9.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 زندگی زیبای یک مادر دهه شصتی با ۹ فرزند 😍
زهرا صادقی، متولد ۱۳۶۴ و صاحب ۹ فرزند: امروز با ۹ فرزند با سنهای ۱۶، ۱۴، ۱۱، ۹، ۷، ۶، ۴، ۲ سال و ۵ ماه به عنوان یکی از خوشحالترین آدمهای روی زمینم و هر شب قبل از خوابم خدا را شکر میکنم. خدا را شکر میکنم که همسرم را دارم و فرزندانی سالم و صالح خدا به من عطا کرده است.
@Fahma_KanoonTaha
🏴 #حماسه_اشک
▪️ حضرت آیتالله خامنهای: «یکی از بخش های مهم و جذابی که می تواند مصیبت ابالفضل را بیان کند، زبان حال مادر حضرت اباالفضل است؛ همان «لا تدعونّی ویک امّ البنین»
◾️ مادری است؛ صورت قبر چهار جوانش را که در کربلا شهید شدند، در بقیع می کشد و نوحهسرائی می کند و حماسه میآفریند. همهاش اشک ریختن و تو سر زدن هم نیست؛ البته اشک ریختن هست، اشکالی هم ندارد؛ بلکه حماسهآفرینی است، افتخار به این جوانهاست.» ۱۳۹۰/۰۳/۲۵
@Fahma_KanoonTaha
5.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 ببینید | روضهخوانی تکاندهندهی و قدیمی رهبر انقلاب در مصیبت حضرت امالبنین(س)
🏴 انتشار بهمناسبت سالروز وفات حضرت امالبنین
🗓 ۱۳۵۲/۱۱/۱۲
@Fahma_KanoonTaha
13890606_2627_1281k.mp3
1.6M
🏴 غزلی تقدیم به ساحت حضرت امالبنین علیهاالسلام
زن رشک حور بود و تمنای خود نداشت
چون آسمان نظر به بلندای خود نداشت
اسمی عظیم بود که چون راز سر به مهر
در خانهی علی سَرِ افشای خود نداشت
▪️شعرخوانی آقای افشین علاء تقدیم به ساحت حضرت امالبنین علیهاالسلام در دیدار شاعران سال ۱۳۸۹
@Fahma_KanoonTaha
✍🏻 مرقومه رهبرانقلاب در قرآن تقدیمی به مادران چشم انتظار شهدای مفقود الاثر
🏴 به مناسبت وفات حضرت ام البنین(س)
@Fahma_KanoonTaha
✨ زندگـی نامه حضرت ام البنین(س)✨
#ویژه_نامه_شهادت_حضرت_ام_القمر_سلام_الله_علیها
فاطمه بنت حِزام مشهور به اُمّ البَنین، از همسران امام علی(ع) و از شخصیتهای محترم نزد شیعیان است. او مادر حضرت عباس، عبدالله، جعفر و عثمان است که هر چهار تن در روز عاشورا به شهادت رسیدند. از آنجا که او مادر چهار پسر بود، به ام البنین مشهور شد.
پس از واقعه کربلا، ام البنین برای امام حسین(ع) و فرزندانش سوگواری میکرد به طوری که دشمنان اهل بیت(ع) نیز با او همنوا میشدند. مدفن ام البنین در قبرستان بقیع است.
❄️ نسب و درگذشت
پدر ام البنین حِزام بن خالد با حرام بن خالد از قبیله بنی کلاب و مادرش لیلی یا ثمامه دختر سهل بن عامر بن مالک است.
از تاریخ وفات ام البنین اطلاع دقیقی در دست نیست. معروف است که او در ۱۳ جمادیالثانی ۶۴ ق از دنیا رفته و پیکر او در بقیع دفن شده است. برخی نیز وفات او را در ۱۸ جمادی الثانی ۶۴ ق دانستهاند. برخی نیز مدعی شدهاند که برای زنده بودن ام البنین بعد از جریان کربلا هیچ دلیل مستندی وجود ندارد و همه دلایل ارائه شده قابل مناقشه میباشند.
