انجمن هزارپای حجتیه نخستین فرقه یا مدرسهیی نیست که از مهدویت کمربندی برای دور زدن شریعت ساخته است، و آخریش نیز نخواهد بود...
هدایت شده از شیخ فرهاد فتحی
اونروز با یکی از طرفداران پهلوی بحث میکردم ، گفتم ده مورد از خدمات پهلوی رو الان بگو من هم میام سمت تو، کلا گفت دانشگاه و ریل راه آهن و شاه خوشتیپ بود😒
گفتم دیدی ۱۰ مورد هم نمیدونی ولی طرفدار پهلوی شدی. ۷۰ درصد ریل راه آهن موجود رو جمهوری اسلامی ساخته ، اگر ریل ملاکه آخوندها که بیشتر ساختن. چندهزار دانشگاه بعد انقلاب ساخته شده. در خیلی از رشته ها رتبه ی جهانی داریم.
گفت نه الان وضع خرابه، گفتم با کدام آمار، تو چه زمینه ای ؟ گفت اقتصاد ، گفتم خب دهه ی ۵۰ که ۸۰ درصد مردم به اقرار خود روزنامه های پهلوی گرسنه و نیمه گرسنه بودند، گفتم وضع پدران تو خوب بود یا وضع خودت. بعد گفت مردم بی دین شدند. گفتم در ۵۰ سال پهلوی یک مراسم شلوغ فاطمیه و غدیر و شب قدر و اعتکاف و اربعین و... نداشتیم ، با چه ملاکی میگی مردم بی دین شدند؟! با کدوم آمار و مستند؟!
خلاصه کم آورد و گفت درست میگی باید برم بیشتر تحقیق کنم. بهش گفتم مشکل همه همین است. نه تو میفهمی نه او سوپرانقلابی میفهمه نه اصلاح طلب و هرکدام با اطلاعات ناقص خودتون حرف میزنید. یکبار فکر کنید شاید من غلط فکر میکنم و برید از اول واقعا تحقیق کنید ، من این کار رو کردم ، سالها نشستم تحقیق کردم و فهمیدم داستان چیه. نه منکر خدمات پهلوی میشم نه از پهلوی اسطوره درست میکنم، نمره میدم طبق مستندات و نمره ی پهلوی در کل مردود است و بخاطر همین هم مردم انقلاب کردند. اینور هم همه چیز رو توجیه نمیکنم و نمره ی جمهوری اسلامی در کل قبول است ولی کلی هم اشکال بهش وارده و اساسا طبق آمارها قابل قیاس با پهلوی نیست و خیلی وضعیتش بهتر از پهلوی است.
بقیه ی مسائل هم این شکلی است، به طرف میگم مستند ۱۰ اشکال رو به انجمن بگو نمیدونه ولی ضدانجمته، به طرف میگم چرا طرفدار انجمنی ، اون هم نمیدونه.
به طرف میگم اشکال جریان شیرازی چیه، میگه تو لندن هستند، میگم سیدصادق که تو قم است و هر روز هم دیدار عمومی داره و راحت میشه بیینش ، میگه عه مگه لندن نیست😒 میگم خب اشکالت چیه، میگه ولایت فقیه رو قبول نداره، میگم خب یک عده از علما قبول ندارند و اختلافیه ولی اتفاقا سیدصادق و برادرش سیدمحمد ولایت فقیه رو قبول دارند و میفهمم اصلا هیچی نمیدونه و الکی مخالفه. به طرفدار شیرازی میگم چرا موافقی میگه چون ولایت فقیه رو قبول نداره، میگم اتفاقا قبول داره 😒 یعنی دوطرف هم نمیدونند داستان چیه.
نه طرفدار سیدمحمد خاتمی میدونه چرا طرفدارش است نه مخالفش. اساسا همه یک چیزی رو تکرار میکنند و دنبال فهمیدن ماجرا نیستند.
