✅ فضای مجازی در ایران
▫️ ۲۰ خرداد ۱۴۰۲
🔻 مهمترین اخبار داخلی حوزه فناوری و فضای مجازی کشور را در زاویه بخوانید.
🔷 در مورد اعطای اینترنت بدون فیلتر به گردشگران یک اقناع عمومی صورت گرفته است
🔸 وزیر گردشگری تأکید دارد باید حداقل خدمات گردشگری به گردشگران داده شود و سیمکارت بدون فیلتر یکی از همین خدمات حداقلی است. ضرغامی همچنین اعتقاد دارد این موضوع جاافتاده و یک اقناع عمومی نیز درباره آن صورت گرفته است./دیجیاتو
🔷 آمادگی دولت برای ارائه تنظیمگریهای لازم به شرکتهای اینترنتی
🔸 معاون اول رئیسجمهور گفت: «پلتفرمهای اینترنتی باید علاوه بر سرمایهگذاری در تربیت نیروی انسانی، در زمینه آموزش و تربیت نیروی انسانی بینالمللی و توسعه بازارهای جهانی فعالیتی بیش از گذشته داشته باشند و دولت کاملاً آمادگی دارد در این زمینه همکاری و تنظیمگریهای لازم را به شرکتهای اینترنتی ارائه دهد.»/سیتنا
🔷 اصلاح قراردادهای یکطرفه با کارفرمایی دولت، در مراحل نهایی است
🔸 به دنبال پیگیریهای اتحادیه صنعت مخابرات ایران برای رفع مشکلات قراردادهای یکطرفه سازمانهای دولتی و نیمهدولتی با شرکتهای خصوصی، معاون برنامهریزی و نظارت راهبردی وزیر ارتباطات تأکید کرد: «اصلاح قراردادهای یکطرفه با کارفرمایی دولت، گام اساسی در حمایت از شرکتها و صنایع بخش خصوصی و توسعه اقتصادی کشور است. این مهم را وزارت ارتباطات مدتی است با تأکید وزیر محترم و با همکاری تشکلهای صنعت مخابرات آغاز و مراحل نهایی خود را طی میکند.»/سیتنا
🔷 افزایش ۱۲۵ درصدی ترافیک داخلی اینترنت
🔸 رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی اعلام کرده است که متوسط و اوج ترافیک داخلی شبکه ارتباطات نسبت به مدت مشابه سال گذشته بیش از دو برابر شده است./مهر
🔷 دولت الکترونیک نشانه عملکرد خوب دولت در خدماترسانی به مردم است
🔸 محمد خوانساری، رئیس سازمان فناوری اطلاعات گفت: «خط عمل دولت الکترونیکی، نشان از عملکرد خوب دولت در خدماترسانی به مردم دارد.»/مهر
🔷 دریافت کارمزد از تراکنشهای خرید به تعویق افتاد
🔸 اجرای کارمزد از تراکنشهای خرید به ۴ تیرماه موکول شد. شاپرک آماده نبودن زیرساخت برخی بانکها را علت تأخیر در اجرای فاز اول اصلاح کارمزد اعلام کرد./پیوست
🔷 مسدودی درگاه پرداخت کسبوکارها بدون توضیح و اطلاع قبلی
🔸 درگاههای پرداخت برخی کسبوکارها در آخر هفتهی گذشته بدون اطلاع قبلی مسدود شد و پیگیریها تا کنون فقط به این نتیجه رسیده که تغییر رویهها و سیاستگذاریهایی در اماکن باعث تعلیق اینماد و سپس مسدود شدن درگاهها شده است./زومیت
#خانواده_و_سوادرسانهای
باماهمراه باشید با تازهترین ها👇
📲به تنها کانال جامع تحلیلی آموزشی تخصصی خانواده و سواد رسانهای بپیوندید 👇
@Family_literacy
🔰 میزبانی بریتانیا از نخستین نشست جهانی ایمنی هوش مصنوعی
🔹 بریتانیا طی روزهای اخیر اعلام کرد که میزبان اولین نشست جهانی ایمنی هوش مصنوعی خواهد بود. این اولین اقدام ملموس بریتانیا پس از اعلام ریشی سوناک، مبنیبر برنامه این کشور برای رهبری جهان در این حوزه به شمار میرود.
🔹موضع دولت این کشور از ابتدای سال، نسبت به این فناوری به طور چشمگیری تغییر کرده است. ریشی سوناک ابتدا بر مزایای هوش مصنوعی برای جامعه تأکید داشت و مدعی بود که حکمرانی این فناوری را به جای یک نهاد نظارتی باید میان تنظیمگران موجود تقسیم کرد.
🔻 این در حالی است که موضع عمومی وی از ماه می و پس از تقاضای مکرر مدیران و کارشناسان برای تعیین مقررات قویتر تغییر کرد و به دیگر رهبران حاضر در اجلاس سران G7 هیروشیما پیوست و خواستار ایجاد راهکار حفاظت در برابر این فناوری شد.
#خانواده_و_سوادرسانهای
باماهمراه باشید با تازهترین ها👇
📲به تنها کانال جامع تحلیلی، آموزشی و تخصصی خانواده و سواد رسانهای بپیوندید 👇
@Family_literacy
❇️ درخواست اتحادیه اروپا از متا برای تقویت محافظت از کودکان آنلاین
🔹 تیری برتون، کمیسر بازار داخلی اتحادیه اروپا، روز ۲۳ ژوئن با مارک زاکربرگ، مدیر عامل شرکت متا، ملاقات خواهد کرد تا از او بخواهد هرچه سریعتر برای مقابله با انتشار محتوای مضر برای کودکان اقدام کند.
🔹 تنظیمگران و کاربران پلتفرمهایی مانند فیسبوک، اینستاگرام، تیکتاک، اسنپچت و یوتیوب نگران محتوایی هستند که کودکان خردسال را هدف قرار میدهد.
🔻 برتون در خصوص نواقص موجود در سازوکار محافظت از کودکان متا، گفت که این شرکت باید از ۲۵ اوت سال جاری، اقداماتی را که در راستای پیروی از قوانین محتوای آنلاین اتحادیه اروپا موسوم به قانون خدمات دیجیتال (DSA) انجام خواهد داد، اعلام کند. بر اساس ادعای کمیسر بازار داخلی اتحادیه اروپا، متا در غیر این صورت با جریمه و تحریمهای سنگین مواجه خواهد شد.
#خانواده_و_سوادرسانهای
باماهمراه باشید با تازهترین ها👇
📲به تنها کانال جامع تحلیلی، آموزشی و تخصصی خانواده و سواد رسانهای بپیوندید 👇
@Family_literacy
🔺مایکروسافت از چین فاصله میگیرد؛ ونکوور مرکز جدید هوش مصنوعی
🔹مایکروسافت در تلاش است تا بهترین محققان هوش مصنوعی خود را از چین به کانادا منتقل کند، اقدامی که یکی از مراکز مهم آموزشی این کشور آسیایی را در معرض خطر قرار میدهد. البته انتقال محققان تنها محدود به چین نیست.
🔹بیش از سه دهه است که شرکت مایکروسافت در چین حضور فعال دارد. با وجود خروج دیگر غولهای غربی از جمله گوگل، ایبی، فیسبوک و اوبر به دلیل مقررات دولتی یا رقابت داخلی، ردموندیها همچنان حضور پررنگ خود در این کشور را حفظ کردهاند.
