کانون طه آبپخش
🔔 نكوهش از فرمانده شكست خورده 🌸🌿 ۶۱- و من كتاب له (عليه السلام) إلى كميل بن زياد النخعي و هو عامله
🔔 نامه به مردم مصر
🌸🌿
۶۲- و من كتاب له (عليه السلام) إلى أهل مصر مع مالك الأشتر لما ولاه إمارتها:
أَمَّا بَعْدُ فَإِنَّ اللَّهَ سُبْحَانَهُ بَعَثَ مُحَمَّداً (صلى الله عليه وآله) نَذِيراً لِلْعَالَمِينَ وَ مُهَيْمِناً عَلَى الْمُرْسَلِينَ فَلَمَّا مَضَى ( عليه السلام ) تَنَازَعَ الْمُسْلِمُونَ الْأَمْرَ مِنْ بَعْدِهِ فَوَاللَّهِ مَا كَانَ يُلْقَى فِي رُوعِي وَ لَا يَخْطُرُ بِبَالِي أَنَّ الْعَرَبَ تُزْعِجُ هَذَا الْأَمْرَ مِنْ بَعْدِهِ (صلى الله عليه وآله) عَنْ أَهْلِ بَيْتِهِ وَ لَا أَنَّهُمْ مُنَحُّوهُ عَنِّي مِنْ بَعْدِهِ فَمَا رَاعَنِي إِلَّا انْثِيَالُ النَّاسِ عَلَى فُلَانٍ يُبَايِعُونَهُ فَأَمْسَكْتُ يَدِي حَتَّى رَأَيْتُ رَاجِعَةَ النَّاسِ قَدْ رَجَعَتْ عَنِ الْإِسْلَامِ يَدْعُونَ إِلَى مَحْقِ دَيْنِ مُحَمَّدٍ (صلى الله عليه وآله) فَخَشِيتُ إِنْ لَمْ أَنْصُرِ الْإِسْلَامَ وَ أَهْلَهُ أَنْ أَرَى فِيهِ ثَلْماً أَوْ هَدْماً تَكُونُ الْمُصِيبَةُ بِهِ عَلَيَّ أَعْظَمَ مِنْ فَوْتِ وِلَايَتِكُمُ الَّتِي إِنَّمَا هِيَ مَتَاعُ أَيَّامٍ قَلَائِلَ يَزُولُ مِنْهَا مَا كَانَ كَمَا يَزُولُ السَّرَابُ أَوْ كَمَا يَتَقَشَّعُ السَّحَابُ فَنَهَضْتُ فِي تِلْكَ الْأَحْدَاثِ حَتَّى زَاحَ الْبَاطِلُ وَ زَهَقَ وَ اطْمَأَنَّ الدِّينُ وَ تَنَهْنَهَ.
وَ مِنْهُ:
إِنِّي وَ اللَّهِ لَوْ لَقِيتُهُمْ وَاحِداً وَ هُمْ طِلَاعُ الْأَرْضِ كُلِّهَا مَا بَالَيْتُ وَ لَا اسْتَوْحَشْتُ وَ إِنِّي مِنْ ضَلَالِهِمُ الَّذِي هُمْ فِيهِ وَ الْهُدَى الَّذِي أَنَا عَلَيْهِ لَعَلَى بَصِيرَةٍ مِنْ نَفْسِي وَ يَقِينٍ مِنْ رَبِّي وَ إِنِّي إِلَى لِقَاءِ اللَّهِ لَمُشْتَاقٌ وَ حُسْنِ ثَوَابِهِ لَمُنْتَظِرٌ رَاجٍ وَ لَكِنَّنِي آسَى أَنْ يَلِيَ أَمْرَ هَذِهِ الْأُمَّةِ سُفَهَاؤُهَا وَ فُجَّارُهَا فَيَتَّخِذُوا مَالَ اللَّهِ دُوَلًا وَ عِبَادَهُ خَوَلًا وَ الصَّالِحِينَ حَرْباً وَ الْفَاسِقِينَ حِزْباً فَإِنَّ مِنْهُمُ الَّذِي قَدْ شَرِبَ فِيكُمُ الْحَرَامَ وَ جُلِدَ حَدّاً فِي الْإِسْلَامِ وَ إِنَّ مِنْهُمْ مَنْ لَمْ يُسْلِمْ حَتَّى رُضِخَتْ لَهُ عَلَى الْإِسْلَامِ الرَّضَائِخُ فَلَوْ لَا ذَلِكَ مَا أَكْثَرْتُ تَأْلِيبَكُمْ وَ تَأْنِيبَكُمْ وَ جَمْعَكُمْ وَ تَحْرِيضَكُمْ وَ لَتَرَكْتُكُمْ إِذْ أَبَيْتُمْ وَ وَنَيْتُمْ أَ لَا تَرَوْنَ إِلَى أَطْرَافِكُمْ قَدِ انْتَقَصَتْ وَ إِلَى أَمْصَارِكُمْ قَدِ افْتُتِحَتْ وَ إِلَى مَمَالِكِكُمْ تُزْوَى وَ إِلَى بِلَادِكُمْ تُغْزَى انْفِرُوا رَحِمَكُمُ اللَّهُ إِلَى قِتَالِ عَدُوِّكُمْ وَ لَا تَثَّاقَلُوا إِلَى الْأَرْضِ فَتُقِرُّوا بِالْخَسْفِ وَ تَبُوءُوا بِالذُّلِّ وَ يَكُونَ نَصِيبُكُمُ الْأَخَسَّ وَ إِنَّ أَخَا الْحَرْبِ الْأَرِقُ وَ مَنْ نَامَ لَمْ يُنَمْ عَنْهُ وَ السَّلَامُ.
نامه به مردم مصر، كه همراه مالك اشتر در سال ۳۸ هجرى فرستاد
۱- مظلوميّت امام در خلافت
پس از ياد خدا و درود خداوند سبحان محمّد صلّى اللّه عليه و آله و سلّم را فرستاد تا بيم دهنده جهانيان، و گواه پيامبران پيش از خود باشد. آنگاه كه پيامبر صلّى اللّه عليه و آله و سلّم به سوى خدا رفت، مسلمانان پس از وى در كار حكومت با يكديگر درگير شدند. سوگند به خدا نه در فكرم مى گذشت، و نه در خاطرم مى آمد كه عرب خلافت را پس از رسول خدا صلّى اللّه عليه و آله و سلّم از اهل بيت او بگرداند، يا مرا پس از وى از عهده دار شدن حكومت باز دارند، تنها چيزى كه نگرانم كرد شتافتن مردم به سوى فلان شخص بود كه با او بيعت كردند. من دست باز كشيدم، تا آنجا كه ديدم گروهى از اسلام باز گشته، مى خواهند دين محمّد صلّى اللّه عليه و آله و سلّم را نابود سازند، پس ترسيدم كه اگر اسلام و طرفدارانش را يارى نكنم، رخنه اى در آن بينم يا شاهد نابودى آن باشم، كه مصيبت آن بر من سخت تر از رها كردن حكومت بر شماست، كه كالاى چند روزه دنياست و به زودى ايّام آن مى گذرد چنانكه سراب ناپديد شود، يا چونان پاره هاى ابر كه زود پراكنده مى گردد. پس در ميان آن آشوب و غوغا بپا خاستم تا آن كه باطل از ميان رفت، و دين استقرار يافته، آرام شد. (بخشى از همين نامه است)
کانون طه آبپخش
🔔 نامه به مردم مصر 🌸🌿 ۶۲- و من كتاب له (عليه السلام) إلى أهل مصر مع مالك الأشتر لما ولاه إمارتها: أ
۲- شجاعت و دشمن شناسى امام عليه السّلام
به خدا سوگند اگر تنها با دشمنان روبرو شوم، در حالى كه آنان تمام روى زمين را پر كرده باشند، نه باكى داشته، و نه مى هراسم. من به گمراهى آنان و هدايت خود كه بر آن استوارم، آگاهم، و از طرف پروردگارم به يقين رسيده ام، و همانا من براى ملاقات پروردگار مشتاق، و به پاداش او اميدوارم. لكن از اين اندوهناكم كه بى خردان، و تبهكاران اين امّت، حكومت را به دست آورند، آنگاه مال خدا را دست به دست بگردانند، و بندگان او را به بردگى كشند، با نيكوكاران در جنگ، و با فاسقان همراه باشند، زيرا از آنان كسى در ميان شماست كه شراب نوشيد و حد بر او جارى شد، و كسى كه اسلام را نپذيرفت امّا بناحق بخشش هايى به او عطا گرديد.
