eitaa logo
فرهنگ و اندیشه فارس
3.4هزار دنبال‌کننده
5.5هزار عکس
1.7هزار ویدیو
1هزار فایل
📲 این کانال به ارائه جامع محتواهای تحلیلی و تبیینی در زمینه مسائل فرهنگی و اجتماعی اختصاص دارد. 🔰 ارتباط با مدیر کانال از طریق حساب کاربری زیر مقدور می‌باشد: 🌐 @Dr_mojtaba_Ashrafi
مشاهده در ایتا
دانلود
سیمرغ‌های بخش بین‌الملل جشنواره فیلم فجر اهدا شدند 🔹در بخش "جلوه گاه شرق" سیمرغ بهترین دستاورد هنری به سبحان رخشانی بازیگر نوجوان فیلم "هوک" اهدا شد. این بازیگر جایزه خود را به مردم خطه سیستان و بلوچستان تقدیم کرد. 🔹در این بخش، جایزه بهترین فیلمنامه به آسل ژوراوی برای فیلم "موهبت الهی" از قرقیزستان تعلق گرفت. 🔹سیمرغ بلورین بهترین کارگردانی این بخش به بویان کیشیگ از چین برای فیلم "هارهو" اهدا شد که او در مراسم حضور نداشت. 🔹سیمرغ بلورین جایزه ویژه هیات داوران به یاسل الخطیب از سوریه برای فیلم حکیم اهدا شد. 🔹سیمرغ بلورین بهترین فیلم به آمار سیخان بالجینیام برای فیلم ماه کامل از کشور مغولستان اهدا شد. 🔹داوران بخش سینمای سعادت شامل آی رحمان ، کارن شاه نظرف، آن دمی گروئه، یو وی حاج سری، جورج اواشولی ، محمدرضا عباسیان و محمد شهباز معرفی شدند. 🔹جایزه بهترین دستاورد هنری به الکساندر ساخاروف برای فیلم "افسانه پریان" از روسیه اهدا شد.
⭕️ فضای مجازی در دست جوانان 📍 شنیده ها حاکی از آن است که در جلسه امروز شورای عالی فضای مجازی با رای اکثریت اعضا، سید محمد امین آقامیری به عنوان دبیر مرکز ملی فضای مجازی جایگزین سید ابو الحسن فیروزآبادی شده است. آقامیری دارای مدرک دکتری مدیریت، کارشناسی ارشد مدیریت اجرایی MBA و کارشناسی مهندسی برق هر سه از دانشگاه صنعتی شریف است. از جمله سوابق او علاوه بر فعالیت در بخش خصوصی، می توان به معاونت فناوری و نوآوری وزرات ارتباطات و رییس سازمان تنظیم مقررات ارتباطات اشاره کرد. آقامیری ۳۷ ساله جزو جوانان خوشنام و خوشفکر حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات است و با انتصاب یک جوان متخصص انقلابی، امید است که مرکز ملی فضای مجازی فعال تر از گذشته برای توسعه فضای مجازی در تراز انقلاب اسلامی قدم بردارد. این دومین انتصاب جوانان در این مسئولیت از ابتدای تشکیل شورا است و پیش از این مهدی اخوان در سال ۹۱ با ۳۴ سال سن در این مسئولیت قرار گرفته بود.
⭕️ جهاد تبیین و روایت پیشرفت (4) 🔻 جهش سرانه مصرف میوه در ایرانِ بعد از انقلاب 🔻 آمار سازمان خواروبار و کشاورزی ملل متحد (فائو) نشان می دهد ایران در سال ۱۳۵۷ با میانگین سرانه مصرف روزانه میوه ۱۸۳ گرمی در زمره کشورهایی است که میانگین سرانه مصرف میوه کافی ندارند. این در حالی است که برخی کشورهای همسایه همچون عراق (۲۰۱ گرم) عربستان (۳۴۱ گرم) و ترکیه (۳۵۰ ) گرم دارای میانگین سرانه مصرف روزانه میوه کافی می باشند. اما در سال ۱۳۹۶ ایران با میانگین سرانه مصرف میوه ۳۲۵ گرم در روز در زمره کشورهایی است که میانگین سرانه مصرف میوه کافی دارند در سال ۱۳۹۶ میانگین سرانه مصرف روزانه میوه در عربستان ۲۱۰ گرم و در آمریکا ۲۴۶ گرم بوده است. منبع: سازمان خواروبار و کشاورزی ملل متحد (فائو)
⭕️ زلزله فرق داره کجا باشه! 🔻 مقایسه پست های تهمینه میلانی در مورد زلزله خوی و ترکیه در شبکه های اجتماعی داغ شده است. 🔻 تصویری که از زلزله خوی گذاشته شده، مربوط به افغانستان است و فیک محسوب می شود در عین حال «مظلومیت» و «بی پناهی» مردم را به مخاطب القا می کند اما تصویری که از زلزله ترکیه گذاشته، «همدلی» و «حضور» نیروهای امدادی را روایت می کند. 🔻 آیا موضوع زلزله که امری طبیعی و غیرارادی در حکمرانی است، شایسته است که محل عوام فریبی و سیاسی بازی باشد؟ بهتر نیست خانم سلبریتی با مردم کشور خودش هم مانند مردم دیگر کشورها همدل باشد نه دروغگو!