🔗متن کامل این خبر را در سایت پیوست بخوانید:
https://pvst.ir/f3n
#خانواده_و_سوادرسانهای
باماهمراه باشید با تازهترین ها👇
📲به تنها کانال جامع تحلیلی، آموزشی و تخصصی خانواده و سواد رسانهای بپیوندید 👇
@Family_literacy
#تیتراخبارفناوریامروز
(یکشنبه ۲۱خرداد ۱۴۰۲)
📍فناوران اطلاعات:
✔️اجرای طرح کارمزد کارتخوانها به تیر موکول شد
✔️وزیرکشور: پیامرسانهای خارجی تعهد بدهند تا رفع فیلتر شوند
✔️نخستین صندوق سرمایهگذاری خصوصی حوزه دانشبنیان و فناور تشکیل میشود
✔️بریتانیا اجلاس جهانی ایمنی هوش مصنوعی برگزار میکند
✔️وزیر میراث: اینترنت طبقاتی خارجیها پذیرفته شده است
📍جهان صنعت:
✔️اصلاح بینکوین تا کجا
✔️مکالمه صوتی با بینگچت در نسخه دسکتاپ ممکن شد
✔️فیروز نادری درگذشت
✔️آزار آنلاین طبق دستورالعمل جدید در چین مجازات
✔️یارانه ۸میلیارد یورویی اروپا برای فناوری تراشه بومی
✔️احتمال رونمایی از گلکسی S23FE سامسونگ در روزهای آینده شدت گرفت
📍ابرار اقتصادی:
✔️هنوز مسئولان وارد شبکههای اجتماعی داخلی نشدهاند
✔️تبلیغات ایمیلی و پیامکی با رضایت مخاطب باشد
✔️افشاگری بزرگ درباره یوفوها
✔️بینگچت به سایر مرورگرها میآید
✔️معرفی خدمات همراه اول در نمایشگاه سوریه
📍دنیای اقتصاد:
✔️تداوم روزهای ابری کسبوکارهای اینترنتی
✔️ آمادگی دولت برای ارائه تنظیمگریهای لازم به شرکتهای اینترنتی
✔️دو لایحه هوش مصنوعی به سنای آمریکا ارائه شد
📍تعادل:
✔️زنگ خطر بورس به صدا در آمد
📍اعتماد:
✔️چرا شرایط دریافت وام از بانکها تبعیض آمیز است،در کشور رانتها زندگی میکنیم؟
#خانواده_و_سوادرسانهای
باماهمراه باشید با تازهترین ها👇
📲به تنها کانال جامع تحلیلی، آموزشی و تخصصی خانواده و سواد رسانهای بپیوندید 👇
@Family_literacy
🔺پیشنهاد مرکز پژوهشهای مجلس: فعالیت در فضای مجازی در حوزه گردشگری با مجوز وزارت گردشگری صورت گیرد
🔹مرکز پژوهشهای مجلس در گزارشی که در خصوص بایستههای محتوایی تبلیغات بازرگانی در ایران منتشر کرده است، پیشنهاد کرده است که هر گونه فعالیت در فضای مجازی و تبلیغات در حوزه گردشگری صرفا در چارچوب مقررات این حوزه و با دریافت مجوزهای لازم از سوی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی امکانپذیر باشد.
🔹به گزارش @Peivast، مرکز پژوهشهای مجلس اخیرا در گزارشی که با عنوان «منظومه بایستههای محتوایی تبلیغات بازرگانی در ایران» منتشر کرده، خلاءهای قانونی این حوزه را بررسی کرده است.
🔹محققان این مرکز با اشاره به ماده واحده ممنوعیت تبلیغ سفرهای خارجی مصوب جلسه ۵۷۵ شورای فرهنگ عمومی پیشنهاد دادهاند تبلیغات راجع به مهاجرت، خرید ملک، تحصیل، سرمایهگذاری، اخذ اقامت و ویزا در خارج از کشور در کلیه رسانهها و به هر شیوه صریح یا ضمنی ممنوع باشد.
#خانواده_و_سوادرسانهای
باماهمراه باشید با تازهترین ها👇
📲به تنها کانال جامع تحلیلی، آموزشی و تخصصی خانواده و سواد رسانهای بپیوندید 👇
@Family_literacy
❇️ شکایت از رسانههای اجتماعی به دلیل تبلیغات گمراهکننده در اروپا
🔹 سازمان مصرفکنندگان اروپا (BEUC) از اینستاگرام، یوتیوب، تیکتاک، متا، توییتر و گوگل به کمیسیون اروپا و مقامات این حوزه شکایت کرد. این نهاد مدعی است پلتفرمهای آنلاین موجب رونق تبلیغات گمراهکننده در زمینه داراییهای رمزنگاریشده و ارزهای دیجیتال میشوند.
