📚 #معرفی_کتاب | دو امام مجاهد
🔻چرا بین دو امام و دو برابر، یکی دست به صلح میزند و دیگری تصمیم به قیام میگیرد آنهم با همراه خانواده و اهل و عیال خود تا جایی که در برنامه خود برای یک کودک ۶ ماهه هم رسالت قائل میشود؟!
🔹کتاب «دو امام مجاهد» تلاشی برای پاسخ به این سوال است. حضرت آیتالله العظمی خامنهای در سالهای ۱۳۵۱ و ۱۳۵۲ در قالب سلسله سخنرانیهایی سعی داشتند تا سیره سیاسی این دو بزرگوار را تحلیل کرده و در نهایت به این نقطه برسند که آنچه در تقابل بین سیره سیاسی این دو امام مشاهده میشوند تنها تفاوتی ظاهری و متناسب با شرایط و اقتصائات زمان است در حالی که ماهیت و هویت هر دو حرکت یکی بوده و غایت نهاییشان هم مبارزه با طاغوت و قدم نهادن در مسیر حذف آن است.
کانون طه آبپخش
📚 #معرفی_کتاب | دو امام مجاهد 🔻چرا بین دو امام و دو برابر، یکی دست به صلح میزند و دیگری تصمیم به ق
📚دو امام مجاهد
🔻صحبت در فقره کنشی است که امام حسن مجتبی(ع) و امام حسین(ع) در برابر طواغیت زمان خود نشان دادند. کنشی که یکی آرام و ظاهرا بدون درگیری و خونریزی بود و دیگری یک انقلاب عظیم که صدایش در تاریخ باقی ماند. این تفاوت برخورد چگونه بین فرزندان معصوم علیبنابیطالب(ع) هضمشدنی است.
🔻از نگاه ایشان، این تفاوت ظاهری در سیره دارای ریشه و غایت مشترک بوده و زیر یک حرکت معنادار و تفسیر میشود. از نگاه ایشان، حرکتِ آتشبس گونه امام حسن مجتبی(ع) نوعی برنامهریزی مقدماتی برای هجوم مجدد به اردوگاه طاغوت محسوب میشود تا بتوان انقلابی را که با بعثت حضرت رسول(ص) آغاز شده بود را مجددا ادامه داد. مقدماتی که در نهایت به قیام عاشورا ختم شد تا تشت رسوایی بنیامیه حتی در پایتخت سیاسی خودشان هم از بام به زمین افتد و صدایش در تاریخ هم جاودانه بماند.
@Fahma_KanoonTaha
قابل توجه آبپخشی های عزیزمون
نمایشگاه کتاب از غدیر تا عاشورا در محل کانون مسجد در حال برگزاریست
این کتاب و دهها کتاب خوب دیگه در این نمایشگاه موجود هست...
#نمایشگاه_کتاب
#از_غدیر_تا_عاشورا
#کانون #مسجد
#کانون_طه #آبپخش
@Fahma_KanoonTaha
کانون طه آبپخش
✨روز دوشنبه روز امام حسن(علیهالسلام) و امام حسین(علیهالسلام) است در زیارت حضرت امام حسن(علیهالسل
🌸 روز سهشنبه به نام حضرت زین العابدین و امام باقر و امام صادق(علیهمالسلام) است.