❄️ ازدواج با حضرت علی(ع)
پس از شهادت حضرت فاطمه(س)، امام علی(ع) با برادرش عقیل که در نسبشناسی عرب شهره بود، درباره انتخاب همسری که اصیل باشد و فرزندانی دلیر و جنگاور بیاورد، مشورت کرد و عقیل، فاطمه بنت حزام را پیشنهاد کرد که علی(ع) با او ازدواج کرد. در مورد زمان ازدواج امام علی(ع) با ام البنین اختلاف وجود دارد و در واقع تاریخ دقیقی در این مورد مطرح نشده است. همچنین در مورد اینکه او بعد از حضرت فاطمه همسر دوم یا سوم امام بوده است نیز اختلاف وجود دارد. اما در خصوص اینکه او قبل از ازدواج با حضرت علی و بعد از شهادت ایشان با شخص دیگری ازدواج نکرده است اختلافی وجود ندارد.
برخی نقلهای تاریخی وجود دارد که امام بعد از حضرت فاطمه(س) به سفارش ایشان با امامه نوه پیامبر(ص) و دختر زینب ازدواج کرد و برخی نیز بر اساس روایتی از امام صادق(ع) معتقدند که ام البنین اولین همسر امام بعد از حضرت فاطمه(س) بوده است. برخی معتقدند بر اساس اینکه اولین فرزند ام البنین در سال ۲۶ ق به دنیا آمده است ازدواج امام علی(ع) با ام البنین قطعا قبل از سال ۲۳ هجری بوده است، اما برخی دیگر سال ازدواج آنها ۱۳ یا ۱۶ قمری میدانند چرا که بین ازدواج آنها و تولد حضرت عباس(ع) بزرگترین فرزندشان ۱۰ سال فاصله بوده است.
در روایات آمده است، بعد از گذشت مدتی از ازدواج ام البنین با حضرت علی(ع)، ام البنین به امام علی(ع) پیشنهاد کرد او را به نام اصلیاش که فاطمه بود، صدا نزند، تا حسنین(ع) با شنیدن نام فاطمه به یاد مادرشان نیافتند. از این رو امام علی(ع) او را ام البنین [مادر پسران] نامید.
ثمرۀ این ازدواج ۴ پسر به نامهای عباس، عبدالله، جعفر و عثمان بود. هر چهار فرزند ام البنین در کربلا در رکاب امام حسین(ع) به شهادت رسیدند.
❄️ ام البنین بعد از واقعه کربلا
ام البنین در واقعه کربلا حضور نداشت. هنگامی که کاروان اسیران کربلا وارد مدینه شد، شخصی خبر شهادت فرزندانش را به او داد؛ اما او از امام حسین(ع) پرسید. ام البنین وقتی خبر شهادت چهار فرزندش و امام حسین(ع) را شنید، گفت: «ای کاش فرزندانم و تمامی آنچه در زمین است فدای حسین میشد و او زنده میماند.» این سخنِ او را برخی دلیل دلدادگی عمیق او به اهل بیت و امام حسین(ع) دانستهاند.
⚫️ چگونگی شهادت حضرت ام البنین(ع)
در روز ۱۳ جمادی الثانی، شهادت جناب ام البنین علیهم السلام مادر حضرت اباالفضل العباس در سال ۶۴ هجری قمری اتفاق افتاده و در بقیع به خاک سپرده شد که هم اکنون آثاری از قبر ویران این بانوی بزرگوار مشهود می باشد.
ام البنین علیهم السلام همه روزه به بقیع میرفت و برای فرزندانش اشک می ریخت و می فرمود: دیگر مرا ام البنین علیهم السلام نخوانید.
ام البنین علیهم السلام با فصاحت و بلاغتی که داشت در مقام افشاگری از ظلم و تعدی بنی امیه برآمد و با اشعار جانسوز و بلیغ و عزاداری های مستمر مردم را متوجه ظلم و بی لیاقتی حکام وقت نمود. لذا آن بانو را با عسل زهر آگین مسموم و به شهادت رساندند. چنانکه مورخ نامی حاج شیخ علی فلسفی در کتاب "زنان نابغه" و جناب عبدالعظیم بحرانی در کتاب "ام البنین" نگاشته اند که بنی امیه همسر امیرالمومنین علیه السلام، ام البنین علیهم السلام را مسموم و به قتل رساندند.