🔹 سازمان مصرفکنندگان اروپا در شکایت خود اعلام کرد که گسترش تبلیغات گمراهکننده داراییهای رمزنگاری شده در رسانههای اجتماعی یک رویه تجاری ناعادلانه است، زیرا مصرفکنندگان را در معرض آسیبهای جدی مانند از دست دادن مقادیر قابل توجهی پول قرار میدهد.
🔻 خواسته این سازمان، همکاری با مقامات نظارتی خدمات مالی اروپا است تا اطمینان حاصل شود که پلتفرمها سیاستهای تبلیغاتی خود را برای جلوگیری از ترویج گمراهکننده ارزهای دیجیتال تنظیمگری میکنند.
#خانواده_و_سوادرسانهای
باماهمراه باشید با تازهترین ها👇
📲به تنها کانال جامع تحلیلی، آموزشی و تخصصی خانواده و سواد رسانهای بپیوندید 👇
@Family_literacy
❇️ در شرایط فعلی«کنشگران فعال » برنده ی جنگ شناختی _ ادراکی هستند .
🛑فتنه ۱۴۰۱ به ما فهماند که شیوه جنگها عوض شده و فقط با نگاه امنیتی نمیتوان آنرا خنثی کرد.. جنگ های جدید همگی هیبریدی_ترکیبی است .... یعنی همزمان چندین نوع جنگ بصورت همزمان و ترکیبی انجام میشود مانند :
۱_جنگ سخت، نبرد نظامی سنگین
۲_حملات به مرزها و اقدامات گروهک ها
۳_اقدامات مخل امنیت و بمب گزاری
۴_جنگ اقتصادی و تحریم
۵_جنگ سیاسی، انتخاباتی،براندازی نرم ، نافرمانی مدنی وانقلاب های رنگین
۶_جنگ روانی
۷_جنگ سایبری
۸_جنگ شناختی، ادراکی
🔹اکنون با نوع جدیدی از جنگ های شهری،«نافرمانی مدنی ناشی از تغییر و تقابل شناخت ها فرهنگ (تغییر نسل)» مواجهیم .
🔹 بخش مهم این پروژه، جنگ شناختی_ ادراکی است و دست بر تر با راوی خبر اول است...جنگ، جنگ روایت هاست...«زمان» عاملی حیاتی است،، آنکه از موضع آفندی سریعتر روایت کند میبَرد و طرف مقابل در موضع پدافندی هر چقدر هم خوب دفاع کند تلفات می دهد چون اعصاب و روانی که بهم ریخته به سختی آرام خواهد شد اینجاست که رهبری می فرمایند: بدنبال پرت کردن حواس نظام از مسیر اصلی هستند...
🔹جنگ شناختی غیرطبیعی نیست؛ آنچه غیرطبیعی است غَفلت مسئولان و رسانههاست که به هشدارهای رهبری انقلاب در این زمینه خوب توجه نمیشود.
همیشه با هزینه های سنگین در کف میدان، به اهمیت تدابیر رهبری پی بردیم و خدا کند که این هزینه های اخیر، ما را کفایت کند برای درک شیوه جنگ های آینده...
🔹از موارد مهمی که جنگ شناختی از آن اثر میپذیرد و باعث میشود که این نوع جنگ در اولویت قرار گیرد، «تغییر در آرایش رسانهای» است.
تغییر در آرایش رسانهای که محصول پیشرفت تکنولوژیهای ارتباطی است، باعث شده جنگ شناختی در کانون توجه کنشگران قرار گیرد.
🔻 محدودیت رسانههای سنتی در تولید و توزیع اخبار و بدنبال آن توجه به این پدیده که هر فردی میتواند در «هر مکانی»، «هر زمانی» و با «هر زبان» و «ابزاری» پیام تولید و منتشر کند باعث شده که نقش رسانههای جمعی و مطبوعات کمرنگ شده است.
🔹اکنون مانند گذشته نیست که یک نفر تولید کننده و بقیه استفاده کننده باشند. بلکه همه افراد در عینحال که مصرفکننده هستند، تولیدکننده و توزیعکننده هم هستند، بنابراین در جنگ شناختی کسانی پیروز و اثرگذار هستند که مدیریت سوژهها، جملات و واژهها، چینش تصاویر را بدست گیرند.
