بهش فرصت بدید هر چه می خواهد بگوید:
وقتی که همسرتان از شما یا خانواده تون آزرده خاطر و پریشان است،
بهش فرصت بدید هرچه می خواهد بگوید.
وسط حرفش نپرید
استدلال نیارین که حق با شماست
تازه بین حرف هایش هم بدون کنایه بگویید :
خوب دیگه چی ؟ 😉
گوشم با شماست.
این پرسش باعث تشویق او به ادامه ی گفتگو و خالی شدن دردهای درونی اش میشه.
بعضی اوقات دادن فرصت حرف زدن و فقط گوش کردن باعث آرام شدن طرف مقابل میشه.
بعدش در فرصت دیگه که آروم تر شد مهربانانه، مودبانه و محترمانه در مورد حل و فصل مسئله گفتگو کنین.
https://eitaa.com/joinchat/2377973952C67ea767a59
با کودکتون خمیر بازی و خاک بازی می کنید؟
تحقیقات نشون داده که
خمیر بازی و خاک بازی یکی از بهترین بازی ها برای رشد هوش مهارتی و فضایی کودک هست.
https://eitaa.com/joinchat/2377973952C67ea767a59
اگر از صد نفر بپرسید متضاد کلمه موفقیت چیست؛ اکثرشان میگویند شکست
اما این اشتباهی بزرگ است؛
متضاد کلمه موفقیت،تلاش نکردن است.
تلاش کنید تا به اهدافتون برسید.
https://eitaa.com/joinchat/2377973952C67ea767a59
چرا هرچه به همسرم محبت میکنم اثری ندارد؟؟؟
♦️اگر یک فرانسوی قشنگ ترین حرف ها را به زبان فرانسه به یک فارسی زبان بگوید ، هیچ اثری نخواهد کرد. همین گونه است اگر یک زن قشنگ ترین حرفها را به زبان زنان به همسرش بگوید و یا مرد با توجه به نیاز خودش با همسرش سخن محبت آمیز بگوید، مطمئنا تاثیر نخواهد داشت.
مثلا از مرد میپرسیم چطور محبت می کنی میگه همین که صبح تا شب سرکارم این یعنی محبت...
🔹به همین جهت، از کسی که میگوید من به همسرم محبت کردم، ولی محبتم بی اثر بود، باید این سوال را پرسید که آیا شما بر اساس شخصیت خودت محبت کردی یا بر اساس شخصیت همسرت؟
https://eitaa.com/joinchat/2377973952C67ea767a59
عشق واقعا دارویی است که می تواند درد و استرس را تسکین دهد:
زوج هایی در آزمایشی شرکت کردند که زنان در معرض ناراحتی و استرس و درد بودند ، در بررسی انجام شده مشخص شد زمانی که شریک زندگی شان دست آنها را می گرفت ، ضربان قلبشان به صورت هماهنگ می زد و سطح و شدت درد کاهش می یافت .
https://eitaa.com/joinchat/2377973952C67ea767a59
ترس های رشدی میدونین چیه؟
یکسری ترس ها هستن که در روانشناسی بهشون میگیم ترس های رشدی؛
ترسهایی که با توجه به سن کودک طبيعی بوده و لازم نيست والدين حساسيت زيادی در مورد آنها نشان دهند.
مثلا والد میگه دختر ما از هیولا میترسه. میگیم چند سالشه میگه ۵ سالش.
این کاملا طبیعی هست و جز ترس های رشدی هست.
میخوام برخی از ترس های رشدی با توجه به سن کودک رو براتون بگم :
۰ الی ۲ سال: ترس از غریبه ، ترس از صدای بلند
۳ الی ۴ سال: ترس از تاریکی، ترس از حیوانات
۵ الی ۶ سال: ترس از مدرسه، هیولا، مرگ
بالای ۷ سال: ترس از حوادث، ترس از امتحانات، از دست دادن دیگران
البته همه این سن ها حدودی هستن.
https://eitaa.com/joinchat/2377973952C67ea767a59
بیاموزیم برای بیان احساسات خود از پیام هایی که با کلمه من شروع می شوند استفاده کنیم.
https://eitaa.com/joinchat/2377973952C67ea767a59
عیدتون مبارککککککک ❤️🌹
انشاالله سال آخری باشه که در غیبتشون عید میلادشون رو به هم تبریک میگیم.
یک بخش هایی از نامه آقا به شیخ مفید که هم آدم ناراحت میشه و هم ذوق میکنه رو براتون میزارم،کاش این رابطه برای همه مون دو طرفه شه.