زیارت کن ایشان را در این روز به این زیارت:
✨السَّلامُ عَلَيْكُمْ يَا خُزَّانَ عِلْمِ اللّٰهِ، السَّلامُ عَلَيْكُمْ يَا تَرَاجِمَةَ وَحْىِ اللّٰهِ، السَّلامُ عَلَيْكُمْ يَا أَئِمَّةَ الْهُدَىٰ، السَّلامُ عَلَيْكُمْ يَا أَعْلامَ التُّقىٰ، السَّلامُ عَلَيْكُمْ يَا أَوْلادَ رَسُولِ اللّٰهِ، أَنَا عَارِفٌ بِحَقِّكُمْ، مُسْتَبْصِرٌ بِشَأْنِكُمْ، مُعادٍ لِأَعْدائِكُمْ، مُوَالٍ لِأَوْلِيَائِكُمْ، بِأَبِى أَنْتُمْ وَ أُمِّى، صَلَواتُ اللّٰهِ عَلَيْكُمْ. اللّٰهُمَّ إِنِّى أَتَوالىٰ آخِرَهُمْ كَمَا تَوالَيْتُ أَوَّلَهُمْ، وَ أَبْرَأُ مِنْ كُلِّ وَلِيجَةٍ دُونَهُمْ، وَ أَكْفُرُ بِالْجِبْتِ وَالطَّاغُوتِ وَاللَّاتِ وَالْعُزَّىٰ. صَلَوَاتُ اللّٰهِ عَلَيْكُمْ يَا مَوالِىَّ وَ رَحْمَةُ اللّٰهِ وَ بَرَكاتُهُ. السَّلامُ عَلَيْكَ يَا سَيِّدَالْعَابِدِينَ وَ سُلالَةَ الْوَصِيِّينَ، السَّلامُ عَلَيْكَ يَا بَاقِرَ عِلْمِ النَّبِيِّينَ، السَّلامُ عَلَيْكَ يَا صَادِقاً مُصَدَّقاً فِى الْقَوْلِ وَالْفِعْلِ، يَا مَوالِىَّ هٰذَا يَوْمُكُمْ وَ هُوَ يَوْمُ الثُّلَثَاءِ، وَ أَنَا فِيهِ ضَيْفٌ لَكُمْ وَ مُسْتَجِيرٌ بِكُمْ، فَأَضِيفُونِى وَ أَجِيرُونِى بِمَنْزِلَةِ اللّٰهِ عِنْدَكُمْ وَ آلِ بَيْتِكُمُ الطَّيِّبِينَ الطَّاهِرِينَ.
@Fahma_KanoonTaha
کانون طه آبپخش
🔔 نادانی و دشمنی ها 🌿🌸🌿 🌸🌿 🌿 (اخلاقی، علمی) قَالَ (عليه
🔔 ارزش مشورت ها
🌿🌸🌿
🌸🌿
🌿
(اخلاقی، اجتماعی)
قَالَ (عليه السلام): مَنِ اسْتَقْبَلَ وُجُوهَ الْآرَاءِ عَرَفَ مَوَاقِعَ الْخَطَإِ.
و درود خدا بر او، فرمود: آن كس كه از افكار و آراء گوناگون استقبال كند، صحيح را از خطا خوب شناسد.
💕 #نهج_البلاغه_حکمت_۱۷۳
@Fahma_KanoonTaha
کانون طه آبپخش
6⃣3⃣3⃣ باز هم از حضرت رسول صلی الله علیه و آله روایت شده که فرمود: خداوند می فرماید: وقتی که من عالم
7⃣3⃣3⃣ باز هم از رسول خدا صلی الله علیه و آله نقل شده که فرمود: خداوند متعال فرموده: من جلیس کسی هستم که مرا یاد کند. باز هم فرموده: ای بندگان من، اگر شما مرا یاد کنید، من هم با نعمتهایم شما را یاد می کنم و اگر شما با عبادت و طاعت به یاد من باشید، من هم با نعمتها و احسان و رحمت و رضوانم شما را یاد می کنم.
@Fahma_KanoonTaha
کانون طه آبپخش
7⃣3⃣3⃣ باز هم از رسول خدا صلی الله علیه و آله نقل شده که فرمود: خداوند متعال فرموده: من جلیس کسی هست
8⃣3⃣3⃣ همچنین رسول خدا صلی الله علیه و آله فرموده: خداوند متعال می فرماید: کسی که از خواندن قرآن متمتع شده بر من دعا کند و از من مسئلت بنماید، من ثواب بهترین شکر کنندگان را به وی می دهم.
@Fahma_KanoonTaha
5.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸مسابقه پیامکی طرح ملی قرآنی ۱۴۵۵
🗓 سوال روز سه شنبه ۲۶ مردادماه ۱۴۰۰
💬 با دقت در آیه ۱۶۴ سوره مبارکه اعراف، مومنان دلیل اندرز خود را به مخالفان حدود الهی کدام گزینه بیان کردن؟
۱. امید به هدایت مخالفان، آرامش وجدان خود به دلیل نهی از منکر
۲. تا در نزد پروردگار خود عذری نداشته باشند به جهت کمکاری امید به هدایت آنان
۳. امید به هدایت مخالفان، دستیابی به رستگاری ابدی خویش به دلیل امر به معروف
✉ لطفا فقط عدد گزینه صحیح را به شماره ۳۰۰۰۰۴۴۴۴ ارسال نمایید.