چیزی شبیه اتاق طرح ریزی عملیات در دفاع مقدس ولی در حوزه «خبر»
🔹در جنگ شناختی با شلیک «خبر داغ» یا «سوژه»به ذهن مخاطب میتوان در او فعل و انفعال ایجاد کرد او را وادار به عمل یا عکس العمل نمود...اتاق جنگ باید بداند مهمات خبری را چگونه مدیریت کند...تشکیل "مرکز هماهنگی پشتیبانی آتش" در سطوح کشوری ، استانی و شهرستانی یک امر ضروری است...اتاق جنگ باید بداند کدام خبر برای کدام مخاطب است ، آنچنان اخبار(مهمات) باید به خوبی طراحی، بارگزاری و شلیک شوند که آماج ذهنی را مورد هدف قرار داده و اثر شبهات ذهنی و اخبار کذب را در جامعه خنثی نماید.
🔹در اتاق های طرحریزی که شبیه اتاق جنگ عمل میکند باید افرادی حضور یابند که به شگردهای خبرسازی، خبر پروری، ترفندهای عملیات روانی، جنگ شناختی، جنگ های هیبریدی _ ترکیبی مسلط باشند ... افرادی حضور یابند که بدانند در آن مقطع در فضای ذهنی نیروهای خودی،بیطرف و مخالف در آن حوزه ی جغرافیایی چه میگذرد...در فضای مجازی آن چه می گذرد... روی کدام خبر کار شود و از کنار کدام خبر رد شد...جنگ، جنگ اخبار و روایت هاست ...برد با کسی است که زودتر، دقیق تر، حرفه ای تر بر ذهن دیگران اثر بگذارد ...
🔹در آرایش جدید رسانهای، «کنشگران فعال» برنده جنگ شناختی هستند و کنشگران الزاما در کف خیابان یا در موقعیت مکانی یا بازه زمانی خاص حضور ندارند ، حتی میتوان از لشکریان رباتیک یا فیک برای این امر استفاده نمود... برجسته سازی خبر و ضریب دادن به آن یک شیوه مرسوم است، پروژه ی تکرار را به آن اضافه نموده بعد ببینید چه خواهد شد ...
✅درجنگ شناختی کسانی پیروز هستند که:
🔻۱_ آرایش جدید رسانهای را بشناسند .
🔻۲_ بتوانند از سلاح ها ، مهمات و ابزارهای جدید استفاده حداکثری کنند.
🔻۳_ بپذیرند که مدل تولید، توزیع و دریافت اخبار عوض شده است .
🔹اکنون میتوان به اهمیت «مرحله پیشرفته تر جنگ روانی» پی برد که چگونه انسان را تبدیل به نیروی جنگی کف خیابان می کند
علی رغم تاکیدات مقام معظم رهبری، هنوز هم به اهمیت رسانههای اجتماعی پی نبرده ایم و بخشهای مختلف در «کنشگری در این حوزه» تردید دارند و همین مسئله آسیبپذیری در جنگ شناختی را موجب شده است.
#خانواده_و_سوادرسانهای
باماهمراه باشید با تازهترین ها👇
📲به تنها کانال جامع تحلیلی، آموزشی و تخصصی خانواده و سواد رسانهای بپیوندید 👇
@Family_literacy
💢 از شاخ مجازی تا سرباز بودن؛ چگونگی استخدام دختران نسل Z در ارتش
🔹 مقاله تازه منتشر شده در MintPress توسط آلان مَکلِئود، به بررسی چگونگی استفاده ارتش آمریکا از پلتفرمهای آنلاین و فرهنگ اینترنتی، بهویژه دختران نسل Z که توسط برنامه تیکتاک محبوبیت یافتند برای جذب و استخدام در خدمت سربازی میپردازد.
