احیای بگیرید تا ما پیش او نباشیم؛ چون وقتی بر میگشتیم از شدّت گریه چشمانش قرمز میشد.
حجتالاسلام انصاریان خاطرنشان کرد: من در عمرم گریهکن زیادی دیدم، اما حاج قاسم یکی از نمونه عالیهای گریهکن بر اباعبدالله علیهالسلام و شبهای احیا بود. گاهی خودش برای رزمندگان زیارت عاشورا میخواند و خیلی به امام حسین علیهالسلام وابسته بود. در مملکت ما تا سالها با شناختی که از من از این مرد الهی دارم، هر حرف مثبتی دربارۀ او بگویند کم گفتهاند
📚منبع: خبرگزاری تسنیم
#شهید_سلیمانی🌹
@Fahma_KanoonTaha
🔰 عاشورا، ایستگاه تاریخی یا دینامیزم اجتماعی؟
🔻سه نوع دانش داریم برای بررسی شرایط و مختصات گذشته، حال و آینده. گذشته را تاریخ بررسی می کند. حال را جامعه شناسی ارزیابی مینماید و آینده پژوهی نیز آتیه بشر را محور بررسی خود قرار میدهد. آنچه که محل بحث و توجه ماست، این است که کمتر تاریخی در خدمت جامعه شناسی قرار میگیرد.
🔹بدین معنا که جامعه شناسی که از تاریخ جامعه خود، برای سنت سازی و تحلیل یا ساخت اجتماع بهره مند شود خیلی نادر است. دلیلش تفاوت ها، تغییرات و تحولات بنیانی در گذر زمان است که از رغبت تحلیلگر اجتماعی برای فلشبک زدن میکاهد.
🔹اما آنچه که در تاریخ دینی خود شاهد هستیم این است که عاشورا بعد ۱۴۰۰سال، ظرفیت بررسی و کمک به جامعه شناسی را دارد.
🔹برای ساختن جامعه ای نوین، به یک تاریخ قوی نیاز ضروری داریم. واقعه کربلا دارای ظرفیت ها و ظرافت هایی است که می تواند فاصله زمانی را درنوردیده و برای الانِ ما، نسخه رهایی داشته باشد.
🔹جزییات حماسی، عاطفی و #راهبردی دهه تاریخی محرم، توانسته تمام این سالها زنده بماند و زنده کند. چقدر این تاریخ، دارای حیات است. عجیب آنکه چقدر رادیواکتیو دارد و چقدر پویا و فعال است.
🔹فقط یک #ذخیره_معرفتی_مقدس میتواند توامان توان تحلیل و سنجش فروپاشی اخلاقی، انحراف اجتماعی و تحریف سیاسی را داشته باشد؛ والا قطعات تاریخ، بسته شده، سوگیرانه و کم سو هستند و بیشتر در حد یک مناسبت تقویمی مورد بهره برداری قرار میگیرند.
🔹مثل #حادثه_اتمی_هیروشیما و ناکازاکی که مسئولین ژاپنی در همین #المپیک، نتوانستند اجازه تکریم و یادآوری آن را از گردن کلفت های ورزشی و سیاسی اروپایی و آمریکایی بدست آورند.
🔹استیون اسپیلبرگ، سعی داشت با #نجات_سرباز_رایان، برای آمریکا تاریخ حماسی بسازد. در انتهای فیلم از زبان کاپیتان اچمیلر خطاب به سرباز رایان گفت: «جیمز، سزاوارش باش، لیاقتش [کاری را که برایت انجام شد] را داشته باش.» و فیلم با برافراشته شدن پرچم ایالات متحده پایان یافت.
یا جک باور در سریال ۲۴ تمام تلاشش را کرد تا چهرهای غالب و درجه یک از آمریکا در ذهن مخاطب القا کند. امروز، سینما تمام قد، در خدمت تاریخسازی و #هویتسازی قرار گرفته ولی باز هم توان تاریخ سازی اش را هرسال باید بهروز رسانی کند.