اگر اينگونه حوادث نبود شما را بر نمى انگيختم، و سرزنشتان نمى كردم، و شما را به گرد آورى تشويق نمى كردم، و آنگاه كه سرباز مى زديد رهاتان مى كردم. آيا نمى بينيد كه مرزهاى شما را تصرّف كردند و شهرها را گشودند و دستاوردهاى شما را غارت كردند و در ميان شهرهاى شما آتش جنگ را بر افروختند. براى جهاد با دشمنان كوچ كنيد، خدا شما را رحمت كند، در خانه هاى خود نمانيد، كه به ستم گرفتار، و به خوارى دچار خواهيد شد، و بهره زندگى شما از همه پست تر خواهد بود، و همانا برادر جنگ، بيدارى و هوشيارى است، هر آن كس كه به خواب رود، دشمن او نخواهد خوابيد با درود.
💕 #نهج_البلاغه_نامه_۶۲
@Fahma_KanoonTaha
کانون طه آبپخش
#صحیفه_بخوانیم #دعا_برای_بیماری_و_اندوه_و_بلا_و_مریض 🔰 فرازی از پانزدهمین دعای صحیفه سجادیه (۵) 🍃🍃🍃
#صحیفه_بخوانیم
#دعا_برای_بیماری_و_اندوه_و_بلا_و_مریض
🔰 فرازی از پانزدهمین دعای صحیفه سجادیه (۶)
🍃🍃🍃
🔸 اللَّهُمَّ فَصَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ، وَ حَبِّبْ إِلَيَّ مَا رَضِيتَ لِي، وَ يَسِّرْ لِي مَا أَحْلَلْتَ بِي، وَ طَهِّرْنِي مِنْ دَنَسِ مَا أَسْلَفْتُ، وَ امْحُ عَنِّي شَرَّ مَا قَدَّمْتُ، وَ أَوْجِدْنِي حَلَاوَةَ الْعَافِيَةِ، وَ أَذِقْنِي بَرْدَ السَّلَامَةِ، وَ اجْعَلْ مَخْرَجِي عَنْ عِلَّتِي إِلَي عَفْوِكَ، وَ مُتَحَوَّلِي عَنْ صَرْعَتِي إِلَى تَجَاوُزِكَ، وَ خَلَاصِي مِنْ كَرْبِي إِلَى رَوْحِكَ، و سَلَامَتِي مِنْ هَذِهِ الشِّدَّةِ إِلَى فَرَجِكَ
🔹 خدایا! بر محمّد و آلش درود فرست و آنچه را برایم پسندیدهای محبوب من ساز و آنچه را بر من وارد کردهای آسان کن و از آلودگی اعمال زشتی که در گذشته انجام دادهام پاکم فرما و شرّ آنچه که پیش از این مرتکب شدهام، از صفحۀ وجودم محو کن؛ و از شیرینی عافیت کامیابم ساز و گوارایی تندرستی را به من بچشان؛ و راه بیرون رفتن از بیماریام را به سوی بخشش و عفوت و جابهجا شدنم را از بستر بیماری به جانب گذشتت و نجاتم را از اندوهم به عرصۀ رحمتت و تندرستیام را از این دشواری به دایرۀ گشایشت، قرار ده.
📚 صحیفه سجادیه، دعای پانزدهم
🍃🍃🍃
@Fahma_KanoonTaha
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹اِهْدِنَا الصِّراطَ الْمُستَقِيم
خدایا بہ راہ راسٺ هدایٺمان کن
#يا_بن_الحسن..
روزے ڪہ بہ چشمان تو، ﭼﺸﻤﻢ بشود باز
اے جان دﻟﻢ، صبح من آن روز ﺑﻪ خیر است
#صَباحُ_الخَیر
#صبحتون_مھدوے
🌹صلوات
@Fahma_KanoonTaha
🌹روز جهانی مسجد/سالروز به آتش کشیدن مسجدالاقصی بدست غاصبان صهیونیست
@Fahma_KanoonTaha
🕌 رهبر معظم انقلاب: امامت مسجد شغلی مهم و اساسی است و نباید با نگاهی حاشیهای به این مأموریت مهم، در حق مسجد کم گذاشت. ۹۵/۵/۳۱
@Fahma_KanoonTaha
اولین همایش استانی
روز جهانی #مسجد
🔹زمان: دوشنبه ۱۴۰۱/۰۵/۳۱ - ساعت ۱۰ صبح
🔸مکان: بوشهر، مصلای جمعه
@Fahma_KanoonTaha
🔰 هر مسجد یک پایگاه قرآنی
✳️ امام خامنه ای(مد ظله العالی): مساجد یک محل هر کدام یک پایگاه قرآنی باشند و با هم ارتباط داشته باشند، با هم مسابقه بدهند، این بهترین مشوق است برای اینکه جوان ها و نوجوان ها وارد وادی قرآن خوانی بشوند.