🔹 نویسنده ارشد MintPress، به پدیده دختران مشهور تیکتاکی، زنان جوانی که با استفاده از زیبایی خود در فضای اینترنت حضور ویژهای دارند و به شیوه بهرهگیری از محبوبیت و نفوذ آنها برای جوانتر شدن بدنه ارتش میپردازد. این مقاله نگرانیهایی را در مورد ابعاد اخلاقی و پیامدهای استفاده از این طیف از دختران به عنوان یک راهبرد استخدام، با عنوان «جوانان تأثیرپذیر» مطرح میکند.
🔹 مکلئود نمونههایی از روشهای ارتش برای دخیل کردن این شخصیتهای مطرح مجازی در کمپینهای شبکههای اجتماعی و استریمهای توییچ را توضیح میدهد. این مقاله، هدف این رویکرد را عادیسازی و جلوه بخشیدن به خدمت سربازی میداند که خواه ناخواه مستعد پنهانسازی واقعیتها و پیامدهای جنگ است.
🔹 در پایان، این مقاله تأثیرات احتمالی جهتدهی افراد آسیب پذیر به استخدام در ارتش را بررسی میکند و این موضوع را از جنبه اخلاقی زیر سوال میبرد و این تاکتیکها را نیازمند بررسی انتقادی و آگاهی بیشتر
#خانواده_و_سوادرسانهای
باماهمراه باشید با تازهترین ها👇
📲به تنها کانال جامع تحلیلی، آموزشی و تخصصی خانواده و سواد رسانهای بپیوندید 👇
@Family_literacy
📝چرا #كلاب_هاوس رسانه مردم نیست؟
🔸این اپلیكیشن مبتنی بر متن و نوشتار نیست. میزان تاثیرگذاری روابط نوشتاری بیش از ارتباط شفاهی یا تصویری نیازمند استدلال و قدرت اقناع است.
🔸در كلاب هاوس شما میتوانید حرافی كنید و از سیاست، حقوق بشر و مناسبات درهم تنیدهی اجتماعی و اقتصادی ساعت ها حرف بزنید، بدون اینكه امكان قابل توجهی برای به چالش كشیده شدن به دیگران داده شود.
🔹در كلاب هاوس امكان گفتگو و ایجاد روابط دو سویهی غیرسلسهمراتبی ممكن نیست. شما میتوانید به دیگران گوش دهید و تنها در صورت داشتن مجوز حرف بزنید.
🔹این ایراد آنجا بیشتر مشكل ساز میشود كه روابط محفلی به سرعت به منطق اصلی كاربران تبدیل شود.
🔸 كلاب هاوس دشمن حافظه عمومی است. شما در آنجا دیگر نمی توانید مخاطب را به گذشته ارجاع دهید و مسئولیت پذیری راوی و سخنران را به او گوشزد كنید.
🔹 این اپلیكیشن بر خلاف توییتر و فیسبوك، نگاه از بالا به پایین به مخاطب دارد. یعنی اظهارنظر مخاطب و حضور غیرمنفعلانهی او مستلزم ارادهی دیگری است. وضعیتی كه در تقابل اشكار با منطق رسانههای جدید و شبكههای اجتماعی قرار دارد. در تقابلی شدید با آنچه «قیام مخاطبان» مینامند.
🔸فردیت در كلاب هاوس بی معنی است. شما یا به مدد «سرمایهی اجتماعی و فرهنگی» و امتیازات مبهمی كه دارید و یا به دلیل تعلق به محافلی از این دست، میتوانید متكلم و در كانون «گفتگوها» باشید، یا باید به انبوهی از مخاطبانی بپیوندید كه قرار است به اعدادی برای افزایش مخاطبان گروه اول تبدیل شوند. منتقدان، نویسندگان منزوی و مخاطبان پیگیر اوضاع اجتماعی و سیاسی باید «دستشان را بالا بگیرند» تا دیگران به آنها اجازه حرف زدن بدهند.
🔸كلاب هاوس به مسئولان این امكان را میدهد كه از یك طرف بدون مواجه با منتقدان جدی با «مخاطبان خاص» خود گفتگو كنند و از طرف دیگر ژست تعامل و حضور در میان «مردم» را بگیرند.