🔹تاریخ برای بسیاری از جوامع در حد ویترین و آلبوم خاطرات است و کارایی ندارد ولی تاریخ عاشورا برای ما یک انقلاب اجتماعی، یک #فقه_سیاسی و یک فرهنگ انقلابی را تدارک میبیند.
🔹در زیباتربن حالت، تاریخ طلایی عاشورا از حال هم گذر میکند و در خدمت آیندهپژوهی قرار میگیرد. #مهدویت، افقی است که فقط از دریچه عاشورا قابل درک و تصور است.
🔹آن مبدا حماسی، با رسیدن به این مقصد مقدس چنین نظریهای را نشان خواهد داد که تمام حق در برابر تمام باطل خواهد ایستاد. کما اینکه خالص ترینهای زمان، یعنی همان ۷۲نفر خاص، در یک #غربال_تاریخی همچون طوفان نوح، مقابل تمام ابتذالها و میانمایه های زمانه خود ایستاده و یک تاریخ را از سقوط نجات دادند.
🔹عاشورا فقط یک ایستگاه تاریخی نیست بلکه یک دینامیزم اجتماعی است که فراتاریخی عمل کرد. آری عاشورا تاریخ را نجات داد و مردمسازی کرد. الان هم در صدد جامعهسازی است و اگر کار درست را انجام دهیم، فردا را هم بدست ما خواهد ساخت.به حول و قوه الهی...
✍علیرضامحمدلو، #سردبیر پایگاه خبری_تحلیلی #صدای_حوزه
@Fahma_KanoonTaha
🏴 ... سلطه باطل با قساوت و وقاحت تمام رو به افزایش بود و هیچ امر به معروف و نهی از منکری هم ممکن نبود... حرکت و قیام امام حسین(ع) در آن زمان، برای درهم شکستن آن بود، نه به قصد قدرتطلبی
#ملت_حسین_به_رهبری_حسین
@Fahma_KanoonTaha
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نماهنگ | إِنْ ذُكِرَ الْخَيْرُ فِی العالَمینْ أَوَّلَهُ حسین وَ آخرُهُ حسین وَ أَصْلَهُ حسین...
▪️ نماهنگ «ذکر نیکی» با نوای حاج مهدی رسولی
@Fahma_KanoonTaha
🏴 امام حسين عليه السلام
▪️ اعْلَمُوا أَنَّ حَوَائِجَ اَلنَّاسِ إِلَيْكُمْ مِنْ نِعَمِ اَللَّهِ عَلَيْكُمْ فَلاَ تَمَلُّوا اَلنِّعَمَ
▪️نيازهاى مردم به شما، از نعمت هاى خداوند بر شماست. پس از این نعمتها خسته نشوید (و آنها را برآورده سازيد)
📗بحارالأنوار، ج ۷۵، ص ۱۲۱
@Fahma_KanoonTaha
🚩 السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام.
🏴ما به #فطرت خویش بازگشتهایم و در آن حسین بن علی(ع) را یافتهایم و این چنین است اگر حسین ندیده حسین حسین میکنیم.
✍️ فرا رسیدن محرم ۱۴۴۳ بر خادمان بیت حسینی تعزیت و تسلیت باد.
🔰 امور تربیتی دبیرستان دخترانه غیر دولتی اندیشه برتر منطقه آبپخش
@Fahma_KanoonTaha
◾️ محرمالحرام ۱۴۴۳
🔰 زیارت آلیاسین
✍️ بیانات حجةالاسلاموالمسلمین #حاج_علی_اکبری
@Fahma_KanoonTaha
✍امام صادق علیه السلام:
بنده ای نیست که آب بنوشد و حسين عليه السلام را یاد نموده و قاتلش را لعنت کند مگر اینکه خدا صد هزار حسنه برایش می نويسد و صد هزار گناه از سيئات او را پاک می کند و او را صد هزار درجه معنوی بالا می برد و با این عمل گویی او صد هزار برده را آزاد کرده و خدای متعال روز قيامت او را با دلی شاد و آرام محشور می کند.