┄┅═══✼✨✼═══┅┄
@Fahma_KanoonTaha
14000525 -08- masouliatpaziri-va-shokoofaaei-shakhes-asli-velayatmadari-low.mp3
11.4M
🔉 مسئولیت پذیری و استقلال، شاخص اصلی ولایتمداری(۸)
📅 جلسه هشتم | ۱۴۰۰/۰۵/۲۵
🕌 دانشگاه امام علی(ع) - هیئت میثاق با شهدا
@Fahma_KanoonTaha
هشتم محرم
🔴 ديدار امام حسين علیه السلام با عمر بن سعد (۶۱ ق)
♦️پس از آن كه به دستور كتبي عبيدالله بن زياد، آب فرات بر روي امام حسين علیهالسلام و يارانش بسته شد، وضعيت نگران كنندهاي ميان سپاه امام حسين علیهالسلام و سپاه عمر بن سعد پديد آمد و احتمال بروز جنگ و خونريزي را، هر ساعت قوی تر می كرد.
♦️امام حسين علیهالسلام برای كاستن حساسيتهای دو سپاه و ايجاد تفاهم ميان طرفين، خواستار ملاقات خصوصي با عمر بن سعد، فرمانده سپاهيان عبيدالله بن زياد گرديد. عمر بن سعد از پيشنهاد امام حسين علیهالسلام استقبال كرد و در شب هشتم محرم، در خيمهاي ميان دو لشكرگاه، تشكيل جلسه داده و تا پاسی از شب با هم گفتگو كردند. سپاهيان از متن گفتگو آن دو بيخبر بودند، ولي همين مقدار می دانستند كه آنان به توافقهای تازهای رسيدهاند.[۱]
♦️ابومخنف روايت كرده است كه ملاقات آن دو تنها يك بار نبود، بلكه آنان سه يا چهار بار با يكديگر ملاقات و گفتگو كردند.[۲]
♦️عمر بن سعد، كه حوادث كربلا را پي در پي براي عبيدالله بن زياد گزارش ميكرد، پس از ملاقات با امام حسين علیهالسلام نامهاي رضايتبخش براي عبيدالله ارسال كرد و در آن، يادآوري كرد: خداوند متعال، نائره جنگ ما را خاموش و أمر امت را اصلاح نمود. زيرا حسين بن علي علیهالسلام هماينك حاضر است از همان جايي كه آمده است، برگردد و يا به سوي يكي از مرزهاي كشور برود و بسان ساير مسلمانان زندگي كند. نه از او بر ضد ما و نه از ما بر ضد او چيزي در ميان نباشد، و يا به جانب شام نزد يزيد بن معاويه رفته و اختلافش را با وي حل و فصل كند. اي عبيدالله! اين پيش آمد، هم ميتواند موجب خرسندي تو و هم موجب اصلاح امت باشد.[۳]
✍شايان ذكر است چيزهايي كه عمر بن سعد در اين نامه به آنها اشاره كرد، برداشتهاي شخصي وي و يا مبالغهگويياش براي آرام كردن عبيدالله و اصلاح ذات البين بود، تا از اين طريق زودتر غائله را پايان دهد و به حكومت وعده داده شده دست يابد. زيرا امام حسين علیهالسلام كه با هدف امر به معروف و نهي از منكر اقدام به قيام بر عليه باطل كرده بود، هيچگاه به شخصي چون عمر بن سعد، چنين تعهدي نميداد.
📚 ۱- بحارالانوار (علامه مجلسی)، ج ۴۴، ص ۳۸۸
📚۲- معالم المدرستين (سيد مرتضي عسكری)، ج ۳، ص ۱۰۳
📚۳- الارشاد (شيخ مفيد)، ص ۴۳۷
@Fahma_KanoonTaha