بازهم دروغ
با تمام نامردی اومدن جلیلی رو بزنن و رأیش رو کم کنن
جلیلی انصراف نداده
یکی جلوی این داوری رو نمیگیره؟ از صبح داره دروغ علیه جلیلی توئیت میکنه
🔴 رأی دادن تقلیدی نیست
رأی دادن #تقلیدی نیست و کسی که رأی میده باید پیش خدا برای رأیش حجت داشته باشه.
امام خمینی مستقیما نهی میکنن از بزرگان رو که همگی بیان و یک نفر رو معرفی کنن و به مردم بگن به این رأی بدید. بعدش میگن جایز نیست تبعیت کنید. چون نباید اختیار رو از مردم گرفت.
این چند خط رو از صحیفه امام، ج ۱۸، ص ۲۸۴ بخونید:
"مردم مختارند. فرض بکنید که اگر همه کسانى که در رأس [هستند] بروند پیشنهاد بکنند که فلان آدم را شما وکیل کنید. لکن شما به نظرتان درست نباشد، جایز نیست بر شما تبعیت کنید. باید خودتان تشخیص بدهید که آدم صحیحى است تا اینکه بتوانید رأى بدهید."
دقت کنید امام میفرماید تبعبت جایز نیست اگه صرفا چون فلان عالم، فلان سردار، فلان مداح میگه به فلانی رای بدید شماهم صرفا بهخاطر این سفارش عقلت رو تعطیل کنی و تقلیدی رأی بدی. مخصوصا اگه از مقدسات و اسطوره ها خرج کردن برای یک نفر، بیشتر شک کنید، نه اینکه اطمینان کنید.
خیلیا پیام میدن میگن ما میدونیم فلانی اصلحه ولی خب این همه آدم اون یکی رو تبلیغ کردن. ما مردد شدیم. اینجا اگه بررسی خودت که به اصلح رسیدی رو صرفا به خاطر سفارش دیگران تغییر بدی، به تکلیفت عمل نکردی. خیلی باید مراقب باشیم .
بعد از نظرسازی های دروغ، دانشگاه تهران و متا بیانیه دادن که نظرسنجی های منتشر شده از جانب اونها دروغه و شکایت میکنن
خیلی زشته با دروغ بخوایم به قدرت برسیم
🔴 دو روز مانده به انتخابات ۱۴۰۳
🔴 اجماع با چه مکانیزمی؟!
#انتخابات
#شماره سی و شش
1️⃣ سال ۱۳۹۲ بود؛
محمد باقر قالیباف ۶ میلیون و ۷۷ هزار رأی آورد و دوم شد(۱۶.۵ درصد آرا)
سعید جلیلی با ۴ میلیون و ۱۶۸ هزار رأی نفر سوم (۱۱.۳ درصد آرا)
و حسن روحانی با ۱۸ میلیون و ۶۱۳ هزار رأی نفر اول شد (۵۰.۷ درصد آرا)
بعد از انتخابات عده زیادی گفتند جلیلی عامل باخت در انتخابات بوده و اگر به نفع قالیباف کنار میرفت، روحانی برنده نمیشد. استدلال کنار رفتن جلیلی به نفع قالیباف هم این بود که او رأی کمتری داشت.
2️⃣ سال ۱۴۰۳ است؛
در تمامی نظرسنجیهای معتبر دکتر جلیلی بین یک تا هشت درصد از دکتر قالیباف جلوتر است.
رأی منفی دکتر جلیلی نیز بسیار پایینتر از دکتر قالیباف است. علت هم مشخص است، حواشی اطراف دکتر قالیباف به نحوی بوده و هست! که بخشی از جامعه تحت هیچ شرایطی به او رأی نمیدهند.
(البته باید توجه کرد این روزها به قدری نظرسازی در ساحت عمومی منتشر شد که نظرسنجیها کارکرد خود را از دست دادند.)
3️⃣ کماکان سال ۱۴۰۳ است؛
دکتر قالیباف در میزگرد سیاسی هفته گذشته اعلام کرد که من فرزند انقلابم و جبهه انقلاب باید تا قبل از ۸ تیر به یک نفر برسد و این عقلانیت در جبهه انقلاب وجود دارد.