خلاصه نمیدانم چجوری ولی یک راهی پیدا کنید و از جهل خارج بشید. من با همه ی این جریانات مخالفم و نقدشون کردم ولی درست و منطقی و مستدل مخالفم نه شعاری. یاعلی...
.
هدایت شده از اندیشه و قلم | احمد قدیری
اینکه بیبیسی واژگان را طوری بچیند که از لفظ «خودکشی» استفاده نکند، در نوع خود جالب است!
احمد قدیری
@GhadiriNetwork
هدایت شده از اندیشه و قلم | احمد قدیری
⚖ فقه و قانون
از نظر شرعی و قانونی، کافر حربی اگر واجب القتل نباشد، مهدور الدم است؛ حکم محاربه و افساد فیالارض نیز اعدام است.
بنابراین اگر کسی به وظیفه دینی و ملی قتل ترامپ و پمپئو عمل نماید، مجازات نمیشود.
این را طلاب و دانشجویان حقوق سال اولی هم میدانند اما حقوقدان اصلاحطلبان نمیداند!
احمد قدیری
۱۴۰۳/۱۰/۲۸
@GhadiriNetwork
هدایت شده از سید یاسر جبرائیلی
حضرت امام خمینی(قدس سره) بنیانگذار جمهوری اسلامی با دو جریان مرزبندی روشن داشتند و درباره آنها هشدارهای جدی دارند: لیبرالها و انجمن حجتیه. هر فرد، گروه و طیفی که به این دو جریان گرایش دارد، نه تنها نسبتی با انقلاب اسلامی ندارد، بلکه در نقطه مقابل انقلاب اسلامی تعریف میشود.
@syjebraily
هدایت شده از شیخ فرهاد فتحی
من جای آقای صدیقی بودم خودم استعفا میدادم ، وقتی روی شما حساسند و شما هم دقت کافی ندارید و این همه هم عالم هست چه اصراری بر این کار است که هربار یک مطلبی از شما تیتر شود؟!
من به نماز جمعه تهران نقد جدی دارم، اگر جای حاج علی اکبری بودم چندنفر دیگر را جایگزین افراد موجود میکردم.
خطبه های نماز جمعه ی تهران باید جریان ساز باشد و برای یک هفته دست حزب اللهی ها رو پرکند نه اینکه خودشان شبهه تولید کنند.
چرا از آقای میرباقری استفاده نمیشود؟! هم علمیت بالاتری دارد هم خطیب بهتری است هم خوشگل تر و مسلط تر هستند.
چرا واقعا از امثال آقای علیدوست استفاده نمیشود؟!
چرا چندنفر تکراری که حقیقتا حرف جدیدی برای گفتن ندارند همیشه استفاده میشود.
چرا ما باید هر هفته پاسخگوی شبهات این عزیزان باشیم؟!
کلی عالم مجتهد است دونفر رو همینجوری مثال زدم.
اینجا که دیگه دست آمریکا و دولت و مجلس که نیست.
دست خودمون است و میتونیم جذابیت بیشتری ایجاد کنیم.
جناب آقای حاج علی اکبری به خدا در عصر رسانه و جنگ ترکیبی و جذابیت های مختلف این نحوه ی مدیریت درست نیست.
تهران جمعیت میلیونی حزب اللهی دارد، جذابیت ایجاد کنید تا نماز جمعه به جایگاه خودش برگردد.
از حرفهای کلی و تکراری و سوتی های مکرر خسته شدیم. یاعلی...
.
هدایت شده از KHAMENEI.IR
11.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 پرده توهم اقتدار دشمن را بشکنید و پاره کنید | موشن گرافی جدید KHAMENEI.IR
📥 مطلب مرتبط: جهت | پرده توهم اقتدار دشمن را بشکنید و پاره کنید
📥 سایت
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از حکمران
🔷چرا جاسوسی در ایران میصرفد؟
خلاصه گفتگو با محمدرضا یزدیزاده در مورد وضعیت اقتصادی ایران
🛑یزدیزاده در این گفتگو انتقادات شدیدی را نسبت به سیاستهای اقتصادی کشور مطرح میکند. او تاکید دارد که سیاستهای فعلی نهتنها باعث بهبود شرایط اقتصادی نمیشوند، بلکه عملاً کشور را به سمت بحران و نابودی هدایت میکنند. وی این روند را با اصطلاحاتی چون "خودکشی اقتصادی" و "عملیات هدفمند برای فروپاشی" توصیف میکند.