⭕️ جهاد تبیین و روایت پیشرفت (2) 📍 ایران؛ طبق آمارهای بانک جهانی رتبه اول نرخ باسوادی را دارد 🔻 «طبق آمار بانک جهانی، پیش‌از انقلاب فقط ۳۷درصد افراد بالای ۱۵سال ایران سواد داشتند؛ ۳۰درصد کمتر از میانگین جهان! پس از انقلاب اسلامی، این عقب‌ماندگی جبران شد، از میانگین نرخ باسوادی جهان پیش افتادیم و رتبه اول افزایش سواد جهان را هم کسب کردیم.»
محمد قمی، رئیس سازمان تبلیغات اسلامی با ۶ فرزند خردسال خود به سینما رفت
🔻تقویت روحی در ادعیه 🔹این دعاهایی که در ماه ها هست، خصوصاً، در ماه رجب و شعبان و ماه مبارک رمضان، اینها انسان را همچو تقویت روحی می‌کند و همچو راه را برای انسان باز می‌کند و نور افکن است برای اینکه، این بشر را از این ظلمتها بیرون بیاورد و وارد نور بکند که معجزه‌آساست. به این دعاها عنایت بکنید.
⭕️ جهاد تبیین و روایت پیشرفت (3) 🏢 ارتقای علمی 38 پله ای ایران در 25 سال اخیر 🔻در دو دهه گذشته موتور پیشران حرکت علمی کشور با محور قراردادن پژوهش با سرعت بسیار زیادی به حرکت درآمده است. بنا بر گزارش پایگاه علمی نیوساینتیست ایران در سال ۲۰۱۰ (۱۳۸۸ش) بیشترین سرعت رشد را در زمینه تولیدات علمی در میان تمامی کشورهای جهان از آن خود کرده است. 📍 طبق این گزارش بر اساس اطلاعات پایگاه علمی کلاریویت آنالیتیکس یا ISI سرعت رشد علمی ایران یازده برابر متوسط جهانی بوده است. 🔻 سهم ایران از تولید علم دنیا نیز از ۰/۷ درصد در سال ۱۳۷۴ به ۲ درصد در سال ۲۰۲۰ ۱۳۹۸) رسیده است؛ یعنی اکنون سهم ما از تولید علم جهان نزدیک به دو برابر سهم ما از جمعیت دنیاست.
⭕️ جهاد تبیین و روایت پیشرفت (1) 📍 شاخص امید به زندگی در ایرانِ پس از انقلاب اسلامی از 55 سال به 77 سال رسیده است. (منبع: بانک جهانی) 🔻 امید به زندگی شاخصی آماری است که نشان میدهد متوسط طول عمر در یک جامعه چند سال است هر قدر که شاخصهای بهداشتی و درمانی بهبود یابد امید به زندگی نیز افزایش خواهد یافت.
⭕️ جهاد تبیین و روایت پیشرفت (۷) 📍 صعود به رتبه ۱۶ علوم پزشکی در دنیا 🔻علوم پزشکی ایران در سال ۱۹۹۶ از نقطه‌نظر تعداد استنادات علمی منتشر شده از گرایشهای مختلف علوم پزشکی در سطح جهان رتبه ۶۱ را در اختیار داشته که این رتبه در سال ۲۰۲۱ به رتبه ۱۶ جهان ارتقا یافته است.
👈🔹 کارنامه منتشرنشده به دنبال پاسخ دادن به کدام سؤال است؟ 🔴 "اگر پهلوی هم بود..." کلید واژه ای است که در برابر مقایسه دستاوردهای دوران پس از انقلاب اسلامی با ایران عصر پهلوی تکرار می شود؛ گو اینکه با گذشت بیش از چهل سال از وقوع انقلاب اسلامی، اگر پهلوی هم بود بالاخره اینچنین دستاوردهایی محقق می شد. 👈فارغ از دستاوردهای تمدنی انقلاب اسلامی، برای پاسخ به این سوال لازم است که در شاخص های اقتصادی و اجتماعی مرسوم بررسی شود که آیا حرکت جمهوری اسلامی ایران تداوم دوره پهلوی و همگام با رشد طبیعی کشورهای دنیاست یا شاهد جهشی چندین برابر میانگین جهانی بوده ایم؟ در همین راستا باید وضعیت شاخص های کشور در دوره پهلوی در مقایسه با میانگین های جهانی و یا سایر کشور ها با وضعیت همان شاخص ها پس از انقلاب در قبال سایر کشورها ارزیابی شود. 👈"کارنامه منتشر نشده"، تلاشی برای پاسخ دادن به این سوال کلیدی با استناد به آمارهای بین المللی است.