اما شب گذشته مصاحبهای از ایشان منتشر شد در زمان سفر به اهواز که گفتند تا پایان در انتخابات هستم.
4️⃣ کماکان انتخابات ۱۴۰۳ است؛
همان بزرگوارانی که تا همین چند روز قبل میگفتند همه باید به نفع کسی که رأی بالاتری دارند کنار بروند، امروز استدلال دیگری دارند. میگویند باید محاسبه کنیم چه کسی در دور دوم برنده است و بعد با محاسباتی که عموما مبنای درستی ندارد، میگویند فقط قالیباف است که برنده دوگانه پزشکیان و قالیباف است چون او خاکستریها را جذب کرده، اما توجهی ندارند در صورت شکل گرفتن چنین دوگانهای چه رأی منفیای در هفته پیش رو برای قالیباف ساخته خواهد شد.
به احتمال بسیار بالا تمام حواشیای که جامعه در این چند ساله در مورد ایشان شنیده و از روی آنها با پوزخند تلخی رد شده، زنده خواهند شد. (فارغ از راست و دروغ این حواشی بخوانید. فهم عمومی اینجا اهمیت دارد)
5️⃣ سه روز مانده به انتخابات ۱۴۰۳؛
ظاهراً دکتر جلیلی برخلاف دورههای گذشته با اقبال عمومی همراه بوده و همه همین دوستان که ایشان را تا پیش از انتخابات اصلح غیرمقبول میدانستند، واقفند که اقبال مردمی برای ایشان شکل گرفته است. حداقل نسبت به دکتر قالیباف در جایگاه بهتری قرار گرفتهاند.
(مهم)
6️⃣ دو روز مانده به انتخابات ۱۴۰۳؛
اگر قرار بر اجماع است، فقط امروز فرصت و شرایطش وجود دارد. مکانیزمش هم آنقدرها پیچیده نیست. هر کس کنار میرود باید تلاش کند بدنه رأیش در حداکثریترین حالت ممکن به کسی که بیشترین آرا را دارد منتقل شود. صرف کنار رفتن و ساده کنار رفتن کافی نیست. اگر چنین نکنیم تقصیر را به اشتباه گردن دیگری نیندازیم ...
انشاءالله خداوند قلب و ذهن کاندیداها و موثرین جبهه انقلاب را به بهترینها رهنمون کند و فردا روز در صورت عدم موفقیت دنبال #آدرس_غلط نگردیم!
فراسوی انکار .
🔴 دو روز مانده به انتخابات ۱۴۰۳ 🔴 اجماع با چه مکانیزمی؟! #انتخابات #شماره سی و شش 1️⃣ سال ۱۳۹۲ بود
🔴 به چه کسی رأی دهیم؟!
اجماع شکل نگرفت، اما امروز کار کثیفی به یکباره آغاز شد! این دیگر تلاش برای کاندیدای خود نبود ...
با پروپاگاندا و پولپاشی در تبلیغات، بخش بزرگی از مردم را مردد کردند. (آن هم در فضای ممنوعیت تبلیغ) گویی به یکباره شاخصها را از کار انداختند. یک تحلیل غلط را معیار قرار دادند و بخش بزرگی از جامعه مومنین را به تردید انداختند. همه را هم برایش به صف کردند و از قضا جریان اصلاحات نیز از این موضوع استقبال کرد! دلیلش هم واضح بود، ترجیح میدهد در رقابت احتمالی دور دوم با کسی رقابت کند که حواشی بیشتری پیرامونش وجود داشته و دارد و برخلاف نظر دوستان شکستش سادهتر است.
اما مشخصا مردم به کسی رأی خواهند داد که از او #صداقت دیدهاند، #فسادستیزی دیدهاند، شباهت با #شهید_رییسی دیدهاند و #انقلابی بودن دیدهاند. اینجا عقلا بر طبق نظرسنجیهای معتبر باید به کسی رأی داد که رأی بالاتر و امکان رقابت بیشتری دارد.
حرف آخر؛
رأی دادن #تقلیدی_نیست و نمیشود گفت چون فلانی گفته رأی من هم عوض شد! برای رأیمان باید پاسخگو باشیم، انشاءالله که باشیم. باید رأی داد به کسی که هم اصلح است و هم مقبول. یعنی منطقاً رأی بیشتری از مردم را جلب کرده
خطای شناختی دوستان را نیز بالا توضیح
دادهام. لطفاً بخوانید و منتشر کنید ✋🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥انیمیشن کوتاه
ببینید و ببینانید .