📕 وقایع الشیعه، ص۸۵
📚جمع آوری شده از منابع مختلف در باب زندگانی این بانو
#نشر_به_نیت_فرج
#بحق_ام_البنین_سلام_الله_علیها
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
🌤الّلهُـمَّ عَجِّــلْ لِوَلِیِّکَـــ الْفَـــرَج 🌤
@Fahma_KanoonTaha
🏴 درگذشت شیرزنِ حیدر کرار و مادر پرچمدار سپاه کربلا
دستان تو پل بود، عاطفه را
و سایه مهر و حمایت بود
بر سر فرزندان فاطمه سلاماللهعلیها
و شیرمردانی که در روز واقعه
دست از حمایت سالار شهیدان، حسین علیهالسلام برنداشتند
و تو چه پروانهوار گرد علی و فرزندان علی گشتی!
جز تو که بود که چنین سرو جوانش را، ماه بنیهاشم را، بلاگردانِ پسر فاطمه بار آورد؟
چه دریایی در تو تلاطم داشت وقتی خبر از شهادت میآوردند؟
چه کردهای تو ای بانو، که درگاهت، پناهگاهِ بیکسان، از میان متوسلان و پناهجویان است؟
سیزدهم جمادیالثانی سالروز وفات امالبنین علیهاالسلام، فرزند حِزام بن خالد از قبیله بنی کلاب و لیلی یا ثمامه دختر سهل بن عامر بن مالک، همسر امیرمومنان حضرت علی علیهالسلام و یکی از بانوان برجسته تاریخ اسلام است.
🔹مرثیه ام البنین(س) برای حضرت عباس(ع)
این بانوی بزرگوار مادر حضرت عباس علیهالسلام، عبدالله، جعفر و عثمان است، که هر چهار نفر در سرزمین کربلا و در رکاب سالار شهیدان، امام حسین علیهالسلام به شهادت رسیدند.
زندگی امالبنین(س) مالامال از عشق به ولایت و امامت بود. او از جمله کسانی بود که از حریم حسینی دفاع میکرد و مجلس عزای شهید کربلا را برپا میداشت.
او از چنان فضایلی برخوردار بود که به منزلت و شرف همسری علی علیهالسلام، مدتی پس از شهادت حضرت زهرا سلاماللهعلیها رسید.
@Fahma_KanoonTaha
وفات حضرت ام البنین(سلام الله علیها) مادر ساقی لب تشنگان کربلا حضرت ابوالفضل العباس(علیه السلام) بر شیعیان و مریدان آن حضرت تسلیت باد.
@Fahma_KanoonTaha
📷 تصویری غمبار از آریا عظیمی نژاد (داور عصر جدید)، در مراسم خاکسپاری امروز مادرش
@Fahma_KanoonTaha
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏴 سیزدهم جمادی الثانی، سالروز وفات حضرت ام البنین سلام الله علیها، ام الشهداء، بانویی که «وفا» اولین درس زندگی و «شجاعت» عالی ترین سرشت همسری اش بود و روز تکریم مادران و همسران شهدا که الگوی برتر ایمان، صبر و استقامت هستند را بر شما تسلیت عرض می نماییم.
@Fahma_KanoonTaha
حکم شهردار جدید بوشکان امضا شد
حکم فرود رضایی به عنوان شهردار بوشکان توسط استاندار امضا شد.
رضایی در تاریخ ۱۶ آبان سال جاری توسط اعضای شورای اسلامی شهر بوشکان به عنوان شهردار انتخاب شد که در تاریخ ۲۱ ماه جاری به تایید و امضای استاندار بوشهر رسید تا امروز به وی ابلاغ شود.
لازم به ذکر است شهردار منتخب اعضای شورای اسلامی شهر بوشکان متولد ۱۳۵۸، اهل و ساکن شهر بوشکان و با مدرک تحصیلی مهندسی عمران است.
@Fahma_KanoonTaha