🗓️ #تقویم
۳۰ مرداد ماه/روز جهانی مسجد
@Fahma_KanoonTaha
کانون طه آبپخش
💠 یادداشتی بر سخنرانی شب دوم استاد قنبریان در هیئت میثاق با شهداء 💢 شرط پیروزی فئه از منظر قرآن کری
💠 یادداشتی بر سخنرانی شب سوم استاد قنبریان در هیئت میثاق با شهداء
💢 راز مهم غلبه فئه قلیل
در سخنرانی دو شب گذاشته دانستیم که قرآن کریم مسلمین را برای نیل به اهداف خود به شکل گیری "فئه" دعوت کرده است. فئهای که خداوند شرط پیروزی آن را "افراغ صبر" میداند.
باید بدانیم که تاریخ اسلام، خصوصاً تاریخ ائمه اطهار علیهمالسلام تنها برای قصه خواندن و خوابیدن نیست. باید برای بیدار شدن تاریخ بخوانیم. به جز عبرت هایی که می توان از تاریخ گرفت، فهم مسئولیت ها و فهم قاعده حرکت ها نیز از تاریخ بدست میآید. بدانیم که آن نوری که در ظلمت تابید، نیاز امروز تاریخ است.
روزی که حق امیرالمومنین علی علیهالسلام در سقیفه گرفته شد، چند نفر پای کار مانند؟ [اِرْتَدَّ اَلنَّاسُ بَعْدَ اَلنَّبِيِّ إِلاَّ ثَلاَثَةَ نَفَرٍ / بحارالانوار، ج ۳۴، ص ۲۷۴] بر اساس روایاتی که به ما رسیده همه امت بعد از پیامبر از راه خود برگشتند به جز سه یا پنج نفر. اگر شما فاطمه زهرا سلاماللهعلیها و حرکت ایشان را می بینید، او خود به تنهایی یک فئه قلیل است.
وقتی اباعبدالله علیهالسلام از مکه با همه خانواده و عزیزانش به سمت کربلا به راه افتاد، در مسیر خبر کشته شدن برخی اصحابشان را میشنوند اما سست نمی شوند. در کربلا بعد از آن حماسه خونین، رسالت به دست زینب کبری سلاماللهعلیها میافتد.
آورده اند که وقتی کاروان به کوفه رسید، زنان اصحاب را آزاد کرده و فقط خانواده اباعبدالله علیهالسلام را به منظور تحقیر به اسیری گرفتند. حال حضرت زینب سلاماللهعلیها با آن زن و بچه برای تداوم نهضت عاشورا نباید دلسرد شوند؛ هیچ گونه ضعفی نباید از خود نشان دهند؛ باید اهل مقاومت باشند.
وقتی اباعبدالله علیهالسلام از مدینه خارج شد، خانه و همه اموال حضرت را مصادره کردند. همه دنیای اسلام میدانست حسین بن علی علیهالسلام با کسی مثل یزید بیعت نمی کند. او خود فرمود: [مِثْلِي لَا يُبَايِعُ مِثْلَهُ / بحار الأنوار ط بيروت - جلد ۴۴ - ص ۳۲۵] کسی مانند حسین علیهالسلام با کسی مانند یزید بیعت نمیکند.
معاویه در زمان امام حسین علیهالسلام سفری به مدینه دارد که در مقابل امام از یزید تعریف میکند. امام به او فرمودند: تو میخواهی مردم را درباره یزید به توهم بیندازی.
یزید که بود؟ جوانی که آنقدر وضع او خراب بود که وقتی معاویه میخواست در زمان حیاتش برای او بیعت بگیرد، کسانی مثل زیاد ابن ابیه به معاویه گفتند: به پسرت بگو حداقل یکی دو سال رعایت کند. آنقدر خوشگذران و عیاش بود که در ۳۸ سالگی از بدمستی مرد.