#خانواده_و_سوادرسانهای
باماهمراه باشید با تازهترین ها👇
📲به تنها کانال جامع تحلیلی، آموزشی و تخصصی خانواده و سواد رسانهای بپیوندید 👇
@Family_literacy
🔸ممنوعیت استفاده کودکان ایرلندی از تلفن هوشمند برای نخستین بار در جهان
🔻انجمنی متشکل از خانوادههای ٨ دبستان ابتدایی پیشنهادی مبنی بر ممنوعیت استفاده از تلفنهای هوشمند را برای نخستین بار در جهان در شهر گریاستونز #ایرلند، برای کودکان زیر ۱۲ سال ارائه کردهاند که ممکن است جنبه ملی به خود بگیرد. این ابتکار توسط برخی مدارس این شهر و تعداد زیادی از والدین در منازل به اجرا درآمده است. با وجود توصیههای تعداد زیادی از متخصصین رسمی اطفال در مورد عدم قرار گرفتن #کودکان در معرض نمایشگرها، هنوز هیچ کشوری در این زمینه قانونی وضع نکرده است.
در ایرلند، شهر گریاستونز با منع استفاده از تلفنهای هوشمند برای کودکانی که هنوز وارد کالج نشدهاند، ضروری دانسته است که به طور جدی به این موضوع بپردازد. اقدامی که کودکان کمتر از ۱۲ تا ۱۳ را دربرمیگیرد.
به گزارش گاردین برخی از مدارس این منطقه و والدین دانشآموزان از ماه گذشته "برای حفاظت کودکان خود از نگرانیهای عمومی ناشی از صفحات نمایش و محتوای اینترنتی قابل دسترس برای بزرگسالان" این ممنوعیت را اعمال کردهاند.
راچل هارپر، مدیر مدرسه سنت پاتریک با ابراز نگرانی در اینباره گفت: "دوران کودکی کوتاهتر از همیشه میشود. شاهد درخواست کودکان ۹ ساله برای گوشی هوشمند هستیم. چیزی که پیشتر هرگز تصورش را نمیکردیم،در حال وقوع است."
این اقدام محلی می تواند سایر شهرهای ایرلند را نیز به انجام این کار تشویق کند. این چیزی است که استفان دانلی وزیر بهداشت ایرلند که خود نیز صاحب سه فرزند است، آن را میخواهد.
او در روزنامهی آیریش تایمز در مورد تمایل خود به گسترش این طرح در سطح ملی نوشت: "ایرلند میتواند و باید رهبری جهانی باشد تا اطمینان حاصل کند که کودکان و جوانان از تعاملاتشان با دنیای دیجیتال آسیب نمیبینند."
#خانواده_و_سوادرسانهای
باماهمراه باشید با تازهترین ها👇
📲به تنها کانال جامع تحلیلی، آموزشی و تخصصی خانواده و سواد رسانهای بپیوندید 👇
@Family_literacy
✅ الزام اخذ رضایت والدین هنگام ثبتنام کودکان در لوئیزیانا آمریکا
🔹 قانونگذاران ایالت لوئیزیانای آمریکا لایحهای را تصویب کردهاند که میتواند دسترسی کودکان این منطقه به بخشهای وسیعی از اینترنت را تحت تأثیر قرار دهد.
🔹 قانون یاد شده که با نام «HB۶۱» نیز شناخته میشود، اجازه ثبت نام افراد کمتر از ۱۸ سال برای افتتاح حساب کاربری را بدون اخذ رضایت والدین در سرویسهای آنلاینی چون شبکههای اجتماعی، بازیهای چند نفره و برنامههای اشتراک ویدئو نمیدهد.
🔻 این قانون همچنین برای والدین این امکان را فراهم میکند که خدمات مورد استفاده فرزندانشان در قالب حسابهای کاربری موجود در سرویسهای محبوبی مانند تیکتاک، اینستاگرام، یوتیوب، فورتنایت و روبلوکس را لغو کنند.
#خانواده_و_سوادرسانهای
باماهمراه باشید با تازهترین ها👇
📲به تنها کانال جامع تحلیلی، آموزشی و تخصصی خانواده و سواد رسانهای بپیوندید 👇
@Family_literacy