⭕️ جهاد تبیین و روایت پیشرفت (5) 📍 رشد خیره کننده با سوادی در بین زنان 🔻طبق آمار بانک جهانی در سال ۱۹۷۶ حدود ۷۶ درصد از زنان بالای ۱۵ سال ایرانی سواد نداشته اند. در حالی که وضعیت کشورهای عربی، وضعیت منطقه خاورمیانه و میانگین جهانی به مراتب از ایران بهتر بوده است اما خدمت رسانی در حوزه سواد آموزی به زنان ایرانی پس از پیروزی انقلاب اسلامی باعث شده که در آخرین آمار بانک جهانی ایران نه تنها از خاورمیانه و کشورهای عربی در شاخص سواد، زنان پیشی بگیرد بلکه میانگین جهانی را نیز پشت سر گذاشته است.
-1459151104_-572875341.pdf
46.19M
📔 فایل کتاب "کارنامه منتشرنشده" 🔹 آیا اگر پهلوی هم بود، دستاوردهای کنونی برای ایران رقم‌ می خورد؟ 🔹در کدام شاخصه ها پیش آمده ایم‌ اما با وضعیت مطلوب فاصله داریم؟ 🔸مقایسه ایران دوره پهلوی با کشورهای جهان عرب و خاورمیانه 🔸 ارزیابی کارآمدی دفاعی امنیتی ایران اسلامی از زاویه ای کاملا متفاوت 🔹 بررسی مقایسه ای وضعیت رفاه جامعه ایرانی مبتنی بر شاخصه های معیشتی 🔸 شدت تحریم ها علیه ایران در مقایسه با سایر کشورها 🔹 ارزیابی جامع وضعیت علمی ایران به تفکیک رشته های تخصصی
-800645375_498399114.pdf
2.26M
رصد چالش‌های سیاستگذاری حجاب در ایران 🌐طیف نظرات راجع به حجاب؛ الف. رویکرد سنتی ب. رویکرد نواندیشانه به امر حجاب ج. رویکرد تبیینی (کلامی – اجتماعی) د. رویکردهای فمینیستی 🔶ملاحظات کلی اقدامات ناظر بر حجاب.
⭕️ جهاد تبیین و روایت پیشرفت (6) 📍 ایران رتبه اول ارتقای سواد زنان در جهان 🔻برخلاف تبلیغات گسترده علیه عملکرد جمهوری اسلامی در حوزه زنان، ایران رتبه اول ارتقای سواد زنان در جهان را در طول سالهای ۱۹۷۶ تا ۲۰۱۸ دارد. همچنین ایران رتبه چهارم برترین کشورهای دنیا در افزایش سواد زنان جوان در طول سالهای ۱۹۷۶ تا ۲۰۱۶ را داراست.
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹دکتر سعید جلیلی_ افتتاحیه دوره 🔸نخستین دوره روایت پیشرفت_ بهمن 1401 🔹 تهران_ دانشگاه امام حسین علیه السلام
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹سردار فدوی_ افتتاحیه دوره 🔸نخستین دوره روایت پیشرفت_ بهمن 1401 🔹 تهران_ دانشگاه امام حسین علیه السلام
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹سردار مقواساز_ معاون فرهنگی سازمان بسیج 🔸نخستین دوره روایت پیشرفت_ بهمن 1401 🔹 تهران_ دانشگاه امام حسین علیه السلام
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹همسر شهید علیمحمدی 🔸نخستین دوره روایت پیشرفت_ بهمن 1401 🔹 تهران_ دانشگاه امام حسین علیه السلام
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹خانم شایان پویا_ شاگرد شهید شهریاری و نویسنده کتاب ارزشمند "استاد" 🔸نخستین دوره روایت پیشرفت_ بهمن 1401 🔹 تهران_ دانشگاه امام حسین علیه السلام
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹حجه الاسلام ماندگاری_ افتتاحیه دوره 🔸نخستین دوره روایت پیشرفت_ بهمن 1401 🔹 تهران_ دانشگاه امام حسین علیه السلام
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸سردار حاجی زاده_ اختتامیه دوره 🔸نخستین دوره روایت پیشرفت_ بهمن 1401 🔹 تهران_ دانشگاه امام حسین علیه السلام
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹خانم غفار حدادی_ نویسنده کتاب ارزشمند خط مقدم( خاطرات شهید تهرانی مقدم) 🔸نخستین دوره روایت پیشرفت_ بهمن 1401 🔹 تهران_ دانشگاه امام حسین علیه السلام
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹دکتر شفیعی_ مدیر هلدینگ آیته پردازان ظهور شریف 🔸نخستین دوره روایت پیشرفت_ بهمن 1401 🔹 تهران_ دانشگاه امام حسین علیه السلام
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹جناب آقای نجاتبخش_ مدیر شرکت بهیار صنعت اصفهان 🔸نخستین دوره روایت پیشرفت_ بهمن 1401 🔹 تهران_ دانشگاه امام حسین علیه السلام