یزید نجاست های بادیه نشینی و مدنیت را با هم جمع کرده بود. بادیه نشین های عرب بدی هایی داشتند که در جوامع مدنی خبری از آنها نبود و از طرفی جوامع مدنی نیز بدی هایی داشتند که بادیه نشین ها نداشتند. یزید همه را با هم داشت؛ در دنیای اسلام فقط خودش مثل خودش بود.
شراب خواری و آوازه خوانی و سگ بازی و میمون بازی و قمار بر سر آنها تنها گوشهای از کار های یزید بود. چنین خلیفه ای چه بلایی بر سر دنیای اسلام می آورد؟ مسعودی در مروج الذهب نوشته است: [مدینة النبی (ص) را به شهر مطرب ها تبدیل کردند]
رواج موسیقی های حرام در اسلام از زمان یزید بود. بنی امیه گمان میکردند سفتی و سختی حکومتشان که با شمشیر پیش میرفت را با رواج چنین گناهانی در بین مردم میتوان نرم کرد. یزید برای مرگ صحابی رسول خدا (ص) هیچ کاری نکرد اما برای مرگ میمونش ۷۰ هزار نفر را جمع کرد که در تشییع میمونش شرکت کنند؛ گفته اند: ۵۰ نفر از صحابه رسول خدا(ص) را مجبور کرد زیر تابوت میمونش را بگیرند.
اباعبدالله علیهالسلام در چنین شرایطی فرمودند: فاتحه اسلام را بخوانید، هنگامی که امت به حاکمی مانند یزید دچار شده [و عَلَی إلإسلامِ السَلامُ، إذ قَد بُلیَتِ الامَة براعٍ مثل یَزید / بحارالانوار، ج ۴۴، ص ۳۲۶] حضرت در برابر فساد و زورگویی حاکمی مانند یزید کوتاه نمی آیند و زیر بار ذلت بیعت با او نمیروند. درس امام حسین علیهالسلام درس پیچیدهای نیست؛ درس حضرت (هیهات منا الذله) است؛ درس مقاومت است.
توصیه استاد به جوانان این است که کتاب (راز کانال کمیل) که نمونه ای بی بدیل در زمینه مقاومت است را حتماً مطالعه کنند.
زینب کبری سلاماللهعلیها و خاندان اباعبدالله علیهالسلام حتی باعث ذلت یزید و یزیدیان شدند. امام محمدباقر علیهالسلام که در مجلس یزید کودکی پنج ساله است، کاخ یزید را به کاخ فرعون تشبیه میکند و یزید و مشاورانش را حرام زاده میخواند.
همانطور که اباعبدالله علیهالسلام و زینب کبری سلاماللهعلیها مقاومت کردند و زیر بار ذلت نرفتند شما هم باید مقاومت کنید و زیر بار ذلت نروید. ذلت یعنی وزیر عراقی در زمان استقرار آمریکا در عراق توسط سگ آمریکایی تفتیش شود.
کانون طه آبپخش
💠 یادداشتی بر سخنرانی شب سوم استاد قنبریان در هیئت میثاق با شهداء 💢 راز مهم غلبه فئه قلیل در سخنرا
در برابر انحراف، در برابر فساد کوتاه نیایید؛ شانه های خود را زیر بار مسئولیت بیاورید؛ برای مسئولیت پشت سر هم بایستد و برای غنیمت بروید آخر صف؛ این درس ها را ما از دفاع مقدس هم گرفتهایم.
در نتیجه سخنرانی این سه شب می توان بیان کرد: گزاره مهمی که علاوه بر افراغ صبر برای پیروزی فئه قلیل اهمیت دارد، "مقاومت" است.
@Fahma_KanoonTaha
🔰 اطلاعنگاشت | مسجد طراز اسلامی
🔻 حضرت آیتالله خامنهای در دیدار ائمه جماعات مساجد استان تهران: «مسجد می تواند پایگاه همهی کارهای نیک باشد.» ۹۵/۵/۳۱
🔺 چنین مسجدی همـان مسجد طـراز اسلامی است که ویژگیها و الزامات آن را در این اطلاعنگاشت مرور میکند.
🗓 روز جهانی مساجد
@Fahma_KanoonTaha