👇👇👇👇
.....در نقطه ای دور و پنهان از دیده ها به سر می بریم، ولی از تمام حوادث و ماجراهایی که بر شما می گذرد کاملا مطلع هستیم و هیچ چیز از اخبار شما بر ما پوشیده نیست. از خطاها و گناهانی که بندگان صالح خداوند از آن ها دوری می کردند ولی اکثر شما مرتکب آن شدید نیز باخبریم. از عهدشکنی ها و پشت سرگذاشتن عهد و پیمان ها با اطلاعیم. گویی این ها از لغزش های خود خبر ندارند. با همه این گناهان، ما هرگز امور شما را مهمل نگذاشته، شما را فراموش نمی کنیم ....
https://eitaa.com/joinchat/2377973952C67ea767a59
داستان تربیتی واقعی:
✍معلّم از دانشآموز سوالی کرد امّا او نتوانست جواب دهد، همه او را تمسخر کردند. معلّم متوجّه شد که او اعتماد به نفس پایینی دارد. زنگ آخر وقتی همه رفتند معلّم، او را صدا زد و به او برگهای داد که بیت شعری روی آن بود و از او خواست آن بیت شعر را حفظ کرده و با هیچکس در این مورد صحبت نکند. روز بعد، معلّم همان بیت شعر را روی تخته نوشت و به سرعت آن را پاک کرد و از بچّهها خواست هر کس توانسته شعر را سریع حفظ کند، دستش را بالا ببرد
🔹 تنها کسی که دست خود را بالا برد و شعر را خواند همان دانش آموز بود. بچّهها از این که او توانسته در فرصت کم شعر را حفظ کند مات و مبهوت شدند. معلّم خواست برای او دست بزنند. معلّم هر روز این کار را تکرار میکرد و از بچّهها میخواست تشویقش کنند. دیگر کسی او را مسخره نمیکرد و دارای اعتماد به نفس شد و احساس کرد دیگر آن شخصی که همواره او را "خِنگ" مینامیدند، نیست و تمام تلاش خود را میکرد که همیشه احساس خوبِ برتر بودن و باهوش بودن را حفظ کند. آن سال با معدّلی خوب قبول شد. به کلاسهای بالاتر رفت. وارد دانشگاه شد. مدرک دکترای فوق تخصص پزشکی گرفت و اکنون پدر پیوند کبد جهان است.
📚کتاب زندگانی دکتر ملک حسینی
https://eitaa.com/joinchat/2377973952C67ea767a59
🔴 مرور سریال زندگی:
💠 معمولا هر شب هنگام پخش سریال در تلویزیون، خلاصهی قسمتهای قبل، به صورت آنچه گذشت نمایش داده میشود تا بیننده، موضوع اصلی سریال را گم نکند و با دیدن خلاصهی آن، داستان فیلم را مرور کرده و تسلط بیشتری به ابعاد آشکار و پنهان سریال پیدا کند.
💠 چه خوب است زن و شوهر گاه در تنهایی خود گاه با هم ، با تفکر و یا نگاه کردن به آلبوم عکس های خانوادگی و تماشای فیلمهای قدیمی و یا گوشدادن به آهنگهای خاطرهانگیز سریال زندگی خود با همسرشان را بازنگری کنند. تصور و مرور صحنهها و خاطرات تلخ و شیرین زندگی، تصور صحنههای گذر از سختیها و مشکلات، تصور تلاشهای من و همسرم در رسیدن به اهداف و شرایط ایدهآل، تصور روزهای اول زندگی عاشقانه و بطور کلی مرور ایام سپری شدهی زندگی، از دیدگاه پژوهشگران فواید زیادی دارد.
💠 پژوهشگران دریافتهاند که مرور خاطرات معنادار گذشته موجب شادی افراد میشود و علاوه بر آن، این حس را میدهد که زندگی معنادار و هدفمند و زودگذر است.
💠 مرور خاطرات باعث میشود برخی از واقعیتهای فراموش شدهی زندگی و نقش مثبت همسر و تلاشهای او در سریال زندگی دیده شود و این نکته را به زوجین یادآوری کند که هردو باهم تا این نقطه از زندگی را پیمودهاند و در نتیجه حس اتحاد و همدلی را تقویت می کند.
💠مرور دوباره خاطرات معنادار میتواند به زوجین این امید را بدهد که میتواند در آینده خاطرات معنادار جدیدی بسازد و برای داشتن زندگی خوب در حال و برنامهریزی برای آینده تلاش کنند.
💠 حتی بعضی از پژوهشها نشان دادهاند که تأثیر مرور خاطرات میتواند با تأثیر دارودرمانی و سایر رویکردهایی برابر باشد که برای درمان و پیشگیری از افسردگی در افراد مبتلا به زوال عقل به کار میروند.
https://eitaa.com/joinchat/2377973952C67ea767a59