📚کافی، ج ۶، ص ۳۹۱
@Fahma_KanoonTaha
🔊 #شیعه ی تراریخته!
🔺 یک جامعه نیز مثل یک موجود زنده ممکن است ژنی بیرونی به آن تزریق و جزء ژنوم آن شود و به نسل بعد منتقل شود؛ میشود شیعه تراریخته!
🔹 اشتباه نگیر ! قصه عمیق تر از عکس بالا یا عزاپارتی و حتی پاپ-مداحی هاست!
▪️ فرهنگ شاهان، چه ژنهایی به شیعه تزریق کردند؟!
#مدرنیته مشغول چه دستکاریِ ژنتیکی بر تشیع است؟!
تشیع اصیل و ارگانیک چه ریختی است؟!
@Fahma_KanoonTaha
47.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🏴 تو پناهمی
▪️با نوای کربلایی سیدرضا نریمانی
@Fahma_KanoonTaha
148_14000518_shabzendedar.mp3
4.29M
🎙 صوت | نقل حکایت صحیح السند از حضرت آیت الله وحید خراسانی به مناسبت ماه محرم و عزاداری حضرت اباعبدالله(ع) توسط #استاد_شب_زنده_دار
#پندهای_سعادت
#ماه_محرم
#ماه_عزا
@Fahma_KanoonTaha
🖤 السَّلامُ عَلَيْكَ يَا أَبا عَبْدِاللّٰهِ 🖤
سلام بر پرچم و عَلَم
سلام بر شعر محتشم
سلام بر محرم...🖤🔥
#محرم
#معرفی_کتاب
📚 همرزمان حسین(ع)
این کتاب مشتمل بر ۱۰ سخنرانی آیت الله خامنهای در ماه محرّم سال ۱۳۵۱ است...
ایشان بین سال های ۱۳۴۶ تا ۱۳۵۵ به طور متناوب در مناسبت های مذهبی به تهران مسافرت می کردند و در جلسات مختلف به ایراد سخن می پرداخته اند. در محرّم سال ۱۳۵۱ به تهران عزیمت میکنند و در هیئت انصار الحسین(ع) و برخی از جلسات دیگر به سخنرانی می پردازند. هیئت انصار الحسین(علیه السّلام) از هیئت های پرشور و انقلابی تهران بود و بسیاری از مبارزان انقلابی در جلسات این هیئت شرکت میکردند و سخنرانان این جلسه نیز از میان روحانیان انقلابی انتخاب می شدند.
📖 کتاب پیش رو در ده گفتار تدوین شده است که به تحلیل شیوه مبارزه امامان معصوم پرداخته است...
✏"همرزمان حسین، همدل های حسین، پا در رکابان پیکار با ظلم، طلاق دهندگان دنیا، زندگیها، آرامش ها، راحتیها، آسودگیها، عافیتها، پول ها و مقام ها..."
✍"امام صادق در کنار حسین است و با همان دشمن میجنگد و مبارزه میکند؛ با همان دستی که حسین(ع) را شهید کردند، او را هم شهید کردند؛ منتها در دو میدان و مهم این است..."
@Fahma_KanoonTaha
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺روشی سنتی برای گرفتن شیره خرما
قریب ۴۰ الی پنجاه سال پیش مردم منطقه در باغ خرما چنین کاری می کردند [(شیره) می گرفتند] البته شکل محفظه چهارگوش بود که با چوب گُرد (شاخه درخت نخل) درست می کردند.
می توانیم بجای شاخه درخت از بشکه های پلاستیکی و یا فلزی استفاده کرد و شیره (دوشاب) گرفت.
@Fahma_KanoonTaha