انتخابات ریاست جمهوری ایران رسما آغاز شد.
اولین حوزه اخذ رای در سفارت ایران در نیوزلند شروع به کار کرد.
فراسوی انکار .
. آقای علیزاده لندن نشین ( علیز ) فهمید ، ولی بعضی ها نفهمیدند و نخواهند فهمید . .
🔴 آیا نظر آقای پناهیان حجت است؟
چندتا کانال پیام گذاشته بودن:
آقای پناهیان که جزو نزدیکترین افراد به رهبری هستش از یه نامزد حمایت کرده. من کاری به حمایت ندارم، افراد میتونن از هرنامزدی حمایت کنن و بصورت مستدل و منطقی هم برای نامزدشون تبلیغ کنن، ولی این جمله که آقای پناهیان جزو نزدیکترین افراد به رهبری هستش و مصادره به مطلوب اینکه نظر ایشون نظر رهبریه، حرف بسیار اشتباهیه
اگه آقای پناهیان نزدیک به رهبری هستش چرا حدود ۷ ساله از ایشون دعوت نشده در مراسمهای رهبرانقلاب سخنرانی کنن؟ خیلی نمیخوام درباره این مسأله صحبت کنم. فقط خواستم بگم این جمله اساساً اشتباهه.
هیچ اشکالی نداره بگیم فلانی که سرشناسه از نامزد مورد علاقه ما حمایت کرد و از اسم و رسم و اعتبارش هم استفاده کنیم، ولی لطفا همه چیز رو به رهبری ربط ندیم. از آقا و حاج قاسم و بزرگانمون خرج نکنیم.
🔻بد نیست اینجا به صحبتهای عجیب آقای پناهیان در تجمع دیروز اشاره کنیم.
پناهیان:
«امروز ما در اینجا هستیم برای آزادی ملت نه فقط برای آزادی چند عنصر حزبی و سیاسی بلکه برای آزادی کل ملت از ستم ستمگران و آزادی کل ملت از فقر و فساد تبعیض»
بله درست خوندید.
این جملات دیروز آقای پناهیان است.
نه جملات خاتمی و حجاریان و عبدی
گویی این جملات درسال ۵۷ و علیه رژیم پهلوی گفته شده.
منظور آقای پناهیان کیه؟ حاکمیت؟ نظام؟ دولت فعلی؟ یا کی؟
آقا با این جملات موافقن؟ ناراحت نمیشن از این سیاهنماییها. آقا چقدر فرمودن مردم رو ناامید نکنید؟
🔻درپایان بگم، وقتی ما بچه بودیم آقای پناهیان برای نظام و انقلاب داشت فعالیت میکرد، هزاران ساعت سخنرانی در مجالس اهل بیت داشته و هیچکس نمیتونه منکر تلاشهای خوب ایشون باشه. ولی نباید ایرادات رو ندید. نباید از اسم ایشون و اسم رهبری سوءاستفاده کرد. من اگر نقدی هم داشتم طی سالها بیان نمیکردم. چون معتقد بودم نباید جبهه انقلاب تضعیف بشه، ولی دیدم الان سکوت جایز نیست.
با رأی دادن به #جلیلی دو رئيس قوه خوب و کارآمد برای کشور انتخاب کنید:
۱_ رئیس قوه مجریه دکتر جلیلی
۲_ رئیس قوه مقننه دکتر قالیباف
طرفداران جبهه انقلاب متحد باشید ومتفرق نشوید
سلام برجلیلی
درود برقالیباف
لطفا همگی اجماع کنیم خیر دنیا و آخرت نصیبتون اجرتون با صاحب الزمان
انتخابات 1403.mp3
14.02M
اگر هنوز در انتخاب کاندیدا مُرددید، حتما این صوت رو گوش بدید. به نظرم خیلی میتونه بهتون کمک کنه.
آخر این صوت یا روی انتخابتون محکمتر میشید و یا نظرتون قطعا تغییر میکنه
اگر براتون مفید بود برای ۳۰ نفر ارسال کنید و در گروهها و کانالهاتون بگذارید.
#انتخابات