🔸انتقاد از گسترش داراییهای مالی بینام
یزدیزاده از وجود داراییهای مالی بینام در کشور بهعنوان یک عامل مهم فساد و ناامنی اقتصادی یاد میکند. او میگوید این داراییها امکان ردیابی جریانهای مالی را دشوار میکنند و به ابزارهایی برای جاسوسی، قاچاق، و فرار سرمایه تبدیل شدهاند. وی این سیاستها را مانند "بمبهایی در داخل کشور" میداند که عملاً ساختار اقتصادی را تخریب میکنند.
🔹کاهش ارزش پول ملی
او کاهش شدید ارزش پول ملی را یکی از شاخصهای وضعیت بحرانی اقتصاد میداند. یزدیزاده استدلال میکند که کاهش ارزش ریال ناشی از سیاستهای اشتباه اقتصادی است که علیرغم رشدهای اسمی در بخشهایی از اقتصاد، قدرت خرید مردم را به شدت کاهش داده است. او مقایسهای میان دهه ۴۰ شمسی و وضعیت کنونی انجام میدهد و میگوید که برخلاف تصور عمومی، ارزش اقتصادی کنونی به دلیل سقوط ارزش ریال بسیار پایینتر از گذشته است.
🔸نقش دولت و سیاستگذاران
یزدیزاده معتقد است که بخشی از مشکلات ناشی از تصمیمگیریهای اشتباه سیاستگذاران است. او به نقش نفوذ خارجیها و تاثیر آنها در طراحی سیاستهای اقتصادی اشاره میکند. به گفته وی، این نفوذ خارجی به همراه توهمات تئوریک و تصمیمات غیرمسئولانه برخی مدیران داخلی، اقتصاد کشور را به این نقطه بحرانی رسانده است.
🔹رانت و بیثباتی
او به موضوع رانت اقتصادی نیز اشاره میکند و از سیاستهای اخیر برای مدیریت نرخ ارز انتقاد میکند. یزدیزاده توضیح میدهد که این سیاستها به جای کاهش رانت، آن را از واردکنندگان به صادرکنندگان منتقل کرده است. این تصمیمها، به گفته او، بیثباتی بیشتری را در اقتصاد ایجاد کرده و فرصت را برای سوءاستفاده فراهم میکند.
🔸توصیهها و انتقادات عملی
یزدیزاده تاکید میکند که ثبات اقتصادی و روانی لازمه توسعه است، اما سیاستهای فعلی، از جمله تغییرات سریع نرخ ارز و بیثباتی قیمتها، برعکس عمل کردهاند. او پیشنهاد میکند که درآمدهای رانتی به خزانه دولت بازگردانده شود تا کسری بودجه برطرف گردد. همچنین تاکید میکند که مقامات باید پاسخگوی تصمیمات اشتباه خود باشند و نمیتوانند بدون پاسخگویی به تخریب اقتصاد ادامه دهند.
🔹جمعبندی
در نهایت، یزدیزاده وضعیت فعلی را نتیجه یک اشتباه گسترده در سیاستگذاری و مدیریت میداند. او این روند را نهتنها غیرعادی، بلکه اقدامی برنامهریزیشده برای ضربه زدن به اقتصاد و جامعه میبیند. یزدیزاده از مسئولان میخواهد تا در برابر تصمیمات اشتباه پاسخگو باشند و سیاستهایی مبتنی بر منافع عمومی اتخاذ کنند.
#تکههای_حکمران
حکمران؛ روایت عمیق سیاست و اقتصاد
@HokmranOnline